איטודיס
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1711 לייקים
הוא חתיכת חרא. הלוואי שיטוס מכאן ויביאו כל מאמן אחר שהוא לא הוא.
- its-sick
- קיבל.ה 1576 לייקים
אם באמצע העונה ים מדר עובר מהצהבת לירושלים, זה אומר שהוא לא חזר לכושר
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1576 לייקים
חוץ מזה, אני מטיל ספק שאיזושהי קבוצה תזכה באליפות השנה
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- its-sick
- קיבל.ה 1576 לייקים
ודרך אגב, המטרה העיקרית העונה היא להבטיח מקום ביורוליג, ובזה איטודיס כנראה עמד.
אני מאוד רוצה אליפות, אבל רמת הכדורסל שאני רואה ביורוליג הרבה יותר גבוהה ממה שאני מקבל מהליגה הישראלית, אני מאוד רוצה עוד עונות שלנו שם.
כל מי שמקלל אותו באמת חסר כל יכולת של הערכה ושל רמה. אנחנו בפאקינג צמרת של היורוליג, מגיע לו רק תודה.
אני מאוד רוצה אליפות, אבל רמת הכדורסל שאני רואה ביורוליג הרבה יותר גבוהה ממה שאני מקבל מהליגה הישראלית, אני מאוד רוצה עוד עונות שלנו שם.
כל מי שמקלל אותו באמת חסר כל יכולת של הערכה ושל רמה. אנחנו בפאקינג צמרת של היורוליג, מגיע לו רק תודה.
لا إله
لا إله
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1908 לייקים
הטוב:
ניצחון ענק, הגנה מדהימה, שני משחקים שהיינו חייבים לקחת, לקחנו וכנראה יש פלייאוף.
הרע:
ההתקפה והרוטציה. נקווה שזה לא יעלה לנו בעתיד.
ניצחון ענק, הגנה מדהימה, שני משחקים שהיינו חייבים לקחת, לקחנו וכנראה יש פלייאוף.
הרע:
ההתקפה והרוטציה. נקווה שזה לא יעלה לנו בעתיד.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
-
איש גדול
- קיבל.ה 552 לייקים
לי אישית לעולם לא הייתה מטרה להיות בצמרת היורוליג על חשבון הליגה בארץ ועל חשבון שחקנים כמו ים.
אבל כל אחד והמטרות שלו
אבל כל אחד והמטרות שלו
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3072 לייקים
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 896 לייקים
הייבוש של ים ספציפית או של ישראלים בכללי?
מעבר לרוטציה המאד קצרה, זה בהחלט מבאס שלא משלבים ישראלים. אבל ישראלים לא אומר דווקא ים.
-
Nati
- קיבל.ה 2937 לייקים
הגזמת…מילפורד כתב:פריז קלעה במחצית הראשונה 53 נקודות ובחצי השני 29 נקודות.
אפשר לפרגן למאמן על השינוי הזה?
-
Nati
- קיבל.ה 2937 לייקים
מתי גמרת את קורס הנביאים?איתן כתב:כל מי שתומך באיטודיס הולך לראות איך השנה הפועל לא תזכה באליפות בגלל שהם לא משתפים את הישראלים באירופה ושנה הבאה ים מדר מככב במכבי או בירושלים וזה רק בגללו
-
אוהד כורסא
- קיבל.ה 862 לייקים
כולנו מבינים שעם אוטורו מוטלי ואודיאסי אין מקום לשגב.
מצד שני, כולנו מבינים שעם ג'ונס ומיציץ' אפשר וצריך, מקצועית, לתת הרבה יותר צ'אנס לים.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 896 לייקים
כן, תלוי במצבו ובכושר שלו.אוהד כורסא כתב: ↑17 מרץ 2026, 19:29כולנו מבינים שעם אוטורו מוטלי ואודיאסי אין מקום לשגב.
מצד שני, כולנו מבינים שעם ג'ונס ומיציץ' אפשר וצריך, מקצועית, לתת הרבה יותר צ'אנס לים.
-
איש גדול
- קיבל.ה 552 לייקים
של ישראלים בכללי
הפועל תל אביב זה לא מועדון עם די אן איי של לשחק משחקים רק עם זרים.
זה מרחיק וזה לא כיף
צריך לעשות הכל בשביל לשלב ישראלים
ים הוא פשוט הדוגמא הכי בולטת לזלזול בישראלים בעידן הנוכחי בהפועל
דרך אגב גם בר היה בסדר בדקות ששיחק וגם במשחקים הקודמים כשקיבל הזדמנות ואין שום סיבה שלא ישחק יותר דקות.
