הופחתה לנו נקודה בפועל - העונש על התקיפה

פורום אוהדי הפועל תל אביב
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

אומנם זה יום לא פשוט שקשה להתעסק בשטויות כאלו
אבל רק טיפש(או בעל בעיות נפשיות/פסיכולוגיות) נכנס שוב לאותן צרות שוב ושוב
אם אנחנו מודעים לזה שהיחס אלינו הוא לא היחס לאחרים ומחפשים אותנו, אז מדוע אנחנו שוב ושוב מזמינים אלינו את הצרות?
מאוד חשוב עכשיו לזרוק פירוטכניקה לדשא כשאנחנו מודעים לסביבה? כנראה שלא מודעים.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

עצוב שבערוץ יש לא מעט אוהדי הפועל,חלק מהם עורכי התוכניות.
אבל אותם אף פעם לא שומעים.
אדום
קיבל.ה  940 לייקים

dino כתב: 26 פברואר 2025, 11:02 אומנם זה יום לא פשוט שקשה להתעסק בשטויות כאלו
אם אנחנו מודעים לזה שהיחס אלינו הוא לא היחס לאחרים ומחפשים אותנו, אז מדוע אנחנו שוב ושוב מזמינים אלינו את הצרות?
ממש ככה
Or_5
קיבל.ה  91 לייקים

זה שאנחנו מודעים ליחס כלפינו שונה מאחרים זה לא אומר שאנחנו עכשיו צריכים לשבת בשקט ולהיכנע!
זה כבר הרבה מעבר להפועל ספציפית זה כל הקבוצות בליגה בעיקר הגדולות עם ארגוני אוהדים גדולים!
רק מלהסתכל על האיסור קהלי חוץ במשחקים הגדולים בליגת העל אפשר לראות שמי שמנהל פה את הכדורגל פשוט לא אוהב כדורגל! מתי ההתאחדות שאלו את המשטרה וחברות האבטחה למה משלמים להם כל כך הרבה ותמיד מצליחים להכניס ולהדליק פירוטכניקה? כל הגורמים שמנהלים פה את העסק לא אוהבים כדורגל ולא אוהבים אוהדים בפרט!
הגיע הזמן שזה ישתנה הכדורגל הוא של האוהדים לא של עסקנים למינהם ובטח לא של המשטרה!
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

טכנית לארז כתב: 26 פברואר 2025, 10:37 מניח שבנוסף להפחתת נקודות מאירי גם ייתן לנו ללא קהל חוץ בעונה הבאה אם נעלה, כשברור לכולם מול איזה יריבה זה ייצא (רמז, תבדקו מול איזה יריבה במקרה זה יצא השנה לביטר, חיפה ובש).
יש לנו כבר עונש כזה אז אם יתנו בטוח אחד מהם יצא על דרבי ואם לא יתנו אז זה שקיים כנראה יצא על דרבי, לא משנה מתי נעלה
dino
קיבל.ה  2452 לייקים

Or_5 כתב: 26 פברואר 2025, 11:14
זה שאנחנו מודעים ליחס כלפינו שונה מאחרים זה לא אומר שאנחנו עכשיו צריכים לשבת בשקט ולהיכנע!
זה כבר הרבה מעבר להפועל ספציפית זה כל הקבוצות בליגה בעיקר הגדולות עם ארגוני אוהדים גדולים!
רק מלהסתכל על האיסור קהלי חוץ במשחקים הגדולים בליגת העל אפשר לראות שמי שמנהל פה את הכדורגל פשוט לא אוהב כדורגל! מתי ההתאחדות שאלו את המשטרה וחברות האבטחה למה משלמים להם כל כך הרבה ותמיד מצליחים להכניס ולהדליק פירוטכניקה? כל הגורמים שמנהלים פה את העסק לא אוהבים כדורגל ולא אוהבים אוהדים בפרט!
הגיע הזמן שזה ישתנה הכדורגל הוא של האוהדים לא של עסקנים למינהם ובטח לא של המשטרה!
אלו שני דברים שונים.
קרה מקרה, אתה מדבר על צורת ההתיייסות למקרה, שזה נושא בפני עצמו, אבל למה מראש להגיע להתמודד עם זה?
אפשר להיות חכמים, אפשר להבין שעכשיו זה זמן רגיש והזרקוקים עלינו. במלחמה שאתה מדבר עליה היא בהחלט משהו שצריך לבדוק וסאגת העונשים.
סמל אישי של משתמש
כרובית
קיבל.ה  1009 לייקים

