יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

רק הפועל כתב: 27 אוקטובר 2024, 16:38
7even כתב: 27 אוקטובר 2024, 15:46 אני כבר לא אתפלא אם עופר ינאי יפרוש מהפועל ת"א אם הדבר הזה לא מגיע להצבעה (והכרעה) בחודש הקרוב.
ואז סופית האנרכיסטים מהאולטראס יוכל להכריז שהוא ניצח וכולנו הפסדנו.

אולי אחרי שהפועל כדורגל הפכה לבדיחה של המדינה, הכדורסל יצליח איכשהו לעקוף אותו. שניהם בחסות האנרכיסטים.
הם חייבים לוותר הם חייבים הקבוצה פשוט תתפרק , לא אכפת לי מי צודק ומי לא (וברור שינאי צודק)
נאמר רק באשכול הזה כבר עשרות פעמים ולדעתי מאות פעמים על גבי הפורום הזה ופורום הכדורגל:
את האנרכיסטים לא מעניינת הפועל. תן להם דרבי, תן להם אבוקות, תן להם לשיר שואה למשטרה, תן להם לריב מכות עם מג"ב, ותן להם לשיר מכבי נאצים.
כל השאר נע בין לא מעניין ללא מעניין בכלל.
הפועל עצמה (הקבוצה), נעה בסדר העדיפויות איפשהו בין מקום 59 למקום 80 בשלל הדברים שהם מתמקדים בהם.

אם הם ינצחו את עופר ינאי (וכולנו נפסיד) הם יעשו מסיבת ניצחון בבארבי וכרגיל ימכרו שם כובעים ב-10 שקלים מאלי אקספרס בפי 7 כדי להגיד שזה לצורך תחזוקת העמותה והארגון.
יחד, רק יחד! :heart:
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

הנזק מהאירוע הזה הוא אינסופי.
אנחנו חייבים להוכיח, לעצמנו ולעולם, שאנחנו יכולים להסתדר עם בעלים שרוצה להוביל אותנו לתארים ולא לגנוב אותנו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אוהד כורסא כתב:הנזק מהאירוע הזה הוא אינסופי.
אנחנו חייבים להוכיח, לעצמנו ולעולם, שאנחנו יכולים להסתדר עם בעלים שרוצה להוביל אותנו לתארים ולא לגנוב אותנו.
"לא יקרה"

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

החברות בעמותה מזיזה להם ? אוליי אם הרבה אוהדים יבטלו אז זה יעזור להזיז את העניינים קצת , בסוף הגוף הזה לא סופר את האוהדים בשורה התחתונה
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

רק הפועל כתב: 27 אוקטובר 2024, 19:18 החברות בעמותה מזיזה להם ? אוליי אם הרבה אוהדים יבטלו אז זה יעזור להזיז את העניינים קצת , בסוף הגוף הזה לא סופר את האוהדים בשורה התחתונה
ברגע שיבטלו הם ישיגו את הרוב בהצבעה שהם צריכים.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

אוליי להקים עמותת אוהדים חדשה שהראש שלה לא יהיה מונע מאולטראס ושנאת מכבי , ככה נבעט לעזאזל את כל האוכלי חינם שלא מסוגלים להתגבר על השנאה שלהם למכבי , שמישהו יספר להם ששתי הקבוצות חולקות את אותה העיר לא ברור לי איך מזה הם לא התחרפנו עדיין , אוליי פשוט לא נעלה למשחקים נגד מכבי וזהו וככה לעולם לא נוכל לזכות בכלום
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