איטודיס אנטי ישראלים וזה דוחה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 896 לייקים
הימור שלי איטודיס לא יאמן אותנו בעןנה הבאה. עם ובלי היחס לישראליםאיש גדול כתב: ↑17 מרץ 2026, 19:36של ישראלים בכללי
הפועל תל אביב זה לא מועדון עם די אן איי של לשחק משחקים רק עם זרים.
זה מרחיק וזה לא כיף
צריך לעשות הכל בשביל לשלב ישראלים
ים הוא פשוט הדוגמא הכי בולטת לזלזול בישראלים בעידן הנוכחי בהפועל
דרך אגב גם בר היה בסדר בדקות ששיחק וגם במשחקים הקודמים כשקיבל הזדמנות ואין שום סיבה שלא ישחק יותר דקות.
איטודיס אנטי ישראלים וזה דוחה
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1214 לייקים
מניח שזה נאמר בציניות...
היום הוא ניהל את המשחק ורוטציות באופן מעולה.
אני עדיין חושב שצריכים לשחק הטובים\המתאימים ביותר, בהתעלם מהדרכון ...
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
איש גדול
- קיבל.ה 552 לייקים
באמת קשה לי להבין אוהדי הפועל שאין להם בעיה לשחק משחקים שלמים רק עם זרים בלי שניית משחק של ישראלים.
במיוחד לאור העובדה שברור שזה פוגע בנו בליגה וזה יכול לגרום לשחקנים ישראלים טובים ללכת למכבי וירושלים ולא אלינו ויותר גרוע מזה זה יכול גם לגרום לישראלים הטובים שלנו לעבור אליהן.
אבל סבבה זה שלכם
במיוחד לאור העובדה שברור שזה פוגע בנו בליגה וזה יכול לגרום לשחקנים ישראלים טובים ללכת למכבי וירושלים ולא אלינו ויותר גרוע מזה זה יכול גם לגרום לישראלים הטובים שלנו לעבור אליהן.
אבל סבבה זה שלכם
- מילפורד
- קיבל.ה 3602 לייקים
אני מסכים שדקות משחק של ישראלים ביורוליג ישפרו אותם בליגה.
אני גם מסכים שאליפות בארץ , בכללי זה מטרה יותר חשובה מלהיות בצמרת היורוליג (נשים בצד את לזכות ביורוליג כרגע , תיכף אסביר למה).
אבל , אני לא רוצה שאליפות שלנו תהיה הבלחה חד פעמית, אני רוצה יציבות לאורך זמן, להיות תחרותיים על אליפות שנה אחרי שנה.
בשביל זה צריך גם להיות באמת יורוליג באופן עקבי.
אז יש מטרות לעונה הנוכחית , אבל גם יש מחשבה לטווח הארוך, ובשביל הטווח הארוך , היורוליג קריטי.
לצורך העניין , אם לא ניקח אליפות השנה אני מאוד אתבאס , אבל אם בעוד חמש שנים נהיה עם 4 אליפויות ביד , זה יעזור לי להתמודד עם הבאסה הזאת...
לזכות ביורוליג , זה כבר אירוע קיצון , זאת ליגה ברמה גבוהה עם הרבה קבוצות חזקות , לזכות ביורוליג זה אירוע מכונן (נרים לכם להנחתה , אבל תראו מה זה עשה למכבי לעשרות שנים קדימה).
אבל זה גם אירוע פחות סביר , ועל כן אני פחות בונה עליו או מתייחס אליו בשיקולים לעיל.
אני גם מסכים שאליפות בארץ , בכללי זה מטרה יותר חשובה מלהיות בצמרת היורוליג (נשים בצד את לזכות ביורוליג כרגע , תיכף אסביר למה).
אבל , אני לא רוצה שאליפות שלנו תהיה הבלחה חד פעמית, אני רוצה יציבות לאורך זמן, להיות תחרותיים על אליפות שנה אחרי שנה.
אז יש מטרות לעונה הנוכחית , אבל גם יש מחשבה לטווח הארוך, ובשביל הטווח הארוך , היורוליג קריטי.
לצורך העניין , אם לא ניקח אליפות השנה אני מאוד אתבאס , אבל אם בעוד חמש שנים נהיה עם 4 אליפויות ביד , זה יעזור לי להתמודד עם הבאסה הזאת...
לזכות ביורוליג , זה כבר אירוע קיצון , זאת ליגה ברמה גבוהה עם הרבה קבוצות חזקות , לזכות ביורוליג זה אירוע מכונן (נרים לכם להנחתה , אבל תראו מה זה עשה למכבי לעשרות שנים קדימה).
