לדעתי הבעיה היותר גדולה שפשוט לא מקבלים את התנאים שלו בידיעה של איזה כאוס זה יכול לגרום לקבוצה (וכנראה יוביל ) שיסדרו איתו את העניינים האלה אחר כך ורמי יסיר כבר את הוטו , למטבע יש 2 צדדים כמובןEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:32למה אתה לא עונה ברצינות?רק הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:29אז למה כבר לא להעמיד תקציב של 10 מליון וזהו ? זה הריי הכי ידידותי ומרגשEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:27
לפני 3 שננים היית הם תקציב של 15 מליון והגעת לגמר גביע
לפני שנתיים היית עם תקציב של 20 מליון והגעת לגמר הפליאוף.
לפני שנה היית עם תקציב של 30 מליון והגעת לגמר הפליאוף.
יכלת השנה להיות עם 50 מליון ולהמשיך את הגידול בהדרגה לא היית חייב לקפוץ ל 100.
שוב אני בעד עופר, בעד הפועל. מה הבעיה לנהל דיון בוגר?
כן עופר עשה טעוית החליט על דעת עצמו בניגוד לדעת השותפים להתפרע יש לזה השלחות אם הוא מפרק את הפרויקט כי אמרו לו שזה מהר מידי ויותר מידי ואין לנו יכןלת ללכת איתך ככה והוא אמר בסדר הכל עלי... ואז נוטש יש עם זה בעיה
רמי כהן - תתפטר
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הרי רמי פה הרבה שנים , הוא יודע לאן זה יכול להוביל ועדיין נוקשה בדעה שלו , בסוף הוא שחקן משני פה וטובת הקבוצה צריכה להיות מעל הכל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
כבר הסכמת על מעבר ליד אליהו אז עכשיו אתה מזיין תשכל על זכות וטו מטומטמת שגם ככה תחל רק בעונה הבאה ? על זה אתה מפיל הכל ? פשוט תוריד את זה וזהו ואחר כך שישברו את הראש כי אין לנו זמן כבר עוד שניה כל הסגל הזה לא פה
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
להבנתי זה לא בדיוק אותו מקרה.
אחותי היתה באותם ימים שכנה של סטולר וחמה בכיר באחת מחברות התקשורת בארץ...
לפי מה שידוע לי מהצלבת מידע היה לגוזינסקי הסכם הבנות עם חברת תקשורת (שלא קשורה לחמה) בסכומים מטורפים לאותה תקופה עבור חסויות. ההסכם נפל בגלל לחץ של אנשים מחוץ למועדון וקשורים למועדון אחר.
לאחר נפילת ההסכם ולדימיר הבין שאין לו יכולת להתחרות במכבי וזה סתם שפיכת כסף שלא תביא לכלום ולכן עזב.
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
הוא ענה לי בווצאפ וכמובן שמאשים את עופר , זה גמור
-
- קיבל.ה 945 לייקים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
ברור לי למה גוסינסקי עזב. הוא אמר במפורש - הוא חשב שלהיות אוהד הפועל יעזור לו בתחומים אחרים, כשהבין שזה לא אז חתך מיידית.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:57להבנתי זה לא בדיוק אותו מקרה.
לפי מה שידוע לי מהצלבת מידע היה לגוזינסקי הסכם הבנות עם חברת תקשורת (שלא קשורה לחמה) בסכומים מטורפים לאותה תקופה עבור חסויות. ההסכם נפל בגלל לחץ של אנשים מחוץ למועדון וקשורים למועדון אחר.
לאחר נפילת ההסכם ולדימיר הבין שאין לו יכולת להתחרות במכבי וזה סתם שפיכת כסף שלא תביא לכלום ולכן עזב.
בשורה התחתונה זה אותו דבר - מגיע בעלים חיצוני, לא אוהד הפועל, מטעמיו שלו. שופך ים כסף. וברגע שזה לא מתאים לו נוטש לאנחות ומשאיר מועדון מפורק.
רק שעכשיו כאמור זה עוד יותר גרוע כי זה באמצע העונה.