רק הפועל כתב: 28 אוקטובר 2024, 07:37 אוליי להקים עמותת אוהדים חדשה שהראש שלה לא יהיה מונע מאולטראס ושנאת מכבי , ככה נבעט לעזאזל את כל האוכלי חינם שלא מסוגלים להתגבר על השנאה שלהם למכבי , שמישהו יספר להם ששתי הקבוצות חולקות את אותה העיר לא ברור לי איך מזה הם לא התחרפנו עדיין , אוליי פשוט לא נעלה למשחקים נגד מכבי וזהו וככה לעולם לא נוכל לזכות בכלום
עוד תרצו שנתחיל לתמוך בהם ביורליג למרות שאם עופר ידרוש את זה אתם בטח תגידו אמן
תא מרבוטא
קיבל.ה  576 לייקים

ofri כתב: 28 אוקטובר 2024, 07:45
רק הפועל כתב: 28 אוקטובר 2024, 07:37 אוליי להקים עמותת אוהדים חדשה שהראש שלה לא יהיה מונע מאולטראס ושנאת מכבי , ככה נבעט לעזאזל את כל האוכלי חינם שלא מסוגלים להתגבר על השנאה שלהם למכבי , שמישהו יספר להם ששתי הקבוצות חולקות את אותה העיר לא ברור לי איך מזה הם לא התחרפנו עדיין , אוליי פשוט לא נעלה למשחקים נגד מכבי וזהו וככה לעולם לא נוכל לזכות בכלום
צודק

הכי הפועל זה לירוק סמוחטות על ספסלי ואוהדי היריבה, להעיף מי שיושב במקום שרצית לשבת בו, ולחנוק חצי אולם בפירו שעולה לנו במשחקים בלי קהל ורדיוסים

(עכשיו בטח יגיע טיעון המחץ: אבל אתם מתים על פירו ומעלים לסטורי. תודה- לא. אין צורך. מעדיפים לראות את המשחק בלי משאף ונטולין, ולא לנסוע אחכ למשחק בית בחדרה)
ofri
קיבל.ה  151 לייקים

תא מרבוטא כתב: 28 אוקטובר 2024, 09:09
צודק

הכי הפועל זה לירוק סמוחטות על ספסלי ואוהדי היריבה, להעיף מי שיושב במקום שרצית לשבת בו, ולחנוק חצי אולם בפירו שעולה לנו במשחקים בלי קהל ורדיוסים

(עכשיו בטח יגיע טיעון המחץ: אבל אתם מתים על פירו ומעלים לסטורי. תודה- לא. אין צורך. מעדיפים לראות את המשחק בלי משאף ונטולין, ולא לנסוע אחכ למשחק בית בחדרה)
כן מה הקשר למה שאמרתי וואלה אתם מזכירים את העדר של הביביסטים בהערצה שלכם לינאי
נערך לאחרונה על ידי ofri ב 28 אוקטובר 2024, 10:45, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

כן עדיף שילך , מי צריך בכלל שחקנים טובים אם אפשר לבנות קבוצה שתתחרה על מקום בפליאןף
Giladschlez
קיבל.ה  12 לייקים

מישהו יודע מתי תהיה הצבעה ?
כמה זמן אפשר למרוח את זה.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

Giladschlez כתב: 28 אוקטובר 2024, 11:24 מישהו יודע מתי תהיה הצבעה ?
כמה זמן אפשר למרוח את זה.
לא חושב שתהיה האמת
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

תנסה אותנו
תא מרבוטא
קיבל.ה  576 לייקים

ofri כתב: 28 אוקטובר 2024, 10:36

צודק

הקשר בין מה שאמרת למה שאני השבתי גדול מהקשר בין תמיכה בעופר לעידוד של מכבי
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

https://x.com/HapoelUssishkin/status/18 ... 9j6EA&s=19

עמותת הפועל אוסישקין מציגה: לא תוכלו להצביע על יד אליהו, אבל לפחות תתנחמו בכך שהכסף ששילמתם הולך להפועל תל אביב כדורמים.
השמדת ערך לעמותה אמרנו?
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

לפני שנה כשהקימו את הפועל ת"א אתלטיקה מחדש אני לפחות לא ראיתי שום מילת ביקורת על זה.
גם לא בשנה שעברה מאז כשמדי פעם התגאו בהישגים של הרצים בסושיאל של המועדון.
מענין מה קרה פתאום שלהתרחב לעוד פעילויות זאת לא פחות מהשמדת ערך.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

