חלון העברות ינואר 2026

פורום אוהדי הפועל תל אביב
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

talb55 כתב: 09 פברואר 2026, 18:26
RedDrifter כתב: 09 פברואר 2026, 17:15
אדוםאדום כתב: 09 פברואר 2026, 17:06 לדעתי חסר קשר ל6 ו8. אבל מפה עד לחלון גרוע אתם בהזייה. כמו כן גם טרור AI שנכנס לפה.
הביאו מגן ימין (הכי קריטי שהיה) שוער שני לגיטימי וחלוץ. נכון שזה לא מושלם אבל יותר טוב מרוב החלונות. כמו גן חזרתו של סילבה, בוסקילה בקרוב ועוד.

יש פריכות ויש סגל פציע (לא סתם הם בהפועל ולא בחול) אבל תיכנסו לפרופורציות- המטרה הייתה פלייאוף עליון, תחרותיות מול שאר הגדולות (ניצחנו את כולם למעט חיפה) ודרבי. זה שיש ליגה חלשה (מכבי וחיפה) נתן לנו תחושה לסיכויים לאירופה וצריך להמשיך לכוון למקום 4 שנותן זיכוי לכך. היה גם מינוס 2 והפסד טכני.
יש מקום לביקורת (מסכים שיש עוד מקומות לחזק) אבל יש פה לא מעט הגזמות.
לא חושב שמישהו פה אמר שהחלון גרוע או רמז לכך

הפציעות+מוצהבים והמזל בחודש האחרון צפויים להיגמר בהיעדר יכולת למלא את החלל שעתיד להופיע לנו.
מזל לא נגמר, מזל מומר לניצחון שמומר לעוד נצחונות.
כשיש עקרונות ברורים וכשהקבוצה ממושמעת ועיקשת, אין סיבה שההצלחה הנוכחית תיתפס אך ורק כמזל.

לגבי רכש, כל הזמן עלו שמות, ולצד זה שאבו רומי לא הגיע, עלו ועולים אינספור שמות ישראלים.
הישראלים שעלו, בין היתר כאן לא נתפסים על ידי הצוות המקצועי כמחזקים אותנו, ובעיני בצדק.

דעתי (וזו דעתי בלבד) -
אבוהב שאני מאוד אוהב וחושב שבעתיד הרחוק יצליח, כרגע לא יוסיף המון עומק שאל ים נותן. לדעתי כרגע אם אל ים ישחק בסכנין/או קבוצת טיר2 דומה, הוא יראה יכולת דומה אם לא טובה יותר.
יוספי ליגיונר שיצא בפריים שלו בארץ ומשחק (בעיקר בספסל) באוקראינה, להבנתי לא יחזור לספסל בקבוצה בישראל, מה גם שבעיני עדיף לקדם את אלקוקין/למקין מאשר להביא שחקן שהוא באותה תקרה איתם.
מור בוסקילה הוחתם בקיץ כפרוספקט מרשים מאוד ואין שום יתרון בעיני להביא את מרדכי.
ופרבר, שהרבה פה רוטטים סביבו, נראה וגם מתוגמל בדקות כמו עוד שחקן בקבוצה שנראת כמו אספסוף.

זה פחות או יותר שוק הישראלים הנוכחי.
מכבד את דעתך אבל כאן אני חייב שלא להסכים איתך.
אלקוקין אינו ברמה שהפועל ת״א שואפת אליה.

אני יודע שהרבה פה נדבקו לגול שלו ולחלק מתחילת העונה שלו והכדורים היפים אבל הסטטיסטיקה שלו מראה בבירור שהוא לא שחקן שתורם מספיק לחלק ההתקפי שלנו שגם ככה מתקשה בגלל האופי הדפנסיבי שלו.

לאלקוקין יש חסרונות מאוד ברורים שהם כנראה גם שיקוף התקרה שלו כ8/10 - לא מספיק חוצפן, לא בא לקבל כדורים ואפילו הייתי אומר שהוא מתחבא, לא מספיק זריז בפעולות שלו, לא מספיק אחראי וקורס תחת לחץ בגלל חוסר טכניקה+חלש פיזית.

אני אחד האנשים האחרונים ששופטים שחקנים ככה סתם, אבל הוא באמת חיסרון משמעותי וה׳חור׳ הזה שכולנו מרגישים במרכז השדה נובע אך ורק ממנו.

