הפועל ת״א - טרנטו שלישי 7/1 20:00

מועצת הכדורסל של אוהדי הפועל
לזכרו של אורי שלף ז"ל, ממיסדי עמותת הפועל אוסישקין
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדנקו כתב: 07 ינואר 2025, 21:29
פרימו לוי כתב:עם בברלי על המגרש זה שוב נראה כמו דדאס בול, אחרי מחצית ראשונה נפלאה. וואללה עדיף בלעדיו
למה שזה יהיה אחרת? הוא הרי לא יודע מה איטודיס רוצה שיעשו וזה לא ממש נראה שמענין אותו.

Sent from my CPH2581 using Tapatalk
מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...

בסופו של יום בברלי חזר אחרי חודש ללא מגרש, שיחק רק 11 דק' והיה חשוב שיגע כמה שיותר בכדור... יש סיכוי טוב שעושים סיפור כי מחפשים את הרע והאקשן סביב הפועל כאשר בפועל אין כאן כלום.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

El dudernio כתב: 07 ינואר 2025, 22:11
פרימו לוי כתב:עם בברלי על המגרש זה שוב נראה כמו דדאס בול, אחרי מחצית ראשונה נפלאה. וואללה עדיף בלעדיו
למה שזה יהיה אחרת? הוא הרי לא יודע מה איטודיס רוצה שיעשו וזה לא ממש נראה שמענין אותו.

בסופו של יום בברלי חזר אחרי חודש ללא מגרש, שיחק רק 11 דק' והיה חשוב שיגע כמה שיותר בכדור... יש סיכוי טוב שעושים סיפור כי מחפשים את הרע והאקשן סביב הפועל כאשר בפועל אין כאן כלום.
התקשורת מנגנת על זה ממש חזק , מציירים את החזרה של בברלי כמה שעשויי להרוס לנו את העונה על סמך כלום , מקסימום לא יהיה טוב לא ישחק איטודיס לא פראייר
Mic_red
קיבל.ה  195 לייקים

רק הפועל כתב: 07 ינואר 2025, 22:15
רדנקו כתב: 07 ינואר 2025, 21:29 למה שזה יהיה אחרת? הוא הרי לא יודע מה איטודיס רוצה שיעשו וזה לא ממש נראה שמענין אותו.

התקשורת מנגנת על זה ממש חזק , מציירים את החזרה של בברלי כמה שעשויי להרוס לנו את העונה על סמך כלום , מקסימום לא יהיה טוב לא ישחק איטודיס לא פראייר
התקשורת מחכה לכישלון מהרגע הראשון
יורם
קיבל.ה  169 לייקים

יעקב הורביץ כתב: 07 ינואר 2025, 21:49
יורם כתב: 07 ינואר 2025, 21:45
Xavi כתב: 07 ינואר 2025, 21:42 כמה הפסדנו להם במשחק הראשון?
6, אבל זה לא ממש משנה.
לא 4?
לא, 73-79:
https://www.euroleaguebasketball.net/en ... /U2024/44/
ספרא טבא
קיבל.ה  157 לייקים

בחייאת תפסיקו לשים כל פעם שחקן אחר על המנגל
פעם ברונו פעם בליקני עכשיו בברלי
בברלי שחקן אש והוא בדיוק הטייפ שאנחנו רוצים בדקות האחרונות של משחקים מכריעים
יש קבוצה ענקית, תהנו מכל רגע, השנה נגיע להישגים גדולים
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אגב לפי האתר של היורוקאפ אנחנו מקום שלישי כרגע על חשבון אולם , זה הולך שם לפי הפרש סלים כללי ? סתם מעניין
יעקב הורביץ
קיבל.ה  6 לייקים

רק הפועל כתב: 07 ינואר 2025, 22:07
יעקב הורביץ כתב: 07 ינואר 2025, 21:59
רק הפועל כתב: 07 ינואר 2025, 21:51

אבל מתרחקת מהמקום השני ואפילו לא זה , אותו מאזן אבל הם מקדימים אותנו כי ניצחו אותנו במשחק הקודם בין הקבוצות
במאזן בין הקבוצות הפועל מובילה גם על אולם וגם על קנריה, לא?
אין בית משולש כי גראן קנריה עם ניצחון יותר מאיתנו ואולם
אבל כעת אולם והפועל עם אותו מאזן 9-5, למה הפועל לא נמצאת בטבלה מעל אולם?
סמל אישי של משתמש
מילפורד
קיבל.ה  2314 לייקים

