מילפורד כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 11:08
קראתי את יניב פרנקו (גילוי נאות , מכיר אותו מלפני כמעט 30 שנה) בספורט חמש.
אמנם הכתבה על מכבי בכלל, אבל נפל לי אסימון או שמא תובנה על ההתנהלות של עופר השנה תוך כדי הקריאה.
כולנו יודעים שהוא רוצה ליורוליג ורוצה לשבור את ההגמוניה של מכבי.
אנחנו גם יודעים שהוא דיבר על בערך חמש שנים עד שזה יקרה.
ופתאום הקיץ קיבל בעיטה בתחת לעשות את זה יותר מהר?
למה? כי הוא מזהה הזדמנות שמכבי אחרי שנה וחצי בלי לארח יורוליג בארץ נמצאת במשבר כלכלי וזה הזמן להכות בברזל כשהוא חם.
שמח שהצלחת למצוא תובנה והגיון למרות שבצהל היו קוראים לזה לאנוס את השטח.
דרך אגב אם כבר אז ההגיון היה אומר להשיג את ירושלים שאנחנו יודעים שיש/יהיו להם הכי הרבה אמצעים בארץ
בהתחשב בעובדה שמכבי הם השם הגדול בעולם וזה לא ישתנה בקרוב והם משויירנים ביורוליג 16 שנה קידמה ירושלים זאת המתחרה שלנו על המקום השני ( ששואף להדיח את הראשון )
ranjef כתב: ↑18 אוקטובר 2024, 21:51
נועם יעקב עוד אפשר להעלות על הפרק מההגיון של מה שהיה עד עכשיו, למרות שעברו 2-3 משחקים לפני עומס, פציעות וכו. שזה כלום.
אבל רגלנד זה הזיה שעולה בכלל הדיבור הזה.
היחיד בהפועל מכל השחקנים עם ראיית משחק וחשיבה קדימה בצורה שמזכירה את גייקובן. והוא חתיכת שחקן.
פט לא נופל מגייקובן ברמת ההבנה וקבלת ההחלטות.
מאד מפתיע לטובה בפן הזה, הוא ממש רמה אחרת.
נו באמת.
הוא לא מתקרב לג'ייקובן ברמת קבלת ההחלטות וניהול המשחק.
מצד שני מעטים השחקנים שמתקרבים אליו בהיבט הזה.
הוא תורם בהמון אספקטים אחרים יותר מג' קובן אבל זה לא אחד מהם. אם היה כזה הוא היה רכז מוביל באנביאיי.
ranjef כתב:נועם יעקב עוד אפשר להעלות על הפרק מההגיון של מה שהיה עד עכשיו, למרות שעברו 2-3 משחקים לפני עומס, פציעות וכו. שזה כלום.
היחיד בהפועל מכל השחקנים עם ראיית משחק וחשיבה קדימה בצורה שמזכירה את גייקובן. והוא חתיכת שחקן.
לגמרי. מנהל המשחק האמיתי היחיד בקבוצה. אבל כנראה שדדאס לא חושב שצריך מנהל משחק על המגרש ב"שיטה" שלו.
נועם יעקב עוד אפשר להעלות על הפרק מההגיון של מה שהיה עד עכשיו, למרות שעברו 2-3 משחקים לפני עומס, פציעות וכו. שזה כלום.
נו באמת.
הוא תורם בהמון אספקטים אחרים יותר מג' קובן אבל זה לא אחד מהם. אם היה כזה הוא היה רכז מוביל באנביאיי.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
מסכים.
בברלי אדיר בעיני וגם יש לו את התכונה הג'ייקובנית הזאת שכאשר הוא טוב אז כל הקבוצה משתדרגת, אבל בשני דברים הוא נופל מג'ייקובן - ניהול המשחק והיכולת ליצור לעצמו.
את אחד מהם היינו אמורים לקבל מרגלנד ואת השני מפוסטר, כרגע זה לא כל כך קורה בין אם בגללם או בגלל דדאס.
נו באמת.
אצל גייקובן זה יותר יפה ויותר בולט לעין.
יחסית לאנביאיי אולי פט לא נחשב לאיזה גאון כדורסל
ואני אפילו זכרתי אותו כחמום מוח.
באירופה הוא רמה מעל. משחק בקצב יותר גבוה,
יותר אינטנסיבי, יותר מנוסה. ההחלטות שלו מדהימות
וכמעט אין רעות. גייקובן היית חי ומת איתו.
דבר איתי סוף העונה
ranjef כתב: ↑19 אוקטובר 2024, 19:23
ומישהו נרשם במקומו?
או שאנחנו עם 7 זרים בריאים ועולים עם 4?
מה זה השכונה הזאת?
אף אחד לא יכול להירשם במקומו, הרישום נגמר ב-10 בבוקר.