וזה גם טרגי פי כמה בגלל הנסיבות שמי שמכרו לו את הקבוצה זה לא שאול, גוף של האוהדים שקם בין השאר בגלל הטראומה של אוסישקין וכדי לדאוג שלא תהיה תלות בבעלי הון גחמניים.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
האיש שהפועל של היום חייבת לא את קיומה אולי יותר מכל אחד אחר ונבחר פעם אחר פעם ברב של 85%+ לועד המנהל.
בואו קצת כבוד.
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מקבל...הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04ברור לי למה גוסינסקי עזב. הוא אמר במפורש - הוא חשב שלהיות אוהד הפועל יעזור לו בתחומים אחרים, כשהבין שזה לא אז חתך מיידית.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:57להבנתי זה לא בדיוק אותו מקרה.
בשורה התחתונה זה אותו דבר - מגיע בעלים חיצוני, לא אוהד הפועל, מטעמיו שלו. שופך ים כסף. וברגע שזה לא מתאים לו נוטש לאנחות ומשאיר מועדון מפורק.
וזה גם טרגי פי כמה בגלל הנסיבות שמי שמכרו לו את הקבוצה זה לא שאול, גוף של האוהדים שקם בין השאר בגלל הטראומה של אוסישקין וכדי לדאוג שלא תהיה תלות בבעלי הון גחמניים.
אז אני שוב חוזר לטענה שתפקיד העמותה הוא לדאוג לאיחוד אינטרסים ולא ללכת ראש בראש
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
נכון מסכים בזה גם זה מה ששלחתי לו שבסוף צריך לשים את העניין של המחלוקת בצד ולטפל בדברים האלה אחר כך ולא שחצי סגל כבר לא פהEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:02לא מענין מי אשם מענין איך יוצאים מפה הכי טוב שאפשר למען הפועל.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
-
- קיבל.ה 945 לייקים
מה זה קשור? איך בן אדם מקבל החלטה עבור כל 3000 חברי העמותה שברור שהיא שנויה במחלוקתEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
האיש שהפועל של היום חייבת לא את קיומה אולי יותר מכל אחד אחר ונבחר פעם אחר פעם ברב של 85%+ לועד המנהל.
בואו קצת כבוד.
אף אחד לא שם אותו שם כדי שיעשה את זה, תעלה להצבעה, אם הקהל רוצה את מה שרמי דובק בו, אין לי שום בעיה
long live the zapta
אין הבדל גדול בין רמי כהן לשאול אייזנברג
כך גם יזכרו אותו עוד הרבה שנים קדימה
הרוויח את זה ביושר
כך גם יזכרו אותו עוד הרבה שנים קדימה
הרוויח את זה ביושר
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
א. בדיוק בשביל זה מינו אותו.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:10מה זה קשור? איך בן אדם מקבל החלטה עבור כל 3000 חברי העמותה שברור שהיא שנויה במחלוקתEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59
מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
בואו קצת כבוד.
אף אחד לא שם אותו שם כדי שיעשה את זה, תעלה להצבעה, אם הקהל רוצה את מה שרמי דובק בו, אין לי שום בעיה
ב. הבורר חייב אותו לעלות את הנושא להצבעה לקראת שנה הבאה. עופר כרגע לא מקבל את החלטת הבורר בנושא.
ג. לדעתי בכלל צריך להצביע אפשר וצריך להגיע להסכמות על מעבר והסדרת הנושאים מסביב לטובת הכלל
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אין עם מי לדבר , אם מישהו חושב שהוא יכול לשכנע או לעשות משהו אני יכול לשלוח את המספר בפרטי
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 1462 לייקים
כן, עופר לא "אוהד" הפועל.הפועל כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04ברור לי למה גוסינסקי עזב. הוא אמר במפורש - הוא חשב שלהיות אוהד הפועל יעזור לו בתחומים אחרים, כשהבין שזה לא אז חתך מיידית.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:57להבנתי זה לא בדיוק אותו מקרה.
רמי,שאקו וחיים יצחקי הם כן "אוהדי" הפועל.