כי הפסדנו להם בסיבוב הראשון.
רק הפועל
קיבל.ה  2388 לייקים

אבל לפי הטבלה הרשמית באתר של היורוקאפ אנחנו במקום השלישי מעל אולם , לא ברור
shaar7_12
קיבל.ה  44 לייקים

לא מבין איך בכלל משווים לימי דדאס , ההגנה השתפרה בכמה רמות ,לגבי בברלי יקח קצת זמן ואיטודיס ישלב גם אותו בקבוצה
ביום שבת הוא לא ישחק .
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

אגב לא יאומן איך התחרבנו במאזן 9:5 ומקום רביעי. הקבוצה הכי טובה בבית עם כל הכבוד לטורקים-שם-מוזר.
זה בעיקר בגלל דדאס והעזיבה של מוטלי.
מה לנו ולמקום רביעי בבית הזה, כל כך דפוק.

Sent from my 22101320G using Tapatalk

הכי אדום שיש
קיבל.ה  24 לייקים

גביזון כתב: 07 ינואר 2025, 23:29 אגב לא יאומן איך התחרבנו במאזן 9:5 ומקום רביעי. הקבוצה הכי טובה בבית עם כל הכבוד לטורקים-שם-מוזר.

יש לך קבוצה מפוצצת בכשרון, שכדי שתמצה את הפוטנציאל שלה היא היתה חייבת מאמן שיהיה מעל השחקנים.
המרחק בין עגלקטיקוס לבין הקבוצה שמתהווה היא נטו איטודיס
shaharot
קיבל.ה  544 לייקים

גביזון כתב: 07 ינואר 2025, 23:29 אגב לא יאומן איך התחרבנו במאזן 9:5 ומקום רביעי. הקבוצה הכי טובה בבית עם כל הכבוד לטורקים-שם-מוזר.

לגמריי
אין ספק שעם איטודיס בתחילת שנה אנחנו 13-1
אבל החכמה לבוא מוכנים לרגע האמת במאני טיים במשחק 1 בשמינית/רבע גמר. ולא ליפול שם כמו בשנתיים האחרונות.
בסוף אנחנו וולנסיה הכי טובות במפעל
Giovanni Giorgio
קיבל.ה  945 לייקים

לשפשף את העניים ולא להאמין
כדורסל מעולם אחר
long live the zapta
סמל אישי של משתמש
קפטן ג'ק
קיבל.ה  519 לייקים

האמת שגם עם חצי שני לא מרשים בכלל, המשחק נתן לי הרבה נחת.
יש התקדמות, יש הגנה (אפילו תומר!), יש כדורסל יפה, יש המשכיות, יש הרכבים הגיוניים (רוב הזמן), יש מאמן, יש ביטחון ביכולת להתפוצץ במשחק נתון על כל יריבה.
אז תודה לך הפועל על ערב יפה!
תקרת שכר, יא חביבי ! רק תקרת שכר (בכדורסל וגם בכדורגל) !
אדום ותיק
קיבל.ה  752 לייקים

מתחבר לחלק שהדגשתי!
הפועל ספק הכותרות מס 1 לכל תוכניות הספוקט ולכן שקט בהפועל זה יום אבל עבור הכתבים. יצטרכו לדווח על דוק, גוגואים, גמר בטנזניה וכו...
סומך לחלוטין על איטודיס!
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!

אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

מה זה חשוב שיגע הרבה בכדור? שבזמן הטיימאאוט הוא יכדרר מאחורי השחקנים ולא יקשיב לטיימאאוט? או שייגע בו בזמן המשחק? כי אני רוצה לדעת לאיזה שטות לענות.
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

רדנקו כתב: 08 ינואר 2025, 14:48 מה זה חשוב שיגע הרבה בכדור? שבזמן הטיימאאוט הוא יכדרר מאחורי השחקנים ולא יקשיב לטיימאאוט? או שייגע בו בזמן המשחק? כי אני רוצה לדעת לאיזה שטות לענות.
לשטות שאין לך מושג מה היה שם ואתה עסוק בלנבוח על מכוניוצ עומדות...

סתם השערה .... בברלי לא היה אמור לשחק יותר מידי, נכנס ל כמה דקות בחצי הראשון כדי להרגיש את המשחק ואת הרגל... אחרי שבחצי השני המשחק כבר היה גמור נכנס לעוד כמה דקות לעמדה 1, כדי שירגיש עוד קצת אינטסביות של משחק.

