גם יד אליהו יכול להיות אולם ביתי להפועל.למה זה טוב כתב:דף מסרים? מה הלהט שלך להפוך את את הדיון פה להתעסקות כזאת?Adom_Adom כתב: ↑27 אוקטובר 2024, 09:08 יש לי שאלה לכל אלה שבאו ביומיים האחרונים עם דף מסרים, מה זה אומר "הבטחת עתיד הקבוצה"??? הרי אנחנו 12 שנה בליגת העל ש10 שנים מתוכם הייתה בהתנהלות בלעדית של העמותה, ירדנו ליגה? דשדשנו בין הליגות? במקסימום ביום שאחרי עופר נחזור לניהול העמותה ולמקום שמיני, ההסכם היחיד ש"יבטיח את עתידנו" זה הסכם שבו עופר ינאי יכסה את ההתחייבויות הכספיות ביום שיחליט לעזוב וזהו, להשאיר את המועדון ללא חובות.
אני רוצה להזכיר שהנושא נפתח חשבנו על הצבעה ללא התחייבויות, רק רצון להגדיל את כמות הקהל בעקבות הקבוצה שראינו שנבנת, רמי כהן במהלך החודשים האלה אפילו לא חשב לכיוון של לעשות הצבעה פשוטה כזאת.
לגבי האולם, אף אחד לא יהרוס אולם חדש שנבנה לפני 10 שנים כי הפועל תל אביב עברה ליד אליהו, תמיד יהיה אפשר לחזור לדרייב אין, לעמותה, למקום שמיני ורק 4 זרים כמה מרגש.
להבטיח את עתיד הקבוצה אומר להבטיח את היותה חזקה ואטרקטיבית לאיש הבא שיגיע, כי מעטים הבעלים בעולם שנשארים לכל החיים.
מועדון על אולם ביתי והכנסות טבעיות גדולות שווה הרבה יותר ממה שאפשר להיות עם העמותה ועם קהל של 1500 איש בדרייב אין. אתה רוצה לחזור לימי פלייאוף רבע גמר מול אשדוד? אני לא.
הנושא נפתח על ידי מי? פה בפורום? למי איכפת?
יש מציאות והיא שאם יש הזדמנות להבטיח אולם ביתי להפועל אז צריך לקדם את זה כמה שאפשר. אתה מעדיף לסמוך על יהיה בסדר, אני לא ואני חושב שהפשרה שהוצגה היא נהדרת לכל הצדדים, לא מבין על מה יש להתווכח כל כך כשכולם רוצים בטובת הפועל.
וזאת לא פשרה.זה סחטנות.