לא מילאת אולמות בסל באופן קבוע עד העונה עם גמר הגביע, אני זוכר את עצמי מגיע למשחק גביע מול קרית גת שאפילו 1000 לא היו.
UH99
-
adom4
- קיבל.ה 590 לייקים
-
אלון1
- קיבל.ה 213 לייקים
דברתי על ה3-4 שנים האחרונות
אין שום קשר בין הצלחות בסל ורגל להגעת קהל לצד השני
אין שום קשר בין הצלחות בסל ורגל להגעת קהל לצד השני
-
בני12
- קיבל.ה 2129 לייקים
אם יהיה שת"פ שיגרום לאולטראס להתמקד בעידוד ותפאורות מבלי להזיק לקבוצה אז סבבה (זה מה שביקשו מהם בכדורסל והם שמו זין)L.S כתב: ↑04 נובמבר 2025, 11:22היה לנו את הקהל השני בגודלו, בבית.שחר כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:58די כבר עם הקשקוש הזה..להפועל היה את הקהל השני או השלישי בגודלו בארץ עוד לפני שמישהו ידע בכלל מה זה אולטראס.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40
הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,
בטח לא בגלל היכולת המופלאה שלנו בשנים האחרונות.
חלקם זה דור של ילדים אחים וכו' של אוהדי הפועל וחלקם זה בגלל האווירה מסביב של הקהל, לטוב ולרע.
אם לא האולטראס אני לא חושב שהפועל מגיעה לכמות כזאת של מנויים ולסולד אאוט במשחקי חוץ.
ניתן גם לראות בסל את הירידה בכמות המנויים ואת השאיפה שם שיגיע קהל חדש, כזה שבא לראות כדורסל יפה ואין לו באמת זיקה להפועל.
בהתחשב באיכות הכדורגל הישראלי, לא היתי בונה על זה..
יש גדילה בכמות הקהל בשנים האחרונות באצטדיונים בעיקר בגלל השיפור בתנאים של המתקנים, זה נכון שאנשים אוהבים לצלם את כל הפירוטכניקה, אבל מכבי חיפה כבר מלא שנים סולד אאוט באצטדיון של 30 אלף איש לא בגלל הקופים הירוקים או בגלל שיש שם פירוטכניקה, זה שילוב של הצלחות ומתקנים, כנ"ל אצל המחלה.
לא חושב שהגיע הזמן קצת להתבגר, לירון?
לא היינו ממלאים אפילו חצי בלומפילד ישן. היום יש 9,000 מנויים כדרך קבע גם בלאומית. בסיס הקהל גדל, אפשר להגיד בגלל מתקנים מבלי להוריד ממש אולטראס הפועל מביאים למגרש.
לא הייתי רוצה להגיע לבלומפילד באוירת יד אליהו.
מאמין ששת"פ בין ההנהלה לאולטראס ימתן את הדברים. לא חובה יש לשבור את הכלים
לצערי, בדרך כלל אצל האולטראס ההגדרה לשת"פ זה My way or the highway
-
L.S
- קיבל.ה 1719 לייקים
אני חושב שפתיחת פירוטכניקה רבע שעה לפני פתיחת משחק היא תוצאה של הידברות.בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:00אם יהיה שת"פ שיגרום לאולטראס להתמקד בעידוד ותפאורות מבלי להזיק לקבוצה אז סבבה (זה מה שביקשו מהם בכדורסל והם שמו זין)L.S כתב: ↑04 נובמבר 2025, 11:22היה לנו את הקהל השני בגודלו, בבית.שחר כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:58
די כבר עם הקשקוש הזה..להפועל היה את הקהל השני או השלישי בגודלו בארץ עוד לפני שמישהו ידע בכלל מה זה אולטראס.
יש גדילה בכמות הקהל בשנים האחרונות באצטדיונים בעיקר בגלל השיפור בתנאים של המתקנים, זה נכון שאנשים אוהבים לצלם את כל הפירוטכניקה, אבל מכבי חיפה כבר מלא שנים סולד אאוט באצטדיון של 30 אלף איש לא בגלל הקופים הירוקים או בגלל שיש שם פירוטכניקה, זה שילוב של הצלחות ומתקנים, כנ"ל אצל המחלה.
לא היינו ממלאים אפילו חצי בלומפילד ישן. היום יש 9,000 מנויים כדרך קבע גם בלאומית. בסיס הקהל גדל, אפשר להגיד בגלל מתקנים מבלי להוריד ממש אולטראס הפועל מביאים למגרש.
לא הייתי רוצה להגיע לבלומפילד באוירת יד אליהו.
מאמין ששת"פ בין ההנהלה לאולטראס ימתן את הדברים. לא חובה יש לשבור את הכלים
לצערי, בדרך כלל אצל האולטראס ההגדרה לשת"פ זה My way or the highway
חבל שהתוצאה הסופית יצאה כ"כ עקום.
