אין אפשרות כזו.
אתה יכול לסיים 4-6
פאו יכולים לסיים 6-9
ולכן לא יקרה.
כל הסצנריוז המעודכנים אחרי אתמול, לכל הקבוצות, פה:
https://basketnews.com/news-244845-euro ... nd-38.html
אין אפשרות כזו.
גם אני הגעתי למסכנה הזאת , זה לא מבטיח לנו כלום
דווקא מאזן נצחונות מרגיש הרבה יותר נכון לטעמי.
קוד: בחירת הכל
H2H tiebreaker table: RMB / VBC / HTA
# Team W PF PA +/-
----------------------------------
1 RMB 3 339 325 14
2 VBC 2 349 360 -11
3 HTA 1 345 348 -3כן זה בדיוק מה שאני מציעמילפורד כתב: ↑17 אפריל 2026, 12:58זה הבית המשולש שלנו עם ריאל וולנסיה , אתה טוען שבגלל שיש לנו יתרון מול ולנסיה בראש בראש , אנחנו אמורים להיות מעליהם למרות שיש להם ניצחון יותר ממה שיש לנו בבית הזה?קוד: בחירת הכל
H2H tiebreaker table: RMB / VBC / HTA # Team W PF PA +/- ---------------------------------- 1 RMB 3 339 325 14 2 VBC 2 349 360 -11 3 HTA 1 345 348 -3
לדעתי הפגם הוא בגישה שלך, ואני אסביר , במקרה הספציפי הזה , המאזן הפנימי בין ריאל לולנסיה , אכן נותן לריאל יתרון על ולנסיה כי הם ניצחו בהפרש גבוה ב4 ממה שהפסידו לולנסיה.
אבל בוא נעשה תרגיל ונניח שהמצב היה הפוך , וולנסיה היתה ביתרון על ריאל.
בתרגיל הזה, השיטה שלך היתה אומרת: ולנסיה מעל ריאל , הפועל מעל ולנסיה וריאל מעל הפועל , איך פותרים מצב כזה?
אז עוברים למצב של מאזן בבית הפנימי?
אם ככה , אז יותר הגיוני מראש להסתכל על המזן בבית המשולש לפני שפותרים מאזנים ראש בראש, ובמקרה שנשאר שיוויון בבית הפנימי , פשוט מכילים אותו שובר שיוויון עד שמגיעים למצב שהסדר ברור.
דוגמא יפה לזה , היא בבית המרובע ברגע שמוסיפים את פנרבחצ'ה לתרגיל הזה.
שאגב , בית משולש שלנו אם ריאל וולנסיה כבר לא אפשרי , פנרבחצ'ה בפנים גם וזה כבר בית מרובע.
בית משולש עוד יכול להיות לנו עם פנר וריאל, שם ריאל עם 4 נצחונות ואנחנו מעל פנר.
אני אומר שבוא נראה מה הכוח המאגי הספציפי שלך בפתיחת אשכולות, ועל פי התוצאה נדע אם להחתים אותך על חוזה ארוך טווח כפותח אשכולות.
חשבתי שעברנו לניהול מקצועני, ככה אתה זורק אותו להרכב במשחק קריטי?!
לא התייחסת לסיטואציה שתיארתי, שבה אין היגיון למה שאתה מציע, בכל מקרה , אין מצב של בית משולש שלנו עם ריאל וולנסיה , זה מרובע אם פנרבחצ'ה אם יקרה.Xavi כתב: ↑17 אפריל 2026, 14:18כן זה בדיוק מה שאני מציעמילפורד כתב: ↑17 אפריל 2026, 12:58זה הבית המשולש שלנו עם ריאל וולנסיה , אתה טוען שבגלל שיש לנו יתרון מול ולנסיה בראש בראש , אנחנו אמורים להיות מעליהם למרות שיש להם ניצחון יותר ממה שיש לנו בבית הזה?קוד: בחירת הכל
H2H tiebreaker table: RMB / VBC / HTA # Team W PF PA +/- ---------------------------------- 1 RMB 3 339 325 14 2 VBC 2 349 360 -11 3 HTA 1 345 348 -3
לדעתי הפגם הוא בגישה שלך, ואני אסביר , במקרה הספציפי הזה , המאזן הפנימי בין ריאל לולנסיה , אכן נותן לריאל יתרון על ולנסיה כי הם ניצחו בהפרש גבוה ב4 ממה שהפסידו לולנסיה.
אבל בוא נעשה תרגיל ונניח שהמצב היה הפוך , וולנסיה היתה ביתרון על ריאל.
בתרגיל הזה, השיטה שלך היתה אומרת: ולנסיה מעל ריאל , הפועל מעל ולנסיה וריאל מעל הפועל , איך פותרים מצב כזה?
אז עוברים למצב של מאזן בבית הפנימי?
אם ככה , אז יותר הגיוני מראש להסתכל על המזן בבית המשולש לפני שפותרים מאזנים ראש בראש, ובמקרה שנשאר שיוויון בבית הפנימי , פשוט מכילים אותו שובר שיוויון עד שמגיעים למצב שהסדר ברור.
דוגמא יפה לזה , היא בבית המרובע ברגע שמוסיפים את פנרבחצ'ה לתרגיל הזה.
שאגב , בית משולש שלנו אם ריאל וולנסיה כבר לא אפשרי , פנרבחצ'ה בפנים גם וזה כבר בית מרובע.
בית משולש עוד יכול להיות לנו עם פנר וריאל, שם ריאל עם 4 נצחונות ואנחנו מעל פנר.
ככה לא נוצר מצב שקבוצה נחותה בראש בראש מקבוצה שניה ועדיין מעליה
המצב היום תמיד יכול להיות fallback
חבל מאוד , עם יתרון ביתיות נגד פנר היה לנו סיכוי סביר להגיע לפיינל פור, נגד ריאל ללא ביתיות יהיה קשה מאוד מאוד.
זה לא קשה מאוד מאוד, זה לא ריאלי.
אני יודע אבל מנסה לשמור על ניצוץ של תקווהdododo כתב: ↑17 אפריל 2026, 23:14זה לא קשה מאוד מאוד, זה לא ריאלי.
הפועל תצטרך לשחק מושלם כי אין לה פתרונות לריאל והיא במיס-מאץ בכמה עמדות.
הריפיון במשחק מול מונאקו ככל הנראה עלה במחיר הפיינל פור.
הטוב מ5, המנצחת עולה לפיינל פורעד המ!!ת הפועל כתב: ↑17 אפריל 2026, 23:22 נגד ריאל זה הטוב מ-3 או 5?
והמנצחת עולה לפיינל פור שזה 2 משחקים מזכייה?