עופר ינאי
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
בבקשה לחסרי הטוויטר תנו קישור לשרשור של העמותה.. אני רוצה להבין על מי להתעצבן
כמו כן - האמת שזה לא כזה נורא שהעמותה תבריח את עופר, היא סוף סוף תיתן לי את האישור לשחרר את המחלה הזאת שנקראת הפועל תל אביב ותחסוך לי בכיס, בבריאות ובזמן כי אני לא מתכוון להמשיך לסבול ולהיות בן ערובה של קומץ מסריח שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת ברגל ושוקעת לו בסל
כמו כן - האמת שזה לא כזה נורא שהעמותה תבריח את עופר, היא סוף סוף תיתן לי את האישור לשחרר את המחלה הזאת שנקראת הפועל תל אביב ותחסוך לי בכיס, בבריאות ובזמן כי אני לא מתכוון להמשיך לסבול ולהיות בן ערובה של קומץ מסריח שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת ברגל ושוקעת לו בסל
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 275 לייקים
אני לא חושב שהוא מתכוון ישירות לעמותה, יש כמה אוהדים בטוויטר שרושמים נגדו ובזמן האחרון העלו הילוך כולל אחד שהתחיל להראות צילומי מסך של התכתבויות אישיות שלו עם עופראייבר דה-בונלס כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 13:46 בבקשה לחסרי הטוויטר תנו קישור לשרשור של העמותה.. אני רוצה להבין על מי להתעצבן
בכל מקרה זה ההודעה האחרונה של העמותה בנושא לפני מעל שבוע:
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אני מציע לפרסם פה את אותם ההודעות והשרשורים , שאותם "אוהדי הפועל " שרוצים להחריב את הקבוצה יראו כמה אנחנו בעדם
-
- קיבל.ה 371 לייקים
עופר חי יותר מדי את הבועה של הטוויטר, חבל מאוד
-
- קיבל.ה 194 לייקים
צודק, מקשיב שם לכל נוד שחושב שהשמש זורחת לו מהתחת.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
שיתוף פעולה מבחיל כזה לא נראה מעולם, (וגם דביל עושה סימן הפוך) 

נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 17 ספטמבר 2024, 14:57, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 533 לייקים
חייבים שעונת הכדורסל תתחיל ואולי איכשהו תביא איתה קצת שקט לפני שהמועדון הזה מפרק את עצמו
-
- קיבל.ה 205 לייקים
איך מישהו כבר כתב כאן,
אשכרה יש בי איזה "רצון" פנימי קטן שיקרה פיצוץ ותהיה לי סיבה רצינית פשוט לסלק את החרא הזה מחיי סוף סוף
כל כך הרבה כלומניקים ולוזרים שאני משתגע על עצמי שיש לנו משהו במשותף
אשכרה יש בי איזה "רצון" פנימי קטן שיקרה פיצוץ ותהיה לי סיבה רצינית פשוט לסלק את החרא הזה מחיי סוף סוף
כל כך הרבה כלומניקים ולוזרים שאני משתגע על עצמי שיש לנו משהו במשותף
-
- קיבל.ה 158 לייקים
לדעתי אנחנו, ״הרוב השקט״ מה שנקרא, צריכים להתעורר לפני שיהיה מאוחר מדי.
אני לא מתכוון להתנגח באולטראס, אבל כן להביע המון תמיכה בעופר בכל פוסט ובכל מקום.
אני לא מתכוון להתנגח באולטראס, אבל כן להביע המון תמיכה בעופר בכל פוסט ובכל מקום.
אחד הדברים העצובים בכל הסיפור הזה, זה שכל אלו שמתפארים שהם קודם כל 100% אנטי מכבי
יכולים לגרום לזה שבמקום שלשימון ולמכביסטים הכי גדולים ירעדו הביצים כל הקיץ, הם בסופו של דבר יחככו ידיים בהנאה אם עופר ילך.
אשכרה בפעם הראשונה ב-50 ומשהו שנים האחרונות הם רואים את הגלגל מתהפך, ואנחנו מחרבים את זה מבית.
לראות ולא להאמין
יכולים לגרום לזה שבמקום שלשימון ולמכביסטים הכי גדולים ירעדו הביצים כל הקיץ, הם בסופו של דבר יחככו ידיים בהנאה אם עופר ילך.
