שאר הליגה 25/26
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
תמיד יש להם את המיליארדר התורן שימנע מהם להגיע למצב כזה.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
לא בדיוק.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
לא תמיד היה להם המיליארדר התורן, ולראיה ללא יתרון כלכלי עצום על יתר הליגה, לפני הקנדי, הם לקחו 4 אליפויות ביותר מ-30 שנה. הווינרים האגדיים.
מניח שאם הם היו עוברים חצי ממה שאנחנו עברנו, היו מגיעים היום למשחקים שלהם גג 5,000 איש. והמון "אוהדים" שלהם, שהיום מבסוטים ועושים רעש, היו מתעניינים בעיקר בסיטי וליגה אנגלית בצ'רלטון.
אנשים לא מבינים עד כמה מדובר בקולקטיב נחות ובזוי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
למה זה מעניין אותך? זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
אני אוהד הפועל יותר מ 40. למועדון הזה תמיד היה יצר של הרס עצמי. כדורסל, כדורגל, מה שאתה רק רוצה. ההסתדרות, בית ברנר, הנהלות הכדורסל שהעבירו משחקים ליד אליהו בשביל עוד כמה לירות.
למה שירדו ליגה? למה שיעברו פירוק?
אחת הבעיות הגדולות של הפועל, בטח בכדורגל זה ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי. האוהדים, ההנהלות. זה מאוד מקשה על גדילה.
עכשיו בכדורסל בא מישהו שרוצה לשנות את זה, ממררים לו את החיים (ולא משנה שהוא עושה טעויות)
לא אשכח שהפועל התמודדו על אליפויות ב 2009 2011, תמיד הסקר לפני משחק של מכבי חיפה מול מכבי ת״א: מה אתם רוצים שתהיה התוצאה?
קשה להשתחרר מרגשי נחיתות וזה כמו סרטן - בטח שאי אפשר להתפתח ולהצליח ככה
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
מה לעשות שברגע שיש שליט בלעדי בענף, שמרמה ומטה הכל לטובתו, קשה שלא להתעסק בו?
גם אין שום קשר ל"רגשי נחיתות" (באופן כללי לא ברור לי השימוש במונח הדבילי הזה חדשות לבקרים).
"ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי". ברגע שהם יהיו עוד קבוצה גדולה כמו כל היתר, בלי רמאויות ושחיתויות ויתרון כלכלי עצום על יתר הליגה, יפסיקו להתעסק בהם ברמה של כרגע.
זה אותו דבר כמו מה שהיה שנים בכדורסל.
גם אין שום קשר ל"רגשי נחיתות" (באופן כללי לא ברור לי השימוש במונח הדבילי הזה חדשות לבקרים).
"ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי". ברגע שהם יהיו עוד קבוצה גדולה כמו כל היתר, בלי רמאויות ושחיתויות ויתרון כלכלי עצום על יתר הליגה, יפסיקו להתעסק בהם ברמה של כרגע.
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
צנצי פרסם על זה כתבה בווינט וגם העבירו לי בוואטספ עדות של מישהו שהשתתף במה שהיה שם.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... 5zcs11l11x
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
האמת אני רואה מה אומרים ואיך מתנהגים לא מעט אצלי באיור המגורים שהם מכורי מכבי כדורסל.redrony כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:34למה זה מעניין אותך? זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
אני אוהד הפועל יותר מ 40. למועדון הזה תמיד היה יצר של הרס עצמי. כדורסל, כדורגל, מה שאתה רק רוצה. ההסתדרות, בית ברנר, הנהלות הכדורסל שהעבירו משחקים ליד אליהו בשביל עוד כמה לירות.
אחת הבעיות הגדולות של הפועל, בטח בכדורגל זה ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי. האוהדים, ההנהלות. זה מאוד מקשה על גדילה.
עכשיו בכדורסל בא מישהו שרוצה לשנות את זה, ממררים לו את החיים (ולא משנה שהוא עושה טעויות)
לא אשכח שהפועל התמודדו על אליפויות ב 2009 2011, תמיד הסקר לפני משחק של מכבי חיפה מול מכבי ת״א: מה אתם רוצים שתהיה התוצאה?
