אתה חושב שהוא מגיע להרכב?
trust the process
אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.7even כתב: ↑04 יוני 2025, 22:57חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.
הגיע הזמן להתחבר לקידמה, טכנולוגיה, וראש פתוח.
אוטוטו 2026, כן?
שום קשר בין מה שרשמת לבין מה שכתב הבחור אליו הגבתי, סורי.SickleCell כתב: ↑05 יוני 2025, 09:34אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.7even כתב: ↑04 יוני 2025, 22:57חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.
אוטוטו 2026, כן?
למה לא? יש לך שם אחר לישראלי שמתאים יותר להיות חלוץ מחליף?
שם ישראלי אחד? קל
חחח מאיפה אנשים כמוך באים תגיד לי? קום קום מהחלום שלך, הפועל תל אביב שייכת לכולם, מה הלאה? אתה רוצה אולי שנעמיד שאלון למי אנשים מצביעים בכניסה לשער 5?Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.Sin Queso כתב: ↑04 יוני 2025, 22:15חצי משחקני הכדורגל אמרו משהו בסגנון תתבגרו ואל תערבו פוליטיקה.תא מרבוטא כתב: ↑04 יוני 2025, 22:11
מי, שון וייסמן?
אני מניח שזה כי הוא קרא לירות בראשים של עזתים לא חמושים ולהרוג גם ילדים לפי הפרסום הזה
https://www.google.com/search?q=%D7%A9% ... e&ie=UTF-8
וגם, ובעיקר, כי הוא בקושי הבקיע בעונות האחרונות
נו מה יש משהו חדש חוץ מהאנס? דיארה מתקרב?אנחנו בתהליך כתב: ↑05 יוני 2025, 01:02https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=507939
מקדים את ספורט 5 בשבילכם.
צא מנקודת הנחה שאתה מביא חלוץ מעולה והוא נפצע. נשארנו עם החלוץ המחליף לשארית העונה. האריס יכול להיות חלוץ פותח לשארית העונה בהפועל. מאחמיד לא מספיק טוב.L.S כתב: ↑05 יוני 2025, 10:22 אני מוכן להתערב שכל המצקצקים לא ראו אותו משחק בשנתיים האחרונות וזוכרים אותו מהמעט זמן שהיה אצלנו בקנדציה הקודמת.
בשנה שעברה זכור לי שכל פעם שראיתי אותו משחק אמרתי לעצמי שהוא עשה שיפור משמעותי.
גם לנו הוא עשה סחרחורת בבלומפילד עם שער ובישול אם הזכרון שלי לא בוגד בי.
מבחינת נתונים הוא מהיר מאוד, יש לו שליטה לא רעה בכדור וכמחליף אני לוקח אותו על שבירו לדוגמא בלי למצמץ
7even כתב: ↑05 יוני 2025, 09:43שום קשר בין מה שרשמת לבין מה שכתב הבחור אליו הגבתי, סורי.SickleCell כתב: ↑05 יוני 2025, 09:34אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.
'להיות אוהד הפועל זה להיות חלק מסט הערכים'
סליחה? מי קובע מה הם הערכים? כל אדם קובע לעצמו את סט הערכים.
יש בין אוהדי הפועל אנשים עם שלל דעות ושלל ערכים שונים.
מי שרוצה להיות איש ימין שיהיה. מי שרוצה להיות איש שמאל שיהיה. מי שרוצה להיות סטרייט, גיי, מוסלמי, נוצרי, יהודי, בודהיסטי. אהלן וסהלן.
כל אחד עם מה שהוא רואה לנכון כסט הערכים עם החינוך אותו הוא ינק מהוריו.
לא אהדתי להפועל ולא אוהדי הפועל יקבעו לאף אחד את סט הערכים שלו, כל אדם יקבע לעצמו בלי שום קשר שלי לאהדה של הקבוצה.
אנחנו לא בונצואלה של הוגו צ'אבס של אנשים שהיו מחכים שמשאית של הממשלה תגיע לחלק להם שוברי מזון. אולי יש אנשים ששואפים שנחזור לשם. הרוב המוחלט לא.
אנחנו מדינה מפותחת, טכנולוגית ומתקדמת בזכות עצמינו. לא צריך ללמד אותנו איך לחשוב.
