עופר ינאי

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
סכין_בבטן_האומה
קיבל.ה  114 לייקים

יש הרבה דברים שלא אהבתי אצל עופר - מאמצע הקיץ הבניה של הקבוצה עברה להתמקד בשואו, השיחות עם שחקנים חתומים (חוץ מסורקין), התירוצים המוזרים/שקרים + פניות הפרסה (כמו ה-50 שקל למשחק אימון בחדרה). יש גם הרבה דברים שאני אוהב אצל רמי - החזון, ההשקעה, זה שהוא אוהד אמיתי שמצטופף אתך בדרבי ב 4/5 בלי מזגן שמשאירים אותך שעה אחרי שהמשחק נגמר וכו'.

אבל עם כל ההערכה לפועלו של רמי - עם ההנהלה הנוכחית הקבוצה הגיעה למיצוי מקצועי, וזה בלי שהיא פתרה את בעיות האלימות וההתפרעויות של האולטראס (אם כבר ההיפך) או יצרה עמותה משגשגת שמתקדמת כל שנה (שוב, אם כבר ההיפך). עיכוב ההצבעה והעמידה בפועל לצד האולטראס מבהירות לי באופן סופי שמנטלית רמי הוא יו"ר של קבוצה קטנה עם קהל סגור, ושההגעה של עופר פתרה לנו יופי את השאלה מי ינהל במקומו.
האדום הצורר
קיבל.ה  674 לייקים

איך אני מחכה ליציעים הריקים ולקול של הכדור על הפרקט ב-84:27 על מכבי נתניה (30 נקודות של בברלי!) ביד אליהו.
אינתי עומרי, הפועל.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

עופר מעלה את הציוץ הזה

נכנסתי לאתר של החברה הזו https://populous.com/
הם מעצבים ברמה גם אולמות וגם אוהלי ספורט פארקי ספורט או מה הולך שםתמונהתמונהתמונה

סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

ברשימת הפרוייקטים שלהם נמצאים האיצטדיונים הכי גדולים ומפורסמים בעולם שעבדו עליהם בעשרים וחמש שנים האחרונות בערך.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

לבדוק אם הם עיצבו את הברזיות ביד אליהו אחרת זה לא בא בחשבון.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

גביזון כתב: 11 ספטמבר 2024, 00:36 עופר מעלה את הציוץ הזה

הם מעצבים ברמה גם אולמות וגם אוהלי ספורט פארקי ספורט או מה הולך שםתמונהתמונהתמונה
מעולם הספורט פה לא היה צריך אדם רציני כ"כ לשכנע כמה פרחחים ברצינות כוונותיו.

מעריך שכתגובה הוא יקבל נאצות ואיחולי שואה. אנרכיסטים נשארים אנרכיסטים.
יחד, רק יחד! :heart:
בני12
קיבל.ה  1621 לייקים

האדום הצורר כתב: 10 ספטמבר 2024, 23:21 איך אני מחכה ליציעים הריקים ולקול של הכדור על הפרקט ב-84:27 על מכבי נתניה (30 נקודות של בברלי!) ביד אליהו.
כל אחד ומה שעושה לו טוב
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2371 לייקים

האדום הצורר כתב: 10 ספטמבר 2024, 23:21 איך אני מחכה ליציעים הריקים ולקול של הכדור על הפרקט ב-84:27 על מכבי נתניה (30 נקודות של בברלי!) ביד אליהו.
ואני בוויזן שלי רואה 10,000 אדומים חוגגים בגמר היורוקאפ שאנחנו נארח את ולנסיה.
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

נו אפילו פה יש מתנגדים למעבר ששולחים הודעות הזויות , קל לדבר על יציעים ריקים נגד נתניה במשחק חסר חשיבות ולא על פאקינג דרבי עם 10 אלף אדומים / משחק מכריע נגד ולנסיה בירוקאפ
רק הפועל
קיבל.ה  2435 לייקים

כמובן שעדיף ש7000 אוהדים ישארו בבית במשחקים מכריעים כי פשוט אין מקום או יאלצו להגיע לירושלים
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

אני אשכרה קורא את ההודעה שלו שוב וקולט שאלו אנשים שלא אוהבים להצליח. להיות טוב זה אשכרה זר להם.
אני מקווה שבחיים הם לא כאלו.

