סגל לעונה הבאה

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

(עד כדי כך משעמם לי...).

ריכזתי את האזרחויות של שחקני הקבוצה השנה:

ישראל
ארה"ב
גאנה
אוגנדה
דנמרק
פינלנד
ליבריה
אוסטריה
אולי תהיה עוד אזרחות אחת...
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אגב אנגולה עדיין חלק מסגל הקבוצה ?
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

נו מה עם ברונו?
כבר 10:22 בבוקר בריו.
יחד, רק יחד! :heart:
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  204 לייקים

רק הפועל כתב: 22 אוגוסט 2024, 16:15 אגב אנגולה עדיין חלק מסגל הקבוצה ?
הוא בקבוצה מבחינתו, מבחינתינו לא חלק מהסגל

מנסים אני מאמין עדיין להגיע להסדר איתו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

ארבעת המופלאים כתב: 22 אוגוסט 2024, 16:13 (עד כדי כך משעמם לי...).

ריכזתי את האזרחויות של שחקני הקבוצה השנה:

ישראל
ארה"ב
גאנה
אוגנדה
דנמרק
פינלנד
ליבריה
אוסטריה
אולי תהיה עוד אזרחות אחת...
ולא תמפה לנו מה של מי?
לא יפה…
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

7even כתב: 22 אוגוסט 2024, 16:22 נו מה עם ברונו?
כבר 10:22 בבוקר בריו.
בטח עדיין מעשן איזה משהו , באמת שלדעתי אין מה לבנות עליו
redead
קיבל.ה  533 לייקים

אני מוכן ומזומן לקום מחר בבוקר לוולקאם מרגש
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אגב, קראתי פה ושם על יחסיו עם פרטיזן וזה נראה שהקבוצה לא תמימה בנושא. הם לא שילמו לו בזמן. ומסבר שלא רק לו.
גם ג'יימס נאנלי ששיחק במכבי ת"א לא מזמן טען השבוע שבפרטיזן לא שילמו בזמן במשך שנתיים.

אגב 2 - פרטיזן הושעתה ממפעלים אירופאים לפני מס' שנים למשך 3 שנים עקב אי תשלום חובות רבים. גם לשחקנים.
נראה שהם לא ממש למדו מהעונש

אגב 3 - גם ים מדר עזב עם טענות שלא שולמו לו על הכספים המגיעים לו.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

קבוקלו למה אתה כזה קששששאסה

תבור
קיבל.ה  221 לייקים

7even כתב: 22 אוגוסט 2024, 19:15 אגב, קראתי פה ושם על יחסיו עם פרטיזן וזה נראה שהקבוצה לא תמימה בנושא. הם לא שילמו לו בזמן. ומסבר שלא רק לו.
גם ג'יימס נאנלי ששיחק במכבי ת"א לא מזמן טען השבוע שבפרטיזן לא שילמו בזמן במשך שנתיים.

אגב 2 - פרטיזן הושעתה ממפעלים אירופאים לפני מס' שנים למשך 3 שנים עקב אי תשלום חובות רבים. גם לשחקנים.

אבל ננאלי נשאר עד הסוף וכך גם ים (שגם הוא לא נקי בעזיבות) לעומת קאבוקלו שברח לפרטיזן לפני הגמר אחרי שבתחילת אותה עונה דפק ברז לונציה.
אני לא פוסל את הדברים שאתה אומר על ההנהלה של פרטיזן אבל הם לא התירוץ לעבר השלילי של קאבוקלו
די עם ה-נו
Niro
קיבל.ה  976 לייקים

תבור כתב: 22 אוגוסט 2024, 19:24
7even כתב: 22 אוגוסט 2024, 19:15 אגב, קראתי פה ושם על יחסיו עם פרטיזן וזה נראה שהקבוצה לא תמימה בנושא. הם לא שילמו לו בזמן. ומסבר שלא רק לו.

אבל ננאלי נשאר עד הסוף וכך גם ים (שגם הוא לא נקי בעזיבות) לעומת קאבוקלו שברח לפרטיזן לפני הגמר אחרי שבתחילת אותה עונה דפק ברז לונציה.
אני לא פוסל את הדברים שאתה אומר על ההנהלה של פרטיזן אבל הם לא התירוץ לעבר השלילי של קאבוקלו
אני קראתי בטוויטר שהוא עזב את פרטיזן לפני סדרת הגמר בגלל שהיה לו דיון משמורת בארה״ב. זה היה בגוגל טרנסלייט מיוזר ברזילאי ככה שזה בערבון מוגבל.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

תבור כתב: 22 אוגוסט 2024, 19:24

חלילה לא אמרתי שאין לו אשמה, פשוט נראה שהם היו לא בסדר לא רק איתו...
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

