חלון העברות ינואר 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
amorphis
קיבל.ה  291 לייקים

למרות שהייתי שמח לראות קשר אמצע ישראלי מחליף לספסל, חייב לציין שאיזה נהדר זה לא לרפרש את החלון כל 10 דקות ביום האחרון של חלון ההעברות, בתקווה שינחת פה איזה זרתותח שיציל את המולדת לפני שבבקרה מכבים את האורות
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

amorphis כתב: 11 פברואר 2026, 10:20 למרות שהייתי שמח לראות קשר אמצע ישראלי מחליף לספסל, חייב לציין שאיזה נהדר זה לא לרפרש את החלון כל 10 דקות ביום האחרון של חלון ההעברות, בתקווה שינחת פה איזה זרתותח שיציל את המולדת לפני שבבקרה מכבים את האורות
אין ספק שהמצב בהפועל טוב פי 20 מלפני שנתיים, גם ה״תלונות״ שלי ושל הרוב פה הם נטו מה חסר מקצועית כדי להמשיך ולהתקדם ולא למנוע ירידה.

הגענו לזמנים מעולים והלוואי שזה רק ימשיך ככה.
איזה כיף לראות את בלומפילד לאט לאט מתמלא שוב, בפעם האחרונה שאני זוכר כזה טירוף סביב הפועל היה כשהייתי בן 11 :)

החלון הזה מבחיניתי הוא הצלחה אבל אני סבור שהיה אפשר לדחוף לטופ 3 אם היו מביאים לפה 10 איכותי (יוספי)
אף לא צעד לאחור :hapoel:
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

זה שאתה רוצה יוספי, ואולי גם הפועל, לא אומר שיוסי רוצה הפועל, ולא אומר שהפועל צריכה לשלם לו את הדרישות שכר ההזויות שלו. והן הזויות.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
Asafasraf
קיבל.ה  1896 לייקים

L.S כתב:זה שאתה רוצה יוספי, ואולי גם הפועל, לא אומר שיוסי רוצה הפועל, ולא אומר שהפועל צריכה לשלם לו את הדרישות שכר ההזויות שלו. והן הזויות.
צודק, ולעולם לא נשכח את הקשר שלך ללויזו. תודה רבה שוב. פנוי לסקאוטינג בכדורסל?

Sent from my iPhone using Tapatalk
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

Asafasraf כתב: 11 פברואר 2026, 10:58
L.S כתב:זה שאתה רוצה יוספי, ואולי גם הפועל, לא אומר שיוסי רוצה הפועל, ולא אומר שהפועל צריכה לשלם לו את הדרישות שכר ההזויות שלו. והן הזויות.

תודה אבל זו לא העבודה שלי באמת, יצא במקרה בגלל קשרים חבריים.
תודה לאל שזה הצליח. לא הייתי יוצא מהבית אם הוא היה מתגלה כפלופ

אין לי שום זיקה לכדורסל אני לא מתחבר לענף
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

L.S כתב: 11 פברואר 2026, 10:40 זה שאתה רוצה יוספי, ואולי גם הפועל, לא אומר שיוסי רוצה הפועל, ולא אומר שהפועל צריכה לשלם לו את הדרישות שכר ההזויות שלו. והן הזויות.
תראה, מה זה הזויות?

אני סבור שהוא מבקש בסביבות ה450-500 אלף אירו שכר כרגע? (מרוויח באוקראינה 400, עליה של כ-12-13%) בהתחשב בשוק, השכר שהוא מבקש תואם את המצב (לא שאני חושב שהוא באמת שווה סכום כזה) ולפי ההיגיון שנה הבאה אתה כנראה תיפרד משחקן זר (שאנדה, שחקן אחר שיקבל הצעה) ובכל מקרה תצטרך להוציא סכום לא מבוטל על העמדה הזאת כך שאני רואה את זה כצורך והשקעה

הכל תואם את מצב הציפיות כנראה, אני באמת חושב שאנחנו יכולים להידחף ולתת פייט לכל הקבוצות כולל באר שבע בסגל מלא, רק חסר לנו ה10 שיקדם אותנו התקפית.

