ובכדורגל מותר לך 3 חילופים ובכדורסל כמה שאתה רוצה. זה לא נכון שבמשחק ממוצע של כדורגל ישחקו 14 שחקנים ובכדורסל, 11-12?
סגל לעונה הבאה 2025-2026
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
פופלינגר:
גם אחרי ההחתמה של ואסיליה מיציץ' בהפועל תל אביב לא עוצרים וממשיכים בבניית הסגל לעונה הבאה, כאשר אחד המועמדים להצטרף לקבוצה הוא הפורוורד האמריקאי קול סווידר (26, 2.03 מ׳), כפי שחשף הבעלים עופר ינאי בהפועל TV, ערוץ התקשורת הרשמי של הפועל "IBI" תל אביב.
סוויידר רשם עונה תנודתית ב-2024/25, כשעבר בין קבוצות NBA וג'י ליג. הפורוורד האמריקאי פתח את העונה תחת חוזה דו-כיווני בדטרויט פיסטונס, שיחק גם בקבוצת הבת מוטור סיטי קרוז, ובהמשך עבר לסאות' ביי לייקרס. במרץ קיבל הזדמנות בליגה הבכירה עם חוזה עשרת ימים בטורונטו ראפטורס, ורשם שמונה הופעות לפני ששוחרר.
במדי הלייקרס בליגת הקיץ סווידר רשם עד כה ממוצעים מרשימים של 19.7 נקודות, 8.3 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים ו-1.3 חטיפות למשחק בשלושה משחקים
בעונת 2024/25 בג׳י-ליג רשם סווידר ממוצעים עם 21.0 נקודות למשחק ב-57.1% ל-2, 44.3% מעבר לקשת ו-95.2% מהקו. הוא הוסיף גם 5.6 ריבאונדים, 1.9 אסיסטים ו-1.0 חטיפות ב-31 משחקים, בהם שיחק 34.6 דקות בממוצע. האדומים מחפשים שחקן לעמדה מספר 4 עם יד מחוץ לקשת, כך שסווידר בהחלט יכול להתאים לפרופיל.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
גם אחרי ההחתמה של ואסיליה מיציץ' בהפועל תל אביב לא עוצרים וממשיכים בבניית הסגל לעונה הבאה, כאשר אחד המועמדים להצטרף לקבוצה הוא הפורוורד האמריקאי קול סווידר (26, 2.03 מ׳), כפי שחשף הבעלים עופר ינאי בהפועל TV, ערוץ התקשורת הרשמי של הפועל "IBI" תל אביב.
סוויידר רשם עונה תנודתית ב-2024/25, כשעבר בין קבוצות NBA וג'י ליג. הפורוורד האמריקאי פתח את העונה תחת חוזה דו-כיווני בדטרויט פיסטונס, שיחק גם בקבוצת הבת מוטור סיטי קרוז, ובהמשך עבר לסאות' ביי לייקרס. במרץ קיבל הזדמנות בליגה הבכירה עם חוזה עשרת ימים בטורונטו ראפטורס, ורשם שמונה הופעות לפני ששוחרר.
במדי הלייקרס בליגת הקיץ סווידר רשם עד כה ממוצעים מרשימים של 19.7 נקודות, 8.3 ריבאונדים, 1.7 אסיסטים ו-1.3 חטיפות למשחק בשלושה משחקים
בעונת 2024/25 בג׳י-ליג רשם סווידר ממוצעים עם 21.0 נקודות למשחק ב-57.1% ל-2, 44.3% מעבר לקשת ו-95.2% מהקו. הוא הוסיף גם 5.6 ריבאונדים, 1.9 אסיסטים ו-1.0 חטיפות ב-31 משחקים, בהם שיחק 34.6 דקות בממוצע. האדומים מחפשים שחקן לעמדה מספר 4 עם יד מחוץ לקשת, כך שסווידר בהחלט יכול להתאים לפרופיל.
