יד אליהו

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין

:?:

בעד
219
78%
נגד
60
22%

סך הכול הצבעות: 279
Nati
קיבל.ה  1776 לייקים

למה זה טוב כתב:
Adom_Adom כתב: 27 אוקטובר 2024, 09:08 יש לי שאלה לכל אלה שבאו ביומיים האחרונים עם דף מסרים, מה זה אומר "הבטחת עתיד הקבוצה"??? הרי אנחנו 12 שנה בליגת העל ש10 שנים מתוכם הייתה בהתנהלות בלעדית של העמותה, ירדנו ליגה? דשדשנו בין הליגות? במקסימום ביום שאחרי עופר נחזור לניהול העמותה ולמקום שמיני, ההסכם היחיד ש"יבטיח את עתידנו" זה הסכם שבו עופר ינאי יכסה את ההתחייבויות הכספיות ביום שיחליט לעזוב וזהו, להשאיר את המועדון ללא חובות.
אני רוצה להזכיר שהנושא נפתח חשבנו על הצבעה ללא התחייבויות, רק רצון להגדיל את כמות הקהל בעקבות הקבוצה שראינו שנבנת, רמי כהן במהלך החודשים האלה אפילו לא חשב לכיוון של לעשות הצבעה פשוטה כזאת.
לגבי האולם, אף אחד לא יהרוס אולם חדש שנבנה לפני 10 שנים כי הפועל תל אביב עברה ליד אליהו, תמיד יהיה אפשר לחזור לדרייב אין, לעמותה, למקום שמיני ורק 4 זרים כמה מרגש.
דף מסרים? מה הלהט שלך להפוך את את הדיון פה להתעסקות כזאת?
להבטיח את עתיד הקבוצה אומר להבטיח את היותה חזקה ואטרקטיבית לאיש הבא שיגיע, כי מעטים הבעלים בעולם שנשארים לכל החיים.
מועדון על אולם ביתי והכנסות טבעיות גדולות שווה הרבה יותר ממה שאפשר להיות עם העמותה ועם קהל של 1500 איש בדרייב אין. אתה רוצה לחזור לימי פלייאוף רבע גמר מול אשדוד? אני לא.
הנושא נפתח על ידי מי? פה בפורום? למי איכפת?
יש מציאות והיא שאם יש הזדמנות להבטיח אולם ביתי להפועל אז צריך לקדם את זה כמה שאפשר. אתה מעדיף לסמוך על יהיה בסדר, אני לא ואני חושב שהפשרה שהוצגה היא נהדרת לכל הצדדים, לא מבין על מה יש להתווכח כל כך כשכולם רוצים בטובת הפועל.
גם יד אליהו יכול להיות אולם ביתי להפועל.
וזאת לא פשרה.זה סחטנות.
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 09:22
Adom_Adom כתב: 27 אוקטובר 2024, 09:08 יש לי שאלה לכל אלה שבאו ביומיים האחרונים עם דף מסרים, מה זה אומר "הבטחת עתיד הקבוצה"??? הרי אנחנו 12 שנה בליגת העל ש10 שנים מתוכם הייתה בהתנהלות בלעדית של העמותה, ירדנו ליגה? דשדשנו בין הליגות? במקסימום ביום שאחרי עופר נחזור לניהול העמותה ולמקום שמיני, ההסכם היחיד ש"יבטיח את עתידנו" זה הסכם שבו עופר ינאי יכסה את ההתחייבויות הכספיות ביום שיחליט לעזוב וזהו, להשאיר את המועדון ללא חובות.
אני רוצה להזכיר שהנושא נפתח חשבנו על הצבעה ללא התחייבויות, רק רצון להגדיל את כמות הקהל בעקבות הקבוצה שראינו שנבנת, רמי כהן במהלך החודשים האלה אפילו לא חשב לכיוון של לעשות הצבעה פשוטה כזאת.
לגבי האולם, אף אחד לא יהרוס אולם חדש שנבנה לפני 10 שנים כי הפועל תל אביב עברה ליד אליהו, תמיד יהיה אפשר לחזור לדרייב אין, לעמותה, למקום שמיני ורק 4 זרים כמה מרגש.
להבטיח את עתיד הקבוצה אומר להבטיח את היותה חזקה ואטרקטיבית לאיש הבא שיגיע, כי מעטים הבעלים בעולם שנשארים לכל החיים.
מועדון על אולם ביתי והכנסות טבעיות גדולות שווה הרבה יותר ממה שאפשר להיות עם העמותה ועם קהל של 1500 איש בדרייב אין. אתה רוצה לחזור לימי פלייאוף רבע גמר מול אשדוד? אני לא.
יש מציאות והיא שאם יש הזדמנות להבטיח אולם ביתי להפועל אז צריך לקדם את זה כמה שאפשר. אתה מעדיף לסמוך על יהיה בסדר, אני לא ואני חושב שהפשרה שהוצגה היא נהדרת לכל הצדדים, לא מבין על מה יש להתווכח כל כך כשכולם רוצים בטובת הפועל.
קודם כל אנחנו מנהלים דיון זה המטרה בפורום, אני לא מתעצבן רק אומר את דעתי.
שוב אני אשאל מה זה להבטיח את עתיד המועדון? שיבוא עופר הפראייר ויבנה לנו אולם ויביא לנו שחקנים והעמותה(בעיקר רמי) היא זאת שתקבל את כל ההחלטות? איפה היה רמי כהן בהבטחת העתיד להגדלת האולם לפני עופר? למה שעופר לא יביא ספונסרים? הרי זה אינטרס שלו גם, למה צריך לאיים בהגדלת האולם לאי מעבר יד אליהו? במי זה פוגע בדיוק חוץ מהאוהדים?

אתה שם לב מה אתה אומר כן? צריך לעבור ליד אליהו רק אם הפראייר יבנה לנו אולם גדול יותר, ואם הוא לא היה פה? אז בכלל הדיון הזה לא היה עולה והיינו ממשיכים ב4 זרים ומקום שמיני בדרייב אין.
בגלל זה אני כותב דף מסרים, כי הרי אף אחד לא היה מתעסק בהגדלת האולם, "הבטחת העתיד" וגדילתה של הפועל בלי בעל בית פרטי.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Adom_Adom כתב: 27 אוקטובר 2024, 10:04
שוב אני אשאל מה זה להבטיח את עתיד המועדון? שיבוא עופר הפראייר ויבנה לנו אולם ויביא לנו שחקנים והעמותה(בעיקר רמי) היא זאת שתקבל את כל ההחלטות? איפה היה רמי כהן בהבטחת העתיד להגדלת האולם לפני עופר? למה שעופר לא יביא ספונסרים? הרי זה אינטרס שלו גם, למה צריך לאיים בהגדלת האולם לאי מעבר יד אליהו? במי זה פוגע בדיוק חוץ מהאוהדים?