אשכרה בפעם הראשונה ב-50 ומשהו שנים האחרונות הם רואים את הגלגל מתהפך, ואנחנו מחרבים את זה מבית.
לראות ולא להאמין
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אנשים שמכורים למאבקים.. אם נגזר שעופר יילך בגללם, מאחל שקודם יצליח לנקות אותם מהקבוצה, להעיף אותם לכל הרוחות ורק אז שיילך, נמאסדר שקשוקה כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 15:55 אחד הדברים העצובים בכל הסיפור הזה, זה שכל אלו שמתפארים שהם קודם כל 100% אנטי מכבי
לראות ולא להאמין
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
מגזימים פה , עופר לא יילך כזה מהר אחריי הכסף שהוא שפך פה , פשוט זה ממש מבאס כל המצב הזה שאוהבים שלנו עושים בעיות
-
- קיבל.ה 508 לייקים
טוב לפי התוצאות אפשר להגיד שלום יפה.
לא רק שהם מכורים למאבקים, גם אין מאחורי המאבק שום ערך שאפשר להזדהות איתו.avivx2 כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 16:06אנשים שמכורים למאבקים.. אם נגזר שעופר יילך בגללם, מאחל שקודם יצליח לנקות אותם מהקבוצה, להעיף אותם לכל הרוחות ורק אז שיילך, נמאסדר שקשוקה כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 15:55 אחד הדברים העצובים בכל הסיפור הזה, זה שכל אלו שמתפארים שהם קודם כל 100% אנטי מכבי
לראות ולא להאמין
הרי על מה הפיצוץ הבאמת גדול? המעבר ליד אליהו.
וואלה? באיזשהו מקום גם אם אני לא 100% מסכים עם ההתנגדות למהלך, אני יכול להבין את החשש (והחשד כלפי עופר) ומה הטריגר לחשש הזה.
אבל ברגע ש"הפתרון" שהוצע הוא מעבר לארנה בירושלים (

אין רציונל, אין טיעונים ענייניים, רק אנטי, הכל 100% לפני איך שאנחנו רוצים שדברים יקרו - או ש"לא יהיה".
אגב, גם אני האוהד הקטן מסכים רק עם 80% מהדברים שעופר עושה ולא שלם עם כ-ל מהלך שלו.
אבל אפשר להיות אנטי כל הזמן ואפשר גם לדעת איפה שווה לקחת את "הסיכון" ולהתפשר.
רק אצלנו זה או הכל או כלום. או יותר נכון - או כלום או כלום.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
אין מה לעשות.למועדון הזה,כדורגל וכדורסל יש יצר הרס עצמי שלא קיים בשום מקום.
את הכדורגל הצלחתי להפחית למינימום מאז 2015.ממצב של לא להפסיד משחק במשך עשרות שנים,היום פחות אכפת לי.גם ירידת הליגה לא כאבה במיוחד.
אני קורא לזבלי האדם שפועלים נגד עופר- תמשיכו בכל הכח.
תגיעו אליו הביתה.יש לו גם ילדה אם אני לא טועה.תגיעו לבית הספר שלה.
שיעזוב כמה שיותר מהר ואז אוכל להיות גם אדיש לחלוטין לקבוצת הכדורסל ובור החרא הזה שנקרא הפועל תל אביב בכללי
את הכדורגל הצלחתי להפחית למינימום מאז 2015.ממצב של לא להפסיד משחק במשך עשרות שנים,היום פחות אכפת לי.גם ירידת הליגה לא כאבה במיוחד.
שיעזוב כמה שיותר מהר ואז אוכל להיות גם אדיש לחלוטין לקבוצת הכדורסל ובור החרא הזה שנקרא הפועל תל אביב בכללי
-
- קיבל.ה 194 לייקים
אוף, הודעה מבאסת כל כך..בז'רנו כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 16:32 אין מה לעשות.למועדון הזה,כדורגל וכדורסל יש יצר הרס עצמי שלא קיים בשום מקום.
-
- קיבל.ה 368 לייקים
אני מריח את התסכול של עופר ואת העזיבה האפשרית
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
על הילדה שלו כתבו לו כבר פומבית בטוויטר לפני שבועייםבז'רנו כתב:אין מה לעשות.למועדון הזה,כדורגל וכדורסל יש יצר הרס עצמי שלא קיים בשום מקום.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 420 לייקים
למה אנשים פה בטוחים שיש רוב שקט, אחרי תוצאות כל כך חד משמעיות לטובת ״המיעוט הרועש״?
