עונת מלפפונים 21
- Tenacious D
- קיבל.ה 281 לייקים
רק לא עטר!
ומה הסיפור עם קולו? הראשון שהיה צריך להחתים ולפי מה שהבנתי האופציה עליו פגה אתמול.
ומה הסיפור עם קולו? הראשון שהיה צריך להחתים ולפי מה שהבנתי האופציה עליו פגה אתמול.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
- קיבל.ה 2453 לייקים
https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/676197/
בלמינו לשעבר אולריך מלקה, מועמד לביטר ירושלים
-
- קיבל.ה 317 לייקים
לא הבנתי איך עטר סוס מת אחרי עונה של איזה 10-11 שערי ליגה בקבוצה מתה
לוקח אותו לפני ורד בלי לחשוב פעמיים.
לוקח אותו לפני ורד בלי לחשוב פעמיים.
את הסם הכי גדול
-
- קיבל.ה 492 לייקים
אז מה ההרכב הצפוי אם יצליחו להביא את השלישיה (סהר, ורד אזולאי) ולהשאיר את אלטמן?
שטקוס
בן ביטון---גוטליב---בלם נוסף (טאהא)---גרופר/ליידנר/חדש
איינבנדר--- קשר אחורי (אליאס/אייזן?)
------אזולאי----------
ורד-------------------אלטמן
-------------סהר-----------
האמת?
אם אכן זה קורה (בחיים לא), זה לא רע בכלל.
שטקוס
בן ביטון---גוטליב---בלם נוסף (טאהא)---גרופר/ליידנר/חדש
איינבנדר--- קשר אחורי (אליאס/אייזן?)
------אזולאי----------
ורד-------------------אלטמן
-------------סהר-----------
האמת?
אם אכן זה קורה (בחיים לא), זה לא רע בכלל.
-
- קיבל.ה 674 לייקים
אכן לא רע בכלל. ולגבי הדיון על עטר - אהדת כדורגל זה קודם כל הזדהות רגשית, לפני נצחונות ותארים. לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שיגרום לי להזדהות איתה פחות.
אינתי עומרי, הפועל.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
אם הוא יתפתח להיות טוב אני לעולם אזכור להם שהשאילו אותו מפינלנד עבור 80 אלף יורו ולא מימשו עליו את האופציה ב-40 אלף יורו.dino כתב: ↑13 יוני 2021, 09:35 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/676197/
אם הוא היה טוב הוא לא היה חותם??אתה זומך על מחלקת הסקאוט של ביטר שיש שם כוכב ששיחק בלוד ועדיין לא היה בשל?רדפוקס כתב: ↑13 יוני 2021, 11:59אם הוא יתפתח להיות טוב אני לעולם אזכור להם שהשאילו אותו מפינלנד עבור 80 אלף יורו ולא מימשו עליו את האופציה ב-40 אלף יורו.dino כתב: ↑13 יוני 2021, 09:35 https://sport1.maariv.co.il/israeli-soc ... le/676197/
אחד הסוכנים הולך לשבור שיא ולתפור לשני בעלים בליגה את אותו זר והוא בעצמו לא מאמין שמשהו מספיק מטומטם כדי לעשות את זה
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
תחושת בטן לא מבוססת אומרת שגול אחד בדרבי ותחושת הבטן שלך תשתנה.האדום הצורר כתב: ↑13 יוני 2021, 11:00 אכן לא רע בכלל. ולגבי הדיון על עטר - אהדת כדורגל זה קודם כל הזדהות רגשית, לפני נצחונות ותארים. לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שיגרום לי להזדהות איתה פחות.
- 7even
- קיבל.ה 2680 לייקים
+1234567890האדס כתב: ↑13 יוני 2021, 14:18תחושת בטן לא מבוססת אומרת שגול אחד בדרבי ותחושת הבטן שלך תשתנה.האדום הצורר כתב: ↑13 יוני 2021, 11:00 אכן לא רע בכלל. ולגבי הדיון על עטר - אהדת כדורגל זה קודם כל הזדהות רגשית, לפני נצחונות ותארים. לא רוצה בקבוצה שלי שחקן שיגרום לי להזדהות איתה פחות.
אפשר לחשוב שאם זהבי חוזר מחר להפועל ומביא 40 גולים בעונה מישהו יזכור לו בכלל את מה שהיה....