קובוקלו לדעתי או מחר בבוקר או שלא יקרה , תאכלס כל תרחיש טוב באופן מסויים
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

Maor כתב:בואו… שחקן ברמתו לא אמור מיד להסכים להפועל. יש כאן הרבה משתנים. מדינה במלחמה שלא נגמרת, משפחה, קבוצה ביורוקאפ, ציפיות לחוזה יורוליג/NBA.
הגיוני שזו תהיה החלטה לא פשוטה.
והוא פורמלית עדיין תחת חוזה

Sent from my iPhone using Tapatalk
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

Nati כתב:
Money כתב:שחקן מדהים והתאמה מקצועית כמעט מושלמת.
עדיין, לא רוצה אותו בהפועל. שחקן שמקבל הצעה כזאת ועדיין אומר לא אומר במילים אחרות שהוא לא רוצה להיות פה בכלל.
בברלי הראה נכונות במשא ומתן כמו מוטלי, נועם יעקב ועוד.
לא רוצה שחקן שכבל עם ועדה לא רוצה להיות פה.
הבעיה זאת בת הזוג שלו
כן, היתה בעיה עם בת הזוג של הורד (האמת? שכחתי שהיה לנו שחקן כזה....) וגם בת הזוג של בברלי, חרף יהדותה, לא התלהבה מהפועל....
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

אז מבין שקבוקלו כבר לא יגיע
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

אז עכשיו מתברר למה שקט בגזרת קבוקלו בימים האחרונים. אני מבין שיש הסכמה בין הצדדים ומחכים להחלטת פיב"א לגבי המצב שלו עם פרטיזן. אני מאמין שכאשר תתקבל ההחלטה הזאת ובהנחה שהיא תמולא ע"י הצדדים, הוא יוכרז כשחקן הפועל.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

לא ברור בכלל אם הם רוצים לשחרר אותו או פשוט רוצים בייאוט מכובד , אם הוא תחת חוזה והם רוצים אותו לא חושב שאפשר לעשות משהו
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

הדברים שם מוצגים רק מצד פרטיזן, הבחור אומר שהוא לא רוצה לדבר על הסיבות שגרמו לו לעזוב מה שמרמז שהיו סיבות כאלה…
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

רק הפועל כתב: 24 אוגוסט 2024, 14:51 לא ברור בכלל אם הם רוצים לשחרר אותו או פשוט רוצים בייאוט מכובד , אם הוא תחת חוזה והם רוצים אותו לא חושב שאפשר לעשות משהו
נשמע שהם לא רוצים אותו בסגל. הם עשו לפני כמה ימים הצגה של כל הסגל לעונה הקרובה ולא הזמינו אותו.
האמת שמהכתבות של היום אני מרגיש יותר אופטימי שהוא יגיע.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

עכשיו לפי ספורט 5 הם רוצים 600 אלף דולר עליו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

מילפורד לגבי הנאס תעדכן:

הקיץ המטורף של הפועל תל אביב כלל החתמות רבות של שחקנים מרשימים מאוד, אך במקביל האדומים היו צריכים גם להיפרד מלא מעט שחקנים ששיחקו בקבוצה בעונה הקודמת. 

אחד כזה, ממנו הפועל ת"א רצתה להיפרד בקיץ הנוכחי, הוא דאסטי הנאס, אלא שלפי טענת האדומים הקלע שהגיע לקבוצה במהלך העונה הקודמת אחרי תשלום של 180 אלף דולר לנס ציונה, לא רוצה ללכת בשום מחיר.

למעשה, לערוץ הספורט נודע כי הפועל ת"א החליטה ללכת עם השחקן לבוררות, בשל הקשיים שהוא מערים עליה לטענתה. בשל העובדה שיש לשחקן חוזה גם לעונה הקרובה, האדומים הציעו למצוא לו קבוצה או לשלם לו פיצוי, אך הוא לא היה מוכן לקבל אף אחת משתי האפשרויות, מה שהוביל לצעד החריג של האדומים.

עורך דין יוסי גייר, שמייצג את הפועל ת"א, אמר לערוץ הספורט: "הפועל החליטה שהיא לא זקוקה לשחקן, יש חילוקי דעות ולכן גובה הפיצוי יקבע בבוררות".

