אליניב ברדה
- רדפוקס
- קיבל.ה 6152 לייקים
מוות ל-xG הזה, זה כל כך לא נכון להסתכל על משחקים שלמים ולסכם אותם בסטטיסטיקה מפגרת של שערים צפויים.
-
redrony
- קיבל.ה 1126 לייקים
תראה, יש לי הרבה כבוד אליו וגם אליךדולימנגה99 כתב: ↑14 אפריל 2026, 13:57בדקתי את זה -redrony כתב: ↑14 אפריל 2026, 10:23חייבים להפריד בין התוצאות לפוטנציאל. מה שמדאיג אצל ברדה זה הרזומה בב״ש והצורה שהוא משחק נגד קבוצות מסויימות. להגיד שניצחנו במזל את ב״ש ומכבי זה קצת לחטוא לאמת. נגד ב״ש כמו שהתפתח המשחק זה יכול לקרות פעם ב 10 משחקים ונגד מכבי פעם ב 100, לאנשים נורא קל להסתנוור מהתוצאות ולהתייחס כמו שנח להם. בסוף מה שמנצח את מבחן הזמן זה לעשות את הדברים בצורה נכונה.דולימנגה99 כתב: ↑13 אפריל 2026, 15:46
אנשים אמרו את זה גם ברצף הקודם של נגד הגדולות בסיבוב האחרון - אמרו שהבלוף שלו יתגלה ונעלמו מהר מאוד כשניצחנו דרבי ואת ב"ש (גם אם זה היה עם הרבה מזל)
אנשים שוכחים שקבוצה לא בונים בשנה, אם לא נתמודד בעונה הבאה אחרי שנחזק את הסגל הזה בעוד 3-2 שחקנים ישראלים/מתאזרחים בכירים ונחליף איזה זר או 2 אז תוכלו לבוא אליו בטענות וגם זה רק בסוף העונה
אז לברדה יש אחלה תכונות בתור מאמן והוא אחלה בן אדם ואני מת עליו. הוא עדיין צריך להוכיח שהוא מסוגל לעשות את האקסטרא מייל.
בדרבי: XG של מכבי 1.7, 10 בעיטות לשער, 3 למסגרת || XG של הפועל 1.07 בעיטות לשער 9 למסגרת 5
נגש באר שבע (שבאמת אפשר לאמר שממש הגיע לנו להפסיד): XG שלהם 1.29, 18 בעיטות לשער למסגרת רק 4 || XG של הפועל 0.87 בעיטות לשער 5 למסגרת 4
לטעון שזה יכול לקרות פעם ב10 או 100 משחקים זה רחוק מהאמת.. בשביל הנקודה - בעונת הירידה לדעתי היה לך משחק הפוך עם ב"ש שהיה 1-1 ומאוד תקפת לכבוש את השני ובסוף ספגת גול ממתפרצת בדקה 80 מאיזה פצצה של אנסה אם אני זוכר נכון.. השיטה של ברדה ברורה - תשמור על השער, תתסכל את היריבה, תקח 1-0 קטן.
אפשר להתווכח אם זה יפה או לא יפה -אי אפשר להתווכח שזה אפקטיבי
הבנאדם בשנה וחצי פה בקצב צבירת נקודות הכי טוב בהיסטוריה של הלאומית ואז הכי טוב שהיה לנו מאז הדאבל
אבל מה שאני רואה בעין שום סטטיסטיקה לא יכול לשנות. הסיכוי שלך לנצח את הדרבי איך שהתפתח (לנצח, כן? להבקיע ממש בלי לספוג), רק מהנימוס אמרתי 1 ל 100. זה לא כדורגל של אליפות. עכשיו, גם אם זה נניח בסדר עכשיו (וזה לא) ברדה עוד לא הוכיח שהוא יודע ליזום באמת. הזמן יגיד, אמן אמן אמן שאני טועה
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 945 לייקים
אם בעונה הבאה הסגל יהיה יותר איכותי, אני מצפה שנשחק כדורגל הרבה יותר טוב. השאיפה שלי בשורה התחתונה היא לראות את הפועל לוחצת (ובכלל משחקת) כמו שב״ש שיחקה שלשום נגד מכבי.