אין מה לעשות, הפסדים וכשלונות זה תמיד הרבה יותר רומנטי בספרים ובשירים, אמה מה זה לא מקדם לשום מקום ורק מגביר תסכול.

לנצח ולהצליח בעקביות? חלילה וחס. תתרחיקו את זה ממני.
ההוא מפעם
קיבל.ה  214 לייקים

בדיוק ההתנהגות הזאת זה מה שמדאיג אותי ורבים אחרים
אקסיומה : במדינת ישראל אי אפשר לבנות אולם תוך שנתיים כמו שעופר הבטיח (באוויר) אולי ממש אולי תוך 5 שנים בטח כשיש רק רעיון של עופר גם הוא עוד לא מגובש.
אקסיומה 2 : לעופר אין מספיק כסף להרים פרוייקט של בניית אולם חדש ובכל מקרה אין לזה קרקע מיועדת בתל אביב
אקסיומה 3 : נשארנו עם הרחבת הדרייבאין (שזה סבבה ) אבל זה נכס של העירייה עלות ההרחבה היא עצומה ( מאות מיליונים) והשקעה פרטית תמורת זכויות שמימוש ומסחר לא תעבור בקלות.
זה אומר שהאופציה היחידה שפתוחה בפנינו היא גם בספק וגם דורשת הרבה בירוקרטיה ומי שאומר שזה ייקרה תוך שנתיים משקר במצח נחושה.

אחזור על דברי, אם היה בא ואומר אני שם את הכסף וככה אני רוצה הייתי מקבל
את כל סיפורי המעשיות מסביב והשטיקים הייתי מצפה לראות ממואיז לא מאיש עסקים רציני. ( מאוד)
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

ההוא מפעם כתב: 11 ספטמבר 2024, 10:55

אקסיומה : במדינת ישראל אי אפשר לבנות אולם תוך שנתיים כמו שעופר הבטיח (באוויר) אולי ממש אולי תוך 5 שנים בטח כשיש רק רעיון של עופר גם הוא עוד לא מגובש.
אקסיומה 2 : לעופר אין מספיק כסף להרים פרוייקט של בניית אולם חדש ובכל מקרה אין לזה קרקע מיועדת בתל אביב
אקסיומה 3 : נשארנו עם הרחבת הדרייבאין (שזה סבבה ) אבל זה נכס של העירייה עלות ההרחבה היא עצומה ( מאות מיליונים) והשקעה פרטית תמורת זכויות שמימוש ומסחר לא תעבור בקלות.
זה אומר שהאופציה היחידה שפתוחה בפנינו היא גם בספק וגם דורשת הרבה בירוקרטיה ומי שאומר שזה ייקרה תוך שנתיים משקר במצח נחושה.

את כל סיפורי המעשיות מסביב והשטיקים הייתי מצפה לראות ממואיז לא מאיש עסקים רציני. ( מאוד)
אתה קובע עובודת וטוען כמה פעם שעופר משקר, אני לא יודע עובודת אלה רק הנחות ואיו לי סיבה אחת עד עכשיו לחשוב שהוא משקר.
שייקח ייותר משנתיים, אין בעיה, שיעשו את זה כמו שצריך.
עופר בעצמו אמר בפודקאסט שלהרים אולם חדש ענק כמו שהוא מתכנן זה לא לעיו כי מדובר בסכומים ותקציב מטורף שיגייסו כמה גופים, הערה שלי: כמו כביש 6 מדינה + משקיעים.
עופר דיבר על מאות מליונים השקעה של הרחבת הדרייב אין, הוא אפילו ציין את ההשקעה שלו בתמורה לחכירת נכסים.
אני לא חשוב שאף אחד, ואני גם לא הבנתי מדבירו, יכו ללהתחייב לדד ליין מדוייק.
שייקח שנה, שנתיים, 10.
בינתיים הוא שם קבלות של תקציב מעל 70 מליון ש"ח, זה לא קבלה, זה פנקס שלם שלקבלות שאין לו סוף.
אני מבין שמבחינתך הוא שקרן פתולוגי, אולי אתהצודק לא יודע, עד עכשיו למרות הטעויות שלו יש לו שנה ראשונה מדהימה כבעלים ובהסתכלות לעתיד, לא מושלמת, אבל תמיד היה אפשר להשאר קבוצה ללא מעוף עם תקרה מאד נמוכה.
סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