הפועל כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:18 לפני שנה כשהקימו את הפועל ת"א אתלטיקה מחדש אני לפחות לא ראיתי שום מילת ביקורת על זה.
אני חייב להודות שאני לפחות פספסתי את העניין. הדבר היחיד שראיתי זה את הרכישה של אס"א במיליוני שקלים שאותי לפחות מאוד עיצבנה וראיתי אחרים פה שהגיבו באופן דומה. הסיבה העיקרית לכך שזה עבר בשקט יחסי היא שהם פשוט עשו את זה בלי לקיים על כך שום דיון ורק שלחו מייל שבו הם מציינים את הרכישה במשפט וחצי.
ההודעה שלך היא די דמגוגית כי ברור שמה שמפריע פה זו לא ההתרחבות עצמה, אלא העובדה שעמותת כדורסל שגובה מאות שקלים מחבריה החליטה ביום אחד בהיר שהיא למעשה הגלגול הנוכחי של ארגון הפועל ההיסטורי והיא עכשיו מוציא מליוני שקלים כדי לרכוש אגודות ספורט בכל מיני ענפים, מבלי לנהל על כך שום דיון עם חבריה.
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

וכן, אגב, ברור שבעת הנוכחית כשהנהלת העמותה מחרבנת עלי ועל שאר חברי העמותה בסוגיית יד אליהו, אני גם אכעס הרבה יותר כשהם מקבלים החלטות כל כך משמעותיות בתחומים נוספים מבלי לערב את חברי העמותה.
נראה לי די סביר.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:38
הפועל כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:18 לפני שנה כשהקימו את הפועל ת"א אתלטיקה מחדש אני לפחות לא ראיתי שום מילת ביקורת על זה.
אני חייב להודות שאני לפחות פספסתי את העניין. הדבר היחיד שראיתי זה את הרכישה של אס"א במיליוני שקלים שאותי לפחות מאוד עיצבנה וראיתי אחרים פה שהגיבו באופן דומה. הסיבה העיקרית לכך שזה עבר בשקט יחסי היא שהם פשוט עשו את זה בלי לקיים על כך שום דיון ורק שלחו מייל שבו הם מציינים את הרכישה במשפט וחצי.
ההודעה שלך היא די דמגוגית כי ברור שמה שמפריע פה זו לא ההתרחבות עצמה, אלא העובדה שעמותת כדורסל שגובה מאות שקלים מחבריה החליטה ביום אחד בהיר שהיא למעשה הגלגול הנוכחי של ארגון הפועל ההיסטורי והיא עכשיו מוציא מליוני שקלים כדי לרכוש אגודות ספורט בכל מיני ענפים, מבלי לנהל על כך שום דיון עם חבריה.
גם לי לא היה מושג על זה בזמנו.
וזה באמת זהה לרכישה של אסא ועכשיו נסיעה לחו"ל על חשבון הכספים של חברי העמותה בלי לשאול אותם בכלל.
ממש אותו דבר.
כמה בעלי תפקידים בשכר באס"א העמותה מממנת עכשיו?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

שאלה מעניינת בהקשר הזה, האם העמותה אי פעם הוגדרה כמו שאתה קורא לה ״עמותת כדורסל״?
ברור שהיא קמה והקדישה את מרצה בכדי להקים מחדש את קבוצת הכדורסל, אבל האם באיזשהו שלב הוגדר/הובהר/תוקנן שזה יעודה/תפקידה (שלא לאמר הבלעדי)?

אם כן, אז אני מבין את התלונות שלך, ואני שואל באמת ובתמים אם כך הדבר.

אחרת, אני לא בטוח שמדובר בנושא עקרוני שמחייב שיתוף חברים.
לא יודע מה להגיד על זה.