ראיתי לאן הביאו אותנו.
מחריבי הפועל של המאה ה-21
היתה הפועל שאול הבזויה.
כעת יש לה נצר בשושלת.
הפועל רמי, הבזויה הרבה יותר, פשוט כי הוא לקח בשבי 2500 חברי עמותה שחושבים הפוך ממנו, ועוד כמה עשרות אלפים שלא חברי עמותה.
אלק אוהדי הפועל. גם אם שימון היה בועד המנהל היה לוקח לו יותר זמן לרצוח את הפועל.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
שאול אוהד הפועל שלא מסוגל לעשות דבר אחד נורמלי עבור מועדון שהוא אוהד
את רמי מנהלים אנשים שאוהדים שררה וכוח, לא את הפועל.
מבחינתם המועדון יכול מחר להחליף שם בעיקר שהם יהיו בעמדת כוח!
השמות ידועים לכולם.
בושה שכבר 22.12 ב 10:20 בבוקר והם עדיין חלק מהמועדון הזה. בושה וחרפה אפילו. מחרבי הפועל לדין!
אם עפר עוזב בגללם הם יירשמו לעד כמחרבי הפועל עד קץ כל הדורות.
שיקימו להם איזה הפועל שואה ת"א. ככה כמו שהם אוהבים.
נערך לאחרונה על ידי 7even ב 22 דצמבר 2024, 10:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1606 לייקים
היה לי פעם הרבה כבוד אליו.El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
בואו קצת כבוד.
עבר לי
-
- קיבל.ה 190 לייקים
הבעיה שאנחנו נחמדים מדי, היו צריכים להיות כבר ממזמן הפגנות ליד הבית של מאות אוהדים.. לשלוח הודעות לטלפון לא יעזור.
-
- קיבל.ה 945 לייקים
הבורר דורש שעופר ינעל 25 מיליון שקל!El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:14א. בדיוק בשביל זה מינו אותו.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:10מה זה קשור? איך בן אדם מקבל החלטה עבור כל 3000 חברי העמותה שברור שהיא שנויה במחלוקתEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04
הוא יו"ר העמותה הנבחר.
בואו קצת כבוד.
ב. הבורר חייב אותו לעלות את הנושא להצבעה לקראת שנה הבאה. עופר כרגע לא מקבל את החלטת הבורר בנושא.
ג. לדעתי בכלל צריך להצביע אפשר וצריך להגיע להסכמות על מעבר והסדרת הנושאים מסביב לטובת הכלל
חלאס, מה אלו הדרישות הדרקוניות האלו
אני מבין את הרצון לדמי רצינות אבל בחייאת, יש לזה תקדים? מישהו שם על הפועל אי פעם משהו קרוב לזה?
ולגבי א, מינו אותו לניהול השוטף לא להחלטות הרות גורל כמו אלו, הוא פשוט לא יכול וזה לא אמור להיות רק עליו, זה גם עובד לטובתו
הוא לא צריך לשאת באחריות של החלטה כה גורלית בהיסטוריה של המועדון
long live the zapta
-
- קיבל.ה 945 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
חתיכת זבל עושה בהפועל כרצונו
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 945 לייקים
זה מה ששלחתי לו -
היי רמי, אנחנו לא מכירים אבל אני כמו בטח אוהדים רבים אחרים רוצה לדבר איתך על כל הסאגה.
אמ;לק - בואו נעלה להצבעת בזק על זכות הוטו. בואו נמיר את הדרישה המוגזמת של נעילת 25 מיליון שקל עכשיו לgrace של שנתיים לתחילת עבודות.
המצב יצא משליטה, המצב לא טוב. הקהל מפולג, העמותה שבנתה את הקבוצה הזאת מעפר מאבדת קרדיט. הבעלים ששפך פה כסף כמו שאף אחד אחר לא עשה מאיין לעזוב. אני לא אוהב את האיומי עזיבה, כנראה שגם אתה לא מתחבר אבל אהבה היא אומנות הפשרה.
