אתה כל פעם מעלה את זה אבל ברור לך שגובה הבייאאוט לא מעניין? אחרי מקרה הורד זה צריך להיות ברירת מחדל בכל חוזה של שחקן הפועל שאם יש סעיף שחרור הוא רק לחו״ל, פשוט מאוד.
ים מדר
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2056 לייקים
-
ranjef
- קיבל.ה 2309 לייקים
ים לא היה חותם על דבר כזה. בטח לא הוא.
תומר כן.
ים רק על זה היה מרים את המחיר פי 3.
אל תשאל אותי איך אני יודע
תומר כן.
ים רק על זה היה מרים את המחיר פי 3.
אל תשאל אותי איך אני יודע
- פרימו לוי
- קיבל.ה 2056 לייקים
לא חושב שאני גאון, הכל כמובן בדיעבד, לא היתה לי דעה בנושא בזמן אמת. אבל כן אמור להיות ברור שאחרי מקרה הורד אין דבר כזה יותר סעיף שחרור שלא תקף רק לחו״ל. מה הכוונה זה מה שהיה אפשרי באותו זמן? ים לא היה חותם על החוזה עתק שקיבל בהפועל בגלל מגבלה על מעבר לקבוצה אחרת בארץ? תרשה לי לא להסכים בלשון המעטה. כשהוא בא אלינו גם מכבי רצו אותו אבל בניגוד להיום, החוזה שהם הציעו לו לא היה קרוב בכלל להצעה של עופר.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:34שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.פרימו לוי כתב: ↑30 יוני 2026, 20:15 @joshsoos @ranjef מעבר לשזה שחולק על שניכם על העמדה המקצועית, בר ותומר לגמרי מהישראלים הטובים בליגה ואשמח לשמוע איזה שחקנים ישראלים אתם יכולים לחשוב שאפשר להביא ושיהיו טובים יותר - יש גם את עניין החיבור לקהל ולמועדון שמשחק תפקיד. לא מדבר במונחים של סמלים אלא של חיבור פשוט, לא סתם סביר להניח שלשלושתנו יש חולצה של בר או תומר אבל אף אחד מאיתנו לא מדמיין לקנות חולצה של יפתח זיו, גם אם מבחינת כדורסל אולי הוא ברמה של בר טימור.
ו@ranjef כפי שכתבתי בהודעה אליה הגבת, הבעיה שלי עם עופר בסיפור היא לא ההצעה הסופר נדיבה לים אלא אי המניעה מראש של אפשרות לעבור ישירות למכבי.
ויותר מזה אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה מסויימת הוא ימצא את הדרך לעשות זאת. גם אם היו מחתימים אותו על סעיף בייאוט של מיליון וחצי דולר והוא היה רוצה לעבור אליהם היה מוצא את הדרך וגם אם לא אתה באמת רוצה שחקן בהפועל שמשתוקק לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה שסינדל אותו?
אם ים מדר לא היה רוצה לשחק בהפועל הוא לא היה משחק בהפועל, אבל אם היה לו סעיף שחרור רק לחו״ל אז הוא לא היה עובר למכבי, פשוט מאוד. אמנם זה לא תמיד נראה ככה בשכונה שנקראת כדורסל באירופה, אבל לחוזה בכל זאת יש איזשהו כוח, הסיבה שסורקין לא כאן למרות שעופר חם עליו כבר שנתיים היא בגלל הסעיף הזה בחוזה. אם לים היה כזה אז הוא לא היה עובר למכבי גם אם היה משתוקק מאוד. היה מוצא את עצמו במכללות או משהו
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
שטויות
לים לא הייתה אופציה אחרת בזמנו
בלאט היה מלך במכבי
לאן הוא היה הולך?
בלי קשר הוא לא היה מסכים? אז ביי
מי שלא מוכן לחתום בחוזה שלא יעבור באמצע החוזה מהפועל למכבי שלא יבוא בכלל
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:34שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.פרימו לוי כתב: ↑30 יוני 2026, 20:15 @joshsoos @ranjef מעבר לשזה שחולק על שניכם על העמדה המקצועית, בר ותומר לגמרי מהישראלים הטובים בליגה ואשמח לשמוע איזה שחקנים ישראלים אתם יכולים לחשוב שאפשר להביא ושיהיו טובים יותר - יש גם את עניין החיבור לקהל ולמועדון שמשחק תפקיד. לא מדבר במונחים של סמלים אלא של חיבור פשוט, לא סתם סביר להניח שלשלושתנו יש חולצה של בר או תומר אבל אף אחד מאיתנו לא מדמיין לקנות חולצה של יפתח זיו, גם אם מבחינת כדורסל אולי הוא ברמה של בר טימור.
