ברור. עלאק מוכשר, עוד שחקן ישראלי פחון שצריך 8 נגיעות לפני שהוא משתלט על הכדור, אבל רז אמיר זה אותו יצור מהתחת שהפך את הדור של אילון אלמוג ליונתן כהן לתינוקות של באזבי, אין תעמולן פאתט כזהטכנית לארז כתב: ↑06 יוני 2025, 22:56 הבישול הזה שלו דווקא ממחיש טוב שמדובר בשחקן בינוני מינוס.
גם לא מסר כשהיה צריך כדי להעמיד שחקן מול שוער, גם השתחרר מהבלם נטו כי הוא נפל ואז גם מסר רוחב גרוע.
אבל בסדר להיות תועמלן זה לא עניין של מציאות.
שאר הליגה 25/26
-
- קיבל.ה 211 לייקים
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
הכי מצחיק רוי רביבו הדביל הזה עם העבירות שלו לנייחים ואז הפליאה איך שרקו לו.
רגיל מליגת מאירי בטח שמותר לו הכל.
מזכיר לי את האדום בורדו שהוא קיבל מול איסלנד אז, שאפק ועמיחי "מה מה איך אדום?!!??". ובריפליי רואים אדום 800 אחוז.
לפעמים קשה לצאת מהתחום של מאירי.
אילון אלמוג לפי התועמלן רז אמיר חשבתי ישחק ב2025 בטורינו במקרה הגרוע, אחרי קדנציה במילאן.
תורג'מן הוא אפילו לא החלוץ הישראלי הכי טוב שקוראים לו דור, וגם לא החלוץ הישראלי הכי טוב שקוראים לו תורג'מן.
אבל כשאגודת הרמאים משווקים מישהו הוא מולחם להרכב הנבחרת. זה חוק.
מזכיר לי את האדום בורדו שהוא קיבל מול איסלנד אז, שאפק ועמיחי "מה מה איך אדום?!!??". ובריפליי רואים אדום 800 אחוז.
אילון אלמוג לפי התועמלן רז אמיר חשבתי ישחק ב2025 בטורינו במקרה הגרוע, אחרי קדנציה במילאן.
תורג'מן הוא אפילו לא החלוץ הישראלי הכי טוב שקוראים לו דור, וגם לא החלוץ הישראלי הכי טוב שקוראים לו תורג'מן.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 2598 לייקים
מאז שעזב את החלאות כבר בקושי מדברים בתקשורת על הטאלנט העצוםטכנית לארז כתב: ↑06 יוני 2025, 23:57 הכי מצחיק רוי רביבו הדביל הזה עם העבירות שלו לנייחים ואז הפליאה איך שרקו לו.
-
- קיבל.ה 2094 לייקים
אני זוכר את עמיחי ואפק מאוננים עליו "הדבר הבא בכדורגל שלנו!!!" בתקופת השיא של היחצ.
ענף גמור.
ענף גמור.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1889 לייקים
קצת לחזור לימים אחרים
זה קפץ לי היום
משיח?משיח??
איך יכול להיות שלא היה פה אדום?
ד״א,אחרי הגול של סהר,שירת שתהיה ש_ _ה למכבי הכי חזקה שהייתה אי פעם במקדש.
זה קפץ לי היום
משיח?משיח??
איך יכול להיות שלא היה פה אדום?
ד״א,אחרי הגול של סהר,שירת שתהיה ש_ _ה למכבי הכי חזקה שהייתה אי פעם במקדש.
-
- קיבל.ה 2598 לייקים
מאיר איינשטיין פשוט שדר הספורט הגדול בהיסטוריה של המדינה , תענוג לשמוע אותו כל פעם