-
- קיבל.ה 383 לייקים
מכיר את סווידר היטב, וואלה אשמח שיבוא
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
לא רכרוכי מתחת לסל? איך הוא שומר?joshsoos כתב:מכיר את סווידר היטב, וואלה אשמח שיבוא
-
- קיבל.ה 565 לייקים
ממוצעים מטורפים.גביזון כתב: ↑16 יולי 2025, 20:11 פופלינגר:
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
מהסרטונים שלו סויידר משחק אך ורק מחוץ לקשת באוריינטציה של עד כדי פיור שוטר, בתפקיד כמו 3-4. אני מבין שמחפשים 4 עם יד אבל לשים אותו עם מוטלי זו בעיה קשה בריבאונד במיוחד ריבאונד התקפה. מקווה מאד שלא יוותרו על קבוקלו אם יביאו אותו.
-
- קיבל.ה 383 לייקים
הגנה בג'י ליג זה לא משהו שהולך חזק....בכל מקרה זה לא הצד הבולט שלו ( אבל גם לא של קבוקלו ) אחרת כנראה היה מקבל יותר שאנסים בנבא, אבל הוא ריבאונדר טוב שהשתפר מאוד וצלף שמרווח מעולה היה תמיד, ועם כמות החודרים שיהיה לנו השנה הוא והם יכולים לחגוג. לא הייתי לוקח אותו על פטרושב, אבל מאחר וברור שזה מגיע מוגאס כי היה לו כמה משחקים טובים עם הלייקרס עכשיו, כנראה שאירופה די ריקה
-
- קיבל.ה 383 לייקים
בסרטונים לא מראים ריבאונדים בונבון...
- מילפורד
- קיבל.ה 2567 לייקים
כבר חמש שנים בערך שמותר בכדורגל 5 חילופים.
במשחק כדורגל ממוצע מנצלים את כל החילופים וישחקו בסה״כ 16 שחקנים.
במשחק כדורסל, בדרך כלל הרוטציה היא של 9-10 שחקנים (בקבוצה עם סגל רחב, בקבוצה ממוצעת בליגה שלנו רוטציה סבירה היא של 8-9 שחקנים) , 12 ישחקו אולי במשחק שנכנס לגארבג׳.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
נשמע 4 בסגנון של מיילס של דדאס המרווח בהתקפה, אנחנו לא קבוצת ריבאונד להיט. תן לי פטרושב, אם לא אז צ'ומה אוקקה. העיקר שברונו ישאר גם.joshsoos כתב:הגנה בג'י ליג זה לא משהו שהולך חזק....בכל מקרה זה לא הצד הבולט שלו ( אבל גם לא של קבוקלו ) אחרת כנראה היה מקבל יותר שאנסים בנבא, אבל הוא ריבאונדר טוב שהשתפר מאוד וצלף שמרווח מעולה היה תמיד, ועם כמות החודרים שיהיה לנו השנה הוא והם יכולים לחגוג. לא הייתי לוקח אותו על פטרושב, אבל מאחר וברור שזה מגיע מוגאס כי היה לו כמה משחקים טובים עם הלייקרס עכשיו, כנראה שאירופה די ריקה
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
נכון, אבל 98 אחוז מהסלים שלו מחוץ לקשת, לא וורסטילי במיוחד. בכל מקרה אם אתה רוצה אותו אז גם אני, רק כדי שאוכל לקלל ולהאשים אותך במשחקים.joshsoos כתב:בסרטונים לא מראים ריבאונדים בונבון...
-
- קיבל.ה 383 לייקים
במציאות זה מן הסתם פחות, אבל כן זה הפורטה שלו ואיטודיס רוצה סטרץ פור... בטוח שחייבים עוד זר, קבוקלו או מישהו אחר.
-
- קיבל.ה 1173 לייקים
לא יודע למה התמקדו דווקא בו, עופר דיבר גם על אמיר קופי וטרה ליילס.
מה יש לכם מקבוקלו? לא ראיתי ממנו יותר מדי העונה
-
- קיבל.ה 602 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1822 לייקים
- יצירת קשר:
ועכשיו היישר מפי האתון בצורה הברורה ביותר סדר העדיפויות השנההפועל כתב: ↑16 יולי 2025, 17:40ברור , זה לגמרי צרות של עשירים. אני רק אומר את מה שנראה לי לפחות מובן מאליו - הסגל הזה נבנה קודם כל בשביל להצליח ביורוליג, במיוחד בהינתן המגבלה של אי-אירוח בישראל כנראה בזמן הקרוב. להלן כמות זרים חסרת תקדים, עומק שמספיק לשתי קבוצות, הבטחות שלא צריך להגיע לישראל בכלל וכו'.
