שוב, בחיים כמעט לא תשמעו אותי מדבר על ״אטרקטיבי״. אף קבוצה בליגה הזו לא משחקת אטרקטיבי (בכלל, הרמה בליגה מאוד מאוד נמוכה של כולן). אני רוצה לשלוט במשחק, ליזום ולא להתבטל ולשחק נכון. לשפר החלטות ויכולת אישית של שחקנים.RedDrifter כתב: ↑09 פברואר 2026, 12:36מידיעה, הפועל ת״א מכוונת למאבקי הצמרת הגבוהה שנה הבאה.redrony כתב: ↑09 פברואר 2026, 12:23 LS
הפועל נגד קבוצות לוחצות (או שמנסות ללחוץ בשיטה) לא מצליחים לזוז. חיפה רב המשחק, דרבי גביע חצי ראשון ובליגה לא עשו התקפה כל המשחק. ב״ש חוץ חצי שני ובית כל המשחק. חיפה בית״ר חוץ.
המשחק הטוב היחיד שהיה זה חצי שני נגד בית״ר ונגד מכבי אחרי ההרחקה החזיקו בכדור אבל שיחקו רע מאוד.
היתה רבע שעה טובה נגד חיפה ועוד חצי שעה נגיד נגד ב״ש חוץ.
כתפיסה הפועל מגיעה נחותה נגד הקבוצות האלה שלא לומר מתבטלת. זה לא קשור לכדורגל אטרקטיבי אלא לכדורגל נכון שנותן לך אפשרות לנצח
גם נגד קבוצות חלשות יותר הפועל אולי שולטים במשחקים אבל בשנייה שקצת לוחצים אותם אין להם שום יכול להניע כדור באמצע (ק״ש, עם כל הגניבה של השופט שם זו דוגמה טובה).
מבחינת תוצאות ברדה יותר מעומד בציפיות וכל הכבוד לו. אם הפועל רוצים להתקדם לשלב הבא התפיסה חייבת להשתנות. השלב הבא הוא אגב לא להתמודד על האליפות (זה אמור לקרות בעוד שנתיים) אלא להיות קבוצה שבאה לכל משחק נגד אחת מהארבע ושואפת להתמודד וליזום,
אני חושב שהפלייאוף השנה הוא הכנה טובה לזה. נראה האם משהו יכול לזוז. אני מבין שכולם בטירוף עם הנצחונות בדרבי וב״ש, אבל הסיכוי של כל קבוצה לנצח משחקים כאלה כמו שהתפתחו ושוחקו הוא מאוד מאוד קלוש. זה קרה פעמיים ברצף בצורה מדהימה אבל זה באמת משהו שרואים פעם ב
הכדורגל של ברדה מאוד לא אטרקטיבי ואני ביקרתי אותו רבות על כך במהלך העונה.
אני רואה בפציעות השנה כגורם מרכזי - היו משחקים שבהם הפועל שיחקה טוב וידעה לשחק כדורגל אטרקטיבי כמו נגד נתניה, נגד ביתר ונגד הפועל באר שבע בסיבוב הראשון
לדעתי ברדה הגיע למסקנה שנכון לכרגע עם החומר הקיים יש לנו בעיה מהותית בלשמור על רמה מסוימת ואינטנסיביות מכיוון שחומר השחקנים לא מאוזן ולכן מאז המשחק מול נתניה שבו הפסדנו 2-0, ברדה בעיקר משחק על חילופים התקפיים וטקטיים, וזה מצליח לו, בינתיים.
נכון לכרגע הבעיה המרכזית של הפועל במשחק ההתקפה היא עמדה מספר 10 כפי שהרוב מסכימים. שידרוג בעמדה הזאת תהווה חיזוק משמעותי ואיזון ברמת המשחק.
יהיה נכון לשפוט את הכדורגל של ברדה החל מהעונה הבאה ובתקווה שהוא ידע גם לצאת קצת מהקיבעון שלו.
ושלא תטעו. אני מאוד אוהב את ברדה ויותר מזה, הוא מעל הממוצע של המאמנים הישראלים. זה לא שאני חושב שצריך להחליף אותו בהכרח. אני כן חושב שהוא חייב להתחיל לחשוב אחרת. אני מקווה שזה מה שיקרה