צריך להיות חכמים, כל הליגה מדליקה פירוטכניקה. להדליק רק בתוך היציע ורק בשער 5.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3467 לייקים
איזה מצחיק זה שמציעים שת"פ עם ארגון שהלכה למעשה קובע את סדר היום בקבוצת הכדורגל.
נשאר לפרימור רק לרשום דיסקליימר לפני הודעות המועדון המביכות שלו - 'הוכתב על ידי אולטראס הפועל'.
הרי כולם מבינים שזה הוכתב לו, אז לפחות שיהיה כנה עם עצמו ועם שאר העולם.
אתם תמשיכו לרפרש אתרים כדי להשיג כרטיס למשחק חוץ והארגון יישב רגל על רגל עם בירה קרה ביד והכרטיסים כבר יגיעו אליו בפוש לסלולר.
המועדון הפסיד במלחמה. כל עוד הארגון האנרכיסטי הזה שהשתלט על המועדון לא יעזוב מרצונו, זה אבוד. למועדון, לנו האוהדים, לכולם. אלא אם תוכרז נגדו מלחמת חורמה.
הם הלכה למעשה שולטים בנעשה. ספרא, ניסנובס, אמריקאים...זה לא באמת משנה להם מי שם. הם מנהלים את העסק. אנחנו הצופים.
תתעלמו מאלו שמכחישים את המציאות כדי להסתיר אותה. כולנו יודעים היטב איך עובדים הדברים במועדון הכדורגל שלנו.
נשאר לפרימור רק לרשום דיסקליימר לפני הודעות המועדון המביכות שלו - 'הוכתב על ידי אולטראס הפועל'.
אתם תמשיכו לרפרש אתרים כדי להשיג כרטיס למשחק חוץ והארגון יישב רגל על רגל עם בירה קרה ביד והכרטיסים כבר יגיעו אליו בפוש לסלולר.
המועדון הפסיד במלחמה. כל עוד הארגון האנרכיסטי הזה שהשתלט על המועדון לא יעזוב מרצונו, זה אבוד. למועדון, לנו האוהדים, לכולם. אלא אם תוכרז נגדו מלחמת חורמה.
הם הלכה למעשה שולטים בנעשה. ספרא, ניסנובס, אמריקאים...זה לא באמת משנה להם מי שם. הם מנהלים את העסק. אנחנו הצופים.
תתעלמו מאלו שמכחישים את המציאות כדי להסתיר אותה. כולנו יודעים היטב איך עובדים הדברים במועדון הכדורגל שלנו.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
נכון, להפועל תמיד היה קהל, אבל אז גם היא היתה קבוצה מצליחה יותר והפערים היו קטנים יותר.שחר כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:58די כבר עם הקשקוש הזה..להפועל היה את הקהל השני או השלישי בגודלו בארץ עוד לפני שמישהו ידע בכלל מה זה אולטראס.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38
שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטים
אוליי קבוצת ספורט זה פחות מה שאתם צריכים לכוון אליו...
חלקם זה דור של ילדים אחים וכו' של אוהדי הפועל וחלקם זה בגלל האווירה מסביב של הקהל, לטוב ולרע.
אם לא האולטראס אני לא חושב שהפועל מגיעה לכמות כזאת של מנויים ולסולד אאוט במשחקי חוץ.
ניתן גם לראות בסל את הירידה בכמות המנויים ואת השאיפה שם שיגיע קהל חדש, כזה שבא לראות כדורסל יפה ואין לו באמת זיקה להפועל.
מכיב חיפה בסולד אאוט כי הם קבוצה שכל שנה מעמידה את אחד התקציבים הגבוהים ביותר בליגה, לוקחת אליפויות וגביעים ומשתתפת קבועה באירופה ולפני כמה עונות גם
שיחקה בליגת האלופות, כל זה בזמן שהפועל שלנו מדשדשת שלה, בלי בעלים עשיר, עם הרבה תביעות וירידות ליגה.
אתה באמת משווה?
שלא לדבר על מכבי...
הדוגמה הכי טובה זה הכדורסל, קבוצה של כוכבים, קבוצה מצוינת שמביאה תארים והקהל? לא מגיע...
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
לא מדובר על גידול, אלא על שמירה..joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 11:20 אם לאולטראס יש השפעה עד כדי כך גדולה, למה לא היה גידול בקהל כבר לפני הרבה שנים? זה לא שקרה איזה משהו מיוחד איתם, פירו ותפאורות יש כבר עשרים שנה.
מה לעשות והנתונים לא תומכים בזה. בהחלט יש להם תרומה שולית בסיפוח לא קטן של קהל ילדים טרנדיים (שנקווה שיישארו גם כשהטרנד יחלוף להם ) אבל לכל האלפים החדשים שהחלו להגיע אין קשר אחרת זה כבר היה קורה מזמן. לגידול המאסיבי בשנים האחרונות יש סיבה אחת עיקרית- האצטדיון. יחד עם הבעלים החדשים ותקווה משפחות מגיעות ואוהדי כורסא בודקים איך זה.
