סגל לעונה הבאה
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1451 לייקים
אם חותם צריך יום אחרי זה להחתים פה שני פסיכולוגים תותחים צמודים לצוות ומקצועי ולקבוצה.
גם בלעדיו כמות האגו בקבוצה בשמיים, איתו זה כבר מחוץ לאטמוספירה.
גם בלעדיו כמות האגו בקבוצה בשמיים, איתו זה כבר מחוץ לאטמוספירה.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
בברלי בחור מאוד נחמד, אפילו מקרין צניעות (לא ייאמן). אבל באמת, דיברתי איתו איזה דקה שתיים ובמקום רק להגיד תודה על מה שאמרתי לו, הביע דאגה לשלומי ואיחל לי בריאות שלמה.
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 779 לייקים
הייתה נחיתה כבר? הגיעו לארץ? המתקפה התחילה?
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
השחקנים כבר בדרייב אין
מוטלי כבר הזמין חומוס ופלאפל
רפי גינת מכין את תחקיר הסלמונלה הבא
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אז עד מחר נדע מה הכיוון עם קבוקלו ?
-
- קיבל.ה 189 לייקים
בספורט5 כתבו שיחזיר תשובה עד שלישי..
בכל מקרה, בטוח שיש לצוות עוד שחקן או שניים בקנה במידה וזה לא יסתדר ככה שאני לא דואג.
אם כן- מושלם הרווחנו שחקן אוברקואליפייד לתפקיד, אם לא- אחלה, שיהיה שחקן שמתאים למה שמצופה שיודע את מקומו ושומר על רמת האגו בגדר הסביר
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
עופר הציע לו סכום הזוי ביחס למה שקיבל בפרטיזן
ריאל מדריד מגששים אצל שחקן פנים בנ.ב.א, וגם פנתנייקוס
נשמע שזה תלוי באשתו, מצב שתערך עוד שיחת זום של אמא של עופר, אשתו של קבוקלו וסיר קוסקוס.
עוד קצת סטטיסטיקה, אליפות עולם האחרונה לפני 10 חודשים לערך קבוקלו סיים עם:
16.4 נקודות למשחק ב-56.6% מהשדה, 9.2 ריבאונדים, 1.4 חטיפות ו-1.2 חסימות.
ריאל מדריד מגששים אצל שחקן פנים בנ.ב.א, וגם פנתנייקוס
נשמע שזה תלוי באשתו, מצב שתערך עוד שיחת זום של אמא של עופר, אשתו של קבוקלו וסיר קוסקוס.
עוד קצת סטטיסטיקה, אליפות עולם האחרונה לפני 10 חודשים לערך קבוקלו סיים עם:
16.4 נקודות למשחק ב-56.6% מהשדה, 9.2 ריבאונדים, 1.4 חטיפות ו-1.2 חסימות.
-
- קיבל.ה 511 לייקים
ובינתיים, ליתר ביטחון, התחילו בספורט 5 בקמפיין המפרט את כל הבעייתיות שלו. מעניין אם היה חותם אצל ההם הייתה יוצאת כתבה כזאת.
אין אלוהים.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
ברוררררררררר, נו מה, שידורי תעמולהארבעת המופלאים כתב: ↑19 אוגוסט 2024, 18:42 ובינתיים, ליתר ביטחון, התחילו בספורט 5 בקמפיין המפרט את כל הבעייתיות שלו. מעניין אם היה חותם אצל ההם הייתה יוצאת כתבה כזאת.
זה התחיל מאתמול שבברלי סובל עלק, והוא הגיע לפה בכיף וכבר מפרסם סטורי שהוא על יאכטה\סירה במרינה
עכשיו שקבוקלו שהיה משאת נפשה של מכבי הוא תמצית הבעיות
תנו להם להתבשל
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 19 אוגוסט 2024, 19:15, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
אם עופר מעגל לו את זה ל4 מליון בשנתיים הוא בטוח מגיע (לדעתי זה באמת יהיה כבר מוגזם )
-
- קיבל.ה 186 לייקים
ההצעה שעופר נתן לו משוגעת. לא רואה אותו מקבל הצעה דומה בשום מקום אחר.
-
- קיבל.ה 802 לייקים
ובנטיל?lior777 כתב:יחתום או לא, מבחינה מקצועית נטו זה בול מה שאנחנו צריכים. שחקן שיכול לשחק ליד מוטלי (בגלל הקליעה שלו לשלוש) וגם להחליף אותו ב 5. מוטלי וקבוקלו פותחים ביחד ואז נראה את סורקין הנאלח חוגג עלינו.. בליגה זה יכול להיות ככה: מוטלי-קבוקלו, גינת-בלייזר. פשוט חלומי..