יכול להיות שבגלל שאני ספציפית יחסית מתחבר לספורט הכדורמים , אז אני זורם עם זה.
מצד שני, תמיד אמרתי שאני אוהד הפועל תל אביב גם אם התחרות היא דוקים…
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

בהקשר המימון, באסיפה על יד אליהו כשהנושא הזה עלה, נטען שזה מנוף לעוד הכנסות.
צריך יהיה לראות דו״ח מאזן סוף שנה כדי להיווכח עם אכן כך הדבר.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

זאת לא דמגוגיה, כי הכעס הפתאומי לפתע ברשתות על ההתרחבות לפעילויות אחרות הוא לא של "למה לא קיימתם הצבעה על זה". ספציפית זה טיעון מאד הגיוני בעיניי, ואם זה מה שמפריע לך אישית אני מזדהה. אבל זה טיעון פרוצדוראלי בסופו של דבר ולא מהותי.
אבל מה שאני רואה ברשתות זה יותר "אתם אמורים להיות עמותת כדורסל מה אתם פתאום מתעסקים עם ענפים אחרים". וכשזה מגיע אחרי שנה לפחות שהעמותה מקיימת פעילות אתלטיקה שמתגאה בה ואף אחד לא פצה עליה פה, זה לכל הפחות אמור לגרום לכל מי שלפתע מתרעם לעצור לחשוב מה פתאום זה כ"כ מפריע לו לפתע.
וזה אגב טענות שמגיעות מלא מעט אנשים שהם בכלל לא חברי עמותה. שזה בכלל מצחיק, שאנשים שלא חברים בעמותה מותחים ביקורת על זה שהעמותה (שהם לא חברים בה!) מתעסקת בתחומים שלא קשורים אליה. האירוניה מתאבדת.

בוא נדבר תכלס - רוב הדיון הזה הוא פשוט עוד דרך של אנשים להתנגח ברמי כהן כי הוא עושה משהו בתחום אחר שלא קשור לזה לחלוטין שלא מוצא חן בעיניהם.
אז לפתע לכולם פתאום אכפת מאיך העמותה מתנהלת, ואיזה ענפים היא מנהלת.
וזאת דווקא כן דמגוגיה.

נ.ב.
מי שקצת מכיר את כל התחומים האלו ובאמת מתעניין - ולא רק מחפש להתנגח בשביל אג'נדה חדשה - יודע שכל הפעילויות האלו (בהנחה שהן לא מתנהלות בצורה שערורייתית לחלוטין) הן לרוב בכלל לא הפסדיות, ואפילו רווחיות, כי כל תפקיד העמותה הוא לשמש צינור כספים של הקצבות ממסדיות וכספי הורים למאמנים ושכירת מגרשים, ולגזור קופון על הדרך.
אבל זה לא מענין אף אחד, מה שמענין כרגע זה להיכנס ברמי כהן ולחפש אותו בכל דבר.
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

מילפורד כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:51 שאלה מעניינת בהקשר הזה, האם העמותה אי פעם הוגדרה כמו שאתה קורא לה ״עמותת כדורסל״?
ברור שהיא קמה והקדישה את מרצה בכדי להקים מחדש את קבוצת הכדורסל, אבל האם באיזשהו שלב הוגדר/הובהר/תוקנן שזה יעודה/תפקידה (שלא לאמר הבלעדי)?

אם כן, אז אני מבין את התלונות שלך, ואני שואל באמת ובתמים אם כך הדבר.

אחרת, אני לא בטוח שמדובר בנושא עקרוני שמחייב שיתוף חברים.
לא יודע מה להגיד על זה.