קשה היום לילדים לאהוד קבוצה שיורדת ליגה, שלא מצליחה להתמודד בצמרת, שמפסידה 11 שנה ברציפות דרבי.
אם אתה לא בן/אח של אוהד הפועל, איזה סיבה יש לך באמת להיות אוהד הפועל? היום לך לבתי ספר במרכז, כולם אוהדי מכבי חיפה, מכבי ת"א ואפילו בית"ר.
השמירה על כמות הקהל נובעת מכמה סיבות, אחת מהם זה העידוד והתפאורות
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
אין לי בעיה שיקבלו את ה50 כרטיסים שלהם.7even כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:24 איזה מצחיק זה שמציעים שת"פ עם ארגון שהלכה למעשה קובע את סדר היום בקבוצת הכדורגל.
מגיע להם.
חבל רק שאין קדימות גם לאוהדים וותיקים ושיטת הניקוד היא לא רטרו
-
הוקיץ'
- קיבל.ה 7178 לייקים
אכן בלי האולטראס זו לא תהיה אותה חוויה.ונרקומן כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:09תתכחש לזה כמה שאתה רוצה - האווירה, העידוד והקהילתיות ביציע זה חלק אינטגרלי מהמשחק. בכל העולם. והאולטראס חלק מזה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטים
חוץ מבמקומות שהכדורגל כל כך איכותי שאתה אשכרה מגיע בשביל הכדורגל כמו אנגליה, וכשאני חושב על זה כאחד שנוסע למשחק שם לפחות פעמיים בשנה - גם שם הכדורגל זה הרבה מעבר למשחק עצמו.
מבין את ההייט לאולטראס והוא הכי מוצדק בעולם. באמת.
אני גם לא מתנגד לזה שצריך לנקוט מולם ביד חזקה ולהעניש על מה שצריך, כולל תביעות אישיות וכו׳.
אני פשוט בצד שרוצה להבהיר שבלעדיהם החווייה של להיות אוהד הפועל לא תהיה אותה חוויה, בתקווה שלא נגיע לעולם לגועל נפש שקורה כרגע בכדורסל.
בלי הפחתת נקודות, בלי קנסות, בלי אווירת מלחמה, בלי שירי שואה, בלי ילדות שחוטפות זיקוק בראש, בלי אוהדים שמאוימים וחוטפים מכות כי הם העזו לשרוק בוז לאולטראס, בלי הורים שלא מביאים את הילדים שלהם כי הם חוששים. איך באמת נחיה עם חוויה כזאת? אני יודע שזה נשמע כמו מדע בדיוני, אבל הייתה הפועל עוד לפני האולטראס, ואפילו היו לה לא מעט אוהדים.
ולגבי הכדורסל, זה כיף גדול. יש קבוצה נהדרת, אין אלימות, אין מכות. כיף.
באופן אישי אני לא בעד איחוי הקרע בכדורסל במובן של חזרת הארגון אלא רק במובן של התייחסות טובה יותר ונכונה יותר אל מול קהל האוהדים שלא מהארגון ושממעט כיום לבוא למשחקים. ועליהם אני מרגיש לאחרונה שיש שיפור ורצון להילחם.
אני מבסוט מקסימום מקהל החוץ שהגיע למשחקים מול ראשון לציון ורעננה - נוכחות יפה, תמיכה מקסימלית(גם אם פחות קולנית) ומתוך אהבה טהורה למועדון, אפס בעיות והתבזויות. אגב תשלום מופחת לאבטחה גם גורר ניצול מקסימלי של ההכנסות מהקהל שמגיע, בניגוד לכדורגל שם בדרבי בכל מקרה לא היינו מרוויחים שקל.
זה כואב ומצער כי הארגון מעודד הכי טוב בארץ כשהוא מתרכז בעידוד, אבל הוא גורם לכ"כ הרבה בעיות בעונשים מבחינה מקצועית, תדמית, יחס לשאר האוהדים, נזק כלכלי ישירות מעונשים/אבטחה מוגברת. זה פשוט כבר לא שווה את זה. ואישית עד אזור 2011 בערך הייתי תורם להם בכל משחק 10-20 שקלים. לא נולדתי כאנטי אולטראס ואני לא כזה גם כיום. אבל החסרונות שלהם עולים משמעותית על היתרונות.
ניתן להם את הקרדיט על העידוד והעניין בליגות הנמוכות בכדורסל ועל שמירת ואף גדילת הקהל בכדורגל - אבל זה לא נותן להם לגיטימציה לדפוק את העסק שוב ושוב ולגרום למועדון להתעסק בהכל חוץ מאשר במקצועי על הדשא/הפרקט.