רימוני העשן נפתחו לפני פתיחת המשחק, ברגע שהייתה אמורה להיות שריקת הפתיחה לא היה עשן והיה אפשר לשחק, המשטרה פתאום החליטה שלא ניתן לשחק ובגלל התעכב המשחק על כלום ושום דבר
אני בכלל מצפה מהנהלת הפועל שקודם כל תדרוש הסבר ושהמשטרה תיתן את הדעת על מה שהלך בכניסה עשרים דקות לפני פתיחת המשחק, אנשים נמחצו שם ושם הייתה סכנה ממשית לשלום הציבור אבל למה שידברו על זה אם אפשר לדבר על רימוני עשן והפחתת נקודות
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

בחיאת דינו ההצגה הזאת אתמול היתה מביכה.
אם באמת יענישו אותנו זה בזיון. אם המשטרה לא מחליטה לגנוב את ההצגה לא היתה שום סיבה לדחות את המשחק גם לא בדקה.
עד שהסתיימו הטקסים על הדשא העשן כבר התפוגג ויכלו להתחיל את המשחק כרגיל

הכל פה מתנהל כמו בדיחה אחת גדולה.
היתה חגיגה אתמול. מי שמנהל את האירוע לא מבין ספורט. אולי לא אוהב ספורט ותרבות ספורט.

מספיק. צריך להחליף דיסקט ואבוי לנו, האוהדים, אם ניפול למניפולציות האנטי קהל האלו.

הגיע הזמן להפסיק לנסות לחנך את הקהל בכוח. יש מליון ואחת דרכים איך אפשר למסד את הדבר הזה והם מתעקשים ללכת בדרך ההפוכה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

אין מה לצפות לכלום.
המועדון צריך להתכונן למחוזי כבר מעכשיו.
דרך המוסדות של הכדורגל המוטה והמת פה הענישה ידועה מראש לפי צבע החולצה.

כל ה"אבל ידוע שמחפשים אותנו אז למה להדליק אבוקות" זה גזלייטינג.
תבינו שהכדורגל פה הוא הצגה של איש אחד.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
הלך המומנטום
קיבל.ה  1439 לייקים

מזכיר שבשנה שעברה אוהדי מכבי זרקו חזיז / רימון / וואט אבר על לוקאסן בדרבי, פגעו בו על פי סרטונים אבל לא נענשו בנסיבות מחמירות כי הוא העיד שלא פגע בו כלום.
דוגמה מהשנה הנוכחית: אוהדי מכבי חיפה עצרו את המשחק 5 פעמים לפני שהמשחק הופסק. מעבר להפסד טכני הורידו להם נקודה.
במקרה הזה, האבוקות נזרקו למגרש לפני שהמשחק בכלל התחיל. אז רוצים בהתחלה לתת הפסד טכני להפועל, אחר כך להוריד נקודה בפועל.

שוויוניות זה כאן!!!
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

אין ספק שמדובר באירוע בדיחה בניהול המשטרה, ואני לא מאלו שמבקרים את המשטרה באופן קבוע או מתנגדים לה באופן מובנה. אני באמת בתחושה שזה היה "דווקא" בגלל הקריאות נגד המשטרה של כמה בודדים תוך כדי הטקס לחייל הנופל ז"ל. איזו מין אמירה מגוחכת זו שרוצים לבטל משחק מחשש לפגיעה בשלום הציבור, כי אולי יש אמצעים פירוטכניים נוספים, שאולי יזרקו במהלך המגרש, ואז אולי יפגעו במישהו ואולי יסכנו אותו. האולי הזה היה קיים גם יומיים לפני המשחק, וקיים גם יום אחרי המשחק לגבי המשחק הבא. ואם הם באמת חשבו שיש פה סכנה - היו יכולים להתכבד ולבצע בידוק נאות ומסודר לכל הנכנסים לאיצטדיון, מבלי להגיע למצב שיש לחץ עד כדי סכנה לשלומם של אנשים בתור לכניסה לאיצטדיון (סכנה הרבה יותר מוחשית ומשמעותית מזו של הרימוני עשן). והאבסורד הענק - זה בכלל לא איזה משחק עם כמות גדולה של קהל או משהו, לדעתי בכל האיצטדיון היו 4000 אוהדים גג, כמות אוהדים שאנחנו מביאים למשחק חוץ שעתיים נסיעה מהמרכז ביום סגרירי ובשעה לא נוחה.