כמו שאמרתי, אין תלונות רק הניתוח שלי למה חסר לנו להמשיך ולהתקדם.
Nati
קיבל.ה  2802 לייקים

L.S כתב:
Asafasraf כתב: 11 פברואר 2026, 10:58

תודה אבל זו לא העבודה שלי באמת, יצא במקרה בגלל קשרים חבריים.
תודה לאל שזה הצליח. לא הייתי יוצא מהבית אם הוא היה מתגלה כפלופ

אין לי שום זיקה לכדורסל אני לא מתחבר לענף
יש הרבה כמוך בפורום הכדורסל,אבל פתאום הם כולם הפכו למומחים שיודעים יותר ממאמן שזכה פעמיים ביורוליג,והוביל קבוצת אוהדים לזכייה ביורוקאפ ועלייה ליורוליג.
דולימנגה99
קיבל.ה  191 לייקים

RedDrifter כתב: 11 פברואר 2026, 11:21
L.S כתב: 11 פברואר 2026, 10:40 זה שאתה רוצה יוספי, ואולי גם הפועל, לא אומר שיוסי רוצה הפועל, ולא אומר שהפועל צריכה לשלם לו את הדרישות שכר ההזויות שלו. והן הזויות.
תראה, מה זה הזויות?

אני סבור שהוא מבקש בסביבות ה450-500 אלף אירו שכר כרגע? (מרוויח באוקראינה 400, עליה של כ-12-13%) בהתחשב בשוק, השכר שהוא מבקש תואם את המצב (לא שאני חושב שהוא באמת שווה סכום כזה) ולפי ההיגיון שנה הבאה אתה כנראה תיפרד משחקן זר (שאנדה, שחקן אחר שיקבל הצעה) ובכל מקרה תצטרך להוציא סכום לא מבוטל על העמדה הזאת כך שאני רואה את זה כצורך והשקעה

הכל תואם את מצב הציפיות כנראה, אני באמת חושב שאנחנו יכולים להידחף ולתת פייט לכל הקבוצות כולל באר שבע בסגל מלא, רק חסר לנו ה10 שיקדם אותנו התקפית.

לשלם לתומר פאקינג יוספי חצי מליון יורו שכר לעונה (לא כולל עלות מעביד כי הוא ישראלי) זה הזוי לחלוטין מהמון סיבות
א' זה כמו להביא זר בשכר של מליון יורו
ב' זה ברמת מחירים של קניקובסקי / אבו פאני ש5 רמות מעליו
ג' הוא לא שווה חצי מזה ומקבל את זה רק כי הסכים להגיע לאוקראינה המופצצת... שחקן שלא באמת הצליח בקבוצה שהיא לא הפועל חיפה

תוך חצי שנה - שנה הם ירצו להיפטר ממנו והוא יגיע גם בחצי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

דולימנגה99 כתב: 11 פברואר 2026, 11:33
תראה, מה זה הזויות?

לשלם לתומר פאקינג יוספי חצי מליון יורו שכר לעונה (לא כולל עלות מעביד כי הוא ישראלי) זה הזוי לחלוטין מהמון סיבות
ג' הוא לא שווה חצי מזה ומקבל את זה רק כי הסכים להגיע לאוקראינה המופצצת... שחקן שלא באמת הצליח בקבוצה שהיא לא הפועל חיפה

אבו פאני/קניקובסקי/דיא סבע מבחינת רמת השכר זה דרג מעליו, מדובר על כ600-650 אלף אירו נטו (לפני בונוסים גם כנראה)

השוק דל וכמו שאתה רואה שחקנים ישראלים מנצלים את זה בדרישות הזויות, אף אחד לא אומר שהוא שווה את הסכום הזה (ממש כתבתי את זה ולכן לא מבין את תגובתך) אבל לדעתי במכלול הדברים כפי שציינתי (אירופה על הפרק, אולי אפשר אפילו להיות חוצפנים ולשאוף לטיפה יותר) הוא כן השקעה טובה, ושוב, בהתחשב בעובדה שכנראה בקיץ אתה גם ככה תביא שחקן לעמדה הזאת (נניח חצי מיליון ביי אאוט ועוד 200-300 אלף שכר נטו) אנחנו מסתכלים פה פחות או יותר על אותו סכום
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