שיישארו בכדורגל כי זה כבר לא יישתנה, אבל בסל אני מעדיף שלא יחזרו.
אני מבסוט מקסימום מקהל החוץ שהגיע למשחקים מול ראשון לציון ורעננה - נוכחות יפה, תמיכה מקסימלית(גם אם פחות קולנית) ומתוך אהבה טהורה למועדון, אפס בעיות והתבזויות. אגב תשלום מופחת לאבטחה גם גורר ניצול מקסימלי של ההכנסות מהקהל שמגיע, בניגוד לכדורגל שם בדרבי בכל מקרה לא היינו מרוויחים שקל.
זה כואב ומצער כי הארגון מעודד הכי טוב בארץ כשהוא מתרכז בעידוד, אבל הוא גורם לכ"כ הרבה בעיות בעונשים מבחינה מקצועית, תדמית, יחס לשאר האוהדים, נזק כלכלי ישירות מעונשים/אבטחה מוגברת. זה פשוט כבר לא שווה את זה. ואישית עד אזור 2011 בערך הייתי תורם להם בכל משחק 10-20 שקלים. לא נולדתי כאנטי אולטראס ואני לא כזה גם כיום. אבל החסרונות שלהם עולים משמעותית על היתרונות.
ניתן להם את הקרדיט על העידוד והעניין בליגות הנמוכות בכדורסל ועל שמירת ואף גדילת הקהל בכדורגל - אבל זה לא נותן להם לגיטימציה לדפוק את העסק שוב ושוב ולגרום למועדון להתעסק בהכל חוץ מאשר במקצועי על הדשא/הפרקט.
שיישארו בכדורגל כי זה כבר לא יישתנה, אבל בסל אני מעדיף שלא יחזרו.
נערך לאחרונה על ידי Berger ב 04 נובמבר 2025, 13:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
ואיך שמרנו על קהל בשנות ה90 כשהם לא היו קיימים? פשוט הגיעה הקבוצה של סוף שנות ה90 והקהל התחיל לחזור.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:31לא מדובר על גידול, אלא על שמירה..joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 11:20 אם לאולטראס יש השפעה עד כדי כך גדולה, למה לא היה גידול בקהל כבר לפני הרבה שנים? זה לא שקרה איזה משהו מיוחד איתם, פירו ותפאורות יש כבר עשרים שנה.
מה לעשות והנתונים לא תומכים בזה. בהחלט יש להם תרומה שולית בסיפוח לא קטן של קהל ילדים טרנדיים (שנקווה שיישארו גם כשהטרנד יחלוף להם ) אבל לכל האלפים החדשים שהחלו להגיע אין קשר אחרת זה כבר היה קורה מזמן. לגידול המאסיבי בשנים האחרונות יש סיבה אחת עיקרית- האצטדיון. יחד עם הבעלים החדשים ותקווה משפחות מגיעות ואוהדי כורסא בודקים איך זה.
קשה היום לילדים לאהוד קבוצה שיורדת ליגה, שלא מצליחה להתמודד בצמרת, שמפסידה 11 שנה ברציפות דרבי.
אם אתה לא בן/אח של אוהד הפועל, איזה סיבה יש לך באמת להיות אוהד הפועל? היום לך לבתי ספר במרכז, כולם אוהדי מכבי חיפה, מכבי ת"א ואפילו בית"ר.
בעשר ומשהו שנים לפני שבלומפילד שופץ ולא היינו מצליחים, שמרנו פחות או יותר על הבסיס של הקהל, אבל הוא לא הורכב מילדי אולטראס, שהיו רוב הזמן כמה מאות, אלא מבוגרים יותר, והילדים שהם הביאו ( שחלקם שלא היו בשער 7 ו2 בהחלט ביקשו מההורים יפה לעבור לשער 5 ). בשנים האחרונות עם השיפוץ והטרנדיות זה כבר סחף עוד, ואין ספק שיש לזה השפעה אבל בתמונה הרחבה זו רק עוד סיבה, ובטח שלא המשמעותית ביותר.
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
לחיפה היו בשנים הטובות שלה בקללת אליעזר פחות מנויים לנו בשנים הטובות שלנו. המעבר לאצטדיון החדש הקפיץ את המנויים פי 2, ואחרי כמה שנים הגיעה צמיחה נוספת שלוותה אכן בהצלחה. הקשר לקופים שולי בדיוק כמו אצלנו.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:29נכון, להפועל תמיד היה קהל, אבל אז גם היא היתה קבוצה מצליחה יותר והפערים היו קטנים יותר.שחר כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:58די כבר עם הקשקוש הזה..להפועל היה את הקהל השני או השלישי בגודלו בארץ עוד לפני שמישהו ידע בכלל מה זה אולטראס.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40
הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,
מכיב חיפה בסולד אאוט כי הם קבוצה שכל שנה מעמידה את אחד התקציבים הגבוהים ביותר בליגה, לוקחת אליפויות וגביעים ומשתתפת קבועה באירופה ולפני כמה עונות גם
שיחקה בליגת האלופות, כל זה בזמן שהפועל שלנו מדשדשת שלה, בלי בעלים עשיר, עם הרבה תביעות וירידות ליגה.