עופר ינאי אמר שתוך שנתיים הוא מרים/משפץ/מרחיב אולם?
מתי?
Nati
קיבל.ה  1775 לייקים

ההוא מפעם כתב:

תזכיר לי כמה זמן לקח לבנות את הדרייב אין?
סמל אישי של משתמש
Scofield
קיבל.ה  231 לייקים

בתור ההוא מפעם, אתה אמור לדעת שהאולם הזה בהפועל משחקת בו היום, שנבנה יחסית מזמן ולא ממש פעם, לקח שנה וחצי נטו בניה.
אגב, עובדה ולא אקסיומה לגבי זה אם העלת את הנושא - כל התהליך הזה של שנה וחצי נעשה על ידי עיריית תל אביב, גוף איטי בלשון המעטה, ובלי עופר ינאי שכבר הבנו שכשהוא רוצה משהו אחר הוא מצליח לקדם את זה, גם זה בלשון המעטה.

וגם אם יש היתר, מתחילים לעבוד על הבניה, ויקח חמש שנים. אז מה? תוותר על זה ותשאר בדרייב אין הנוכחי לנצח? בשביל לבנות אתה צריך לפנות אותו.
נערך לאחרונה על ידי Scofield ב 11 ספטמבר 2024, 15:04, נערך פעם 1 בסך הכל.
הפועל זה מיום הולדתי
הפועל תל אביב עד יום מותי
השורה הקבועה 🍭
ReDroRed
קיבל.ה  30 לייקים

7even כתב: 11 ספטמבר 2024, 07:20

מעולם הספורט פה לא היה צריך אדם רציני כ"כ לשכנע כמה פרחחים ברצינות כוונותיו.

מעריך שכתגובה הוא יקבל נאצות ואיחולי שואה. אנרכיסטים נשארים אנרכיסטים.
ברור, ושלבריקים על הבנין יש גוון צהבהב אז אסור לעבוד איתם…
סמל אישי של משתמש
covid bryant
קיבל.ה  66 לייקים

https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=s1urxl1p0
עופר ינאי, בעל השליטה בנופר אנרגיה, יחזיק ב-10% מערוץ 13
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

הוא לא נורמלי
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

covid bryant כתב:https://m.calcalist.co.il/Article.aspx?guid=s1urxl1p0
"במסגרת ההסכם בין הצדדים, רשת תשדר משחקים של הפועל תל אביב"

זו בשורה ענקית, לא פחות, ככה בונים אימפריה.

סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1451 לייקים

הפועל משחקת במספר מסגרות שמכרו את זכויות השידור שלהן.
או שאדלסון נותן אור ירוק לעופר ינאי לבחור את ערוץ השידור של של הפועל ביורוקאפ, אחרי שאמא קנתה עבורו את זכויות השידור של המפעל, או שמתכוונים לשדר שם משחקי ידידות???
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

לדעתי בגלל שאדלסון כבר קנה זכויות אז מדובר על במידה ו, יורוליג עונה הבאה.
אבל מה אני יודע.
ליגת ווינר משודרת בספורט 5
יורוקאפ של אדלסון (באיזה ערוץ היורוקאפ תשודר אגב?)
מה כבר נשאר העונה?

Or_5
קיבל.ה  92 לייקים

גביזון כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:56 לדעתי בגלל שאדלסון כבר קנה זכויות אז מדובר על במידה ו, יורוליג עונה הבאה.
אבל מה אני יודע.
מה כבר נשאר העונה?
יורוקאפ שודר בשנה שעברה בצ׳רלטון
מאמין שגם השנה זה היה הכיוון
יש לי הרגשה שהמהלך פה הוא לפגוע במכבי ומשפחת רקנאטי שאם אנחנו או ירושלים נגיע ליורוליג ייקחו להם את הזכויות השידור של המפעל מהערוץ. אבל זה כרגע בגדר מדע בדיוני
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