אתה שם לב מה אתה אומר כן? צריך לעבור ליד אליהו רק אם הפראייר יבנה לנו אולם גדול יותר, ואם הוא לא היה פה? אז בכלל הדיון הזה לא היה עולה והיינו ממשיכים ב4 זרים ומקום שמיני בדרייב אין.
בגלל זה אני כותב דף מסרים, כי הרי אף אחד לא היה מתעסק בהגדלת האולם, "הבטחת העתיד" וגדילתה של הפועל בלי בעל בית פרטי.
צריך לעזוב את הדרייב אין למען שיפוץ שלו. זה כבר התחיל עוד לפני עופר ואכן כמו שאתה אומר לא היה מי שישים כסף ל10 אלף ולכן ניסו ללכת בכיוון של 5-6 עם העזרות הרגילות של עירייה וטוטו.
לנהל דיון זה לא להגיד שאני מקריא דף מסרים כי זה לא נכון ואתה סתם מזלזל, הבאתי פה אינסוף פירוטים ודוגמאות ואתה צועק דף מסרים.
אמי לא יודע למה עופר לא מביא ספונסרים אבל עובדתית כרגע הוא לא הביא. עובדתית הוא בנה קבוצה בתקציב גבוה כשעובדתית כרגע המועדון לא מאוזן כלכלית בגלל ההחתמות (כןןןן גם אני רוצה את סוללת הכוכבים לףני שתקפוץ עלי שאני לא רוצה הפועל חזקה). עובדתית, עופר ידע מראש שזה המצב ועדיין בחר להיכנס לבור ואז לחפש דרכים יצירתיות לצאת ממנו.
עובדתית עופר פה, ועובדתית עופר רוצה לבנות אולם, האינטרסים די ברורים ומדהים שהוא לוקח את הפרוייקט עליו. אם הוא רוצה לבנות אולם הוא עובדתית יצטרך לשים את הכסף לאדריכל ולעירייה בעוד חודש-חודשיים וזה בדיוק מה שהעמותה מבקשת.
היא לא דורשת להחליט על החתמות שחקנים, על צוות מקצועי, על אנשים מועדון וכו' וכו'. להפך, היא אפילו מורידה מעצמה את הניהול השוטף של המועדון מול האיגוד והמנהלת שכרגע מעוגן בחוזה.
מליון עובדות ואתה אומר לי דף מסרים
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

שנתיים שהעמותה ניסתה "להגדיל" את האולם ולא זזה מילימטר.
עופר בא ותוך 5 דקות הזיז את זה (עוד לפני שדברו על עשרת אלפים)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 10:24
Adom_Adom כתב: 27 אוקטובר 2024, 10:04

צריך לעזוב את הדרייב אין למען שיפוץ שלו. זה כבר התחיל עוד לפני עופר ואכן כמו שאתה אומר לא היה מי שישים כסף ל10 אלף ולכן ניסו ללכת בכיוון של 5-6 עם העזרות הרגילות של עירייה וטוטו.
לנהל דיון זה לא להגיד שאני מקריא דף מסרים כי זה לא נכון ואתה סתם מזלזל, הבאתי פה אינסוף פירוטים ודוגמאות ואתה צועק דף מסרים.
אמי לא יודע למה עופר לא מביא ספונסרים אבל עובדתית כרגע הוא לא הביא. עובדתית הוא בנה קבוצה בתקציב גבוה כשעובדתית כרגע המועדון לא מאוזן כלכלית בגלל ההחתמות (כןןןן גם אני רוצה את סוללת הכוכבים לףני שתקפוץ עלי שאני לא רוצה הפועל חזקה). עובדתית, עופר ידע מראש שזה המצב ועדיין בחר להיכנס לבור ואז לחפש דרכים יצירתיות לצאת ממנו.
עובדתית עופר פה, ועובדתית עופר רוצה לבנות אולם, האינטרסים די ברורים ומדהים שהוא לוקח את הפרוייקט עליו. אם הוא רוצה לבנות אולם הוא עובדתית יצטרך לשים את הכסף לאדריכל ולעירייה בעוד חודש-חודשיים וזה בדיוק מה שהעמותה מבקשת.
היא לא דורשת להחליט על החתמות שחקנים, על צוות מקצועי, על אנשים מועדון וכו' וכו'. להפך, היא אפילו מורידה מעצמה את הניהול השוטף של המועדון מול האיגוד והמנהלת שכרגע מעוגן בחוזה.
מליון עובדות ואתה אומר לי דף מסרים
עובדתית העמותה מתנה תנאים שלמעבר ליד אליהו שאין לה שום זכות להתנות והיא עושה זאת על דעת עצמה בלי לשאול את האוהדים (ואפילו את חברי העמותה בלבד) מה דעתם על כך.
כבר בשנה שעברה רמי אמר שהיתה רשימת המתנה של 1500 איש למנוי.
נניח שעופר לא היה משקיע סכומים מטורפים השנה, אבל היינו משפרים את הקבוצה לעומת העונה הקודמת ועושה זאת גם בשנה הבאה.
סביר להניח שהיו לפחות 3000 איש נוספים שהיו רוצים לעשות מנוי.
ונניח שעירית תל אביב לא היתה מסכימה להוציא כסף ולהגדיל את הדרייב אין.
מה היית אומר אז? שלא עוברים ליד אליהו בשום פנים ואופן גם אם אין מקום אחר וצריך להטיל וטו על המעבר? שכל האוהדים שרוצים לראות את הקבוצה ימשיכו לחלום?
מה בדיוק ההבדל?
יש לך היום מישהו שמוכן לקחת את עצמו את הגדלת האולם שבלעדיו לא היתה בכלל אופציה.
אז אתה עוד מתנה את המעבר בזה שהוא יתחייב להגדיל את האולם?
הרי אם לא היתה אופציה להגדלה היית נאלץ לעבור בכל מקרה בלי לחשוב בכלל על חזרה לדרייב אין רק שעכשיו יש סיכוי שיהיה לך מקום טוב יותר לחזור אליו.
אז במקום ללכת עם עופר עוד מקשים עליו לעזור לנו.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