אני רוצה שנשחק ככה בסמי עופר, בטדי, בטרנר ובטח שבבית שלנו. בכל מגרש, בית וחוץ, השאיפה היא להיות דומיננטיים ויעילים. רק ככה לוקחים אליפויות.
אני רוצה שנשחק ככה בסמי עופר, בטדי, בטרנר ובטח שבבית שלנו. בכל מגרש, בית וחוץ, השאיפה היא להיות דומיננטיים ויעילים. רק ככה לוקחים אליפויות.
- RedDrifter
- קיבל.ה 633 לייקים
ממשיכים לחזור פה על אותם משפטים.... אתם מצפים ממאמן שמרן למשהו שהוא לא עשה בבאר שבע הדומיננטית וגם לא בשנתיים שהוא פה
אחלה ברדה, באמת.
אתם מצפים למשהו שפשוט לא יקרה.
אחלה ברדה, באמת.
אף לא צעד לאחור 
-
ונרקומן
- קיבל.ה 571 לייקים
הדשא של השכן קלאסי. הכדורגל שהפועל מציגה השנה הוא לא הכדורגל של הדאבל אבל ללא ספק מעבר לציפיות שלי לפחות היו בתחילת העונה.
אתם זוכרים איך נראינו ב2012? ב14-15 עם כבירי? גם שם היה כסף וזה נראה כמו חרא. ראיתם מספיק משחקים של ב״ש / מכבי /ביתר וחיפה כדי להשוות? גם הם נראו רע ברוב העונה למרות כמה משחקים טובים שבהם התפוצצו.
שיהיה לנו כוכבים כמו שורמוט היה, או כמו דן ביטון/קנגאווה/אצילי/שועה/בנסון אז נראה טוב יותר. אין לנו ועם כל הכבוד לויזו וטוריאל ממש לא שם.
הפועל נראית סביר וברור שלגיטימי לשאוף לכדורגל יותר טוב, אבל ווינריות כזאת אני באמת לא זוכר - זה מגע של מאמן.
לא יודע איך בכלל מישהו מוכן לוותר על זה בעבור חלום מנותק שלרוב נכשל של מאמן זר.
אתם זוכרים איך נראינו ב2012? ב14-15 עם כבירי? גם שם היה כסף וזה נראה כמו חרא. ראיתם מספיק משחקים של ב״ש / מכבי /ביתר וחיפה כדי להשוות? גם הם נראו רע ברוב העונה למרות כמה משחקים טובים שבהם התפוצצו.
שיהיה לנו כוכבים כמו שורמוט היה, או כמו דן ביטון/קנגאווה/אצילי/שועה/בנסון אז נראה טוב יותר. אין לנו ועם כל הכבוד לויזו וטוריאל ממש לא שם.
הפועל נראית סביר וברור שלגיטימי לשאוף לכדורגל יותר טוב, אבל ווינריות כזאת אני באמת לא זוכר - זה מגע של מאמן.
- RedDrifter
- קיבל.ה 633 לייקים
תגובה של פופוליזם זולונרקומן כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:49 הדשא של השכן קלאסי. הכדורגל שהפועל מציגה השנה הוא לא הכדורגל של הדאבל אבל ללא ספק מעבר לציפיות שלי לפחות היו בתחילת העונה.
- אני ראיתי את כל הקבוצות שדיברתם עליהם העונה
(1) חיפה נראית יותר טוב מאיתנו על הדשא, כן.
(2) באר שבע רמה מעלינו ושאר קבוצות הליגה, כן.