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 371 לייקים
חבל, כי זה אומר שנקבל את קפילוטו או סירושטיין
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
חבל, הוא הרבה יותר מתאים מסירושטיין
או קפילוטו
Sent from my SM-G960F using Tapatalk
או קפילוטו
-
- קיבל.ה 338 לייקים
מעניין כמה קיבל מכץ שהניסנובים א יכלו לתת לו?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
אנחנו לא צריכים את טאהא שהוא אגב בלם בירידה תלולה כבר שנתיים.
גוטליב וקולו יהיו ככל הנראה צמד הבלמים הבכירים,
ניר מחפש עוד בלם שיהווה תחרות לקולו ותחליף לאדי הפציע.
סירושטיין/קפילוטו בהחלט מתאימים.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מאחר ויש גם את רז שלמה דווקא הייתי שם את הכסף הזה על קלטינס שהוא הרבה יותר ורסיטילי ויכול לתת עוק בכמה עמדותBRUNO CONTI כתב: ↑13 יוני 2021, 19:49 אנחנו לא צריכים את טאהא שהוא אגב בלם בירידה תלולה כבר שנתיים.
-
- קיבל.ה 635 לייקים
האמת קולו התחיל את העונה כמו עב"ם וכמו עוד נפילה מהית היוצר של האחים, לקח לו זמן להכנס לעניינים, אבל הוא הראה משחקים טובים ויציבים, לדעתי אגב הוא היה צריך לפתוח בדרבי, אגב 2 למרות שהוא לא גבוהה יש לו משחק ראש לא רע, ואני שם לב במשחקים שהוא נחוש מאוד ותמיד ראשון לכדורים....חושב שעדיף אותו מאשר הימור נוסף על שחקן זר.
כמובן שצריך גיבוי מהבפסל, רזשלמה פשוט חרפה
האם ירין פרץ או טום אחי מורדכי בשלים?
או שוב סירושטיין/והבה/קפילוטו/ישראלי כולשהו
כמובן שצריך גיבוי מהבפסל, רזשלמה פשוט חרפה
האם ירין פרץ או טום אחי מורדכי בשלים?
או שוב סירושטיין/והבה/קפילוטו/ישראלי כולשהו
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אוי ואבוי אם אתה בונה על רז שלמהEl dudernio כתב: ↑13 יוני 2021, 20:00מאחר ויש גם את רז שלמה דווקא הייתי שם את הכסף הזה על קלטינס שהוא הרבה יותר ורסיטילי ויכול לתת עוק בכמה עמדותBRUNO CONTI כתב: ↑13 יוני 2021, 19:49 אנחנו לא צריכים את טאהא שהוא אגב בלם בירידה תלולה כבר שנתיים.
קלנטיס למרות היכולת לשחק בלם הוא קשר אחורי
ולא שחקן ספסל...ככה שלא נראה לי שהוא בתוכניות
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. אני בהחלט הייתי בונה על רז שלמה כבלם מחליף, לפני שנתיים הוא הוזמן לנבחרת ונראה כבלם העתיד. הוא עדין צעיר ואני חושב שמבחינת כדורגל ופוטנציאל זה לגמרי שם. אני מאמין שבקבוצה טובה שתרוץ הוא גם יחזור להראות יכולת טובה. בסופו של דבר לדעתי תחילת העונה ( בדגש כל משחקי האימון ואילתורים עם גרופר) פגעו גם בו וגם בליידנר. שניהם כרגע לא בנויים להרכב אבל בהחלט מתאימים לסגל של הקבוצה כמחליפים. חבל לבזבז לדעתי 130 אלף דולר על מישהו שיכול לתפקד רק כבלם מחליף. אין לנו את הכסף הזה בטח כאשר רז שלמה בסגל.shaolin232 כתב: ↑13 יוני 2021, 20:04אוי ואבוי אם אתה בונה על רז שלמהEl dudernio כתב: ↑13 יוני 2021, 20:00מאחר ויש גם את רז שלמה דווקא הייתי שם את הכסף הזה על קלטינס שהוא הרבה יותר ורסיטילי ויכול לתת עוק בכמה עמדותBRUNO CONTI כתב: ↑13 יוני 2021, 19:49 אנחנו לא צריכים את טאהא שהוא אגב בלם בירידה תלולה כבר שנתיים.