קשה קשה להסביר למי שלא חווה שנים קשות כמה זה מחזה סוריאליסטי מה שקורה בימים אלו.
יחד, רק יחד! 
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
שמע, אני באמת משתדל להגיב לך מינימלית.טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:39 מה לעשות שברגע שיש שליט בלעדי בענף, שמרמה ומטה הכל לטובתו, קשה שלא להתעסק בו?
"ההתעסקות הבלתי פוסקת במכבי". ברגע שהם יהיו עוד קבוצה גדולה כמו כל היתר בליף, בלי רמאויות ושחיתויות ויתרון כלכלי עצום על יתר הליגה, יפסי'ו להתעסק בהם ברמה של כרגע.
כאילו כבר אמרתי לך, יכול להיות שאתה צודק והם מרמים ומושחתים והכל וגם אני לפעמים מתפוצץ - אבל אני לא מבין מה יש להמשיך ולהתעסק בזה
אתה ממשיך לכתוב פה את אותם מסרים ולטחון את אותם תיאוריות ויכול להיות שזה גורם לך לאיזו הוצאת תסכול וזה בסדר - לכתוב גם עוזר לי לפעמים
ההבדל הוא שאני מנסה לחשוב איך במסגרת המציאות אני עושה יותר טוב לעצמי.
אז לדוגמא יכול להיות שלעשות יותר לעצמי זה להפסיק להתעניין בענף שהוא מכור ומרמים בו וכולה ואז למצוא שקט נפשי במקום אחר. פאזלים, נגרות, ווטאבר
אפשרות שניה זה לשאול את עצמך איך אני כן משנה משהו שיעזור לי להצליח בעתיד על אפם וחמתם של הרמאים. ב״ש לקחו 3 אליפויות רצוף, גם מכבי חיפה. עם שלטון היחיד של הרמאי הרשע. אז יכול להיות שאנחנו הפועל הסמולנים האשכנזים שכולם נהנים לדפוק ואנחנו נצטרך לעבוד יותר קשה בשביל להצליח.
אז ספרא זו התחלה טובה אבל זה עדיין לא מספיק כי קרה מקרה הדרבי. למה לעזור לרשע לדפוק אותי? אני יודע למה - כי להתקרבן ולהרגיש שדופקים אותי כל היום זו התמכרות. והתמכרות כמו התמכרות עושה נעים ברגעים קטנים ומחסלת בטווח הארוך
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
"קרה מקרה הדרבי".
כן ככה סתם הוא קרה במקרה. היה קורה אותו דבר גם אם זה היה הפוך הרי, ואנחנו סתם מתקרבנים ומרגישים שדופקים אותנו. ברור.
איך אמר ינאי שהוא אליל של חלק מהאנשים פה? תתמקדו בגוליית.
ואתה לא עושה לי טובה שאתה מגיב. עלק " אני באמת משתדל להגיב לך מינימלית". ממש הוד רוממותו.
אף אחד לא מכריח אותך לנהל דיון, ואתה לא חייב להגיב להודעות שאני כותב. הכל בסדר. יש גם נודניקים.
כן ככה סתם הוא קרה במקרה. היה קורה אותו דבר גם אם זה היה הפוך הרי, ואנחנו סתם מתקרבנים ומרגישים שדופקים אותנו. ברור.
ואתה לא עושה לי טובה שאתה מגיב. עלק " אני באמת משתדל להגיב לך מינימלית". ממש הוד רוממותו.
אף אחד לא מכריח אותך לנהל דיון, ואתה לא חייב להגיב להודעות שאני כותב. הכל בסדר. יש גם נודניקים.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 12 נובמבר 2025, 16:54, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
כמו שכתבתי, אני זורם איתך, זה לא סתם - באמת דופקים אותנו. מה עכשיו?טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52 "קרה מקרה הדרבי".
