עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
Berger
קיבל.ה  43 לייקים

בן לוז כתב: 05 יוני 2025, 13:22
Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:19
רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 13:06
בסדר בתאוריה זה יפה, פרקטית יש לך שם של ישראלי כזה שריאלי להביא? כי אם זה ליעד רמות או אנאס מחמיד אז זה אפילו לא קרוב.
מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.
איך אתה יודע שאנחנו לא נאבקים על מלפפונים חמים? אתה אחיין של ברדה? פרימור? ספרא?
איך אפשר לקבוע כאלה דברים שלא אתה ולא אני יודעים מה קורה מאחורי הקלעים
אי אפשר לדעת בוודאות, אני כן רואה כרגע מלפפונים חמים שכבר חתמו במכבי ת"א ורועי לוי ספצפית אוטוטו חותם בבאר שבע. אשמח להתבדות ושהוא יחתום בהפועל ת"א, או לפחות לשמוע שהפועל ת"א הגישה לו הצעה גבוהה לא פחות והוא בחר מקצועית בבאר שבע.
מלפפונים חמים מחתימים עכשיו, כי יש עליהם ביקוש גבוה וצריך לפעול מהר. שוב, אשמח להתבדות. אם חלוץ מחליף ראשון בהפועל ת"א הוא חלוץ שהבקיע 6 שערים במכבי פ"ת אז רוב הסיכויים שבהפועל ת"א הוא יבקיע 2-4 שערים.
זה שבקטעי הוידאו הוא נראה לא רע זה בהחלט נחמד, ואפרגן לו על המהירות שזו תכונה שאני אוהב מאוד, אבל בוידאו קלאודיו בומבה היה נראה כמו הדבר הבא בכדורגל הרומני.
קפבלנקה
קיבל.ה  190 לייקים

Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:29
בן לוז כתב: 05 יוני 2025, 13:22
Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:19

מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.
איך אתה יודע שאנחנו לא נאבקים על מלפפונים חמים? אתה אחיין של ברדה? פרימור? ספרא?
איך אפשר לקבוע כאלה דברים שלא אתה ולא אני יודעים מה קורה מאחורי הקלעים
אי אפשר לדעת בוודאות, אני כן רואה כרגע מלפפונים חמים שכבר חתמו במכבי ת"א ורועי לוי ספצפית אוטוטו חותם בבאר שבע. אשמח להתבדות ושהוא יחתום בהפועל ת"א, או לפחות לשמוע שהפועל ת"א הגישה לו הצעה גבוהה לא פחות והוא בחר מקצועית בבאר שבע.
מלפפונים חמים מחתימים עכשיו, כי יש עליהם ביקוש גבוה וצריך לפעול מהר. שוב, אשמח להתבדות. אם חלוץ מחליף ראשון בהפועל ת"א הוא חלוץ שהבקיע 6 שערים במכבי פ"ת אז רוב הסיכויים שבהפועל ת"א הוא יבקיע 2-4 שערים.
זה שבקטעי הוידאו הוא נראה לא רע זה בהחלט נחמד, ואפרגן לו על המהירות שזו תכונה שאני אוהב מאוד, אבל בוידאו קלאודיו בומבה היה נראה כמו הדבר הבא בכדורגל הרומני.
החתמת אסף צור שכל הליגה שמה עליו עיניים עוד לפני שמישהו הספיק להגיד רובינזון קרוזו, הבאת מאיימבו שגם בבית"ר רצו אבל לא יכלו לעמוד בעלויות, והבאת ליידנר שהוא אמנם פחות בכושר אבל לאף אחד אין ספק ביכולות שלו וכל אחד היה מתבאס אם הוא היה חותם בקבוצה אחרת.

עובדים טוב, אני גם לא מתרגש מאוד מהחתמה כמו מחמיד אבל סומך על החבר'ה ועל ההחלטות שלהם. רועי לוי ואיתמר נוי זה "מלפפונים חמים" שמעידים על המצב הרע של היצע הכדורגלנים הישראלים בשוק.
Red_man
קיבל.ה  1354 לייקים