אין לי מושג מה בערך הסכומים, אבל אם זה בסדר גודל של מה שמדובר פה, אז מזמן לא שמעתי רעיון גרוע כמו להביא את פאקינג תומר יוספי ולשבור בשבילו בענק את תקרת השכר של הפועל ולהפוך את, שוב, פאקינג תומר יוספי, למשתכר הבכיר של הקבוצה בפער כשהוא אפילו לא נכנס להרכב של הפועל כרגע
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

D&3 כתב: 11 פברואר 2026, 11:49 אין לי מושג מה בערך הסכומים, אבל אם זה בסדר גודל של מה שמדובר פה, אז מזמן לא שמעתי רעיון גרוע כמו להביא את פאקינג תומר יוספי ולשבור בשבילו בענק את תקרת השכר של הפועל ולהפוך את, שוב, פאקינג תומר יוספי, למשתכר הבכיר של הקבוצה בפער כשהוא אפילו לא נכנס להרכב של הפועל כרגע
חכה שתשמע אז על איך הפועל רצו להנחית פה שחקן בסכום של כ550,000 אלף אירו ברוטו (שכר+בייאאוט) עם שלושה שערים בליגת העל שמסיים חוזה בעוד שלושה חודשים ולא באמת היה בו צורך אלא יותר כי זאת הייתה הזדמנות
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

RedDrifter כתב: 11 פברואר 2026, 11:42
דולימנגה99 כתב: 11 פברואר 2026, 11:33
תראה, מה זה הזויות?

אבו פאני/קניקובסקי/דיא סבע מבחינת רמת השכר זה דרג מעליו, מדובר על כ600-650 אלף אירו נטו (לפני בונוסים גם כנראה)

השוק דל וכמו שאתה רואה שחקנים ישראלים מנצלים את זה בדרישות הזויות, אף אחד לא אומר שהוא שווה את הסכום הזה (ממש כתבתי את זה ולכן לא מבין את תגובתך) אבל לדעתי במכלול הדברים כפי שציינתי (אירופה על הפרק, אולי אפשר אפילו להיות חוצפנים ולשאוף לטיפה יותר) הוא כן השקעה טובה, ושוב, בהתחשב בעובדה שכנראה בקיץ אתה גם ככה תביא שחקן לעמדה הזאת (נניח חצי מיליון ביי אאוט ועוד 200-300 אלף שכר נטו) אנחנו מסתכלים פה פחות או יותר על אותו סכום
ומה אתה חושב שיקרה עם שאר הישראלים שלך בקבוצה שניה אחרי שתודיע על החתמה של תומר יוספי (שהייתי שמח שיגיע) שהוא לא איזה כוכב על בשכר של חצי מליון יורו לעונה.
לנהל קבוצה וסגל זה לא מנג'ר. לא לוחצים על כפתור ומתקדמים. זה הרבה יותר מורכב מזה. ותומר יוספי, בעדינות, לא שווה את כל מה שתיארתי שעלול לקרות שורה אחת למעלה.

יש להפועל כרגע סגל עמוק, בלי מפעלים נוספים מלבד הליגה. אין שוב סיבה שלא ננהל את זה נכון. ואין שום סיבה שלא נסיים מקום 4 לכל הפחות.

