אנחנו לא קיבלנו רישיון ל3 שנים?
אם אנחנו צריכים להתחרות עם מונקו על הכרטיס מהיורוקאפ, עושה רושם שאנחנו נבקר במפעל רק שנה.
הפועל ביורוליג
- רדנקו
- קיבל.ה 1649 לייקים
הם קיבלו רישיון לשלוש שנים. הם לא בתחרות אתנו.
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
אז לא אישרו לנו רשיון B למפעל המושחת?
אם לדובאי אישרו ל5 שנים הם בטח שילמו 50 מליון דולר.
אם לדובאי אישרו ל5 שנים הם בטח שילמו 50 מליון דולר.
כשהדון בשטח... כנראה שנהיה שם רק שנה. בקצב הזה עופר יעזוב גם אחריה. מתסכל
-
- קיבל.ה 1500 לייקים
היו דיבורים שאנחנו הולכים לקבל. מה כבר עשה המאפיונר הזקן הזה כדי שלא נקבל?
מה הוא מכר להם?
מה הוא מכר להם?
-
- קיבל.ה 843 לייקים
דובאי 5 שנים
ולנסיה 3 שנים
הפועל שנה
עושה שכל….
ולנסיה 3 שנים
הפועל שנה
עושה שכל….
-
- קיבל.ה 2076 לייקים
העיקר ולנסיה ודובאי בפנים.
אחלה מפעל בואו נמשיך לסגוד להם.
הייתי חותך לפיבא.
אין מצב שינאי מושך איתו את ינאקופולוס? שניהם שרוטים.
אחלה מפעל בואו נמשיך לסגוד להם.
הייתי חותך לפיבא.
אין מצב שינאי מושך איתו את ינאקופולוס? שניהם שרוטים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
הפועל סל זה האהבה הכי גדולה והשנאה הכי גדולה שלי. איזה לא פייר זה כדורסל. הכל חצים בלב. הכל מכור. למה אני אוהב כדורסל

- מילפורד
- קיבל.ה 2459 לייקים
זה דיווח בבסקטניוז, לפני שבוע היה דיווח הפוך.
שבוע הבא יגידו משהו שלישי.
שבוע הבא יגידו משהו שלישי.
- הפועל
- קיבל.ה 1747 לייקים
- יצירת קשר:
-
- קיבל.ה 339 לייקים
הפועל מקבלת שנה בחינם. למה לשלם עלייה בשביל לקבל 3 שנים? שינהלו משא ומתן בסוף העונה הבאה.
-
- קיבל.ה 2076 לייקים
דובאי חייבים על הכנסות מהקהל שלהם, בלי זה הם סתם קבוצה.
-
- קיבל.ה 426 לייקים
מה שלא ברור לי, האם מספיק לנו לסיים טופ 8 בשביל כרטיס לעוד עונה, או שצריך גם טופ 8 וגם להיות מעל הקבוצה השניה עם כרטיס יורוקאפ (שזו פאריז?).
אני מניח שצריך גם טופ 8 וגם להיות מעל פאריז, כי אני לא רואה איך אחרת יהיה מקום למחזיקת היורוקאפ של העונה הבאה (ואם צסק״א תחזור אז בכלל הפיתרון היחידי זה להגדיל ל22 או 24)
אני מניח שצריך גם טופ 8 וגם להיות מעל פאריז, כי אני לא רואה איך אחרת יהיה מקום למחזיקת היורוקאפ של העונה הבאה (ואם צסק״א תחזור אז בכלל הפיתרון היחידי זה להגדיל ל22 או 24)
-
- קיבל.ה 2076 לייקים
אי אפשר להשיג שריון למקומות 1-8?
כמה זה עולה?
כמה זה עולה?
-
- קיבל.ה 1020 לייקים
עזוב, הם עוד יכולים להעיף אותך גם אם נגיע לפיינל פור. היורוליג זה בית זונות.Segev כתב: ↑29 מאי 2025, 14:41 מה שלא ברור לי, האם מספיק לנו לסיים טופ 8 בשביל כרטיס לעוד עונה, או שצריך גם טופ 8 וגם להיות מעל הקבוצה השניה עם כרטיס יורוקאפ (שזו פאריז?).
- 7even
- קיבל.ה 2811 לייקים
לדעתי זה לא כזה רע.
עד שנה הבאה כל עניין ה NBA אירופה לקרום עור וגידים וכרגע הפועל לא מתחייבת לכלום. זו חוסך כמה מיליונים טובים.
ובעניין הסגל, לדעתי זה רק ידרבן את עופר להעמיד קבוצה טובה יותר.
עד שנה הבאה כל עניין ה NBA אירופה לקרום עור וגידים וכרגע הפועל לא מתחייבת לכלום. זו חוסך כמה מיליונים טובים.
ובעניין הסגל, לדעתי זה רק ידרבן את עופר להעמיד קבוצה טובה יותר.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 228 לייקים
קצת פחות ניתוק, קצת יותר קישור למציאות ( גם אם היא לא נעימה )
קודם כל התחרבנו גם כקבוצה וגם עופר אישית שהשקיע בזה המון מאמץ וכסף
להגיד עכשיו "לא שווה" זה כמו שאתה משקיע שנה שלמה בבחורה ואם היא לא רוצה אתך אתה מספר לכולם "בלאו הכי לא שווה"
דבר שני, לשמעון אין פה כמעט השפעה אם בכלל.