ו@ranjef כפי שכתבתי בהודעה אליה הגבת, הבעיה שלי עם עופר בסיפור היא לא ההצעה הסופר נדיבה לים אלא אי המניעה מראש של אפשרות לעבור ישירות למכבי.
ויותר מזה אם שחקן לא רוצה לשחק בקבוצה מסויימת הוא ימצא את הדרך לעשות זאת. גם אם היו מחתימים אותו על סעיף בייאוט של מיליון וחצי דולר והוא היה רוצה לעבור אליהם היה מוצא את הדרך וגם אם לא אתה באמת רוצה שחקן בהפועל שמשתוקק לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה שסינדל אותו?
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
אפשר לספר סיפורים עד מחרתיים זה ביזיון שלים יש סעיף שחרור כזה עם סכום מגוחך כזה ועוד יותר בושה שאין לו סעיף שלמכבי הוא לא יכול לעבור.
כל השאר סיפורים
אל תשכח שעופר הוא זה שהביא בכלל את ים בחוזה שאין שני לו.
עכשיו אתייחס לנקודה שלך - אפס קשר ודימיון בין המקרים.
מוטלי ניסה לצאת מהחוזה בצורה לא חוקית וברגע שהוא הבין שזה יכול לדפוק לו את המשך הקריירה הוא עשה סיבוב פרסה וחזר מהר.
אני רשמתי שאם ים ירצה למצוא דרך לצאת מהחוזה הוא יצליח - אופציה אפשרית לכך זה מה שרצו לעשות עם סורקין שזה להוציא אותו לקבוצת אן בי אי ולהחזיר אותו בעסקה סיבובית להפועל. גם ים שהוא בולדוג לא קטן היה מוצא את הדרך וכמו שרשמתי אחר כך בסיכוי שלא היה מוצא שאלתי אם עדיין היו רוצים שחקן כזה בהפועל שמת לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה.
אז אני שוב שואל והפעם אותך - נניח והיו מחתימים אותו על חוזה עם בייאוט של 2 מיליון דולר והוא לא היה רוצה להישאר אלא לעבור למכבי עדיין היית רוצה שיישאר? עדיין היית מאשים את עופר או שלשם שינוי היית יוצא מהפוזיציה ומסתכל על הסיאטוציה בצורה ריאליסטית?
-
בני12
- קיבל.ה 3075 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
אם לים היה בחוזה שהוא לא יכול לעבור למכבי או בייאווט שמכבי לא יכולים לשלם אז לא היינו מגיעים בכלל למצב שאנחנו מדברים על זה כי היה ברור לכל הצדדים שזאת לא אופציה מההתחלה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:34
שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
אפשר לספר סיפורים עד מחרתיים זה ביזיון שלים יש סעיף שחרור כזה עם סכום מגוחך כזה ועוד יותר בושה שאין לו סעיף שלמכבי הוא לא יכול לעבור.
כל השאר סיפורים
מוטלי ניסה לצאת מהחוזה בצורה לא חוקית וברגע שהוא הבין שזה יכול לדפוק לו את המשך הקריירה הוא עשה סיבוב פרסה וחזר מהר.
אני רשמתי שאם ים ירצה למצוא דרך לצאת מהחוזה הוא יצליח - אופציה אפשרית לכך זה מה שרצו לעשות עם סורקין שזה להוציא אותו לקבוצת אן בי אי ולהחזיר אותו בעסקה סיבובית להפועל. גם ים שהוא בולדוג לא קטן היה מוצא את הדרך וכמו שרשמתי אחר כך בסיכוי שלא היה מוצא שאלתי אם עדיין היו רוצים שחקן כזה בהפועל שמת לעבור למכבי ולא יכול רק בגלל חוזה.
אז אני שוב שואל והפעם אותך - נניח והיו מחתימים אותו על חוזה עם בייאוט של 2 מיליון דולר והוא לא היה רוצה להישאר אלא לעבור למכבי עדיין היית רוצה שיישאר? עדיין היית מאשים את עופר או שלשם שינוי היית יוצא מהפוזיציה ומסתכל על הסיאטוציה בצורה ריאליסטית?
עכשיו הבנת?