אנחנו סך הכל רוצים להיות הקבוצה הטובה בישראל. זה לא כזה קל, זה דורש הרבה כסף אבל זאת זיקה ודרישה ככ בסיסית של כל אוהד באשר הוא.
היכל מנורה מזוהה עם מכבי ואין ספק בכלל, אף אחד לא רוצה להישאר שם אם יש לו את האופציה לאיצטדיון משלו, השאלה היא, האם באמת יש את האופציה.
דבר ראשון, יש פה אלפי אוהדים שלא יוכלו להיכנס למשחקים.
הדבר השני, לא קצת הגזמנו עם הדרישות? עד לא מזמן אמרנו תודה על בקבוקי מים בחינם, היום אנחנו דורשים 25 מיליון כדמי רצינות ועוד בניה של היכל של 10 אלף מקומות. איבדנו את עצמנו בדרך.
אני מציע פשרה שצריכה לרצות את כולנו.
מוותרים על הוטו, עוברים ליד אליהו למשך שנתיים. אם לא מתחילה בניה, ההחלטה על איפה נשחק תחזור להצבעה בעמותה וכולם יהיו חייבים לכבד אותה.
רמי, אתה יודע שלהזיז תהליכי בניה של היכלים זה דבר ארוך מייגע עם המון בירוקרטיה ועריה מחורבנת שתערים קשיים, צריך להבין את זה להפנים את זה ולקבל את זה שזה יקח זמן.
להיות ביד אליהו זה לא קללה, זאת תהייה הברכה שלנו. Mac**bi decime que se siente, tener en casa a tu papa.
יש פה החלטה הרת גורל על עתיד המועדון, אתה לא צריך לשאת בה ובהשלכות שלה לבד, בואו נעלה להצבעה, מה שיוחלט הוא זה שיוחלט, לכאן או לכאן
אשמח להתייחסות, מוכן לעשות כל מה שצריך על מנת לגשר ושנצא לדרך חדשה וטובה
מקווה שהוא יענה לי, מקווה שהדבר שכולנו רוצים, הצלחת המועדון, יהיה בראש סדר עדיפויות של כל הגורמים המעורבים
היי רמי, אנחנו לא מכירים אבל אני כמו בטח אוהדים רבים אחרים רוצה לדבר איתך על כל הסאגה.
אמ;לק - בואו נעלה להצבעת בזק על זכות הוטו. בואו נמיר את הדרישה המוגזמת של נעילת 25 מיליון שקל עכשיו לgrace של שנתיים לתחילת עבודות.
המצב יצא משליטה, המצב לא טוב. הקהל מפולג, העמותה שבנתה את הקבוצה הזאת מעפר מאבדת קרדיט. הבעלים ששפך פה כסף כמו שאף אחד אחר לא עשה מאיין לעזוב. אני לא אוהב את האיומי עזיבה, כנראה שגם אתה לא מתחבר אבל אהבה היא אומנות הפשרה.
אנחנו סך הכל רוצים להיות הקבוצה הטובה בישראל. זה לא כזה קל, זה דורש הרבה כסף אבל זאת זיקה ודרישה ככ בסיסית של כל אוהד באשר הוא.
היכל מנורה מזוהה עם מכבי ואין ספק בכלל, אף אחד לא רוצה להישאר שם אם יש לו את האופציה לאיצטדיון משלו, השאלה היא, האם באמת יש את האופציה.
דבר ראשון, יש פה אלפי אוהדים שלא יוכלו להיכנס למשחקים.
הדבר השני, לא קצת הגזמנו עם הדרישות? עד לא מזמן אמרנו תודה על בקבוקי מים בחינם, היום אנחנו דורשים 25 מיליון כדמי רצינות ועוד בניה של היכל של 10 אלף מקומות. איבדנו את עצמנו בדרך.
אני מציע פשרה שצריכה לרצות את כולנו.
מוותרים על הוטו, עוברים ליד אליהו למשך שנתיים. אם לא מתחילה בניה, ההחלטה על איפה נשחק תחזור להצבעה בעמותה וכולם יהיו חייבים לכבד אותה.
