תכלס סילבה הרבה יותר 10 מקיצוני. אבל נראה לי שהוא מיועד להיות הזר השמיני בכל מקרה.
חלון העברות 2026
- RedDrifter
- קיבל.ה 953 לייקים
סילבה מאז ומעולם היה שחקן כנף שמאל
העניין הוא שיש טרנד עולמי חדש להציב שחקני כנף ב10 (אולי גם בגלל החיסרון הענק בשחקנים טובים בעמדה הזאת)
אם סילבה צפוי להיות הזר השמיני, מעבר לזה שכבר עכשיו לדעתי הפועל צריכה שני שחקני התקפה חדשים, קשה לי לראות את הפועל עושה קפיצת מדרגה משנה שעברה שכן אנחנו לא מספיק איכותיים בהתקפה.
אף לא צעד לאחור 
-
D&3
- קיבל.ה 1795 לייקים
אם בנוקאאוט במונדיאל שחקן אגף יכול לשחק כ10( ולתת גול אדיר), גם בליגה שלנו אפשר
בעיקר שהקונספט כבר הוכיח את עצמו עונה שעברה, ואם כבר אז דיארה יותר מתאים מלואיזו
בעיקר שהקונספט כבר הוכיח את עצמו עונה שעברה, ואם כבר אז דיארה יותר מתאים מלואיזו
-
מושקוביץ
- קיבל.ה 111 לייקים
כמובן שדור פרץ הוא לא הנקודה פה אלא מה שאני מאמין שאנחנו יכולים וצריכים לעשות כדי לאותת לשאר הקבוצות שאנחנו חלק מהביג ליג ושלא יתעסקו איתנו.
לגבי מכביסיטים שגדלו במכבי ונשמו במכבי שלא יבואו אלינו בחיים כמו שחלק מהחברים פה אוהבים לכתוב... אם יש משהו שצריך ללמוד מהסיפור של ערן זהבי זה שהקהל של הפועל צריך כבר להתבגר. הפועל לא תהיה פחות הפועל אם נשים כסף וה-10 הכי טוב שיש היום בארץ ישחק אצלנו. בטח יותר טוב מכל ההימורים האלה, בשביל מה לשים 300 אלף יורו שלוש פעמים על שלושה נגרים במקום לשים 700 אלף פעם אחת על משהו שאתה צריך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 6351 לייקים
יותר אהבתי את מה שטלבי55 רשם לפני כמה ימים (דיארה מיועד לשמאל ומחפשים זרים אחרים ל-10 ולקישור).אדוםאדום כתב: ↑30 יוני 2026, 20:10 הפועל מעוניינת בקיץ הזה בעוד 2-4 שחקנים סך הכל.
10 זר, מגן שמאל ישראלי (עדיפות ראשונה)
6 ישראלי במקום אל-ים (תלוי בכמה משתנים)
עוד שחקן קישור/התקפה (שיכול לשחק בכמה עמדות)
כל זה בהנחה וכל שאר הזרים (שאנדה ובואטנג נשארים)
ובהנחה שאנחנו לא מתקדמים יתר על המידה בקונפרנס.
הסדר שנרשם זה גם סדר העדיפויות.
נכתב כאן על וייסמן, ממה שהבנתי הוא רוצה באזור ה350-400 ל3 שנים מביתר. הפועל בדקו ולא התקדמו (כבר בתחילת החלון) לא רואה אותו חותם אצלנו אלא אם כן בואטנג/דאפה עוזבים והוא מתפשר בתנאים. בקיצור סיכוי נמוך מאוד.
יוחתם/יסכם שחקן עד היציאה למחנה לפי מה שאני מעריך.
נראה מי צודק בהמשך.