- בונדר
- קיבל.ה 447 לייקים
לכל הפחות היה צריך לקבוע סכום שהם יחשבו פעמיים אם לממש. לדעתי הסכום הנוכחי רחוק מזהפומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:34
שואל ברצינות מבלי לעקוץ, אתה חושב שרק אתה חשבת על זה? אתה חושב שכל מי שניהל את המשא ומתן מולו וששילם לו את הערמות של כסף שהוא מקבל לא חשב על זה? אם זה המצב של החוזה שנחתם כנראה שזה מה שהיה אפשרי באותו הזמן. בייחוד אחרי המקרה עם הורד.
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
כל השאר סיפורים
אז הוא לא למד שום לקח, ואין לו שכל גם להצטער.
מחדל טקטי
מחדל טקטי
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
אה רגע אז פתאום הבעיה לא הייתה איטודיס וחוסר האמון של ים בו? זה היה נעלם יחד עם הסעיף?איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:57אם לים היה בחוזה שהוא לא יכול לעבור למכבי או בייאווט שמכבי לא יכולים לשלם אז לא היינו מגיעים בכלל למצב שאנחנו מדברים על זה כי היה ברור לכל הצדדים שזאת לא אופציה מההתחלה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38
רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
כל השאר סיפורים
עכשיו הבנת?
תחליט קודם מה הנקודה הבעייתית ואז נוכל להתייחס אליה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 998 לייקים
נכוןאיש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:57אם לים היה בחוזה שהוא לא יכול לעבור למכבי או בייאווט שמכבי לא יכולים לשלם אז לא היינו מגיעים בכלל למצב שאנחנו מדברים על זה כי היה ברור לכל הצדדים שזאת לא אופציה מההתחלה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38
רק ממש מהשנים האחרונות עם עופר יש לך מקרה של שחקן שלא רצה לשחק בקבוצה מסויימת ולא מצא את הדרך לברוח ממנה.
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
כל השאר סיפורים
עכשיו הבנת?
אבל זו חכמה בדיעבד
אין מכונת זמן לתקן
זו טעות של עופר
אבל זה לא עילה בעיני לחשוב שעופר בעלים גרוע.
ובכל מקרה עם ההצעה ששם לים, אם ים מתעקש על מכבי- בשלב כזה, זה על ים. יכול לבחור קבוצת יורוליג אחרת, או מכללות, וכולם פה יתבאסו שאיננו
בוחר מכבי- חוצה קו אדום
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
אם זה היה כל כך פשוט אף שחקן לעולם לא היה עוזב אף מועדון. גם לואיזו לא היה עוזב אותנו אם היו דוחפים לו סעיף יציאה גבוה יותר. העניין הוא שהוא גם לא היה חותם עם סעיף כזה וזה כנראה מה שקרה גם עם מר ים מדר.בונדר כתב: ↑30 יוני 2026, 20:59לכל הפחות היה צריך לקבוע סכום שהם יחשבו פעמיים אם לממש. לדעתי הסכום הנוכחי רחוק מזהפומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:38
קוראים לו מוטלי
מה זה ימצא תדרך? יש חוזה
כל השאר סיפורים
כמובן שלא הייתי חלק מצוות המשא ומתן אז זאת רק השערה שלי אבל אני נוטה להאמין שלא היו נותנים לו ללכת למכבי בנזיד עדשים אחרי ששילמו כל כך הרבה להביא אותו.
ושוב מבחינתי האישיו פה הוא בכלל לא סעיף שחרור כזה או אחר, עצם זה שהוא רוצה לעבור לשחק שם ולא רוצה להישאר אצלנו זה האישיו. אם זה הגיוני שצריכים להתרפס בשביל שחקן שלא יחצה את הכביש אז אוי ואבוי. לא רוצה להיות בהפועל? אל תהיה תודה ולהתראות. זאת צריכה להיות הגישה בעיניי.
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
שמע אתה מדבר בזלזולפומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 21:04אה רגע אז פתאום הבעיה לא הייתה איטודיס וחוסר האמון של ים בו? זה היה נעלם יחד עם הסעיף?איש גדול כתב: ↑30 יוני 2026, 20:57אם לים היה בחוזה שהוא לא יכול לעבור למכבי או בייאווט שמכבי לא יכולים לשלם אז לא היינו מגיעים בכלל למצב שאנחנו מדברים על זה כי היה ברור לכל הצדדים שזאת לא אופציה מההתחלה.פומפה כתב: ↑30 יוני 2026, 20:48
כמובן שהתייחסת רק למה שמתאים לך והתעלמת לגמרי מהחלק שלא תואם את הנקודה שאתה רוצה להעביר והיא שעופר אשם ועופר צריך ללכת הביתה.