ב. זה נחמד שאתה חושב שקלטיס שיכול לפתוח ברגיל כקשר אחורי ליד אינבינדר לא יסכים לבוא אלינו אבל מיקי סירושטין או קפילוטו כן יבואו להיות בלמים מחליפים.... בקיצור לקלטיס אפשר להציע הרבה יותר עמדות ודקות משחק לדעתי מאשר לכל בלם גנרי שתביא, ולדעתי בוא גם לא ירוויח הרבה יותר.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
הבלם המחליף של העונה שחלפה לא מתאים לסגל שלנו.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
על פי הצנצי ורד ואזולאי(הקשר) סיכמו לשנתיים.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
עמי נאווי כתב: ↑10 יוני 2021, 14:27לאDe Niro כתב: ↑10 יוני 2021, 13:59 וואלה! ספורט, הפועל תל אביב מתעניינת בפארליי רוזה. יחליף את לידור כהן?
https://sports.walla.co.il/item/3441035
מביאים
ברזילאים
להפועל!!!!
חוץ מדה סילבה (ואולי-אולי לוקאס סאשה), הפועל נכשלה כבר 25 שנה עם זרים ברזילאים.
הרשימה סופר ארוכה: קלאודימיר, קאיו, רוג'ר ברנרדו, ברונו סוארס (היה סביר האמת), דנילו לופז (שוחרר עוד לפני ששיחק), קאווה, ברונו קוטיניו, דוס סנטוס, אבדג'י (הי"ד), פאביו ג'וניור, ווילינגטון דה אוליבירה, ואלדיירו, פאביו רוסה, קראבליו, וולטון סילבה (האגדי), ליאונרדו בוארב.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
אנחנו צריכים עוד בלם טוב.
גוטליב פציע לצערי.
קולו לא יציב.
חבל שלא החתימו את טאהא.
גוטליב פציע לצערי.
קולו לא יציב.
חבל שלא החתימו את טאהא.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
עכשיו להביא את בן שהר/מלמד, חלוץ זר וקשר אגף זר ואנחנו בכיוון חיובי.
-
- קיבל.ה 2312 לייקים
אם בן שהר חותם אין צורך בחלוץ זר.רדפוקס כתב:עכשיו להביא את בן שהר/מלמד, חלוץ זר וקשר אגף זר ואנחנו בכיוון חיובי.
יש את שלומי אזולאי.
כן צריך שחקנים באגפים (סלליך?)
ועוד אחד באמצע במקום בואטנג
ומגו ימני מחליף
-
- קיבל.ה 1960 לייקים
לדעתי לא יגיע מגן ימני מחליף ואופק ביטון יכסה את התפקיד
אם באמת אזולאי וורד חותמים, אז יחד עם חלוץ ועוד שחקן התקפי זר בעלות סבירה (קיזיטו) יש פוטנציאל לקבוצה טובה לשם שינוי
אם באמת אזולאי וורד חותמים, אז יחד עם חלוץ ועוד שחקן התקפי זר בעלות סבירה (קיזיטו) יש פוטנציאל לקבוצה טובה לשם שינוי
-
- קיבל.ה 635 לייקים
אין ספק שרז שלמה בירדה דרסטית והעונה הנוכחית רק פגעה בו, כנל בליינדר, אבל מה שקרה העונה עם רז שלמה היה מעבר "לביטחון עצמי", הוא טעה במיקומים, הוא לא יודע לשים גוף, הוא מאוד רך (לא אגרסיבי), ועוד ועוד....וכן הוא אכן זומן לנבחרת הצעירה שאגב גם שם הוא פישל לא פעם ולא פעמים בדברים קריטים.El dudernio כתב: ↑13 יוני 2021, 20:19א. אני בהחלט הייתי בונה על רז שלמה כבלם מחליף, לפני שנתיים הוא הוזמן לנבחרת ונראה כבלם העתיד. הוא עדין צעיר ואני חושב שמבחינת כדורגל ופוטנציאל זה לגמרי שם. אני מאמין שבקבוצה טובה שתרוץ הוא גם יחזור להראות יכולת טובה. בסופו של דבר לדעתי תחילת העונה ( בדגש כל משחקי האימון ואילתורים עם גרופר) פגעו גם בו וגם בליידנר. שניהם כרגע לא בנויים להרכב אבל בהחלט מתאימים לסגל של הקבוצה כמחליפים. חבל לבזבז לדעתי 130 אלף דולר על מישהו שיכול לתפקד רק כבלם מחליף. אין לנו את הכסף הזה בטח כאשר רז שלמה בסגל.shaolin232 כתב: ↑13 יוני 2021, 20:04אוי ואבוי אם אתה בונה על רז שלמהEl dudernio כתב: ↑13 יוני 2021, 20:00
מאחר ויש גם את רז שלמה דווקא הייתי שם את הכסף הזה על קלטינס שהוא הרבה יותר ורסיטילי ויכול לתת עוק בכמה עמדות
ב. זה נחמד שאתה חושב שקלטיס שיכול לפתוח ברגיל כקשר אחורי ליד אינבינדר לא יסכים לבוא אלינו אבל מיקי סירושטין או קפילוטו כן יבואו להיות בלמים מחליפים.... בקיצור לקלטיס אפשר להציע הרבה יותר עמדות ודקות משחק לדעתי מאשר לכל בלם גנרי שתביא, ולדעתי בוא גם לא ירוויח הרבה יותר.