בני12 כתב: 27 אוקטובר 2024, 10:47 שנתיים שהעמותה ניסתה "להגדיל" את האולם ולא זזה מילימטר.
דף מסרים דף מסרים.
Am i doing it right?
מה לעשות שהמשאבים של העמותה מוגבלים? כולם יודעים שבארץ מועדון לא יכול להתבסס רק על עמותת אוהדים וספונסרים ולכן העבירו תהליך שלם כדי להכניס את עופר.
עוד מעט תגיד שהעמותה לא בסדר כי היא הכניסה את עופר ינאי לקבוצה, וואלה באמת ביזיון, פשע של עמותה, דואגים רק לעצמם, ארגון פשע גועל נפש.
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1605 לייקים

למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 11:13
בני12 כתב: 27 אוקטובר 2024, 10:47 שנתיים שהעמותה ניסתה "להגדיל" את האולם ולא זזה מילימטר.
דף מסרים דף מסרים.
Am i doing it right?
מה לעשות שהמשאבים של העמותה מוגבלים? כולם יודעים שבארץ מועדון לא יכול להתבסס רק על עמותת אוהדים וספונסרים ולכן העבירו תהליך שלם כדי להכניס את עופר.
עוד מעט תגיד שהעמותה לא בסדר כי היא הכניסה את עופר ינאי לקבוצה, וואלה באמת ביזיון, פשע של עמותה, דואגים רק לעצמם, ארגון פשע גועל נפש.
מה זה רלבנטי למה? עובדתית היא לא היתה מסוגלת לעשות את זה והיתה תלויה באופן מוחלט במימון של העיריה.
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

דף מסרים דף מסרים.
Am i doing it right?
לא. פשוט הרגיז אותי שרמי ניסה לנכס את הגדלת האולם לעמותה ולעצמו כשברור לכל שלא היה להם כל קשר לכך.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

ברגע שתצאו קצת מהעמותה אשמה או עופר ינאי אשם ותבינו שהדרך היחידה שלא נתרסק זה ששני הצדדים יכבדו אחד את השני ואת ההסכם עליו חתמו?
אני לא טוען שהעמותה צודקת בהכל ועופר ינאי הוא פושע. אבל אני לא מבין איך אתם גם לא רואים את הצדדים הרעים שעופר הביא איתו?

אף אחד לא מושלם ואני לא מחפש שלמות, אם שני הצדדים יילכו ביחד כמו שהוסכם מראש, כשהכל בשותפות בלי לדרוס אחד את השני אני בטוח שנצליח הרבה יותר מכל ההתנגשויות האלה וללכת ראש בראש.
העמותה כבר ויתרה על דברים משמעותיים ממה שהוסכם עליו בהסכם, עופר יכול להסכים לעשות צעדים שגם ככה הוא אמור לעשות בתהליך של האולם. מה הבעיה שלכם עם זה? למי איכפת מה היה לפני, תסתכל על עכשיו
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רדנקו כתב: 27 אוקטובר 2024, 11:14
דף מסרים דף מסרים.
Am i doing it right?
מה זה רלבנטי למה? עובדתית היא לא היתה מסוגלת לעשות את זה והיתה תלויה באופן מוחלט במימון של העיריה.
נכון, עמותת אוהדים שחיה על כספי חברים וכמה ספונסרים לא יכולה לבד להרים גם מועדון מצליח וגם אולם.
אבל, עובדתית היא ניסתה והיה תהליך עם העירייה לגבי מה כן אפשר לעשות במגבלות הקיימות. זה לא שרעיון השיפוץ הגיע out of the blue, הוא היה קיים גם לפני עופר.
בדיוק בגלל המגבלות הכספיות הברורות הובן שצריך להכניס מישהו, שנים עסקו בחיפוש האדם הנכון ומצאו את עופר שבאמת ניראה כאיש המושלם למועדון. משם רק הידרדרנו ובאשמת כל הצדדים, תגיד מה שתגיד כולם אשמים, גם על זה צריך להתווכח?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

למה זה טוב, עופר ינאי הביא איתו גם דברים רעים. מאה אחוז. עדיין לא הצלחתי להבין מהדברים שלך ואחרים מה הקשר של זה לתקיעת מקלות בגלגלים של המעבר ליד אליהו ולמה לעזאזל העמותה מתנה את המעבר בהגדלה של האולם ומסרבת לאפשר להצביע על מעבר כן או לא. עוד לא הצלחתי להבין איך זה אינטרס שלי כאוהד שדוחפים וכורכים את הדברים האלה ביחד בכוח. יכול להיות שעופר שמוק, מנהל ריכוזי ואדם בלתי נסבל לעבוד איתו. למה העמותה מענישה אותי בזה שהיא תוקעת את המעבר ליד אליהו שהיה צריך להיעשות כבר בקיץ.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

פרימו לוי כתב: 27 אוקטובר 2024, 11:32 למה זה טוב, עופר ינאי הביא איתו גם דברים רעים. מאה אחוז. עדיין לא הצלחתי להבין מהדברים שלך ואחרים מה הקשר של זה לתקיעת מקלות בגלגלים של המעבר ליד אליהו ולמה לעזאזל העמותה מתנה את המעבר בהגדלה של האולם ומסרבת לאפשר להצביע על מעבר כן או לא. עוד לא הצלחתי להבין איך זה אינטרס שלי כאוהד שדוחפים וכורכים את הדברים האלה ביחד בכוח. יכול להיות שעופר שמוק, מנהל ריכוזי ואדם בלתי נסבל לעבוד איתו. למה העמותה מענישה אותי בזה שהיא תוקעת את המעבר ליד אליהו שהיה צריך להיעשות כבר בקיץ.
מסכים שלא היו צריכים לחכות עם זה כל כך הרבה והבדיקות המקבילות לגבי מקומות היו חשובות אבל ארכו מעל ומעבר.
למה לכרוך? תוך שנה וקצת גדל הביקוש למשחקים גדולים? זה לא אומר שצריך לעבור *עכשיו*. יש מספיק דוגמאות בעולם לאצטדיונים סולד אאוט שלא עושים תוך שניה מהלך של מעבר אולם. אם כבר הוחלט שעוברים (אני מסכים שצריך לעבור) ואם כבר הוחלט שרוצים לשפץ אז למה שלא נעשה את זה יחסית ודאי?
למה אולם ביתי גדול שהוא שלנו, שיבטח אותנו שנים קדימה (גם את עופר כדי שלא ייצטרך להכניס מלא כסף כל שנה) נחשב תקיעה בגלגלים? כי זה לא קורה ברגע אחד ומהרגע להרגע?
רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