על למקין קשה מאוד להביע דעה סולידית כי הוא משחק במגוון תפקידים, פעם משפיע יותר ופעם פחות, אומנם אני יכול להגיד שאני מאוד אוהב את הפעולות שהוא עושה.
אף לא צעד לאחור :hapoel:
shaolin232
קיבל.ה  765 לייקים

היום בשעה 19:00 יסגר החלון

האם יחתום ישראלי נוסף?
האם נשחרר עוד שחקנים מהסגל הקיים?

לפחות בגזרת הזרים אנחנו סגורים העונה
לפחות שישה מהם כרגע באמת משדרגים

עם כל הצער בחולשה של השחקנים המחליפים
והתסכול מהם, עד שאין החתמת ישראלי נוסף
אין אפשרות לשחרר / להשאיל את אל ים, מחמיד וארי כהן
adom4
קיבל.ה  748 לייקים

shaolin232 כתב: 10 פברואר 2026, 10:30 היום בשעה 19:00 יסגר החלון

האם יחתום ישראלי נוסף?
האם נשחרר עוד שחקנים מהסגל הקיים?

לפחות בגזרת הזרים אנחנו סגורים העונה
לפחות שישה מהם כרגע באמת משדרגים

עם כל הצער בחולשה של השחקנים המחליפים
והתסכול מהם, עד שאין החתמת ישראלי נוסף
אין אפשרות לשחרר / להשאיל את אל ים, מחמיד וארי כהן
לא מאמין שיבוא עוד מישהו, וגם תכלס אין מישהו שבאמת ברמה גם.
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

כמדומני שנסגר מחר
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  798 לייקים

חלון טוב מאוד למקין דיי נכנס למשבצת של רן בנימין אז אנחנו מכוסים במקרה הזה. אני שמח שלא מביאים סתם בשביל להביא ומקווה שישמרו מזומנים להביא 3 ישראלים טובים קיץ הבא ויממשו את כל האופציות לכל המושאלים.
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

גם אני חושב שאין צורך להביא ישראלי לספסל במקום מה שיש שם
מי ישמע פערי הרמות כאלה משנים.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

DJSavta כתב: 09 פברואר 2026, 18:31
talb55 כתב: 09 פברואר 2026, 18:26
RedDrifter כתב: 09 פברואר 2026, 17:15
לא חושב שמישהו פה אמר שהחלון גרוע או רמז לכך

הפציעות+מוצהבים והמזל בחודש האחרון צפויים להיגמר בהיעדר יכולת למלא את החלל שעתיד להופיע לנו.
מזל לא נגמר, מזל מומר לניצחון שמומר לעוד נצחונות.
כשיש עקרונות ברורים וכשהקבוצה ממושמעת ועיקשת, אין סיבה שההצלחה הנוכחית תיתפס אך ורק כמזל.

לגבי רכש, כל הזמן עלו שמות, ולצד זה שאבו רומי לא הגיע, עלו ועולים אינספור שמות ישראלים.
הישראלים שעלו, בין היתר כאן לא נתפסים על ידי הצוות המקצועי כמחזקים אותנו, ובעיני בצדק.

דעתי (וזו דעתי בלבד) -
אבוהב שאני מאוד אוהב וחושב שבעתיד הרחוק יצליח, כרגע לא יוסיף המון עומק שאל ים נותן. לדעתי כרגע אם אל ים ישחק בסכנין/או קבוצת טיר2 דומה, הוא יראה יכולת דומה אם לא טובה יותר.
יוספי ליגיונר שיצא בפריים שלו בארץ ומשחק (בעיקר בספסל) באוקראינה, להבנתי לא יחזור לספסל בקבוצה בישראל, מה גם שבעיני עדיף לקדם את אלקוקין/למקין מאשר להביא שחקן שהוא באותה תקרה איתם.
מור בוסקילה הוחתם בקיץ כפרוספקט מרשים מאוד ואין שום יתרון בעיני להביא את מרדכי.
ופרבר, שהרבה פה רוטטים סביבו, נראה וגם מתוגמל בדקות כמו עוד שחקן בקבוצה שנראת כמו אספסוף.