אתה באמת משווה?
שלא לדבר על מכבי...
הדוגמה הכי טובה זה הכדורסל, קבוצה של כוכבים, קבוצה מצוינת שמביאה תארים והקהל? לא מגיע...
- iamgabormarton
- קיבל.ה 213 לייקים
מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולתלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטים
ומצד שני אתה אומר בכדורסל יגיע קהל חדש שיבוא לראות יכולת אבל אין לו זיקה של הפועל.
אז שוב נשמע שלאוהדי הכדורגל שהאולטראס ״הביא״ יש יותר זיקה לארגון אוהדים מאשר לקבוצת הפועל תחרותית
- iamgabormarton
- קיבל.ה 213 לייקים
דיי נו
האולטראס היה לתקופה מסויימת ארגון נהדר
שהחזיר לקהל השני בשריקות ושאר דרכים ציניות ויצירתיות
ואז לאט לאט הפך לארגון שמעדיף לקחת אליפויות מדומינות העיקר שיתנו לו לשיר שיר שואה ולשים בובות זוועה של אוברוב
האולטראס היה לתקופה מסויימת ארגון נהדר
שהחזיר לקהל השני בשריקות ושאר דרכים ציניות ויצירתיות
ואז לאט לאט הפך לארגון שמעדיף לקחת אליפויות מדומינות העיקר שיתנו לו לשיר שיר שואה ולשים בובות זוועה של אוברוב
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:28לחיפה היו בשנים הטובות שלה בקללת אליעזר פחות מנויים לנו בשנים הטובות שלנו. המעבר לאצטדיון החדש הקפיץ את המנויים פי 2, ואחרי כמה שנים הגיעה צמיחה נוספת שלוותה אכן בהצלחה. הקשר לקופים שולי בדיוק כמו אצלנו.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:29נכון, להפועל תמיד היה קהל, אבל אז גם היא היתה קבוצה מצליחה יותר והפערים היו קטנים יותר.שחר כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:58
די כבר עם הקשקוש הזה..להפועל היה את הקהל השני או השלישי בגודלו בארץ עוד לפני שמישהו ידע בכלל מה זה אולטראס.
אתה באמת משווה?
שלא לדבר על מכבי...
אצלנו לא היתה בדיוק הצלחה בשנים האחרונות...
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:40מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולתלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38
שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטים
ומצד שני אתה אומר בכדורסל יגיע קהל חדש שיבוא לראות יכולת אבל אין לו זיקה של הפועל.
אז שוב נשמע שלאוהדי הכדורגל שהאולטראס ״הביא״ יש יותר זיקה לארגון אוהדים מאשר לקבוצת הפועל תחרותית
אתה חושב שהקהל החדש של הפועל בא בגלל ההצלחות שלא היו? או כי כיף להיות אוהד של קבוצה חלשה שיורדת ליגה ומפסידה
כל דרבי ומשחק גדול?
שנית, אני לא אמרתי שיגיע קהל חדש בלי זיקה - את זה אומרים עופר ינאי וחבריו.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
לפחות אנחנו מסכימים שהואלטראס הוא סיבה להגדלה/שימור הקהל.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:26ואיך שמרנו על קהל בשנות ה90 כשהם לא היו קיימים? פשוט הגיעה הקבוצה של סוף שנות ה90 והקהל התחיל לחזור.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:31לא מדובר על גידול, אלא על שמירה..joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 11:20 אם לאולטראס יש השפעה עד כדי כך גדולה, למה לא היה גידול בקהל כבר לפני הרבה שנים? זה לא שקרה איזה משהו מיוחד איתם, פירו ותפאורות יש כבר עשרים שנה.
בעשר ומשהו שנים לפני שבלומפילד שופץ ולא היינו מצליחים, שמרנו פחות או יותר על הבסיס של הקהל, אבל הוא לא הורכב מילדי אולטראס, שהיו רוב הזמן כמה מאות, אלא מבוגרים יותר, והילדים שהם הביאו ( שחלקם שלא היו בשער 7 ו2 בהחלט ביקשו מההורים יפה לעבור לשער 5 ). בשנים האחרונות עם השיפוץ והטרנדיות זה כבר סחף עוד, ואין ספק שיש לזה השפעה אבל בתמונה הרחבה זו רק עוד סיבה, ובטח שלא המשמעותית ביותר.
נישאר חלוקים עד כמה זה משמעותי.