לא רצה לקרר את שריר ולכן שיחק קצת באישור הצוות הרפואי והמאמן וקצת זרק במחצית ובפסקי הזמן, בNBA לזכרוני יש להם אופנייים לשמור על השרירים חמים...

לא היה נראה שאיטודיס מתרגש מזה או חושב שיש משהו פסול בסיטואציה... וזה שזה מעסיק מישהו כי הואזמן החליט שזה נראה לא טוב וחפר על זה חצי שעה בשידור זאת שטות עוד יותר גדולה
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

שמע אתה קשקשן חסר מושג. זה לא חדש.
הוא עלה על המגרש ולא ענין אותו מה הקבוצה עושה אלא ענין אותו רק לקבל את הכדור ולהיות השחקן המרכזי על המגרש ומקבל ההחלטות. ענין אותו להוכיח בכוח שהוא מסוגל לנהל את המשחק ולא לשחק בתוך השטף הקבוצתי.
ובטיימאאוט במקום להקשיב למה שהמאמן מסביר כי אולי הוא יצטרך לעלות למגרש בעוד כמה דקות ולשחק ואז חשוב לדעת מה המאמן הסביר.
הוא היה עסוק בעצמו.
הבעיה הכי גדולה היא שהוא עדיין לא בכושר משחק מלא אבל הוא מתעקש לעשות דברים שהוא לא יכול עדיין לעשות ואת זה הוא עושה רק כדי להוכיח שהוא חשוב. מי שמבין כדורסל רואה את זה מייד.
אתה לא כזה אז אתה מדבר שטויות כרגיל.
ולגבי האופניים? אתה רק מראה כמה אתה בדיחה כשאתה מדבר על זה שיש את זה באנביאיי. יש את זה גם בכל משחק שלנו. ודי בטוח שהיה את זה גם שם. אבל הבעיה של בברלי היא לא להיות חם. הבעיה שלו היא כושר משחק.

סמל אישי של משתמש
Red Wolf
קיבל.ה  801 לייקים

El dudernio אני יודע שאתה תמיד אוהב לתת את הדעה הנגדית, הרבה פעמים מרגיש שזה סתם בשביל הויכוח אבל גם אם לא
כן, האוזמן קצת זיין את השכל יתר על המידה, כרגיל (גם בפאנל הוא לא נותן לאף אחד לדבר שם וזה מביך)
אבל גם מה שאתה מנסה לתרץ לא הגיוני

כמה פעמים ראית מקרה כזה? הרי בברלי הוא לא השחקן הראשון שחוזר מפציעה / שלא הולך לשחק יותר במשחק
זה זלזול רציני במאמן, אתה חלק מהקבוצה, אתה עומד ומקשיב לטיימאווט כמו כל השחקנים שאפילו לא התלבשו
זה לא נראה טוב בלשון המעטה
El dudernio
קיבל.ה  1556 לייקים

Red Wolf כתב: 09 ינואר 2025, 10:36 El dudernio אני יודע שאתה תמיד אוהב לתת את הדעה הנגדית, הרבה פעמים מרגיש שזה סתם בשביל הויכוח אבל גם אם לא
כן, האוזמן קצת זיין את השכל יתר על המידה, כרגיל (גם בפאנל הוא לא נותן לאף אחד לדבר שם וזה מביך)

כמה פעמים ראית מקרה כזה? הרי בברלי הוא לא השחקן הראשון שחוזר מפציעה / שלא הולך לשחק יותר במשחק
זה זלזול רציני במאמן, אתה חלק מהקבוצה, אתה עומד ומקשיב לטיימאווט כמו כל השחקנים שאפילו לא התלבשו
כשאיטודיס לא אהב התנהלות של שחקן הוא שלח אותו לחדר ההלבשה באמצע משחק, השחקן הזה עכשיו משחק בשבילו בהפועל.

יש לי נטיה שהיא אולי בעיתית אבל אני לא מפרש סיטואציה מבלי לדעת ולהבין אותם. אך אחד כאן לא היה חלק מהסיטואציה ולא היה נראה מהתגובות שיש בה משהוא שלא מקובל על הפועל / איטודיס וכו'....

ורדנקו שתמיד צודק ויודע הכל יותר מכולם ... ב חצי הראשון הוא ממש לא חיפש להוכיח כלום. הוא שיחק ליד רגלנד שהיה המוביל כדור וגם הצעדים בסוף הרבע זה מהלך שהוא עושה קבוע כל הזמן וכל משחק לא איזה נסיון להוכיח משהו...

