עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
bambo_leo
קיבל.ה  160 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 09:16 אנס מחמיד זה שם שחייב להכניס פה אנשים לפרופורציות.
עאלק דין דוד וקארצב, יא מסטולים. תגידו תודה אם ישאירו את שבירו וגוני
אתה חושב שהוא מגיע להרכב?
trust the process
Berger
קיבל.ה  43 לייקים

אנאס מחמיד גם בתור מחליף - סורי אבל זה לא זה.
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  482 לייקים

7even כתב: 04 יוני 2025, 22:57
Piz כתב: 04 יוני 2025, 22:34
Sin Queso כתב: 04 יוני 2025, 22:15

חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.
חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.

הגיע הזמן להתחבר לקידמה, טכנולוגיה, וראש פתוח.
אוטוטו 2026, כן?
אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.
תעיף ליציע
קיבל.ה  175 לייקים

הפועל חייבים להביא ישראלי אחד שיקפיץ את המנויים.
מנסה לחשוב על שחקן כזה מלבד דיא סבע.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2861 לייקים

SickleCell כתב: 05 יוני 2025, 09:34
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.

אוטוטו 2026, כן?
אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.
שום קשר בין מה שרשמת לבין מה שכתב הבחור אליו הגבתי, סורי.

'להיות אוהד הפועל זה להיות חלק מסט הערכים'
סליחה? מי קובע מה הם הערכים? כל אדם קובע לעצמו את סט הערכים.
יש בין אוהדי הפועל אנשים עם שלל דעות ושלל ערכים שונים.
מי שרוצה להיות איש ימין שיהיה. מי שרוצה להיות איש שמאל שיהיה. מי שרוצה להיות סטרייט, גיי, מוסלמי, נוצרי, יהודי, בודהיסטי. אהלן וסהלן.
כל אחד עם מה שהוא רואה לנכון כסט הערכים עם החינוך אותו הוא ינק מהוריו.

לא אהדתי להפועל ולא אוהדי הפועל יקבעו לאף אחד את סט הערכים שלו, כל אדם יקבע לעצמו בלי שום קשר שלי לאהדה של הקבוצה.
אנחנו לא בונצואלה של הוגו צ'אבס של אנשים שהיו מחכים שמשאית של הממשלה תגיע לחלק להם שוברי מזון. אולי יש אנשים ששואפים שנחזור לשם. הרוב המוחלט לא.
אנחנו מדינה מפותחת, טכנולוגית ומתקדמת בזכות עצמינו. לא צריך ללמד אותנו איך לחשוב.
יחד, רק יחד! :heart:
yoni143
קיבל.ה  76 לייקים

אנשים פה מסרבים לשחקנים כמו שון ויסמן ויונתן כהן, בזמן שחזרנו 10 שנים אחורה לאנס מחמיד ולא מצליחים חודשיים לסגור את מור בוסקילה .

בפורום כדורסל, אנשים מסרבים לי לראסל ווסטברוק למרות שזה פרסום פייק .

אין לי כוחות כבר חח

שון ויסמן תיהיה התחלה טובה בלהזכיר לכולם שהפועל חזרה , ושחקנים בכירים חותמים בה.
סמל אישי של משתמש
Shacham
קיבל.ה  871 לייקים

Berger כתב: 05 יוני 2025, 09:33 אנאס מחמיד גם בתור מחליף - סורי אבל זה לא זה.
למה לא? יש לך שם אחר לישראלי שמתאים יותר להיות חלוץ מחליף?

נניח ששבירו לא היה מעביר אצלנו חצי עונה כושלת, ואז היו מחתימים אותו הקיץ כחלוץ מחליף, לא חושב שאנשים היו מתלוננים ככה. למרות שמחמיד בשנתיים האחרונות כבש 12 שערים בליגת העל, ושבירו כבש 3.
לא שכחתי
קיבל.ה  33 לייקים

לדמשקאן יש 8 שערים (2 בפנדל) ב25 הופעות. למחמיד יש 6 שערים (1 בפנדל) ב27 הופעות. לא הבדל משמעותי מבחינת מספרים, למרות שדמשקאן היה שם חם לאורך כל העונה.. אם מחמיד יגיע כחיזוק לספסל מה טוב
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

Shacham כתב: 05 יוני 2025, 10:04
Berger כתב: 05 יוני 2025, 09:33 אנאס מחמיד גם בתור מחליף - סורי אבל זה לא זה.
למה לא? יש לך שם אחר לישראלי שמתאים יותר להיות חלוץ מחליף?

