אוהדי מכבי מותקפים באמסטרדם

המועצה ע"ש וולטון הקדוש היא המקום בו תוכלו לדבר על כל נושא שהקשר בינו לבין כדורגל קלוש עד לא קיים בכלל
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 15:26
הגלמוד מלוד כתב: 08 נובמבר 2024, 04:31 מגיע להם
יאללה, תרחיקו גם אותי.
חבורת אפסים.
תחזיקו אותו!
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

רק הפועל בלב כתב: 08 נובמבר 2024, 15:36 לא הבנתי.. האוהדים המזדיינים שלהם חשבו לכבוש את אמסטרדם, טלשו דגלי פלסטין, הציקו לערבים, קראו קריאות גזעניות (מה חדש?) והתנהגו כמו נאצים בעצמם.

אחרי המשחק הם חטפו מכות ולינץ׳. סך הכול נשמע שאם האירוע היה הפוך 99% היו מצדיקים את הלינץ׳.

הדבר היחיד שאני מצטער עליו זה שנפגעו אוהדים תמימים שלא עשו את הדברים שכתבתי בפסקה הראשונה. מי שלקח חלק בהם, מגיע לו.

יאללה תרחיקו אותי
זה מה שנקרא: זעקת הקוזאק הנגזל
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אין פצצת תעמולה ישראלית גדולה יותר מאשר שילוב של ערבים/אנטישמיות + מכביל'ה של המדינה, או צהל.
מאחר ומכבי זה בעצם צהל, אז קיבלנו פה את השילוב המנצח של הפרופגנדה הישראלית.

"בסך הכל הלכו לראות משחק כדורגל", האירוע כבר מקבל את ההגדרה של "פרעות" ו"פוגרום". מאוד מעניין למה.
התעלמות מוחלטת מהסיפור המלא.
לדעתי גם הסיפור של "מנותקי קשר" הוא המצאה של התעמולה הישראלית עדי לתת לאירוע וייב של 7.10.

מחליא.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
סמל אישי של משתמש
SickleCell
קיבל.ה  468 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 08 נובמבר 2024, 16:15
teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 08 נובמבר 2024, 16:09
ברור. גם ה-7/10 לא קרה בגלל היותנו יהודים וישראלים. אין גבול לטמינת הראש בחול.
ודאי שזה קרה בגלל שאנחנו ישראלים.
אתה רואה? אתה מתחיל להתקרב להבנה.
בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.
בגלל זה כמעט בכל בית בעזה מוצאים ״מיין קאמפף״ וצלבי קרס. תמשיך לטמון.
יש אחד שמאוד אוהב ציטוטים ממאיין קאמפף, אבא שלו ראש הממשלה.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

נראה שחבורת כהנא בית"ר סיימה את ההשתלטות על הפורום (כמו על ישראל).
כל הכבוד.
עשיתם היסטוריה.
וכל הכבוד להנהלה שאיפשרה את זה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
קובי
קיבל.ה  218 לייקים

אוהדי מכבי טיפסו על מרפסות כדי לתלוש דגלי פלסטין וערכו תהלוכות ברחובות בשירי מוות לערבים
אשמח לקישורים
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:05 נראה שחבורת כהנא בית"ר סיימה את ההשתלטות על הפורום (כמו על ישראל).
כל הכבוד.
עשיתם היסטוריה.
אין כמעט ישראלים שהם לא כהנא בדור הצעיר, וזה לא פסח על אוהדי הפועל. זה בלתי נמנע.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 נובמבר 2024, 20:15
KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:05 נראה שחבורת כהנא בית"ר סיימה את ההשתלטות על הפורום (כמו על ישראל).
כל הכבוד.
עשיתם היסטוריה.
אין כמעט ישראלים שהם לא כהנא בדור הצעיר, וזה לא פסח על אוהדי הפועל. זה בלתי נמנע.
אני מודע לזה היטב,
אבל כן אפשר למנוע את זה בפורום, בשביל זה יש הנהלה.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

אדום כתב: 08 נובמבר 2024, 16:48 אז ככה, בגלל שהעולם לא שחור או לבן כמו שאנחנו אוהבים לצייר, נראה שבאירוע הזה היו שני צדדים:

1. אוהדים מטומטמים של מכבי ששרו שירים מטונפים ותלשו דגלי פלסטין ולמעשה חיפשו צרות.
2. מיליציות של איסלאמיסטים קיצונים שחיפשו דם ישראלי/יהודי, שבהצלחה גדולה להולנד ואירופה עם התמודדות איתם.
מסכים.
אם הייתי יודע שהחבר'ה ששרים 'נזיין את הערבים' כמו חבורת ערסים בני 16 הם אלה שחטפו מכות, הייתי פחות עצוב, אבל לצערי כנראה שרוב מי שחטף זה דווקא האוהדים התמימים יותר, שלא מסתובבים עם חבורת האולטראס הגזענית
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:17
כל הכבוד.
עשיתם היסטוריה.
אני מודע לזה היטב,
זה בערך אומר לחזור לגרסא הקודמת, שהיינו באח הגדול ללא כניסה של משתמשים חדשים
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

1. לא, אני רוצה להאמין שאתה לא מסכים. סעיף 2 שלו זאת טרמינולוגיה של כהנא.
2. לצערנו, זה מה שבד"כ קורה.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

NARKOTIKA כתב:
NARKOTIKA כתב: 08 נובמבר 2024, 20:15 אין כמעט ישראלים שהם לא כהנא בדור הצעיר, וזה לא פסח על אוהדי הפועל. זה בלתי נמנע.
אני מודע לזה היטב,
היה אשכול האח הגדול בזמנו ששמו שם משתמשים שמותר להם לכתוב רק בו

Sent from my 22101320G using Tapatalk

סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 נובמבר 2024, 20:20

אני מודע לזה היטב,
נכון.
אני מעדיף פורום הפועל תל אביב רע, מאשר פורום כהנא טוב (ולא שהפורום הזה טוב...)
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

דיי בהלם שיש כאלו שמאשימים את אוהדי מכבי.
שירים בדאם, אבוקות, דגלים זה משהו שכל קהל חוץ גדול עושה.

התקיפה היתה נטו על רק אנטישמי ושנאת ישראל לא משהו אחר
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

לירון האדום כתב:דיי בהלם שיש כאלו שמאשימים את אוהדי מכבי.

אם העורך של שארלי הבדו היה ישראלי היה פה אשכול שמסביר שההתגרות שלו בקריקטורה היא מתריסה ושלא יתמסכן על הרצח שלו.

עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

אני מודע לזה היטב,
אין סיבה בעולם לסגור את הפורום כדי שלא יגדל הייצוג היחסי של צד מסוים בקהל. בשביל זה הוא קם מחדש במתכונת הנוכחית. אין סיבה שתהיה לי בעיה עקרונית עם זה שמשתמש אחר שחושב משהו שונה לחלוטין ממני וזה אמור להיות נכון לשני הצדדים.

אבל כשיוזרים מחליטים להשפריץ את תשפוכת הביבים שלהם על יוזרים אחרים, בלי שום התייחסות עניינית לגופם של טיעונים, שם אמור לעבור הגבול. כהניסטים, לא כהניסטים, זה בכלל לא מעניין.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

עובדיה כתב: 08 נובמבר 2024, 20:29
אני מודע לזה היטב,
אין סיבה בעולם לסגור את הפורום כדי שלא יגדל הייצוג היחסי של צד מסוים בקהל. בשביל זה הוא קם מחדש במתכונת הנוכחית. אין סיבה שתהיה לי בעיה עקרונית עם זה שמשתמש אחר שחושב משהו שונה לחלוטין ממני וזה אמור להיות נכון לשני הצדדים.

אבל כשיוזרים מחליטים להשפריץ את תשפוכת הביבים שלהם על יוזרים אחרים, בלי שום התייחסות עניינית לגופם של טיעונים, שם אמור לעבור הגבול. כהניסטים, לא כהניסטים, זה בכלל לא מעניין.
זה הכי מעניין.
בטח בחברה נאורה, בטח ובטח בפורום של פאקינג הפועל תל אביב.
כן, להתנהג יפה אחד לשני זה נחמד, אולי אפילו שווה יחס ומאבק, אבל הודעות גזעניות ופאשיסטיות זה גרוע ומסוכן פי 1000.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

גביזון כתב: 08 נובמבר 2024, 20:25

אם העורך של שארלי הבדו היה ישראלי היה פה אשכול שמסביר שההתגרות שלו בקריקטורה היא מתריסה ושלא יתמסכן על הרצח שלו.