רואה שחורות המקורי
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
כי 90 אחוז הצביעו בעד עופר בקרב חברי העמותה, מעל 99 אחוז מכלל הקהל תומך בעופר, ואם הייתם כל כך בטוחים בעצמכם הייתם מעלים את ההצבעה למעבר ליד אליהו מזמן, ומתקשרים עם האוהדים.ר.ש כתב:למה אנשים פה בטוחים שיש רוב שקט, אחרי תוצאות כל כך חד משמעיות לטובת ״המיעוט הרועש״?
מה שאתה לא מבין, שאם הפנטזיה שלך תתגשם ועופר יעזוב זה יהיה הסוף של הקבוצה, לא כי עופר הוא הפועל, כי זו תהיה חותמת סופית שהמועדון במתכונת הנוכחית אין עתיד, וזה ישאר מועדון בוטיק שילך ויגווע כמו מפלגת העבודה.
אף אחד לא ירצה להשקיע במועדון, ולא ייקח הרבה זמן שנתגעגע להפועל שאול.
אני אומר לך את זה בתור אחד שנכח במספיק הפגנות באוסישקין נגד הריסתו.
לא רוצה להעיף את הפועל מחיי בשום מצב.
שנה שעברה נהניתי, חיכיתי לכל משחק, זה לא היה לי בכדורגל התחושה הזאת כבר כמה שנים טובות.
אם מישהו חושב שהוא יכול להפיל הכל על פאקינג אולם ביתי ששייך לעיריית תל אביב? מה הבעיה של אנשים?
תעשו הצבעה, אם יהיה רוב שיצביע נגד אני בכיף אלך לדרייב אין, יהיה רוב אז אגיע לנוקיה, למה צריך להיות כל כך מטומטם?
מעולם לא שנאתי את האולטראס עד עכשיו
שנה שעברה נהניתי, חיכיתי לכל משחק, זה לא היה לי בכדורגל התחושה הזאת כבר כמה שנים טובות.
אם מישהו חושב שהוא יכול להפיל הכל על פאקינג אולם ביתי ששייך לעיריית תל אביב? מה הבעיה של אנשים?
תעשו הצבעה, אם יהיה רוב שיצביע נגד אני בכיף אלך לדרייב אין, יהיה רוב אז אגיע לנוקיה, למה צריך להיות כל כך מטומטם?
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1477 לייקים
איזה שתי סנוקרות הוא קיבל היום.
פסיכי.
פסיכי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
סוף סוף העמותה הפכה להיות הפועל אולטראס במאה אחוז.
Sent from my NE2215 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 115 לייקים
אני לא מבין את רוח ההודעות
להזכירכם האולטראס התנגדו לכניסה של עופר וזה עבר ברוב מוחלט
לדעתי אין קשר בין הבחירות לועד המנהל למעבר לנוקיה - ראשית 40% לא טרחו להצביע ושנית אני בטוח שהרוב בחרו באנשים לפי היכרות עם המועמדים ולא טרחו לקרוא את המצעים.
לעניות דעתי ברגע שעניין המעבר יגיע להצבעה (בכפוף להסכם / זיכרון דברים עם העירייה) המעבר יעבור ברוב שאסד נהג חבל בבחירות בסוריה
Sent from my SM-G998B using Tapatalk
לדעתי אין קשר בין הבחירות לועד המנהל למעבר לנוקיה - ראשית 40% לא טרחו להצביע ושנית אני בטוח שהרוב בחרו באנשים לפי היכרות עם המועמדים ולא טרחו לקרוא את המצעים.
לעניות דעתי ברגע שעניין המעבר יגיע להצבעה (בכפוף להסכם / זיכרון דברים עם העירייה) המעבר יעבור ברוב שאסד נהג חבל בבחירות בסוריה
-
- קיבל.ה 100 לייקים
לגמרי. תוצאות קצת מבאסות אבל לגמרי מסכים.Zvim כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 18:13 אני לא מבין את רוח ההודעות
- רדנקו
- קיבל.ה 1604 לייקים
בשביל זה צריך שהענין יגיע להצבעה.Zvim כתב:אני לא מבין את רוח ההודעות
וזה בידיים של העמותה שעד עכשיו מונעת וממסמסת את זה.
