סגל לעונה הבאה 2025-2026
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לא חושב שישחררו 3 זרים כל כך מהר
רק אם יקרה נס והמלחמה תיגמר והמשחקים יחזרו לארץ
רק אם יקרה נס והמלחמה תיגמר והמשחקים יחזרו לארץ
-
- קיבל.ה 1514 לייקים
לדעתי טירוף הרכזים אצלנו זה בגלל מצב הכשירות הלא ברור של מדר.מילפורד כתב: ↑21 יולי 2025, 08:08 הגענו לשלב שזה כבר יותר מעניין מי לא יהיה כאן בשנה הבאה מאשר מי כן יהיה.
עם הדיבור הזה על עוד שחקן לעמדה 4 שיגיע, אני מאמין ששלושה מתוך 12 (!) הזרים ישוחררו עד בערך סוף אוקטובר.
מהמר שאלו יהיו אניס, ויינרייט ואודיאסי.
בסופו של דבר , עם כל הדיבורים על המשכיות, רק שלושה זרים משנה שעברה ימשיכו איתנו (בלייקני, קבוקלו ומוטלי) וגם זה, עם חשש שהעניינים המשפחתיים של מוטלי ירחיקו אותו מפה.
אפשרות אחרת, ששחקנים כמו ג׳ונס, ברייאנט, מלקולם ואוטורו (אולי גם אודיאסי?) לא יבואו לארץ כל עוד המלחמה נמשכת (מיציץ כבר הוכיח שהוא לא סיכון בנושא) ואז באמת נראה 12 זרים בסגל של הפועל, עד שיחזרו המשחקים לארץ או לכל הפחות , עד עמוק בתוך העונה.
קשה לי להאמין שזה יחזיק מעמד לאורך זמן, כי כל השחקנים האלה ירצו לשחק.
אם יהיה משחק ביורוליג שכל 12 השחקנים שירשמו יהיו זרים, זה מאוד יבאס אותי.
מצפה לכל הפחות לראות את מדר, טימור וגינת בסגל.
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
לכן אמרתי שיש סיכוי ש4-5 מהזרים בכלל לא יבואו לארץ ואז אולי זה מסתדר.
אם מחזיקים 12 זרים, שכולם רוצים לשחק דקות משמעותיות, זה לא יעבוד לאורך זמן.
כשיש לך בסגל למשחק יורוליג:
מיציץ, ג׳ונס, בלייקני, ברייאנט, מלקולם, 4 שעוד לא חתם, קבוקלו, אוטורו ומוטלי , איפה אניס, וויינרייט ואודיאסי מקבלים דקות?
בלי שדיברנו על מדר, טימור, זיו, פלטין, בלייזר, גינת ושגב.
-
- קיבל.ה 1808 לייקים
לפי מה שנכתב בעבר, זיו, בלייזר ושגב לא אמורים לשחק ביורוליגמילפורד כתב: ↑21 יולי 2025, 08:59לכן אמרתי שיש סיכוי ש4-5 מהזרים בכלל לא יבואו לארץ ואז אולי זה מסתדר.
מיציץ, ג׳ונס, בלייקני, ברייאנט, מלקולם, 4 שעוד לא חתם, קבוקלו, אוטורו ומוטלי , איפה אניס, וויינרייט ואודיאסי מקבלים דקות?
-
- קיבל.ה 1222 לייקים
אנחנו הולכים לעונה של 80+ משחקים. יהיו פציעות, עומסים, רוטציות. כולם ישחקו.מילפורד כתב: ↑21 יולי 2025, 08:59לכן אמרתי שיש סיכוי ש4-5 מהזרים בכלל לא יבואו לארץ ואז אולי זה מסתדר.
-
- קיבל.ה 586 לייקים
וכל שחקן שלא ישחק, או לא יירשם - ינשום קצת, יסתכל על חשבון הבנק, יחייך חיוך רחב ויירגע.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
אתם חושבים שאניס ואודיאסי (שם בצד כרגע את ווינרייט) חתמו בהפועל בשביל פירורי דקות ופציעות?
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
דבר אחד בטוח, במקום אחר הם יקבלו פירורי משכורת ביחס למה שמקבלים פה.מילפורד כתב:אתם חושבים שאניס ואודיאסי (שם בצד כרגע את ווינרייט) חתמו בהפועל בשביל פירורי דקות ופציעות?