כן ככה סתם הוא קרה במקרה. היה קורה אותו דבר גם אם זה היה הפוך הרי. אנחנו סתם מתקרבנים ומרגישים שדופקים אותנו. ברור.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
למה אתה מנסה לנהל איתו/איתם דיון ענייני בכלל?redrony כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:54כמו שכתבתי, אני זורם איתך, זה לא סתם - באמת דופקים אותנו. מה עכשיו?טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52 "קרה מקרה הדרבי".
כן ככה סתם הוא קרה במקרה. היה קורה אותו דבר גם אם זה היה הפוך הרי. אנחנו סתם מתקרבנים ומרגישים שדופקים אותנו. ברור.
אכלו לו ושתו לו שוב ושוב ושוב בתיבול של קונספירציות וספקולציות.
באמת שאפשר לייצר מחולל הודעות שלו די בקלות - משהו משהו הרמאים, משהו משהו מכונת התעמולה, משהו משהו מאירי, rinse and repeat.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
אל תכעס - לא התכוונתי להעליב. מטרתי היתה להגיד שלנהל איתך דיון זה קצת מיותר כי אתה לא באמת אדם שחושב רציונלית. אתה מלא בתשוקה ואני רואה את זה גם בנוסח של ההודעות שלך ובבוטות שלך.טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52 "קרה מקרה הדרבי".
אני רק באמת הייתי רוצה שכל אלה שחושבים כמוך (והם לא מעט) יעצרו שניה וכן יחשבו איך משפרים את המצב ולא רק איך צורחים בכל מקום שמכבי רמאים ואנחנו נדפקים
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
מפני שיש עוד אנשים שקוראים את הדיונים האלהרדפוקס כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:01למה אתה מנסה לנהל איתו/איתם דיון ענייני בכלל?redrony כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:54כמו שכתבתי, אני זורם איתך, זה לא סתם - באמת דופקים אותנו. מה עכשיו?טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52 "קרה מקרה הדרבי".
אכלו לו ושתו לו שוב ושוב ושוב בתיבול של קונספירציות וספקולציות.
באמת שאפשר לייצר מחולל הודעות שלו די בקלות - משהו משהו הרמאים, משהו משהו מכונת התעמולה, משהו משהו מאירי, rinse and repeat.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
אין פה עניין של נסיונות העלבה. או שאתה רוצה לנהל דיון הגיוני או שלא.redrony כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:03אל תכעס - לא התכוונתי להעליב. מטרתי היתה להגיד שלנהל איתך דיון זה קצת מיותר כי אתה לא באמת אדם שחושב רציונלית. אתה מלא בתשוקה ואני רואה את זה גם בנוסח של ההודעות שלך ובבוטות שלך.טכנית לארז כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:52 "קרה מקרה הדרבי".
אני רק באמת הייתי רוצה שכל אלה שחושבים כמוך (והם לא מעט) יעצרו שניה וכן יחשבו איך משפרים את המצב ולא רק איך צורחים בכל מקום שמכבי רמאים ואנחנו נדפקים
כל גישת ה"אתה סתם דפקט" זה לא לנהל דיון.
איך משפרים את המצב? מנסים למשל ליצור קואליציה נגדם. הפועל היא לא הראשונה שסובלת מהרמאות הבוטה שלהם בשלל הזרועות.
מציפים כמה שיותר את חוסר האחידות (כלומר ההטייה),.
עולים לשידור בכל מיני תכניות רדיו וטלויזיה ושואלים איך יכול להיות שכשקבוצה אחת זורקת זיקוק שפוגע בשחקן תוך כדי משחק היא לא נענשת אפילו, ואיך קורה שרק לפני חצי שנה אבוקה פגעה בילד תוך כדי משחק ולא קרה כלום, אבל אצלינו על כמה רימוני עשן על הדשא זה טכני ומינוס 2.
לא חסרות דרכים לנסות להיאבק. אבל צריך לפחות לנסות.
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 12 נובמבר 2025, 17:13, נערך פעם 1 בסך הכל.