-
- קיבל.ה 420 לייקים
גביזון כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:50כי 90 אחוז הצביעו בעד עופר בקרב חברי העמותה, מעל 99 אחוז מכלל הקהל תומך בעופר, ואם הייתם כל כך בטוחים בעצמכם הייתם מעלים את ההצבעה למעבר ליד אליהו מזמן, ומתקשרים עם האוהדים.ר.ש כתב:למה אנשים פה בטוחים שיש רוב שקט, אחרי תוצאות כל כך חד משמעיות לטובת ״המיעוט הרועש״?
מה שאתה לא מבין, שאם הפנטזיה שלך תתגשם ועופר יעזוב זה יהיה הסוף של הקבוצה, לא כי עופר הוא הפועל, כי זו תהיה חותמת סופית שהמועדון במתכונת הנוכחית אין עתיד, וזה ישאר מועדון בוטיק שילך ויגווע כמו מפלגת העבודה.
1. מי דיבר בכלל על עופר? דיברתי על זה שאנשים בטוחים שהרוב הגדול בעד מעבר ליד אליהו, למרות שלפי תוצאות הבחירות (ככל שהם אינדיקציה למשהו) זה לא חד משמעי ומוטל בספק. ההצבעה על עופר, להבדיל, לא הייתה כשהמעבר ליד אליהו על הפרק.
2. אני בעד שתהיה הצבעה על המעבר, וממש לא מפנטז שעופר יעזוב. מפנטז רק על פשרה לשביעות רצונם של שני ״הצדדים״. אתה יורה על אוטומט וחבל.
רואה שחורות המקורי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
כי רוב אוהדי הפועל תל אביב לא חברים בעמותה.
האולם זה רק סימפטום, תירוץ.רז הרשקו כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:56 לא רוצה להעיף את הפועל מחיי בשום מצב.
הקרב הוא על שליטה וכוח.
- Scofield
- קיבל.ה 231 לייקים
השתגעת?רז הרשקו כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:56 לא רוצה להעיף את הפועל מחיי בשום מצב.
צריך לבדוק את כל האופציות, כדי שתוכל לקבל החלטה מושכלת, (אנחנו מסתבר לא מספיק אינטליגנטיים להצביע כרגע ולהבין את המשמעויות), צריך למצות את כל האופציות ולקבל שבועת דם שהדרייב אין שיפוצץ עד ט״ז בתמוז תשל״ז.
לאט לאט.
סליחה על ההמתנה ותודה על הסבלנות.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
איזה מקום לפשרה יש פה? אין כאן בכלל קונפליקט.ר.ש כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 19:16גביזון כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:50כי 90 אחוז הצביעו בעד עופר בקרב חברי העמותה, מעל 99 אחוז מכלל הקהל תומך בעופר, ואם הייתם כל כך בטוחים בעצמכם הייתם מעלים את ההצבעה למעבר ליד אליהו מזמן, ומתקשרים עם האוהדים.ר.ש כתב:למה אנשים פה בטוחים שיש רוב שקט, אחרי תוצאות כל כך חד משמעיות לטובת ״המיעוט הרועש״?
1. מי דיבר בכלל על עופר? דיברתי על זה שאנשים בטוחים שהרוב הגדול בעד מעבר ליד אליהו, למרות שלפי תוצאות הבחירות (ככל שהם אינדיקציה למשהו) זה לא חד משמעי ומוטל בספק. ההצבעה על עופר, להבדיל, לא הייתה כשהמעבר ליד אליהו על הפרק.
2. אני בעד שתהיה הצבעה על המעבר, וממש לא מפנטז שעופר יעזוב. מפנטז רק על פשרה לשביעות רצונם של שני ״הצדדים״. אתה יורה על אוטומט וחבל.
יש כאן החלטה שצריכה לעלות להצבעה בקרב חברי העמותה ומיעוט קטן שמנסה לבצע מחטף ולמסמס את העניין.
אבל בסדר, אני בטוח שתוך שנה-שנתיים אחרי שילמדו את העניין לעומק יעלו את זה להצבעה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מול 81 אחוזי מניות אין להם שום דבר לעשות.
אם בעל השליטה הנוכחי נחוש הכל יקרה כשורה גם אם ייקח טיפה זמן.טיפה לא יותר.
אם בעל השליטה הנוכחי נחוש הכל יקרה כשורה גם אם ייקח טיפה זמן.טיפה לא יותר.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
זה לא עניין של 81-19, זה עניין של אוהדים שיתחילו למרר לו את החיים, ואם יש אנשים שטובים בזה אלו האלה שמכנים את עצמם כ״אוהדי״ הפועל תל אביב.
