מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...
בסופו של יום בברלי חזר אחרי חודש ללא מגרש, שיחק רק 11 דק' והיה חשוב שיגע כמה שיותר בכדור... יש סיכוי טוב שעושים סיפור כי מחפשים את הרע והאקשן סביב הפועל כאשר בפועל אין כאן כלום.
מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...
התקשורת מנגנת על זה ממש חזק , מציירים את החזרה של בברלי כמה שעשויי להרוס לנו את העונה על סמך כלום , מקסימום לא יהיה טוב לא ישחק איטודיס לא פראיירEl dudernio כתב: ↑07 ינואר 2025, 22:11מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...
בסופו של יום בברלי חזר אחרי חודש ללא מגרש, שיחק רק 11 דק' והיה חשוב שיגע כמה שיותר בכדור... יש סיכוי טוב שעושים סיפור כי מחפשים את הרע והאקשן סביב הפועל כאשר בפועל אין כאן כלום.
התקשורת מחכה לכישלון מהרגע הראשוןרק הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 22:15התקשורת מנגנת על זה ממש חזק , מציירים את החזרה של בברלי כמה שעשויי להרוס לנו את העונה על סמך כלום , מקסימום לא יהיה טוב לא ישחק איטודיס לא פראיירEl dudernio כתב: ↑07 ינואר 2025, 22:11מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...
אבל כעת אולם והפועל עם אותו מאזן 9-5, למה הפועל לא נמצאת בטבלה מעל אולם?רק הפועל כתב: ↑07 ינואר 2025, 22:07אין בית משולש כי גראן קנריה עם ניצחון יותר מאיתנו ואולם
לגמריי
מתחבר לחלק שהדגשתי!El dudernio כתב: ↑07 ינואר 2025, 22:11מדהים באיזה ביטחון אתה מדקלם מנטרה מבלי לדעת דבר על מה שהיה...
לשטות שאין לך מושג מה היה שם ואתה עסוק בלנבוח על מכוניוצ עומדות...
כשאיטודיס לא אהב התנהלות של שחקן הוא שלח אותו לחדר ההלבשה באמצע משחק, השחקן הזה עכשיו משחק בשבילו בהפועל.Red Wolf כתב: ↑09 ינואר 2025, 10:36 El dudernio אני יודע שאתה תמיד אוהב לתת את הדעה הנגדית, הרבה פעמים מרגיש שזה סתם בשביל הויכוח אבל גם אם לא
כן, האוזמן קצת זיין את השכל יתר על המידה, כרגיל (גם בפאנל הוא לא נותן לאף אחד לדבר שם וזה מביך)
אבל גם מה שאתה מנסה לתרץ לא הגיוני
כמה פעמים ראית מקרה כזה? הרי בברלי הוא לא השחקן הראשון שחוזר מפציעה / שלא הולך לשחק יותר במשחק
זה זלזול רציני במאמן, אתה חלק מהקבוצה, אתה עומד ומקשיב לטיימאווט כמו כל השחקנים שאפילו לא התלבשו
זה לא נראה טוב בלשון המעטה
איזה נרטיב? אני לא חושב שהוא צריך ללכת ואני חושב הוא יכול להיות שחקן חשוב מאוד עבורנו כל עוד הוא מבין שהוא חלק מקבוצה ולא החלק הכי חשוב בה או הגו טו גאי שלה או מנהל המשחק שלה כי יש שחקנים שעושים את זה טוב ממנו משמעותית.El dudernio כתב: ↑09 ינואר 2025, 12:03כשאיטודיס לא אהב התנהלות של שחקן הוא שלח אותו לחדר ההלבשה באמצע משחק, השחקן הזה עכשיו משחק בשבילו בהפועל.Red Wolf כתב: ↑09 ינואר 2025, 10:36 El dudernio אני יודע שאתה תמיד אוהב לתת את הדעה הנגדית, הרבה פעמים מרגיש שזה סתם בשביל הויכוח אבל גם אם לא
כן, האוזמן קצת זיין את השכל יתר על המידה, כרגיל (גם בפאנל הוא לא נותן לאף אחד לדבר שם וזה מביך)
אבל גם מה שאתה מנסה לתרץ לא הגיוני
כמה פעמים ראית מקרה כזה? הרי בברלי הוא לא השחקן הראשון שחוזר מפציעה / שלא הולך לשחק יותר במשחק
זה זלזול רציני במאמן, אתה חלק מהקבוצה, אתה עומד ומקשיב לטיימאווט כמו כל השחקנים שאפילו לא התלבשו
זה לא נראה טוב בלשון המעטה
יש לי נטיה שהיא אולי בעיתית אבל אני לא מפרש סיטואציה מבלי לדעת ולהבין אותם. אך אחד כאן לא היה חלק מהסיטואציה ולא היה נראה מהתגובות שיש בה משהוא שלא מקובל על הפועל / איטודיס וכו'....
ורדנקו שתמיד צודק ויודע הכל יותר מכולם ... ב חצי הראשון הוא ממש לא חיפש להוכיח כלום. הוא שיחק ליד רגלנד שהיה המוביל כדור וגם הצעדים בסוף הרבע זה מהלך שהוא עושה קבוע כל הזמן וכל משחק לא איזה נסיון להוכיח משהו...
בחצי השני זה באמת נראה פחות טוב אבל הוא שיחק שם רכז כשהמשחק גמור... כאשר הם התקרבו ל 14 הפרש הוא מיד יצא. אתה טוען שהבעיה שלו כרגע זה כושר משחק? זה בדיוק מה שניסו לעשות להחזיר אותו לכושר משחק מבלי לסכן את התוצאה... אז שיחק 12 דקות, שהיינו בהם ב 7+ נגע בכדור וזרק קצת לסל בהפסקה... זה ממש לא הביג דיל שאתה מנסה להציג פה....
וכן אני לא מבין כדורסל, אני אוהד הפועל ולי נראה שמנסים לייתר פה נרטיב שלילי סביב שחקן שיכול להיות מאוד משמעותי להמשך ההעונה כי מי שמקבל כסף מהבעלים של היריבה שלנו בשבת דיבר רק על זה חצי שעה במשחק האחרון...
נקסט