שלא תטעה אני בעד שחקני נוער ובעד לתת לילדים לשחק, אבל הוא פשוט לא מתאים להיות בלם שלישי (לדעתי גם לא רביעי אבל אולי אני מגזים), בטח שאדון גוטליב נפצע כל שני וחמישי, ומיקי סירושטיין אכן יסתפק בלהיות בלם שלישי בטח שבעונה שעברה שיחק בלחץ 20 משחקים באימפריה של הפועל חיפה...
ובנוסף אני לא חושב שקלנטיס לא מתאים לנו, פשוט הדיבורים במועדון הם כרגע בכיוונים אחרים לגמריי...וכבלם שוב אני לא חושב שהוא מתאים כמו שאבו אביד היה יכול לשחק מגן ימני אבל הוא היה נפל.
שלא יתשמע לא נכון, אם היה תקציב אני חושב שהוא היה אחלה תוספת לקישור האחורי...
במקום אייזן - שחייב להשאיל אותו
במקום בואונג - שנמאס לתת לו צאנסים
במקום אליאס - שכנראה יעזוב לחול
וגיבוי לאייבנדר ולשלומי אזולאי הפציע
-
- קיבל.ה 291 לייקים
זה מרגיש כאילו הבריחה של אבו עביד העירה את מקבלי ההחלטות.
שלומי אזולאי ורד ובן שהר זה טו גוד טו בי טרו.
במידה ויקרה יחד עם אייבינדר אלטמן(?)ובן ביטון זה מעלה אותנו ברמת ישראלים בסגל לטופ 4 בליגה.
יחד עם צעירים שאני מקווה שתהיה המשכיות איתם כמו אליאס דוידה וגרופר זה אחלה סגל ישראלי.
אם יצליחו לשים את היד על זר טוב פלוס לאגף יש מצב לקבוצה יפה.
בלם ומגן ימין מחליף וסיימנו.
הרבה אימים כמובן...
שלומי אזולאי ורד ובן שהר זה טו גוד טו בי טרו.
במידה ויקרה יחד עם אייבינדר אלטמן(?)ובן ביטון זה מעלה אותנו ברמת ישראלים בסגל לטופ 4 בליגה.
יחד עם צעירים שאני מקווה שתהיה המשכיות איתם כמו אליאס דוידה וגרופר זה אחלה סגל ישראלי.
אם יצליחו לשים את היד על זר טוב פלוס לאגף יש מצב לקבוצה יפה.
בלם ומגן ימין מחליף וסיימנו.
הרבה אימים כמובן...
- רדפוקס
- קיבל.ה 4736 לייקים
את שלומי אזולאי לשחרר אתמול, גופה מהלכת.לירון האדום כתב: ↑13 יוני 2021, 22:33אם בן שהר חותם אין צורך בחלוץ זר.רדפוקס כתב:עכשיו להביא את בן שהר/מלמד, חלוץ זר וקשר אגף זר ואנחנו בכיוון חיובי.
יש את שלומי אזולאי.
ומגו ימני מחליף
להביא חלוץ זר בדחיפות בלי קשקושים של בן שהר זה מספיק ורז שטיין או שקרכלשהו.
-
- קיבל.ה 291 לייקים
שלומי יישאר,כחלוץ מחליף הוא בסדר גמור,ובקבוצה עם סגל איכותי יותר אפשר יהיה להפיק ממנו יותר.רדפוקס כתב: ↑13 יוני 2021, 23:53את שלומי אזולאי לשחרר אתמול, גופה מהלכת.לירון האדום כתב: ↑13 יוני 2021, 22:33אם בן שהר חותם אין צורך בחלוץ זר.רדפוקס כתב:עכשיו להביא את בן שהר/מלמד, חלוץ זר וקשר אגף זר ואנחנו בכיוון חיובי.