הלאה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

RedDrifter כתב: 11 פברואר 2026, 11:56
D&3 כתב: 11 פברואר 2026, 11:49 אין לי מושג מה בערך הסכומים, אבל אם זה בסדר גודל של מה שמדובר פה, אז מזמן לא שמעתי רעיון גרוע כמו להביא את פאקינג תומר יוספי ולשבור בשבילו בענק את תקרת השכר של הפועל ולהפוך את, שוב, פאקינג תומר יוספי, למשתכר הבכיר של הקבוצה בפער כשהוא אפילו לא נכנס להרכב של הפועל כרגע
חכה שתשמע אז על איך הפועל רצו להנחית פה שחקן בסכום של כ550,000 אלף אירו ברוטו (שכר+בייאאוט) עם שלושה שערים בליגת העל שמסיים חוזה בעוד שלושה חודשים ולא באמת היה בו צורך אלא יותר כי זאת הייתה הזדמנות
אדוני מכיר את הקונספט שלרכוש משהו זה תשלום חד פעמי ושכר זה משהו שצריך לשלם כל שנה?
מוזמן לבדוק את אותה עלות עסקה כוללת לנניח 3 שנות חוזה ותראה שזה לא אותו איזור חיוג בכלל, שלא לדבר על פוטנציאל מכירה עתידי.

שלא לדבר בכלל על הרעיון הכי גרוע - להגיד לטוריאל (שם קוד, נכון לשאר השחקנים) שהרגע עשית איתו משא ומתן עיקש שבעצם אתה מוכן לשלם הרבה יותר על שחקן הרבה פחות טוב ממנו, הוא בטח יהיה ממש מרוצה מהעניין.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

לא הבנתי באיזה עולם זה נשמע למישהו הגיוני לשלם 400-500 אלף יורו לעונה לפאקינג תומר יוספי כשדן ביטון מרוויח 280, אצילי ושועה 330 ודור פרץ 300.
שחקן של 180-200 בגג.

אם תומר יוספי מרוויח סכומים כאלה בחו״ל שלא יחזור לארץ עד היום האחרון של החוזה שלו כי פה הוא לא הולך להרוויח משהו קרוב לזה.
אדום
קיבל.ה  1174 לייקים

אם אנחנו נתקעים עד סוף העונה עם מורגן כמגן שמאלי זאת תהיה בעיה שנרגיש בפלייאוף העליון מול קבוצות צמרת
uriazu
קיבל.ה  42 לייקים

אדום כתב: 11 פברואר 2026, 12:30 אם אנחנו נתקעים עד סוף העונה עם מורגן כמגן שמאלי זאת תהיה בעיה שנרגיש בפלייאוף העליון מול קבוצות צמרת
אם זה יהיה המצב זה לא כי אין אפשרויות אלה כי ככה המאמן בחר
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

D&3 כתב: 11 פברואר 2026, 12:02
RedDrifter כתב: 11 פברואר 2026, 11:56
אדוני מכיר את הקונספט שלרכוש משהו זה תשלום חד פעמי ושכר זה משהו שצריך לשלם כל שנה?
מוזמן לבדוק את אותה עלות עסקה כוללת לנניח 3 שנות חוזה ותראה שזה לא אותו איזור חיוג בכלל, שלא לדבר על פוטנציאל מכירה עתידי.

שלא לדבר בכלל על הרעיון הכי גרוע - להגיד לטוריאל (שם קוד, נכון לשאר השחקנים) שהרגע עשית איתו משא ומתן עיקש שבעצם אתה מוכן לשלם הרבה יותר על שחקן הרבה פחות טוב ממנו, הוא בטח יהיה ממש מרוצה מהעניין.
בוא ניכנס לעובי הקורה

בשוק פתוח, כל שוק, כאשר התחרות מועטה כך המחירים בהתאם (אל על במלחמה לדוגמה).
אני הלכתי ובדקתי על שחקנים ישראלים שמשחקים בעמדת הAM-CM. אתה יודע מה מצאתי? אולי 3 שחקנים שתואמים לפרופיל שאנחנו פחות או יותר מחפשים (שחקן מוביל, בעל אזרחות ישראלית, לא מבוגר, בעל שכר ׳ריאלי׳ ומוכח לצורך משחקי פלייאוף) בוא נתחיל מיסוד ההנחה שהוא לא סתם מבקש סכום כזה, הרי כל עובד רוצה להרוויח את המקסימום שהוא יכול ותוסיף לעובדה שכפי שאמרתי, אין לו הרבה תחליפים בשוק. לכן אינני רואה זאת כבקשה ל״שכר מוגזם״ אלא יותר ניצול הזדמנות