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
איזה מוזריםרדפוקס כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:47צנצי פרסם על זה כתבה בווינט וגם העבירו לי בוואטספ עדות של מישהו שהשתתף במה שהיה שם.
https://www.ynet.co.il/sport/israelisoc ... 5zcs11l11x
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
ובכל מקרה "ההתעסקות במכבי" כרגע היא לחלוטין כמו "ההתעסקות במכבי" כדורסל בשנים של שיא השחיתות שלהם פה בענף (שחיתות שעדיין קיימת כמובן).
אין הבדל. הימים הכי שחורים של הכדורסל פה זה מה שקורה עכשיו בכדורגל.
אותה אגודת רמאים ששולטת בהכל ועושה מה שבא לה.
אפשר לצעוק "אני לא מתעסק בהם". זה נחמד. בפועל בא הדרבי והם שמים לך טכני ומינוס 2 כי רימוני עשן. בהצלחה עם זה.
אין הבדל. הימים הכי שחורים של הכדורסל פה זה מה שקורה עכשיו בכדורגל.
אותה אגודת רמאים ששולטת בהכל ועושה מה שבא לה.
אפשר לצעוק "אני לא מתעסק בהם". זה נחמד. בפועל בא הדרבי והם שמים לך טכני ומינוס 2 כי רימוני עשן. בהצלחה עם זה.
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
אוקיי
הבעיה שזה לא באמת עובד וזה גם לא יכול לעבוד. הרי שחר ואלונה הם אנשים מאוד חזקים. אלונה הפסידה אליפות שנה על כמה החלטות שיפוט גבוליות ו 6 נקודות שמכבי קיבלה מתנה (נצחון טכני בחיפה ו 0:0 בלי נקודות של ב״ש)
דבר נוסף הוא שהמון טענות שאתה מביא מול הגורמים הרלוונטיים הם חצי אפויות, אין לך הוכחה אמיתית וקל מאוד לסתור אותן. הדוגמאות שהבאת הן נכונות אבל תמיד יוכלו להגיד לך, זה לא בדיוק אותו דבר, פה היה נבדל גבולי ופה השופט היה בהתקף אפילפסיה. וזה מאוד מעצבן. מאוד. מה שהיה בדרבי הוא חוסר צדק. אבל זה לא שזה הגיע משום מקום
שנה שעברה היה משחק נגד הפועל ר״ג שכמעט בוטל בגלל 2 אבוקות, לא 40
אז למה אנחנו צריכים להמשיך לעזור להם לדפוק אותנו, בשביל להוכיח נקודה? יבוא אדון פרימור לפני הדרבי, יישב עם האולטראס ויגיד להם, חבר׳ה, אתם יודעים שהכל דפוק ומחפשים אותנו - בואו לא נזרוק רימוני עשן. בואו לא נרד להרביץ לשוער במגרש, בואו לא נזרוק חפצים על השוער משער 5.
זה הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות. אתה יכול להעלות 100 אנשים לרדיו ולטלויזיה כל יום - אתה תיתפס כבכיין.
עופר ינאי עולה אחרי ירושלים ומדבר שהממסד שהוא מכבי לא רוצה שהפועל יזכו בגביע ווינר. אתה מבין איך זה נשמע?
קואליציה של מי, שחר ואלונה? הם כבר הוכיחו שאפשר לקחת אליפויות מול מכבי
הבעיה שזה לא באמת עובד וזה גם לא יכול לעבוד. הרי שחר ואלונה הם אנשים מאוד חזקים. אלונה הפסידה אליפות שנה על כמה החלטות שיפוט גבוליות ו 6 נקודות שמכבי קיבלה מתנה (נצחון טכני בחיפה ו 0:0 בלי נקודות של ב״ש)
דבר נוסף הוא שהמון טענות שאתה מביא מול הגורמים הרלוונטיים הם חצי אפויות, אין לך הוכחה אמיתית וקל מאוד לסתור אותן. הדוגמאות שהבאת הן נכונות אבל תמיד יוכלו להגיד לך, זה לא בדיוק אותו דבר, פה היה נבדל גבולי ופה השופט היה בהתקף אפילפסיה. וזה מאוד מעצבן. מאוד. מה שהיה בדרבי הוא חוסר צדק. אבל זה לא שזה הגיע משום מקום
שנה שעברה היה משחק נגד הפועל ר״ג שכמעט בוטל בגלל 2 אבוקות, לא 40
אז למה אנחנו צריכים להמשיך לעזור להם לדפוק אותנו, בשביל להוכיח נקודה? יבוא אדון פרימור לפני הדרבי, יישב עם האולטראס ויגיד להם, חבר׳ה, אתם יודעים שהכל דפוק ומחפשים אותנו - בואו לא נזרוק רימוני עשן. בואו לא נרד להרביץ לשוער במגרש, בואו לא נזרוק חפצים על השוער משער 5.