במודל לקחנו בחשבון שבעצם המטרה החשובה ביותר זה לוודא שאנחנו עושים לפחות פלייאוף, זה עוד לפני מיציץ’, לא היה ברור לנו שגם הוא יהיה לרשותנו. הדבר השני והחשוב ביותר זה סיפור האליפות בישראל
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2658 לייקים
זה בסדר גמור , האליפות גם מוכרעת אחריי שהיורוליג נגמר לכן אין ספק שהמשימה החשובה ביותר קודם זה להגיע לפליאוף ביורוליג
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
אמיר קופי? אולימפיאקוס אמרו שיפנו אליו אם לא יצליחו להביא את מיצ'יץ', איך הוא קשור אלינו?Niro כתב:לא יודע למה התמקדו דווקא בו, עופר דיבר גם על אמיר קופי וטרה ליילס.
לגבי טרה ליילס תודה על זה, עכשיו יודע מה אני אעשה בלילה

-
- קיבל.ה 6221 לייקים
לגבי קול סוויידר, הוא כזה גאנר מטורף שאין לי ספק שהוא יהיה כלי נשק שקשה להתמודד איתו, אבל גם אני הייתי מעדיף מישהו כמו אוקיקי שבנוסף להיות קלעי טוב (לא כמו סוויידר, אבל טוב) הוא גם שומר אדיר.
הייתי מוסיף עוד שם שיכול להיות אופציה - מייקה פוטר. כמו סוויידר גם הוא פורוורד לבנבן שבעיקר זורק שלשות (שוב, לא ברמה של סוויידר), אבל הוא גם אתלט לא רע וריבאונדר טוב עם סייז מצוין.
הייתי מוסיף עוד שם שיכול להיות אופציה - מייקה פוטר. כמו סוויידר גם הוא פורוורד לבנבן שבעיקר זורק שלשות (שוב, לא ברמה של סוויידר), אבל הוא גם אתלט לא רע וריבאונדר טוב עם סייז מצוין.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
טוב מאד שרשמת את פוטר, כל שם שהבאת עד עכשיו עולה שמתעניינים בוהוקיץ' כתב:לגבי קול סוויידר, הוא כזה גאנר מטורף שאין לי ספק שהוא יהיה כלי נשק שקשה להתמודד איתו, אבל גם אני הייתי מעדיף מישהו כמו אוקיקי שבנוסף להיות קלעי טוב (לא כמו סוויידר, אבל טוב) הוא גם שומר אדיר.

-
- קיבל.ה 1173 לייקים
עופר ממש בהתחלה נתן 3 שמות- קופי, ליילס וסווידר. אין לי מושג למה כולם מדווחים רק על השלישי.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=512531Niro כתב:עופר ממש בהתחלה נתן 3 שמות- קופי, ליילס וסווידר. אין לי מושג למה כולם מדווחים רק על השלישי.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
טריי ליילס נראה אופציה מעניינת מאד, סייז - 2.06, יד טובה מחוץ לקשת, גם הוא משחק הרבה מחוץ לקשת ומרבה בקאצ' אנד שוט.
אם כל השאלות: במקום קבוקלו או בנוסף לקבוקלו. כי אם זה בנוסף לקבוקלו אני הולך על 4 שונה.
אם כל השאלות: במקום קבוקלו או בנוסף לקבוקלו. כי אם זה בנוסף לקבוקלו אני הולך על 4 שונה.
- רדנקו
- קיבל.ה 1727 לייקים
זה בנוסף. עופר כבר אמר שברונו נשאר.גביזון כתב:טריי ליילס נראה אופציה מעניינת מאד, סייז - 2.06, יד טובה מחוץ לקשת, גם הוא משחק הרבה מחוץ לקשת ומרבה בקאצ' אנד שוט.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- רדנקו
- קיבל.ה 1727 לייקים
ולגבי סווידר - ברונו הוא דניס רודמן בהשוואה להגנה של סווידר.
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
מה נסגר עם איש לא הבנתי כבר. בכללי על כמה שחקנים אנחנו עומדים כבר?