כשלנגד עיניי אני רואה את הפועל נכנסים לפלייאוף העליון בחיסרון ברור בעמדת ה10 (לואיזו לא 10 ובורח לקו, קורין היה שם מידי פעם בחילופים עם לואיזו ופשוט לא מצליח שם, אלטמן שחקן סביר לעמדה - בעיניי יותר רוטציה וכוח מהספסל, אלקוקין שהתחיל את העונה שם מוכיח לי סטטיסטית כמה הוא לא מה שאנחנו צריכים מה10 המוביל שלנו)

לדעתי השכר שלו כן שווה את ההשקעה לטווח הקצר בעיקר בהתחשב על מה שמונח על כף המאזניים (מתוך הנחה שהפועל כן יכולה לשלם, ופשוט לא רוצים).
אלקוקין שהוא בסוף ה10 שלנו משפיע כ20-35% פחות על המשחק משאר המתחרים הישרים שלו בקבוצות האחרות (מסירות, איומים ברחבה, מחוץ לרחבה, דריבלים, כדורי רוחב, תיקולים) וזה משמעותי מאוד. בפלייאוף אנחנו נרגיש את זה טוב מאוד.

מבין את העניין עם סתיו אבל כמו שאמרתי הכל היצע וביקוש בסוף. מקווה שימצאו את הנוסחה שכולם פה יהיו מאושרים אבל אי אפשר להתחמק מהעובדה - הפועל ת״א צריכה 10. אנחנו נשלם על זה בין אם בקיץ או בינואר שאחריו ולדעתי הסכומים יהיו פחות או יותר זהים למה שיוספי מבקש.

דיסקליימר: לא אנליסט ולא טוען להיות אחד כזה רוצה בהצלחה של הפועל ולכן משתף את דעתי
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  804 לייקים

גם אם נגיד שסבבה לא להביא עוד שחקן בחלון הזה... התעניינות בשחקנים לעונה הבאה זה לא מספיק, כי בינואר מותר להחתים כבר את אלו שמסיימים חוזה. יאיר מרדכי זה שחקן שמסיים חוזה, גם קלר וגם אחרים. אם רוצים מישהו מהם צריך כבר להחתים אותם עכשיו. אין סיבה לחכות עם זה לקיץ, כי המחיר יכול רק לעלות כשהתחרות מהגדולות תתחיל.

*כמובן שאין שום צורך להעלות תמונה שלהם עם חולצה של הפועל בשלב הזה. מספיקה הודעה נחמדה לתקשורת.
אסון למכבי
קיבל.ה  129 לייקים

אפשר לסגור כבר את האשכול הזה שהפך כולו לדיון על תומר יוספי?? אם אני אשמע עוד פעם את השם של השחקן הבינוני מינוס הזה והדרישות ההזויות שלו, אני מתגייס לצבא רוסיה ומפציץ אותו ואת כל הקבוצה שלו!
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

מסכים
אם זה הסכומים לא להתקרב
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

Mendelson כתב: 11 פברואר 2026, 12:52 גם אם נגיד שסבבה לא להביא עוד שחקן בחלון הזה... התעניינות בשחקנים לעונה הבאה זה לא מספיק, כי בינואר מותר להחתים כבר את אלו שמסיימים חוזה. יאיר מרדכי זה שחקן שמסיים חוזה, גם קלר וגם אחרים. אם רוצים מישהו מהם צריך כבר להחתים אותם עכשיו. אין סיבה לחכות עם זה לקיץ, כי המחיר יכול רק לעלות כשהתחרות מהגדולות תתחיל.

