Mendelson כתב: ↑09 פברואר 2026, 09:19
@L.S יש לברדה שיטה שאי אפשר שלא לראות אותה. אני חושב שהוא מאמין שהוא צריך לעלות עם הרכב הגנתי ומערך אפור, להחזיק בחיים מחצית, ולהפוך משחק עם חילופים. בעונה שעברה האקס פקטור היו החילופים והכושר הגופני העדיף, העונה דווקא עניין הכושר לא ניכר (חוץ מלואיזו, שמשחק בקצב של בונדסליגה ומסרב ליישר קו עם הנורמות המקומיות).
אני חושב שהיו כמה משחקים העונה שבהם הוא ניסה לזנוח את השיטה הזאת ונכווה, גם בדרבי גביע פתחנו מאוד חזק (ה- 15 דקות הראשונות היו אולי הכי טובות שלנו העונה) ואיך זה נגמר בסוף כולם יודעים. בדרבי הגדול בהיסטוריה, זה פתאום עבד לו שוב (למרות שלא שיחקנו 90 דקות, והחילופים של הסוף עשו את ההבדל) ואותו דבר מול ב״ש. ולכן לא הפתיע אותי שעשה את זה גם מול נתניה וגם מול טבריה.
אם אתה עולה במשחק מול נתניה עם מורגן מגן שמאל ״התקפי״ ומבקש מקוקו להיות בלם שלישי - אתה לא מחפש להרוג את המשחק במחצית הראשונה. אותו דבר לגבי טבריה רק שמול טבריה הוא גם עלה בלי חלוץ - אלטמן הוא 10, לא 9. כשאלטמן ב- 10 ומלפניו יש חלוץ אתה נהנה מהאיכויות שלו בדחיפה קדימה ובהצטרפות שלו מקו שני. כשהוא ב- 9 אתה פרקטית משחק בלי חלוץ, וככה זה היה נראה במחצית הראשונה כשניסו לדחוף כדורים פנימה כמה פעמים ולא היה שם שחקן לקבל.
בערך 2/3 מהשערים שלנו הובקעו במחצית שניה, בסיבוב הנוכחי לדעתי זה הרבה יותר משמעותי מבסיבוב הקודם. אי אפשר להתעלם מזה.
אני לא קשור לברדה בשום צורה וכל מה שאני רושם / ארשום זו דעתי האישית בלבד לפי מה שאני רואה ומנסה לנתח.
כשאתה בונה קבוצה מ0, אתה לא יודע מה תקבל ממנה ב100% ולא יודע גם מה לא תקבל ממנה ב100%. אתה נבנה תוך כדיי תנועה ומגלה את אופי הקבוצה יותר ויותר מיום ליום משבוע לשבוע.
אני מעריך, שהגישה השמרנית שלו נובעת מהסיבה הזו. כשאתה רוצה לספק תוצאות ולהגשים את המטרות הגבוהות שהציבו בפניך בתחילת העונה בטח כקבוצה שרק עלתה ליגה ומתיימרת ל.
אני אוסיף ואגיד, שהוא התמודד בחלק גדול מאוד מהעונה מכמות חוסרים לא הגיונית וצלח אותה ללא 2 השחקנים שיש קונצנזוס שהם הכי משמעותיים בקבוצה שלנו. תראה מה קורה בביתר בלי אצילי לדוגמא.
לסיכום. אני מבקר אותו המון לפני תחילת משחקים (לא כאן, בשיחות עם חברים) והוא מאכיל אותי את הכובע שבוע אחרי שבוע, כך שאני מבין שאולי אני לא מבין כמוהו. בטח לא חיי את הקבוצה כמוהו ולכן למדתי לתת לו את הריספקט ולסמוך עליו גם כשלא נראה לי.
הוא לא חף מטועיות. לאחרונה, הגדולה שלו שהוא מתקן אותם ובזמן ועל זה כל הכבוד המגיע.
לדעתי ככל שתתקדם העונה / בעונה הבאה שהמטרות יהיו שונות, והוא כבר יכיר נניח 80% מהסגל אנחנו נראה כדורגל שונה.
וגם אם לא, והוא יביא לי בדרך הזו אליפות או תואר, לא תהיה לי שום תלונה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.