זה הדבר היחידי שאנחנו יכולים לעשות. אתה יכול להעלות 100 אנשים לרדיו ולטלויזיה כל יום - אתה תיתפס כבכיין.
עופר ינאי עולה אחרי ירושלים ומדבר שהממסד שהוא מכבי לא רוצה שהפועל יזכו בגביע ווינר. אתה מבין איך זה נשמע?
קואליציה של מי, שחר ואלונה? הם כבר הוכיחו שאפשר לקחת אליפויות מול מכבי
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
נו, אז אדון פרימור יגיד לאולטראס להיות ילדים טובים. הם לא יזרקו אבוקה אחת לדשא ואפילו לא ישירו ששל. אז המשטרה ו"בית הדין" לא יוכלו לזיין אותנו.
אוקיי. ו....?
יבוא השופט וימציא להם פנדל ולך אדום, או משהו בסגנון הזה, והתוצאה תהיה זהה - אגודת הרמאים מנצחת.
מה אז תעשה? דפקו אותך בלי קשר לאולטראס. איך אתה מציע להילחם בזה?
אוקיי. ו....?
יבוא השופט וימציא להם פנדל ולך אדום, או משהו בסגנון הזה, והתוצאה תהיה זהה - אגודת הרמאים מנצחת.
מה אז תעשה? דפקו אותך בלי קשר לאולטראס. איך אתה מציע להילחם בזה?
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
טוב הגזמתי קצת עם מיליארדר תורן, אבל תמיד היו לה בעלים אמידים, בטח לא משהו שמתקרב לניסנובים וטביבים. אתה לא צריך לשכנע אותי שבתקציבים דומים נתנו להם בראש והם הניפו טיטולים.טכנית לארז כתב:לא בדיוק.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
לא תמיד היה להם המיליארדר התורן, ולראיה ללא יתרון כלכלי עצום על יתר הליגה, לפני הקנדי, הם לקחו 4 אליפויות ביותר מ-30 שנה. הווינרים האגדיים.
מניח שאם הם היו עוברים חצי ממה שאנחנו עברנו, היו מגיעים היום למשחקים שלהם גג 5,000 איש. והמון "אוהדים" שלהם, שהיום מבסוטים ועושים רעש, היו מתעניינים בעיקר בסיטי וליגה אנגלית בצ'רלטון.
אם הם היו בלאומית, הם היו מתכחשים למצב ואולי 2000 נרקומנים היו מגיעים למשחקים שלהם.
רק לראות איך הם מאבדים את זה אחרי תבוסה אחת זה מדהים. אם היו מקבלים 5 בדרבי ויורדים ליגה היתה שם התאבדות המונית.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
איזה התאבדות? נראה לך שכזה איכפת להם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:43טוב הגזמתי קצת עם מיליארדר תורן, אבל תמיד היו לה בעלים אמידים, בטח לא משהו שמתקרב לניסנובים וטביבים. אתה לא צריך לשכנע אותי שבתקציבים דומים נתנו להם בראש והם הניפו טיטולים.טכנית לארז כתב:לא בדיוק.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
אם הם היו בלאומית, הם היו מתכחשים למצב ואולי 2000 נרקומנים היו מגיעים למשחקים שלהם.
רק לראות איך הם מאבדים את זה אחרי תבוסה אחת זה מדהים. אם היו מקבלים 5 בדרבי ויורדים ליגה היתה שם התאבדות המונית.
הם היו פשוט עוברים להתעסק בברסה או בפרמיירליג.