*כמובן שאין שום צורך להעלות תמונה שלהם עם חולצה של הפועל בשלב הזה. מספיקה הודעה נחמדה לתקשורת.
אפשר גם לסגור דברים לעונה הבאה עם הסכם ג'נטלמני שזה לא יוצא לתקשורת עד שמסתיימת הליגה לטובת כל הצדדים.
מאיפה אנחנו יודעים שזה לא קורה?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
מוצרלה
קיבל.ה  16 לייקים

החתמה של יוספי שהוא שחקן טוב ולא איזה שובר שיוון
בסכום שהוא דורש תהפוך פה את כל מה שבנינו
מוצרלה
קיבל.ה  16 לייקים

עדיף להסתדר עם מה שיש
אגב לא בטוח שעומרי נופל ממנו
הייתי מלחים את אלטמן ל10
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

L.S כתב: 11 פברואר 2026, 13:39
Mendelson כתב: 11 פברואר 2026, 12:52 גם אם נגיד שסבבה לא להביא עוד שחקן בחלון הזה... התעניינות בשחקנים לעונה הבאה זה לא מספיק, כי בינואר מותר להחתים כבר את אלו שמסיימים חוזה. יאיר מרדכי זה שחקן שמסיים חוזה, גם קלר וגם אחרים. אם רוצים מישהו מהם צריך כבר להחתים אותם עכשיו. אין סיבה לחכות עם זה לקיץ, כי המחיר יכול רק לעלות כשהתחרות מהגדולות תתחיל.

אפשר גם לסגור דברים לעונה הבאה עם הסכם ג'נטלמני שזה לא יוצא לתקשורת עד שמסתיימת הליגה לטובת כל הצדדים.
אתה מדבר על פרבר לא?
InFlames
קיבל.ה  497 לייקים

החלון נסגר מתי? יש סיכוי לעוד איזה עסקאונת לפני?
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  804 לייקים

הלוואי. אבל אם מדובר בשחקנים שמשחקים בקבוצה שלא נותרה לנו מולה התמודדות העונה לא צריך לחכות.
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

Mendelson כתב: 11 פברואר 2026, 13:52

הלוואי. אבל אם מדובר בשחקנים שמשחקים בקבוצה שלא נותרה לנו מולה התמודדות העונה לא צריך לחכות.
אתה לא הפועל ב"ש
ואין לך כרגע חונטה סטייל ג'קי - אלונה - אברמוב. יש לך כסף.
אבל בקלחת שלנו כסף זה לא מספיק. ואם אתה רוצה למצב את עצמך מול מועדונים אחרים אתה לא תעמיד אותם עם המכנס למטה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 פברואר 2026, 15:34
הלך המומנטום כתב: 10 פברואר 2026, 11:32 לא מכיר טוב את עומר אבוהב, ואני לא מחסידי אל-ים למרות שהוא הראה יכולת לא רעה בתחילת הקריירה (דל"פ לגבי אל-ים, עם בטחון ומאמן שיכווין אותו הוא יכול להיות אחלה שחקן).
סביר להניח שאבוהב יותר טוב ממנו, אבל להשתמש בנתון אחד כדי להעביר את הנקודה זה קצת מוגזם.
אני לפחות משתמש בנתון
אין לי אפשרות לעשות שימוש בעוד נתונים בגלל שאל ים שיחק 120 דק ולא ביצע פעולות שמאפשרות השוואה הוגנת למול אחרים ששיחקו הרבה יותר

מנגד, כל מי שטוען כאן שאל ים שחקן ליגת על לגיטימי (עזבו הפועל), לא מתבסס על דבר מלבד משאלות לב וספקולציה שנשענת על הנחה לפיה כל הישראלים בגילאי 22-25 הם אותו שחקן גנרי: שפרבר, אל ים ועומר אבוהב זה למעשה בדיוק אותה תפוקה ואותה רמה.
ובכן, לא.
אל ים לא קיבל דקות בפאקינג לאומית, ברדה לא סמך עליו.