Or_5 כתב:
גביזון כתב: 11 ספטמבר 2024, 21:56 לדעתי בגלל שאדלסון כבר קנה זכויות אז מדובר על במידה ו, יורוליג עונה הבאה.
אבל מה אני יודע.
מה כבר נשאר העונה?
יש לי הרגשה שהמהלך פה הוא לפגוע במכבי ומשפחת רקנאטי שאם אנחנו או ירושלים נגיע ליורוליג ייקחו להם את הזכויות השידור של המפעל מהערוץ. אבל זה כרגע בגדר מדע בדיוני
לא רואה את עופר משלם מיליונים למכבי על זכויות שידור. אבל אם כן, הוא חייב לשים במשחקים שלהם את אפי הנמר כשדרן ושמעון אמסלם כפרשן.

סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  760 לייקים

בסוף נגלה שמישהו ממכבי פגע בעופר אישית לפני מאה שנה וכל הטירלול הזה זה בכלל מסע נקמה פרטית של עופר. אם זה יביא לנו אליפות אז אין לי בעיה.
OMG עווופררר
סמל אישי של משתמש
סומך
קיבל.ה  1336 לייקים

לאדלסון אין ערוץ למיטב ידיעתי
לא יותר סביר שינאי ירכוש ממנו את הזכות לשדר את המשחקים של הפועל ביורוקאפ?
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
Or_5
קיבל.ה  92 לייקים

גביזון כתב: 11 ספטמבר 2024, 22:47
Or_5 כתב:
אבל מה אני יודע.
מה כבר נשאר העונה?
לא רואה את עופר משלם מיליונים למכבי על זכויות שידור. אבל אם כן, הוא חייב לשים במשחקים שלהם את אפי הנמר כשדרן ושמעון אמסלם כפרשן.

ראית את עופר משלם לבברלי מוטלי וקובקאלו?
כי אני עד עכשיו לא מאמין לשום סטורי ותמונה שהקבוצה מעלה ברשתות החברתיות…
Or_5
קיבל.ה  92 לייקים

סומך כתב: 11 ספטמבר 2024, 23:30 לאדלסון אין ערוץ למיטב ידיעתי
לא יותר סביר שינאי ירכוש ממנו את הזכות לשדר את המשחקים של הפועל ביורוקאפ?
מאמין שזה יהיה הכיוון
ינאי ו13 יירכשו את הזכויות וישדרו את הפועל ואת ירושלים בערוץ פתוח לכולם
סמל אישי של משתמש
בונדר
קיבל.ה  23 לייקים

רווי כתב: 11 ספטמבר 2024, 22:54 בסוף נגלה שמישהו ממכבי פגע בעופר אישית לפני מאה שנה וכל הטירלול הזה זה בכלל מסע נקמה פרטית של עופר. אם זה יביא לנו אליפות אז אין לי בעיה.
הם טוענים שהוא רוצה להיכנס שם כשותף, הוא טוען שהם פנו אליו והוא סירב.
ranjef
קיבל.ה  1474 לייקים

האולטראס בתגובה: לא נראה את הערוץ הזה, זה ערוץ שמזוהה עם מכבי
ארבעת המופלאים
קיבל.ה  511 לייקים

עופר חיפש, כבר הרבה זמן, דריסת רגל בערוץ תקשורת. הנה זה קרה.
מעבר להסכמה כי ישודרו משחקי הפועל, נתון חשוב זו האופציה שלו להרחיב את מספר מניות השליטה. זה מרמז על רצינות כוונותיו.
לדעתי זה מדהים, שלמרות "רוחות הצד" הוא ממשיך בשלו ומרחיב את הספקטרום של הפועל בכל אפיק אפשרי. וואו.

הערה קטנה בשוליים: היות ומדובר בערוץ כללי, מה יקרה אם במועד מסוים של משחק יקרה משהו שיצריך התייחסות אולפנית מידית של התקשורת? עד כמה שידוע לערוץ 13 אין ערוץ משני שניתן להעביר אליו שידורים שאינם ברומו של עולם. לטעמי צריך לקיים איזשהו הסדר מראש עם ערוץ אחר להעברת שידורים.
אבל סה"כ, מדובר בפעולה קריטית לעתיד.