יכול להיות שבגלל שאני ספציפית יחסית מתחבר לספורט הכדורמים , אז אני זורם עם זה.
מצד שני, תמיד אמרתי שאני אוהד הפועל תל אביב גם אם התחרות היא דוקים…
תסתכל בתקנון, המילה "כדורסל" מוזכרת בו עשרות פעמים בהקשרים שונים ובשום שלב לא נאמר שיש כוונה להתרחב לענפי ספורט נוספים.
למען האמת, גם אם זה לא היה המצב עדיין הייתי מצפה שהנושא יעלה לדיון נרחב. לא הגיוני שעמותה שהוקמה לשם הקמה מחדש של קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב ובמשך 20 שנה מתעסקת אך ורק בכדורסל פתאום תחליט שהיא מרכזת בתוכה את כל פעילויות הפועל תל אביב בכל הענפים מבלי לנהל על כך שום דיון.
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

מתי כבר נוכל לסגור את הנושא המייאש הזה מתייייי
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:58 תסתכל בתקנון, המילה "כדורסל" מוזכרת בו עשרות פעמים בהקשרים שונים ובשום שלב לא נאמר שיש כוונה להתרחב לענפי ספורט נוספים.
למען האמת, גם אם זה לא היה המצב עדיין הייתי מצפה שהנושא יעלה לדיון נרחב. לא הגיוני שעמותה שהוקמה לשם הקמה מחדש של קבוצת הכדורסל של הפועל תל אביב ובמשך 20 שנה מתעסקת אך ורק בכדורסל פתאום תחליט שהיא מרכזת בתוכה את כל פעילויות הפועל תל אביב בכל הענפים מבלי לנהל על כך שום דיון.
זורם איתך פה רגע, כמה זה שונה מהותית מהקמת רשת קבוצות ילדים ונוער ו/או אקדמיה?
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

הפועל כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:54 זאת לא דמגוגיה, כי הכעס הפתאומי לפתע ברשתות על ההתרחבות לפעילויות אחרות הוא לא של "למה לא קיימתם הצבעה על זה". ספציפית זה טיעון מאד הגיוני בעיניי, ואם זה מה שמפריע לך אישית אני מזדהה. אבל זה טיעון פרוצדוראלי בסופו של דבר ולא מהותי.
אבל מה שאני רואה ברשתות זה יותר "אתם אמורים להיות עמותת כדורסל מה אתם פתאום מתעסקים עם ענפים אחרים". וכשזה מגיע אחרי שנה לפחות שהעמותה מקיימת פעילות אתלטיקה שמתגאה בה ואף אחד לא פצה עליה פה, זה לכל הפחות אמור לגרום לכל מי שלפתע מתרעם לעצור לחשוב מה פתאום זה כ"כ מפריע לו לפתע.
וזה אגב טענות שמגיעות מלא מעט אנשים שהם בכלל לא חברי עמותה. שזה בכלל מצחיק, שאנשים שלא חברים בעמותה מותחים ביקורת על זה שהעמותה (שהם לא חברים בה!) מתעסקת בתחומים שלא קשורים אליה. האירוניה מתאבדת.

בוא נדבר תכלס - רוב הדיון הזה הוא פשוט עוד דרך של אנשים להתנגח ברמי כהן כי הוא עושה משהו בתחום אחר שלא קשור לזה לחלוטין שלא מוצא חן בעיניהם.
אז לפתע לכולם פתאום אכפת מאיך העמותה מתנהלת, ואיזה ענפים היא מנהלת.
וזאת דווקא כן דמגוגיה.