יש להם מספיק צרות ומחאות עם מכבי שהם שם גדול באירופה אז להכניס עוד קבוצה מישראל בטח לא קוסם להם
ואם כבר מישראל הם יעדיפו בהרבה את הבן של האימא שיש לה קבוצה ב NBA מאשר את הקבוצה של האמביציוזי הזה מישראל שמחפש כותרות. ( בתפיסה שלהם כמובן )
קודם כל התחרבנו גם כקבוצה וגם עופר אישית שהשקיע בזה המון מאמץ וכסף
להגיד עכשיו "לא שווה" זה כמו שאתה משקיע שנה שלמה בבחורה ואם היא לא רוצה אתך אתה מספר לכולם "בלאו הכי לא שווה"
דבר שני, לשמעון אין פה כמעט השפעה אם בכלל.
יש להם מספיק צרות ומחאות עם מכבי שהם שם גדול באירופה אז להכניס עוד קבוצה מישראל בטח לא קוסם להם
ואם כבר מישראל הם יעדיפו בהרבה את הבן של האימא שיש לה קבוצה ב NBA מאשר את הקבוצה של האמביציוזי הזה מישראל שמחפש כותרות. ( בתפיסה שלהם כמובן )
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 359 לייקים
ברור שעכשיו לעופר תהיה עוד יותר מוטיבציה לעונה הבאה.
והוא לא פראייר, ומניח שמנסה לערבב היטב את ענין הנבא, בטח כשיש בן של בעלים אצלנו בליגה
והוא לא פראייר, ומניח שמנסה לערבב היטב את ענין הנבא, בטח כשיש בן של בעלים אצלנו בליגה
- 7even
- קיבל.ה 2811 לייקים
תעשה סיבוב באיקאה ותעדכן.
יחד, רק יחד! 

- רועי גווארה
- קיבל.ה 365 לייקים
אוהד הפועל אינו זקוק לשום אישור ולשום המלצה בכל מה שקשור לקבוצה שלו. הרי איננו חולקים על כך שהיא מעצבנת, כל מה שאנחנו מבקשים הוא שיסבירו לנו איך, איך הקבוצה המרגיזה הזאת בכל זאת כל כך שגיבה (ע. מוהר)
-
- קיבל.ה 563 לייקים
מניח שגם טופ 8 וגם מעל פאריזSegev כתב: ↑29 מאי 2025, 14:41 מה שלא ברור לי, האם מספיק לנו לסיים טופ 8 בשביל כרטיס לעוד עונה, או שצריך גם טופ 8 וגם להיות מעל הקבוצה השניה עם כרטיס יורוקאפ (שזו פאריז?).
אני לא רואה איך פאריז עושה שוב עונה גדולה ומגיעה לפלייאוף אחרי ששורטס יעזוב אותם (ומניח שגם היפי וינטונן).
ככה שלמעשה הגעה שלנו לטופ 8 תבטיח עוד עונה
-
- קיבל.ה 272 לייקים
המועדון עוד שניה הולך לפירוק ואנשים פה מדברים על טופ 8 ורישיון B
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
מעניין עד כמה האשכול יהיה רלוונטי ום הקבוצה תעמוד בכלל בעונה הקרובה
-
- קיבל.ה 228 לייקים
?Red Or Dead כתב: ↑29 מאי 2025, 16:50 המועדון עוד שניה הולך לפירוק ואנשים פה מדברים על טופ 8 ורישיון B
בקרוב נדע אם עדיף שם טוב משמן טוב
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
הדון העלוב קיבל עוד כמה נקודות זכות עכשיו הוא ההפרש בין השנאה כלפיו לאולטראס הצטמצם קצת (כמובן שהשנאה לאולטראס עדיין גבוהה יותר )
-
- קיבל.ה 612 לייקים
אפילו העמותה עם החובות שצברה לא הולכת לפירוקRed Or Dead כתב: ↑29 מאי 2025, 16:50 המועדון עוד שניה הולך לפירוק ואנשים פה מדברים על טופ 8 ורישיון B
-
- קיבל.ה 2563 לייקים
בלי קשר לאן הסיפור הזה הולך או לא , מאוד לא כיף מה שקורה פה
-
- קיבל.ה 378 לייקים
הפועל לא קיבלה רשיון ל-3 שנים
שימון?
הסיבה העיקרית לסירוב היא כי יש חוסר וודאות לגבי משחקים בארץ + בלגן כשקבוצות ישראליות משחקות מול טורקיות + חוסר רצון של משטרות באירופה לאבטח קהל ישראלי בגלל ההפגנות הפרו פלסיטיניות.
שימון שם ולא ייזרק
הפועל? לא רוצים עוד קבוצה שתכניס כאב ראש למפעל
בסיומה של מלחמת הנצח, הפועל עשויה לקבל רישיון זמני
שימון?
הסיבה העיקרית לסירוב היא כי יש חוסר וודאות לגבי משחקים בארץ + בלגן כשקבוצות ישראליות משחקות מול טורקיות + חוסר רצון של משטרות באירופה לאבטח קהל ישראלי בגלל ההפגנות הפרו פלסיטיניות.
שימון שם ולא ייזרק
הפועל? לא רוצים עוד קבוצה שתכניס כאב ראש למפעל
בסיומה של מלחמת הנצח, הפועל עשויה לקבל רישיון זמני
- גביזון
- קיבל.ה 3165 לייקים
אחרי שהמופיעים בהפסדים ניבאו שלא נקח רבע תואר העונה כי אנחנו קבוצה זבאללה עם שחקנים זבאללה, ועופר בנה סגל גרוע היו צריכים להתמודד עם אליפות אירופית, אני חושש שגם בנושא הזה החגיגות עלולות להיות מוקדמות מידי, אני סומך על עופר באלף אחוז בעשיה שלו.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
Sent from my 22101320G using Tapatalk