מחכה כבר לקריאות "שהמשחק משודר בערוץ ינאי...".
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
Matan
קיבל.ה  101 לייקים

לא רואה סיכוי בחיים שערוץ 13 ישדר משחק יורוקאפ בשעה 20:00 במקום חדשות.
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

מאד מחזק את התיאוריה שכל הסיפור של עופר בהפועל זה בכלל חלק מתכנית על ללכת לפוליטיקה עם בנט
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3112 לייקים

לפני שנה כתבתי לו בטוויטר שבלי אחזקה בערוץ תקשורת יהיה לו קשה לקדם את הפועל לאורך זמן, עשה לי לייק טוויטרי.
חבל שלא הוספתי שם את חשבון הבנק שלי

סמל אישי של משתמש
7even
קיבל.ה  2719 לייקים

קונה ב low. גאוני . ערוץ 13 ב- super low.

לגבי הפועל - אני דווקא אהבתי את דוידוביץ' כשדרן.
אוהד כורסא
קיבל.ה  508 לייקים

הפועל כתב: 12 ספטמבר 2024, 07:05 מאד מחזק את התיאוריה שכל הסיפור של עופר בהפועל זה בכלל חלק מתכנית על ללכת לפוליטיקה עם בנט
יש משהו שהוא יכול לעשות בלי שיחשדו המניעים זרים?
יהלום14אדום
קיבל.ה  960 לייקים

ranjef כתב: 12 ספטמבר 2024, 00:04
האולטראס בתגובה: לא נראה את הערוץ הזה, זה ערוץ שמזוהה עם מכבי
אתה אולי צוחק אבל בקבוצות שונות כבר עלה שזה עוד צעד של הפיכת הפועל למכבי.
יאללה הביתה!!!
סמל אישי של משתמש
הפועל
קיבל.ה  1715 לייקים
יצירת קשר:

אוהד כורסא כתב: 12 ספטמבר 2024, 08:27
הפועל כתב: 12 ספטמבר 2024, 07:05 מאד מחזק את התיאוריה שכל הסיפור של עופר בהפועל זה בכלל חלק מתכנית על ללכת לפוליטיקה עם בנט
הבנאדם לא אוהד הפועל, ניסה לפנינו לרכוש את הפועל ירושלים, ואף אחד אפילו לא שמע עליו עד לפני כמה שנים בהקשר של ספורט.
השאלה זה לא למה צריך לייחס לו מניעים זרים שהוא פתאום שופך מאות מיליונים על הפועל, אלא איך אפשר שלא.
כל עוד זה לטובתנו, אז אני אישית מברך על זה כמובן. אבל זה לא אומר שאני צריך לעצום עיניים ולהיות נאיבי בנושא
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
ארדיטי
קיבל.ה  190 לייקים

הפועל כתב: 12 ספטמבר 2024, 08:32
אוהד כורסא כתב: 12 ספטמבר 2024, 08:27
הבנאדם לא אוהד הפועל, ניסה לפנינו לרכוש את הפועל ירושלים, ואף אחד אפילו לא שמע עליו עד לפני כמה שנים בהקשר של ספורט.
השאלה זה לא למה צריך לייחס לו מניעים זרים שהוא פתאום שופך מאות מיליונים על הפועל, אלא איך אפשר שלא.
כל עוד זה לטובתנו, אז אני אישית מברך על זה כמובן. אבל זה לא אומר שאני צריך לעצום עיניים ולהיות נאיבי בנושא
תעצור רגע ותחשוב האם לקנות את הפועל תל-אביב תורם בצורה כלשהיא לקדם את עופר בתור פוליטיקאי במפלגת ימין?
או בכלל? האם לבעלות על הפועל וריבים מתוקשרים מול מכבי יש תועלת לתדמית ציבורים של מישהו?

אני אגיד לך משהו שאמר לי פעם משקיע מאוד מאוד עשיר ומאוד מאוד מפורסם בסיליקון ואלי " יש רק דבר אחד שמניע את הסופר עשירים לעשות דברים, Ego and bragging rights"
שליחת תגובה