יום שלישי תהיה הצבעה ? או שאף אחד לא באמת יודע...
Adom_Adom
קיבל.ה  276 לייקים

למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 11:42
פרימו לוי כתב: 27 אוקטובר 2024, 11:32 למה זה טוב, עופר ינאי הביא איתו גם דברים רעים. מאה אחוז. עדיין לא הצלחתי להבין מהדברים שלך ואחרים מה הקשר של זה לתקיעת מקלות בגלגלים של המעבר ליד אליהו ולמה לעזאזל העמותה מתנה את המעבר בהגדלה של האולם ומסרבת לאפשר להצביע על מעבר כן או לא. עוד לא הצלחתי להבין איך זה אינטרס שלי כאוהד שדוחפים וכורכים את הדברים האלה ביחד בכוח. יכול להיות שעופר שמוק, מנהל ריכוזי ואדם בלתי נסבל לעבוד איתו. למה העמותה מענישה אותי בזה שהיא תוקעת את המעבר ליד אליהו שהיה צריך להיעשות כבר בקיץ.
מסכים שלא היו צריכים לחכות עם זה כל כך הרבה והבדיקות המקבילות לגבי מקומות היו חשובות אבל ארכו מעל ומעבר.
למה לכרוך? תוך שנה וקצת גדל הביקוש למשחקים גדולים? זה לא אומר שצריך לעבור *עכשיו*. יש מספיק דוגמאות בעולם לאצטדיונים סולד אאוט שלא עושים תוך שניה מהלך של מעבר אולם. אם כבר הוחלט שעוברים (אני מסכים שצריך לעבור) ואם כבר הוחלט שרוצים לשפץ אז למה שלא נעשה את זה יחסית ודאי?
למה אולם ביתי גדול שהוא שלנו, שיבטח אותנו שנים קדימה (גם את עופר כדי שלא ייצטרך להכניס מלא כסף כל שנה) נחשב תקיעה בגלגלים? כי זה לא קורה ברגע אחד ומהרגע להרגע?
בגלל שלא היה צריך, לא היה צריך לקשור את המעבר ליד אליהו בשיפוץ האולם מההתחלה וזה הטענה העיקרית שעולה פה!!
תעשה הצבעה, הצביעו לעבור? תעבור ואז תוך כדי תעשה חושבים, תבדוק אופציות להגדלת האולם גם אולי תגיע להסכם יותר טוב להגדלתו ואולי גם לא אבל אנחנו באים בטענה שזה תקיעה בגלגלים כי לא עושים שום הצבעה כבר ארבעה חודשים!!!
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

Adom_Adom כתב: 27 אוקטובר 2024, 12:18
בגלל שלא היה צריך, לא היה צריך לקשור את המעבר ליד אליהו בשיפוץ האולם מההתחלה וזה הטענה העיקרית שעולה פה!!
תעשה הצבעה, הצביעו לעבור? תעבור ואז תוך כדי תעשה חושבים, תבדוק אופציות להגדלת האולם גם אולי תגיע להסכם יותר טוב להגדלתו ואולי גם לא אבל אנחנו באים בטענה שזה תקיעה בגלגלים כי לא עושים שום הצבעה כבר ארבעה חודשים!!!
לעבור רק כדי לעבור זה לא מספיק ולכן צריך לכרוך את זה בהגדלה.
קבוצות יותר גדולות בעולם נמצאות במצב של סולד אאוט מנויים (שבאמת מגיעים) תקופה יותר ארוכה משנה ולא עוברות סתם ככה מהמגרש הביתי שלהן.

לדעתי, אם כבר הוחלט שעוברים ממגוון סיבות (קהל חדש, פיירפליי, הוכחה ליורוליג וואטאבר) אז לא צריך לשכוח לגמרי מה יכול לקרות אם זה יתרסק תוך שנתיים ועדיף לדאוג לאולם חדש ולבטח את העתיד שלנו.
לדעתך, עדיף למשכן את העתיד הרחוק שלנו בעתיד הקרוב שלנו וזה סבבה.

בדעה שלי אני כולל גם את מה שאתה רוצה וגם את מה שאני רוצה.
בדעה שלך אתה מבטל לחלוטין את דעתי.
אז כן, בדיוק כמו שאתה חושב ש"לא עוברים לא יקרה" היא דעה קיצונית גם "עוברים ולא משנה מה" היא קיצונית באותה מידה, אתה מסתכל רק על עצמך והם מסתכלים רק על עצמם.
ושוב לפני שיחזרו על זה פה, כן העמותה היתה צריכה להתקדם עם ההצבעה הרבה יותר מהר אבל אסור לשכוח שהדרישה לעבור הגיעה מעופר שצריך לאזן את הרכישות שביצע בידיעה שעדיין אין לו אולם גדול.
אם רכב נכנס לבור האשמה היא רק על מי שמאט את הקצב היציאה או *גם* על מי שהכניס את הרכב לבור?
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

