redrony כתב: ↑07 מאי 2025, 12:18
טכנית לארז כתב: ↑07 מאי 2025, 12:12
אז בגלל שיש דוגמאות מאשתקד עם אוהדי חולון והפועל חיפה - אתה מניח שמה שנטען בחשבון טוויטר עלום שנפתח בפברואר האחרון - אמת לאמיתה?
יפה יש לך אחלה היגיון.
חלק מהאנשים האלה אולי שיכורי כוח וחלקם באמת אלימים, אבל זה לא אומר שצריך להאמין על עיוור לכל סיפור שיוצא דרך ביבי ינאי בטוויטר או בתקשורת על איך ההוא נכנס למיון ואיך המילומניק ההוא קיבל נגיחה (שאף אחד לא ראה כמובן).
אולי, אבל אתה גם ישר מבטל את זה. אני מניח שמשהו היה. ושלא תטעה, יש לי הרבה ביקורת על ההתנהלות של עופר ינאי אבל בסופו של יום הוא עושה טוב לקבוצה שאני אוהד. אין ספק שהוא צריך לשפר המון דברים בהבנה שלו את הקהילה והתקשורת איתה.
יש פה בעיה הרבה יותר גדולה מהסיפור של אתמול ויד אליהו. יש פה אוהדים עבריינים שעושים נזק למועדון במשך שנים רבות ולא מעניין אותי שהם נסעו לכל חור - זה לא נותן להם שום לגיטימציה לעשות מה שהם עושים ולהזיק למועדון והם עושים את זה פעם אחר פעם וזה חייב להפסק מיידית ובצורה פרואקטיבית מצד הקבילה שלנו - גם בכדורגל.
הם עושים אחלה אווירה, ויד אליהן זה לא אותו דבר בלעדיהם - נספוג את זה ותאמין לי שיהיה להם תחליףץ ייקח שנה שנתיים, חמש - המועדון הזה יותר גדול מכל אחד, גם מאלה שהחליטו שהם גדולים יותר ממנו
אני מבטל את זה ישר כי כל הסימנים מראים שזה המצאה.
איפה האוהד שקיבל נגיחה?
למה אף אחד לא ראה את זה כדי להגיד שזה באמת קרה?
למה החשבון העלום הזה שצייץ, כתב כבר בציוץ שזה קרה "מהר וחזק שאף אחד לא יראה". איך אף אחד לא ראה דבר כזה אם זה קרה במקום שיש בו אנשים?
כשמישהו מספר על משהו שקרה בין הרבה אנשים (יציע במשחק כדורסל), וכבר באותה הזדמנות מספר ש"זה היה מהר אף אחד לא ראה" - פה חשדתי מה שנקרא.
אין קשר פה בכלליות להתנהלות של עופר ינאי ואם טוב לי או לא טוב לי עם הפועל שתחתיו או לאם אני אוהב או לא אוהב את האולטראס.
פה ספציפית יש מקרה, וכנראה לא בפעם הראשונה, שהאיש לדעתי ממציא שקרים ומפיץ אותם כדי שההמון יאכל את זה בלי לבדוק בכלל.