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
היום ציינו את הסגל בערוץ הספורט ולא שמו את ברונו, לא יודע אם בכוונה.רדנקו כתב:זה בנוסף. עופר כבר אמר שברונו נשאר.גביזון כתב:טריי ליילס נראה אופציה מעניינת מאד, סייז - 2.06, יד טובה מחוץ לקשת, גם הוא משחק הרבה מחוץ לקשת ומרבה בקאצ' אנד שוט.
בנוסף, תומר גבעתי פרסם אתמול וגם היום הוא ציין שבהפועל חלוקים לגבי קבוקלו.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
לגבי ה4 שיביאו, יש לי תחושה שכמו שקרה עם מוטלי עונה שעברה - ברגע שהביאו אותו אז כל המטרה של העונה השתנתה ובעקבותיו הביאו את בברלי, אז ברגע שהצליחו להביא לא מיצ'יץ' יכוונו ל4 רציני כי יכוונו חזק יותר למעלה.
-
- קיבל.ה 602 לייקים
דווקא סווידר נשמע אופציה מאוד מעניינת לפי הנתונים שהביאו פה
בסדר הוא לא הגנתי אבל קלעי באחוזים גבוהים מאוד משלוש וזה יעזור לרווח את ההתקפה
ברגע שהכדור יכנס פנימה למוטלי/אוטורו (מיציץ לטיפולך) או אחרי חדירות של בלייקני ואלייזה אז השומרים יבואו לעזור וסווידר ידפוק את השלשות
בסדר הוא לא הגנתי אבל קלעי באחוזים גבוהים מאוד משלוש וזה יעזור לרווח את ההתקפה
ברגע שהכדור יכנס פנימה למוטלי/אוטורו (מיציץ לטיפולך) או אחרי חדירות של בלייקני ואלייזה אז השומרים יבואו לעזור וסווידר ידפוק את השלשות
- רדנקו
- קיבל.ה 1727 לייקים
הוא קלע מדהים. ראיתי אותו בליגת הקיץ בלייקרס.
אבל הוא משחק שם 3 ולא 4 ונמצא רחוק מהסל גם בהגנה וגם בהתקפה.
בפעמים הבודדות שראיתי אותו חודר לסל כל מגע קטן העיף אותו המידה
הוא הכי לא פיזי.
הוא הכי לא פיזי.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
בדיוק, נראה 3 פיור שוטר, יש לנו מספיק שלושים: בריינט, מלקולם ואיש.רדנקו כתב:הוא קלע מדהים. ראיתי אותו בליגת הקיץ בלייקרס.
הוא הכי לא פיזי.
צריך 4 שהוא 4.
-
- קיבל.ה 1966 לייקים
בשיחה של אמסלם ולימור עם איטודיס הם לא ממש הבינו/הקשיבו על הבעיה שאיטודיס דיבר עליה.
כמו שכולנו יודעים לפי חוקי היורוליג,לקבוצות מותר להתחיל להתאמן רק 35 ימים לפני תחילת המשחקים.
הבעיה שיש לנו הרבה שחקנים שלפני תחילת האימונים יהיו בנבחרות הלאומיות.וכשהם יחזרו יתחילו המשחקים בגביע ווינר* ככה שלקבוצה שהרבה מהשחקנים שלה חדשים לא יהיה כמעט זמן להתאמן ולהתחבר כקבוצה לפני שיתחילו המשחקים ביורוליג.
*איטודיס לא זכר את השם,וקרא לו סופר קאפ.
לכן אמסלם ולימור לא הבינו שהוא דיבר על גביע ווינר,שלדעתו יפגע לנו בהכנות לליגה וליורוליג.
כמו שכולנו יודעים לפי חוקי היורוליג,לקבוצות מותר להתחיל להתאמן רק 35 ימים לפני תחילת המשחקים.
הבעיה שיש לנו הרבה שחקנים שלפני תחילת האימונים יהיו בנבחרות הלאומיות.וכשהם יחזרו יתחילו המשחקים בגביע ווינר* ככה שלקבוצה שהרבה מהשחקנים שלה חדשים לא יהיה כמעט זמן להתאמן ולהתחבר כקבוצה לפני שיתחילו המשחקים ביורוליג.
*איטודיס לא זכר את השם,וקרא לו סופר קאפ.