(3) בית״ר קבוצה טובה מאיתנו התקפית ומציגה כדורגל יפה סה״כ
(4) מכבי בעונה הגרועה בתולדותיה לדעתי, לא זוכר אותם מפורקים ככה אי פעם. אי אפשר להצביע עליהם בעיקר בגלל שזאת שנה אחת מתוך 20.
- הכסף של כבירי =/= נראות של הקבוצה + מאמן
(1) ממש אבל ממש אין קשר לעניין הזה, זה קשור לרמת הסקאוטינג ולא ״רק״ לכסף שכבירי הביא איתו. אני יכול לקנות מלפפון במיליון דולר, זה עדיין ״רק״ מלפפון.
(2) מהר מאוד התחילו הבעיות בשכר שם ושחקנים ברחו כמו בומבה, אי אפשר לעמוד מצב כזה.
- ״שיהיה לנו כוכבים כמו..״
(1) פופוליזם זול מאוד וקצת סטירי בהתחשב בעובדה שאתה התחלת עם המשפט ״הדשא של השכן ירוק יותר״.
לואיזו טוב על רוב שחקני הליגה שלנו, טוריאל טוב על אצילי העונה. לא מבין איך אפשר אפילו להוציא משפט כזה.. יש לנו כוכבי על בסגל, ברדה יכול וצריך להשתמש בהם יותר טוב.
(2) אתה עם ההגנה הטובה בליגה, יש ויכוח בכלל?
ברדה יכול וצריך להוציא יותר מהסגל הקיים, לצד הדברים המעולים שעשה העונה הוא גם הפסיד לנו לא מעט נקודות עם 20% הצלחה בערך במשחקי חוץ… עונת חזרה, אני שמח מאוד על איפה שאנחנו ממוקמים וששברנו המון סטטיסטיקות רעות העונה - אנחנו אימפריה בעליה ועם ההצלחה בא התאבון.
לגיטימי לדבר על רמת הכדורגל והרצון להתקדם בהמשך. לא סותר את זה שאנחנו אוהבים אותו ומודים לו על כל מה שהוא עשה ועוד יעשה.
אף לא צעד לאחור 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 945 לייקים
גם מאמנים יכולים להשתנות.RedDrifter כתב:ממשיכים לחזור פה על אותם משפטים.... אתם מצפים ממאמן שמרן למשהו שהוא לא עשה בבאר שבע הדומיננטית וגם לא בשנתיים שהוא פה
אחלה ברדה, באמת.
אם יהיה לו סגל יותר איכותי והכדורגל לא ייראה בהתאם, נתחיל לדבר על מחליף.
-
adom4
- קיבל.ה 783 לייקים
אתה לא ראית משחקים של מכבי חיפה העונה אם אתה חושב שהם משחקים כדורגל יותר טוב מאיתנו, בלי ירמקוב הם לא עושים פלייאוף עליון.RedDrifter כתב: ↑14 אפריל 2026, 16:04תגובה של פופוליזם זולונרקומן כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:49 הדשא של השכן קלאסי. הכדורגל שהפועל מציגה השנה הוא לא הכדורגל של הדאבל אבל ללא ספק מעבר לציפיות שלי לפחות היו בתחילת העונה.
(4) מכבי בעונה הגרועה בתולדותיה לדעתי, לא זוכר אותם מפורקים ככה אי פעם. אי אפשר להצביע עליהם בעיקר בגלל שזאת שנה אחת מתוך 20.
(1) ממש אבל ממש אין קשר לעניין הזה, זה קשור לרמת הסקאוטינג ולא ״רק״ לכסף שכבירי הביא איתו. אני יכול לקנות מלפפון במיליון דולר, זה עדיין ״רק״ מלפפון.
(2) מהר מאוד התחילו הבעיות בשכר שם ושחקנים ברחו כמו בומבה, אי אפשר לעמוד מצב כזה.
(1) פופוליזם זול מאוד וקצת סטירי בהתחשב בעובדה שאתה התחלת עם המשפט ״הדשא של השכן ירוק יותר״.