נניח ששבירו לא היה מעביר אצלנו חצי עונה כושלת, ואז היו מחתימים אותו הקיץ כחלוץ מחליף, לא חושב שאנשים היו מתלוננים ככה. למרות שמחמיד בשנתיים האחרונות כבש 12 שערים בליגת העל, ושבירו כבש 3.
שם ישראלי אחד? קל
זרתותח כתב: 04 יוני 2025, 19:30
tormenta כתב: 04 יוני 2025, 19:22
אנחנו בתהליך כתב: 04 יוני 2025, 18:23 וולקאם היום או מחר
אנס מחמיד
החתמה מבישה, אפילו בתור חלוץ מחליף לא מביא אותו, עדיף שלא יעשו בכלל וולקאם
תן לי חלוץ מחליף שלא היה מביש אותך
arik89 כתב: 04 יוני 2025, 18:46
אנס מחמיד
איזה סירחון.. למה לא ווילסון האריס?
L.S
קיבל.ה  1134 לייקים

אני מוכן להתערב שכל המצקצקים לא ראו אותו משחק בשנתיים האחרונות וזוכרים אותו מהמעט זמן שהיה אצלנו בקנדציה הקודמת.

בשנה שעברה זכור לי שכל פעם שראיתי אותו משחק אמרתי לעצמי שהוא עשה שיפור משמעותי.
גם לנו הוא עשה סחרחורת בבלומפילד עם שער ובישול אם הזכרון שלי לא בוגד בי.

מבחינת נתונים הוא מהיר מאוד, יש לו שליטה לא רעה בכדור וכמחליף אני לוקח אותו על שבירו לדוגמא בלי למצמץ
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
בן לוז
קיבל.ה  213 לייקים

אין לי בעיה שיגיע בתור מחליף אם מביאים חלוץ מוכח להרכב
tormenta
קיבל.ה  44 לייקים

Sin Queso כתב: 04 יוני 2025, 22:15
תא מרבוטא כתב: 04 יוני 2025, 22:11

מי, שון וייסמן?
אני מניח שזה כי הוא קרא לירות בראשים של עזתים לא חמושים ולהרוג גם ילדים לפי הפרסום הזה

https://www.google.com/search?q=%D7%A9% ... e&ie=UTF-8

וגם, ובעיקר, כי הוא בקושי הבקיע בעונות האחרונות
חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.
חחח מאיפה אנשים כמוך באים תגיד לי? קום קום מהחלום שלך, הפועל תל אביב שייכת לכולם, מה הלאה? אתה רוצה אולי שנעמיד שאלון למי אנשים מצביעים בכניסה לשער 5?
tormenta
קיבל.ה  44 לייקים

אנחנו בתהליך כתב: 05 יוני 2025, 01:02
אנס מחמיד
https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507939

מקדים את ספורט 5 בשבילכם.
נו מה יש משהו חדש חוץ מהאנס? דיארה מתקרב?
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

L.S כתב: 05 יוני 2025, 10:22 אני מוכן להתערב שכל המצקצקים לא ראו אותו משחק בשנתיים האחרונות וזוכרים אותו מהמעט זמן שהיה אצלנו בקנדציה הקודמת.

מבחינת נתונים הוא מהיר מאוד, יש לו שליטה לא רעה בכדור וכמחליף אני לוקח אותו על שבירו לדוגמא בלי למצמץ
צא מנקודת הנחה שאתה מביא חלוץ מעולה והוא נפצע. נשארנו עם החלוץ המחליף לשארית העונה. האריס יכול להיות חלוץ פותח לשארית העונה בהפועל. מאחמיד לא מספיק טוב.
amorphis
קיבל.ה  82 לייקים

תכלס לא סובל את שון ויסמן באופן אישי
וגם בלי להכנס לפוליטיקה לכתוב "מי שרוצה להיות סטרייט, גיי, מוסלמי, נוצרי, יהודי, בודהיסטי. אהלן וסהלן" זה ערך ליברלי אחושרמוטה בסופו של דבר שאף אוהד ביתר וחלק גדול מאוהדי מכבי לא היה כותב..

7even כתב: 05 יוני 2025, 09:43

אוטוטו 2026, כן?
שום קשר בין מה שרשמת לבין מה שכתב הבחור אליו הגבתי, סורי.