לכל אלה שמשווים את המצב לסל ואומרים אז תשימו יותר זה לא בדיוק אותו הדבר. הפועל סל הביאה את מוטלי ופוסטר אחרי ששנתיים רצוף היא עשתה רבע גמר יורוקאפ וגם אז היא שמה סכומים היסטריים. את מוטלי למשל בחיים לא היינו מביאים העונה אם זאת הייתה עונת יורוקאפ ראשונה שלנו.
לירון האדום
קיבל.ה  2364 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 09:16 אנס מחמיד זה שם שחייב להכניס פה אנשים לפרופורציות.
עאלק דין דוד וקארצב, יא מסטולים. תגידו תודה אם ישאירו את שבירו וגוני
לא חושב שהוא מיועד להיות חלוץ ראשון, ברור שהוא מגיע במקום שבירו ולא לצד שבירו.
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  303 לייקים

ולעניין מחאמיד - אני חושב שהוא שחקן הרבה יותר טוב משבירו שלא יכול לעצור כדור נורמלי ולתת פס.
אני אהיה מסופק אם שלושת החלוצים שלנו לעונה יהיו
חלוץ זר ברמה גבוהה על הנייר
מחאמיד
ואלטמן (כן כן אני יודע הוא הסמל לבינוניות מבחינתי אבל חוזה של 250 אלף דולר אף קבוצה לא תשלם לו את זה, ובעיניי עם קישור טוב אין לי בעיה שישב על הספסל למרות שכמובן הייתי מעדיף חלוץ ישראלי אחר אבל מי תביא?)
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  911 לייקים

מה הסיפור עם אלטמן באמת?
חוזר אלינו?
נגמר לו החוזה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4880 לייקים

Red Wolf כתב: 05 יוני 2025, 14:38 מה הסיפור עם אלטמן באמת?
חוזר אלינו?
נגמר לו החוזה?
יש לו חוזה לעוד עונה.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

מאוד בעד להחזיר את אלטמן ולהשאיל את רן בנימין לאיזה הפועל חיפה
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

bambo_leo כתב: 05 יוני 2025, 13:09
ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 12:02
בן לוז כתב: 05 יוני 2025, 11:43

דווקא סרטון טוב בעיני, מרגיש שהוא יכול להיות הפתעה נעימה, יש שם מהירות טכניקה, דריבל
מזכיר שגם שלאיוס חתם 95% מהקהל היה נגד וזלזל
לאיוס הגיע כשחקן צעיר אחרי עונה טובה בלאומית סטייל בוסקילה.
מחמיד הוגדר ככישרון על שלא יצא ממנו כלום, ופתאום עכשיו אחרי איזה עשור שאלוהים יודע מה הוא עשה בחייו, נתן עונה ורבע טובות במכבי פתח תקווה ומגיע אלינו.
אתה לא יודע מה הוא עשה בעשור האחרון אבל זה לא מפריע לך לקבוע שזה רכש זוועה.
לוקח מאה פעם שחקן שהסתובב, צבר קילומטראז' ומראה גרף שיפור, מאשר ילד מונדיאליטו שיכול להימכר ב10 מיליון ויכול לסיים בליגה ב'.
מחאמיד עלה לבוגרים מוקדם מאד והוא בגיל מעולה, רק 26.
מהראן היה יותר זקן מזה כשהגיע אלינו מאחי נצרת.
דיא סבע בגיל הזה לראשונה נתן עונה מוצלחת בליגת העל במדי נתניה.
ויש עוד מלא דוגמאות.
שתה מים ותירגע ותזכור שיש עוד מודלים לבעלות שהם לא אבא עופר.
זה שאתה לא יודע מה הוא עשה בעשור האחרון, זה בדיוק הסיבה שזה רכישה זוועה. אם היה מספיק טוב הוא כבר היה פורץ.
ואני לא מצליח להבין מה הקשר בין זה שלדעתי מחאמיד חרא של שחקן ועדיף שחקן צעיר שם, לבין המודל בעלות של עופר. שחרר אותנו מהאג׳נדה שלך על עופר
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4880 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 15:22
ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 12:02