יש את שלומי אזולאי.
ומגו ימני מחליף
להביא חלוץ זר בדחיפות בלי קשקושים של בן שהר זה מספיק ורז שטיין או שקרכלשהו.
את שטיין הייתי משחרר
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הדבר האידיאלי לעשות היה לשמור על כל ההגנה, מכיוון שעושה רושם שהם לא התכוונו לעשות את זה, טאהא היה הרע במיעוטו במקום אבו עביד.
עכשיו, כשנשאנו עם סירושטיין וקפילוטו כאופציות היחידות, עדיף להשאיר את קולו ואת רז שלמה.
ששני הבלמים הפותחים יהיו גוטליב וקולו, רז שלמה על הספסל ביחד עם עוד איזה טום אחי מרדכי, ולעבור לחזק איזורים בהרכב שדורשים חיזוק.
עכשיו, כשנשאנו עם סירושטיין וקפילוטו כאופציות היחידות, עדיף להשאיר את קולו ואת רז שלמה.
ששני הבלמים הפותחים יהיו גוטליב וקולו, רז שלמה על הספסל ביחד עם עוד איזה טום אחי מרדכי, ולעבור לחזק איזורים בהרכב שדורשים חיזוק.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
בלם אחד טוב בלבד בסגל שהוא גם פציע
יהיה בשורה רעה מאד.
כדורגל הוא קודם כל הגנה לפני התקפה.
יהיה בשורה רעה מאד.
כדורגל הוא קודם כל הגנה לפני התקפה.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
ואז כשגוטליב ייפצע תהיה עם רז שלמה מעל חצי עונה? ממש לא מקובל על הדעת.kruvi כתב: ↑14 יוני 2021, 07:49 הדבר האידיאלי לעשות היה לשמור על כל ההגנה, מכיוון שעושה רושם שהם לא התכוונו לעשות את זה, טאהא היה הרע במיעוטו במקום אבו עביד.
- Sin Queso
- קיבל.ה 460 לייקים
קפילטו = רז שלמהDJSavta כתב: ↑14 יוני 2021, 09:26ואז כשגוטליב ייפצע תהיה עם רז שלמה מעל חצי עונה? ממש לא מקובל על הדעת.kruvi כתב: ↑14 יוני 2021, 07:49 הדבר האידיאלי לעשות היה לשמור על כל ההגנה, מכיוון שעושה רושם שהם לא התכוונו לעשות את זה, טאהא היה הרע במיעוטו במקום אבו עביד.
- DJSavta
- קיבל.ה 338 לייקים
לא אמרתי שאני בעד קפילוטו.Sin Queso כתב: ↑14 יוני 2021, 09:28קפילטו = רז שלמהDJSavta כתב: ↑14 יוני 2021, 09:26ואז כשגוטליב ייפצע תהיה עם רז שלמה מעל חצי עונה? ממש לא מקובל על הדעת.kruvi כתב: ↑14 יוני 2021, 07:49 הדבר האידיאלי לעשות היה לשמור על כל ההגנה, מכיוון שעושה רושם שהם לא התכוונו לעשות את זה, טאהא היה הרע במיעוטו במקום אבו עביד.
אבל לשחק עם רז שלמה זה פיגוע להגנה.
צריך למצוא פתרון אחר.
-
- קיבל.ה 109 לייקים
- יצירת קשר:
גול בדרבי זה לא חזות הכלSin Queso כתב: ↑13 יוני 2021, 21:18עמי נאווי כתב: ↑10 יוני 2021, 14:27לאDe Niro כתב: ↑10 יוני 2021, 13:59 וואלה! ספורט, הפועל תל אביב מתעניינת בפארליי רוזה. יחליף את לידור כהן?
https://sports.walla.co.il/item/3441035
מביאים
ברזילאים
להפועל!!!!
חוץ מדה סילבה (ואולי-אולי לוקאס סאשה), הפועל נכשלה כבר 25 שנה עם זרים ברזילאים.
הרשימה סופר ארוכה: קלאודימיר, קאיו, רוג'ר ברנרדו, ברונו סוארס (היה סביר האמת), דנילו לופז (שוחרר עוד לפני ששיחק), קאווה, ברונו קוטיניו, דוס סנטוס, אבדג'י (הי"ד), פאביו ג'וניור, ווילינגטון דה אוליבירה, ואלדיירו, פאביו רוסה, קראבליו, וולטון סילבה (האגדי), ליאונרדו בוארב.
לכו!