עובדתית - היה מופע פירוטכני, שלא עיכב במאומה את הטקס לחייל הנופל ואת שירת ההמנון הלאומי שהייתה מרגשת בעיני, לאחריו הייתה הגרלה על צדדי המגרש ואחריה השחקנים הלכו לצד שלהם. כל זה קרה בין המופע הפירוטכני לבין ההחלטה של המשטרה לעכב את פתיחת המשחק. ולא סתם ערוץ הספורט דיווחו בתחילה שהעיכוב הוא בגלל התור הארוך של האוהדים שלא הצליחו להכנס לאצטדיון והדוחק שהלך בחוץ - הייתי במגרש, הכתבת שלהם ממש עמדה עם המיקרופון בין השוטרים ודיבררה את האירוע. רק אחרי עשר דקות של עיכוב או יותר הם הוציעו דיווח מעודכן שהעיכוב הוא לא בגלל ההמתנה בחוץ, אלא בגלל האירוע הפירוטכני. אז אם המשטרה לא עשתה "דווקא" בגלל הקריאות נגדה בזמן הטקס, היא פשוט ניסתה להפיל את האשמה על האוהדים לרשלנות הפושעת בהתנהלות שלהם בבידוק הבטחוני מחוץ לאיצטדיון.

ואחרי כל זה - לפי התקנון של ההתאחדות זריקת רימוני עשן היא בגדר התפרעות אוהדים, אבל ממש לא בנסיבות מחמירות. זה לא קרה בזמן המשחק, זה אפילו לא נזרק לשטח המשחק אלא לשולי המגרש (היה לדעתי רימון אחד שחצה בערך בחצי מטר את קו החוץ, ראו את האפר האדום שלהם על הקרקע אחרי שנכבו), וזה לא עיכב את המשחק. המשטרה עיכבה את המשחק במנותק לחלוטין מהאירוע, מנימוקים של חשש לאירועים עתידיים שאולי יקרו, לא בגלל ארוע שקרה. ועל עבירה של התפרעות אוהדים אמור להיות קנס כספי בלבד. לפני פחות משנה עמדנו לדין על עבירה דומה נגד נתניה (ושם זה עיכב את פתיחת המשחק בגלל העשן, והייתה גם ירידה של אוהד לכר הדשא) ונקנסנו בערך ב- 10000 ש"ח. הנקודה ע"ת שלנו היא על התפרצות אוהדים לכר הדשא, לא על עבירת התפרעות אוהדים (אגב - זריקת כוסות קולה לא שונה בתקנון של ההתאחדות מזריקת רימוני עשן, זה אותו סעיף עבירה בדיוק).

ולאולטרס - הייתי באיטצדיון, זה היה מראה מאוד יפה, באמת ולא בציניות. ועדיין אפשר להיות קצת יותר חכמים, כשהמשחק הוא יום לפני ערעור שלנו על עבירה שבה הורידו לנו באופן שערורייתי נקודה שיכולה להיות ההבדל בין עליית ליגה להשארות בליגה לאומית. מצפה שיהיה איזה מבוגר אחראי, שלא חייב להיות מבוגר ולא חייב להיות אחראי, אבל רק שיפעיל קצת קצת קצת שיקול דעת. תשמרו את הזיקוקים לחגיגות עליית ליגה אינשאללה.

ולהתאחדות המחורבנת - זה לא אירוע חדש, זה לא דיון חדש, היו על זה וועדות רציניות. צריך לתת לקבוצות את האפשרות לחגוג עם פירוטכניקה באזור מוגדר ומסומן ובזמן שלפני תחילת המשחק. היו על זה דיונים אמיתיים שהראו שזה אפשרי, זה מוסיף צבע ועניין לכדורגל האפור שלנו, וזו לא סיבה לפגוע בספורטיביות והתחרותיות בליגה. ואם לא רוצים להתיר את זה בגלוי - תסתפקו בקנסות קלים לקבוצות כשהעבירה היא בנסיבות מקילות, ואין נסיבות מקילות יותר לעבירה הזו ממה שקרה אתמול. כשאוהדים שלנו התפרצו למגרש זו הייתה עבירה נוראית בעיני ולא ספורטיבית מצד הקהל שלנו, ואם היו מפסיקים את המשחק ונותנים לנו הפסד טכני לא הייתי יכול להתלונן (בדיעבד, לפי התקנון, לא מגיעה לנו הפחתת נקודות בפועל וחייבים להתעקש על זה). אבל זה לא אותו אירוע, זה אפילו לא קרוב. אם מישהו באמת רוצה שהכדורגל בארץ יפרח ויתפתח עוד ועוד, צריך לדעת איפה להקל ואיפה להחמיר.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