אם אתה עכשיו תיכנס לבני ברק, בשבת, ותסע שם ותצפור ותשים זין בכוונה, ואז ירביצו לך ויפוצצו אותך מכות, אתה מצפה שנרחם עליך שאתה מסכן ושרק רצית לסוע נסיעה לילית רגועה בגוש דן?
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:20 1. לא, אני רוצה להאמין שאתה לא מסכים. סעיף 2 שלו זאת טרמינולוגיה של כהנא.
אני לא מסכים שזה טרמינולוגיה של כהנא.
יש במדינות באירופה היום "תאים" / קבוצות איסלאמיסטים קיצוניים, שלא מביישים את את המנחבלים שלנו ביהודה ושומורון.
הם ישמחו לפגוע בישראלים גם אם לא התגרו בהם קודם. חוויתי את זה על בשרי.
NARKOTIKA
קיבל.ה  107 לייקים

טכנית לארז כתב: 08 נובמבר 2024, 20:34

אם אתה עכשיו תיכנס לבני ברק, בשבת, ותסע שם ותצפור ותשים זין בכוונה, ואז ירביצו לך ויפוצצו אותך מכות, אתה מצפה שנרחם עליך שאתה מסכן ושרק רצית לסוע נסיעה לילית רגועה בגוש דן?
אתה יודע שכל מי שסיים בבית חולים היה חלק מהדברים האלה?
לא הבנתי את הקלילות שבא אתה סבבה עם זה שאנשים תמימים קיבלו מכות. צביעות.
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 נובמבר 2024, 20:38
גביזון כתב: 08 נובמבר 2024, 20:25 אם העורך של שארלי הבדו היה ישראלי היה פה אשכול שמסביר שההתגרות שלו בקריקטורה היא מתריסה ושלא יתמסכן על הרצח שלו.

אתה יודע שכל מי שסיים בבית חולים היה חלק מהדברים האלה?
לא הבנתי את הקלילות שבא אתה סבבה עם זה שאנשים תמימים קיבלו מכות. צביעות.
אם היית קורא כמה דפים קודם, היית רואה שכתבתי שזה נורא אם אכן היו אוהדים תמימים שבאמת לא עשו כלום וקיבלו מכות בגלל הלאפה וונאביז האלה שלהם.
אבל זה ברמת המיקרו, ברמת המאקרו הם באו לשם באלפים, התנהגו כמו איזה טווסים (בזמן שהם בוכים ש"אירופה נכבשה ע"י מוסלמים), התגרו ופחות או יותר עשו הכל כדי לקבל טראפיק ולהדליק את המוסלמים שגרים שם.

עכשיו כולנו צריכים להיות מזועזעים כי אלעד שמחיוף מערוץ 12 מדבר בטון רציני בחדשות. שיזדיינו אלה שעשו שם את הבלגאן הזה, ושבגללם אנשים רגילים קיבלו מכות.
רק חסר שתכף קושמרו יעביר מהדורה מכיכר דאם. פורגרום קישינב עשו מזה, ממש המסכנים הגדולים אוהדי מכבי ת"א. הערסים החיים בסרט אלה מינימום אולטראס לגיה ורשה חושבים שהם.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

NARKOTIKA כתב: 08 נובמבר 2024, 20:36
KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:20 1. לא, אני רוצה להאמין שאתה לא מסכים. סעיף 2 שלו זאת טרמינולוגיה של כהנא.
אני לא מסכים שזה טרמינולוגיה של כהנא.
יש במדינות באירופה היום "תאים" / קבוצות איסלאמיסטים קיצוניים, שלא מביישים את את המנחבלים שלנו ביהודה ושומורון.
הם ישמחו לפגוע בישראלים גם אם לא התגרו בהם קודם. חוויתי את זה על בשרי.
מסכים ב100%.
אבל הטרמינולוגיה שלכם היא מאוד שונה.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