בסוף מכל הקולקטיב הענק הזה שלהם שנקרא "אוהדי מכבי ת"א", שיעורם של אלה שבאמת איכפת להם הוא מאוד נמוך.
אצלינו זה הפוך לדעתי, כאשר שיעורם של אלה שבאמת איכפת להם הוא גבוה יחסית, ומכאן שגם אם 14 שנה נאכל חרא מכל סוג שהוא, עדיין יהיו כמה אלפים טובים שיבואו גם למשחק נגד הפועל עפולה.
זו אהדה מסוגים שונים. ככה אני רואה את זה.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
לאן עפת אדוני? זה מעניין אותי כי בכל שנותיי לא ראיתי מועדון גדול בליגה השנייה חוץ מהפועל (פעמיים). זה מסקרן איך מועדון/ים גדול/ים אחר/ים יתמודדו עם מצב כזה. אנחנו למשל הבאנו די הרבה קהל בלאומית ויצרנו אווירה טובה. לא חושב שזה היה המצב אצל אחרים.redrony כתב:למה זה מעניין אותך? זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
אין קשר לרגשי נחיתות והם לא מעסיקים אותי בכלל ביום-יום.
מספיק לראות שלהפועל אין שתי אליפויות רצופות (אחרי קום המדינה. כנראה שלפני קום המדינה היה ניהול מדהים) כדי להבין שזה מועדון עם יצר הרס עצמי. שנות ה-80 הגדולות בלי שתי אליפויות רצופות + ירידת ליגה. דאבל 2000 עם קשטן נגמר רק עם מחמאות באירופה. דאבל 2010 עם גוטמן נגמר בגלל בעלים נוכלים.
מקווה שמתישהו זה ייגמר ונצליח ליצור המשכיות.
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
יכול להיות שאתה צודק. לא יודע.טכנית לארז כתב:איזה התאבדות? נראה לך שכזה איכפת להם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:43טוב הגזמתי קצת עם מיליארדר תורן, אבל תמיד היו לה בעלים אמידים, בטח לא משהו שמתקרב לניסנובים וטביבים. אתה לא צריך לשכנע אותי שבתקציבים דומים נתנו להם בראש והם הניפו טיטולים.טכנית לארז כתב: לא בדיוק.
בסוף מכל הקולקטיב הענק הזה שלהם שנקרא "אוהדי מכבי ת"א", שיעורם של אלה שבאמת איכפת להם הוא מאוד נמוך.
אצלינו זה הפוך לדעתי, כאשר שיעורם של אלה שבאמת איכפת להם הוא גבוה יחסית, ומכאן שגם אם 14 שנה נאכל חרא מכל סוג שהוא, עדיין יהיו כמה אלפים טובים שיבואו גם למשחק נגד הפועל עפולה.
הלוואי שזה יגיע למבחן המציאות מתישהו.
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
בעונת 2005/6 הם הגיעו לדרבי כמה מחזורים לסיום העונה כשהם 6 נקודות מהקו האדום, בסכנה ממשית לרדת.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:43טוב הגזמתי קצת עם מיליארדר תורן, אבל תמיד היו לה בעלים אמידים, בטח לא משהו שמתקרב לניסנובים וטביבים. אתה לא צריך לשכנע אותי שבתקציבים דומים נתנו להם בראש והם הניפו טיטולים.טכנית לארז כתב:לא בדיוק.עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
הפועל ניצחו 0-2 (גרשון ואבוטבול) והיה במכבי כאוס לא נורמלי. זו העונה שהתחילה עם הגלקטיקוס של ברקוביץ', רוסו, נמני וטון קאנן המאמן המוזר הזה.
המוון קרחות בשער 11. בשאר היציעים אין מה לדבר בכלל.
כמה חבל שאצלנו אחרי הצלחות המועדון בד"כ התפרק. אצלם הם מינפו את זה לתקופות ארוכות של הצלחות.
אבל כן, כשלא היה להם גב כלכלי פסיכי הם היו עוד קבוצה 'גדולה' בליגה במשך שנים מאד ארוכות.