ועוד החצופים בכתבה בערוץ הספורט מדברים על הפחתת נקודה מהמאזן שלנו בגלל מה שקרה בגמר גביע של בית"ר-נתניה - שם כל המשחק, במהלך המשחק עצמו, נזרקו רימוני עשן ואבוקות שעיכבו את המשחק מספר פעמים. ובנוסף האוהדים שלהם פרצו לדשא בסוף המשחק ובגלל זה בפעם הראשונה בהיסטוריה ביטלו את טקס הנפת הגביע, והיו צריכים גם להבהיל את נשיא המדינה החוצה מהאיצטדיון מחשש לפגיעה בו סביב הפרות הסדר. ממש אותו מקרה בדיוק, אין כמו סימטריה.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

Mendelson כתב:ועוד החצופים בכתבה בערוץ הספורט מדברים על הפחתת נקודה מהמאזן שלנו בגלל מה שקרה בגמר גביע של בית"ר-נתניה - שם כל המשחק, במהלך המשחק עצמו, נזרקו רימוני עשן ואבוקות שעיכבו את המשחק מספר פעמים. ובנוסף האוהדים שלהם פרצו לדשא בסוף המשחק ובגלל זה בפעם הראשונה בהיסטוריה ביטלו את טקס הנפת הגביע, והיו צריכים גם להבהיל את נשיא המדינה החוצה מהאיצטדיון מחשש לפגיעה בו סביב הפרות הסדר. ממש אותו מקרה בדיוק, אין כמו סימטריה.
זה פשכצקי
הוא צריך להצדיק את קיומו.כל פעם שיש משהו כזה,הוא צועק על עונשים גדולים שהקבוצות הולכות לקבל.
ביותר מ90% העונשים אפילו לא קרובים לתחזית שלו.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

תראו את התקציר של המשחק, שומעים את השופט מדבר עם הקפטנים ומסביר להם שצריך לרדת מהמגרש לחדרי הלבשה והוא יוסיף זמן לחימום נוסף אחר כך. וההקלטה ממש שומעת אותו אומר להם בסוף הדברים "לא יודע מה קרה". זה היה כל כך אבסורדי, שאפילו שופט המשחק לא הבין למה אסור לפתוח אותו. מקווה מאוד שישתמשו בזה כראייה.
יהלום14אדום
קיבל.ה  950 לייקים

איך הם אוהבים לנפח, דחיה של חצי שעה... הרי עד לא מזמן, היו נזרקים רימוני עשן, היו אוספים אותם עם המלקחיים, שמים בפח ונגמר הסיפור.
עכשיו התחילו לעשות מפגני ראווה, להוריד את השחקנים ולעשות הצגה שלמה.
אפשר להתדיין על זריקת רימוני העשן, כן או לא, מטופש או לא, אבל רמת הטמטום של המשטרה בהתנהלות שלה, כשהיא נכשלת פעם אחר פעם
בעצירה של הדבר הזה, יחד עם "כתבים" כמו פשחרא, דמגוגים וטיפשים, יוצר את העליהום המטופש הזה.
יאללה הביתה!!!
L.S
קיבל.ה  1045 לייקים

Mendelson כתב: 26 פברואר 2025, 13:01 אין ספק שמדובר באירוע בדיחה בניהול המשטרה, ואני לא מאלו שמבקרים את המשטרה באופן קבוע או מתנגדים לה באופן מובנה. אני באמת בתחושה שזה היה "דווקא" בגלל הקריאות נגד המשטרה של כמה בודדים תוך כדי הטקס לחייל הנופל ז"ל. איזו מין אמירה מגוחכת זו שרוצים לבטל משחק מחשש לפגיעה בשלום הציבור, כי אולי יש אמצעים פירוטכניים נוספים, שאולי יזרקו במהלך המגרש, ואז אולי יפגעו במישהו ואולי יסכנו אותו. האולי הזה היה קיים גם יומיים לפני המשחק, וקיים גם יום אחרי המשחק לגבי המשחק הבא. ואם הם באמת חשבו שיש פה סכנה - היו יכולים להתכבד ולבצע בידוק נאות ומסודר לכל הנכנסים לאיצטדיון, מבלי להגיע למצב שיש לחץ עד כדי סכנה לשלומם של אנשים בתור לכניסה לאיצטדיון (סכנה הרבה יותר מוחשית ומשמעותית מזו של הרימוני עשן). והאבסורד הענק - זה בכלל לא איזה משחק עם כמות גדולה של קהל או משהו, לדעתי בכל האיצטדיון היו 4000 אוהדים גג, כמות אוהדים שאנחנו מביאים למשחק חוץ שעתיים נסיעה מהמרכז ביום סגרירי ובשעה לא נוחה.