לאיוס הגיע כשחקן צעיר אחרי עונה טובה בלאומית סטייל בוסקילה.
מחמיד הוגדר ככישרון על שלא יצא ממנו כלום, ופתאום עכשיו אחרי איזה עשור שאלוהים יודע מה הוא עשה בחייו, נתן עונה ורבע טובות במכבי פתח תקווה ומגיע אלינו.
לוקח מאה פעם שחקן שהסתובב, צבר קילומטראז' ומראה גרף שיפור, מאשר ילד מונדיאליטו שיכול להימכר ב10 מיליון ויכול לסיים בליגה ב'.
ויש עוד מלא דוגמאות.
זה שאתה לא יודע מה הוא עשה בעשור האחרון, זה בדיוק הסיבה שזה רכישה זוועה. אם היה מספיק טוב הוא כבר היה פורץ.
ואני לא מצליח להבין מה הקשר בין זה שלדעתי מחאמיד חרא של שחקן ועדיף שחקן צעיר שם, לבין המודל בעלות של עופר. שחרר אותנו מהאג׳נדה שלך על עופר
איזה צעיר? תן שם של ישראלי צעיר בעמדת החלוץ שאפשר להביא.
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

אוי ואבוי אם אנחנו נוגעים באלטמן שוב. חלאס עם הגווייה הזאת, זה לא ילך.
להתחיל עונה איתו,מחמיד ועם חלוץ זר זה הזוי ועל זה תיפול העונה הזאת
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  303 לייקים

לא הכל שחור ולבן חבר.
יש שחקנים שבקבוצות מסוימות עם שחקנים טובים לידם פורחים אפילו בגיל מאוחר (מהראן לאלה דוגמה קלאסית)
ויש שחקנים שדווקא ההפך, טובים בקבוצות קטנות כשכל הפוקוס עליהם ואין לחץ של קבוצה גדולה.
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 15:23
ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 15:22

ויש עוד מלא דוגמאות.
איזה צעיר? תן שם של ישראלי צעיר בעמדת החלוץ שאפשר להביא.
שאלה טובה, אבל זה לא משנה את העובדה שמחאמיד ספציפית לדעתי באמת שחקן לא מספיק טוב.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  482 לייקים

ההוא מפעם כתב: 05 יוני 2025, 12:37
SickleCell כתב: 05 יוני 2025, 09:34
7even כתב: 04 יוני 2025, 22:57

חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.

הגיע הזמן להתחבר לקידמה, טכנולוגיה, וראש פתוח.
אוטוטו 2026, כן?
אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.
יש איזה תפיסה בחלק נרחב מהשמאל הקיצוני ( כן אתה ) שכל מי שחושב שאחרת מהם הוא חשוך/ כאהניסט ואפילו נאצי.
אני לא מכיר אותך אישית אבל מההודעה הזאת די ברור שאתה חלק מהקיצוניות הזאת או לפחות מאוד קרוב ... בין השאר אני נדהם מהיוהרה שלך לעשות חינוך מחדש למי שחושב אחרת.
באם המשפחות השכולות האלה דוגלות כולן בדעתך? או שאתה בעד ביקור במשפחות ישראליות שבעד להילחם עד חורמה בטרור ?
"ביקור משפחות שכולות פלסטינאיות" כולל אצלך גם משפחות מחבלים שרצחו ישראלים ?
ואם כן האם "תומכי השלום" שאתה רוצה להכריח את בחורינו הטובים לשמוע גם השמיעו ביקורת (בערבית) על הטרור והפגיעה בישראלים ?
האם הם בעד ויתורים גם בצד שלהם? בעד הפסקת ההסתה בצד שלהם ? נגד הסיסמא מהים עד הירדן ? ויוצאים נגד כל זה בגלוי בערבית ?

מקווה שבזה מיצינו את הדיון הפוליטי ( המתנשא ) ונחזור לדבר על ספרוט
אתה לגמרי הוזה דברים בין השורות שכתבתי. לא ביקשתי לחנך מחדש. ביקשתי לחנך לאהבת אדם ונגד גזענות. אני מצפה שכל בני האדם יחנכו כך את ילדיהם. משפחות שכולות פלסטיניות זה לא משפחות של מחבלים. תיכף תקרא לי יפה נפש כאילו זה עלבון שהנפש שלי לא מכוערת ושונאת שנאת חינם... אני רוצה לחשוף אנשים שגדלו על שנאה למקרים בהם אנחנו היינו הצד הברברי. תתפלא אבל בין חיילינו יש גם כאלה שמבצעים פשעי מלחמה. מה נעשה שחארות נמצאים בכל מקום. צריך להדגיש שבסופו של דבר שני הצדדים סובלים מסכסוך שנמשך הרבה בגלל הנהגות עלובות ופחות בגלל שבני האדם רעים מטבעם. אני מאשים רק נאצים וכהניסטים בהיותם כאלה. יש לי מלא חברים ימנים ואני מבין לגמרי את הדעות שלהם ולא חושב שאין להן מקום. אני בסך הכל רוצה למגר שנאת חינם. אני חושב שהפועל תל אביב הוא מועדון ששם כנר לרגליו את הדו-קיום וזה מקור לגאווה עבורי כאוהד הקבוצה. אני מצפה שההנהלה תעשה פעולות לאור העובדה שהמועדון מסמל ערכים של כבוד הדדי ואהבת האחר והשונה. לדעתי גם הבחירה של ספרא במועדון שלנו נובעת מכך שהאווירה בעולם כלפי יהודים היא מאוד שלילית כרגע ובעלות על הפועל תל אביב מנקה אותו מהאשמות (הזויות בעיני דרך אגב) בתמיכה ברצח עם.

