קוקאין ואלכוהול כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 13:13
חייבים להחזיר את משחקי הרדיוס.
ההתאחדות הציגה את זה כמשהו "חיובי" = הנה אין יותר משחקים ללא קהל. אבל זה פשוט נתן להם לגיטימציה לפגוע עוד יותר במוצר ולהוריד נקודות לחצי ליגה. שכונה מה שנהיה כאן. כבר עדיף מגרשים ריקים מפעם לפעם על כל הכוכביות האלה בטבלה.
או את ההיגיון לקהלים. גם אפשרות.
אתה מנסה לחנך את הקהל של הפועל? לנו יש הכי גדול ואנחנו נעשה דווקא...
אין עם מי לדבר ואנשים כאן מסרבים להבין שאם רשום שאסור אבוקות, אז אסור אבוקות (ואני מת על התפאורה הזו).
אחרי שכבר הוציאה הודעה רשמית על חתימה לפני איזה חודש, הפועל חיפה מודיעה שקמארה (קשר אחורי עם רזומה מרשים בבלגיה) לא חותם.
בעניינים האלה הפרסות של כץ דומות מאוד לאלה של הניסנובס
oleg neduda כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 16:57
אחרי שכבר הוציאה הודעה רשמית על חתימה לפני איזה חודש, הפועל חיפה מודיעה שקמארה (קשר אחורי עם רזומה מרשים בבלגיה) לא חותם.
נכון
מזכיר
אברמוב יותר דומה להם, אבל בגדול אני שמח שאנחנו כבר לא שם.
למרות שיש כאלו שנוטים להתעלם מתרומתו של מועדון בריא ומסודר
יואב כץ שם אחלה כסף וגם אם פה ושם יש לו סאגות שמזכירות את הפאחים אין מקום להשוואה בינו לבינם שכן הוא מעמיד סגלים טובים ושם כסף.
כבר היו איזה 10 ממן, קניוק ומלמד שאנחנו תמיד רצינו וסיפרנו איך חייבים להתחתים אותם ובסוף חתמו אצלו.
טכנית לארז כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 17:13
יואב כץ שם אחלה כסף וגם אם פה ושם יש לו סאגות שמזכירות את הפאחים אין מקום להשוואה בינו לבינם שכן הוא מעמיד סגלים טובים ושם כסף.
כבר היו איזה 10 ממן, קניוק ומלמד שאנחנו תמיד רצינו וסיפרנו איך חייבים להתחתים אותם ובסוף חתמו אצלו.
ברור שאין מקום להשוות בין כץ לניסנוב במכלול
אבל במישור הזה הוא הזוי לא הרבה פחות
נכון
מזכיר
נכון
מזכיר
בטח מועדון מסודר
#עבדולעזיזקאיונדו
אין קשר בין זה לזה. אתה מדבר על החלטות מקצועיות ואני על התנהלות מועדון באספקטים אחרים. רצו אותו, החתימו, לא חתכו בלי לשלם, לא איימו עליו, לא פרסמו שחתם ואז לא.
קוקאין ואלכוהול כתב: ↑05 אוקטובר 2023, 13:13
חייבים להחזיר את משחקי הרדיוס.
ההתאחדות הציגה את זה כמשהו "חיובי" = הנה אין יותר משחקים ללא קהל. אבל זה פשוט נתן להם לגיטימציה לפגוע עוד יותר במוצר ולהוריד נקודות לחצי ליגה. שכונה מה שנהיה כאן. כבר עדיף מגרשים ריקים מפעם לפעם על כל הכוכביות האלה בטבלה.
או את ההיגיון לקהלים. גם אפשרות.
אתה מנסה לחנך את הקהל של הפועל? לנו יש הכי גדול ואנחנו נעשה דווקא...
אין עם מי לדבר ואנשים כאן מסרבים להבין שאם רשום שאסור אבוקות, אז אסור אבוקות (ואני מת על התפאורה הזו).
חמישה נציגים להפועל בנבחרת הנערים.
מה שמשעשע זה שלפני שהעונה התחילה ברומר המכביסט זימן לא פחות מאחד עשר שחקני מכבי ומהפועל היו שלושה אם אני לא טועה. מאז, הפועל עם פתיחת עונה אדירה ומכבי די בינונית, אז מספר שחקני מכבי ירד לשישה ושל הפועל טיפס לחמישה.
2 שחקנים מוסלמים של ויאריאל לא עמדו בדקת דומיה במשחק נגד חיפה
האמת זה בושה גדול, לא זוכר מקרים דומים אבל אולי אני טועה
מקווה ששחקני חיפה ישברו להם את הרגליים
Red Wolf כתב: ↑09 נובמבר 2023, 20:01
2 שחקנים מוסלמים של ויאריאל לא עמדו בדקת דומיה במשחק נגד חיפה
האמת זה בושה גדול, לא זוכר מקרים דומים אבל אולי אני טועה
מקווה ששחקני חיפה ישברו להם את הרגליים