עכשיו הבנת?
תחליט קודם מה הנקודה הבעייתית ואז נוכל להתייחס אליה.
תתאפס על עצמך כשאתה מדבר איתי
-
nirgo
- קיבל.ה 759 לייקים
ממש חוצפה שלברון ג'יימס מודיע ללייקרס על עזיבה ביום שמוקדש כל כולו לים מדר.
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
מה מזלזל פה בדיוק?
שמאמתים אותך מול המציאות שאתה כותב זה מזלזל?
אם ככה אל תנהל דיון בפורום אדון יקר.
נערך לאחרונה על ידי פומפה ב 30 יוני 2026, 21:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
חוששני שאירוע שטילמן הזה שלהם הוא רציני מאוד.
עומד לשפוך שם כספים, לפי הדווחים גם הולמס סגר אצלם
כולי תקווה שמדר אצלנו
עומד לשפוך שם כספים, לפי הדווחים גם הולמס סגר אצלם
כולי תקווה שמדר אצלנו
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
-
איש גדול
- קיבל.ה 658 לייקים
רשמת את זה בצורה לא מכבדת
עכשיו אני אענה לך
יש 2 בעיות עיקריות בסיטואציה עם ים
הראשונה היא איטודיס שים כנראה לא יכול לסבול ולא רוצה לשחק אצלו.
השניה היא החוזה שלו שבכלל שם מעבר למכבי על השולחן.
לא לכל דבר בחיים יש רק בעיה אחת
-
פומפה
- קיבל.ה 798 לייקים
יכול להיות שאם יש כמה בעיות עם שחקן מסוים הוא הבעיה?
כנראה שיש לא מעט שחקנים שלא אוהבים את איטודיס (וגם כאלה שהפוך שבאו בכלל בגללו) ואף אחד מהם לא עובר למכבי.
לעומת זאת יש פה שחקן עם היסטוריה של מעברים לא יפים בין קבוצות שכן עובר אליהם. אתה בוחר לראות את האשמה בכולם חוץ ממנו ואני בוחר ההפך.
כנראה שלא נסכים בדיון הזה.
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 998 לייקים
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
נניח שים מדר מקבל בסוף איזושהי הצעה מינאי ונשאר. איך זה נראה ?! איך אוהד אמור לקבל את הכוכב שלו , שחקן הבית, שפלירטט עם מכבי ואלמלא נכנע בעל הקבוצה לסחטנותו - היה עובר ליריבה העירונית?
כל הסיפור נראה רע. ואולי מדר כבר מבין שבעיני האוהדים חצה את הרוביקון והוא לא יביט לאחור בדרך לשמעון מזרחי .
כל הסיפור נראה רע. ואולי מדר כבר מבין שבעיני האוהדים חצה את הרוביקון והוא לא יביט לאחור בדרך לשמעון מזרחי .
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3210 לייקים
אין מצב שהם מציעים סכום כזה
-
Money
- קיבל.ה 1186 לייקים
גם תומר אמר שהוא ממש התלבט על לחתום במכביCharlie כתב: ↑30 יוני 2026, 21:39 נניח שים מדר מקבל בסוף איזושהי הצעה מינאי ונשאר. איך זה נראה ?! איך אוהד אמור לקבל את הכוכב שלו , שחקן הבית, שפלירטט עם מכבי ואלמלא נכנע בעל הקבוצה לסחטנותו - היה עובר ליריבה העירונית?
- Rak-Hapoel
- קיבל.ה 72 לייקים
כמות החירטוטים של העיתונאים שוברת שיאים
ואפשר להבין את זה לפי כמות הסכומים שנזרקים לאויר
תוך 24 שעןת זה קפץ ממיליון וחצי ל 4, ירד ל 2 וכרגע זה עומד על 2.5
ואני חשבתי שהנפקת ספייסאיקס היתה תנודתית
ואפשר להבין את זה לפי כמות הסכומים שנזרקים לאויר
תוך 24 שעןת זה קפץ ממיליון וחצי ל 4, ירד ל 2 וכרגע זה עומד על 2.5
ואני חשבתי שהנפקת ספייסאיקס היתה תנודתית
-
כוח עליון
- קיבל.ה 204 לייקים
אם הם באמת יחתימו את ים זו בהחלט תהיה הצהרת רצינות משמעותית שלהם.