טכנית לארז כתב:

בדיוק, תודה.
אתה לא יכול להוציא קריקטורות במדינה עתירת מהגרים על דמות עבר דתית שחשובה להם ולצפות שירחמו עליך כי רצחו אותך.
אתה גם לא יכול לצפות לעשות עשרות גרפיטי של UH ברחבי עיר אירופית חלקם באתרים היסטורים ולהעלות אותם זה לרשת ולצפות שירחמו עליך אם עושים בך לינ'ץ כי אתה אוהד הפועל בחו"ל, גם אם אין לך שום קשר ישיר לגרפיטי.
וככה אוהדי מכבי יחשבו אלף פעם אם להרים ראש בחו"ל, אוהדי הפועל יצניעו יותר את קיומם באירופה, ועולם הקריקטורה ישתנה ויחשוב אלך פעם אם לתת דרור לאומנות שלו.
הדרך אותה דרך, היא נקראת טרור שבמהותו שולט על ידי השלטת פחד, זה עבד תמיד ואין סיבה שזה לא יעבוד עכשיו. רק מה, כשהטרור לא מסתדר למישהו עם אג'נדה, אין לו ברירה אלא להפוך את רעיון הטרור לרעיון אחר שיתאים לו לאידיאל שהוא מחזיק, אבל זה עדיין טרור.

טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

אז בעצם אוהדי מכבי שעכשיו יחשבו שוב אם לטפס לבתים של אנשים בשביל להוריד דגלים שלא מוצאים חן בעיניהם - הם קרבנות של טרור?
כואב הלב.
עוד מעט הם גם יפחדו לשיר את השירים הגזעניים שלהם בצעדות עם מיטשל, מה יהיה :(
נערך לאחרונה על ידי טכנית לארז ב 08 נובמבר 2024, 20:52, נערך 2 פעמים בסך הכל.
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:32
עובדיה כתב: 08 נובמבר 2024, 20:29

זה הכי מעניין.
בטח בחברה נאורה, בטח ובטח בפורום של פאקינג הפועל תל אביב.
כן, להתנהג יפה אחד לשני זה נחמד, אולי אפילו שווה יחס ומאבק, אבל הודעות גזעניות ופאשיסטיות זה גרוע ומסוכן פי 1000.
תראה, האלטרנטיבה הייתה להמשיך לראות אותך מתווכח עם איטסיק וקומוניסים...

סתם, בגדול ב2020 נכנסה בי וביוזר יקר נוסף רוח יזמית, והתאוריה שלנו הייתה שכשכיכר העיר תגדל, יגדל גם הכח לארגן שינוי בקבוצה שהייתה אז במצב שראיתי אותו כמוות מוחי. מאז הפורום גדל ומס׳ המשתמשים הפעילים עלה משמעותית בהשוואה לבית קברות של הגלגול הקודם. יצאו מכאן יוזמות חיוביות ודברים טובים, ואני שמח שגם יוזרים חדשים נכנסו, משמאל ומימין. אני לא מתחרט לרגע שפתחנו את הקהילה למשתמשים חדשים, אני כן מתחרט על התקנון שלא נאכף ועל השפה המסריחה שחלק מהמשתמשים כאן סיגלו לעצמם כאן בקהילה.

שנה שלמה אני לא בלופ של הפועל בכלל, מתעסק בלכבות את האש שהובערה כאן בזמן שהתעסקו בלהוריד דגלים ובפיתות, חוזר לפורום להתעדכן ולהביע את דעתי על מקרה בוער ומגיע איזה יוזר שלא יודע מי אני, או מכיר אותי, ומחליט לקרוא לי אנטישמי וחלאה. יוזר ותיק אגב שבגלגול הקודם לא היה מעיז להרים את האף שלו על משתמש אחר, גם בהיעדר גונדר הפורום הקודם. אני לא הייתי מעורב מדי בזמן האחרון, ואין לי מושג מה נאכף ומה לא, ולכן ליפול על בן אדם שרגיל לקלל כל היום בלי לקבל דין ולתת חשבון זה לא נכון ולא הוגן. אווילי כמו להרביץ לילד אוטיסט שלא מבין בכלל מה עשה.