הדיבור על הצורך להגדיל את האולם בגלל הביקוש לכרטיסים כבר קיים שנתיים, זה לא משהו חדש וגם לא התחיל עם הכניסה של עופר. אולם חדש הוא לא הכרחי כדי "לבטח את העתיד שלנו", כי את הגדלת ההכנסות הטבעיות שתקבל ממנו תקבל גם אם תהפוך את יד אליהו ל"אולם החדש" שלך. בקיצור הטענה פה היא שמה שבאמת חשוב לעתיד המועדון זה להגדיל את בסיס האוהדים, את זה משיגים על ידי קבוצה אטרקטיבית ואולם גדול יותר. קבוצה אטרקטיבית יש, ואולם גדול יותר גם יש בנמצא, ואנחנו לא משחקים בו - בניגוד לאינטרס של הבטחת עתיד המועדון - וגם אתה וגם אני יודעים שהסיבה היחידה לכך היא הפונדמנטליזם הדתי, הפנאטי וחסר ההיגיון של מיעוט אוהדים, שמבחינתם לשחק ביד אליהו זה כמו לאכול חזיר ביום כיפור עבור חרדי. אין לזה קשר להבטחת העתיד או כל טענה רציונלית אחרת, ולכן ההודעות שלך נקראות, לפחות על ידי, כהתפתלויות מיתממות, וכך גם העמדות של רמי והעמותה וכל הבלבולי ביצים האלה על "הבטחת עתיד המועדון". אפשר לזיין את השכל עד מחר על כמה עופר לא בסדר ולא נחמד, אבל זאת לא הסיבה שבגללה לא עוברים. הטריקים והשטיקים שהעמותה מפעילה כדי למנוע הצבעה על מעבר ליד אליהו כן או לא היא שורש הבעיה בסיפור, אם עופר הפר הסכמים או לא זה לא מעניין בהקשר הזה כי זה לא קשור בכלל לנושא המעבר.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

פרימו לוי כתב: 27 אוקטובר 2024, 12:59 הדיבור על הצורך להגדיל את האולם בגלל הביקוש לכרטיסים כבר קיים שנתיים, זה לא משהו חדש וגם לא התחיל עם הכניסה של עופר. אולם חדש הוא לא הכרחי כדי "לבטח את העתיד שלנו", כי את הגדלת ההכנסות הטבעיות שתקבל ממנו תקבל גם אם תהפוך את יד אליהו ל"אולם החדש" שלך. בקיצור הטענה פה היא שמה שבאמת חשוב לעתיד המועדון זה להגדיל את בסיס האוהדים, את זה משיגים על ידי קבוצה אטרקטיבית ואולם גדול יותר. קבוצה אטרקטיבית יש, ואולם גדול יותר גם יש בנמצא, ואנחנו לא משחקים בו - בניגוד לאינטרס של הבטחת עתיד המועדון - וגם אתה וגם אני יודעים שהסיבה היחידה לכך היא הפונדמנטליזם הדתי, הפנאטי וחסר ההיגיון של מיעוט אוהדים, שמבחינתם לשחק ביד אליהו זה כמו לאכול חזיר ביום כיפור עבור חרדי. אין לזה קשר להבטחת העתיד או כל טענה רציונלית אחרת, ולכן ההודעות שלך נקראות, לפחות על ידי, כהתפתלויות מיתממות, וכך גם העמדות של רמי והעמותה וכל הבלבולי ביצים האלה על "הבטחת עתיד המועדון". אפשר לזיין את השכל עד מחר על כמה עופר לא בסדר ולא נחמד, אבל זאת לא הסיבה שבגללה לא עוברים. הטריקים והשטיקים שהעמותה מפעילה כדי למנוע הצבעה על מעבר ליד אליהו כן או לא היא שורש הבעיה בסיפור, אם עופר הפר הסכמים או לא זה לא מעניין בהקשר הזה כי זה לא קשור בכלל לנושא המעבר.
אם ככה, למה עופר רוצה לשפץ את האולם? מה הוא פילנטרופ שרק תורם כסף לאנשים מסכנים כמו אוהדי הפועל? להכל יש אינטרסים (על התרומה לאתר מידה שמעת?)

אז קדימה שיבוא ויגיד "אני עובר ליד אליהו".
מה לעשות שהוא חתם על הסכם שלא נותן לו את זה ככה באהלן אהלן ומהרגע להרגע. הוא עשה טעות ועכשיו האש רק על העמותה כי היא מערימה קשיים? למה בכלל נכנסנו למצב הזה שחייבים לעבור אולם עכשיו כדי לאזן את החגיגה התקציבית?

שיישתו מים קרים כולם, יפסיקו עם השטויות כי אם יתחילו ללכת למשפט זה לא ייגמר בחיים וכולנו, כולל אתה, כולל אני, כולל עופר וכולל רמי יהיו שמחים ומאושרים.
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 12:37

קבוצות יותר גדולות בעולם נמצאות במצב של סולד אאוט מנויים (שבאמת מגיעים) תקופה יותר ארוכה משנה ולא עוברות סתם ככה מהמגרש הביתי שלהן.

לדעתי, אם כבר הוחלט שעוברים ממגוון סיבות (קהל חדש, פיירפליי, הוכחה ליורוליג וואטאבר) אז לא צריך לשכוח לגמרי מה יכול לקרות אם זה יתרסק תוך שנתיים ועדיף לדאוג לאולם חדש ולבטח את העתיד שלנו.

אז כן, בדיוק כמו שאתה חושב ש"לא עוברים לא יקרה" היא דעה קיצונית גם "עוברים ולא משנה מה" היא קיצונית באותה מידה, אתה מסתכל רק על עצמך והם מסתכלים רק על עצמם.
ושוב לפני שיחזרו על זה פה, כן העמותה היתה צריכה להתקדם עם ההצבעה הרבה יותר מהר אבל אסור לשכוח שהדרישה לעבור הגיעה מעופר שצריך לאזן את הרכישות שביצע בידיעה שעדיין אין לו אולם גדול.
אם רכב נכנס לבור האשמה היא רק על מי שמאט את הקצב היציאה או *גם* על מי שהכניס את הרכב לבור?
גזלייטינג למתקדמים.
הבעיה שלנו היא לא אנשים שלא רוצים לעבור, זה לגיטימי לחלוטין, הבעיה שלנו היא שאותם אנשים, כדי לממש את הרצונות שלהם, מונעים משאר חברי העמותה להצביע על הסוגייה.
השיפוץ הוא בכלל לא אישיו. ברגע שעופר ינאי החליט שהוא רוצה לעבור ליד אליהו היה צריך להצביע על זה. עבר בהצבעה? עוברים. לא עבר? אפשר להתחיל לדבר על כל מיני התניות שקשורות לשיפוץ האולם. הניסיון למנוע את ההצבעה הוא חוצפה שאין דברים כאלה ועוד לא שמעתי הסבר אחד סביר לעניין הזה. ברגע שלא מסוגלים להסביר עניין כל כך פשוט, זה שם 95 אחוז מהאשמה על הנהלת העמותה.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

לדעתי מי שכרך את הדברים ובטח מי שיצר את הלינקז' ואישר אותו היה עופר בעצמו
אני אומר בגלוי שאני אוהב שמוציאים עלי כסף אבל אני מאוד מודאג מכל שאר ההתנהלות
כשרואים שאנשים שהפועל הייתה החיים שלהם עוזבים כולם כולל אנשים שהשקיעו כסף רב בקבוצה לא ברור איך זה לא מדליק נורות אזהרה לכולם.