בחצי השני זה באמת נראה פחות טוב אבל הוא שיחק שם רכז כשהמשחק גמור... כאשר הם התקרבו ל 14 הפרש הוא מיד יצא. אתה טוען שהבעיה שלו כרגע זה כושר משחק? זה בדיוק מה שניסו לעשות להחזיר אותו לכושר משחק מבלי לסכן את התוצאה... אז שיחק 12 דקות, שהיינו בהם ב 7+ נגע בכדור וזרק קצת לסל בהפסקה... זה ממש לא הביג דיל שאתה מנסה להציג פה....

וכן אני לא מבין כדורסל, אני אוהד הפועל ולי נראה שמנסים לייתר פה נרטיב שלילי סביב שחקן שיכול להיות מאוד משמעותי להמשך ההעונה כי מי שמקבל כסף מהבעלים של היריבה שלנו בשבת דיבר רק על זה חצי שעה במשחק האחרון...

נקסט
סמל אישי של משתמש
רדנקו
קיבל.ה  1570 לייקים

El dudernio כתב: 09 ינואר 2025, 12:03
Red Wolf כתב: 09 ינואר 2025, 10:36 El dudernio אני יודע שאתה תמיד אוהב לתת את הדעה הנגדית, הרבה פעמים מרגיש שזה סתם בשביל הויכוח אבל גם אם לא

כשאיטודיס לא אהב התנהלות של שחקן הוא שלח אותו לחדר ההלבשה באמצע משחק, השחקן הזה עכשיו משחק בשבילו בהפועל.

יש לי נטיה שהיא אולי בעיתית אבל אני לא מפרש סיטואציה מבלי לדעת ולהבין אותם. אך אחד כאן לא היה חלק מהסיטואציה ולא היה נראה מהתגובות שיש בה משהוא שלא מקובל על הפועל / איטודיס וכו'....

ורדנקו שתמיד צודק ויודע הכל יותר מכולם ... ב חצי הראשון הוא ממש לא חיפש להוכיח כלום. הוא שיחק ליד רגלנד שהיה המוביל כדור וגם הצעדים בסוף הרבע זה מהלך שהוא עושה קבוע כל הזמן וכל משחק לא איזה נסיון להוכיח משהו...

בחצי השני זה באמת נראה פחות טוב אבל הוא שיחק שם רכז כשהמשחק גמור... כאשר הם התקרבו ל 14 הפרש הוא מיד יצא. אתה טוען שהבעיה שלו כרגע זה כושר משחק? זה בדיוק מה שניסו לעשות להחזיר אותו לכושר משחק מבלי לסכן את התוצאה... אז שיחק 12 דקות, שהיינו בהם ב 7+ נגע בכדור וזרק קצת לסל בהפסקה... זה ממש לא הביג דיל שאתה מנסה להציג פה....

וכן אני לא מבין כדורסל, אני אוהד הפועל ולי נראה שמנסים לייתר פה נרטיב שלילי סביב שחקן שיכול להיות מאוד משמעותי להמשך ההעונה כי מי שמקבל כסף מהבעלים של היריבה שלנו בשבת דיבר רק על זה חצי שעה במשחק האחרון...

נקסט
איזה נרטיב? אני לא חושב שהוא צריך ללכת ואני חושב הוא יכול להיות שחקן חשוב מאוד עבורנו כל עוד הוא מבין שהוא חלק מקבוצה ולא החלק הכי חשוב בה או הגו טו גאי שלה או מנהל המשחק שלה כי יש שחקנים שעושים את זה טוב ממנו משמעותית.
לגבי הסיטואציה? יש לי מספיק ניסיון והבנה בכדורסל כדי לפרש מה שאני רואה על המגרש בשידור.
אני יודע איך שיחקנו לפני הרגע שהוא נכנס למשחק (מבחינת הנעת הכדור ומבחינת מי שמנהל את המשחק) ובזמן שהוא היה על המגרש.
כששחקן חוזר לשחק זה בסדר גמור ולגיטימי שהוא יגע בכדור. אבל זה לא אמור לבוא על חשבון המשחק של הקבוצה. וזה מה שקרה איתו.
מוזמן לצפות במשחק שוב ולומר לי שזה לא היה ככה. אם זה מה שתחשוב אז נסיים את הדיון וכל אחד ישאר בדעתו.
שליחת תגובה