תהיה כאן חשיבה מחדש על מה גבולות הגזרה של הקהילה, ואיך הדבר ייאכף, אבל המצב הנוכחי לא יכול להימשך. פה זה לא סטורם פרונט או טוויטר. פה נפגשים בסוף השבוע עם האנשים שמתווכחים איתם ביציע, ואין ברירה חוץ מלדעת להתנהל כאן כמו בני אדם או שבסוף נאכל אחד את השני.
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

קודם כל, אני מכבד ומעריך את ההודעה שלך,
דבר שני, ברור שאני לא מאשים אותך באופן אישי, הבהרת שקצת היית עסוק בזמן האחרון...
דבר שלישי, המשפט האחרון שלך הוא המפתח, השאלה מה אתה מתכוון? שערך שבת אחים גם יחד הוא הכי חשוב או שערך איך האחים מתנהגים הוא הכי חשוב.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
סמל אישי של משתמש
KingAlpaca
קיבל.ה  1472 לייקים

אגב, רק על זה שאני, פאקינג אני, הייתי צריך לחלק פה לא מעט לייקים, לטכנית לצורר, פאקינג טכנית לצורר,
אומר שחייב לבוא שינוי. זה קטקליזם.
האדום הצורר:

מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:57 קודם כל, אני מכבד ומעריך את ההודעה שלך,
דבר שני, ברור שאני לא מאשים אותך באופן אישי, הבהרת שקצת היית עסוק בזמן האחרון...
דבר שלישי, המשפט האחרון שלך הוא המפתח, השאלה מה אתה מתכוון? שערך שבת אחים גם יחד הוא הכי חשוב או שערך איך האחים מתנהגים הוא הכי חשוב.
התקנון הנוכחי מקיא גזענות וקללות ליוזרים אחרים. הרבה זמן זה לא נאכף, וזה צריך להיאכף מחדש. נגד גזענות זה לא גחמה שלי, לא אני החלטתי, זה המועדון החליט. זה הקטע שלנו כאן, זה המועדון שכולנו כאן אוהדים ועל זה לא תהיה חשיבה מחדש. ומי שלא יתיישר מרגע שזה יתחיל להיאכף לא יהיה כאן יותר. נצטרך להוסיף מודים, או מה שזה לא יהיה, אבל כאן לא יהיה רוטר נט סניף הפועל תל אביב.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

אה אז אוהדי מכבי שהדליקו אבוקות ושרו בעברית!
מוות לערבים ובלה בלה בלה הם כמו להיכנס לבני ברק בשבת? אתה רציני?

אתה חושב שהם באמת תקפו אותם בגלל שירים בעברית או בגלל שהם ישראלים שכביכול הרגו ילדים ויש לשחרר את פלסטין?
אה ויפה לראות שאמסטרדם זה קטאר/לבנון
נערך לאחרונה על ידי לירון האדום ב 08 נובמבר 2024, 21:10, נערך פעם 1 בסך הכל.
לירון האדום
קיבל.ה  2287 לייקים

גביזון כתב: 08 נובמבר 2024, 20:49
טכנית לארז כתב:
גביזון כתב: 08 נובמבר 2024, 20:25 אם העורך של שארלי הבדו היה ישראלי היה פה אשכול שמסביר שההתגרות שלו בקריקטורה היא מתריסה ושלא יתמסכן על הרצח שלו.

בדיוק, תודה.
אתה לא יכול להוציא קריקטורות במדינה עתירת מהגרים על דמות עבר דתית שחשובה להם ולצפות שירחמו עליך כי רצחו אותך.
אתה גם לא יכול לצפות לעשות עשרות גרפיטי של UH ברחבי עיר אירופית חלקם באתרים היסטורים ולהעלות אותם זה לרשת ולצפות שירחמו עליך אם עושים בך לינ'ץ כי אתה אוהד הפועל בחו"ל, גם אם אין לך שום קשר ישיר לגרפיטי.
וככה אוהדי מכבי יחשבו אלף פעם אם להרים ראש בחו"ל, אוהדי הפועל יצניעו יותר את קיומם באירופה, ועולם הקריקטורה ישתנה ויחשוב אלך פעם אם לתת דרור לאומנות שלו.
הדרך אותה דרך, היא נקראת טרור שבמהותו שולט על ידי השלטת פחד, זה עבד תמיד ואין סיבה שזה לא יעבוד עכשיו. רק מה, כשהטרור לא מסתדר למישהו עם אג'נדה, אין לו ברירה אלא להפוך את רעיון הטרור לרעיון אחר שיתאים לו לאידיאל שהוא מחזיק, אבל זה עדיין טרור.

