אני מציע שתפסיקו למתג מועדון עם גוון פוליטי. הפועל היא לא שמאל, לא ימין ולא מרכז. הפועל שייכת לכולם.L.S כתב: ↑07 דצמבר 2025, 17:02רגע שאני אבין, אתה בעצם אומר שעצם זה שהם מזוהרים עם השמאל, זו הסיבה שנטפלים אליהם?RedDrifter כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:58אתה כותב דברים הרבה יותר מנותקים ממניL.S כתב: ↑07 דצמבר 2025, 15:40
סגור אחי
שלח להם רשימה של איך אתה מצפה מהם להתנהג, אולי גם תבקש מהם לשנות את הצבע הרי אדום זה שמאל קומוניסטי, אפשר לשנות לשחור, או כחול, שיהיה ניטרלי, של ימתגו אותנו חס וחלילה.
כל הודעה שלך יותר מנותקת מהקודמת
המשטרה עוברת פה על חוק בסיסי, אולי מחר יחליטו שגם דגל הגאווה לא לגיטימי ולא יכניסו הומואים למגרשי כדורגל?
*אני רחוק מלהחזיק בדיעות שמאל, אבל אתה סגור על איזה קבוצה אתה אוהד, מה הערכים שלה, על מה ולמה היא קמה ומה היא מייצגת?
המחאות האלה גולשות לספורט והן בכלל פוליטיות. אתם מכניסים לי פוליטיקה ליציעים עם הסמל של תנועת כך על החולצות ואחר כך שער 5 בוכה למה יש דגלי ישראל וכל מיני. האם זה לא צביעות? הרי ברור לי וכמובן גם לך (אלא אם תמשיך להתעלם מכך) שהם עושים פשוט מה שעולה על רוחם ואחר כך בוכים אחרי שהם מכניסים אצבעות לעיניים של המשטרה. בוא לא ניתמם.
אני אחד שקיבל מכות סתם מהמשטרה רק כי היה לי צעיף של הפועל אגב. שלא תגיד שלא הרגשתי את זה אז אני לא יודע.
לכל אותם אנשים שלובשים את החולצות האלה יש זהות די ברורה של מי הם ויותר מזה כולם ישבו בשער 5 איכשהו, מפתיע? לא ממש.
יש למשטרה כוח והיא מנצלת אותו לרעה. אלה החיים, אפשר להמשיך לבכות על כך (משהו שכבר שנים אנחנו עושים וכמובן שאין שינוי) או שאפשר להשתנות ולהבין שתצביעו בקלפי אחרת, תתבעו במידת הצורך.
פוליטיקה תריבו מחוץ ליציע כמה שבא לכם, אבל בלי לערב את המועדון. ובלי למתג חולצות כאלה עם השם של הפועל.
אם אינך מבין זאת אתה חלק מהבעיה. אם אינך רואה את הנזקים ששער 5 עושה (שירי נאצה, מכות עם שוער, אבוקות ופגיעה בילדה/שוטרים, כמעט להרוג אוהד מכבי מחוץ לבית שלי) שוב, אתה חלק מהבעיה. המשטרה לא צודקת עם עניין החולצות אבל מצד שני אני נגעל מהצביעות הזאת שרצה אצלנו ויותר מכך, המיתוג שלנו כמועדון נפגע מזה.
שחררו אותנו מהפוליטיקה, מהאלימות, מהצביעות - הקהל הרחב מאס בכם
נ.ב - אל תדבר איתי על ההיסטוריה של המועדון, הפועל היא של כולם ולא של קהילה אחת! תבינו את זה כבר ראבק! אנחנו לא שמאל לא מרכז לא ימין, אנחנו מועדון של כולם.
ומה שאתה מציע, זה בעצם שנמתן את ההזדהות עם השמאל כדי שיפסיקו להציק להם ולהרביץ להם? הבנתי נכון?
אל תפרו את החוק ואחר כך תבכו שמחפשים אתכם. החיים הם לא פיירים והם לא שחור ולבן. אתה יכול להבין את זה ולהתקדם או שאתה יכול להמשיך לבכות שהרצפה עקומה.