אבל זה גם אירוע פחות סביר , ועל כן אני פחות בונה עליו או מתייחס אליו בשיקולים לעיל.
- its-sick
- קיבל.ה 1576 לייקים
אם היינו משחקים עם ים 20 דקות במשחק והיינו מחוץ לתמונת הפלייאין ומחוץ ליורוליג בעונה הבאה, יש מישהו שחושב שמצבנו היה עדיף?
لا إله
لا إله
-
purvis short
- קיבל.ה 176 לייקים
לי זה בהחלט מפריע. ואני גם חושב שמעבר לעניין המקצועי (שתומר, ים ובר - שתרם גם היום, יכולים לתרום וצריכים לשחק) יש פה טעות אסטרטגית שעלולה לפגוע בנו. אבל מפה ועד תגובות כמו "זה לא הפועל" ושאר ירקות המרחק עצום (ואני גם חייב להודות שבמהלך המשחק עצמו אני כל כך מרוכז ברצון לנצח שאני פחות מסתכל על זה. מודה...)איש גדול כתב: ↑17 מרץ 2026, 20:01 באמת קשה לי להבין אוהדי הפועל שאין להם בעיה לשחק משחקים שלמים רק עם זרים בלי שניית משחק של ישראלים.
אבל סבבה זה שלכם
הפועל היא הפועל שאני אוהב גם כשקורים המון דברים שמעצבנים אותי (ובמהלך השנים קרו כל כך הרבה דברים שעצבנו אותי. המון המון). וזה דבר שמעצבן אותי. אז אני מתעצבן וממשיך לעודד ולרצות שהפועל תנצח ומקווה מאוד שזה ישתנה. ואגב, אני די בטוח שבעונה הבאה זה ישתנה. לדעתי גם במועדון מבינים שהסיפור הזה עם כמות כזאת של זרים זה לא משהו שצריך להיות בעונה הבאה.
-
Nati
- קיבל.ה 2937 לייקים
עזוב,תשאל אם מי שמקלל ומתלונן עכשיו,לא היה מקלל ומתלונן עם ים היה משחק והיינו במצב של מכבי?its-sick כתב:אם היינו משחקים עם ים 20 דקות במשחק והיינו מחוץ לתמונת הפלייאין ומחוץ ליורוליג בעונה הבאה, יש מישהו שחושב שמצבנו היה עדיף?
אני מת על ים.
אבל את הפועל אוהב יותר וסומך על איטודיס שכבר הוכיח לי שהוא יודע מה הוא עושה.
-
איש גדול
- קיבל.ה 552 לייקים
סבבה שהפועל זה הפועלpurvis short כתב: ↑17 מרץ 2026, 21:12לי זה בהחלט מפריע. ואני גם חושב שמעבר לעניין המקצועי (שתומר, ים ובר - שתרם גם היום, יכולים לתרום וצריכים לשחק) יש פה טעות אסטרטגית שעלולה לפגוע בנו. אבל מפה ועד תגובות כמו "זה לא הפועל" ושאר ירקות המרחק עצום (ואני גם חייב להודות שבמהלך המשחק עצמו אני כל כך מרוכז ברצון לנצח שאני פחות מסתכל על זה. מודה...)איש גדול כתב: ↑17 מרץ 2026, 20:01 באמת קשה לי להבין אוהדי הפועל שאין להם בעיה לשחק משחקים שלמים רק עם זרים בלי שניית משחק של ישראלים.
אבל סבבה זה שלכם
הפועל היא הפועל שאני אוהב גם כשקורים המון דברים שמעצבנים אותי (ובמהלך השנים קרו כל כך הרבה דברים שעצבנו אותי. המון המון). וזה דבר שמעצבן אותי. אז אני מתעצבן וממשיך לעודד ולרצות שהפועל תנצח ומקווה מאוד שזה ישתנה. ואגב, אני די בטוח שבעונה הבאה זה ישתנה. לדעתי גם במועדון מבינים שהסיפור הזה עם כמות כזאת של זרים זה לא משהו שצריך להיות בעונה הבאה.
גם אני ראיתי תמשחק ורציתי שננצח
אבל לצפות בהפועל משחקת עם זרים בלבד זה מציק לי.
לראות את ים מתייבש על הספסל ולא רואה שניה זה מאוד מציק לי.
לא יודע מה יהיה שנה הבאה , אני כן יודע שהעונה מוציאים לישראלים הבכירים תחשק להיות בה בהפועל
-
קובי
- קיבל.ה 609 לייקים
האמירה הכי נכונה והכי מדוייקת everמילפורד כתב: ↑17 מרץ 2026, 20:47 אני מסכים שדקות משחק של ישראלים ביורוליג ישפרו אותם בליגה.