אפשר לרשום רק 5 זרים ולכן רק אחד מהסנטרים יירשם לדעתי (אלא אם בברלי יעבור אזרוח מזורז - דבר שלא הגיוני בעליל)
אם קבוקלו יחתום זה בעיקר ליורוקאפ (ורלוונטי לליגה רק אם חלילה מוטלי ייפצע ולא ישחק בפלייאוף).
-
- קיבל.ה 196 לייקים
קבוקלו יכול לשחק כ 4 ליד מוטלי. יש לו קליעה לשלוש והוא לא פחות זריז ונייד מבנטיל... במשחקים החשובים אין מצב שבנטיל ירשם וקבוקלו יהיה על הספסל.. וגם אם קבוקלו ישחק בעמדה 5 אז בליגה עדיין יש לנו עמדה 4 סבבה לגמרי עם גינת ובלייזר. בברלי, פוסטר, איש, קבוקלו, מוטלי. אלו הזרים לדעתי שצריכים להירשם בעיקר במשחקים החשובים ובמידה והוא יגיע לפה כמובן.Charlie כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 00:36ובנטיל?lior777 כתב:יחתום או לא, מבחינה מקצועית נטו זה בול מה שאנחנו צריכים. שחקן שיכול לשחק ליד מוטלי (בגלל הקליעה שלו לשלוש) וגם להחליף אותו ב 5. מוטלי וקבוקלו פותחים ביחד ואז נראה את סורקין הנאלח חוגג עלינו.. בליגה זה יכול להיות ככה: מוטלי-קבוקלו, גינת-בלייזר. פשוט חלומי..
אפשר לרשום רק 5 זרים ולכן רק אחד מהסנטרים יירשם לדעתי (אלא אם בברלי יעבור אזרוח מזורז - דבר שלא הגיוני בעליל)
אם קבוקלו יחתום זה בעיקר ליורוקאפ (ורלוונטי לליגה רק אם חלילה מוטלי ייפצע ולא ישחק בפלייאוף).
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
במשחק חשוב אתה חייב את ניהול המשחק והנסיון של רגלנד.lior777 כתב:קבוקלו יכול לשחק כ 4 ליד מוטלי. יש לו קליעה לשלוש והוא לא פחות זריז ונייד מבנטיל... במשחקים החשובים אין מצב שבנטיל ירשם וקבוקלו יהיה על הספסל.. וגם אם קבוקלו ישחק בעמדה 5 אז בליגה עדיין יש לנו עמדה 4 סבבה לגמרי עם גינת ובלייזר. בברלי, פוסטר, איש, קבוקלו, מוטלי. אלו הזרים לדעתי שצריכים להירשם בעיקר במשחקים החשובים ובמידה והוא יגיע לפה כמובן.Charlie כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 00:36ובנטיל?lior777 כתב:יחתום או לא, מבחינה מקצועית נטו זה בול מה שאנחנו צריכים. שחקן שיכול לשחק ליד מוטלי (בגלל הקליעה שלו לשלוש) וגם להחליף אותו ב 5. מוטלי וקבוקלו פותחים ביחד ואז נראה את סורקין הנאלח חוגג עלינו.. בליגה זה יכול להיות ככה: מוטלי-קבוקלו, גינת-בלייזר. פשוט חלומי..
Sent from my 22101320G using Tapatalk
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1715 לייקים
- יצירת קשר:
עם כזאת סאגה ואופי דפוק אני לא בטוח שזה משהו שאנחנו באמת רוצים
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1603 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הוא דפק ברז לונציה ולפרטיזן.
לנ.ב.א אם לא עכשיו הוא כנראה כבר לא יחזור.
לדעתי אם הוא ידפוק פרטייה גם בהפועל בסגנון של מה שהוא עשה עד עכשיו הוא ישרוף את עצמו בקבוצות רלוונטיות באירופה.
לנ.ב.א אם לא עכשיו הוא כנראה כבר לא יחזור.
לדעתי אם הוא ידפוק פרטייה גם בהפועל בסגנון של מה שהוא עשה עד עכשיו הוא ישרוף את עצמו בקבוצות רלוונטיות באירופה.
