הפועל כתב: ↑28 אוקטובר 2024, 13:54
זאת לא דמגוגיה, כי הכעס הפתאומי לפתע ברשתות על ההתרחבות לפעילויות אחרות הוא לא של "למה לא קיימתם הצבעה על זה". ספציפית זה טיעון מאד הגיוני בעיניי, ואם זה מה שמפריע לך אישית אני מזדהה. אבל זה טיעון פרוצדוראלי בסופו של דבר ולא מהותי.
אבל מה שאני רואה ברשתות זה יותר "אתם אמורים להיות עמותת כדורסל מה אתם פתאום מתעסקים עם ענפים אחרים". וכשזה מגיע אחרי שנה לפחות שהעמותה מקיימת פעילות אתלטיקה שמתגאה בה ואף אחד לא פצה עליה פה, זה לכל הפחות אמור לגרום לכל מי שלפתע מתרעם לעצור לחשוב מה פתאום זה כ"כ מפריע לו לפתע.
וזה אגב טענות שמגיעות מלא מעט אנשים שהם בכלל לא חברי עמותה. שזה בכלל מצחיק, שאנשים
שלא חברים בעמותה מותחים ביקורת על זה שהעמותה (שהם לא חברים בה!) מתעסקת בתחומים שלא קשורים אליה. האירוניה מתאבדת.
בוא נדבר תכלס - רוב הדיון הזה הוא פשוט עוד דרך של אנשים להתנגח ברמי כהן כי הוא עושה משהו בתחום אחר שלא קשור לזה לחלוטין שלא מוצא חן בעיניהם.
אז לפתע לכולם פתאום אכפת מאיך העמותה מתנהלת, ואיזה ענפים היא מנהלת.
וזאת דווקא כן דמגוגיה.
נ.ב.
מי שקצת מכיר את כל התחומים האלו ובאמת מתעניין - ולא רק מחפש להתנגח בשביל אג'נדה חדשה - יודע שכל הפעילויות האלו (בהנחה שהן לא מתנהלות בצורה שערורייתית לחלוטין) הן לרוב בכלל לא הפסדיות, ואפילו רווחיות, כי כל תפקיד העמותה הוא לשמש צינור כספים של הקצבות ממסדיות וכספי הורים למאמנים ושכירת מגרשים, ולגזור קופון על הדרך.
אבל זה לא מענין אף אחד, מה שמענין כרגע זה להיכנס ברמי כהן ולחפש אותו בכל דבר.
סלח לי, כן? אבל זו האמ-אמא של הדמגוגיה.
מה אכפת לי מה עושים אנשים אחרים? אני העליתי את הנושא לדיון ואני חבר עמותה מיום הקמתה. לגבי אגודת האתלטיקה, כפי שציינתי והתעלמת באלגנטיות, לא היה לי מושג על העניין. למען האמת, עצם העובדה שמישהו כמוני שקורא באובססיביות כל דבר שקשור לקבוצה הצליח לפספס את העניין, זה אומר דרשני.
ולקרוא לזה עניין פרוצדורלי ולא מהותי זו בדיחה. עמותה שבמשך 20 שנה מתעסקת רק בכדורסל מחליטה ביום בהיר אחד לרכוש את אס"א מבלי לנהל על כך שום דיון, וזה עניין פרוצדורלי? נו באמת.
ואם זה באמת כזה רווחי אז מצוין. הייתי שמח לדעת על זה לפני שהחליטו על דעת עצמם ללכת למהלך כזה משמעותי ואז לרשום על זה שורה במייל. כפי שכבר ציינתי, כן, זה הגיוני מאוד שבזמן שאני כועס על ההתנהלות שלהם בנושא יד אליהו אז אני אבדוק אותם בציציות גם בנושאים אחרים. להגיד "אבל למה לא פצית פה אז?" זה לא יותר מוואטאבאוטיזם עמית סגל סטייל.