אדמונד ספרא
-
- קיבל.ה 177 לייקים
מתחיל לחשוב שעדיף ציפור אחת ביד (עופר) משתי ציפורים על העץ (ספרא)
-
- קיבל.ה 26 לייקים
מתחיל להיות מצוץ ומפוקפק כל הסיפור הזה.
בהתחלה אמר שהוא לוקח את הפועל על חובתיה מבלי לפצות את קבוצת מינצברג והוא להוט, נחוש וכו'..., לאחר מכן רצה שמינצברג ותושב יחתמו על הסכם בוררות עם הפקדה לחשבון נאמנות, עכשיו מתחיל לתת הרגשה של רגליים קרות והוא לא סגור על עצמו...
בהתחלה אמר שהוא לוקח את הפועל על חובתיה מבלי לפצות את קבוצת מינצברג והוא להוט, נחוש וכו'..., לאחר מכן רצה שמינצברג ותושב יחתמו על הסכם בוררות עם הפקדה לחשבון נאמנות, עכשיו מתחיל לתת הרגשה של רגליים קרות והוא לא סגור על עצמו...
-
- קיבל.ה 405 לייקים
לא יודע האם ספרא נחוש או לא. מה שהיה ברור מהרגע הראשון שזו עסקה מורכבת. ההסכם בין דיוויד להנהלה קודמת מלא חורים. הזמן בין בדיקת הנאותות הקודמת עד שדיוויד נכנס לניהול על פי החלטתו, סיבכה עוד יותר המצב. צריך להיות לא שפוי כדי לקבות עסק שלא ברור מי חייב למי וכמה . כל יום שהעסקה לא מתה זה נס.הצבי ישראל כתב: ↑01 יולי 2024, 13:04 מתחיל להיות מצוץ ומפוקפק כל הסיפור הזה.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מרגיש שהוא קצת גרושניק שנהנה רק מהשם משפחה
(המשפחה של אשתו עשירים, זה כן)
יותר מידי מתווכח על מיליוני שקלים בודדים, המשיכה של העיסקה עלולה לצבור לו יותר הפסדים מה2-3 מיליון שקל האלו
ואני לא בטוח שהוא ישלם את החובות ולא פשוט ידחוף את זה ב200 תשלומים
(המשפחה של אשתו עשירים, זה כן)
יותר מידי מתווכח על מיליוני שקלים בודדים, המשיכה של העיסקה עלולה לצבור לו יותר הפסדים מה2-3 מיליון שקל האלו
ואני לא בטוח שהוא ישלם את החובות ולא פשוט ידחוף את זה ב200 תשלומים
- Shacham
- קיבל.ה 846 לייקים
ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
לא רואה איך מבן אדם שמתווכח ככה על מיליון שקל לפה או לשם יוצא בעלים ברמה שעוד לא הכרנו, גם אם העסקה תושלם בסוף.
בינתיים כל שבוע שעובר שאר הקבוצות בלאומית מתכוננות לעונה בזמן שאנחנו מחתימים אוהד חזוטים למיניהם.
במקרה הכי אופטימי ספרא הזה נשמע לי כמו מוטציה של יואב כץ.
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אכןShacham כתב: ↑01 יולי 2024, 13:49ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
לא רואה איך מבן אדם שמתווכח ככה על מיליון שקל לפה או לשם יוצא בעלים ברמה שעוד לא הכרנו, גם אם העסקה תושלם בסוף.
בינתיים כל שבוע שעובר שאר הקבוצות בלאומית מתכוננות לעונה בזמן שאנחנו מחתימים אוהד חזוטים למיניהם.
יואב כץ או אייל סגל וזה בתסריט די אופטימי. אם הוא יצליח להביא מעל 10 מיליון בשנה(שאני בספק) אפשר לומר שבכל זאת עלינו מדרגה(לא נאבק על תארים אבל עדיין).
בכל מקרה ממליץ לעם הפועל לא לחיות בהרגשה שמגיע מושיע, זה ממש לא מרגיש ככה
בכל אופן, כבר כתבתי, זה עדיף על התסריטים האחרים(טביב/בסטיונרים אחרים) אבל לא חושב שעדיף על עופר ינאי עם או בלי שותפות
-
- קיבל.ה 214 לייקים
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
Shacham כתב: ↑01 יולי 2024, 13:49ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
טיעונים ילדותיים של מי שלא מבין שום דבר בעסקים
1 אתה היית מוותר על 1-2 מיליון רק כי איזה ניסנוב מניאק רוצה לחלוב אותך ולהוציא אותך פראייר?