עובדתית - היה מופע פירוטכני, שלא עיכב במאומה את הטקס לחייל הנופל ואת שירת ההמנון הלאומי שהייתה מרגשת בעיני, לאחריו הייתה הגרלה על צדדי המגרש ואחריה השחקנים הלכו לצד שלהם. כל זה קרה בין המופע הפירוטכני לבין ההחלטה של המשטרה לעכב את פתיחת המשחק. ולא סתם ערוץ הספורט דיווחו בתחילה שהעיכוב הוא בגלל התור הארוך של האוהדים שלא הצליחו להכנס לאצטדיון והדוחק שהלך בחוץ - הייתי במגרש, הכתבת שלהם ממש עמדה עם המיקרופון בין השוטרים ודיבררה את האירוע. רק אחרי עשר דקות של עיכוב או יותר הם הוציעו דיווח מעודכן שהעיכוב הוא לא בגלל ההמתנה בחוץ, אלא בגלל האירוע הפירוטכני. אז אם המשטרה לא עשתה "דווקא" בגלל הקריאות נגדה בזמן הטקס, היא פשוט ניסתה להפיל את האשמה על האוהדים לרשלנות הפושעת בהתנהלות שלהם בבידוק הבטחוני מחוץ לאיצטדיון.

ואחרי כל זה - לפי התקנון של ההתאחדות זריקת רימוני עשן היא בגדר התפרעות אוהדים, אבל ממש לא בנסיבות מחמירות. זה לא קרה בזמן המשחק, זה אפילו לא נזרק לשטח המשחק אלא לשולי המגרש (היה לדעתי רימון אחד שחצה בערך בחצי מטר את קו החוץ, ראו את האפר האדום שלהם על הקרקע אחרי שנכבו), וזה לא עיכב את המשחק. המשטרה עיכבה את המשחק במנותק לחלוטין מהאירוע, מנימוקים של חשש לאירועים עתידיים שאולי יקרו, לא בגלל ארוע שקרה. ועל עבירה של התפרעות אוהדים אמור להיות קנס כספי בלבד. לפני פחות משנה עמדנו לדין על עבירה דומה נגד נתניה (ושם זה עיכב את פתיחת המשחק בגלל העשן, והייתה גם ירידה של אוהד לכר הדשא) ונקנסנו בערך ב- 10000 ש"ח. הנקודה ע"ת שלנו היא על התפרצות אוהדים לכר הדשא, לא על עבירת התפרעות אוהדים (אגב - זריקת כוסות קולה לא שונה בתקנון של ההתאחדות מזריקת רימוני עשן, זה אותו סעיף עבירה בדיוק).

ולאולטרס - הייתי באיטצדיון, זה היה מראה מאוד יפה, באמת ולא בציניות. ועדיין אפשר להיות קצת יותר חכמים, כשהמשחק הוא יום לפני ערעור שלנו על עבירה שבה הורידו לנו באופן שערורייתי נקודה שיכולה להיות ההבדל בין עליית ליגה להשארות בליגה לאומית. מצפה שיהיה איזה מבוגר אחראי, שלא חייב להיות מבוגר ולא חייב להיות אחראי, אבל רק שיפעיל קצת קצת קצת שיקול דעת. תשמרו את הזיקוקים לחגיגות עליית ליגה אינשאללה.

ולהתאחדות המחורבנת - זה לא אירוע חדש, זה לא דיון חדש, היו על זה וועדות רציניות. צריך לתת לקבוצות את האפשרות לחגוג עם פירוטכניקה באזור מוגדר ומסומן ובזמן שלפני תחילת המשחק. היו על זה דיונים אמיתיים שהראו שזה אפשרי, זה מוסיף צבע ועניין לכדורגל האפור שלנו, וזו לא סיבה לפגוע בספורטיביות והתחרותיות בליגה. ואם לא רוצים להתיר את זה בגלוי - תסתפקו בקנסות קלים לקבוצות כשהעבירה היא בנסיבות מקילות, ואין נסיבות מקילות יותר לעבירה הזו ממה שקרה אתמול. כשאוהדים שלנו התפרצו למגרש זו הייתה עבירה נוראית בעיני ולא ספורטיבית מצד הקהל שלנו, ואם היו מפסיקים את המשחק ונותנים לנו הפסד טכני לא הייתי יכול להתלונן (בדיעבד, לפי התקנון, לא מגיעה לנו הפחתת נקודות בפועל וחייבים להתעקש על זה). אבל זה לא אותו אירוע, זה אפילו לא קרוב. אם מישהו באמת רוצה שהכדורגל בארץ יפרח ויתפתח עוד ועוד, צריך לדעת איפה להקל ואיפה להחמיר.
שמישהו יקח אותך יחד עם הפועל לדיון
כל מילה
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אשכרה צריך להתעסק ברימוני העשן במקום שכל התקשורת תדבר על מה שהלך בכניסה ליציע.
בני12
קיבל.ה  1610 לייקים