Sent from my 22101320G using Tapatalk

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

הסיפור עם קבוקלו מתחיל להיות מעייף
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

בסוף קבוקלו ימרח, קאבה יחתום בסין ונעשה בייאאוט על זלמנסון
מה שאני שמח זה שפנו לפרטיזן וזה מסודר איתם, מי שקובע את המחיר זו פיב"א ככה שאין דם רע איתם במידה וזה יהיה חשוב בעתיד. מה שכן אם עופר מחתים אותו על חוזה לעונה + עונה אפשר כבר לחשוב מי הקבוצה שתרצה אותו ותשלם לנו פיצוי יציאה תורן עונה הבאה במידה ונעלה ליורוליג.

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 24 אוגוסט 2024, 18:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

עופר מדבר על פייר פליי ואחוז בהתקציב שיכול להיות מהשקעת בעלים, אז למה ההתעקשות הזו על קבוקלו עם החוזה הגדול שלו?
יאללה הביתה!!!
Maor
קיבל.ה  100 לייקים

יהלום14אדום כתב: 24 אוגוסט 2024, 18:12 עופר מדבר על פייר פליי ואחוז בהתקציב שיכול להיות מהשקעת בעלים, אז למה ההתעקשות הזו על קבוקלו עם החוזה הגדול שלו?
כי קבוקלו מגדיל את הסיכוי לזכייה ביורוקאפ והגעה ליורוליג.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

יהלום14אדום כתב: 24 אוגוסט 2024, 18:12 עופר מדבר על פייר פליי ואחוז בהתקציב שיכול להיות מהשקעת בעלים, אז למה ההתעקשות הזו על קבוקלו עם החוזה הגדול שלו?
לא ספציפית על קבוקלו אבל זה פשוט הרצון להגיע הכי רחוק מבחינה מקצועית ולבנות את הסגל הכי טוב שאפשר גם אם זה עולה הרבה
TaCMaN11
קיבל.ה  32 לייקים

כדי שתוכל להתלונן על משהו
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

למה לנסות להביא את קבוקלו ושחקנים בהרבה כסף בכלל ? אפשר לבנות בקלות קבוצה שתתחרה על הגעה לפלייאוף מהבית התחתון , הרבה יותר זול
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

TaCMaN11 כתב: 24 אוגוסט 2024, 18:29
כדי שתוכל להתלונן על משהו
מי מתלונן בדיוק??
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

אייזאה מייק שחתם בפרטיזן נפצע באימון הראשון של הקבוצה ויעדר לפחות 4 שבועות.
וואלק לחשוב שמוטלי נפצע לפני באדלונה אנחנו פותחים עם בנטיל ב5 כשרויינה מחליף אותו.
מקווה מאד שקבוקלו יבוא ויפתח לצד מוטלי, ומה שלא יהיה שיסגר מהר כדי שקאבה לא יחתום בסין, ממש חבל לפספס אותו.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

ידוע מתיי אמור להיות הדיון של פיבא בנושא קבוקלו ?
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

רק הפועל כתב:ידוע מתיי אמור להיות הדיון של פיבא בנושא קבוקלו ?
אמור להיות בשלישי לפי מה שהבנתי.
אם יקבע שהוא חופשי (קשה לי להאמין, למה שזה בכלל יקרה?) אז אני מקווה שהוא יחתום במיידי, מקווה כי אצלו אי אפשר לדעת.
אם לא, אז יש פה עוד 600 אלף על השולחן שצריך להביא מהשחקן או מהקבוצה, ואני מקווה שבמקרה כזה הוחלט מראש מה הקבוצה תעשה ולא נכנס לסחבת נוספת.

רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

גביזון כתב: 25 אוגוסט 2024, 23:51
רק הפועל כתב:ידוע מתיי אמור להיות הדיון של פיבא בנושא קבוקלו ?
אמור להיות בשלישי לפי מה שהבנתי.
אם יקבע שהוא חופשי (קשה לי להאמין, למה שזה בכלל יקרה?) אז אני מקווה שהוא יחתום במיידי, מקווה כי אצלו אי אפשר לדעת.
אם לא, אז יש פה עוד 600 אלף על השולחן שצריך להביא מהשחקן או מהקבוצה, ואני מקווה שבמקרה כזה הוחלט מראש מה הקבוצה תעשה ולא נכנס לסחבת נוספת.

שזה ייגמר מהר העניין הזה לכאן או לכאן כי קאבה עוד שנייה בסין
Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

דדאס התראיין אחרי משחק האימון היום נגד ירושלים. אמר שצריך עוד גבוה, שמתנהלים מגעים עם קבוקלו ועם קאבה, ואז איפיין את שניהם כך:
"קבוקלו מביא לך יותר נשק התקפי, אלפה קאבה יותר סנטר טהור ומחויב בהגנה" (ציטוט מאתר וואן).