- iamgabormarton
- קיבל.ה 213 לייקים
עזוב עופר וחבריו קהל ״חדש״ יגיע אם יבואו הצלחות זה נתון ידועלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:40מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולתלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40
אתה חושב שהקהל החדש של הפועל בא בגלל ההצלחות שלא היו? או כי כיף להיות אוהד של קבוצה חלשה שיורדת ליגה ומפסידה
כל דרבי ומשחק גדול?
גם אולטראס וגם קבוצה ? לדעתי כבר קיבלנו את התשובה מצד אחד
לא יקרה.
-
Nati
- קיבל.ה 2290 לייקים
אז לפי מה שאתה אומר,אלו שהגיעו ומגיעים לכדורגל בגלל האולטראס,איזו זיקה יש להם להפועל לעומת אלו ״החדשים״ שאולי יגיעו לכדורסל.לירון האדום כתב:הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38שמעתי את זה המון בזמן האחרון האחד מוכן לאבד 2 נקודות, השני מעדיף קנסות מאשר קהל קונצרטים
לפי מה שאתה אומר,אז אלו שמגיעים בזכות האולטראס,גם יפסיקו להגיע אם פתאום מחר האולטראס יחליטו להחרים גם את הכדורגל.
-
KingZivos
- קיבל.ה 140 לייקים
לא בדיוק הבנתי את הדעה שלך, אבל אבהיר את שלי
אני בעד אבוקות ביציע וגם זיקוקים.
רימוני עשן בכללי עדיף לוותר ( למרות שאין ספק שזה יפה) ואם כבר זורקים אז בדשא לפני משחק.
רימוני עשן זה אחד הנוראים אם אתה עומד ליד זה, אמנם לא תמיד תמצא איזה פינוי, אבל לא פעם ולא פעמיים ראיתי לא מעט אנשים שנכנסו להתקף שיעול רציני אחרי שהרימון היה ממש לידם.
לעומת אבוקה שזה סך הכל זיקוק יומולדת על סטרואידים והמשטרה חייבת לשחרר מזה בכלל ( האמת די שחררו מאבוקות ביציע אני חייב להודות ).
-
בני12
- קיבל.ה 2129 לייקים
למה יש קהל חדש להפועל פתח תקווה או הפועל ירושלים ?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:40מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולתלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 10:40
כל דרבי ומשחק גדול?
בגלל ההצלחות המסחררות שלהם ?
-
KingZivos
- קיבל.ה 140 לייקים
אם האולטראס יתחיל להחרים את הכדורגל- וודאי משחקים נגד קבוצות מעפנות יהיו עם 6000 אוהדים גג.Nati כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:14אז לפי מה שאתה אומר,אלו שהגיעו ומגיעים לכדורגל בגלל האולטראס,איזו זיקה יש להם להפועל לעומת אלו ״החדשים״ שאולי יגיעו לכדורסל.לירון האדום כתב:הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38
לפי מה שאתה אומר,אז אלו שמגיעים בזכות האולטראס,גם יפסיקו להגיע אם פתאום מחר האולטראס יחליטו להחרים גם את הכדורגל.
דרבי, ביתר ואולי חיפה תצליח למלא בכל זאת ותהיה אווירה חמודה ( אבל לא ביתית )
**** זה לא גזירת גורל אני מדבר על מקרה שאין ארגון אוהדים, אם כתוצאה מכך יקום ארגון אוהדים אחר, ייקח לו זמן אבל כנראה בסוף הוא ימלא את החלל***
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
בינתיים אני לא רואה שמגיע קהל חדש לכדורסל ואפילו גם לא קהל ישן...iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:50עזוב עופר וחבריו קהל ״חדש״ יגיע אם יבואו הצלחות זה נתון ידועלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:40
מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולת
כל דרבי ומשחק גדול?
לא יקרה.
המספרים יורדים ולא עולים (בעיקר במשחקי חוץ לדוגמה).
להזכירך, בימים היפים של הפועל, איי שם באזור 2010, האולטראס היה קיים חיי ובועט.
אבוקות ורימוני עשן נזרקו לדשא ושום משחק לא בוטל.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
לא אמרתי *בגלל*, ברור שזאת לא הסיבה היחידה.Nati כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:14אז לפי מה שאתה אומר,אלו שהגיעו ומגיעים לכדורגל בגלל האולטראס,איזו זיקה יש להם להפועל לעומת אלו ״החדשים״ שאולי יגיעו לכדורסל.לירון האדום כתב:הרבה מהדור החדש של אוהדי הפועל, הצעירים יותר, מגיע ליצעים ואוהד את הקבוצה בין היתר בגלל האווירה והאולטראס,iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 09:38
אלא *גם* או יותר *בזכות*.
אולטראס הפועל הם אוהדי ת"א (למרות שבני 12 וסבן וחבריו טוענים אחרת), יש להם זיקה להפועל.
זה שאתה מתחיל כאוהד שאין לו זיקה לא הופך את זה שלעולם לא תהיה לך זיקה או אהדה או אהבה.