אתה הופך את אל ים ללגיטימי רק משום שלא רואים אותו משחק.
כי אם הוא לא מקבל דקות אפשר לדמיין ולטעון שהוא לגיטימי וטוב כמו פרבר או אבוהב. זה לא רציני.
אם אני רוצה להשתמש בנתון אחד כדי להעביר נקודה אז לואיזו אחד הגרועים בליגה כי אין לו בישול אחד, נתון בזיוני לקשר התקפי, לשחרר מחר.
תקרא שוב את מה שכתבתי:
1. לא מחסידיו אבל כבר הראה שיש פוטנציאל להיות שחקן סבבה בליגת העל, לא כתבתי כוכב בהפועל תל אביב.
2. סביר להניח שהוא יותר טוב מאל-ים בנקודה הזאת, כי אל-ים נמצא במקום מאוד נמוך מקצועית כרגע.
אסון למכבי
קיבל.ה  129 לייקים

בנושא קשור ולא קשור להפועל:
רועי לוי שככ רבו עליו ובעיקר בשל רדפה אחריו מושאל לאשדוד כנראה
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

אסון למכבי כתב: 11 פברואר 2026, 15:42 בנושא קשור ולא קשור להפועל:
רועי לוי שככ רבו עליו ובעיקר בשל רדפה אחריו מושאל לאשדוד כנראה
החליט להישאר בספסל של באר שבע
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

ארי כהן עבר להפועל פתח תקווה בהשאלה
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

RedDrifter כתב: 11 פברואר 2026, 17:52 ארי כהן עבר להפועל פתח תקווה בהשאלה
ואו מעולה.. קבוצה עם סבירות גבוהה לפלייאוף עליון, נקווה שיתפוצץ (רק לא נגדנו)
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  1710 לייקים

לגמרי פספסתי שהיום זה היום האחרון לחלון
אז הבאנו חלוץ ומגן ימני
חד משמעית מה שהיה צריך
היה אפשר גם עוד קשר 8 או 10 ואפילו מגן שמאלי

אבל סהכ בניה מעולה, רק עלינו מהלאומית ונתחזק איפה שחסר בקיץ
מחכה כבר לשנה הבאה
Niro
קיבל.ה  2373 לייקים

מסתבר שארי כהן הושאל לעונה וחצי, עוד יותר טוב.
מוצרלה
קיבל.ה  16 לייקים

Niro כתב: 11 פברואר 2026, 19:04 מסתבר שארי כהן הושאל לעונה וחצי, עוד יותר טוב.
מעולה בשבילינו וגם בשבילו
מוכיח ששנה הבאה יהיו יותר פרקטיים בסגל
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  264 לייקים

Red Wolf כתב: 11 פברואר 2026, 18:25 לגמרי פספסתי שהיום זה היום האחרון לחלון
אז הבאנו חלוץ ומגן ימני
חד משמעית מה שהיה צריך
היה אפשר גם עוד קשר 8 או 10 ואפילו מגן שמאלי

אבל סהכ בניה מעולה, רק עלינו מהלאומית ונתחזק איפה שחסר בקיץ
מחכה כבר לשנה הבאה
ושוער מחליף כי דור בנימיני נפצע לתקופה ממושכת.
L.S
קיבל.ה  2098 לייקים

לחצי עונה הקרובה זה לגמרי אחלה

השאלה מי יהיה המאמן שם בעונה הבאה

בסוף ההשאלות האלו אמורות להחזיר אלינו שחקן בשל יותר
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הסבתא של הפועל
קיבל.ה  264 לייקים

L.S כתב: 11 פברואר 2026, 20:00

בינתיים עומר פרץ עם חוזה גם לעונה הבאה.
H.T.A
קיבל.ה  56 לייקים

אחלה חלון. נהדר שהביאו שוער מחליף סביר למקרה ש…

אגב, איפה הפרופסור שאמר שבינימיני זורק קביים אחרי שבוע וחוזר להתאמן תוך חודש?

‏יאללה לנעול שיהיה לנו בהצלחה

Niro
קיבל.ה  2373 לייקים

L.S כתב: 11 פברואר 2026, 20:00

איתו זה כמה שנים יותר מדי מאוחר, מרגיש שפספסנו את הרכבת איתו ועם אל ים. הלוואי ויצליח להשתלב ואופתע לטובה.
שליחת תגובה