נ.ב.
מי שקצת מכיר את כל התחומים האלו ובאמת מתעניין - ולא רק מחפש להתנגח בשביל אג'נדה חדשה - יודע שכל הפעילויות האלו (בהנחה שהן לא מתנהלות בצורה שערורייתית לחלוטין) הן לרוב בכלל לא הפסדיות, ואפילו רווחיות, כי כל תפקיד העמותה הוא לשמש צינור כספים של הקצבות ממסדיות וכספי הורים למאמנים ושכירת מגרשים, ולגזור קופון על הדרך.
אבל זה לא מענין אף אחד, מה שמענין כרגע זה להיכנס ברמי כהן ולחפש אותו בכל דבר.
סלח לי, כן? אבל זו האמ-אמא של הדמגוגיה.
מה אכפת לי מה עושים אנשים אחרים? אני העליתי את הנושא לדיון ואני חבר עמותה מיום הקמתה. לגבי אגודת האתלטיקה, כפי שציינתי והתעלמת באלגנטיות, לא היה לי מושג על העניין. למען האמת, עצם העובדה שמישהו כמוני שקורא באובססיביות כל דבר שקשור לקבוצה הצליח לפספס את העניין, זה אומר דרשני.
ולקרוא לזה עניין פרוצדורלי ולא מהותי זו בדיחה. עמותה שבמשך 20 שנה מתעסקת רק בכדורסל מחליטה ביום בהיר אחד לרכוש את אס"א מבלי לנהל על כך שום דיון, וזה עניין פרוצדורלי? נו באמת.
ואם זה באמת כזה רווחי אז מצוין. הייתי שמח לדעת על זה לפני שהחליטו על דעת עצמם ללכת למהלך כזה משמעותי ואז לרשום על זה שורה במייל. כפי שכבר ציינתי, כן, זה הגיוני מאוד שבזמן שאני כועס על ההתנהלות שלהם בנושא יד אליהו אז אני אבדוק אותם בציציות גם בנושאים אחרים. להגיד "אבל למה לא פצית פה אז?" זה לא יותר מוואטאבאוטיזם עמית סגל סטייל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

ofri כתב: 28 אוקטובר 2024, 10:36

צודק

האמת שאתם מזכירים את האנרכיסטים שהולכים לזרוק אבנים על חיילי צה"ל במחסומים.
הכל כשר בשם האנרכיסטיות.
יחד, רק יחד! :heart:
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

מילפורד כתב: 28 אוקטובר 2024, 14:02
הוקיץ' כתב: 28 אוקטובר 2024, 13:58 תסתכל בתקנון, המילה "כדורסל" מוזכרת בו עשרות פעמים בהקשרים שונים ובשום שלב לא נאמר שיש כוונה להתרחב לענפי ספורט נוספים.
זורם איתך פה רגע, כמה זה שונה מהותית מהקמת רשת קבוצות ילדים ונוער ו/או אקדמיה?
לגמרי שונה מהותית.
אקדמיה ומחלקת נוער בסוף קיימות לשם הקבוצה הבוגרת. אפשר לתהות על כמה זה אפקטיבי (אם כי בעיני כבר הרווחנו מזה הרבה מאוד), אבל אין שאלה שבסוף תפקידם הוא לייצר שחקנים לקבוצה הבוגרת. כלומר, הכל לשם המטרה שלשמה התכנסנו. איך זה דומה?
אתה יכול לטעון אולי דברים דומים לגבי פעילויות ההתנדבות שהעמותה מרכזת וזה אכן טיעון יותר טוב בעיני, אבל עצם העובדה שמדובר בפעילויות חברתיות גורמת לכך שלמרבית האנשים (וגם לי) זה מחליק הרבה יותר טוב בגרון, מה גם שזה כן מוזכר בתקנון העמותה ונעשה ממש מיומה הראשון של העמותה.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

אם כבר אז אתה התעלמת (באלגנטיות) מזה שאמרתי במפורש שאם המהות היא מה שמפריע לחברי עמותה - זה נכון. לטעמי היתה צריכה להיות על זה הצבעה. זה היה המשפט הראשון שכתבתי כמעט.

אבל זה בפועל כן טיעון פרוצדוראלי ברובו. כי למרבית האנשים לא באמת אכפת שמתרחבים לפעילויות אחרות. אולי אתה יוצא דופן ויש לך איזו התנגדות עקרונית ממש להתרחבות הזאת.
אבל למרבית האנשים כאמור זה בכלל לא אכפת. זה לא טיעון תיאורטי, זאת עובדה - בזמן אמת כשהודיעו על ההתרחבויות והתגאו בהן (לפני שנה וגם לאס"א) מרבית האנשים לא פצו פה.