רמי, אתה יודע שלהזיז תהליכי בניה של היכלים זה דבר ארוך מייגע עם המון בירוקרטיה ועריה מחורבנת שתערים קשיים, צריך להבין את זה להפנים את זה ולקבל את זה שזה יקח זמן.
להיות ביד אליהו זה לא קללה, זאת תהייה הברכה שלנו. Mac**bi decime que se siente, tener en casa a tu papa.
יש פה החלטה הרת גורל על עתיד המועדון, אתה לא צריך לשאת בה ובהשלכות שלה לבד, בואו נעלה להצבעה, מה שיוחלט הוא זה שיוחלט, לכאן או לכאן
אשמח להתייחסות, מוכן לעשות כל מה שצריך על מנת לגשר ושנצא לדרך חדשה וטובה
מקווה שהוא יענה לי, מקווה שהדבר שכולנו רוצים, הצלחת המועדון, יהיה בראש סדר עדיפויות של כל הגורמים המעורבים
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הוא קיבל המון הודעות כאלה ואחרות וזה לא הזיז לו, אז אל תצפה שההודעה שלך תשנה.
יש פה רצון של העמותה להמשיך ולתת את הטון. כשרמי דחף להגעה של עופר, הוא היה משוכנע שזה גם מה שיהיה ושעופר יהיה הגב הכלכלי בלבד כפי שהיה בעונת 2022-2023. כשהוא ויתר חברי הועד ראו שעופר מזיז אותם הצידה, התחילה המלחמה בתירוץ של "לא עוברים ליד אליהו".
שילכו קיבינימט.
יש פה רצון של העמותה להמשיך ולתת את הטון. כשרמי דחף להגעה של עופר, הוא היה משוכנע שזה גם מה שיהיה ושעופר יהיה הגב הכלכלי בלבד כפי שהיה בעונת 2022-2023. כשהוא ויתר חברי הועד ראו שעופר מזיז אותם הצידה, התחילה המלחמה בתירוץ של "לא עוברים ליד אליהו".
שילכו קיבינימט.
-
- קיבל.ה 950 לייקים
כנראה שהגבלת קדנציות הכרחית לא רק בראשות הממשלה.
אני לא מבין מה האנד גיים של רמי. עופר יעזוב ומה? הוא יחזור לנהל את הקבוצה? נחזור לדשדש מתחת לחולון ובני הרצליה?
הרי אם עופר יעזוב, הוא יטנף וידביק לרמי אות קין ענקי כמי שהבריח אותו, ומה אז? איזה איש אמיד יתקרב לקבוצה הזאת?
אני לא מבין מה האנד גיים של רמי. עופר יעזוב ומה? הוא יחזור לנהל את הקבוצה? נחזור לדשדש מתחת לחולון ובני הרצליה?
הרי אם עופר יעזוב, הוא יטנף וידביק לרמי אות קין ענקי כמי שהבריח אותו, ומה אז? איזה איש אמיד יתקרב לקבוצה הזאת?
-
- קיבל.ה 172 לייקים
מה זה רלוונטי מי אוהד מה.
יעקב שחר אוהד מכבי ת''א מילדות וגם בדרך קבע הלך
למשחקים שלה באירופה .
הוא נכנס למכבי חיפה כשהוא לא אוהד אותה בכלל.
מפה לשם כבר 40 שנה מועדון מוביל בכדורגל.
תפסיקו להתעסק בזוטות.
בעלים לא צריך להיות אוהד ולצורך החלטות שקולות נטו
עדיף שלא יהיה.
מה שרמי עושה זה נטו ממקום של אוהד אולטראס שמתנהג
כמו ילד שקופץ ביציע בלי חולצה עם קצת יותר נסיון חיים.
זה ההבדל היחיד. כרגע זה שהוא " אוהד הפועל " זה מקרב
אותנו ועוד עשרות אלפים לאהוד עוד קבוצה בינונית בליגה.
מי נתן לו את הכח הזה?? סוג של דיקטטורה ספורטיבית.
יעקב שחר אוהד מכבי ת''א מילדות וגם בדרך קבע הלך
למשחקים שלה באירופה .
הוא נכנס למכבי חיפה כשהוא לא אוהד אותה בכלל.
מפה לשם כבר 40 שנה מועדון מוביל בכדורגל.
תפסיקו להתעסק בזוטות.
בעלים לא צריך להיות אוהד ולצורך החלטות שקולות נטו
עדיף שלא יהיה.
מה שרמי עושה זה נטו ממקום של אוהד אולטראס שמתנהג
כמו ילד שקופץ ביציע בלי חולצה עם קצת יותר נסיון חיים.
זה ההבדל היחיד. כרגע זה שהוא " אוהד הפועל " זה מקרב
אותנו ועוד עשרות אלפים לאהוד עוד קבוצה בינונית בליגה.
מי נתן לו את הכח הזה?? סוג של דיקטטורה ספורטיבית.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
איבד את הכבוד שמגיע לוEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
בואו קצת כבוד.
בקרוב יהיה יו״ר לעמותה חסרת אוהדים
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
מי שלא זוכר את עברו עתידו לוט בערפל....Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:54איבד את הכבוד שמגיע לוEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04הוא יו"ר העמותה הנבחר.Giovanni Giorgio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 09:59
מי הוא בכלל שיחליט עלינו אני לא מצליח להבין את הבולשיט הזה
בואו קצת כבוד.
לרמי מגיע מלא כבוד והערכה גם אם אני לא מסכים איתו עכשיו
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אשכרה בן אדם אחד, כוחני ככל שיהיה, גורם לעשרות אלפי אנשים, פשוט עצבות וסבל לא נשלט.
ממש לשבת בעבודה ולא להצליח להתרכז, להיות עם הילדים אבל לא באמת להיות איתם, כי הראש במקום אחר.
פשוט רמת ייאוש בלתי נסבלת, מאיפה החוצפה ככה לגרור אותנו למצב שכזה, מהפיכה לאימפריה והפיכת ההגמוניה העירונית, לחזור להיות הלוזרים שנמשיך לחלום על תארים.
איזה סיוט!
מחריבנו מתוכנו.
ממש לשבת בעבודה ולא להצליח להתרכז, להיות עם הילדים אבל לא באמת להיות איתם, כי הראש במקום אחר.
פשוט רמת ייאוש בלתי נסבלת, מאיפה החוצפה ככה לגרור אותנו למצב שכזה, מהפיכה לאימפריה והפיכת ההגמוניה העירונית, לחזור להיות הלוזרים שנמשיך לחלום על תארים.
איזה סיוט!
מחריבנו מתוכנו.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הוא לא יכול להיתלות ״בכבוד ההוא״…El dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:56מי שלא זוכר את עברו עתידו לוט בערפל....Mic_red כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:54איבד את הכבוד שמגיע לוEl dudernio כתב: ↑22 דצמבר 2024, 10:04
הוא יו"ר העמותה הנבחר.
בואו קצת כבוד.
לרמי מגיע מלא כבוד והערכה גם אם אני לא מסכים איתו עכשיו
מעשיו הנוכחים משפיעים… הוא לא מבין שהקהל לעולם לא יסלח לו
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עבר עלוב של אף תואר , העבר של נס ציונה יותר מפואר ואנחנו מדברים פה על פאקינג הפועל תל אביב כן ?
-
- קיבל.ה 878 לייקים
כואב לי לראות איך מדברים פה על רמי. באמת.
אני חייב להגיד שאני לא מבין דבר אחד בכל הסיפור, למה רמי לא עולה לדבר? למה הוא לא מציף את הדברים כמו שהוא רואה אותם? מה הבעיות בעינו?
אני חושש שהוא שותק ולא מדבר כדי לדבר אחרי שעופר יעזוב. דבר שלפי מה שאני מבין יקרה בשעות הקרובות.
אני חייב להגיד שאני לא מבין דבר אחד בכל הסיפור, למה רמי לא עולה לדבר? למה הוא לא מציף את הדברים כמו שהוא רואה אותם? מה הבעיות בעינו?