זה פחות או יותר שוק הישראלים הנוכחי.
שוק ישראלים עצוב ומביך
אני מכבד את טלבי אבל אם הטענות שלו משקפות, אפילו במקצת, את הלך הרוח המקצועי במועדון אז הם לוקים בעיוורון.
אין שום סיבה להתייחס אל הדברים ממקום רגשי וספקולוטיבי.
להגיד שאבוהב לא יוסיף על אל ים זה לפרש את הדברים בדיוק כך ממקום רגשי של חיבה לשחקן ודרך ספקולציה של לומר שאילו הוא מקבל דקות, הוא לא היה שונה משחקן לגיטימי בקבוצת אמצע טבלה בליגה.

אפשר ללכת לנתונים שלהם.
נשים בצד את עובדה שאבוהב משחק פי 10 יותר דקות ממנו השנה. רק זה אמור היה לסיים את הדיון כי אם שחקן נדחק לקצה הרוטציה במשך שנתיים (שאחת מהם בלאומית) אז ברור שיש שם בעיה מקצועית.

בוא נקח למשל את המסירות, ב-120 דק השנה, אל ים דייק ב-65 מתוך 80.
ב-1221 דקות של אבוהב, הוא דייק ב-389 מתוך 454. כלומר, אבוהב דייק יותר במסירות שלו כשהוא משחק הרבה יותר זמן ומחלק הרבה יותר מסירות.

איך הנתונים וזמן המשחק של שניהם מביאים אותנו להנחה לפיה אם אל ים היה משחק בסכנין הוא לא רק היה מראה יכולת דומה, אלא אפילו יכולת טובה יותר?
על סמך מה?

למה מרגיש שהפועל זה המועדון היחיד בעולם שאם שחקן לא משחק ולא מייצר תפוקה אז הוא עדיין ״שחקן ראוי ופוטנציאל״ ולמה? בגלל הנחה שלא מבוססת על כלום שאילו הוא היה בקבוצה אחרת הוא היה פורח?
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1552 לייקים

לא מכיר טוב את עומר אבוהב, ואני לא מחסידי אל-ים למרות שהוא הראה יכולת לא רעה בתחילת הקריירה (דל"פ לגבי אל-ים, עם בטחון ומאמן שיכווין אותו הוא יכול להיות אחלה שחקן).
סביר להניח שאבוהב יותר טוב ממנו, אבל להשתמש בנתון אחד כדי להעביר את הנקודה זה קצת מוגזם.
שאנגפר
קיבל.ה  84 לייקים

זה גם להשתמש בנתון בשביל להוכיח אג'נדה. ברור שאם שחקן משחק באופן קבוע רמת כושר המשחק שלו גם עולה ככה שיש סבירות גבוהה שאם אל ים היה משחק את מספר הדקות של אבוהב אחוז הדיוק שלו היה עולה.
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

אל ים היה בסדר גמור כששיחק העונה
השתפר
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

dino כתב: 10 פברואר 2026, 12:25 אל ים היה בסדר גמור כששיחק העונה
השתפר
מסכים, קצת כמו אלטמן שהבינו את המקום שלהם ואז הם פשוט משחקים כדורגל ולא מנסים דברים מיוחדים.

יש מצב שיש קשר לאיזה צוות מנטלי שעובד בהפועל?
dino
קיבל.ה  3083 לייקים

כנראה שזה שילוב של קרקע יותר יציבה בשבילו, סביבה מקצועית יותר, קבוצה טובה מסביבו, אווירה אחרת
גם באופן טבעי יש התפתחות שקשורה לגיל.
סמל אישי של משתמש
Mendelson
קיבל.ה  804 לייקים

בינתיים אלונה ממשיכה להסתער על כל מה שמחזיק ת״ז כחולה ומראה ניצוצות קלים. פורסם שרוטמן (הבלם) כבר סיכם לקיץ, בלי דמי העברה כמובן. אבו רומי שאנחנו לא צריכים כבר סיכם שם כמובן.

תזכרו לפני שנתיים כשרצינו שיביאו את אליאל פרץ ואולי מתן בלטקסה, והיא עשתה את אותו דבר. אז לקח קצת זמן, והיא קוצרת את הפירות.

הקבוצה שלנו לא מאוזנת, יש שפע של שחקני כנף ויש עמדות שאין להן אפילו מחליף אחד - 8, 10, מגן ימין, מגן שמאל. ויש עמדות כמו ה- 6 שהפער בין השחקן הרכב לחילוף הראשון הוא גדול מדי.