'להיות אוהד הפועל זה להיות חלק מסט הערכים'
סליחה? מי קובע מה הם הערכים? כל אדם קובע לעצמו את סט הערכים.
יש בין אוהדי הפועל אנשים עם שלל דעות ושלל ערכים שונים.
מי שרוצה להיות איש ימין שיהיה. מי שרוצה להיות איש שמאל שיהיה. מי שרוצה להיות סטרייט, גיי, מוסלמי, נוצרי, יהודי, בודהיסטי. אהלן וסהלן.
כל אחד עם מה שהוא רואה לנכון כסט הערכים עם החינוך אותו הוא ינק מהוריו.

לא אהדתי להפועל ולא אוהדי הפועל יקבעו לאף אחד את סט הערכים שלו, כל אדם יקבע לעצמו בלי שום קשר שלי לאהדה של הקבוצה.
אנחנו לא בונצואלה של הוגו צ'אבס של אנשים שהיו מחכים שמשאית של הממשלה תגיע לחלק להם שוברי מזון. אולי יש אנשים ששואפים שנחזור לשם. הרוב המוחלט לא.
אנחנו מדינה מפותחת, טכנולוגית ומתקדמת בזכות עצמינו. לא צריך ללמד אותנו איך לחשוב.
ספרא טבא
קיבל.ה  210 לייקים

כששחקן 3 שנים מעלה פוסטים של חולה במוח הוא בעצמו מכניס פוליטיקה
רוצה להיות פוליטיקאי, שישלם את המחיר. לא רוצה אותו פה, שיזדיין
אגב גם כשחקן הוא חלש ומטה, הייתה לו עונה אחת גדולה באוסטריה, גם בן בסט פעם היה סנסציה בצרפת ואחרי זה חזר לארץ והיה ביצים, גם וייסמן יהיה אותו דבר

ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד "מחאמיד יותר טוב???" אז כנראה שלא אבל מחאמיד מגיע לחמם את הספסל, נחכה לראות מי החלוץ הבכיר
כל הישראלים האלה לא מזיזים לי, שיביאו כבר זרים, על זה תקום ותיפול העונה
L.S
קיבל.ה  1134 לייקים

arik89 כתב: 05 יוני 2025, 10:37
L.S כתב: 05 יוני 2025, 10:22 אני מוכן להתערב שכל המצקצקים לא ראו אותו משחק בשנתיים האחרונות וזוכרים אותו מהמעט זמן שהיה אצלנו בקנדציה הקודמת.

צא מנקודת הנחה שאתה מביא חלוץ מעולה והוא נפצע. נשארנו עם החלוץ המחליף לשארית העונה. האריס יכול להיות חלוץ פותח לשארית העונה בהפועל. מאחמיד לא מספיק טוב.
אני מודה שלא ראיתי את האריס הזה
הסתכלתי על המספרים שלו ולא ראיתי איזה הבדל משמעותית עד כדי כך שאתה קובע בנחרצות שהוא כן יכול להיות חלוץ פותח

עריכה: עכשיו ראיתי שהוא ממש דומה לגאבור מרטון. להביא אחושרמוטה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

ספרא טבא כתב: 05 יוני 2025, 10:48 כששחקן 3 שנים מעלה פוסטים של חולה במוח הוא בעצמו מכניס פוליטיקה
אגב גם כשחקן הוא חלש ומטה, הייתה לו עונה אחת גדולה באוסטריה, גם בן בסט פעם היה סנסציה בצרפת ואחרי זה חזר לארץ והיה ביצים, גם וייסמן יהיה אותו דבר

ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד "מחאמיד יותר טוב???" אז כנראה שלא אבל מחאמיד מגיע לחמם את הספסל, נחכה לראות מי החלוץ הבכיר
זכותו להגיד מה שהוא רוצה, איך זה קשור להפועל ולקהל שלה?
yoni143
קיבל.ה  76 לייקים

אוהדי קבוצת ספורט שלא רוצים שחקן בגלל דעות פוליטיות, הם לא אוהדי ספורט, תשפטו שחקן נטו מקצועית, ואם הוא מתאים להפועל לשים גולים , שון ויסמן רוב הקריירה באירופה כבש בספרד ובנבחרת ישראל כמו סוס, יעשה שמות פה בליגת העל גם בלי כושר משחק .
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

חיפה רוצים את גרופר. איך אני שמח שליינדר אצלנו. הייתי מתבאס אם זה היה הפוך
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