לואיזו טוב על רוב שחקני הליגה שלנו, טוריאל טוב על אצילי העונה. לא מבין איך אפשר אפילו להוציא משפט כזה.. יש לנו כוכבי על בסגל, ברדה יכול וצריך להשתמש בהם יותר טוב.
ברדה יכול וצריך להוציא יותר מהסגל הקיים, לצד הדברים המעולים שעשה העונה הוא גם הפסיד לנו לא מעט נקודות עם 20% הצלחה בערך במשחקי חוץ… עונת חזרה, אני שמח מאוד על איפה שאנחנו ממוקמים וששברנו המון סטטיסטיקות רעות העונה - אנחנו אימפריה בעליה ועם ההצלחה בא התאבון.
לגיטימי לדבר על רמת הכדורגל והרצון להתקדם בהמשך. לא סותר את זה שאנחנו אוהבים אותו ומודים לו על כל מה שהוא עשה ועוד יעשה.
- RedDrifter
- קיבל.ה 633 לייקים
אני אוהב את הכדורגל שלהם על הדשא יותר מאשר שלנו והסטטיסטיקות של שתי הקבוצות דומות מאוד כשחיפה מובילה בחלק והפועל בחלק. יכול להסכים שאולי הסעיף הזה זה סובייקטיבי. ראיתי את כלל משחקי הליגה של הטופ 5 העונה ולדעתי אנחנו מציגים את הכדורגל הכי פחות ״אטרקטיבי״.adom4 כתב: ↑14 אפריל 2026, 16:27אתה לא ראית משחקים של מכבי חיפה העונה אם אתה חושב שהם משחקים כדורגל יותר טוב מאיתנו, בלי ירמקוב הם לא עושים פלייאוף עליון.RedDrifter כתב: ↑14 אפריל 2026, 16:04תגובה של פופוליזם זולונרקומן כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:49 הדשא של השכן קלאסי. הכדורגל שהפועל מציגה השנה הוא לא הכדורגל של הדאבל אבל ללא ספק מעבר לציפיות שלי לפחות היו בתחילת העונה.
זה לא ניסיון להפיל על ברדה את העניין כמו שאמרתי, זה יותר העניין של חלק פה לייפות את המציאות, יש הרבה לאן עוד לשאוף וטוב שנדבר על זה.
אף לא צעד לאחור 
-
דולימנגה99
- קיבל.ה 201 לייקים
לא יודע.. אולי ראינו משחקים שונים? אני לא חושב שכלכך התבטלנו נגד מכבי, מילא נגד ב"ש.redrony כתב: ↑14 אפריל 2026, 15:30תראה, יש לי הרבה כבוד אליו וגם אליךדולימנגה99 כתב: ↑14 אפריל 2026, 13:57בדקתי את זה -redrony כתב: ↑14 אפריל 2026, 10:23
חייבים להפריד בין התוצאות לפוטנציאל. מה שמדאיג אצל ברדה זה הרזומה בב״ש והצורה שהוא משחק נגד קבוצות מסויימות. להגיד שניצחנו במזל את ב״ש ומכבי זה קצת לחטוא לאמת. נגד ב״ש כמו שהתפתח המשחק זה יכול לקרות פעם ב 10 משחקים ונגד מכבי פעם ב 100, לאנשים נורא קל להסתנוור מהתוצאות ולהתייחס כמו שנח להם. בסוף מה שמנצח את מבחן הזמן זה לעשות את הדברים בצורה נכונה.
אז לברדה יש אחלה תכונות בתור מאמן והוא אחלה בן אדם ואני מת עליו. הוא עדיין צריך להוכיח שהוא מסוגל לעשות את האקסטרא מייל.