לא צריך להביא לפה רק ישראלים מוכחים שכבר פרעו את השטרות, למרות שזה תמיד נחמד. אפשר להביא קצת יותר פרוספקטס בהרבה פחות כסף, לעבות את הסגל הרחב ולהחליט את מי משביחים תוך כדי תנועה ואת מי משאילים קצת.

וגם בלי קשר לאספקטים של טווח ארוך, בטווח הקצר עם הפלייאוף שלפנינו, חייבים עוד שחקן שיכול לשחק על ה-8/10. אם לא ברמת ההרכב, אז ברמת חילוף לגיטימי ראוי. אני אומר את זה גם אם קרייב לא פצוע, אם הוא כן פצוע אז בכלל.
קפבלנקה
קיבל.ה  834 לייקים

מחליף ראוי לקישור זה מאסט.
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

לא יודע אם אל ים צריך להיות בהפועל או לא- כרגע. אם הוא לא מקבל דקות בעיניי עדיף שיהיה מושאל.
מבחינת רמה אני לא חושב שהוא לא אמר את מילתו האחרונה.
אמנם הוא כבר לא בן 18 אבל רק בדצמבר יהיה 23. עמדת הקשר האחורי מחייבת הרבה דקות, כולל הרבה טעויות- עד שאתה מגיע למשהו יציב.
זו עמדה שבניגוד לחלוץ, הרבה שחקנים מגיעים לשיא היכולת בגילאי ה28-32. זה לא אומר שבהכרח ככה יהיה גם עם אל ים, אבל לדעתי יש לו פוטנציאל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  6121 לייקים

Mendelson כתב: 10 פברואר 2026, 13:06 בינתיים אלונה ממשיכה להסתער על כל מה שמחזיק ת״ז כחולה ומראה ניצוצות קלים. פורסם שרוטמן (הבלם) כבר סיכם לקיץ, בלי דמי העברה כמובן. אבו רומי שאנחנו לא צריכים כבר סיכם שם כמובן.

תזכרו לפני שנתיים כשרצינו שיביאו את אליאל פרץ ואולי מתן בלטקסה, והיא עשתה את אותו דבר. אז לקח קצת זמן, והיא קוצרת את הפירות.

הקבוצה שלנו לא מאוזנת, יש שפע של שחקני כנף ויש עמדות שאין להן אפילו מחליף אחד - 8, 10, מגן ימין, מגן שמאל. ויש עמדות כמו ה- 6 שהפער בין השחקן הרכב לחילוף הראשון הוא גדול מדי.

לא צריך להביא לפה רק ישראלים מוכחים שכבר פרעו את השטרות, למרות שזה תמיד נחמד. אפשר להביא קצת יותר פרוספקטס בהרבה פחות כסף, לעבות את הסגל הרחב ולהחליט את מי משביחים תוך כדי תנועה ואת מי משאילים קצת.

וגם בלי קשר לאספקטים של טווח ארוך, בטווח הקצר עם הפלייאוף שלפנינו, חייבים עוד שחקן שיכול לשחק על ה-8/10. אם לא ברמת ההרכב, אז ברמת חילוף לגיטימי ראוי. אני אומר את זה גם אם קרייב לא פצוע, אם הוא כן פצוע אז בכלל.
בסדר ואצלנו סימנו את פרבר ויאיר מורדכי לעונה הבאה.
אני הייתי שמח אם היו מגששים לראות איך אפשר להוציא את נדב נידם ממכבי ת"א שמשאילה אותו כבר חצי קריירה.
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

כמו עם אבו רומי שאלונה צריכה יותר מאיתנו ונשמע שהעסקה בסכומים שאין שום סיבה שנשלם, גם רוטמן (שאנחנו גם לא צריכים) אם וכאשר זה שחקן שאלונה הרבה יותר צריכה כי בלוריאן בסוף שנה עוזב
Niro
קיבל.ה  2373 לייקים