בכל מקרה, אנחנו לא עם 7 זרים בריאים מאחר ורגלנד פצוע. בנוסף, אני לא רואה משהו פסול בלתת לבברלי לנוח אפילו אם רגלנד פצוע. הוא עבד מאוד קשה במשחקים האחרונים, שיחק המון דקות בלו"ז צפוף והוא בכל זאת בן 36. הדבר האחרון שאנחנו צריכים זה שהוא יפצע.
היה אפשר לרשום את בנטיל, אבל נראה שלא רוצים לבזבז רישום עליו כשלא בטוחים שהוא נשאר. אני אישית לא אוהב את זה וחושב שהוא חייב להישאר, אבל זה מה שהחליטו.
לגבי בנטיל, כמו שאמרתי, אני חושב שאסור לשחרר אותו והוא צריך להיות חלק מהקבוצה, אבל בהינתן שהוא לא ישאר אז אין טעם לשרוף רישום על שחקן שלא הולך להישאר עבור משחק בית מול הרצליה כשיש שני גבוהים בכירים ממנו שכן נרשמים.
לגבי עניין העיתוי, מסכים. זה לא מאוד משנה בשורה התחתונה, אבל זה לא נראה טוב.
משמאל לעץ כתב:
נו באמת.
אצל גייקובן זה יותר יפה ויותר בולט לעין.
יחסית לאנביאיי אולי פט לא נחשב לאיזה גאון כדורסל
ואני אפילו זכרתי אותו כחמום מוח.
באירופה הוא רמה מעל. משחק בקצב יותר גבוה,
יותר אינטנסיבי, יותר מנוסה. ההחלטות שלו מדהימות
וכמעט אין רעות. גייקובן היית חי ומת איתו.
דבר איתי סוף העונה
מסכים עם הכל.
רק אומר שהוא הרבה פחות רכז ולא ברמה של ג'קובן מהבחינה הזו וגם משחק פחות בשליטה מג'קובן (לדעתי זה קצת פוגע ביכולת "הריכוז" שלו).
אבל זה באמת דיון תאורטי ולא חשוב.
אני יכול לומר שמאוד לא התלהבתי ממנו בהתחלה (וזה בלשון המעטה) ונכון לרגע זה אני מאוהב.
בהחלט יכול להיות שחלק מהענין זה גם סוג הכדורסל שאנחנו משחקים.
מקווה שנדבר בסוף העונה אחרי שני תארים באמתחתנו.
אם הינאס לא באמת מקבל החלטות, למה הוא פה?
אם דדאס לא מקבל החלטות, למה הוא פה??
שניהם לא רק שלא תורמים אלא מזיקים, ועופר פשוט מסרב לראות מה שכולם רואים מתחילת ההכנה! זה גדול על דדאס. הוא משאיר אותו רק בשביל הקשרים עם מוטלי ובברלי? שיהיה עוזר מאמן, הוא לא יסכים שיעוף.
זה הולך להתפרק ואנחנו נראים רע יותר מאשר מכבי שגם בהרכב שלהם היום בלי זרים ובלי בלאט מנצחים אותנו.
תתעורר מותק
איכס על כל החלאות ברשתות החברתיות שלועגים למעבר ןלעופר "אוהדים" עלק , מתחילים לצחוק שהקבוצה הזו לא תביא 2000 אוהדים ליד אליהו , כאלה יצורים , גם ראיתי תגובות כמו "עופר ינאי הורס את המועדון " לא מגיע לבם לראות רבע תואר
רק הפועל כתב:איכס על כל החלאות ברשתות החברתיות שלועגים למעבר ןלעופר "אוהדים" עלק , מתחילים לצחוק שהקבוצה הזו לא תביא 2000 אוהדים ליד אליהו , כאלה יצורים , גם ראיתי תגובות כמו "עופר ינאי הורס את המועדון " לא מגיע לבם לראות רבע תואר
נכנסתי לראות פוסטים בטוויטר בעקבות הודעתך, יצא לי לראות גם ציטוטים של ציוצים של אוהדי מכבי שחסמתי, אני לא אצטט ואביא צילומי מסך, אבל בוא נגיד שבבלאגן בקבוצה הם לא בצד של עופר ואשכרה בעד כל מי שמתנגד לו.
הם ממשיכים לפחד, והתקווה היחידה שלהם הם...אנחנו.
טכנית לארז כתב: ↑24 אוקטובר 2024, 22:19
לפחות נגמר עידן קבוצת האוהדים המקורבים?
עכשיו לפחות אם יהיה ביקוש למשחק חוץ יהיה סיכוי שווה לכולם לזכות בכרטיס?
נשמע שזאת אחת הסיבות שהעמותה רצתה שליטה על חלוקת הכרטיסים