כל מילה
טכנית לארז
קיבל.ה  1941 לייקים

לירון האדום כתב: 08 נובמבר 2024, 21:08

אתה חושב שהם באמת תקפו אותם בגלל שירים בעברית או בגלל שהם ישראלים שכביכול הרגו ילדים ויש לשחרר את פלסטין?
אני חושב שלהגיע לבתים של אנשים שם, ולהוריד דגלים שהם תלו, זה כמו להיכנס לבני ברק בשבת כן.
והכל כמובן לקול תרועה של ההמון הבבוני שלהם, הפצה של הסרטונים של זה ברשת שכולם יידעו איזה גברים הם. בקיצור טווסים.
העיקר הם בוכים ש"המוסלמים השתלטו על אירופה".
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4721 לייקים

KingAlpaca כתב: 08 נובמבר 2024, 20:59 אגב, רק על זה שאני, פאקינג אני, הייתי צריך לחלק פה לא מעט לייקים, לטכנית לצורר, פאקינג טכנית לצורר,
אומר שחייב לבוא שינוי. זה קטקליזם.
שניכם בספקטרום שמתקרב לאנטי-ציוניות ככה שזה שאתה עושה לו לייק בנושאים ״פוליטיים״ לא נשמע לי כל כך מופרך ומרחיק לכת.
Hapoel_manga
קיבל.ה  320 לייקים

טכנית לארז כתב: 08 נובמבר 2024, 20:52 אז בעצם אוהדי מכבי שעכשיו יחשבו שוב אם לטפס לבתים של אנשים בשביל להוריד דגלים שלא מוצאים חן בעיניהם - הם קרבנות של טרור?
כואב הלב.
עוד מעט הם גם יפחדו לשיר את השירים הגזעניים שלהם בצעדות עם מיטשל, מה יהיה :(

מורידים דגל טרור שלשמו נרצחו ונטבחו אלפי ישראלים
חלקם חברים שלנו ליציע
עובדיה
קיבל.ה  239 לייקים

טכנית לארז כתב: 08 נובמבר 2024, 21:10
לירון האדום כתב: 08 נובמבר 2024, 21:08

אני חושב שלהגיע לבתים של אנשים שם, ולהוריד דגלים שהם תלו, זה כמו להיכנס לבני ברק בשבת כן.
והכל כמובן לקול תרועה של ההמון הבבוני שלהם, הפצה של הסרטונים של זה ברשת שכולם יידעו איזה גברים הם. בקיצור טווסים.
העיקר הם בוכים ש"המוסלמים השתלטו על אירופה".
אנשים חיים פה בעולם שמחליפים בו פולסא דנורא בין שער 11 לשער 5 ובסוף הדרבי כולם מתקפלים פחות או יותר לבית, במקסימום פה ושם התגוששויות וסיימנו. אצל מוסלמים כבוד זה עניין אחר, לא משהו שמכירים כאן או בעולם המערבי בכללי. רוצה ללכת ולהוריד דגלי פלסטין? רוצה לריב עם אהבלים בכיכר? רוצה לאחל להם למות בשכונה שלהם? ברכות, אתה מתעסק בחרטא פופוליסטית שלא תורמת לכלום חוץ מלחשבון הבנק של הכירורגים באמסטרדם. אבל נגיד שהחלטת, לך בדבוקה אחת, כמו מי שהחליט לבוא לעשות בלאגן וגם יודע להתמודד עם ההשלכות שלו. לא תלך ככה? או יותר גרוע, תפקיר ותלך ככה רק עם הארגון הפתטי שלך בלי שאר האוהדים בצורה מסודרת? תקבל מכות. ככה זה בעולם האמיתי.
סמל אישי של משתמש
עידן סרור
קיבל.ה  372 לייקים