לכן אמסלם ולימור לא הבינו שהוא דיבר על גביע ווינר,שלדעתו יפגע לנו בהכנות לליגה וליורוליג.
בוואן כותבים שאם יוחתם עוד 4 אז קאבוקלו יעזוב.
חבל מאוד , טעות
חבל מאוד , טעות
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
חינאס דיבר על סיום ליגת הקיץ והחתמת שחקנים ככה שאם יוחתם שחקן משם זה יקרה בעוד 7-10 ימים לדבריו.
- מילפורד
- קיבל.ה 2567 לייקים
מה שיש לנו בינתיים בסגל בודאות:
מדר, אניס, מיציץ
טימור, בלייקני, בראיינט
מלקולם, וויינרייט, פלטין
גינת, בלייזר, קבוקלו
מוטלי, אוטורו, אודיאסה, שגב
לגבי רבינוביץ ורוינה לא שמענו כלום, סביר להניח שהם לא יהיו בהפועל.
מדברים על זה שדולינסקי יהיה בסגל, וכנראה יפתח זיו.
עם באמת רוצים להתחיל את העונה עם 20 שחקנים בסגל , אולי זה כריס ג׳ונס ועוד 4 שיצטרפו.
אבל להערכתי , מתוך ה20 האלה 2 לא באמת יתחילו איתנו את העונה או שישוחררו בשלבים מוקדמים של העונה.
וויינרייט , ג׳ונס (כפונקציה של הבריאות שלו), קבוקלו והייתי גם שם את אודיאסה ברשימה הזאת מועמדים לא באמת להיות פה שנה הבאה.
מדר, אניס, מיציץ
טימור, בלייקני, בראיינט
מלקולם, וויינרייט, פלטין
גינת, בלייזר, קבוקלו
עם באמת רוצים להתחיל את העונה עם 20 שחקנים בסגל , אולי זה כריס ג׳ונס ועוד 4 שיצטרפו.
אבל להערכתי , מתוך ה20 האלה 2 לא באמת יתחילו איתנו את העונה או שישוחררו בשלבים מוקדמים של העונה.
וויינרייט , ג׳ונס (כפונקציה של הבריאות שלו), קבוקלו והייתי גם שם את אודיאסה ברשימה הזאת מועמדים לא באמת להיות פה שנה הבאה.
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
אני מתרגש לעדכן את רשימת השחקנים בהודעה הראשית באשכול בקומבו גארד בשם ווסיליה מיציץ'
- גביזון
- קיבל.ה 3327 לייקים
חייב להגיד שאם יחתימו את קול סווידר במקום קבוקלו זו טעות משמעותית, שכן אתה נשאר עם סווידר שהוא יותר 3 ותומר שלא מתאים בכלל ליורוליג למעט דקות מעטות,
לדעתי זה שנמוך שלא עמדה 4 ויהפוןך אותנו לקבוצת ריבאונד לא שלא טובה, אלא רעה.
טריי ליילס זה סיפור אחר, שחקן עם סייז וקליעה, שבהחלט יכול לתרום גם מתחת לסל.
אם נשארים עם 4 אחד הייתי נשאר עם ברונו ונותן לו צ'אנס אמיתי לשחק כ4, צ'אנס שהוא לא קיבל לאורך כל העונה הקודמת, אנ יזוכר שחפרתי על זה עוד במשחקי האימון הטרום עונתיים שצריך לתרגל אותו מהתחלה כ4.
מקסימום מחליף אותו לאחר כמה חודשים.
אם להחליף כבר ולשדרג זה פטרושב.
-
- קיבל.ה 1472 לייקים
לשחרר את איש, להביא 4 בנוסף לברונו ואת יפתח זיו ולסגור את הסגל. 17 שחקנים זה מספיקמילפורד כתב: ↑17 יולי 2025, 07:46 מה שיש לנו בינתיים בסגל בודאות:
מדר, אניס, מיציץ
טימור, בלייקני, בראיינט
מלקולם, וויינרייט, פלטין
גינת, בלייזר, קבוקלו
- iamgabormarton
- קיבל.ה 57 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1822 לייקים
- יצירת קשר:
רבינוביץ לא ימשיך ממה שהבנתי. הולך כנראה ללאומית
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו