מי ששוב יישאר מחוץ לסגל הוא לירן רוטמן, שהחמיץ את המשחק נגד בית"ר ירושלים. שאנדה סילבה, שהורחק במשחק הבכורה שלו נגד מכבי בני ריינה, צפוי לפתוח באגף השמאלי. בצוות המקצועי התרשמו מאוד משחקן הרכש ומספרים כי הוא נראה מצוין באימונים.
רק אומר
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
דווקא קיוויתי לראות את בוסקילה כי כבר ראינו אותו, ומבחינתי קנה אותי עם ההשתלטות כדור על הקו שמעט ברח במשחק מול ביתר.
אני מסתמך על הכתבה ב SPORT5 שהוא "מרשים באימונים", ומקווה שאכן יש לו כדורגל.
htafan99 כתב: ↑19 ספטמבר 2025, 22:23
דווקא קיוויתי לראות את בוסקילה כי כבר ראינו אותו, ומבחינתי קנה אותי עם ההשתלטות כדור על הקו שמעט ברח במשחק מול ביתר.
אני מסתמך על הכתבה ב SPORT5 שהוא "מרשים באימונים", ומקווה שאכן יש לו כדורגל.
לגמרי. מקווה שבוסקילה יפתח, מגיע לו אחרי הטירוף שעלה נגד בית"ר.
יש לו צעד ראשון/יציאה מהמקום מצויינת(כנראה מקום ראשון או שני בקבוצה, הוא או הילד הקפריסאי אם בכלל יחתום, אם בכלל יגיע לארץ)כוח פריצה חזק. הבעיה שלו כנראה כמו עם סימרוטיץ׳, יותר בראש מהרגליים.
אם היתה לו החרמנות לשער של טוריאל למשל.
צהבת זאת לא קבוצה,זה וירוס.
הוא מתחיל בשופטים עובר דרך ההתאחדות ומגיע לטלוויזיה שעדיין ממלמלת "הקבוצה של המדינה". וירוס הורס מערכות אבל הכסף רק הראה כמה הן היו חלשות.
אוגוסטוס היל כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 22:17
מרגיש שהוא באנרגיה נמוכה, משהו מנטלי רגשי.
נראה קצת כמו מישהו חדש שמגיע לחבורה מגובשת ולא מוצא את המקום שלו (למרות שהיה מאוד יפה שניסו כן לערב אותו)
בהחלט נראה שהוא בתדר אנרגטי שונה משאר הקבוצה.
אבל נראה לי שזה הטיפוס, מסוג האדישים האלה על כר הדשא (לידור כהן, שלומי אזולאי החלוץ וכו׳).
לא אוהב שחקנים כאלה.
בלי קשר לזה הוא היה חלש מאוד והכל הלך לו הפוך שהוא היה בשמאל, שהעבירו אותו לימין הוא היה נראה טיפה יותר טוב אבל עדיין רחוק מהמצופה.
אתם עושים לו הנחות
אם היו קוראים לו שאנדה פאלקאו הייתם צולבים אותו
כשיש בוסקילה בספסל אז ברור שעצם היותו זר נותן לו עדיפות ולא היכולת.
לא עשה שום דריבל, לא עזר לליינדר הגנתית
משחק רע מאוד שלו
ולא, לא נותנים לו ביטחון בזה שהוא פותח
Dubi Dubkin כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 22:41
אתם עושים לו הנחות
אם היו קוראים לו שאנדה פאלקאו הייתם צולבים אותו
כשיש בוסקילה בספסל אז ברור שעצם היותו זר נותן לו עדיפות ולא היכולת.
לא עשה שום דריבל, לא עזר לליינדר הגנתית
משחק רע מאוד שלו
ולא, לא נותנים לו ביטחון בזה שהוא פותח
רשמו פה כשהוא הגיע שזה פרופיל שלא היה פה מעולם חח
עם הופעות כאלו אפשר להבין למה למרות שיש לו נתונים הוא כמעט ולא כבש בקריירה
חייב לעלות אינטנסיביות, כרגע עושה לו הנחות כי הוא רק הגיע
מסכים שהגישה נראת אנמית משהו, אבל לפי העידוד מהשחקנים כלפיו, זה משדר שכן אכפת לו.
דוקא שעבר לשחק בצד של טוריאל, נראה יותר מחובר לכדור שהרבה ברח לו מהרגל בצד השני. מעניין.
היה באמת מאוד כבוי ומנותק היום, שזה מוזר כי נגד בני ריינה הוא עלה באטרף (יותר מדי) וגם כשרואים אותו עם השחקנים אחרי משחקים הוא לא נראה טיפוס חסר אנרגיה או מנותק מהאירוע.
הייתי נותן לו עוד צ'אנס בהרכב נגד הפועל חיפה, לדעתי גם זה יתרון ענק שיש אס כמו בוסקילה להעלות מהספסל.
dino כתב: ↑20 ספטמבר 2025, 23:27
מסכים שהגישה נראת אנמית משהו, אבל לפי העידוד מהשחקנים כלפיו, זה משדר שכן אכפת לו.
דוקא שעבר לשחק בצד של טוריאל, נראה יותר מחובר לכדור שהרבה ברח לו מהרגל בצד השני. מעניין.
ההשתפרות שלו התחילה כבר בסוף המחצית הראשונה כשבמקום לרוץ עם הכדור על הקו הוא נכנס לשטחים באמצע, כנראה שינוי בהוראות של ברדה. יש לו תנועה טובה בלי כדור.
השאלה מה לעשות במשחק הבא.
מצד אחד הכי נכון זה לתת ללוזיו לעלות בצד ואלקוקין ב10.
מצד שני,במצב כזה הוא בעצם מבין שהוא הופך לשחקן ספסל.
מצד שלישי- לעלות איתו ולהשאיר את לוזיו על הספסל זה להחליש במודע את הקבוצה..