-
- קיבל.ה 2435 לייקים
נכון , כשרון לבד זה לא מספיק אפשר לראות על אונוואקו שכשהיה פה כולם אמרו שתוך עונה נצטרך נס שהוא יישאר , כרגע אין סרט שקבוצה בסדר גודל של טופ יורוקאפ (או אפילו פחות ) תרצה אותו , אם קבולקו לא יהיה רציני וימשיך להבריז לקבוצות הוא יכול להגיע לאותו מצב
- 7even
- קיבל.ה 2719 לייקים
בואו שיחתום קודם כל. אח"כ נראה מה מו מי.
איך אפשר להגיד לא לשחקן כזה בכלל?
עונה של מיליון משחקים וטיסות לפנינו, כשלפעמים דברים מתנקזים לפוזשן לפה ולשם.
אני רוצה את כל השחקנים הכי טובים בשוק כשמגיעים למצבים כאלו, ולוכ'פת לי כמה הדקייסים הם.
איך אפשר להגיד לא לשחקן כזה בכלל?
עונה של מיליון משחקים וטיסות לפנינו, כשלפעמים דברים מתנקזים לפוזשן לפה ולשם.
אני רוצה את כל השחקנים הכי טובים בשוק כשמגיעים למצבים כאלו, ולוכ'פת לי כמה הדקייסים הם.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 5941 לייקים
לפי אתר ערוץ הספורט, אם קבוקלו יסרב קאבה הוא האופציה הבאה בתור וכן נעשתה פנייה למונטרז הארל.
קאבה אופציה מצוינת בעיני. הארל מפלצת, אבל לא שיחק בעונה שעברה עקב קרע בצולבת. לא יודע אם זה הסיכון שאנחנו רוצים כרגע.
קאבה אופציה מצוינת בעיני. הארל מפלצת, אבל לא שיחק בעונה שעברה עקב קרע בצולבת. לא יודע אם זה הסיכון שאנחנו רוצים כרגע.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
קאבה באותה רמה של קאבה מלפני שנתיים שמאד רצינו? אם כן מעולה, הוא לא בולנסיה לפי ויקיפדיה?הוקיץ' כתב:לפי אתר ערוץ הספורט, אם קבוקלו יסרב קאבה הוא האופציה הבאה בתור וכן נעשתה פנייה למונטרז הארל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
-
- קיבל.ה 511 לייקים
מונטרז הארל מ פ ל צ ת !!!
אין אלוהים.
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
הוא בן 28 ולא עבר אף פציעה, אין סיבה לכאורה שירד ברמה.גביזון כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 13:34קאבה באותה רמה של קאבה מלפני שנתיים שמאד רצינו? אם כן מעולה, הוא לא בולנסיה לפי ויקיפדיה?הוקיץ' כתב:לפי אתר ערוץ הספורט, אם קבוקלו יסרב קאבה הוא האופציה הבאה בתור וכן נעשתה פנייה למונטרז הארל.
בעונה שעברה שיחק בסין ואז לקראת סוף העונה עבר לולנסיה שם בקושי שיחק. הם כבר הודיעו שהוא לא ממשיך.
מה שהוא יכול להביא לנו זה ריבאונד ברמה גבוהה, אתלטיות אדירה, איום חסימה, והגנת פיק אנד רול וחילופים מצוינת. החסרונות שלו הן ביכולת ליצור לעצמו (פחות משנה עבורנו), עונשין חלש מאוד, והגנת גב לסל לא משהו. עדיין בסך הכל לדעתי זו אופציה מצוינת.
-
- קיבל.ה 554 לייקים
זה נראה כמו לחץ על קבוקלו לקבל החלטה
-
- קיבל.ה 256 לייקים
אם הייתי צריך סנטר ראשון, קבוקלו עדיף
אם אני צריך מחליף למוטלי, אלפה קאבה כל כך יותר מתאים
סנטר שפנטזו עליו פה שנה ומשהו, נכון שמגיע אחרי עונה בינונית אבל לרול המוצע? הלוואי
אם אני צריך מחליף למוטלי, אלפה קאבה כל כך יותר מתאים
סנטר שפנטזו עליו פה שנה ומשהו, נכון שמגיע אחרי עונה בינונית אבל לרול המוצע? הלוואי
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
נראה שאם לא קבוקלו השמות שעולים רציניים מאד, אחלה עופר שבעולם.
בינתיים אוהדי מכבי חופרים לקבוקלו בפוסט לא להגיע לישראל כי מסוכן פה.