אני מודה שלא ראיתי את האריס הזהarik89 כתב: ↑05 יוני 2025, 10:37צא מנקודת הנחה שאתה מביא חלוץ מעולה והוא נפצע. נשארנו עם החלוץ המחליף לשארית העונה. האריס יכול להיות חלוץ פותח לשארית העונה בהפועל. מאחמיד לא מספיק טוב.L.S כתב: ↑05 יוני 2025, 10:22 אני מוכן להתערב שכל המצקצקים לא ראו אותו משחק בשנתיים האחרונות וזוכרים אותו מהמעט זמן שהיה אצלנו בקנדציה הקודמת.
בשנה שעברה זכור לי שכל פעם שראיתי אותו משחק אמרתי לעצמי שהוא עשה שיפור משמעותי.
גם לנו הוא עשה סחרחורת בבלומפילד עם שער ובישול אם הזכרון שלי לא בוגד בי.
מבחינת נתונים הוא מהיר מאוד, יש לו שליטה לא רעה בכדור וכמחליף אני לוקח אותו על שבירו לדוגמא בלי למצמץ
זכותו להגיד מה שהוא רוצה, איך זה קשור להפועל ולקהל שלה?ספרא טבא כתב: ↑05 יוני 2025, 10:48 כששחקן 3 שנים מעלה פוסטים של חולה במוח הוא בעצמו מכניס פוליטיקה
רוצה להיות פוליטיקאי, שישלם את המחיר. לא רוצה אותו פה, שיזדיין
אגב גם כשחקן הוא חלש ומטה, הייתה לו עונה אחת גדולה באוסטריה, גם בן בסט פעם היה סנסציה בצרפת ואחרי זה חזר לארץ והיה ביצים, גם וייסמן יהיה אותו דבר
ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד "מחאמיד יותר טוב???" אז כנראה שלא אבל מחאמיד מגיע לחמם את הספסל, נחכה לראות מי החלוץ הבכיר
כל הישראלים האלה לא מזיזים לי, שיביאו כבר זרים, על זה תקום ותיפול העונה
זכותו להגיד מה שהוא רוצה וזכותי לחשוב מה שאני רוצהSin Queso כתב: ↑05 יוני 2025, 10:55זכותו להגיד מה שהוא רוצה, איך זה קשור להפועל ולקהל שלה?ספרא טבא כתב: ↑05 יוני 2025, 10:48 כששחקן 3 שנים מעלה פוסטים של חולה במוח הוא בעצמו מכניס פוליטיקה
רוצה להיות פוליטיקאי, שישלם את המחיר. לא רוצה אותו פה, שיזדיין
אגב גם כשחקן הוא חלש ומטה, הייתה לו עונה אחת גדולה באוסטריה, גם בן בסט פעם היה סנסציה בצרפת ואחרי זה חזר לארץ והיה ביצים, גם וייסמן יהיה אותו דבר
ולפני שמישהו יקפוץ ויגיד "מחאמיד יותר טוב???" אז כנראה שלא אבל מחאמיד מגיע לחמם את הספסל, נחכה לראות מי החלוץ הבכיר
כל הישראלים האלה לא מזיזים לי, שיביאו כבר זרים, על זה תקום ותיפול העונה
במקום לזרוק שטויות לאוויר כנס לטרנספרמרקט ותראה כמה הוא כבש
פרוסס בתחת שלי. כרגע החלוצים שלנו זה בן שהר ואנס מחמיד.
לאיוס הגיע כשחקן צעיר אחרי עונה טובה בלאומית סטייל בוסקילה.
עשה איזה 3 עונות בליגה שניה בשוויץ שם שיחק בעיקר בכנף, אחר כך עונה באום אל פאחם בלאומית עם 10 שערים ואחר כך שתי עונות כחלוץ מחליף במכבי פ״ת עם 6 שערים בכ״א.
א - הסטנדרט פה מטושטש לגמרי ואנשים חושבים שאנחנו בונים פה קבוצה לאליפות ב100 מיליון שקלים. שם כמו מחמיד מנחית ללקרקע בהיבט הזהרדפוקס כתב: ↑05 יוני 2025, 12:06עשה איזה 3 עונות בליגה שניה בשוויץ שם שיחק בעיקר בכנף, אחר כך עונה באום אל פאחם בלאומית עם 10 שערים ואחר כך שתי עונות כחלוץ מחליף במכבי פ״ת עם 6 שערים בכ״א.