יחד, רק יחד! 
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
גם אלה שמוחים שם. תן להם כמה שנים כמו שלנו, לא עשור ומשהו, חמש שנים כאלה. נראה לך שהם בכלל באים למשחקים שלהם עדיין?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:53יכול להיות שאתה צודק. לא יודע.טכנית לארז כתב:איזה התאבדות? נראה לך שכזה איכפת להם?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:43
טוב הגזמתי קצת עם מיליארדר תורן, אבל תמיד היו לה בעלים אמידים, בטח לא משהו שמתקרב לניסנובים וטביבים. אתה לא צריך לשכנע אותי שבתקציבים דומים נתנו להם בראש והם הניפו טיטולים.
-
בני12
- קיבל.ה 2162 לייקים
הייתי בטוח שאחרי המשחק מול בית"ר, טכנית יפסיק לאיזה שבוע עם תיאוריות המאירי
- 7even
- קיבל.ה 3493 לייקים
מי שייכנס לפורום של כל אחת מהגדולות (אלו עם קהל גדול) יראה את הפורום שלהם כולו בטוח שהם הם הקבוצה אותה דופקים הכי הרבה.
כנ"ל בסושיאל.
וזה בדוק.
כנ"ל בסושיאל.
וזה בדוק.
יחד, רק יחד! 
-
עד המ!!ת הפועל
- קיבל.ה 661 לייקים
אפילו שנה-שנתיים ״של הפועל״ זה ייחתך שם ביותר מחצי. מבחינתם אם אין ריצה לאליפות לא שווה לבוא.טכנית לארז כתב:גם אלה שמוחים שם. תן להם כמה שנים כמו שלנו, לא עשור ומשהו, חמש שנים כאלה. נראה לך שהם בכלל באים למשחקים שלהם עדיין?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:53יכול להיות שאתה צודק. לא יודע.טכנית לארז כתב: איזה התאבדות? נראה לך שכזה איכפת להם?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2681 לייקים
לא מדובר על הפרש, אלא על לספוג 6.רדפוקס כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:06אנחנו הפסדנו בהפרש 4 שערים או יותר 14 פעמים מאז עונת 12/13 כולל, אצלנו זה עניין קבוע.לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00אם להיות פייר, זה הגיוני.
בכל זאת, לא כל יום קבוצה חוטפת 6 ובטח לא מכבי.
ואצלנו אחרי שספגנו 6 מול ב"ש עפו ראשים.
השאלה היא מה יותר כואב ומשפיל, לחטוף עוד תבוסה כאשר גם ככה אתה חלש, או לחטוף תבוסה כזאת
מיריבה שלך לצמרת
-
redrony
- קיבל.ה 1010 לייקים
אז אני מתחבר למשפט האחרון שלך. הסקרנות שלך היא פנטזיה וכזו שלא תתממש. אולי אותך ספציפית הם לא מעסיקים ביום יום בל את כלל הקהל של הפועל, או לפחות את החלק הקולני שבו הם כן. אני אגב מבין את זה, יריבות זה בסדר ויש את זה בכל העולם. הבעיה שאצלנו זה גורם שליליעד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 17:51לאן עפת אדוני? זה מעניין אותי כי בכל שנותיי לא ראיתי מועדון גדול בליגה השנייה חוץ מהפועל (פעמיים). זה מסקרן איך מועדון/ים גדול/ים אחר/ים יתמודדו עם מצב כזה. אנחנו למשל הבאנו די הרבה קהל בלאומית ויצרנו אווירה טובה. לא חושב שזה היה המצב אצל אחרים.redrony כתב:למה זה מעניין אותך? זה יגרום לך להרגיש יותר טוב?עד המ!!ת הפועל כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:16 תמיד מעניין אותי איך מכבי היתה נראית אחרי עשור כמו שאנחנו עברנו. השפלות, פירוק, ירידות ליגה.
אין קשר לרגשי נחיתות והם לא מעסיקים אותי בכלל ביום-יום.