אני חושש שהוא שותק ולא מדבר כדי לדבר אחרי שעופר יעזוב. דבר שלפי מה שאני מבין יקרה בשעות הקרובות.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
רמי ראש עמותת הפועל אוסישקין:
שם פה קישור לטופס הרציני ביותר שיצא פה עד עכשיו וכולל לדעתי צידוק משפטי לקריאה לאסיפה כוללת ומהירה:
https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1 ... rmResponse
אנחנו ואנחנו ואנחנו, בלי שום התייחסות למה רוב הקהל רוצהאהלן עומר. רוצה להאמים שאני מסתכל על כולם.
אבל אין פה עניין של דרישות נוקשות.
אנחנו התחלנו בזכות ווטו וויתרנו 7 פעמים:
- שאירופה נתחיל מיידי ביד אליהו וליגה שיתחיל שיפוץ
* אחר כך ליגה כשיהיה הסכם סופי
* אחר כך ליגה מהעונה הבאה כדי שנוכל להתכונן
* אחר כך ליגה אחרי שייחתם הסכם התכנון (צריך לקרות עוד חודש וחצי בערך כי הדבר הכי חשוב לנו שיבנו לנו אולם בסוף התהליך
* וכו וכו
ואז הלכנו לבוררות משפטית. כאדר הנושא הקריטי זה בניית האולם, ליא יד אליהו. הבורר נתן פסיקה. הגיוני. שהמעבר מיידי ואת התשלום כנגד התכנון הוא ישים בערבות בנקאית.
עופר לא הסכים לפסק הבורר... ובכל זאת הסכמתי להתגמש עוד. לשנות את זכות הווטו בצורה שתתאים לו ועוד
שם פה קישור לטופס הרציני ביותר שיצא פה עד עכשיו וכולל לדעתי צידוק משפטי לקריאה לאסיפה כוללת ומהירה:
https://docs.google.com/forms/u/1/d/e/1 ... rmResponse
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
-
- קיבל.ה 753 לייקים
כואב לראות את התגובות הקשות של חלקכם לרמי כהן.
גם אני חושב ששגה במאבק, בבחירה בנושא להיאבק בעופר ובעצם המאבק בעופר לא מגיע לו התגובות של רובכם.
יש לרמי מניות יסוד, בזה שיש היום קבוצה במקום שהיא נמצאת.
כשפי שהוביל להסלמה, (לא הייתי מוכר היום לינאי - לדעתי ההצהרה שהכי פגעה בעופר) הוא יכול היום להוביל להסדר ולהרגעת הרוחות!
בכל מקרה, הוא יהיה חייב לסיים את תפקידו כמוביל העמותה.
גילוי נאות - הייתי חבר עמותה כמעט מהיווסדה אבל החלטתי לא לחדש חברות לפני מספר שנים. אני לא מכיר את רמי.
גם אני חושב ששגה במאבק, בבחירה בנושא להיאבק בעופר ובעצם המאבק בעופר לא מגיע לו התגובות של רובכם.
יש לרמי מניות יסוד, בזה שיש היום קבוצה במקום שהיא נמצאת.
כשפי שהוביל להסלמה, (לא הייתי מוכר היום לינאי - לדעתי ההצהרה שהכי פגעה בעופר) הוא יכול היום להוביל להסדר ולהרגעת הרוחות!
בכל מקרה, הוא יהיה חייב לסיים את תפקידו כמוביל העמותה.
גילוי נאות - הייתי חבר עמותה כמעט מהיווסדה אבל החלטתי לא לחדש חברות לפני מספר שנים. אני לא מכיר את רמי.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הוא דיבר מספיק בתקשורת ועשה נזק להפועל …Money כתב: ↑22 דצמבר 2024, 11:05 כואב לי לראות איך מדברים פה על רמי. באמת.
המשיך להסית בכל הזדמנות, המילים שלו לא חשובות כבר..
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
עלק " ההסכמתי להתגמש " , איך אפשר להתגמש בכלל שאתה בצד שלא שם כסף בכלל ?