אפשר לחזור לדבר על "ספרוט" - מה שזה לא יהיה (;
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2861 לייקים

יש לו דריבל לא רע אבל לחלוטין לא איזה משהו לבנות עליו מעבר לחלוץ שני.
יחד, רק יחד! :heart:
זרתותח
קיבל.ה  72 לייקים

חבר׳ה, סה״כ חלוץ מחליף.
זרתותח
קיבל.ה  72 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 15:24 אוי ואבוי אם אנחנו נוגעים באלטמן שוב. חלאס עם הגווייה הזאת, זה לא ילך.
להתחיל עונה איתו,מחמיד ועם חלוץ זר זה הזוי ועל זה תיפול העונה הזאת
חוד מעולה, לדעתי אפילו אין צורך גם באלטמן וגם במחאמיד.
למה קבוצה שמשחקת עם חלוץ אחד ובמסגרת אחת בלי אירופה צריכה שלושה חלוצים?
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

הייתי מעדיף את מאקריץ' על מחמיד, אבל צריכים את עמדת הזר. גם את האריס הייתי מעדיף. מקווה שישקיעו את הכסף היטב בעמדות הנותרות
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

SickleCell כתב: 05 יוני 2025, 15:39
ההוא מפעם כתב: 05 יוני 2025, 12:37
SickleCell כתב: 05 יוני 2025, 09:34

אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.
יש איזה תפיסה בחלק נרחב מהשמאל הקיצוני ( כן אתה ) שכל מי שחושב שאחרת מהם הוא חשוך/ כאהניסט ואפילו נאצי.
אני לא מכיר אותך אישית אבל מההודעה הזאת די ברור שאתה חלק מהקיצוניות הזאת או לפחות מאוד קרוב ... בין השאר אני נדהם מהיוהרה שלך לעשות חינוך מחדש למי שחושב אחרת.
באם המשפחות השכולות האלה דוגלות כולן בדעתך? או שאתה בעד ביקור במשפחות ישראליות שבעד להילחם עד חורמה בטרור ?
"ביקור משפחות שכולות פלסטינאיות" כולל אצלך גם משפחות מחבלים שרצחו ישראלים ?
ואם כן האם "תומכי השלום" שאתה רוצה להכריח את בחורינו הטובים לשמוע גם השמיעו ביקורת (בערבית) על הטרור והפגיעה בישראלים ?
האם הם בעד ויתורים גם בצד שלהם? בעד הפסקת ההסתה בצד שלהם ? נגד הסיסמא מהים עד הירדן ? ויוצאים נגד כל זה בגלוי בערבית ?