בדרבי: XG של מכבי 1.7, 10 בעיטות לשער, 3 למסגרת || XG של הפועל 1.07 בעיטות לשער 9 למסגרת 5
נגש באר שבע (שבאמת אפשר לאמר שממש הגיע לנו להפסיד): XG שלהם 1.29, 18 בעיטות לשער למסגרת רק 4 || XG של הפועל 0.87 בעיטות לשער 5 למסגרת 4
לטעון שזה יכול לקרות פעם ב10 או 100 משחקים זה רחוק מהאמת.. בשביל הנקודה - בעונת הירידה לדעתי היה לך משחק הפוך עם ב"ש שהיה 1-1 ומאוד תקפת לכבוש את השני ובסוף ספגת גול ממתפרצת בדקה 80 מאיזה פצצה של אנסה אם אני זוכר נכון.. השיטה של ברדה ברורה - תשמור על השער, תתסכל את היריבה, תקח 1-0 קטן.
אפשר להתווכח אם זה יפה או לא יפה -אי אפשר להתווכח שזה אפקטיבי
הבנאדם בשנה וחצי פה בקצב צבירת נקודות הכי טוב בהיסטוריה של הלאומית ואז הכי טוב שהיה לנו מאז הדאבל
אבל מה שאני רואה בעין שום סטטיסטיקה לא יכול לשנות. הסיכוי שלך לנצח את הדרבי איך שהתפתח (לנצח, כן? להבקיע ממש בלי לספוג), רק מהנימוס אמרתי 1 ל 100. זה לא כדורגל של אליפות. עכשיו, גם אם זה נניח בסדר עכשיו (וזה לא) ברדה עוד לא הוכיח שהוא יודע ליזום באמת. הזמן יגיד, אמן אמן אמן שאני טועה
אין ויכוח שזה לא הכדורגל הכי טוב בעולם.. אבל גם את רומא לא בנו ביום אחד. אני מאמין ומקווה שעם 3-4 חיזוקים בעמדות הנכונות (מגן שמאל, קשר אמצע, קשר שמאל, חלוץ) והתאמות בסגל תוכל להתמודד כבר בעונה הבאה על אליפות.
אם נתבזה בפלייאוף ונחליק מהמקום שמוביל לאירופה - אני אתאכזב ואבין את הביקורת.. כל עוד אנחנו מקום רביעי בטבלה (שלישי בפועל בלי עונשים) מתחת לביתר וב"ש שזה 2 קבוצות שגם בעונה שעברה התחרו למעלה והעונה עשו קפיצת מדרגה - אין לי שום טענה כלפי ברדה
-
אוגוסטוס היל
- קיבל.ה 1591 לייקים
אני מסכים שהקבוצה לא מרשימה. בטח מול הגדולות.
לצד זה, התוצאות מרשימות ביחס לסגל.
אם זה היה במשחק אחד, שניים, 8- הייתי אומר פוקס
על עונה שלמה אי אפשר להגיד פוקס.
יש בווינריות של ברדה, באנרגיה שהוא מכניס וביכולת שלו לבנות חדר הלבשה באמת מדהים- ששווה לא מעט נקודות.
ועדיין לאליפות זה כנראה לא יספיק.
אני ממש מקווה שהוא יעשה קפיצת מדרגה מקצועית. אני מאמין שהוא יכול אבל זה מבחןו רציני ונראה את זה בעונה הבאה.
אם זה לא יקרה, זו כנראה תהיה העונה האחרונה שלו בהפועל.
לצד זה, התוצאות מרשימות ביחס לסגל.
אם זה היה במשחק אחד, שניים, 8- הייתי אומר פוקס
על עונה שלמה אי אפשר להגיד פוקס.
יש בווינריות של ברדה, באנרגיה שהוא מכניס וביכולת שלו לבנות חדר הלבשה באמת מדהים- ששווה לא מעט נקודות.
ועדיין לאליפות זה כנראה לא יספיק.
אני ממש מקווה שהוא יעשה קפיצת מדרגה מקצועית. אני מאמין שהוא יכול אבל זה מבחןו רציני ונראה את זה בעונה הבאה.
אם זה לא יקרה, זו כנראה תהיה העונה האחרונה שלו בהפועל.