ליגה ארוכה עונה ארוכה ודחוסה מאד, כולם מניחים הנחות, אני מציע לתת קצת זמן לראות איך דברים משתלבים לפני שמסיקים מסקנות. ממי ישחק ומי לא, הפועל א.ב.ג, וכל דבר שכבר מתלוננים עליו, לא מדבר עליך ספציפית.
סגל מדהים ומטורף, עושים הכל כולל הכל לשחק בארץ, יש לנו בעלים שאפשר לסמוך עליהם, אפשר לשמוח, מותר, רצוי.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 21 יולי 2025, 14:24, נערך 2 פעמים בסך הכל.
-
- קיבל.ה 575 לייקים
-
- קיבל.ה 209 לייקים
מתי אתם חושבים שנתחיל לשמוע דיבורים על שחקן בעמדה 4?
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים
כבר יש לנו 4. ברונו.
לדעתי לא יביאו עוד אחד.
אמרו כבר שהוא נשאר
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 209 לייקים
אין סיכוי שאחרי כל ההשקעה שביצעו, מייעדים את קאבוקלו להיות ה4 המוביל שלנו, אחרי שראינו שנה שעברה שאיטודיס לא מאמין בו (ואני מאלה שכן מחזיקים מקאבוקלו), וקשה לי להאמין שמישהו בונה על גינת להיות שחקן של 20-15 דקות ביורוליג (ראינו איך הוא מתבזה מול סורקין, הוא לא שייך לרמות האלה...).
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים
דווקא זה שהתמלאנו בסנטרים אומר לי שכן בונים עליו ב 4.feigenbaum99 כתב: ↑22 יולי 2025, 21:11אין סיכוי שאחרי כל ההשקעה שביצעו, מייעדים את קאבוקלו להיות ה4 המוביל שלנו, אחרי שראינו שנה שעברה שאיטודיס לא מאמין בו (ואני מאלה שכן מחזיקים מקאבוקלו), וקשה לי להאמין שמישהו בונה על גינת להיות שחקן של 20-15 דקות ביורוליג (ראינו איך הוא מתבזה מול סורקין, הוא לא שייך לרמות האלה...).
האם ה 4 הזר היחיד? לוידע
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 110 לייקים
הדיבור הוא שמחפשים 4 בלי קשר לברונו
למרות זאת בתחושה שלי ברונו לא ישאר
למרות זאת בתחושה שלי ברונו לא ישאר
-
- קיבל.ה 586 לייקים
פטרושב הולך לדובאי. כנראה כבר לא יגיע אלינו.
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 1808 לייקים
זלזלת בטיפולי השיניים. הא?
-
- קיבל.ה 586 לייקים
-
- קיבל.ה 111 לייקים
במקום לשחרר 4 שחקנים (אנחנו עם פאקינג 19 שחקנים בסגל זה כבר חולה לקבוצת כדורסל) אתם רוצים שיחתימו עוד שחקן?
-
- קיבל.ה 189 לייקים
ברור. אפשר לשחרר מעמדה אחרת שיש בה עומס ,לדוגמא
עמדות 1-3 לשחרר שחקן או שניים משם.
לעמדה 4 חייבים חיזוק.
עמדות 1-3 לשחרר שחקן או שניים משם.
לעמדה 4 חייבים חיזוק.
עושה רושם שגם אם יבוא 4 אז זה במקום קאבוקלו. מה שאומר שנהיה קצרים ב4 ככה או ככה. או לשחק סמול בול או במקום וינרייט
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
לאXM כתב: או לשחק סמול בול או במקום וינרייט
לא
לא
חרא על הסמל בול הזה ודי איתו כבר,על אחת כמה וכמה ביורוליג. אין שום פאקינג סיבה בעולם שויינרייט יהיה ה4 שלנו. זו תהיה הזיה, אני מעדיף כבר את תומר עליו ספציפית בעמדה הזאת.
גם שנה שעברה כשויינרייט פתח אצלנו הוא שיחק ב3 ותומר ב4, אם העונה ה3 הפותח שלנו לא יהיה בראיינט או מלקולם זה תהיה אם כל הטמטום במיוחד בסכומים שהם מקבלים והתפקוד שלהם.
אם אחרי כל הרכש הזה נשחק עם ויינרייט ב4 עם ה-1.97מ' שלו זה יהיה אסון ספורטיבי, ממש ככה, וכל מיני פטרושבים יחגגו לו ולנו על התחת.