מקווה שבזה מיצינו את הדיון הפוליטי ( המתנשא ) ונחזור לדבר על ספרוט
אתה לגמרי הוזה דברים בין השורות שכתבתי. לא ביקשתי לחנך מחדש. ביקשתי לחנך לאהבת אדם ונגד גזענות. אני מצפה שכל בני האדם יחנכו כך את ילדיהם. משפחות שכולות פלסטיניות זה לא משפחות של מחבלים. תיכף תקרא לי יפה נפש כאילו זה עלבון שהנפש שלי לא מכוערת ושונאת שנאת חינם... אני רוצה לחשוף אנשים שגדלו על שנאה למקרים בהם אנחנו היינו הצד הברברי. תתפלא אבל בין חיילינו יש גם כאלה שמבצעים פשעי מלחמה. מה נעשה שחארות נמצאים בכל מקום. צריך להדגיש שבסופו של דבר שני הצדדים סובלים מסכסוך שנמשך הרבה בגלל הנהגות עלובות ופחות בגלל שבני האדם רעים מטבעם. אני מאשים רק נאצים וכהניסטים בהיותם כאלה. יש לי מלא חברים ימנים ואני מבין לגמרי את הדעות שלהם ולא חושב שאין להן מקום. אני בסך הכל רוצה למגר שנאת חינם. אני חושב שהפועל תל אביב הוא מועדון ששם כנר לרגליו את הדו-קיום וזה מקור לגאווה עבורי כאוהד הקבוצה. אני מצפה שההנהלה תעשה פעולות לאור העובדה שהמועדון מסמל ערכים של כבוד הדדי ואהבת האחר והשונה. לדעתי גם הבחירה של ספרא במועדון שלנו נובעת מכך שהאווירה בעולם כלפי יהודים היא מאוד שלילית כרגע ובעלות על הפועל תל אביב מנקה אותו מהאשמות (הזויות בעיני דרך אגב) בתמיכה ברצח עם.

אפשר לחזור לדבר על "ספרוט" - מה שזה לא יהיה (;
כל הדיון הזה יפה מאוד ולא קשור להפועל או לשון וייסמן. ובטח לא לאשכול.
yoni143
קיבל.ה  81 לייקים

למה כל קיץ מחדש צריך למחזר שחקנים? מחמאיד זה גאנם 2, טוב בקבוצות קטנות . מור בוסקילה טוב ללאומית, סימן שאלה גדול לליגת העל שגם אותו טרם החתמנו .

שון ויסמן זה שחקן שאנחנו צריכים להגיד תודה שיבחר בהפועל , לא רואה חצי מהחלוצים בליגה, מיקום טוב ברחבה, קצת אימונים ויחזור לכושר שיספיק לו לכבוש 12-15 בעונה, נצטרך את זה. באיזה קטע חצי מהאוהדים אנטי לשחקן בכיר כזה, למה מי יבוא אלינו?

העמדה הכי חשובה כרגע זה מגן ימני, הלוואי אלי דסה, אבל זר מצוין לעמדה כזו. ההןא שהיה במכבי חיפה סונדגרן או קורנו זה אחלה למשל.
Chego
קיבל.ה  18 לייקים

נו מה עם איזה וולקאם להוריד את הפאניקה?!?!?!?

אני פונה לכל היודעי דבר פה.. תנו לנו קצת לחשושים, אפילו אם זה רחוק שנות אור מלהיות קרוב לסגור.. תנו לי משו!!!!!

תודה מראש
נרקומן וגם טמבל
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

7even כתב: 05 יוני 2025, 07:48 פשוט שכל אוהד ירשום איזה משפטים היה מותר לכל מועמד להפועל עד 7 שנים אחורה והאם זה מקובל עליו. יהיה יותר קל ככה.
נצליב את זה עם כל מועמד ונחליט האם מותר אם אסור להביא אותו.
זורם רק שזה יחול על כל דעה
גם כשוייסמן בעד לירות בלא חמושים בעזה
וגם כשמונאס דאבור מדבר על יום הדין בזמן שומר חומות

ולצורך הדיון המקצועי
וייסמן כפסע מלהיות בן שהר
דאבור לא יגיע גם אם נרצה
dino
קיבל.ה  2564 לייקים

מה שמוזר זה העניין עם הרכש מהפועל ר״ג.
זה זמן ארוך מידי וצמד הקשרים עוד לא בוולקאם. בעיקר בוסקילה שיחסית מבוקש בעוד קבוצות.
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  344 לייקים

yoni143 כתב: 05 יוני 2025, 17:06 למה כל קיץ מחדש צריך למחזר שחקנים? מחמאיד זה גאנם 2, טוב בקבוצות קטנות . מור בוסקילה טוב ללאומית, סימן שאלה גדול לליגת העל שגם אותו טרם החתמנו .

שון ויסמן זה שחקן שאנחנו צריכים להגיד תודה שיבחר בהפועל , לא רואה חצי מהחלוצים בליגה, מיקום טוב ברחבה, קצת אימונים ויחזור לכושר שיספיק לו לכבוש 12-15 בעונה, נצטרך את זה. באיזה קטע חצי מהאוהדים אנטי לשחקן בכיר כזה, למה מי יבוא אלינו?

