שאר הליגה 25/26
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
החוזה שלו ל3 שנים תמורת 10 מליון דולר או שלא הבנתי נכון?
3.3 מליון דולר לעונה, לצורך העניין אם היה אצלנו היה המשתכר השני בפער, והתקשורת לא מוציאה מילה על "מכבי השתגעוווו!!!1111" " סכומי העתק יצדיקו את עצמם???"
3.3 מליון דולר לעונה, לצורך העניין אם היה אצלנו היה המשתכר השני בפער, והתקשורת לא מוציאה מילה על "מכבי השתגעוווו!!!1111" " סכומי העתק יצדיקו את עצמם???"
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 25 יולי 2025, 08:12, נערך פעם 1 בסך הכל.
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
נכון מאד, רק שהישראלים בעמדות אחרות זה ים מדר. בגלל זה אני חופר כמה הוא קריטי. מצד אחד אומרים עוד לא החלים, מצד שני אומר שישחק בנבחרת באליפות הנוכחית .איש גדול כתב:
היתרון הזה משמעותי רק בגלל שהמאמנים בהפועל מתעקשים לתת לתומר לשחק משחק שלם בלי לרדת מהמגרש כמעט כל משחק גדול.
במידה ותשחק עם 4 ו-5 זרים וישראלי בעמדות האחרות היתרון הזה מצטמצם משמעותית.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 110 לייקים
עם כל האהבה שיש לתומר אם אני מנתק את הרגש ומדבר מקצועית גם בר ואפילו פלטין עדיפים על המגרש מאשר הוא.גביזון כתב: ↑25 יולי 2025, 08:14נכון מאד, רק שהישראלים בעמדות אחרות זה ים מדר. בגלל זה אני חופר כמה הוא קריטי. מצד אחד אומרים עוד לא החלים, מצד שני אומר שישחק בנבחרת באליפות הנוכחית .איש גדול כתב:
היתרון הזה משמעותי רק בגלל שהמאמנים בהפועל מתעקשים לתת לתומר לשחק משחק שלם בלי לרדת מהמגרש כמעט כל משחק גדול.
הנזק שהוא עושה בהגנה ובריבאונד נגד הקבוצות הגדולות הוא גדול מאוד.
אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה מקצועית נגד הגדולות הוא צריך לשחק 10-15 דקות וזהו
-
- קיבל.ה 586 לייקים
רמזים לתגובות עתידיות היו פה למכביר, אבל רק בתנאי שווקר היה חותם אצלנו:
הוא יכול לחרב משחקים
הוא לא הוכיח את עצמו
הוא רק קליעה ולא שום דבר אחר
הכדור חייב לעבור דרכו.
אבל אחרי שחתם אצל ההם, הוא השחקן הטוב בעולם. אז תרגעו, תיכנסו לפרופורציות ותדעו שיש לנו מספיק כלים לעצור אותו. היה ברור שהם היו צריכים "שם גדול". אני יכול לחיות עם זה.
ואל תשכחו שאם רק היינו רוצים, הוא היה אצלנו...
הוא יכול לחרב משחקים
הוא לא הוכיח את עצמו
הוא רק קליעה ולא שום דבר אחר
הכדור חייב לעבור דרכו.
אבל אחרי שחתם אצל ההם, הוא השחקן הטוב בעולם. אז תרגעו, תיכנסו לפרופורציות ותדעו שיש לנו מספיק כלים לעצור אותו. היה ברור שהם היו צריכים "שם גדול". אני יכול לחיות עם זה.
ואל תשכחו שאם רק היינו רוצים, הוא היה אצלנו...
אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- רווי
- קיבל.ה 798 לייקים
-
- קיבל.ה 574 לייקים
"ירעיד את הטבעת: צפו במהלכים של לוני ווקר"
איזו מדינה

-
- קיבל.ה 110 לייקים
היה ברור שהכניסה של עופר למשחק תגדיל משמעותית גם את התקציב של מכבי
הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר בצל שלנו אפילו לעונה
אז כנראה שלא יהיה להם תקציב 150 מיליון כמונו אבל כן יושקעו שם כספים שלא הושקעו אף פעם.
יש להם 3 ישראלים באיזור של המיליון דולר לעונה וגם בזרים הם ישקיעו סכומים גבוהים יותר.
זה היה ברור
הם לא יכולים להרשות לעצמם להישאר בצל שלנו אפילו לעונה
אז כנראה שלא יהיה להם תקציב 150 מיליון כמונו אבל כן יושקעו שם כספים שלא הושקעו אף פעם.
יש להם 3 ישראלים באיזור של המיליון דולר לעונה וגם בזרים הם ישקיעו סכומים גבוהים יותר.
זה היה ברור
-
- קיבל.ה 612 לייקים
10 מיליון ל3 עונות זה ברוטו.
נטו זה 2.2 לעונה.
מה גם שהוא סיכם לשנתיים + שנה אופציה
שכל עונה הוא יכול לצאת לnba
-
- קיבל.ה 518 לייקים
אני לא אוהב את העובדה שאתם מכינים אותי לעוד אליפות של מכבי בזכות הישראלים העדיפים שלה. גם עם תקציב של 150 מיליון לא נזכה להניף צלחת? סעמק.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1196 לייקים
אם למתן יש שכל הוא דואג שווקר יקבל הצעה מדאלאס עד ה1 לאוגוסט
-
- קיבל.ה 1521 לייקים
גינת לא שחקן הגנה טוב וזה ברור.איש גדול כתב:עם כל האהבה שיש לתומר אם אני מנתק את הרגש ומדבר מקצועית גם בר ואפילו פלטין עדיפים על המגרש מאשר הוא.גביזון כתב: ↑25 יולי 2025, 08:14נכון מאד, רק שהישראלים בעמדות אחרות זה ים מדר. בגלל זה אני חופר כמה הוא קריטי. מצד אחד אומרים עוד לא החלים, מצד שני אומר שישחק בנבחרת באליפות הנוכחית .איש גדול כתב:
הנזק שהוא עושה בהגנה ובריבאונד נגד הקבוצות הגדולות הוא גדול מאוד.
אם רוצים לעשות קפיצת מדרגה מקצועית נגד הגדולות הוא צריך לשחק 10-15 דקות וזהו
לגביי הריבאונד- תבדוק את הנתונים מהעונה שעברה ותגלה כמה אתה טועה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1521 לייקים
בגלל פרנקו אהוב ליבך?KingAlpaca כתב:וואו, יהיה קשה לא להיות בעד חולון השנה.
מזל שמנקו חתם בגליל, אחרת היית משפריץ.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 612 לייקים
עונה ארוכה ולא ברור עדיין איזה זרים ישחקו בליגה אבל אם ניקח את הכי טובים שלנו אנחנו עדיפים עליהם פשוט הפערים מצטמצמים בליגה בגלל מגבלת הזרים לעומת היורוליג (בדומה לשנים האחרונות שהם הגיעו מרחק משחק מפיינל פור אבל בליגה היינו כמעט שווים מולם)עד המ!!ת הפועל כתב: ↑25 יולי 2025, 11:53 אני לא אוהב את העובדה שאתם מכינים אותי לעוד אליפות של מכבי בזכות הישראלים העדיפים שלה. גם עם תקציב של 150 מיליון לא נזכה להניף צלחת? סעמק.
אם ביורוליג נשחק 10 זרים ו2 ישראלים (או 9-3)
אז בארץ 5-7
לעומת מכבי שתשחק ביורוליג 7-5 ובארץ 5-7
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
אני זוכר את הקבוצה הכושלת שלהם עם שחקן על אחד (סקוטי וולבקין) ועדיין היה שם תלכיד גרוע וזו הייתה הקבוצה אולייי הכי גרועה שלהם מזה הרבה מאוד זמן (בקושי עברו אותנו בפליאוף ממקום שביעי והודחו על ידי הרצליה בחצי ) , נקווה מאוד שזה יהיה משהו דומה העונה
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
- רדנקו
- קיבל.ה 1741 לייקים
עכשיו תיקנו כבר את המספרים. מדובר בארבע וחצי נטו לשלוש עונות.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 421 לייקים
-
- קיבל.ה 110 לייקים
נראה שמכבי הבינו שעופר לא מתכנן להשקיע סכומי כסף גדולים בשוק הישראלי ושמים שם חלק גדול מהתקציב שלהם בתקווה לבנות עלינו שם יתרון משמעותי בשנים הקרובות
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
מכבי עם ישראלים מצויינים, לא צריכים יותר מידי זרים טובים בשביל להיות קבוצה מעולה בליגה בישראל.איש גדול כתב:נראה שמכבי הבינו שעופר לא מתכנן להשקיע סכומי כסף גדולים בשוק הישראלי ושמים שם חלק גדול מהתקציב שלהם בתקווה לבנות עלינו שם יתרון משמעותי בשנים הקרובות
לדעתי, ותבדקו אותי בסוף העונה, הם יהיו אחושרמוטה מועמדים מובילים לאליפות במידה ווקר ישאר.