אני לא מרואי השחורות הפוך אני מהאופטימים, אבל תסריט שלא עולים השנה ליורוליג הוא תסריט הגיוני וסביר למרות שיש לנו קבוצה מצוינת
התקציב העצמי של הפועל 15 מיליון ( אופטימי) תוספת מיד אליהו עוד 5 ( שוב מאוד אופטימי ) => 20 מיליון ועופר יכול לשים עוד 20 מיליון נניח שהוא ישים 30 ( חריגה של 50% וקנס גדול) זה קבוצה בתקציב קטן בשליש מהשנה
אחרי ההתחייבות לשחקנים הישראלים ועוד מפה ושם שעופר פיזר, אני אישית לפחות יכול להבין את הדאגה של רמי ושל כל האנשים האחרים במערכת.
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
פרימו לוי
קיבל.ה  1110 לייקים

קטונתי מלהבין למה לשפץ את הדרייב אין, מבחינתי זה חסר היגיון לחלוטין (מנקודת מבט כאוהד ולא של עופר כאיש עסקים או של העירייה) ואמרתי את זה עוד בשנה שעברה - אם יש לנו מספיק אוהדים בשביל זה, אז צריך לעבור לשחק באולם העירוני הגדול יותר, ואם אין לנו מספיק אוהדים אז צריך לשחק באולם העירוני הקטן יותר וזהו, ככה פשוט. אני מרגיש שאתה מפספס את הנקודה הזאת ולא מתייחס אליה, אלא לצדדים שאתה מדמיין בויכוח והעמדות האןטומטיות שאתה מייחס להם. לא מעניין אותי החגיגה התקציבית שאתה מדבר עליה, ומבחינתי זאת לגמרי בעיה של עופר. אני ממש לא "בצד של עופר", אין לי בכללי הרבה סימפטיה לבעלי הון וגם שטחתי את חשדנותי כלפיו כאן בפורום בעבר. אותי מעניין מה שטוב למועדון ולא מה שטוב לעופר. צריך היה לעבור ליד אליהו בקיץ נקודה, בשביל לאפשר לכמה אלפי אוהדים נוספים לעשות מנוי. זה אינטרס מובהק של המועדון ושלנו כאוהדים לפני שזה אינטרס של עופר. זה שזה לא קרה בגלל שלמיעוט אוהדים עם כוח לא פרופרציונלי כואב לשחק על פרקט צהוב זאת בדיחה עצובה. זה הכל. מי אשם בכל המאבקי כוחות של החודשים האחרונים, האם עופר נחמד או נחש, זה אולי מעניין בהקשרים אחרים אבל לא בהקשר של המעבר. שהעמותה ורמי כהן יתאפסו על עצמם ויפעלו בהתאם לטובת המועדון האמיתית, בלי טריקים שטיקים וספינים. הצבעה - מעבר ליד אליהו, כן או לא, בלי תנאים, ככה פשוט. זאת האחריות שלהם והם מועלים בה.
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

הוקיץ' כתב: 27 אוקטובר 2024, 13:20
למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 12:37

גזלייטינג למתקדמים.
הבעיה שלנו היא לא אנשים שלא רוצים לעבור, זה לגיטימי לחלוטין, הבעיה שלנו היא שאותם אנשים, כדי לממש את הרצונות שלהם, מונעים משאר חברי העמותה להצביע על הסוגייה.
השיפוץ הוא בכלל לא אישיו. ברגע שעופר ינאי החליט שהוא רוצה לעבור ליד אליהו היה צריך להצביע על זה. עבר בהצבעה? עוברים. לא עבר? אפשר להתחיל לדבר על כל מיני התניות שקשורות לשיפוץ האולם. הניסיון למנוע את ההצבעה הוא חוצפה שאין דברים כאלה ועוד לא שמעתי הסבר אחד סביר לעניין הזה. ברגע שלא מסוגלים להסביר עניין כל כך פשוט, זה שם 95 אחוז מהאשמה על הנהלת העמותה.
אם להגיד את האמת, אני מסכים איתך שזה היה צריך לקרות כמה שיותר.
אם אני חושב שזה אמור להעשות רק בכן או לא ומהרגע להרגע כמו שאתה מתאר? לא.
יש המון מידע שצריך להגיע למצביעים לפני שמצביעים רק כן או לא ולכן עשו בדיקות כאלה ואחרות, מסכים שזה היה אמור לקחת הרבה פחות זמן.

לגבי 95 אחוז אשמה? מבחינתי עופר הכניס אותנו לסחרור כלכלי עם הפיירפליי בידיעה שאין לו אולם גדול עדיין ובידיעה שאין לנו מספיק הכנסות טבעיות. הוא בא והחתים שחקנים מפלצתיים על חוזים מפלצתיים בלי שהמועדון יכול לשלם אותם. אם לא היינו קודם נכנסים לבור ואז מחפשים איך לצאת אולי היה אפשר למצוא פתרונות סבירים או לפחות לתת זמן להתארגנות בעמותה להצבעה על נושא גדול ורגיש כל כך.
אף אחד לא הכריח אותו לחתום על חוזה מול העמותה שמשאיר בידיה את הזכות להחליט על יד אליהו והוא ידע שזה משהו שלא יעבור במהירות. ואם ידע את כל הדברים האלה ועדיין הלך על דעת עצמו למרות דעות אנשי המועדון (התפטרו כולם, גם אנשיו) אז כניראה שיש לו גם אשמה הרבה יותר גדולה מחמישה אחוזים
רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

אני לא חושב שיש לו בעיה לשלם פשוט לדרוש שהוא יעשה את זה לבד בלי עזרה מהכנסות משמעותיות יןתר זה קצת כפיות טובה , בכל מקרה הוא יוציא המון כסף בלי קשר לכמות המנויים
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

רק הפועל כתב: 27 אוקטובר 2024, 13:42 אני לא חושב שיש לו בעיה לשלם פשוט לדרוש שהוא יעשה את זה לבד בלי עזרה מהכנסות משמעותיות יןתר זה קצת כפיות טובה , בכל מקרה הוא יוציא המון כסף בלי קשר לכמות המנויים
ברור שאין לו בעיה לשלם, הבעיה שיש דרישות של פיב"א וזה לא לגמרי שוק חופשי
הוקיץ'
קיבל.ה  5942 לייקים

א. אין שום מידע שצריך להגיע לאף אחד לפני שמצביעים. אפס. כלום. זו בדיוק גניבת הדעת. במידה וזה לא היה עובר בהצבעה, אז היה אפשר להתחיל לעשות כל מיני התניות ולנסות לקשור את המעבר לשיפוץ. זה לא משנה את העובדה שהיה צריך להצביע על הסוגיה הבסיסית מזמן מזמן.