Sin Queso כתב: 05 יוני 2025, 11:03 חיפה רוצים את גרופר. איך אני שמח שליינדר אצלנו. הייתי מתבאס אם זה היה הפוך
אני כנראה לא הרוב פה, אבל לוקח את גרופר אלף פעם לפני ליידנר.
הרבה יותר בשל והרבה פחות פציע
ספרא טבא
קיבל.ה  210 לייקים

Sin Queso כתב: 05 יוני 2025, 10:55
ספרא טבא כתב: 05 יוני 2025, 10:48 כששחקן 3 שנים מעלה פוסטים של חולה במוח הוא בעצמו מכניס פוליטיקה

זכותו להגיד מה שהוא רוצה, איך זה קשור להפועל ולקהל שלה?
זכותו להגיד מה שהוא רוצה וזכותי לחשוב מה שאני רוצה
אל תדאג אם יחליטו לא להחתים אותו זה לא יהיה בגלל הדעה שלי
רק אומר שבעיניי מדובר בבן אדם טיפש ושחקן חלש
yoni143 כתב: 05 יוני 2025, 10:55 אוהדי קבוצת ספורט שלא רוצים שחקן בגלל דעות פוליטיות, הם לא אוהדי ספורט, תשפטו שחקן נטו מקצועית, ואם הוא מתאים להפועל לשים גולים , שון ויסמן רוב הקריירה באירופה כבש בספרד ובנבחרת ישראל כמו סוס, יעשה שמות פה בליגת העל גם בלי כושר משחק .
במקום לזרוק שטויות לאוויר כנס לטרנספרמרקט ותראה כמה הוא כבש
תפסיק לשפוט שחקני כדורגל לפי אדיטים בטיקטוק
נערך לאחרונה על ידי ספרא טבא ב 05 יוני 2025, 11:19, נערך פעם 1 בסך הכל.
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

bambo_leo כתב: 05 יוני 2025, 09:24
ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 09:16 אנס מחמיד זה שם שחייב להכניס פה אנשים לפרופורציות.
עאלק דין דוד וקארצב, יא מסטולים. תגידו תודה אם ישאירו את שבירו וגוני
אתה חושב שהוא מגיע להרכב?
trust the process
פרוסס בתחת שלי. כרגע החלוצים שלנו זה בן שהר ואנס מחמיד.
אף אחד מהם לא נכנס אפילו לסגל של הנוער של הטופ 5 בארץ
קפבלנקה
קיבל.ה  190 לייקים

Sin Queso כתב: 05 יוני 2025, 11:03 חיפה רוצים את גרופר. איך אני שמח שליינדר אצלנו. הייתי מתבאס אם זה היה הפוך
האמירה הכי חזקה הייתה להביא את שניהם, ושחיפה יחתימו את נסאר.

גרופר זה החתמה אולי פחות נוצצת אבל יותר בטוחה.
ספרא טבא
קיבל.ה  210 לייקים

לא החזקתי מגרופר גם כשהיה פה, אגב הוא אחרי צולבת
צריך להביא מחליף נורמלי לליידנר שלא נתקע עם יזאן עונה שלמה
בן לוז
קיבל.ה  213 לייקים

דווקא סרטון טוב בעיני, מרגיש שהוא יכול להיות הפתעה נעימה, יש שם מהירות טכניקה, דריבל
מזכיר שגם שלאיוס חתם 95% מהקהל היה נגד וזלזל
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

בן לוז כתב: 05 יוני 2025, 11:43

דווקא סרטון טוב בעיני, מרגיש שהוא יכול להיות הפתעה נעימה, יש שם מהירות טכניקה, דריבל
לאיוס הגיע כשחקן צעיר אחרי עונה טובה בלאומית סטייל בוסקילה.
מחמיד הוגדר ככישרון על שלא יצא ממנו כלום, ופתאום עכשיו אחרי איזה עשור שאלוהים יודע מה הוא עשה בחייו, נתן עונה ורבע טובות במכבי פתח תקווה ומגיע אלינו.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4878 לייקים

ונרקומן כתב: 05 יוני 2025, 12:02

מחמיד הוגדר ככישרון על שלא יצא ממנו כלום, ופתאום עכשיו אחרי איזה עשור שאלוהים יודע מה הוא עשה בחייו, נתן עונה ורבע טובות במכבי פתח תקווה ומגיע אלינו.
עשה איזה 3 עונות בליגה שניה בשוויץ שם שיחק בעיקר בכנף, אחר כך עונה באום אל פאחם בלאומית עם 10 שערים ואחר כך שתי עונות כחלוץ מחליף במכבי פ״ת עם 6 שערים בכ״א.
אני לא עף עליו בשום צורה אבל חושב שזאת החתמה סבירה לחלוטין לספסל ולא ממש מבין את צעקות השבר פה בפורום לגביו.
טכנית לארז
קיבל.ה  2093 לייקים