וכן, ברור שאם האולטראס לא יגיע לרגל, תהיה ירידה בכמות הקהל.
זה לא שהכדורגל בארץ הוא ברמה כזאת שכיף להגיע ולראות כדורגל, בטח לא בשעות המאוחרות שאי אפשר להביא ילדים.
הרבה מכות הקהל היא בזכות האולטראס שכמו שכתבתי בעבר, לצד כל הטוב יש גם רע אצלו
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
הפועל בלבל שלהם מבחינת כמויות קהל ופוטנציאל קהל?בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:23למה יש קהל חדש להפועל פתח תקווה או הפועל ירושלים ?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:40
מצד אחד אתה אומר שבא קהל חדש בגלל האולטראס ולא בגלל היכולת
כל דרבי ומשחק גדול?
-
בני12
- קיבל.ה 2129 לייקים
בשני משחקי החוץ עד עכשיו היציע של הפועל היה סולדאאוטלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:27בינתיים אני לא רואה שמגיע קהל חדש לכדורסל ואפילו גם לא קהל ישן...iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:50עזוב עופר וחבריו קהל ״חדש״ יגיע אם יבואו הצלחות זה נתון ידועלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46
הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.
כל דרבי ומשחק גדול?
לא יקרה.
אבל אל תיתן לעובדות להפריע לך
-
בני12
- קיבל.ה 2129 לייקים
דברנו על שימור/גידול בקהל בתקופה של חוסר הצלחה.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:31הפועל בלבל שלהם מבחינת כמויות קהל ופוטנציאל קהל?בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:23למה יש קהל חדש להפועל פתח תקווה או הפועל ירושלים ?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:46
הוכח שאפשר גם אולטראס וגם קבוצה מצליחה, זה לא או זה או זה.
כל דרבי ומשחק גדול?
מה משנה הכמויות האבסולוטיות?
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:28לחיפה היו בשנים הטובות שלה בקללת אליעזר פחות מנויים לנו בשנים הטובות שלנו. המעבר לאצטדיון החדש הקפיץ את המנויים פי 2, ואחרי כמה שנים הגיעה צמיחה נוספת שלוותה אכן בהצלחה. הקשר לקופים שולי בדיוק כמו אצלנו.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:29
נכון, להפועל תמיד היה קהל, אבל אז גם היא היתה קבוצה מצליחה יותר והפערים היו קטנים יותר.
אתה באמת משווה?
שלא לדבר על מכבי...
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
בהחלט, אבל שוליתלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:48לפחות אנחנו מסכימים שהואלטראס הוא סיבה להגדלה/שימור הקהל.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 13:26ואיך שמרנו על קהל בשנות ה90 כשהם לא היו קיימים? פשוט הגיעה הקבוצה של סוף שנות ה90 והקהל התחיל לחזור.לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 12:31
לא מדובר על גידול, אלא על שמירה..
נישאר חלוקים עד כמה זה משמעותי.
-
L.S
- קיבל.ה 1719 לייקים
כי הגיע בעלים עם כסף גדול ונתן תנופה גדולה למה שהם הצליחו לשמר במשך עשור.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:43ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.
כמו בסל, רק למה שם האולם ריק ויש אוירה של מוות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
- 7even
- קיבל.ה 3467 לייקים
בסוף חשוב לזכור שמדובר בארגון שהוא לעומתי להפועל, שהמובילים שלו נהנים מהטבות וכרטיסים וקדימות לכל דבר והם גם קובעים פלוס מינוס הכל במועדון.
שווה להיות אנרכיסט כנראה, להרוס למועדון ולאוהדים שלו בלי הפסקה שנה אחר שנה, לא להיענש אפילו לא במעט, ואז עוד לשלוח נציגים שיגנו עליך בסושיאל.
ווין ווין.
אני מעריץ אותם על זה שהם גרמו לאנשים אשכרה להגן עליהם בחירוף נפש בזמן שהם מכתיבים למנכ"ל המועדון את ההודעות, ואוי כמה שהן מביכות.
אולי אנרכיה היא משהו משתלם.
שווה להיות אנרכיסט כנראה, להרוס למועדון ולאוהדים שלו בלי הפסקה שנה אחר שנה, לא להיענש אפילו לא במעט, ואז עוד לשלוח נציגים שיגנו עליך בסושיאל.
ווין ווין.
אני מעריץ אותם על זה שהם גרמו לאנשים אשכרה להגן עליהם בחירוף נפש בזמן שהם מכתיבים למנכ"ל המועדון את ההודעות, ואוי כמה שהן מביכות.
יחד, רק יחד! 
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
אתה מדבר על הכדורסל?בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:32בשני משחקי החוץ עד עכשיו היציע של הפועל היה סולדאאוטלירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:27בינתיים אני לא רואה שמגיע קהל חדש לכדורסל ואפילו גם לא קהל ישן...iamgabormarton כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:50
עזוב עופר וחבריו קהל ״חדש״ יגיע אם יבואו הצלחות זה נתון ידוע
לא יקרה.