אני בעד מה שהפועל עושים עכשיו, מחפשים 4 טוב במידה ולא יוחתם בנ.ב.א., אם לא ימצאו שיצוותו את ברונו ב4, מה שלמעשה היה צריך לעשות ולא עשו עונה שעברה.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
נאמר, לא זוכר איפה, שמחפשים 4 במקום ברונו אבל לא יחתמו מישהו בכח ץ, אם לא ימצאו ישאירו את ברונו. באופן כללי נאמר שהצוות המקצועי חלוק בדעותיו לגבי האם להשאיר או לא להשאיר את ברונו.מילפורד כתב:מאיפה הרושם הזה?
-
- קיבל.ה 1994 לייקים
רק הכתב של וואן אמר את זה,למרות שהפועל כל הזמן אומרים שברונו נשאר.גביזון כתב:נאמר, לא זוכר איפה, שמחפשים 4 במקום ברונו אבל לא יחתמו מישהו בכח ץ, אם לא ימצאו ישאירו את ברונו. באופן כללי נאמר שהצוות המקצועי חלוק בדעותיו לגבי האם להשאיר או לא להשאיר את ברונו.מילפורד כתב:מאיפה הרושם הזה?
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
לגבי התלבטות לגביו זה או תומר גבעתי או וואללה לא זוכר.Nati כתב:רק הכתב של וואן אמר את זה,למרות שהפועל כל הזמן אומרים שברונו נשאר.גביזון כתב:נאמר, לא זוכר איפה, שמחפשים 4 במקום ברונו אבל לא יחתמו מישהו בכח ץ, אם לא ימצאו ישאירו את ברונו. באופן כללי נאמר שהצוות המקצועי חלוק בדעותיו לגבי האם להשאיר או לא להשאיר את ברונו.מילפורד כתב:מאיפה הרושם הזה?
גם עופר אומר שיהיו 18 שחקנים. עכשיו הסגל מונה 18
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
כבר אמרו יותר מפעם אחת שאין כוונה לשחרר את קבוקלו , לא שזה אומר שזה מה שיקרה, אבל להגיד שיש רושם שמביאים 4 במקומו זה קצת הגזמה.
כתבתי כבר כמה פעמים, שאני לא מאמין שנהיה ברוב העונה עם 12 זרים, בטח אם באיזשהו שלב המשחקים יחזרו לארץ.
המועמדים לשיחרור לטעמי הם אניס, וויינרייט ואודיאסי כשאולי מוטלי בסיכון בגלל עניינים משפחתיים/משפטיים.
יכול להיות שקובקלו ישוחרר , אבל פחות סביר.
כתבתי כבר כמה פעמים, שאני לא מאמין שנהיה ברוב העונה עם 12 זרים, בטח אם באיזשהו שלב המשחקים יחזרו לארץ.
המועמדים לשיחרור לטעמי הם אניס, וויינרייט ואודיאסי כשאולי מוטלי בסיכון בגלל עניינים משפחתיים/משפטיים.
יכול להיות שקובקלו ישוחרר , אבל פחות סביר.
-
- קיבל.ה 586 לייקים
השאלה החשובה היא מה דעתו של איטודיס. כל השאר פחות רלוונטי.
אין אלוהים.
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
להמשיך את ההסבר הקודם שלי.
נגיד ויש לנו 12 זרים בסגל, עד בערך ינואר, ירשמו לליגה בארץ ״רק״ 8 מתוכם כדי לאפשר לפחות 2 חילופים בהמשך העונה.
לאור זאת, היתרונות של קבוקלו הם:
1. כבר הוכיח שהוא יגיע לארץ גם בזמן מלחמה
2. יכול לשחק גם בחמש , לפחות ברוב משחקי הליגה בארץ
הפרופיל של ה4 הנוסף שמחפשים, כנראה לא ישים אותו כאחד שישחק חמש, בטח לא סוויידר.
אם אני צריך לנחש (ממש לא יודע שום דבר בודאות, כן?) , ג׳ונס, ברייאנט/מלקולם, ה4 שיצטרף ואודיאסי/אוטורו לא ירשמו לליגה עד ינואר לכל הפחות.
מה שאומר , שגם אחרי, במקסימום 2 מהם יירשמו…
נגיד ויש לנו 12 זרים בסגל, עד בערך ינואר, ירשמו לליגה בארץ ״רק״ 8 מתוכם כדי לאפשר לפחות 2 חילופים בהמשך העונה.