ב. עופר לא כופה על אף אחד על המעבר. כפי שציינת, הוא חתם על חוזה שמאפשר לו להעביר את הקבוצה ליד אליהו ולעמותה להטיל וטו. הוא ביקש מהעמותה להעלות את העניין להצבעה והיא לא עושה זאת. זה הכל. להלן, 95 אחוז מהאשמה.

ג. הפיירפליי זה קשקוש. אין לנו הכרח לעמוד בו. אם עוברים על כללי הפיירפליי, אז משלמים קנס, אבל אין לנו שום דבר שמכריח אותנו להעלות את ההכנסות ולכן עופר לא כפה עלינו בעצם ההשקעה שלו כלום (גם אם הוא מנסה להציג זאת אחרת, עקב האינטרסים שלו). ברור שזה גורם לכך שהוא יצטרך להוציא מיליונים רבים מהכיס מה שיבוא על חשבון השקעה בקבוצה, ולכן מבחינתי זו עוד סיבה לעבור ליד אליהו, אבל כורח אין פה.

ד. עופר עשה הרבה דברים לא סבבה, אבל מבחינתי זה הכל בשוליים כי החטא הקדמון פה, בפעם המיליון, הוא מניעת ההצבעה ע"י הנהלת העמותה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

"תיהיה הצבעה על זה בעמותה, אין כבר ספק"
המשפט הראשון באשכול מיוני 2024, שמכיל כבר כ 2,300 הודעות.

האמת שיש ספק. אפילו לי.
יחד, רק יחד! :heart:
רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

עמותה מביכה אין מילים אחרות , לפחות מקבלי ההחלטות שרק דוחים את העניין הזה פעם אחר פעם
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

למה זה טוב כתב:
הוקיץ' כתב: 27 אוקטובר 2024, 13:20
למה זה טוב כתב: 27 אוקטובר 2024, 12:37 לעבור רק כדי לעבור זה לא מספיק ולכן צריך לכרוך את זה בהגדלה.

גזלייטינג למתקדמים.
אם להגיד את האמת, אני מסכים איתך שזה היה צריך לקרות כמה שיותר.
אם אני חושב שזה אמור להעשות רק בכן או לא ומהרגע להרגע כמו שאתה מתאר? לא.
יש המון מידע שצריך להגיע למצביעים לפני שמצביעים רק כן או לא ולכן עשו בדיקות כאלה ואחרות, מסכים שזה היה אמור לקחת הרבה פחות זמן.

לגבי 95 אחוז אשמה? מבחינתי עופר הכניס אותנו לסחרור כלכלי עם הפיירפליי בידיעה שאין לו אולם גדול עדיין ובידיעה שאין לנו מספיק הכנסות טבעיות. הוא בא והחתים שחקנים מפלצתיים על חוזים מפלצתיים בלי שהמועדון יכול לשלם אותם. אם לא היינו קודם נכנסים לבור ואז מחפשים איך לצאת אולי היה אפשר למצוא פתרונות סבירים או לפחות לתת זמן להתארגנות בעמותה להצבעה על נושא גדול ורגיש כל כך.
אף אחד לא הכריח אותו לחתום על חוזה מול העמותה שמשאיר בידיה את הזכות להחליט על יד אליהו והוא ידע שזה משהו שלא יעבור במהירות. ואם ידע את כל הדברים האלה ועדיין הלך על דעת עצמו למרות דעות אנשי המועדון (התפטרו כולם, גם אנשיו) אז כניראה שיש לו גם אשמה הרבה יותר גדולה מחמישה אחוזים
היית צריך להיות בנבחרת ההתעמלות לאולימפיאדה עם כל הפליק- פלאקים שלך בדפים האחרונים.
צריכה להתקיים הצבעה על המעבר. נקודה. בלי שום שטויות מסביב.
כשאתה מדבר על עמותה שרוצה להבטיח את עתיד הקבוצה, האם אתה מתכוון לאותה עמותה שיצרה גירעון של 8 מיליון ₪ לפני שעופר הגיע?
אני מעדיף בעלים עם כיס עמוק שמכוון גבוה ומוכן להשקיע כמו שאף אחד לא השקיע העונה באף קבוצת ספורט בישראל, מאשר להיות שבוי בסניף תל אביב של מפא״י ברשות רמי כהן.

Sent from my iPhone using Tapatalk
למה זה טוב
קיבל.ה  96 לייקים

יאללה ויתרתי. שונאי אולטראס צעקניים אבל למעט אנשים יחידים פה הרוב לא מעוניין לצאת מהחור תחת של עצמו ולהבין שלא הכל ושחור ולבן ועוד בנוסף דוגל בשיח שמבטל כל דעה שהיא לא שלו ואף מסיט.