כן מסכימים, לא מסכימים, תנו איזה שנה שנתיים ליהנות מבעל בית עם כיסים עמוקים ששופך כספים במטרה להעיף את הקבוצה לגבהים שלא חלמנו עליהם!!!
100% עקרונות, 100% אנטי העולם, 100% אנטי הפועל.
כן מסכימים, לא מסכימים, תנו איזה שנה שנתיים ליהנות מבעל בית עם כיסים עמוקים ששופך כספים במטרה להעיף את הקבוצה לגבהים שלא חלמנו עליהם!!!
100% עקרונות, 100% אנטי העולם, 100% אנטי הפועל.
-
- קיבל.ה 189 לייקים
נקווה לקבל שאקו בוגר ומחושב
אם הוא יקח אחריות ויהיה רציונלי ורציני כמו שהוא כנראה בעסק שלו, ולא יגיב 'מזיז' ושאר תגובות חסרות תוכן כשאין לו משהו חכם להגיד- יהיה בסדר לדעתי
אם הוא יקח אחריות ויהיה רציונלי ורציני כמו שהוא כנראה בעסק שלו, ולא יגיב 'מזיז' ושאר תגובות חסרות תוכן כשאין לו משהו חכם להגיד- יהיה בסדר לדעתי
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אם בעל השליטה נחוש ועמיד לא יעזור להם כלום.
הוא איש חכם והוא מבין שמבין מאות האלפים של האוהדים בכל הארץ 99 אחוזים בעדו , וההוכחה צריכה להיות בהצבעה הקרובה.
ההוכחה הזו תיתן לו דחיפה עצומה לממש את החזון.
הוא איש חכם והוא מבין שמבין מאות האלפים של האוהדים בכל הארץ 99 אחוזים בעדו , וההוכחה צריכה להיות בהצבעה הקרובה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הוא אומר את החזון שלו, הוא אומר בפירוש בלי זיגזג מה הוא רוצה ומה הדרך, הוא ברור, מתקשר.De Niro כתב:אם בעל השליטה נחוש ועמיד לא יעזור להם כלום.
מה החזון של העמותה? מה התפקיד של העמותה היום בעצם? עופר הביא אנשי מקצוע לתפקידים בשביל לנהל מערכת סדורה. איך העמותה רואה את עצמה מעבר ללא באים למנורה? מה מעבר?
אני פשוט לא מאמין שהגענו למצב הזה.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
החזון שלהם צריך להיות הצלחתו הספורטיבית המקסימלית מועדון הכדורסל ,גביזון כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 20:10הוא אומר את החזון שלו, הוא אומר בפירוש בלי זיגזג מה הוא רוצה ומה הדרך, הוא ברור, מתקשר.De Niro כתב:אם בעל השליטה נחוש ועמיד לא יעזור להם כלום.
מה החזון של העמותה? מה התפקיד של העמותה היום בעצם? עופר הביא אנשי מקצוע לתפקידים בשביל לנהל מערכת סדורה. איך העמותה רואה את עצמה מעבר ללא באים למנורה? מה מעבר?
אני פשוט לא מאמין שהגענו למצב הזה.
וכך גם לגבי שאר הענפים שבאחריותם.וזהו.
- בז'רנו
- קיבל.ה 712 לייקים
ממש.מצטער.פשוט כל כך מתסכל לראות חבורה של אפסים,שמדמיינים להם אויבים בלתי נראים בדמות אולמות כדורסל,מטרות ואידיאלים לא קיימים,יוצאים להאבק נגד האיש היחיד אי פעם שאשכרה שם כסף לא פחות מהם.בסוף ישבר לו.אף אחד לא רוצה להרגיש לא מוערך,בטח ובטח זה ששם מיליונים.avivx2 כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 16:51אוף, הודעה מבאסת כל כך..בז'רנו כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 16:32 אין מה לעשות.למועדון הזה,כדורגל וכדורסל יש יצר הרס עצמי שלא קיים בשום מקום.
הדבר היחיד שאולי מנחם אותי,זה שאני יודע שהפועל מאוד משמעותית בחיי הנבלות מהאולטרס.בסוף,שזה יקרוס,ונחזור לחטוף 30 הפרש בדרבי,גם להם ישבר הלב.