אי אפשר לדעת בוודאות, אני כן רואה כרגע מלפפונים חמים שכבר חתמו במכבי ת"א ורועי לוי ספצפית אוטוטו חותם בבאר שבע. אשמח להתבדות ושהוא יחתום בהפועל ת"א, או לפחות לשמוע שהפועל ת"א הגישה לו הצעה גבוהה לא פחות והוא בחר מקצועית בבאר שבע.בן לוז כתב: ↑05 יוני 2025, 13:22איך אתה יודע שאנחנו לא נאבקים על מלפפונים חמים? אתה אחיין של ברדה? פרימור? ספרא?Berger כתב: ↑05 יוני 2025, 13:19מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.
איך אפשר לקבוע כאלה דברים שלא אתה ולא אני יודעים מה קורה מאחורי הקלעים
מלפפונים חמים מחתימים עכשיו, כי יש עליהם ביקוש גבוה וצריך לפעול מהר. שוב, אשמח להתבדות. אם חלוץ מחליף ראשון בהפועל ת"א הוא חלוץ שהבקיע 6 שערים במכבי פ"ת אז רוב הסיכויים שבהפועל ת"א הוא יבקיע 2-4 שערים.
זה שבקטעי הוידאו הוא נראה לא רע זה בהחלט נחמד, ואפרגן לו על המהירות שזו תכונה שאני אוהב מאוד, אבל בוידאו קלאודיו בומבה היה נראה כמו הדבר הבא בכדורגל הרומני.