Chegi כתב:אוי זה בטח ירחיק את הרוכשים שמתעניינים במועדון..
אגב תקשורת הנושא עם הרוכשים שלהם די רציני ונתניה ביקשו שלא יפורסם ואכן לא ראיתי שום פרסום רציני בנושא. אם זה היה אצלנו גם היו שומרים את זה בשקט?
Chegi כתב:אוי זה בטח ירחיק את הרוכשים שמתעניינים במועדון..
אגב תקשורת הנושא עם הרוכשים שלהם די רציני ונתניה ביקשו שלא יפורסם ואכן לא ראיתי שום פרסום רציני בנושא. אם זה היה אצלנו גם היו שומרים את זה בשקט?
איפה ראיתם בכלל אזכור של רכישת נתניה?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
מקור אמין
"ואז, בתוך החושך הגדול, היה הדרבי בכדורסל. הפועל ניצחה 66:78 והחיים פתאום נהיו יפים" א. איינשטיין.
dino כתב: ↑20 אוקטובר 2022, 15:06
אוהדי נתניה תלו שלטים: "קארצב אין בך כלום"
שלטים רבים נתלו במתחם האימונים, רובם כוונו נגד השחקנים כשגם טוואמסי ("שובת בבית"
כשאתה בונה קבוצה ב120 מיליון, אתה יכול לעשות דברים כאלה. אני רוצה לראות את הניסנובים קונסים אוהדים מהאולטראס, הם יקבלו חרם מנויים שלא היה בסיוטים הכי גדולים שלהם.
איך אנשים אוהבים לאכול את הפרופגנדות שלהם זה מדהים.
כנראה שזה טבעי כשאתה גולש מדי יום בוואן ורקנטי (אני מתכוון במקרה הזה גם לקארצב הפיטבול וגם ל"מכבי מטפלים" הקבוע).
כשאתה בונה קבוצה ב120 מיליון, אתה יכול לעשות דברים כאלה. אני רוצה לראות את הניסנובים קונסים אוהדים מהאולטראס, הם יקבלו חרם מנויים שלא היה בסיוטים הכי גדולים שלהם.
זו נקודה מצויינת. זו אחת הסיבות שחיפה, מכבי וכנראה גם באר שבע, נוקטות בהליכים נגד מתפרעים, להבדיל מהפועל ובית״ר.
המעמד של הבעלים אצלנו הוא ירוד מאז ומתמיד, ולכן אין להם את האשראי והגב לנקוט בצעדים נגד אוהדים דומיננטיים ומוכרים. בחיפה ובמכבי לא יצאו נגד הבעלים, גם אם הם ירחיקו את כל הארגון.
זו נקודה מצויינת. זו אחת הסיבות שחיפה, מכבי וכנראה גם באר שבע, נוקטות בהליכים נגד מתפרעים, להבדיל מהפועל ובית״ר.
המעמד של הבעלים אצלנו הוא ירוד מאז ומתמיד, ולכן אין להם את האשראי והגב לנקוט בצעדים נגד אוהדים דומיננטיים ומוכרים. בחיפה ובמכבי לא יצאו נגד הבעלים, גם אם הם ירחיקו את כל הארגון.
נקודה יפה...
כתבתי באשכול מקביל:
אם וכאשר יבוא לפה רוכש הוא חייב לעשות ניקוי אורוות כללי, גם בקהל. לאוהדים אסור להתקרב לשום גורם בניהול המועדון, רק לשבת ביציע ולעודד. מי שיפגש בקבוצה במשחקים, יזרוק חפצים ההנהלה צריכה לדאוג שלא יגיע יותר לבלומפילד ולמשחקים של הפועל בכלל.
אם זה יישאר ככה זה יהיה בדיוק כמו שתיתן לניסנובים תקציב של 100 מיליון שקל, לא יזוז פה כלום
טכנית לארז כתב:איך אנשים אוהבים לאכול את הפרופגנדות שלהם זה מדהים.
כנראה שזה טבעי כשאתה גולש מדי יום בוואן ורקנטי (אני מתכוון במקרה הזה גם לקארצב הפיטבול וגם ל"מכבי מטפלים" הקבוע).
אתה כל הזמן עסוק באחרים.
תתעסק בהפועל תל אביב. כל השאר, הרבה פחות מעניין.
Mr.china כתב: ↑22 אוקטובר 2022, 21:28
העברתי לחיפה לפני 2 דקות
הוא שכח לעלות עם הגנה?
אותו מצב לשבירו בדקה
מכבי חיפה היא בגדול כמו הקבוצות האלו סטייל נתניה של עונה שעברה שמשחקת התקפי ומקבלת מחמאות אבל נשארת בלי כלום , לא ברור איך הם לקחו פה אליפות עונה שעברה הם יכולים לספוג 3 כמעט מכל קבוצה בליגה