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים
הם מועמדים לאליפות מעצם קיומם.
כל ה 'סגל שאנחנו צריכים לפרק' והסגנון הזה שרושמים פה...לא רלוונטים ברגע אתה מגיע לפלייאוף והם ממלאים את האולם. גם אם מותר יהיה 7 זרים.
ישך גם שופטים ואיגוד ושלל טריקים באמצע שנכנסים למשוואה, אוהדים שעושים לך בלאגן במגרש ועוד. לא סתם עופר מטרגט את האיגוד ואיגוד השופטים בכל ראיון בערך. הכל שם רקוב מהיסוד.
ב 2023 הפועל עם ג'ייקובן, אקס, הצ'יף, מקריי, ג'יי פי וכו' בוודאות היתה הקבוצה הטובה יותר... ומזרחי שלף כל מה שאפשר מהכובע בידיעה שהוא רק צריך להגיע למשחק 3 ביד אליהו ושם הכל כבר יסתדר.
פירק תקנונים שברגע האמת מי שצריך להתעלם מהם התעלם מהם.
ארוכה הדרך לאליפות, אבלך היא עוברת קודם כל ביתרון ביתיות. זה לא יהיה קל כשיש במקביל יורוליג אבל מטרת העל היא קודם כל טופ 8 ביורוליג.
ועדיין, עם כל הרכישות שלהם, סגל לסגל, לטעמי יש להפועל סגל הרבה יותר טוב. מה יהיה הלאה כבר תלוי בלא מעט גורמים בדרך.
בהנחהו כולם בארץ, חמישייה של מיצ'יץ', ים, אלייז'ה, קבוקלו, ומוטלי...וספסל של ישראלים טובים + זר נוסף...זה שלנו לנצח.
כל ה 'סגל שאנחנו צריכים לפרק' והסגנון הזה שרושמים פה...לא רלוונטים ברגע אתה מגיע לפלייאוף והם ממלאים את האולם. גם אם מותר יהיה 7 זרים.
ישך גם שופטים ואיגוד ושלל טריקים באמצע שנכנסים למשוואה, אוהדים שעושים לך בלאגן במגרש ועוד. לא סתם עופר מטרגט את האיגוד ואיגוד השופטים בכל ראיון בערך. הכל שם רקוב מהיסוד.
ב 2023 הפועל עם ג'ייקובן, אקס, הצ'יף, מקריי, ג'יי פי וכו' בוודאות היתה הקבוצה הטובה יותר... ומזרחי שלף כל מה שאפשר מהכובע בידיעה שהוא רק צריך להגיע למשחק 3 ביד אליהו ושם הכל כבר יסתדר.
ארוכה הדרך לאליפות, אבלך היא עוברת קודם כל ביתרון ביתיות. זה לא יהיה קל כשיש במקביל יורוליג אבל מטרת העל היא קודם כל טופ 8 ביורוליג.
ועדיין, עם כל הרכישות שלהם, סגל לסגל, לטעמי יש להפועל סגל הרבה יותר טוב. מה יהיה הלאה כבר תלוי בלא מעט גורמים בדרך.
בהנחהו כולם בארץ, חמישייה של מיצ'יץ', ים, אלייז'ה, קבוקלו, ומוטלי...וספסל של ישראלים טובים + זר נוסף...זה שלנו לנצח.