עידן סרור כתב: 26 פברואר 2025, 16:56 אשכרה צריך להתעסק ברימוני העשן במקום שכל התקשורת תדבר על מה שהלך בכניסה ליציע.
אם תיתן להם Bigger-elsewhere הם ינצלו אותו בשמחה
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

בני12 כתב: 26 פברואר 2025, 17:46
עידן סרור כתב: 26 פברואר 2025, 16:56 אשכרה צריך להתעסק ברימוני העשן במקום שכל התקשורת תדבר על מה שהלך בכניסה ליציע.
אם תיתן להם Bigger-elsewhere הם ינצלו אותו בשמחה
מה שקרה בכניסה ליציע סיכן את שלום הציבור הרבה יותר מהמופע פירו.
אם המשטרה לא הייתה מגיעה למשחק, הכל היה עובר חלק ברמה שקרובה לאירופה.

התקשורת רוצה קליקים ורייטינג, מקובל, בסוף אין יותר מדי הבדל בין ערוץ הספורט לבין ערוצי חדשות.
הם באמת לא מעניינים.

צריכים לעמוד מקשה אחת מול מפקד המחוז הבן זונה הזה.
מסתבר שמעבר לאי לקיחת אחריות הוא גם לא יודע להפעיל שיקול דעת.
הוא הבן היחידי שחשב שצריך לבטל את המשחק.

רימוני העשן צריכים להיות מנורמלים והשיח היחידי זה לרצות מהם עוד.
ככה אני רואה את זה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

לא הבנתי למה אתם מדברים על רימוני עשן, ברור שהבעיה הייתה הזיקוקים ולא הרימוני עשן.
טכנית לארז
קיבל.ה  1958 לייקים

היום ה"דיון" לא?
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
Raizi
קיבל.ה  59 לייקים

אנצל את הנושא שעלה פה -
מה הקטע שלפני שלושה שבועות שיחקנו נגד כפר שלם באותו אצטדיון עם אותן כניסות/יציאות שלא מתאימות לכמות האוהדים ויוצרות עומס ודוחק בכניסה וביציאה למגרש,
אף אחד לא דיבר על זה או עשה עם זה משהו, אפילו לא ההנהלה שלנו
ושלשום קורה מקרה דומה (ואולי אף יותר גרוע, לא הייתי) ועדיין לא מתעסקים בזה ולא פותרים אתזה, כך שזה כנראה יקרה שוב בביקור הבא שלנו באצטדיון רמת גן.
למה אנחנו ממשיכים לאכול חרא בנושא הזה ולא פותרים את זה אחת ולתמיד?
מה הבעיה לפתוח עוד כניסות ולייצר צורה מסודרת של כניסה?
בידוק או לא בידוק זה לא סיבה לדוחק וצפיפות.
זה מרתיח אותי.
KingZivos
קיבל.ה  70 לייקים

Raizi כתב: 27 פברואר 2025, 11:29 אנצל את הנושא שעלה פה -
מה הקטע שלפני שלושה שבועות שיחקנו נגד כפר שלם באותו אצטדיון עם אותן כניסות/יציאות שלא מתאימות לכמות האוהדים ויוצרות עומס ודוחק בכניסה וביציאה למגרש,
אף אחד לא דיבר על זה או עשה עם זה משהו, אפילו לא ההנהלה שלנו
ושלשום קורה מקרה דומה (ואולי אף יותר גרוע, לא הייתי) ועדיין לא מתעסקים בזה ולא פותרים אתזה, כך שזה כנראה יקרה שוב בביקור הבא שלנו באצטדיון רמת גן.
למה אנחנו ממשיכים לאכול חרא בנושא הזה ולא פותרים את זה אחת ולתמיד?
מה הבעיה לפתוח עוד כניסות ולייצר צורה מסודרת של כניסה?
בידוק או לא בידוק זה לא סיבה לדוחק וצפיפות.
זה מרתיח אותי.
תאמת לא הייתי במשחק ולא יודע מה היה אבל באופן כללי זה גם בעיה ישראלית קלאסית, ישראלים באים רבע שעה לפני כולם ומצפים להכנס ויש לחץ ואז גם דחיפות ודוחק .
גם אם תפתח 50 כניסות אם כולם באים רבע שעה לפני יהיה עומס.
ואני לא אומר שהמשטרה / מי שאחראית על הסדר חפים מטעויות
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