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1443 לייקים
אני מתייחס כרגע רק לבר וים (למרות שמבחינתי כל מי שעל הספסל יכול לתת דקות כדי להשתמש נכון יותר ברוטציות), אם שניהם יכולים לשחק מול מכבי וירושלים בליגה, והם כן ברמה, לא רואה הבדל בין משחקים מול רוב קבוצות היורוליג. אפשר לחשוב איזה קבוצה אדירה יש לפריז ששניהם לא יכולים להתמודד איתם. יש משחקים שג'ונס ומיציץ' נראים כמו שחקני לאומית ועדיין איטודיס נותן להם לשחק בלי סוף, איזו סיבה יש לא לתת לשחקני ספסל לשחק כמה דקות? ואם ים כשיר, הוא לא פחות טוב משני הרכזים ששיחקו היום. אני חושב ששגב יכול לתרום כמה דקות מנוחה לאחד הגבוהים, לתת קצת גוף בהגנה. פלטין לא יכול לתת כמה דקות של הגנה? לא קונה את זה, אנחנו לא משחקים מול הדרים טים.
ובסוף, כשנגיע לליגה, ושם משחקים רק חמישה זרים, נקבל מהישראלים תפוקה עלובה.
יאללה הביתה!!!
-
אדום ותיק
- קיבל.ה 1214 לייקים
נתבונן על המשחק של אמש,ותסתכל על זה במשקפיים של משחק שאתה חייב לנצחיהלום14אדום כתב: ↑18 מרץ 2026, 00:16 אני מתייחס כרגע רק לבר וים (למרות שמבחינתי כל מי שעל הספסל יכול לתת דקות כדי להשתמש נכון יותר ברוטציות), אם שניהם יכולים לשחק מול מכבי וירושלים בליגה, והם כן ברמה, לא רואה הבדל בין משחקים מול רוב קבוצות היורוליג. אפשר לחשוב איזה קבוצה אדירה יש לפריז ששניהם לא יכולים להתמודד איתם. יש משחקים שג'ונס ומיציץ' נראים כמו שחקני לאומית ועדיין איטודיס נותן להם לשחק בלי סוף, איזו סיבה יש לא לתת לשחקני ספסל לשחק כמה דקות? ואם ים כשיר, הוא לא פחות טוב משני הרכזים ששיחקו היום. אני חושב ששגב יכול לתרום כמה דקות מנוחה לאחד הגבוהים, לתת קצת גוף בהגנה. פלטין לא יכול לתת כמה דקות של הגנה? לא קונה את זה, אנחנו לא משחקים מול הדרים טים.
פלטין -עם כל אהבתי אליו, האם הוא נותן ביצועים טובים יותר ממלקום (שאותו הוא אמור להחליף), האם היית מעלה אותו לפני בלקני?
בר - עלה את מול לקצת פחות מ 4 דקות, כדי לתת לבריאנט מנוחה. הוא לא עולה כרכז. במקום מי היית מעלה אותו אמש, ונותן לו יותר דקות? במקום מיציץ שהלך והשתפר ככל שהמשחק התקדם? במקום גונס שבפרוש כרכז עולה עליו? במקום בליקני?
ים - במשחקים האחרונים ששיחק היה מתחת לכל ביקורת (בהשואה לגונס ומיציץ). אם אתה איטודיס ובמשחק שקול אתה מעלה אותו כניסוי במקום גונס או מיציץ, גם ברגעים הגרועים שלו ברבע הראשון?
שגב - היינו כבר עם גבוה אחד פחוץ אוטורו נתן משחק מצויין, טאי החליף טוב. במקום מי אתה מעלה אותו?
שורה תחתונה:
1. הסגל נבנה ממחשבה קדימה ובעדיפות ליורוליג. היה ברור שמרגע שלא קיבלנו רשיון ל 3 שנים , חייבים לעשות פליאוף כדי להמשיך גם שנה הבאה. איטודיס בחר סגל רחב מאד, שרובו הגדול עם ניסיון רחב ביורוליג ולקח בחשבון שיש לורכב מעולה - ים , שהוא כמאמן לא יודע מתי יחזור ובאיזה כושר.
2. בואו נודה על האמת הישראלים הטובים ביותר לא משחקים בהפועל, ולא בגלל איטודיס או הבחירות שלו.