יחד, רק יחד! 

- DavidSheriff9
- קיבל.ה 208 לייקים
תוסיף לזה שבמרוצת הזמן ההנהלה שלהם אולי תתאפס ותפתח קצת את הכיס ואז בינואר-מרץ ינחיתו פה איזה זרתותח לפליאוף וכו'... והם לגמרי קבוצה מפחידה.גביזון כתב: ↑27 יולי 2025, 10:53מכבי עם ישראלים מצויינים, לא צריכים יותר מידי זרים טובים בשביל להיות קבוצה מעולה בליגה בישראל.איש גדול כתב:נראה שמכבי הבינו שעופר לא מתכנן להשקיע סכומי כסף גדולים בשוק הישראלי ושמים שם חלק גדול מהתקציב שלהם בתקווה לבנות עלינו שם יתרון משמעותי בשנים הקרובות
לדעתי, ותבדקו אותי בסוף העונה, הם יהיו אחושרמוטה מועמדים מובילים לאליפות במידה ווקר ישאר.
היתרון הישראלי שלהם בהחלט נוכח, ולמרות ההבדלים האסטרונומיים בתקציבי הסגל - יהיה צמוד ומותח ואין לדעת לאן זה יתגלגל (עם או בלי עזרה מהאיגוד/שיפוט וכו..)
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
ובאותו הקשר,עוד גבוה "ישראלי" חתם במכבי:גביזון כתב:מכבי עם ישראלים מצויינים, לא צריכים יותר מידי זרים טובים בשביל להיות קבוצה מעולה בליגה בישראל.איש גדול כתב:נראה שמכבי הבינו שעופר לא מתכנן להשקיע סכומי כסף גדולים בשוק הישראלי ושמים שם חלק גדול מהתקציב שלהם בתקווה לבנות עלינו שם יתרון משמעותי בשנים הקרובות
רשמי: שיין האנטר חתם במכבי תל אביב
הצהובים-כחולים צירפו את הפורוורד-סנטר בן ה-24 (2.08 מ') בחוזה ל-3 שנים, זאת אחרי שבלט במדי אלופת שבדיה בעונה האחרונה. יושאל בעונה הקרובה ואמור לקבל אזרחות ישראלית
-
- קיבל.ה 456 לייקים
אפילו כבר לא מנסים להסתיר את ״האזרוחים״ שלהם. איזה גועל נפש זה מה שקורה איתם. גם את יאניס הם יצליחו לאזרח החלאות האלה
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
הפועל של 2023 ממש לא הייתה קבוצה טובה יותר ממכבי של אז7even כתב: ↑27 יולי 2025, 10:58 הם מועמדים לאליפות מעצם קיומם.
-
- קיבל.ה 262 לייקים
זה סתם האנשים של הפאניקה שאמרו בשנה שעברה "לא נעלה ליגה" והשנה מפנטזים על קבוצת אמצע פליאוף תחתוןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑25 יולי 2025, 11:53 אני לא אוהב את העובדה שאתם מכינים אותי לעוד אליפות של מכבי בזכות הישראלים העדיפים שלה. גם עם תקציב של 150 מיליון לא נזכה להניף צלחת? סעמק.
אין בטוח בכדורסל ועוד עונה שלמה עם פציעות הבאת מחליפים ושאר הפתעות לפנינו
אבל בהינתן כל זה להפועל יש קבוצה טובה בשתי דרגות ממה שמכבי יכולים להעמיד
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
לגמריי , אז מה אם יש להם ישראלים טיפה יותר טובים, פאקינג יש לך את מיציץ , גם אם היה אפשר לרשום רק 3 זרים עדיין אמורה להיות לנו קבוצה עדיפה על הנייר ונראה שהם בונים על זרים דיי בינוניים מלבד ווקר
-
- קיבל.ה 518 לייקים
אני תולה תקוות בהודעות שלכם. הלוואי שעוד שנה נהיה עם צלחת לפחות.