העמדה הכי חשובה כרגע זה מגן ימני, הלוואי אלי דסה, אבל זר מצוין לעמדה כזו. ההןא שהיה במכבי חיפה סונדגרן או קורנו זה אחלה למשל.
צודק!
אפשר גם ללכת על סבוריט או גרלדש שהיו במכבי.
גם הבנתי שאנטוורפן מחפשת להיפטר מצארון שרי, זה בול השחקן שאנחנו צריכים.

:bang:
talb55
קיבל.ה  25 לייקים

אנחנו מתחרים על שחקנים ברמה מאוד מאוד גבוה, הצוות שואף מאוד גבוה והבעלים מוכן להשקיע.
אם תראו נירמול הוצאות כנראה שיש עוד שיקולים כמו פייר פלי וכדומה
dino
קיבל.ה  2564 לייקים

talb55 כתב: 05 יוני 2025, 17:54 אנחנו מתחרים על שחקנים ברמה מאוד מאוד גבוה, הצוות שואף מאוד גבוה והבעלים מוכן להשקיע.
הדבר שיכול להפריד אותנו מן האברמוב, זה שבאמת נצליח להביא כאלו ולא רק להתחרות לכאורה
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

talb55 כתב: 05 יוני 2025, 17:54 אנחנו מתחרים על שחקנים ברמה מאוד מאוד גבוה, הצוות שואף מאוד גבוה והבעלים מוכן להשקיע.
איך אתה יודע? שחקנים בקאליבר של יובאנוביץ' על הקנה?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4880 לייקים

לא יודע מי חירטט אותך אבל אין שום רגולציית פיירפליי שיכולה לחול על הפועל תל אביב כיום אלא אם פתאום נרכוש שחקנים במיליוני יורו רבים וזה לא יקרה.
תא מרבוטא
קיבל.ה  618 לייקים

dino כתב: 05 יוני 2025, 17:57
הדבר שיכול להפריד אותנו מן האברמוב, זה שבאמת נצליח להביא כאלו ולא רק להתחרות לכאורה
יש עוד כמה דברים שיכולים להפריד אותנו מהאברמוב
talb55
קיבל.ה  25 לייקים

רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 18:05
לא יודע מי חירטט אותך אבל אין שום רגולציית פיירפליי שיכולה לחול על הפועל תל אביב כיום אלא אם פתאום נרכוש שחקנים במיליוני יורו רבים וזה לא יקרה.
על סמך ידיעה. ואתה על סמך מה אומר את זה?
הפועל כבר מעל ל-3 שנים לא במצב טוב עם חובות, הכנסות אפסיות מתחרותיות או טלויזיה.
בהתחשב בזה שרוצים להשקיע וצריכים להביא 6 זרים ועוד כמה ישראלים אתה לגמרי עשוי להיות בבעיה. ושוב אני אומר את זה לא בגלל שמחפשים לא להשקיע, אלא בגלל שבאמת זה שיקול שקיים על הפרק.
KingZivos
קיבל.ה  73 לייקים

מחר וולקאם לשבת
שם בכיר
talb55
קיבל.ה  25 לייקים

arik89 כתב: 05 יוני 2025, 18:00
איך אתה יודע? שחקנים בקאליבר של יובאנוביץ' על הקנה?
אני לא יודע לגבי שמות קונקרייטים, מה שידעתי כתבתי. כן יודע שמחפשים שחקנים ברמה גבוה ולא נבהלים גם משחקנים עם תג מחיר גבוה.
yoni143
קיבל.ה  81 לייקים

Carajo כתב: 05 יוני 2025, 17:46
yoni143 כתב: 05 יוני 2025, 17:06 למה כל קיץ מחדש צריך למחזר שחקנים? מחמאיד זה גאנם 2, טוב בקבוצות קטנות . מור בוסקילה טוב ללאומית, סימן שאלה גדול לליגת העל שגם אותו טרם החתמנו .

צודק!

אתה מסתלבט? פייר קןרנו וסונדגרן זה מגנים איכותיים שלא היה לנו מאז דדי בן דיין ב2010. סבלנו ממתחזים כל השנים האלה, אתה פוסל לי סונדגרן וקורנו אתה אמיתי ?