טכנית לארז כתב: 27 פברואר 2025, 10:55 היום ה"דיון" לא?
הדיון עכשיו, בהתחלה עלתה כתבת "דקה אחרי דקה" מהדיון באתר של ערוץ הספורט, אבל הורידו את זה לפני שקרה משהו.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  814 לייקים

לפי התגובות שם של הדיינים, לא נראה לי שיחזירו לנו את הנקודה
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4735 לייקים

Red Wolf כתב: 27 פברואר 2025, 16:24 לפי התגובות שם של הדיינים, לא נראה לי שיחזירו לנו את הנקודה
אין שום סיבה שיחזירו ברגע שהורידו, הטיעון הטכני לא מחזיק מים.
היה לנו הרבה יותר מה לטעון למשל נגד ההרחקה של חטואל ושם אפילו לא ניסינו אלא הלכנו על עסקת טיעון.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

"תובע ההתאחדות עצמו עומד לצד הפועל ת"א וביקש להחזיר את הנקודה. בהתאחדות סבורים כי הערכאה הנמוכה של בית הדין שגתה בפרשנות התקנון החדש."

"התובע ברגמן: "מוכן לקבל את סעיף 29 בערעור, זה מקובל. כלומר - לשנות את התנאי. אני אוסיף לסעיף - ״או שיופסק המשחק פעמיים״."

באמת אחת הסיטואציות ההזויות משפטית ששמעתי עליהן - התובע והנתבע מערערים על ההחלטה של בית הדין בערעור בטענה שהיא חמורה וחורגת מהמגבלות שהתקנון כובל לפיו את בית הדין.
סמל אישי של משתמש
Gili
קיבל.ה  437 לייקים

מחזירים את הנקודה
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  814 לייקים

הדיין רזניק: "הגענו לעניין הסכמה עם התובע ברגמן, מוסכם עלינו כי עונש הפחתת הנקודה בפועל יבוטל"
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

אני חושב שהיה צריך ללכת על קו הגנה יותר מתוחכם מזה, ולטעון שבית הדין היה אמור תקנונית להטיל על הפועל עונש שהיא יכולה לגלגל משפטית על מבצעי העבירה, בערכאה נפרדת. הפועל נושאת בתשלום הראשוני מתוקף האחריות הכללית שלה, אבל אם מדובר בעבירה של יחידים שאפשר להוכיח בה אשמה בבית משפט - הפועל יכולה לקחת את העונש ולגלגל אותו על מבצעי העבירה בתביעות אישיות אזרחיות. ברגע שבית הדין חורג מגבולות התקנון, ומטיל עליה עונש שלא ניתן להמיר אותו לשווה כסף (לך תוכיח בבית משפט מה הערך הכספי התיאורטי של נקודת ליגה, איך זה השפיע בעקיפין על המנטליות של הקבוצה, של הקבוצות היריבות, של אוהדים, של שחקנים וכו'; והשווי של נקודה היום הוא לא בהכרח השווי שלה בדיעבד בסוף העונה), הוא מונע מאיתנו את הזכות הבסיסית שלנו להשליך את העונש על מבצעי העבירה וגם מוריד מאיתנו את המוטיבציה לעשות את זה. ולא רק את מבצעי העבירה, אלא גם את חברות האבטחה הפרטיות שמחייבות אותנו בהון, ואפשר היה לבוא איתן בחשבון על רשלנות פושעת שלהן שעולה לנו בכסף.

השופטים בבית הדין הם משפטנים אמיתיים, וזה מסוג הטיעונים שיכולים לעבוד, הרבה יותר מכל מיני התבכיינויות על איך לא הענישו את מכבי בצורה דומה בעבר.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  814 לייקים

החזירו את הנקודה רק בשביל להוריד אותה על זריקת האבוקות *לפני תחילת המשחק* בגביע
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

עכשיו השאלה הכי קריטית היא איך יגדירו את התנאי של הפחתת הנקודה, אם זה יהיה גם על הסעיף של התפרעות אוהדים אנחנו נאבד את הנקודה הזאת בחזרה על אירועי רבע הגמר. אם יתקנו את זה ל"הופסק המשחק פעמיים" אז יש לנו צ'אנס להתחמק מזה.
סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  814 לייקים