KingZivos כתב: 10 פברואר 2026, 13:09 לא יודע אם אל ים צריך להיות בהפועל או לא- כרגע. אם הוא לא מקבל דקות בעיניי עדיף שיהיה מושאל.
אמנם הוא כבר לא בן 18 אבל רק בדצמבר יהיה 23. עמדת הקשר האחורי מחייבת הרבה דקות, כולל הרבה טעויות- עד שאתה מגיע למשהו יציב.
זו עמדה שבניגוד לחלוץ, הרבה שחקנים מגיעים לשיא היכולת בגילאי ה28-32. זה לא אומר שבהכרח ככה יהיה גם עם אל ים, אבל לדעתי יש לו פוטנציאל.
כמה ניצחונות ולאל ים חזר "הפוטנציאל". אוי ואבוי לנו אם הוא המחליף הראשון שלנו של קרייב ופלקאו.
cholo
קיבל.ה  255 לייקים

Niro כתב: 10 פברואר 2026, 15:13
KingZivos כתב: 10 פברואר 2026, 13:09 לא יודע אם אל ים צריך להיות בהפועל או לא- כרגע. אם הוא לא מקבל דקות בעיניי עדיף שיהיה מושאל.
כמה ניצחונות ולאל ים חזר "הפוטנציאל". אוי ואבוי לנו אם הוא המחליף הראשון שלנו של קרייב ופלקאו.
האמת שזה מביך.
מילא היה עוד מתחרה איתו על העמדה אבל הוא אשכרה היחיד בספסל שיכול להכנס לעמדות האלה.. זאת הביקורת היחידה שלי על החלון הזה ואני מבין שהשוק קשה מאוד
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

הלך המומנטום כתב: 10 פברואר 2026, 11:32 לא מכיר טוב את עומר אבוהב, ואני לא מחסידי אל-ים למרות שהוא הראה יכולת לא רעה בתחילת הקריירה (דל"פ לגבי אל-ים, עם בטחון ומאמן שיכווין אותו הוא יכול להיות אחלה שחקן).
סביר להניח שאבוהב יותר טוב ממנו, אבל להשתמש בנתון אחד כדי להעביר את הנקודה זה קצת מוגזם.
אני לפחות משתמש בנתון
אין לי אפשרות לעשות שימוש בעוד נתונים בגלל שאל ים שיחק 120 דק ולא ביצע פעולות שמאפשרות השוואה הוגנת למול אחרים ששיחקו הרבה יותר

מנגד, כל מי שטוען כאן שאל ים שחקן ליגת על לגיטימי (עזבו הפועל), לא מתבסס על דבר מלבד משאלות לב וספקולציה שנשענת על הנחה לפיה כל הישראלים בגילאי 22-25 הם אותו שחקן גנרי: שפרבר, אל ים ועומר אבוהב זה למעשה בדיוק אותה תפוקה ואותה רמה.
ובכן, לא.
אל ים לא קיבל דקות בפאקינג לאומית, ברדה לא סמך עליו.

אתה הופך את אל ים ללגיטימי רק משום שלא רואים אותו משחק.
כי אם הוא לא מקבל דקות אפשר לדמיין ולטעון שהוא לגיטימי וטוב כמו פרבר או אבוהב. זה לא רציני.
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

שאנגפר כתב: 10 פברואר 2026, 12:01 זה גם להשתמש בנתון בשביל להוכיח אג'נדה. ברור שאם שחקן משחק באופן קבוע רמת כושר המשחק שלו גם עולה ככה שיש סבירות גבוהה שאם אל ים היה משחק את מספר הדקות של אבוהב אחוז הדיוק שלו היה עולה.
זו לא אג׳נדה.
זה מציאות מקצועית.
אגב, לא ברור מאיפה ההנחה שלך לפיה שחקן שמשחק באופן קבוע ישפר את הדיוק במסירה כי בהכרח מי שמשחק ברצף משפר כושר משחק ואז הוא מדייק.

אפשר גם לומר שיש לו יותר הזדמנויות לטעות ולכן קשה יותר להגיע לאחוז גבוה.
אל ים לא פה מאתמול, מה ראיתם ממנו ?
הוא כן בגרף שיפור קל אבל לומר שהוא עדיף על שחקני ליגה שמשחקים ברצף, ומבססים מעמד כשחקני ליגת על ומתבלטים בקבוצות אמצע טבלה ומטה ?