נ.ב.
הסתכלתי עכשיו על הפוסטים הרלבנטיים - מאות לייקים להודעות הרלבנטיות. זה לא איזה משהו שנעשה מתחת לרדאר ואף אחד לא שם לב. פשוט לאף אחד לא היה אכפת. ועכשיו פתאום כן|
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

דעתי היא שלמרבית האנשים לא אכפת כי אין להם מושג מה זה אומר ומה זה כולל. מרביתם המוחלט של חברי העמותה הם כאלה משתי סיבות עיקריות:
א. לאור ההיסטוריה שלנו הם רואים חשיבות בקיום עמותת אוהדים שלוקחת חלק בבעלות על קבוצת הכדורסל.
ב. הם רוצים כוח בכל מיני סוגיות עקרוניות, כמו לדוגמה המכירה לעופר או המעבר ליד אליהו.

מרבית האנשים לא מעוניינים בפעילות היומיומית של העמותה ולא באמת טורחים לברר מה קורה עם הכסף שלהם, אני רק לא מצליח להבין איך בדיוק זה טיעון לטובת ההתרחבות לענפים נוספים. אנשים לא ממש מתעניינים מה קורה לכסף שלהם אז אנחנו נעשה מהלך מאוד משמעותי במיליוני שקלים מבלי לנהל על כך דיון או לשאול לדעתם?
וכן, אני מצפה שכאשר אנשים מציפים את הסוגיה הזאת אז יענו לעניין ולא יגיבו ב"אכפת לך סתם כי אתה רוצה לנגח אותנו".
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

העניין של ההרחבה לספורט אולימפי פורסם על יד המועדון איפשהו בשנה האחרונה. אף אחד לא אמר שום דבר רע וכמו שאמרו פה, לייקים והרבה.
בישיבת העמותה האחרונה אכן הדבר עלה על ידי אחד החברים ונטען בפניו שהמהלך הכניס כסף לעמותה, כלומר למועדון.
אם באמת כך הדברים מה הבעיה עם זה?
אם זה באמת רווחי ובאמת מכניס כסף למועדון כדי לאזן פייר פליי אז זה רע רק כי העמותה אחראית על זה? לא צריך לחפש בכוח, יש מספיק על מה לכעוס על העמותה.
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

את הריוחיות של המהלך הזה אנחנו נגע בדיעבד אחרי שנראה דו"חות.
הטענה שעולה פה , זה שלפני שמתקבלת החלטה כזאת היא צריכה להיות מועלת לדיון.
למען האמת , אין חובה כזאת , יש אולי ציפיה כזאת כי החלטות מסויימות בסקאלה גבוה כן עלו לדיון/הצבעה (העברת הזכויות על השם משאול, עליית ליגה בתשלום, רישום חמישה זרים, מכירת זכויות ניהול) , אבל גם במקרים ההם , לא היתה חובה להעלות את זה להצבעה.
אולי במקרה הנ"ל היתה תמימות דעים בועד המנהל ועל כן הוחלט שאין צורך להעלות את זה בפני החברים?
לא יודע...
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

את הריוחיות של המהלך הזה אנחנו נגע בדיעבד אחרי שנראה דו"חות.
למען האמת , אין חובה כזאת , יש אולי ציפיה כזאת כי החלטות מסויימות בסקאלה גבוה כן עלו לדיון/הצבעה (העברת הזכויות על השם משאול, עליית ליגה בתשלום, רישום חמישה זרים, מכירת זכויות ניהול) , אבל גם במקרים ההם , לא היתה חובה להעלות את זה להצבעה.
אולי במקרה הנ"ל היתה תמימות דעים בועד המנהל ועל כן הוחלט שאין צורך להעלות את זה בפני החברים?
לא יודע...
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