Mendelson כתב: 27 פברואר 2025, 16:48 אני חושב שהיה צריך ללכת על קו הגנה יותר מתוחכם מזה, ולטעון שבית הדין היה אמור תקנונית להטיל על הפועל עונש שהיא יכולה לגלגל משפטית על מבצעי העבירה, בערכאה נפרדת. הפועל נושאת בתשלום הראשוני מתוקף האחריות הכללית שלה, אבל אם מדובר בעבירה של יחידים שאפשר להוכיח בה אשמה בבית משפט - הפועל יכולה לקחת את העונש ולגלגל אותו על מבצעי העבירה בתביעות אישיות אזרחיות. ברגע שבית הדין חורג מגבולות התקנון, ומטיל עליה עונש שלא ניתן להמיר אותו לשווה כסף (לך תוכיח בבית משפט מה הערך הכספי התיאורטי של נקודת ליגה, איך זה השפיע בעקיפין על המנטליות של הקבוצה, של הקבוצות היריבות, של אוהדים, של שחקנים וכו'; והשווי של נקודה היום הוא לא בהכרח השווי שלה בדיעבד בסוף העונה), הוא מונע מאיתנו את הזכות הבסיסית שלנו להשליך את העונש על מבצעי העבירה וגם מוריד מאיתנו את המוטיבציה לעשות את זה. ולא רק את מבצעי העבירה, אלא גם את חברות האבטחה הפרטיות שמחייבות אותנו בהון, ואפשר היה לבוא איתן בחשבון על רשלנות פושעת שלהן שעולה לנו בכסף.

השופטים בבית הדין הם משפטנים אמיתיים, וזה מסוג הטיעונים שיכולים לעבוד, הרבה יותר מכל מיני התבכיינויות על איך לא הענישו את מכבי בצורה דומה בעבר.
בגדול אתה צודק
אבל קיבלנו גם קנס כספי שאותו אפשר לגלגל הלאה, לא?
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

Red Wolf כתב: 27 פברואר 2025, 16:50
Mendelson כתב: 27 פברואר 2025, 16:48 אני חושב שהיה צריך ללכת על קו הגנה יותר מתוחכם מזה, ולטעון שבית הדין היה אמור תקנונית להטיל על הפועל עונש שהיא יכולה לגלגל משפטית על מבצעי העבירה, בערכאה נפרדת. הפועל נושאת בתשלום הראשוני מתוקף האחריות הכללית שלה, אבל אם מדובר בעבירה של יחידים שאפשר להוכיח בה אשמה בבית משפט - הפועל יכולה לקחת את העונש ולגלגל אותו על מבצעי העבירה בתביעות אישיות אזרחיות. ברגע שבית הדין חורג מגבולות התקנון, ומטיל עליה עונש שלא ניתן להמיר אותו לשווה כסף (לך תוכיח בבית משפט מה הערך הכספי התיאורטי של נקודת ליגה, איך זה השפיע בעקיפין על המנטליות של הקבוצה, של הקבוצות היריבות, של אוהדים, של שחקנים וכו'; והשווי של נקודה היום הוא לא בהכרח השווי שלה בדיעבד בסוף העונה), הוא מונע מאיתנו את הזכות הבסיסית שלנו להשליך את העונש על מבצעי העבירה וגם מוריד מאיתנו את המוטיבציה לעשות את זה. ולא רק את מבצעי העבירה, אלא גם את חברות האבטחה הפרטיות שמחייבות אותנו בהון, ואפשר היה לבוא איתן בחשבון על רשלנות פושעת שלהן שעולה לנו בכסף.

בגדול אתה צודק
אבל קיבלנו גם קנס כספי שאותו אפשר לגלגל הלאה, לא?
קיבלנו גם וגם, במקום לקבל רק קנס והפחתה על תנאי.
Nati
קיבל.ה  1763 לייקים

החזירו את הנקודה
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

עכשיו דנים על ההגדרה של התנאי. זה הכי קריטי פה.
Mendelson
קיבל.ה  130 לייקים

עוד מהדיין זרקנין: "הגענו לעניין הסכמה, מוסכם עלינו כי עונש הפחתת הנקודה בפועל יבוטל. עונש הפחתת הנקודה על תנאי יעמוד על כנו. התנאי יהיה שבמשך המשחקים עד שנה מהיום, במידה הקבוצה תורשע על עבירות של התפרצות/התפרעות בנסיבות מחמירות".

הדבר הכי טוב שקרה לנו! העונש הוא *מהיום*, העבירה של הרבע גמר גביע קרתה לפני יומיים :rofl:
oleg neduda
קיבל.ה  1960 לייקים

אחלה רועי רוזן
שליחת תגובה