לתת 6 במכבי פ"ת זה סבבה.
אין ספק אבל שצריך חלוץ 9 "בכיר". שיהיה זר אם לא מביאים את דאבור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
ונרקומן
קיבל.ה  319 לייקים

רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 12:06

עשה איזה 3 עונות בליגה שניה בשוויץ שם שיחק בעיקר בכנף, אחר כך עונה באום אל פאחם בלאומית עם 10 שערים ואחר כך שתי עונות כחלוץ מחליף במכבי פ״ת עם 6 שערים בכ״א.
אני לא עף עליו בשום צורה אבל חושב שזאת החתמה סבירה לחלוטין לספסל ולא ממש מבין את צעקות השבר פה בפורום לגביו.
א - הסטנדרט פה מטושטש לגמרי ואנשים חושבים שאנחנו בונים פה קבוצה לאליפות ב100 מיליון שקלים. שם כמו מחמיד מנחית ללקרקע בהיבט הזה
ב - זה שחקן שאין לו באמת פוטנציאל התפתחות יותר מדי, ואם כבר חלוץ מחליף - לא כדאי למצוא שחקן צעיר שעלול להשתפר ולהיות שחקן הרכב בעוד כמה שנים?
ג - כרגע אין אף חלוץ אמיתי בסגל. כשהחלוץ הראשון שמחתימים לשנה הבאה הוא בן שהר, והשני הוא מחמיד - זה מדאיג, ובצדק.
ד - הוא לא שחקן טוב לדעתי, ראיתי אותו השנה כמה פעמים. אכן לא כזה נורא, אבל בטח לא שחקן שהייתי רוצה שישחק. גם לא ל10 דק׳ אחרונות במשחק שחייבים בו גול ויקטור מרעי סטייל.

אני מניח שאם מחמיד היה חותם אחרי שחלוץ בכיר היה חותם, זה היה עובר בגרון בצורה הרבה יותר חלקה. אבל כרגע זה מדאיג מאוד
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

בהשוואה להאריס, מה דעתך עליו?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4878 לייקים

arik89 כתב: 05 יוני 2025, 12:25

בהשוואה להאריס, מה דעתך עליו?
את שניהם ראיתי ממש מעט העונה.
האריס יותר צעיר וכבש 5 גולים בחצי עונה שזה לא רע בכלל, אבל צריך לציין שאת כל השערים שלו הוא כבש במשחקים שהוא פתח בהם בהרכב, מחמיד הוכיח שהוא יודע לכבוש כשהוא עולה מהספסל.
יש שחקנים שפשוט לא יודעים להביא את האנרגיות הנכונות כשהם עולים מהספסל ולהפך ויש לתכונה הנישתית הזאת ערך שמיעדים שחקן לתפקיד שכזה.

לגבי חלוץ בכיר - שיקחו את הזמן ויחפשו את הזר המתאים והנכון כי זה חייב להיות בינגו. לא שון ויסמן ולא נעליים.
ההוא מפעם
קיבל.ה  238 לייקים

אוטוטו 2026, כן?
יש איזה תפיסה בחלק נרחב מהשמאל הקיצוני ( כן אתה ) שכל מי שחושב שאחרת מהם הוא חשוך/ כאהניסט ואפילו נאצי.
אני לא מכיר אותך אישית אבל מההודעה הזאת די ברור שאתה חלק מהקיצוניות הזאת או לפחות מאוד קרוב ... בין השאר אני נדהם מהיוהרה שלך לעשות חינוך מחדש למי שחושב אחרת.
באם המשפחות השכולות האלה דוגלות כולן בדעתך? או שאתה בעד ביקור במשפחות ישראליות שבעד להילחם עד חורמה בטרור ?
"ביקור משפחות שכולות פלסטינאיות" כולל אצלך גם משפחות מחבלים שרצחו ישראלים ?
ואם כן האם "תומכי השלום" שאתה רוצה להכריח את בחורינו הטובים לשמוע גם השמיעו ביקורת (בערבית) על הטרור והפגיעה בישראלים ?
האם הם בעד ויתורים גם בצד שלהם? בעד הפסקת ההסתה בצד שלהם ? נגד הסיסמא מהים עד הירדן ? ויוצאים נגד כל זה בגלוי בערבית ?