אגב, חושב שלנוכח המשחק הסטטי מאוד של הפועל, יותר קשה לדייק במסירה שאתה משחק בהפועל חיפה וסכנין מאשר הפועל ת״א הזו
D&3
קיבל.ה  1629 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 פברואר 2026, 15:44
שאנגפר כתב: 10 פברואר 2026, 12:01 זה גם להשתמש בנתון בשביל להוכיח אג'נדה. ברור שאם שחקן משחק באופן קבוע רמת כושר המשחק שלו גם עולה ככה שיש סבירות גבוהה שאם אל ים היה משחק את מספר הדקות של אבוהב אחוז הדיוק שלו היה עולה.
זו לא אג׳נדה.
זה מציאות מקצועית.
אגב, לא ברור מאיפה ההנחה שלך לפיה שחקן שמשחק באופן קבוע ישפר את הדיוק במסירה כי בהכרח מי שמשחק ברצף משפר כושר משחק ואז הוא מדייק.

אפשר גם לומר שיש לו יותר הזדמנויות לטעות.
הוא כן בגרף שיפור קל אבל לומר שהוא עדיף על שחקני ליגה שמשחקים ברצף, ומבססים מעמד כשחקני ליגת על ומתבלטים בקבוצות אמצע טבלה ומטה ?

אגב, חושב שלנוכח המשחק הסטטי מאוד של הפועל, יותר קשה לדייק במסירה שאתה משחק בהפועל חיפה וסכנין מאשר הפועל ת״א הזו
האחוזי מסירה של פלקאו וקרייב נמוכים משל אל ים אז לא יודע כמה השורה תחתונה שלך נכונה
KingZivos
קיבל.ה  265 לייקים

אמרתי שהוא מתאים להיות מחליף כרגע?
אמרתי שאתם תאכלו עליו עוד הרבה כובעים
אבל עדיין זה לא אומר שהשפשוף שלו צריך להיות בהפועל
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

KingZivos כתב: 10 פברואר 2026, 17:39
אמרתי שהוא מתאים להיות מחליף כרגע?
אמרתי שאתם תאכלו עליו עוד הרבה כובעים
אבל עדיין זה לא אומר שהשפשוף שלו צריך להיות בהפועל
לא נאכל את הכובע עליו ולא כלום

אל ים שחקן לא טוב והוא לא צריך להמשיך לשחק במועדון יותר החל מהקיץ. גדל בהפועל, אין לי שוב דבר רע נגדו ומאחל לו בהצלחה, אבל הוא לא ברמה שאליה הפועל שואפת.
amorphis
קיבל.ה  291 לייקים

לדעתי כרגע החילוף של קרייב זה אלקוקין
והחילוף של פלקאו אחרי קרייב הוא ארצל
והאמת שעל אף אחד מהשמות של הישראלים שעלו לינואר לא הייתי סומך כקשר פותח בפלייאוף העליון.
אם אליאס היה אופציה הייתי הולך עליו לגמרי אבל אין סיכוי שאלונה תשחרר אותו
סמל אישי של משתמש
צ'ימבויקה
קיבל.ה  1151 לייקים

D&3 כתב: 10 פברואר 2026, 15:49
זו לא אג׳נדה.
זה מציאות מקצועית.

אפשר גם לומר שיש לו יותר הזדמנויות לטעות.

האחוזי מסירה של פלקאו וקרייב נמוכים משל אל ים אז לא יודע כמה השורה תחתונה שלך נכונה
ההנחה של המשתמש הייתה שמי שמשחק יותר ידייק יותר במסירה, אני טוען שזה ההפך וזה מה שהוכח פה

כפי שאמרתי קודם
כשאתה משחק יותר אתה כנראה פחות תדייק
זו השורה התחתונה שלי

לכן טענתי שאם אבוהב בפי 10 יותר דקות (זה מלא) עדיין נתן 6 אחוז יותר דיוק במסירה , אז זה אומר שהוא שחקן טוב יותר באספקט הזה שהוא משמעותי ביותר בתפקיד הקשר האחורי
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

טבריה רוצה את ארי כהן בהשאלה עד סוף עונה
דוגיס
קיבל.ה  467 לייקים

RedDrifter כתב: 10 פברואר 2026, 19:51 טבריה רוצה את ארי כהן בהשאלה עד סוף עונה
לא יקרה הבקרה הודיע להם שאין להם אישור לצרף שחקנים.
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

Mr.china כתב: 10 פברואר 2026, 12:29
מסכים, קצת כמו אלטמן שהבינו את המקום שלהם ואז הם פשוט משחקים כדורגל ולא מנסים דברים מיוחדים.