אוי אמסטרדם..
סמל אישי של משתמש
נורמה ג'ין
קיבל.ה  72 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 08 נובמבר 2024, 17:13
teknoboy כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 08 נובמבר 2024, 16:15
בטח. הרי זה ידוע שהיטלר היה שונא ישראל גדול.
בגלל זה כמעט בכל בית בעזה מוצאים ״מיין קאמפף״ וצלבי קרס. תמשיך לטמון.
היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.
שמחתי לעזור.

אגב, ראיתי הרבה תמונות מבתים בעזה, באף אחת לא היה צלב קרב או מיין קמפף. אפשר מקור לטענה המוזרה של "כמעט בכל בית"?
זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.

מעניין שאתה אף פעם לא רואה את הדברים האלה. אני בטוח שיש פה עוד כמה משתמשים שישמחו להגיד לך שהם ראו סרטונים כאלה מעזה. כאמור, לינקים לא תקבל ממני. וברור ש״כמעט בכל בית״ זו הגזמה, אבל היו הרבה סרטונים.
כמו כן, מעניין ששניה לפני שהם רוצחים הם קוראים ״איטבח אל יהוד״ ולא ״איטבח אל סאיווווונים״ או ״איטבח אל איסראילייייין״. לא אנטישמים בכלל. הכי כיף בתוך החול.
אתה באמת כזה מביך
רשימת נודניקים זה החיים.
סמל אישי של משתמש
גביזון
קיבל.ה  3076 לייקים

קריאה של תומכי חמאס לעשות אמסטרדם גם במשחק של הנבחרת בצרפת ובמשחק של מכבי בטורקיהתמונה

עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

נורמה ג'ין כתב:
עד המ!!ת הפועל כתב: 08 נובמבר 2024, 17:13
teknoboy כתב: היטלר לא שנא את ישראל (מן הסתם, היא לא הייתה קיימת) אלא היה אנטישמי.
שמחתי לעזור.

אגב, ראיתי הרבה תמונות מבתים בעזה, באף אחת לא היה צלב קרב או מיין קמפף. אפשר מקור לטענה המוזרה של "כמעט בכל בית"?
זו בדיוק הנקודה שלי. לעגתי לך ולא הבנת.

מעניין שאתה אף פעם לא רואה את הדברים האלה. אני בטוח שיש פה עוד כמה משתמשים שישמחו להגיד לך שהם ראו סרטונים כאלה מעזה. כאמור, לינקים לא תקבל ממני. וברור ש״כמעט בכל בית״ זו הגזמה, אבל היו הרבה סרטונים.
כמו כן, מעניין ששניה לפני שהם רוצחים הם קוראים ״איטבח אל יהוד״ ולא ״איטבח אל סאיווווונים״ או ״איטבח אל איסראילייייין״. לא אנטישמים בכלל. הכי כיף בתוך החול.
אתה באמת כזה מביך
זה תמיד מסתכם במילים האלה כשהאמת לא מתיישרת עם האמונות שלכם.
סמל אישי של משתמש
רווי
קיבל.ה  746 לייקים

גביזון כתב: 08 נובמבר 2024, 22:33 קריאה של תומכי חמאס לעשות אמסטרדם גם במשחק של הנבחרת בצרפת ובמשחק של מכבי בטורקיהתמונה

לגיטימי לחלוטין!! בטח אולטראס נבחרת ישראל יסתובב בפריז ויתן מכות למוסלמים ויתלוש דגלים אז שלא יתפלאו שמבצעים בהם לינצים אחר כך!!!
OMG עווופררר
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  328 לייקים

גביזון כתב:קריאה של תומכי חמאס לעשות אמסטרדם גם במשחק של הנבחרת בצרפת ובמשחק של מכבי בטורקיהתמונה

אבל למה????? הישראלים עדיין לא תלשו שם דגלי אש״ף ושרו מוות לערבים!!!!!!!!! לא נחמד מצידם בכלל!!!!!!!!!!!!!!
שליחת תגובה