- רווי
- קיבל.ה 798 לייקים
גלבוע גליל שינו את השם להפועל העמכ
OMG עווופררר
- גביזון
- קיבל.ה 3354 לייקים
אני ממש לא בטוח, אם אתה מגיע איתם בסדרה שיש להם את כל הישראלים שלהם. תוסיף להם את ווקר, הורד ועוד 3 זרים טובים שהם בהחלט יכולים להביא, ואתה עם כל הסגל הזה עם עד 5 זרים, סגל ישראלי נחות מהם, זה יהיה קשה מאד, במידה ומדר "ברור שאשחק באליפות עם הנבחרת" יהיה פצוע/מוגבל, אני לא בטוח שאתה פייבוריט.ההוא מפעם כתב:זה סתם האנשים של הפאניקה שאמרו בשנה שעברה "לא נעלה ליגה" והשנה מפנטזים על קבוצת אמצע פליאוף תחתוןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑25 יולי 2025, 11:53 אני לא אוהב את העובדה שאתם מכינים אותי לעוד אליפות של מכבי בזכות הישראלים העדיפים שלה. גם עם תקציב של 150 מיליון לא נזכה להניף צלחת? סעמק.
-
- קיבל.ה 262 לייקים
לא צריך לצרוח זאב זאב סתם, זה שחקן ליגה ג' שקודם הוכיח שהוא יכול לקבל אזרחות אח"כ טרחו בכלל להתעסק איתו
זה שחקן עם השפעה זניחה שבכלל הולך להשאלה, זה לא קרינגטון ובטח לא כל מיני מתאזרחים תותחים שהיו פה בעבר
-
- קיבל.ה 110 לייקים
-
- קיבל.ה 2684 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 798 לייקים
ויש להם עכשיו לוגו כמו של מסעדה רק במקום שיהיה כתוב אוכל-אנשים-אווירה רשום גלבוע-גליל-עפולה. אה והאולטראס שלהם מחרים.
OMG עווופררר
- מילפורד
- קיבל.ה 2587 לייקים
דוקא סמל מגניב יש להם?
אבל אני באמת לא מבין איך זה עובד עם זה שהפועל עפולה התאחדה עם הפועל אילת כביכול.
אבל אני באמת לא מבין איך זה עובד עם זה שהפועל עפולה התאחדה עם הפועל אילת כביכול.
-
- קיבל.ה 262 לייקים
קודם הם לא הביאו 3 שחקנים טובים. דבר שני בגלל שהסגל שלהם מאוד קצר העומס עליהם עצום וכמו תמיד הם יגועו לגמר בארץ על אדים אחרונים כשהם שחוקים ופצועים להחריד.גביזון כתב: ↑27 יולי 2025, 14:46אני ממש לא בטוח, אם אתה מגיע איתם בסדרה שיש להם את כל הישראלים שלהם. תוסיף להם את ווקר, הורד ועוד 3 זרים טובים שהם בהחלט יכולים להביא, ואתה עם כל הסגל הזה עם עד 5 זרים, סגל ישראלי נחות מהם, זה יהיה קשה מאד, במידה ומדר "ברור שאשחק באליפות עם הנבחרת" יהיה פצוע/מוגבל, אני לא בטוח שאתה פייבוריט.ההוא מפעם כתב:זה סתם האנשים של הפאניקה שאמרו בשנה שעברה "לא נעלה ליגה" והשנה מפנטזים על קבוצת אמצע פליאוף תחתוןעד המ!!ת הפועל כתב: ↑25 יולי 2025, 11:53 אני לא אוהב את העובדה שאתם מכינים אותי לעוד אליפות של מכבי בזכות הישראלים העדיפים שלה. גם עם תקציב של 150 מיליון לא נזכה להניף צלחת? סעמק.
לכן לסגל האיכותי והרחב של הפועל יש יתרון גדול.
-
- קיבל.ה 262 לייקים
מילה על מדר שכולם קוברים
שישחק באליפות, הןא פייטר מגיע לו
מקסימום ינוח יותר בעונה יש לנו טון שחקנים מוכשירם אין שום בעיה לתת לו את הזמן שהוא צריך
שישחק באליפות, הןא פייטר מגיע לו
מקסימום ינוח יותר בעונה יש לנו טון שחקנים מוכשירם אין שום בעיה לתת לו את הזמן שהוא צריך
- 7even
- קיבל.ה 3075 לייקים