מזכיר קצת (להבדיל) את דני בונדר ועומרי קנדה בזמנו

אגב, למי שתהה את מי מעדיף אדון מאמן, דדאס לא הסתיר את דעתו:
"יותר אכפת לי מההגנה מאשר התקפה, אך אני לא מתלונן".
(מעניין, עונה שעברה היה נראה שמה שמעניין אותך זו תחרות זריקות מעבר לקשת)

בתרגום מאנגלית (במבטא יווני כבד) לעברית:
"אם תשאלו אותי, אני אישית מעדיף את קאבה ורוצה שיחתימו אותו אבל אם הינאס וינאי יביאו לי את קבוקלו - אחיה עם זה ולא אתלונן".

מכירים מאמן שיתלונן אם יביאו לו כגבוה נוסף את קבוקלו?! דדאס הזה פשוט משעשע.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

Charlie כתב: 26 אוגוסט 2024, 20:18 דדאס התראיין אחרי משחק האימון היום נגד ירושלים. אמר שצריך עוד גבוה, שמתנהלים מגעים עם קבוקלו ועם קאבה, ואז איפיין את שניהם כך:
"קבוקלו מביא לך יותר נשק התקפי, אלפה קאבה יותר סנטר טהור ומחויב בהגנה" (ציטוט מאתר וואן).

מזכיר קצת (להבדיל) את דני בונדר ועומרי קנדה בזמנו תמונה

"אם תשאלו אותי, אני אישית מעדיף את קאבה ורוצה שיחתימו אותו אבל אם הינאס וינאי יביאו לי את קבוקלו - אחיה עם זה ולא אתלונן".

דווקא מאז שהגיע עונה שעברה הייתה לנו הגנה טובה
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

קבוקלו עדיין מאמין שיקבל חוזה בגולדן סטייט , לא פה הבחור נראה לי צריך לנסות ללכת על קאבה בכל הכוח אם אפשר
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1603 לייקים

Charlie כתב:דדאס התראיין אחרי משחק האימון היום נגד ירושלים. אמר שצריך עוד גבוה, שמתנהלים מגעים עם קבוקלו ועם קאבה, ואז איפיין את שניהם כך:

מזכיר קצת (להבדיל) את דני בונדר ועומרי קנדה בזמנו תמונה

הקבוצה דווקא נראתה היום מחויבת הגנתית בצורה מדהימה. ודדאס כל הזמן כיוון וניהל את ההגנה.
אם נצליח לתת 30 דקות במשחק כמו הרבע הראשון היום, יהיה קשה מאוד לנצח אותנו.

Sent from my NE2215 using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

עכשיו הסוכן אומר שקבוקלו מתאמן עד יום חמישי בגולדןסטייט ומקווה לקבל מהם תשובה חיובית, אז גם אם מחר הבוררות נצטרך לחכות עוד כמה ימים.
לא ידע אם זו אמת אבל מניח שהוא אכן מתאמן שם, בתור אחד שרוצה מאד שבורונו יפתח אצלנו לצד מוטלי, אני מקווה שלא נצא קירחים מכאן ומכאן כי הוא מושך אותנו כמו מסטיק ולך תדע לאן הוא עוד ימשוך. בסוף יקבל הצעה מקבוצת יורוליג ויגיד חכו לי עוד קצת נבדוק גם את זה.
הכל זה חישוב סיכונים, מעניין מה האסטרטגיה שלנו פה. מה שבטוח שיש בעל בית ויש מנהל.

Charlie
קיבל.ה  802 לייקים

גביזון כתב:עכשיו הסוכן אומר שקבוקלו מתאמן עד יום חמישי בגולדןסטייט ומקווה לקבל מהם תשובה חיובית, אז גם אם מחר הבוררות נצטרך לחכות עוד כמה ימים.
לא ידע אם זו אמת אבל מניח שהוא אכן מתאמן שם, בתור אחד שרוצה מאד שבורונו יפתח אצלנו לצד מוטלי, אני מקווה שלא נצא קירחים מכאן ומכאן כי הוא מושך אותנו כמו מסטיק ולך תדע לאן הוא עוד ימשוך. בסוף יקבל הצעה מקבוצת יורוליג ויגיד חכו לי עוד קצת נבדוק גם את זה.
הכל זה חישוב סיכונים, מעניין מה האסטרטגיה שלנו פה. מה שבטוח שיש בעל בית ויש מנהל.

הערכה שלי שיש תכנית מגירה במידה וקבוקלו לא יגיע ובינתיים קאבה יחתום בסין. הרי זה סצנריו אפשרי בהחלט. מה שכן, אנחנו עוד רגע בספטמבר וכדאי שלבדאלונה נגיע עם 2 גבוהים בכושר משחק.
שליחת תגובה