מהאלה שכתבו לאאא על ראסל ווסטברוק אתמול בפורום כדורסל.
לירון האדום
קיבל.ה  2364 לייקים

מה אלטמן מה??
סמל הבינוניות, לא תודה.
אם אפשר לעשות עליו איזה טרייד אז מצוין
ספרא טבא
קיבל.ה  211 לייקים

ממה שידוע לי פיירפליי זה רק על קבוצות שמשתתפות כמה שנים ברצף באירופה אחרת הן לא תחת ביקורת
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  911 לייקים

נאתכו חתם בפרטיזן
סמל אישי של משתמש
Carajo
קיבל.ה  344 לייקים

yoni143 כתב: 05 יוני 2025, 18:27
Carajo כתב: 05 יוני 2025, 17:46

צודק!

אתה מסתלבט? פייר קןרנו וסונדגרן זה מגנים איכותיים שלא היה לנו מאז דדי בן דיין ב2010. סבלנו ממתחזים כל השנים האלה, אתה פוסל לי סונדגרן וקורנו אתה אמיתי ?

מהאלה שכתבו לאאא על ראסל ווסטברוק אתמול בפורום כדורסל.
לגמרי פספסת את הנקודה שלי, אבל אם לשפוט לפי שאר התגובות שלך באשכול הזה אתה מרבה לעשות את זה.

תפסיק להשלות את עצמך עם שמות לא הגיוניים שיגיעו לשחק פה - קורנו? חיפה כבר 7/8 מנסה לעבוד עם סנט אטיין על מתווה שיחזיר אותו לכרמל אחרי שהוא נמכר ב-2 מיליון יורו, אבל הפועל צריכה להביא אותו.
סבע? מרוויח 500 אלף ועם חוזה לעוד שנתיים, אתה חושב שבפחות מ-2/3 מיליון יורו רכישה ושכר של 600 לעונה הוא או יעקב שחר מסתכלים עליך בכלל?
מילסון? נמכר לשני שנה ב-5 מיליון יורו ואפילו מכבי לא מצליחה להחזיר אותו, אז אתה?
דאבור? יושב באמירויות על חוזה מיליון וחצי דולר לעונה כמעט בלי מס, מלך השערים וקפטן של הקבוצה שלו אבל הוא יחזור לשחק בישראל כי מה? כי הפועל חוזרת?
להמשיך עם שאר השמות שזרקת פה באשכול?

חבל על האכזבה שלך.
Piz
קיבל.ה  86 לייקים

tormenta כתב: 05 יוני 2025, 10:32
Piz כתב: 04 יוני 2025, 22:34
Sin Queso כתב: 04 יוני 2025, 22:15

חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.
חחח מאיפה אנשים כמוך באים תגיד לי? קום קום מהחלום שלך, הפועל תל אביב שייכת לכולם, מה הלאה? אתה רוצה אולי שנעמיד שאלון למי אנשים מצביעים בכניסה לשער 5?
אני מבין שנגעתי בנקודה רגישה.
אתה לוקח את זה למקום מוזר. מצידי תיכנס לשער חמש עם חולצה של כהאנא צדק, ותלך לחוף גאולה ביולי עם מעיל פרווה, תעשה מה שבראש שלך..
בשורה התחתונה הפועל זה מועדון שמעודד דו קיום, וזה בא לידי ביטוי בקהל ובסגל השחקנים, ובקהילה החזקה סביבו. לך ולאחרים זה לא חשוב אבל, מובהק שיש פה הרבה אנשים שזה חשוב להם. בניגוד לקהלים אחרים. פוליטיקה שמוליטיקה, יו ניימד איט.
אז כן שכל אחד יעשה מה שטוב לו על זה אנחנו מסכימים, אפשר להמשיך הלאה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  871 לייקים

לירון האדום כתב: 05 יוני 2025, 18:38 מה אלטמן מה??
סמל הבינוניות, לא תודה.
אם אפשר לעשות עליו איזה טרייד אז מצוין
אלטמן לספסל זה מעל ומעבר בהתחשב בשוק הישראלים, אוהדים שלנו סתם באנטי עליו על העונה האחרונה שגם בה הוא היה מהטובים כל פעם ששיחק, פשוט היה פצוע חצי מהזמן.
tormenta
קיבל.ה  44 לייקים

KingZivos כתב: 05 יוני 2025, 18:17 מחר וולקאם לשבת
שם בכיר
אם זה לא בציניות אז תרשום מי זה כולם פה על קוצים
שליחת תגובה