בפועל במידה ויש שם בעל הון ששם כסף התחרות נוטה לטובתם בליגה וביורוליג,
ההכנסות הטבעיות שלהם (חסויות, זכויות שידור ובטח שממכירת כרטיסים ומנויים) גבוהות פי כמה מהפועל,
בעידן הפייר פליי זה מאפשר להם להציע יותר מהפועל ולהביא שחקנים איכותיים.
אפשר רק לקוות שהגווארדיה הישנה שלהם תחסום אותו מחשש לאבד מניות אבל חוץ מזה אין הרבה מה לעשות
אני מפסיד, מנצח- עד המוות הפועל!
-
nirgo
- קיבל.ה 759 לייקים
עופר אמר שהצעתו היא רק עד הלילה בחצות, תרשו לי לנחש שההצעה תהיה רלוונטית גם מחר.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3210 לייקים
נקווה שאבא של ים נרדם מוקדם היום ולא יספיק לשלוח את הביי אוט להתרת החוזה
-
תא מרבוטא
- קיבל.ה 998 לייקים
-
תעיף ליציע
- קיבל.ה 378 לייקים
אני חושב שמשהו פה דפוק לגמרי.
אין שחקן ישראלי ששווה רבע מהסכומים האלה.
סורקין בטח חושב לעצמו איזה דפוק פראייר אני.
מקווה מאוד שעופר לא הולך לשלם את החרא הזה.
נכון , שוק הישראלים על הפרצוף אבל זה מצדיק את
הטרפת הזאת??
אין שחקן ישראלי ששווה רבע מהסכומים האלה.
סורקין בטח חושב לעצמו איזה דפוק פראייר אני.
מקווה מאוד שעופר לא הולך לשלם את החרא הזה.
נכון , שוק הישראלים על הפרצוף אבל זה מצדיק את
הטרפת הזאת??
-
Nati
- קיבל.ה 3374 לייקים
שוב
בינתיים שומעים רק מהתקשורת.
לא כדאי לחכות קצת
בינתיים שומעים רק מהתקשורת.
לא כדאי לחכות קצת
- iamgabormarton
- קיבל.ה 722 לייקים
למה הכל צריך להיות בחידות ופאזלים ראבאק
כן כן לא לא
איייףף
כן כן לא לא
איייףף
- RedDrifter
- קיבל.ה 953 לייקים
-
pogi
- קיבל.ה 132 לייקים
נגמרו הסיפורים והאגדותכוח עליון כתב: ↑30 יוני 2026, 22:13אם הם באמת יחתימו את ים זו בהחלט תהיה הצהרת רצינות משמעותית שלהם.
בפועל במידה ויש שם בעל הון ששם כסף התחרות נוטה לטובתם בליגה וביורוליג,
ההכנסות הטבעיות שלהם (חסויות, זכויות שידור ובטח שממכירת כרטיסים ומנויים) גבוהות פי כמה מהפועל,
בעידן הפייר פליי זה מאפשר להם להציע יותר מהפועל ולהביא שחקנים איכותיים.
אפשר רק לקוות שהגווארדיה הישנה שלהם תחסום אותו מחשש לאבד מניות אבל חוץ מזה אין הרבה מה לעשות
אם העתיד שייך להם זה בגלל קהל האוהדים של הפועל בלבד.
אי אפשר יותר לבוא בטענות לאף אחד, לא שטילמן לא שימון ולא סבתא של שימון
חשוב מאוד להבין את זה כבר עכשיו כי אחר כך כשנחזור להיות מועדון מושתן בלי כסף ונבכה על הכוחיניות של מכבי, אף אחד לא יקשיב לנו.
-
רק הפועל
- קיבל.ה 3210 לייקים
עדיין לא נפל דבר מה גם שעדיין לא העבירו את הבית אוט ככה שהזמן כבר אוזל
- גביזון
- קיבל.ה 5218 לייקים
חליק בנאדם, הוולקאם מחררק הפועל כתב:עדיין לא נפל דבר מה גם שעדיין לא העבירו את הבית אוט ככה שהזמן כבר אוזל
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
Charlie
- קיבל.ה 1241 לייקים
מחר? או אולי כבר הלילה, נגיד ב-2:27 לפנות בוקרגביזון כתב:חליק בנאדם, הוולקאם מחררק הפועל כתב:עדיין לא נפל דבר מה גם שעדיין לא העבירו את הבית אוט ככה שהזמן כבר אוזל
Sent from my 22101320G using Tapatalk