2 עשירים נשארים עשירים כי אין להם את ההתנהלות של הכבשים שרואים קצת כסף וישר מפזרים. יכול להיות שהוא החליט על סכום מסוים שיושקע בתחביב החדש שלו. לא עדיף שכמה מיליונים מהתקציב הזה ילכו לקבוצה עצמה ולא למניאקים שגמרו את המועדון?
3 אין שום לחץ על העונה הזאת כי אנחנו בלאומית ובמקרה הכי גרוע בינואר מבצעים הפיכה אם רוצים ואנחנו עולים בקלות (ראה ערך עונת 2016)
אה וכמעט שכחתי, 4 - אף אחד לא חייב לך כלום
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
מי שהוא מיליארדר ויש לו מטרה לרכוש את הקבוצה, לא ישתגע על מיליונים בודדים שיכולים לפתור לו סאגה מתמשכת עם בוררויות ופלונטרים של חודשים.Xavi כתב: ↑01 יולי 2024, 14:38Shacham כתב: ↑01 יולי 2024, 13:49ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
1 אתה היית מוותר על 1-2 מיליון רק כי איזה ניסנוב מניאק רוצה לחלוב אותך ולהוציא אותך פראייר?
2 עשירים נשארים עשירים כי אין להם את ההתנהלות של הכבשים שרואים קצת כסף וישר מפזרים. יכול להיות שהוא החליט על סכום מסוים שיושקע בתחביב החדש שלו. לא עדיף שכמה מיליונים מהתקציב הזה ילכו לקבוצה עצמה ולא למניאקים שגמרו את המועדון?
3 אין שום לחץ על העונה הזאת כי אנחנו בלאומית ובמקרה הכי גרוע בינואר מבצעים הפיכה אם רוצים ואנחנו עולים בקלות (ראה ערך עונת 2016)
מי שיש לו פחות כסף, כן יעדיף שהעסק ימתך לאורך חודשים כדי להשאיר אצלו מיליון עד 3 מיליון.
יש גבול. הוא לא גולדהאר ולא קרוב לזה ואני בספק אם הוא אייל סגל. אתה יכול להמשיך בקונספציה. בכל זאת עד שסוף סוף מישהו קונה אותנו ובנו לנו פה הרים על השם שלו, מבין את הבאסה
-
- קיבל.ה 189 לייקים
ככל שהזמן עובר נהיה יותר ויותר ברור שזה לא הרוכש לו ציפינו... כנראה עדיין עדיף ממנצברג (אם כי לא בטוח, סהכ השקיע פשוט לא בכיוון הנכון והתעקש על חנסול בעיקר), אבל בטוח לא מה שציפינו- לראייה עמודי האשכול הראשונים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
מינצברג עדיף מכל רוכש סתמי מסיבה אחת מינצברג רוצה ומחפש למכור. ככה שעם מינצברג בטוח לא ניתקע אבל אם מישהו שבא לשחק בצעצוע אפשר להתקע שנים גם אם הוא לא באמת רוצה להשקיע בלשחק בצעצוערק הפועל בלב כתב: ↑01 יולי 2024, 17:31 ככל שהזמן עובר נהיה יותר ויותר ברור שזה לא הרוכש לו ציפינו... כנראה עדיין עדיף ממנצברג (אם כי לא בטוח, סהכ השקיע פשוט לא בכיוון הנכון והתעקש על חנסול בעיקר), אבל בטוח לא מה שציפינו- לראייה עמודי האשכול הראשונים
נורת אזהרה זה גם ההצהרה שלו שהוא בא מתוך פילנטרופיות לעזור ולתרום, מי שבא לתרום אבל רב על כל שקל מדאיג אותי פעמיים כי זה נראה כאילו כל שקל שהוא ישקיע פה הוא "עושה טובה" ומצפה שכולם יודו לו.