אני לא עף עליו בשום צורה אבל חושב שזאת החתמה סבירה לחלוטין לספסל ולא ממש מבין את צעקות השבר פה בפורום לגביו.
בהשוואה להאריס, מה דעתך עליו?רדפוקס כתב: ↑05 יוני 2025, 12:06עשה איזה 3 עונות בליגה שניה בשוויץ שם שיחק בעיקר בכנף, אחר כך עונה באום אל פאחם בלאומית עם 10 שערים ואחר כך שתי עונות כחלוץ מחליף במכבי פ״ת עם 6 שערים בכ״א.
אני לא עף עליו בשום צורה אבל חושב שזאת החתמה סבירה לחלוטין לספסל ולא ממש מבין את צעקות השבר פה בפורום לגביו.
את שניהם ראיתי ממש מעט העונה.arik89 כתב: ↑05 יוני 2025, 12:25בהשוואה להאריס, מה דעתך עליו?
יש איזה תפיסה בחלק נרחב מהשמאל הקיצוני ( כן אתה ) שכל מי שחושב שאחרת מהם הוא חשוך/ כאהניסט ואפילו נאצי.SickleCell כתב: ↑05 יוני 2025, 09:34אין שום קידמה בנרמול של קריאה לרצח חפים מפשע ממניעים גזעניים. אם כבר זו חזרה לגרמניה של המאה שעברה. צריך להוקיע ולחנך לערכי מוסר. אנשים הפסיקו לחנך את הילדים שלהם והפסיקו להשתמש במצפון שלהם. חוסר אמפתיה זו לא קידמה. אין מקום לגזענות ב-2026. עדיין אין לי בעיה שהפועל תביא שחקנים שהביעו דעות ימניות קיצוניות. אני כן רוצה שאם המועדון עושה מהלך כזה הוא במקביל יפעל לחינוך השחקנים לאמפתיה ואהבת האחר. אפשר לעשות את זה במפגש עם דמויות מעוררות השראה, סרטים, הרצאות, ביקור משפחות שכולות של ישראלים ופלסטינים, מה שזה לא יהיה. לא לקחת שחקן בגלל דעות חשוכות זה סוג של הרמת ידיים. השמאל צריך להיות קולני יותר ולהוקיע את הדעות החשוכות. להזכיר לאנשים כמה זה מביש להיות גזען.7even כתב: ↑04 יוני 2025, 22:57חבר, אנחנו לא בשנות ה-50 של המאה הקודמת.Piz כתב: ↑04 יוני 2025, 22:34
יש אמירה פוליטית וערכית בלהיות אוהד הפועל. יש משמעות והדהוד מודרני לצבע המדים ולסמל, ולערכים שבאים עם זה. ואותי זה מעניין בתור אוהד הפועל. אתה מוזמן להתעלם. אני בתמים לא מבין למה שמישהו יהיה אוהד הפועל אם הוא לא מתחבר לשורשים שלה? זה לא שיש פה איזה כר פורה של הצלחות ביחס לקבוצות אחרות.
אוטוטו 2026, כן?
בסדר בתאוריה זה יפה, פרקטית יש לך שם של ישראלי כזה שריאלי להביא? כי אם זה ליעד רמות או אנאס מחמיד אז זה אפילו לא קרוב.
אתה לא יודע מה הוא עשה בעשור האחרון אבל זה לא מפריע לך לקבוע שזה רכש זוועה.
מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
איך אתה יודע שאנחנו לא נאבקים על מלפפונים חמים? אתה אחיין של ברדה? פרימור? ספרא?Berger כתב: ↑05 יוני 2025, 13:19מודה שעקבתי השנה פחות אחרי ליגת העל. חיפה מביאים עכשיו למשל מתאזרח שאף אחד לא שמע עליו קודם, ולכאורה יש לנו סקאוט בתפקיד.
אפשר גם להביא 2 זרים לעמדה הזאת אם רואים שאין היצע טוב בשוק הישראלי. למשל אפשר לוותר על שחקן אגף זר אחד ולהביא את רועי לוי במקום זה, אבל אנחנו לא באירוע ולא נאבקים בכלל על המלפפונים החמים בשוק.
אנאס מחמיד זאת לא גזירת גורל - אני לא רואה אותו מצליח בהפועל ת"א.