בינתיים אוהדי מכבי חופרים לקבוקלו בפוסט לא להגיע לישראל כי מסוכן פה.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הבנתי תודה.הוקיץ' כתב:הוא בן 28 ולא עבר אף פציעה, אין סיבה לכאורה שירד ברמה.גביזון כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 13:34קאבה באותה רמה של קאבה מלפני שנתיים שמאד רצינו? אם כן מעולה, הוא לא בולנסיה לפי ויקיפדיה?הוקיץ' כתב:לפי אתר ערוץ הספורט, אם קבוקלו יסרב קאבה הוא האופציה הבאה בתור וכן נעשתה פנייה למונטרז הארל.
בעונה שעברה שיחק בסין ואז לקראת סוף העונה עבר לולנסיה שם בקושי שיחק. הם כבר הודיעו שהוא לא ממשיך.
מה שהוא יכול להביא לנו זה ריבאונד ברמה גבוהה, אתלטיות אדירה, איום חסימה, והגנת פיק אנד רול וחילופים מצוינת. החסרונות שלו הן ביכולת ליצור לעצמו (פחות משנה עבורנו), עונשין חלש מאוד, והגנת גב לסל לא משהו. עדיין בסך הכל לדעתי זו אופציה מצוינת.
לא הבנתי איך התגלגל לסין ולא לקחו אותו. סבבה כסף אבל הוא עדיין בגיל שיא.
איך הוא יהיה בהגנה על סורקין בפוסט לדעתך?
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
לול
להעביר את התמונה הזאת ולהגיד ששימון יעד של החמאס וחיזבאללה, וזה מסוכן לשהות לידו.

-
- קיבל.ה 5941 לייקים
אני כותב מהזיכרון, אבל ממה שאני זוכר הוא מתקשה מול שחקנים פיזיים שיכולים לדחוף אותו. לא חושב שהוא אידיאלי להגנה על סורקין לצורך העניין. יחד עם זאת, הוא שומר ברמה גבוהה מאוד גם גארדים וגם פיק אנד רול, מה שאלכסנדר היה גרוע בו למשל.גביזון כתב: ↑20 אוגוסט 2024, 14:33הבנתי תודה.הוקיץ' כתב:הוא בן 28 ולא עבר אף פציעה, אין סיבה לכאורה שירד ברמה.
לא הבנתי איך התגלגל לסין ולא לקחו אותו. סבבה כסף אבל הוא עדיין בגיל שיא.
איך הוא יהיה בהגנה על סורקין בפוסט לדעתך?
אם הוא יתברר כרלוונטי אני אנסה למצוא משחקים ישנים שלו.
-
- קיבל.ה 1621 לייקים
-
- קיבל.ה 214 לייקים
-
- קיבל.ה 1474 לייקים
לאחר הפסקה של כמה שבועות, אוהדי מכבי חוזרים להוציא קצף מהפה
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
החיסרון ץ של קאבה אם אני חושב על זה לעומת הארל וקובקלו זה שהוא הוא לא יכול לשחק 4 ליד מוטלי. אולי מטולי יכול בכל זאת לשחק איתו יחד, כמו שהוא שיחק עם ג'קירי יחד עם הפרקט.
אם קאבה יבוא אני מאד אשמח.
אם קאבה יבוא אני מאד אשמח.
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הפסקה? כל ציוץ של עופר בטוויטר הם עטים עליוranjef כתב:לאחר הפסקה של כמה שבועות, אוהדי מכבי חוזרים להוציא קצף מהפה
- מילפורד
- קיבל.ה 2371 לייקים
אחרי שערכתי את רשימת המועמדים.
מה אומרים על קודי ריילי? באיזה קטגוריה לרשום אותו?
לא היתה הודעה רשמית לגביו , נראה לי אפתח לו קטגוריה משלו…
ואם ברשימות השונות שיש בהודעת הפתיחה של האשכול עסקינן, הנאס? אנגולה?
מה אומרים על קודי ריילי? באיזה קטגוריה לרשום אותו?
לא היתה הודעה רשמית לגביו , נראה לי אפתח לו קטגוריה משלו…
ואם ברשימות השונות שיש בהודעת הפתיחה של האשכול עסקינן, הנאס? אנגולה?
- גביזון
- קיבל.ה 3112 לייקים
הנאס ואנגולה יכולים לפתוח בכל קבוצה בארץ שזה לא הפועל, מגדל ומכבי.