מספיק לראות שלהפועל אין שתי אליפויות רצופות (אחרי קום המדינה. כנראה שלפני קום המדינה היה ניהול מדהים) כדי להבין שזה מועדון עם יצר הרס עצמי. שנות ה-80 הגדולות בלי שתי אליפויות רצופות + ירידת ליגה. דאבל 2000 עם קשטן נגמר רק עם מחמאות באירופה. דאבל 2010 עם גוטמן נגמר בגלל בעלים נוכלים.
מקווה שמתישהו זה ייגמר ונצליח ליצור המשכיות.
אני זוכר שעם קשטן היו הצגות כפולות מפעם לפעם שהפועל היו ראשונים, היינו מנצחים את המשחק שלנו ולמשחק של מכבי לא הייתי נשאר. לא עניינו אותי בכלל. לשם אני רוצה לחזור
-
dino
- קיבל.ה 2954 לייקים
פעם היו הצגות כפולות עם קהל מעורב בחלק מהיציעים. כיום בארץ שדוקרים אותך על כלום, זה בלתי אפשרי.
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
הגיוני לך שאם תפשל בעבודה, הלקוח שלך ירביץ לך? אך לירון לירון....לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00אם להיות פייר, זה הגיוני.
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
זה לא נעים לספוג 6, אבל 6-2 זה יותר משפיל מ-5-0 רק כי זה 6?לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2025, 09:56לא מדובר על הפרש, אלא על לספוג 6.רדפוקס כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:06אנחנו הפסדנו בהפרש 4 שערים או יותר 14 פעמים מאז עונת 12/13 כולל, אצלנו זה עניין קבוע.לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00
אם להיות פייר, זה הגיוני.
השאלה היא מה יותר כואב ומשפיל, לחטוף עוד תבוסה כאשר גם ככה אתה חלש, או לחטוף תבוסה כזאת
מיריבה שלך לצמרת
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2681 לייקים
מה?! על מה אתה מדבר?joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:35הגיוני לך שאם תפשל בעבודה, הלקוח שלך ירביץ לך? אך לירון לירון....לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00אם להיות פייר, זה הגיוני.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2681 לייקים
שאלה טובה, להוביל 1:0 בבית במחצית במשחק עונה ולהפסיד 6:2 זה כנראה יותר משפיל.רדפוקס כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:51זה לא נעים לספוג 6, אבל 6-2 זה יותר משפיל מ-5-0 רק כי זה 6?לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2025, 09:56לא מדובר על הפרש, אלא על לספוג 6.
מיריבה שלך לצמרת
אבל זה לא הצרה שלנו, בוא נקווה שהבלגן במכבי ימשיך גם אחרי המשחק הבא שלהם באשדוד.
-
joshsoos
- קיבל.ה 768 לייקים
תסביר מה הגיוני בפוגרום על תוצאה במשחקלירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:55מה?! על מה אתה מדבר?joshsoos כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:35הגיוני לך שאם תפשל בעבודה, הלקוח שלך ירביץ לך? אך לירון לירון....לירון האדום כתב: ↑12 נובמבר 2025, 16:00
אם להיות פייר, זה הגיוני.
-
L.S
- קיבל.ה 1748 לייקים
גם אצלנו אחרי ה5-0 של רפואה הלכו לאימון לעשות בלגןרדפוקס כתב: ↑13 נובמבר 2025, 11:51זה לא נעים לספוג 6, אבל 6-2 זה יותר משפיל מ-5-0 רק כי זה 6?לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2025, 09:56לא מדובר על הפרש, אלא על לספוג 6.
מיריבה שלך לצמרת
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
טכנית לארז
- קיבל.ה 2361 לייקים
אוהדי הרמאים הלכו לזעום באימון גם אחרי ה6-2 בדרבי ביוני 42?
הטוכים של אז גם כתבו שהם "פרקו את אשר על ליבם"?
הטוכים של אז גם כתבו שהם "פרקו את אשר על ליבם"?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2681 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 5817 לייקים
פרצו להם לאימון ולחדר הלבשה.לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2025, 22:46איזה פוגרום היה?
תלו שלטים וצעקו על השחקנים?
ממש פוגרום