מקווה להתבדות ושאחרי שהוא יקבל את כל מה שהוא רוצה נקבל סוס מירוץ משובח ויוקרתי
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 1961 לייקים
"רוצה למכור" זה יפה, רק שהבן אדם צריך חצי שנה לכל עסקת מכירה או רכישה של מועדון כדורגל. הוציא את הנשמה שקנה ומוציא את הנשמה עכשיו. שילך כברההוא מפעם כתב: ↑01 יולי 2024, 18:04מינצברג עדיף מכל רוכש סתמי מסיבה אחת מינצברג רוצה ומחפש למכור. ככה שעם מינצברג בטוח לא ניתקע אבל אם מישהו שבא לשחק בצעצוע אפשר להתקע שנים גם אם הוא לא באמת רוצה להשקיע בלשחק בצעצוערק הפועל בלב כתב: ↑01 יולי 2024, 17:31 ככל שהזמן עובר נהיה יותר ויותר ברור שזה לא הרוכש לו ציפינו... כנראה עדיין עדיף ממנצברג (אם כי לא בטוח, סהכ השקיע פשוט לא בכיוון הנכון והתעקש על חנסול בעיקר), אבל בטוח לא מה שציפינו- לראייה עמודי האשכול הראשונים
נורת אזהרה זה גם ההצהרה שלו שהוא בא מתוך פילנטרופיות לעזור ולתרום, מי שבא לתרום אבל רב על כל שקל מדאיג אותי פעמיים כי זה נראה כאילו כל שקל שהוא ישקיע פה הוא "עושה טובה" ומצפה שכולם יודו לו.
-
- קיבל.ה 214 לייקים
אתה לא רואה אותי חסיד שלו. עם זאת לגבי הרכישה אתה כמובן צודקoleg neduda כתב: ↑01 יולי 2024, 18:40"רוצה למכור" זה יפה, רק שהבן אדם צריך חצי שנה לכל עסקת מכירה או רכישה של מועדון כדורגל. הוציא את הנשמה שקנה ומוציא את הנשמה עכשיו. שילך כברההוא מפעם כתב: ↑01 יולי 2024, 18:04מינצברג עדיף מכל רוכש סתמי מסיבה אחת מינצברג רוצה ומחפש למכור. ככה שעם מינצברג בטוח לא ניתקע אבל אם מישהו שבא לשחק בצעצוע אפשר להתקע שנים גם אם הוא לא באמת רוצה להשקיע בלשחק בצעצוערק הפועל בלב כתב: ↑01 יולי 2024, 17:31 ככל שהזמן עובר נהיה יותר ויותר ברור שזה לא הרוכש לו ציפינו... כנראה עדיין עדיף ממנצברג (אם כי לא בטוח, סהכ השקיע פשוט לא בכיוון הנכון והתעקש על חנסול בעיקר), אבל בטוח לא מה שציפינו- לראייה עמודי האשכול הראשונים
לגבי המכירה אתה מפספס בענק, הוא לא מושך דקה הוא מת לברוח הוא לא רוצה וגם לא יכול למכור בהפסד
אם היה רוכש רציני שבאמת היה רוצה את הקבוצה אז הרוכש היה נותן לו את ההשקעה + מיליון שקל ומינצברג היה נעלם תוך שבוע.
* תאכלס זאת השאיפה גם של מינצברג וגם שלנו. לכן בגלל שהאינטרסים שלנו חופפים אני חושב שהוא היה יכול להיות בעלים טוב לתקופת המעבר. רק חבל שאין לו שום מושג בניהול קבוצת כדורגל
- Hapolo
- קיבל.ה 817 לייקים
מינצברג שקיבל את הפועל בליגת העל, הוריד אותה לליגה לאומית, יקבל החזר על ההשקעה שלו + מיליון שקל? למה שמישהו יתן לו את זה? במיוחד לאור המצב עם האוהדים שלא יכולים לראות אותו ורובם כנראה לא יעשו מנויים כל עוד הוא פה.ההוא מפעם כתב: ↑01 יולי 2024, 22:57 אתה לא רואה אותי חסיד שלו. עם זאת לגבי הרכישה אתה כמובן צודק
לגבי המכירה אתה מפספס בענק, הוא לא מושך דקה הוא מת לברוח הוא לא רוצה וגם לא יכול למכור בהפסד
אם היה רוכש רציני שבאמת היה רוצה את הקבוצה אז הרוכש היה נותן לו את ההשקעה + מיליון שקל ומינצברג היה נעלם תוך שבוע.