אבל אל תיתן לעובדות להפריע לך
סולד אאוט או לא, אני יודע שעד יום יומיים לפני היו כרטיסים למשחקים בהם קיבלנו איזה 250 כרטיסים בערך
שבעבר הם היו נחטפים תוך דקה.
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
יש הרבה מרכיבים, אחד מהם זה העידוד/תפאורות/שירים.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:43ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.
כנראה גם לא סתם שער 5 זה השער הכי מבוקש בבלומפילד
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
גם קטמון וגם הפועל פ"ת אלו קבוצות שיש להם ארגון אוהדים חזק וקהילתי עם עמותה שמחזיקה בחלק מהבעלות.בני12 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:34דברנו על שימור/גידול בקהל בתקופה של חוסר הצלחה.
מה משנה הכמויות האבסולוטיות?
-
לירון האדום
- קיבל.ה 2670 לייקים
כמות השטויות שאתה רושם זה משהו...7even כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:51 בסוף חשוב לזכור שמדובר בארגון שהוא לעומתי להפועל, שהמובילים שלו נהנים מהטבות וכרטיסים וקדימות לכל דבר והם גם קובעים פלוס מינוס הכל במועדון.
ווין ווין.
נהנים מהטבות וקדימות? מה הבעיה בזה? אין בזה פסול.
אגלה לך סקופ קטן אבל אל תגלה, גם כאלו שיש להם קשרים או ממון זוכים לפעמים לקדימות וכרטיסים... בכל זאת מדינת ישראל.
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
לא, קודם היה אצטדיון משופץ. ואז הגיעו בעלים, גם הקודם. הגיעה תקווה.L.S כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:44כי הגיע בעלים עם כסף גדול ונתן תנופה גדולה למה שהם הצליחו לשמר במשך עשור.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:43ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45
זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.
לא יודע כמה שנים אתה מנוי, בהנחה וזה לא שנה שנתיים ואתה מכיר את ההארדקור של ה8000/9000 אתה יודע שזה שקר,ורובם המוחלט מכורים להפועל והם לא אוהדי אולטראס.
-
joshsoos
- קיבל.ה 737 לייקים
עידוד ותפאורה יש כל השנים, כנראה שזו לא הסיבה....לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 16:05יש הרבה מרכיבים, אחד מהם זה העידוד/תפאורות/שירים.joshsoos כתב: ↑04 נובמבר 2025, 15:43ועכשיו יש צמיחה, למה אתה חושב שהיא קרתה?לירון האדום כתב: ↑04 נובמבר 2025, 14:45
זה בדיוק העניין - בחיפה או גם במכבי - הצמיחה היא בעקבות ההצלחה.
כנראה גם לא סתם שער 5 זה השער הכי מבוקש בבלומפילד
-
אלון1
- קיבל.ה 213 לייקים
התועלת שלהם יותר גדולה מהנזק
לא יעזור מה תסבירו לי על הנזק
עצוב לראות תכדורסל ככה
כמו קהל של נס ציונה וכו.
אני רק מדמיין משחקי יורוליג בארץ.בתוספת האולטראס
10 אלף איש.
לא ניפול מהקהל של פנא אולימפיאקוס היחדים אולי זה הכוכב ופרטיזן.
הקהל של הפועל בלי האולטראס זה דבר עצוב נקודה.
עצוב לראות תכדורסל ככה
כמו קהל של נס ציונה וכו.
10 אלף איש.
עצוב זה עניין של השקפה.אלון1 כתב: ↑04 נובמבר 2025, 17:03 התועלת שלהם יותר גדולה מהנזק
עצוב לראות תכדורסל ככה
כמו קהל של נס ציונה וכו.
10 אלף איש.
מה שבטוח, עם האולטראס אתה תישאר לנצח עם הלופ של הורדת נקודות ואפס תארים. אולי פעם ב...תוכל לגנוב משהו.
אבל העונשים מתרבים עם השנים וזה לא משתפר, ככה אי אפשר להגיע להישגים.
אז נכון, בעידוד הם מספר אחת. אבל הם גם נהיים אלימים ועם נזק גדל משנה לשנה. זה לא מקרי שבסל התואר היחיד שזכינו בו בתקופתם היה באירופה ובזמן שהם החרימו חלקית וללא משחקים בארץ.
אתה חושב שאפשר להעביר עונה שלמה בלי נזק מקצועי מהאולטראס שישפיע על הביתיות? כי אני לא רואה מצב כזה.
-
L.S
- קיבל.ה 1719 לייקים
הבנתי, סיפור יפה.
למה השמטת את השאלה שלי?
מדוע ההיכל ריק מאוהדים ויש אוירת מוות?
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.