לגבי שנה הבאה- הכל תלוי באיך תיגמר עות היורוליג שלנו, והאם זה יזכה אותנו בכרטיס ליותר משנה.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
-
יהלום14אדום
- קיבל.ה 1443 לייקים
מה זה במקוח מי? אתה כותב כאילו שבר או ים עולים ומשחקים 30 דקות. לא היה להם מקום לרבע שעה כל אחד? במיוחד במחצית הראשונה שג'ונס ומיציץ' היו עלובים? יש לנו שחקני רוטציה כדי שנוכל לחלק דקות בין שחקנים ולתת מנוחה לשחקנים. יש לנו משחק מחר, יומיים אחרי המשחק הקודם, זה משחק לשחק עם רוטציה של 8 שחקנים בקושי?אדום ותיק כתב: ↑18 מרץ 2026, 11:43נתבונן על המשחק של אמש,ותסתכל על זה במשקפיים של משחק שאתה חייב לנצחיהלום14אדום כתב: ↑18 מרץ 2026, 00:16 אני מתייחס כרגע רק לבר וים (למרות שמבחינתי כל מי שעל הספסל יכול לתת דקות כדי להשתמש נכון יותר ברוטציות), אם שניהם יכולים לשחק מול מכבי וירושלים בליגה, והם כן ברמה, לא רואה הבדל בין משחקים מול רוב קבוצות היורוליג. אפשר לחשוב איזה קבוצה אדירה יש לפריז ששניהם לא יכולים להתמודד איתם. יש משחקים שג'ונס ומיציץ' נראים כמו שחקני לאומית ועדיין איטודיס נותן להם לשחק בלי סוף, איזו סיבה יש לא לתת לשחקני ספסל לשחק כמה דקות? ואם ים כשיר, הוא לא פחות טוב משני הרכזים ששיחקו היום. אני חושב ששגב יכול לתרום כמה דקות מנוחה לאחד הגבוהים, לתת קצת גוף בהגנה. פלטין לא יכול לתת כמה דקות של הגנה? לא קונה את זה, אנחנו לא משחקים מול הדרים טים.
פלטין -עם כל אהבתי אליו, האם הוא נותן ביצועים טובים יותר ממלקום (שאותו הוא אמור להחליף), האם היית מעלה אותו לפני בלקני?
בר - עלה את מול לקצת פחות מ 4 דקות, כדי לתת לבריאנט מנוחה. הוא לא עולה כרכז. במקום מי היית מעלה אותו אמש, ונותן לו יותר דקות? במקום מיציץ שהלך והשתפר ככל שהמשחק התקדם? במקום גונס שבפרוש כרכז עולה עליו? במקום בליקני?
ים - במשחקים האחרונים ששיחק היה מתחת לכל ביקורת (בהשואה לגונס ומיציץ). אם אתה איטודיס ובמשחק שקול אתה מעלה אותו כניסוי במקום גונס או מיציץ, גם ברגעים הגרועים שלו ברבע הראשון?
שגב - היינו כבר עם גבוה אחד פחוץ אוטורו נתן משחק מצויין, טאי החליף טוב. במקום מי אתה מעלה אותו?
שורה תחתונה:
1. הסגל נבנה ממחשבה קדימה ובעדיפות ליורוליג. היה ברור שמרגע שלא קיבלנו רשיון ל 3 שנים , חייבים לעשות פליאוף כדי להמשיך גם שנה הבאה. איטודיס בחר סגל רחב מאד, שרובו הגדול עם ניסיון רחב ביורוליג ולקח בחשבון שיש לורכב מעולה - ים , שהוא כמאמן לא יודע מתי יחזור ובאיזה כושר.
2. בואו נודה על האמת הישראלים הטובים ביותר לא משחקים בהפועל, ולא בגלל איטודיס או הבחירות שלו.
לגבי שנה הבאה- הכל תלוי באיך תיגמר עות היורוליג שלנו, והאם זה יזכה אותנו בכרטיס ליותר משנה.
פלטין הוא לא מחליף לבלייקני אבל כשהייתי במחצית הראשונה עשה מה שהוא רוצה כאילו הוא בטיילת, הייתי מנסה את פלטין, כששאר השומרים לא עשו עבודה טובה.
ולגבי היכולת של ים, נמשיך לייבש אותו על הספסל, ככה הוא בטוח יחזור לכושר. וכן, אחרי הרבע הראשון הגרוע מאוד של ג'ונס ומיציץ', הייתי מאוד שמח לראות את ים.
אפשר להמשיך ככה לנצח, כל אחד ודעתו, בשורה התחתונה, המצב הזה פוגע בקבוצה ובכושר המשחק של שחקנים ואם הישראלים שלנו לא ראויים לדקה ברוב משחקי היורוליג, שמישהו יעשה חושבים עם עצמו.
יאללה הביתה!!!