לאור זאת, היתרונות של קבוקלו הם:
1. כבר הוכיח שהוא יגיע לארץ גם בזמן מלחמה
2. יכול לשחק גם בחמש , לפחות ברוב משחקי הליגה בארץ
הפרופיל של ה4 הנוסף שמחפשים, כנראה לא ישים אותו כאחד שישחק חמש, בטח לא סוויידר.
אם אני צריך לנחש (ממש לא יודע שום דבר בודאות, כן?) , ג׳ונס, ברייאנט/מלקולם, ה4 שיצטרף ואודיאסי/אוטורו לא ירשמו לליגה עד ינואר לכל הפחות.
מה שאומר , שגם אחרי, במקסימום 2 מהם יירשמו…
-
- קיבל.ה 586 לייקים
זאת באמת הבעיה שאני רואה. הרי בתחילת העונה ירשמו לליגה את הזרים הפחות בולטים (אחרת בשביל מה הביאו אותם?) ואז, בשלבי הפלייאוף האחרונים, כבר לא יישאר מקום לרשום את כל הזרים הבכירים.
אין אלוהים.
אפשר לחיות בשלום בליגה עם קאבוקלו/אודיאסה, מוטלי, אניס/ג'ונס, מלקולם/בראיינט, בלייקניארבעת המופלאים כתב: ↑28 יולי 2025, 08:01 זאת באמת הבעיה שאני רואה. הרי בתחילת העונה ירשמו לליגה את הזרים הפחות בולטים (אחרת בשביל מה הביאו אותם?) ואז, בשלבי הפלייאוף האחרונים, כבר לא יישאר מקום לרשום את כל הזרים הבכירים.
במאני טיים ללכת עם מוטלה, מיציץ, בלייקני, בראיינט ו4 או אוטורו.
קשה ומצומצם ב4 אבל שאלה יהיו הצרות שלנו.
מה שמדאיג זה הכימיה בין השחקנים ואיך איטודיס יעמוד בזה לוגיסטית
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
אז בעצם כל השחקנים יגורו בבולגריה ?
-
- קיבל.ה 1222 לייקים
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=513643
אני מקווה שלא חושבים בכלל בכיוון של שאריץ'. חוסר התאמה משווע.
- DavidSheriff9
- קיבל.ה 208 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
וקול סווידר? חמישיה שלו עם מוטלי זה יהיה צמד הגבוהים הגרוע ביותר ביורוליג מבחינת הגנה וריבאונד.Niro כתב:https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=513643
כמו שכתוב שם ליילס כנראה לא ריאלי כי היתה לו עונה טובה, היה שחקן משמעותי ויש כמה קבוצות שאולי צריכות אותו.
-
- קיבל.ה 13 לייקים
סגל רחב לעונה מורכבת.
כולל הקו תל אביב - סופיה.
אבל, בכלל , כדי להגעי להישגים חייבים סגל רחב עם רוטציות בין המשחקים. לפציעות וגם לאיזון מאמצים.
לשמחתנו ינאי מוכן לתקציב ענק. אז, מה הבעיה ?
כולל הקו תל אביב - סופיה.
אבל, בכלל , כדי להגעי להישגים חייבים סגל רחב עם רוטציות בין המשחקים. לפציעות וגם לאיזון מאמצים.
לשמחתנו ינאי מוכן לתקציב ענק. אז, מה הבעיה ?
-
- קיבל.ה 6283 לייקים
דווקא העונה האחרונה של ליילס הייתה די מאכזבת והסיבה העיקרית להערכתי שאנחנו שומעים עליו בהקשרים של אירופה.
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
מי לדעתך היית מביא במקום ברונו או משאיר את ברונו?הוקיץ' כתב:דווקא העונה האחרונה של ליילס הייתה די מאכזבת והסיבה העיקרית להערכתי שאנחנו שומעים עליו בהקשרים של אירופה.
סווידר? וה4 שלך זה הוא ותומר?
קופי עם ה2.01 שלו וכמעט כל המשחק שלו הוא מחוץ לבקבוק וחלק גדול מחוץ לקשת?
שאריץ לא שיחק כמעט אני חושב ?
שואל בשביל הדיון
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
אם הסימן שאלה היחיד כרגע בסגל הזה זה קבוקלו אז המצב באמת על הנייר נראה מבטיח , לדעתי לא חייבים להחתים עוד שחקן