תבלו לכם פה עם הגישה המבריקה שלכם, מקווה שנתראה בקרוב ביד אליהו וברחוק בדרייב אין.
ברנדון מלכה
קיבל.ה  56 לייקים

עופר עשה שתי טעויות קשות.
אסור היה לו להעלות את נושא שיפוץ הדרייב אין. אני מניח שהוא עשה זאת מתוך מחשבה שזה לבטח "ימתיק את הגלולה" עבור האולטראס ושאר המתנגדים בעמותה. כל אדם סביר היה מסיר מעליו את הקונדום בזמן שאלת המזל מתלבשת אך לא כך אוהדי הפועל.
עופר הציץ ונפגע שלא לצורך. הנושא שהיה צריך לעמוד על הפרק הוא מעבר ליד אליהו בלבד. עופר יכול היה להתעסק בענייני הגדלת הדרייב אין כשהעמותה היתה מקדמת מהלך שם או בכל זמן אחר.
הטעות השניה היא שהוא התקרב להפועל.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

ברנדון מלכה כתב: 27 אוקטובר 2024, 15:08 עופר עשה שתי טעויות קשות.
אסור היה לו להעלות את נושא שיפוץ הדרייב אין. אני מניח שהוא עשה זאת מתוך מחשבה שזה לבטח "ימתיק את הגלולה" עבור האולטראס ושאר המתנגדים בעמותה. כל אדם סביר היה מסיר מעליו את הקונדום בזמן שאלת המזל מתלבשת אך לא כך אוהדי הפועל.
עופר הציץ ונפגע שלא לצורך. הנושא שהיה צריך לעמוד על הפרק הוא מעבר ליד אליהו בלבד. עופר יכול היה להתעסק בענייני הגדלת הדרייב אין כשהעמותה היתה מקדמת מהלך שם או בכל זמן אחר.
הטעות השניה היא שהוא התקרב להפועל.

Sent from my SM-G998B using Tapatalk
עזוב זה מועדןן גמור , תראה לי עןד קבוצה בעולם לא בארץ בעולם שתוקעת את עצמה ככה בגלל שיט פאנטי בנושא אולם כדורסל , אין דבר כזה
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2724 לייקים

אני כבר לא אתפלא אם עופר ינאי יפרוש מהפועל ת"א אם הדבר הזה לא מגיע להצבעה (והכרעה) בחודש הקרוב.
ואז סופית האנרכיסטים מהאולטראס יוכל להכריז שהוא ניצח וכולנו הפסדנו.

אולי אחרי שהפועל כדורגל הפכה לבדיחה של המדינה, הכדורסל יצליח איכשהו לעקוף אותו. שניהם בחסות האנרכיסטים.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1716 לייקים
יצירת קשר:

מה שצריך לקרות עכשיו זה שהעמותה מעמידה להצבעה בהקדם האפשרי את המעבר יד אליהו, בלי תנאים ובלי כלום.
ולתת לעופר לעשות את שלו.
כל דבר אחר זאת טעות קשה, מוסרית וטקטית, ובכייה לדורות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

ואתה יודע להסביר למה זה לא קורה?
Asafasraf
קיבל.ה  1411 לייקים

למה זה טוב כתב:יאללה ויתרתי. שונאי אולטראס צעקניים אבל למעט אנשים יחידים פה הרוב לא מעוניין לצאת מהחור תחת של עצמו ולהבין שלא הכל ושחור ולבן ועוד בנוסף דוגל בשיח שמבטל כל דעה שהיא לא שלו ואף מסיט.

תבלו לכם פה עם הגישה המבריקה שלכם, מקווה שנתראה בקרוב ביד אליהו וברחוק בדרייב אין.
תיקון קטן: מי שעם האצבע בחור של התחת זה לא שונאי האולטראס, אלא אתה ודומיך.
הפכתם אולם בן 10 שהקים אותו אחד האנשים הכי שנואים ביציע שלנו (חולדאי) לבית מקדש.

נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 27 אוקטובר 2024, 16:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

7even כתב: 27 אוקטובר 2024, 15:46 אני כבר לא אתפלא אם עופר ינאי יפרוש מהפועל ת"א אם הדבר הזה לא מגיע להצבעה (והכרעה) בחודש הקרוב.
ואז סופית האנרכיסטים מהאולטראס יוכל להכריז שהוא ניצח וכולנו הפסדנו.

אולי אחרי שהפועל כדורגל הפכה לבדיחה של המדינה, הכדורסל יצליח איכשהו לעקוף אותו. שניהם בחסות האנרכיסטים.
הם חייבים לוותר הם חייבים הקבוצה פשוט תתפרק , לא אכפת לי מי צודק ומי לא (וברור שינאי צודק)
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  760 לייקים

Asafasraf כתב: 27 אוקטובר 2024, 16:19
למה זה טוב כתב:יאללה ויתרתי. שונאי אולטראס צעקניים אבל למעט אנשים יחידים פה הרוב לא מעוניין לצאת מהחור תחת של עצמו ולהבין שלא הכל ושחור ולבן ועוד בנוסף דוגל בשיח שמבטל כל דעה שהיא לא שלו ואף מסיט.

תיקון קטן: מי שעם האצבע בחור של התחת זה לא שונאי האולטראס, אלא אתה ודומיך.
הםכתם אולם בן 10 שהקים אותו אחד האנשים הכי שנואים ביציע שלנו (חולדאי) לבית מקדש.

שכחת לציין שעם 3 אלף כיסאות בלבד, שזאת בכלל בדיחה. נאחזים בדרייב,אין הזה כאילו שמעון אמסלם ואורי שלף כידררו שם בילדים א'.
OMG עווופררר
רק הפועל
קיבל.ה  2440 לייקים

כלום לא זז הכל דיבורים באוויר , הם לא שמים קצוץ על עופר , מה אנחנו בתור אוהדים יכולים לעשות שהבדיחה הזו תגמר כבר ? לא תהיה פה שום הצבעה
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

אם לא תהיה הצבעה הקבוצה תעלה לשחק ביד אליהו, ושהעמותה תנסה ללכת עם זה לבית המשפט.

עופר לא מתכוון לתת להם למסמס את זה, לא ילך בהסכמה ילך בכוח.

Sent from my SM-A536E using Tapatalk

Tals2000
קיבל.ה  70 לייקים

ארדיטי כתב: 27 אוקטובר 2024, 16:49 אם לא תהיה הצבעה הקבוצה תעלה לשחק ביד אליהו, ושהעמותה תנסה ללכת עם זה לבית המשפט.

עופר לא מתכוון לתת להם למסמס את זה, לא ילך בהסכמה ילך בכוח.

Sent from my SM-A536E using Tapatalk
הבעייה שצריך להגיש את ההצעה לקול הקורא בעוד שבוע וחצי
ובלי ודאות עופר לא ייגיש הצעה שכוללת ערבויות
משמע האולם החדש לא יקום.
לא בטוח שטכנית עוד אפשר בכלל להספיק (קביעת הצבעה, ביצוע בפועל ואפשרות להיערך לקול הקורא)
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  843 לייקים

אז מי שיטרפד את האולם החדש זה בעצם העמותה
שליחת תגובה