מילפורד כתב: 28 אוקטובר 2024, 15:17 את הריוחיות של המהלך הזה אנחנו נגע בדיעבד אחרי שנראה דו"חות.
לא יודע...
סבבה זה אכן קצת מוזר אבל מתחילת הדרך לא היתה הגדרה מתי כן הצבעה ומתי לא ואם על כל דבר היו עושים הצבעה שום דבר לא היה קורה תחת העמותה. זה כמו שכנבת תערוך משאל עם על כל חוק, מה לעשות זה חא אפשרי.
אם הטענה הזו לא עלתה בשום מקום כשהמועדון הוציא הודעה אז למה היא עולה כשהעמותה מוציאה אותה? סתם הלך רוח
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:
viewtopic.php?p=302472&hilit=%D7%90%D7%A1%D7%90#p302472

אני רואה פה כמה וכמה משתמשים שהעלו תהיות בזמן אמת. וכמו שאמרתי, זה להגיד שאף אחד לא התנגד זה טיעון גרוע. מקבלים החלטות שעולות מליוני שקלים וזה סבבה כי אחרי שהודיעו אף אחד לא עשה רעש?

בשורה התחתונה, הם עשו פה צעד חריג שלא עולה בקנה אחד עם רוח תקנון העמותה, לא העלו להצבעה, אפילו לא קיימו דיון בנושא. אני אישית חשבתי שזה לא תקין לדוגמה שהוחלט להשתתף ביורוקאפ או לעבור לחמישה זרים מבלי לקיים דיון בנושא אפילו שאלו החלטות שתמכתי בהן, אבל בעיני זה לא בר השוואה לסיפור הנוכחי.
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

צריך לשנות את השם של העמותה להפועל אמזון תל אביב.
אותה עמותה שהביאה את הקבוצה הבוגרת בכדורסל לגירעון של מיליוני שקלים היא זו שמחליטה מה לעשות בכסף שלי ושל שאר החברים בלי להתייעץ בכלל.

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 28 אוקטובר 2024, 16:56, נערך פעם 1 בסך הכל.
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

ככה עופר לא ייגש ולא יהיה אולם שיבטיח את עתיד הפועל, זה אל חזור.
בכייה לדורות ובלתי נסלח
כל הטוב שנעשה בשנים האחרונות הולך לאיבוד, חבל!!
El dudernio
קיבל.ה  1567 לייקים

הוקיץ' כתב: 28 אוקטובר 2024, 15:51 רק כדי להעמיד דברים על דיוקם:
viewtopic.php?p=302472&hilit=%D7%90%D7%A1%D7%90#p302472

אני רואה פה כמה וכמה משתמשים שהעלו תהיות בזמן אמת. וכמו שאמרתי, זה להגיד שאף אחד לא התנגד זה טיעון גרוע. מקבלים החלטות שעולות מליוני שקלים וזה סבבה כי אחרי שהודיעו אף אחד לא עשה רעש?

בשורה התחתונה, הם עשו פה צעד חריג שלא עולה בקנה אחד עם רוח תקנון העמותה, לא העלו להצבעה, אפילו לא קיימו דיון בנושא. אני אישית חשבתי שזה לא תקין לדוגמה שהוחלט להשתתף ביורוקאפ או לעבור לחמישה זרים מבלי לקיים דיון בנושא אפילו שאלו החלטות שתמכתי בהן, אבל בעיני זה לא בר השוואה לסיפור הנוכחי.
אולי אחרי שנעבור ליד אליהו נקים תנועה בשם העמותה שלי וננהל מו"מ עם העמותה ובא נדרוש להסדיר בתקננון את תפקיד העמותה והועד המנהל שלה...
Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

עוד יום עבר בלי התקדמות
רק הפועל
קיבל.ה  2439 לייקים

ראשי העמותה העלובים האלה הם האוייב הכי גדול שלנו , חבורה של אפסים מאופסים , הם ישלמו כסף על שחקנים כמו מוטלי ובברלי ויביטיחו מקום לאוהדים נוספים שלא יכולים להגיע כי אין מספיק מקומות ?
שליחת תגובה