* תאכלס זאת השאיפה גם של מינצברג וגם שלנו. לכן בגלל שהאינטרסים שלנו חופפים אני חושב שהוא היה יכול להיות בעלים טוב לתקופת המעבר. רק חבל שאין לו שום מושג בניהול קבוצת כדורגל
השאיפות של מינצברג ממש לא תואמות לשלנו, אמר לנו בפרצוף שהוא בא לעשות אקזיט וראינו העונה (ובינואר של הקודמת) כמה מעניין אותו המועדון והקהל. אם כבר בעלים טוב לתקופת מעבר זה מישהו שהוא גם אוהד הפועל שהאינטרס שלו הוא 100 אחוז טובת הקבוצה וידאג להעביר אותה לרוכש שהכי טוב עבורה. מינצברג חשב שהוא בא לעשות פה כסף ומצידו שהקבוצה תתפרק אחרי זה
רדיוס לבית"ר!
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
הכל נכון חוץ מסעיף 4.Xavi כתב: ↑01 יולי 2024, 14:38Shacham כתב: ↑01 יולי 2024, 13:49ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
בטח שחייב.האוהדים הם ( בראייה עיסקית) הלקוחות שלו.
עסק בלי לקוחות לא יכול להתקיים
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
ברורבז'רנו כתב: ↑02 יולי 2024, 07:48הכל נכון חוץ מסעיף 4.Xavi כתב: ↑01 יולי 2024, 14:38Shacham כתב: ↑01 יולי 2024, 13:49
ממש פתחתי את הנושא כדי לכתוב את זה, הקדמת אותי בכמה דקות.
הכוונה היא שהוא לא חייב לקנות את המועדון, ולא חייב לזרוק מיליונים על ניסנוב ומינצברג
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
וזה שהבנאדם עם רגל וחצי בקבוצה ועדיין מנסים לכאורה למכור את לאיוס ולהפטר מהחוזים של אלטמן וציבוטה, זה כן אומר שהוא בא לשים כסף?
וישראלוב שהשם שלו מסתובב
וישראלוב שהשם שלו מסתובב
-
- קיבל.ה 55 לייקים
אולי בשותפות עם מישהו או אפילו במודל שדומה לכדורסל?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הכל אפשרי אבל בסוף זה כסף והכסף תמיד נמצא במחסור. אצל עופר כל ההון נמצא במניית נופר אנרגיה ככה שהוא מאוד מוגבל ביכולת ההשקעה ואם הוא יעביר לכדורגל 5 מיליון זה שני שחקנים שחסרים בכדורסל
-
- קיבל.ה 214 לייקים
הוא לא זורק שקל על הניסנובים כי הניסנובים לא חייבים שקל ( עזוב מוסרית מי יצר חוב אלה חוקית ) העסק של ספרא הוא מול המוכר מינצברג שיש לו דרישות שספרא יכול להסכים ויכול לא להסכים.Xavi כתב: ↑02 יולי 2024, 10:00ברורבז'רנו כתב: ↑02 יולי 2024, 07:48הכל נכון חוץ מסעיף 4.Xavi כתב: ↑01 יולי 2024, 14:38
הכוונה היא שהוא לא חייב לקנות את המועדון, ולא חייב לזרוק מיליונים על ניסנוב ומינצברג
כשרוכשים עסק ובטח קבוצת כדורגל תמיד יש בור כזה או אחר שיהיה צריך לכסות. מי שמתכן להשקיע עשרות מיליונים יודע שזה חלק מהעסקה
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
אבל הוא מרשה לשחקנים טובים ללכת, זה כנראה גם מסתדר בשבילו. אם אני קונה את הפועל, אני לא חושב על הלאומית רק, אני גם חושב אם אני יעלה, להשיג שחקן ישראלי כמו לאיוס יהיה לא קל. אפילו המינצברגס לא נתנו לניסנוב אישור למכור שחקנים.
-
- קיבל.ה 391 לייקים
אולי כי הם לא עשו כלום עונה שעברה וקיבלו שכר של שחקנים שמביאים אליפות כמו במכבי/חיפה?