יש מצב שיש קשר לאיזה צוות מנטלי שעובד בהפועל?
dino כתב: 10 פברואר 2026, 12:34 כנראה שזה שילוב של קרקע יותר יציבה בשבילו, סביבה מקצועית יותר, קבוצה טובה מסביבו, אווירה אחרת
גם באופן טבעי יש התפתחות שקשורה לגיל.
לגבי אלטמן זה גם הדברים האלה, ולדעתי גם נוספים:
- סוף סוף יש לו עם מי לשחק. השחקנים שמסביבו הרבה יותר מוכשרים ממה שהיה בקדנציה הקודמת שלו בהפועל (או לכל הפחות יותר טובים בעבודת צוות). הוא כבר לא צריך לייצר בעצמו את הכל מאפס.
- הפועל משחקת כמו קבוצה שמאמינה בעצמה ומאמינה שאפשר לנצח בכל משחק. זה כבר לא "... ואבדה תקותנו נגזרנו לנו".
רינגו סטאר המלך
סמל אישי של משתמש
בעל(ת) האוב
קיבל.ה  251 לייקים

amorphis כתב: 10 פברואר 2026, 17:58 לדעתי כרגע החילוף של קרייב זה אלקוקין
והאמת שעל אף אחד מהשמות של הישראלים שעלו לינואר לא הייתי סומך כקשר פותח בפלייאוף העליון.
במציאות הנוכחית אני חושב שהם צריכים לשחק יחד, אלקוקין קצת יותר קדימה מקרייב/פלקאו, וכמי שעוזר להניע כדור ולבנות התקפות.
רינגו סטאר המלך
אסון למכבי
קיבל.ה  129 לייקים

זו לא אג׳נדה.
זה מציאות מקצועית.

אפשר גם לומר שיש לו יותר הזדמנויות לטעות ולכן קשה יותר להגיע לאחוז גבוה.

גם ארצל לא פה מאתמול וכולם קברו שחררו השאירו אותו ומכרו אותו והנה פתאום הוא מחליף לגיטימי.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

בעל(ת) האוב כתב: 10 פברואר 2026, 20:44
amorphis כתב: 10 פברואר 2026, 17:58 לדעתי כרגע החילוף של קרייב זה אלקוקין
במציאות הנוכחית אני חושב שהם צריכים לשחק יחד, אלקוקין קצת יותר קדימה מקרייב/פלקאו, וכמי שעוזר להניע כדור ולבנות התקפות.
הדבר האחרון שאלקוקין עושה זה להניע כדור
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

בספורט 5 מציינים שארי כהן בדרך לטבריה , הם צריכים אישור חריג של הבקרה התקציבית בגלל הבלאגן שלהם.

לא מצויין איזה מתווה העסקה רק רשום שהפועל לא תעמוד בדרכו.
פומפה
קיבל.ה  620 לייקים

אי אפשר לעניין אותם גם באל ים ומחאמיד?
Asafasraf
קיבל.ה  1896 לייקים

באמת שלא מבין מה אנשים רוצים.
הסגל סבבה לגמרי.
שני שוערים ראויים לליגה.
מגן ימני: קוקו, פיבן ארצ׳ל.
בלמים: צ׳יקו, מאיימבו, ארצ׳ל מורגן.
מגן שמאלי: ליידנר, נאסר, מורגן.
קישור אחורי: קרייב, פלקאו, אל ים, אלקוקין ולמקין.
קשר 10: לויזו, אלקוקין, קורין, ארי כהן, אלטמן.
קו ימין: טוריאל, לויזו, שאנדה סילבה, קורין
קו שמאל: בוסקילה, סילבה, לויזו, קורין
חלוץ: בואטנג, דאפה, אלטמן ומחמיד.

מספיק עומק ויכולת להתמודד למעלה (אי אפשר שהספסל יהיה ברמה של ליגת אלופות)

Sent from my iPhone using Tapatalk
נערך לאחרונה על ידי Asafasraf ב 10 פברואר 2026, 22:20, נערך פעם 1 בסך הכל.
קפבלנקה
קיבל.ה  834 לייקים

Asafasraf כתב: 10 פברואר 2026, 22:20 באמת שלא מבין מה אנשים רוצים.
הסגל סבבה לגמרי.
שני שוערים ראויים לליגה.