מקווה שבזה מיצינו את הדיון הפוליטי ( המתנשא ) ונחזור לדבר על ספרוט
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
בן לוז
קיבל.ה  213 לייקים

אני אמשיך ואגיד שלדעתי כחלוץ 2 אין לי בעיה עם מחאמיד כל עוד מביאים חלוץ פותח ברמה גבוהה
אני לוקח אותו על שבירו כחלוץ שני, אם אלו האופציות
כמו שכבר נאמר פה אם היה מגיע קודם חלוץ בכיר ואז מחאמיד זה היה עובר הרבה יותר חלק בגרון, כשהסדר הוא הפוך אנשים נכנסים לפאניקה וחושבים שזאת הרמה שאנחנו מכוונים אליה לחלוץ ראשון
Berger
קיבל.ה  43 לייקים

אני גם חושב שגרופר עדיף על ליידנר, אבל להביא אחד מהם זה בהחלט סבבה ושניהם זה הימור - אחד אחרי פציעה קשה והשני אחרי פציעות ומיעוט דקות. בסה"כ ליידנר זו החתמה טובה לשמאל וזה ממש אחלה.

מנגד להביא את מחאמיד בתור חלוץ מחליף ראשון, שזה אומר שהוא ישחק מספר רב של דקות במשחקים שנצטרך את השער במחצית השנייה או חמור מכך לשחק 90 דקות במקום החלוץ הבכיר המורחק/הפצוע, זה פשוט לא מספיק טוב. מה לעשות?
עדיף בהרבה להביא שחקן צעיר לא מלוטש אבל עם פוטנציאל.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4878 לייקים

Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:02 מנגד להביא את מחאמיד בתור חלוץ מחליף ראשון, שזה אומר שהוא ישחק מספר רב של דקות במשחקים שנצטרך את השער במחצית השנייה או חמור מכך לשחק 90 דקות במקום החלוץ הבכיר המורחק/הפצוע, זה פשוט לא מספיק טוב. מה לעשות?
בסדר בתאוריה זה יפה, פרקטית יש לך שם של ישראלי כזה שריאלי להביא? כי אם זה ליעד רמות או אנאס מחמיד אז זה אפילו לא קרוב.
bambo_leo
קיבל.ה  160 לייקים

אתה לא יודע מה הוא עשה בעשור האחרון אבל זה לא מפריע לך לקבוע שזה רכש זוועה.
לוקח מאה פעם שחקן שהסתובב, צבר קילומטראז' ומראה גרף שיפור, מאשר ילד מונדיאליטו שיכול להימכר ב10 מיליון ויכול לסיים בליגה ב'.
מחאמיד עלה לבוגרים מוקדם מאד והוא בגיל מעולה, רק 26.
מהראן היה יותר זקן מזה כשהגיע אלינו מאחי נצרת.
דיא סבע בגיל הזה לראשונה נתן עונה מוצלחת בליגת העל במדי נתניה.
ויש עוד מלא דוגמאות.
שתה מים ותירגע ותזכור שיש עוד מודלים לבעלות שהם לא אבא עופר.
Berger
קיבל.ה  43 לייקים

רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 13:06
Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:02 מנגד להביא את מחאמיד בתור חלוץ מחליף ראשון, שזה אומר שהוא ישחק מספר רב של דקות במשחקים שנצטרך את השער במחצית השנייה או חמור מכך לשחק 90 דקות במקום החלוץ הבכיר המורחק/הפצוע, זה פשוט לא מספיק טוב. מה לעשות?
בסדר בתאוריה זה יפה, פרקטית יש לך שם של ישראלי כזה שריאלי להביא? כי אם זה ליעד רמות או אנאס מחמיד אז זה אפילו לא קרוב.
מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.
בן לוז
קיבל.ה  213 לייקים

Berger כתב: 05 יוני 2025, 13:19
רדפוקס כתב: 05 יוני 2025, 13:06
מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.
איך אתה יודע שאנחנו לא נאבקים על מלפפונים חמים? אתה אחיין של ברדה? פרימור? ספרא?
איך אפשר לקבוע כאלה דברים שלא אתה ולא אני יודעים מה קורה מאחורי הקלעים
אנחנו בתהליך
קיבל.ה  303 לייקים

מחאמיד לא יהיה חלוץ ראשון דיי להיסטריה.
עקבו אחריו מינואר.
שליחת תגובה