וברצינות מי זה ישראלוב עשיתם ממנו באדיר, עוד אחד שהיה שותף לתבוסות הכי גדולות בשנים האחרונות.
-
- קיבל.ה 1078 לייקים
הניסנובים לא חייבים כסף? תבדוק שובההוא מפעם כתב: ↑02 יולי 2024, 14:02הוא לא זורק שקל על הניסנובים כי הניסנובים לא חייבים שקל ( עזוב מוסרית מי יצר חוב אלה חוקית ) העסק של ספרא הוא מול המוכר מינצברג שיש לו דרישות שספרא יכול להסכים ויכול לא להסכים.
כשרוכשים עסק ובטח קבוצת כדורגל תמיד יש בור כזה או אחר שיהיה צריך לכסות. מי שמתכן להשקיע עשרות מיליונים יודע שזה חלק מהעסקה
עזוב הכל, גם אני הייתי האדם העשיר בכדור הארץ, הייתי עושה הכל רק כדי שניסנוב לא יקבלו שקל מעל מה שמגיע להם גם אם זה אומר ללכת למשפט של 10 שנים
-
- קיבל.ה 177 לייקים
אין בעיה שהוא לא רוצה לצאת פראייר ועושה את הבדיקות שלו
אבל חלאס, השם שלו מקושר כבר שלושה חודשים אם לא יותר, כל שלב לוקח בין שבועיים לחודש, יצא כבר המיץ
מי שרציני ובא לקנות עושה את זה הרבה יותר מהיר ויעיל
כבר שבוע עבר מאז החתימה של תושב ומינצברג על הבוררות, מה קורה מאז? מה עכשיו מעכב?
אבל חלאס, השם שלו מקושר כבר שלושה חודשים אם לא יותר, כל שלב לוקח בין שבועיים לחודש, יצא כבר המיץ
מי שרציני ובא לקנות עושה את זה הרבה יותר מהיר ויעיל
כבר שבוע עבר מאז החתימה של תושב ומינצברג על הבוררות, מה קורה מאז? מה עכשיו מעכב?
-
- קיבל.ה 508 לייקים
אתם סגןרים שיש מישהו כזה וזה לא טביב בתחפושת?
-
- קיבל.ה 214 לייקים
-
- קיבל.ה 1406 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2708 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
- 7even
- קיבל.ה 2708 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4769 לייקים
מרשה למי ללכת ? שחקנים של 250 אלף יורו שכבשו שני שערים וירדו ליגה ?
- בז'רנו
- קיבל.ה 710 לייקים
מקפיץ.
בגלל שספרא נפטר,ומינצברג כנראה נמלט לאוסטרליה,מי מהאחים ניסנוב יקח את המושכות הפעם?
בגלל שספרא נפטר,ומינצברג כנראה נמלט לאוסטרליה,מי מהאחים ניסנוב יקח את המושכות הפעם?
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
לא זוכר הזיה כזאת
מאוסים כולם
מאוסים כולם
-
- קיבל.ה 2422 לייקים
כמה זה קרוב להיסגר ?.מתיי נשמע עדכון שזה אמור להיסגר תוך כמה ימים ואז יעברו כמה שבועות ושוב נשמע בדיוק את אותם קולות
-
- קיבל.ה 1052 לייקים
כל הכתבות האלה זה כמו ההודעות של יודעי דבר בוואצאפ על המלחמה בלבנון שמבטיחים שתתחיל ביום שישי הקרוב בשעה 14:00 רוצו לקנות דברים מהר ולהנעל בממד.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 951 לייקים
הכל היה דרך להוציא מתושב כסף ע״י המצינברגס כי הם הבינו לאיזה בלאגן הם הכניסו את עצמם ולא היו רואים שקל מהחובות עבר
חבל שלא לקחו גם מניסנובס
רק קבוצת אוהדים תציל את המצב כי אין יותר גרוע מעכשיו
מה יקרה? הפועל תימחק? זה אשכרה עליה באיכות חיים שלנו
חבל שלא לקחו גם מניסנובס
רק קבוצת אוהדים תציל את המצב כי אין יותר גרוע מעכשיו
מה יקרה? הפועל תימחק? זה אשכרה עליה באיכות חיים שלנו
long live the zapta
-
- קיבל.ה 412 לייקים
-
- קיבל.ה 1048 לייקים