מספיק עומק ויכוחת להתמודד למעלה (אי אפשר שהספסל יהיה ברמה של ליגת אלופות)

באמת שהכל בסדר חוץ ממחליף ראוי לקישור האחורי, ולעמדת ה"8" ספציפית (אם כמה שאני לא אוהב את הספרות האלה של העמדות, זה לא שהם עומדים בטור בקישור, חוליית קישור זה אוסף של תכונות ויכולות).

אבל כיום המצב הוא שאם קרייב נפצע או מורחק (והוא עומד להיות כי יש לו 8 צהובים). אין שחקן בקבוצה עם אוסף התכונות המתאים כדי להחליף אותו. אלקוקין זה לא האיש. קנצפולסקי זה לא זה.

צריך קשר מרכזי ישראלי מהליגה שיכול לשמש גיבוי ראשון. אמרו פה עומר אבוהב, זורם אתכם. אבל זה חשוב מאוד כבר בחלון הזה.
סמל אישי של משתמש
RedDrifter
קיבל.ה  564 לייקים

הסגל סבבה לגמרי.
שני שוערים ראויים לליגה.

הכל יפה ונחמד על הנייר

בפועל אין לך 10 כבר מי יודע כמה זמן, אלקוקין לא מתאים לתפקיד וארי כהן ממש לא 10

מגן שמאל אנחנו עולים עם בלם אחרי ניפוי של יאזן (בצדק, לא ברמה) ויש לנו את ליידנר שכנראה עוד יהיה ביציע העונה בגלל פציעה כזאת או אחרת

פציעה של קרייב/פלקאו אין לך 6 ראוי באמת לתפוס את מקומם.

לא שואפים לליגת האלופות, זה לא מספיק לפלייאוף העליון.
shaolin232
קיבל.ה  765 לייקים

צ'ימבויקה כתב: 10 פברואר 2026, 15:34
הלך המומנטום כתב: 10 פברואר 2026, 11:32 לא מכיר טוב את עומר אבוהב, ואני לא מחסידי אל-ים למרות שהוא הראה יכולת לא רעה בתחילת הקריירה (דל"פ לגבי אל-ים, עם בטחון ומאמן שיכווין אותו הוא יכול להיות אחלה שחקן).
אני לפחות משתמש בנתון
אין לי אפשרות לעשות שימוש בעוד נתונים בגלל שאל ים שיחק 120 דק ולא ביצע פעולות שמאפשרות השוואה הוגנת למול אחרים ששיחקו הרבה יותר

מנגד, כל מי שטוען כאן שאל ים שחקן ליגת על לגיטימי (עזבו הפועל), לא מתבסס על דבר מלבד משאלות לב וספקולציה שנשענת על הנחה לפיה כל הישראלים בגילאי 22-25 הם אותו שחקן גנרי: שפרבר, אל ים ועומר אבוהב זה למעשה בדיוק אותה תפוקה ואותה רמה.
ובכן, לא.
אל ים לא קיבל דקות בפאקינג לאומית, ברדה לא סמך עליו.

אתה הופך את אל ים ללגיטימי רק משום שלא רואים אותו משחק.
כי אם הוא לא מקבל דקות אפשר לדמיין ולטעון שהוא לגיטימי וטוב כמו פרבר או אבוהב. זה לא רציני.
אחלה תגובה
צודק לחלוטין
סמל אישי של משתמש
Mr.china
קיבל.ה  268 לייקים

הסגל סבבה לגמרי.
שני שוערים ראויים לליגה.

+
שכחת את למקין שיכול להיות בכל עמדה

חשבתי שיביאו מחליף לרן בנימין אבל אם אין מישהו בשלוף אז לא בכוח
CouchPotato
קיבל.ה  55 לייקים

Mr.china כתב: 11 פברואר 2026, 07:21
הסגל סבבה לגמרי.
שני שוערים ראויים לליגה.

+
שכחת את למקין שיכול להיות בכל עמדה

חשבתי שיביאו מחליף לרן בנימין אבל אם אין מישהו בשלוף אז לא בכוח
צ'יקו יכול לשחק גם מגן שמאלי.
שליחת תגובה