אגב אני מוכן לקבל שבמלחמה אין סימטריה, ואנשים רגישים הרבה יותר לתמיכה באויב, זה טבעי. פשוט לעקוב אחרי דפים בטוויטר זה רחוק מאד מתמיכה. זה שהוא גם ערבי וגם עוקב חרץ את דינו יותר מעדויות של אנשים לגביותא מרבוטא כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 10:22ואם הוא היה עוקב אחרי דפים של כהנא/להבה/הצל?בר לב אדום כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 10:13אם הוא היה עוקב אחרי דפים שמעודדים את חמאס והרג יהודים/חיילי צה״ל או כל המשתמע מכך, אז כן חד משמעית!
תפסיק להיות מעייף, זה ממש לא קשור לגזענות בטח ובטח במועדון כמו הפועל.
או שזו בדיוק הנקודה- שלעקוב אחרי אלימות ורצחנות ערבית זה חרפה אבל הצל וגופשטיין זה עוד דעה לגיטימית?
ואז
זה אחושילינג קשור לגזענות
וולקאם יזן נסאר - האשכול הפוליטי
-
- קיבל.ה 693 לייקים
זו גם החוויה שלי. לא שזה הפתיע אותי, אבל גם פלסטינים שלחו הודעות לדרוש לשלום משפחתי. עצם השאלה מראה באיזה סחרור החברה הישראלית נמצאת. הגענו למצב שהברירה היחידה אי או לתמוך בחמאס ובכל מעשיו או בטבח בעזה, דיכוטומיה שנוצרה בישראל בה כל מי שמבקר את הפשעים של המדינה הוא בוגד תומך טרור.teknoboy כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:56אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.Hapolo כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:41מה האנשים האלה חושבים על מעשי הזוועות ב-7.10 של החמאס? זה מוצדק לדעתם? מה הנרטיב הכללי איך הם מצדיקים רצח של משפחות כולל ילדים אונס וכו'?tamiror כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:27
ממש ככה.. החברה הישראלית על פי תהום מוסרית זה לא חדש אבל עצוב לראות כשזה מגיע גם לכאן. ממקום מושבי בגולה אגיד שרוב האנשים, שמאלנים או סתם אנשים שזכויות אדם חשובות להם, רואים את המציאות בישראל פלסטין בדיוק כמו שהגלמוד מלוד תאר אותה. ואני זוכר עוד את התחושה הקשה של לחיות בארץ ולהרגיש שאתה מוקף בפאשיסטים צמאי דם ולאבד תקווה באנושות. ומאז שעזבתי זה עוד רק הולך ומתדרדר. המדינה הזאת תרד בהיסטוריה כמידנת אפרטהייד גזענית ורצחנית. אתם מבינים את זה?
כל בנאדם שפגשתי וידע\הבין שאני מישראל השתתף בצערי, שאל לשלומי, וכו' וכו'.
הבעיה היא שאחרי זמן קצר ביותר, כשמאזן המוות והרצח והזוועות התהפך, אז אותם אנשים שקודם הזדעזעו מהחמאס התחילו להזדעזע מישראל. ולמרבה הצער, ישראל ממשיכה לזעזע אותם (את כל העולם, בעצם) מאז ועד היום.
אתם (הישראלים שניזונים מהתקשורת הישראלית ובוחרים להאמין שכל מה שכל העולם יודע אבל לא מדווח בערוץ 11\12\13\14 זאת "פרופגנדה של חמאס") באמת לא מבינים איך כל העסק נראה מבחוץ ומה זה גורם לאנשים לחשוב על ישראל.
אני ממליץ לפתוח אל ג'זירה באנגלית ולראות דיווח שהוא לא רק פרופגנדה ודקלום של השקרים הגסים של דובר צה"ל (יש ביוטיוב). כמובן שיש לערוץ אג'נדה ברורה אבל גם יש שם סטנדרט עיתונאי שמזמן אין בארץ. תראו הכל בעין ביקורתית מצידי אבל לפחות תראו, שיהיה לכם מושג מה רואים בעולם שישראל מעוללת בעזה ובכלל.
-
- קיבל.ה 2383 לייקים
אנחנו כרגע מקבלים תגובות מעודדות מאוהדי ביתר ומכבי ברשתות החברתיות בשל הגינויים של הקהל, שפל חסר תקדים , לפחות המועדון הוציא הודעה בעד השחקן מה שאומר שאנחנו עדיין לא ביתר אלא רק בדרך להיות ביתר , גם כן נחמה
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
הודעה של פוליטיקאי שמתחמקת מלהביע איזשהי תמיכה במדינה, שאתה אזרח שלה, וחווה אולי המלחמה הקשה בתולדותיה.
אבל נו בסדר. לדעתי כל הנושא הזה מיצה את עצמו ואין מה לחפש דרמות בכוח
אבל נו בסדר. לדעתי כל הנושא הזה מיצה את עצמו ואין מה לחפש דרמות בכוח
-
- קיבל.ה 331 לייקים
המדינה הזו גמורה
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
Sent from my 2312FPCA6G using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הוא לא צריך לתמוך במדינה (למרות שלטענתו הוא תרם לחיילים ולמפונים, מה זה אם לא תמיכה במדינה?), הוא צריך רק לא להתנגד לה ולא לתמוך בהשמדתה ומכיוון שהוא לא עשה את זה אין שום סיבה לשרוק לו בוז.
מבין?
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה באמת לא מעניין מה אנשים שלא חיים בארץ ולא חווים את הסכסוך חושבים על ישראל.teknoboy כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:56אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.Hapolo כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:41מה האנשים האלה חושבים על מעשי הזוועות ב-7.10 של החמאס? זה מוצדק לדעתם? מה הנרטיב הכללי איך הם מצדיקים רצח של משפחות כולל ילדים אונס וכו'?tamiror כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:27
ממש ככה.. החברה הישראלית על פי תהום מוסרית זה לא חדש אבל עצוב לראות כשזה מגיע גם לכאן. ממקום מושבי בגולה אגיד שרוב האנשים, שמאלנים או סתם אנשים שזכויות אדם חשובות להם, רואים את המציאות בישראל פלסטין בדיוק כמו שהגלמוד מלוד תאר אותה. ואני זוכר עוד את התחושה הקשה של לחיות בארץ ולהרגיש שאתה מוקף בפאשיסטים צמאי דם ולאבד תקווה באנושות. ומאז שעזבתי זה עוד רק הולך ומתדרדר. המדינה הזאת תרד בהיסטוריה כמידנת אפרטהייד גזענית ורצחנית. אתם מבינים את זה?
הבעיה היא שאחרי זמן קצר ביותר, כשמאזן המוות והרצח והזוועות התהפך, אז אותם אנשים שקודם הזדעזעו מהחמאס התחילו להזדעזע מישראל. ולמרבה הצער, ישראל ממשיכה לזעזע אותם (את כל העולם, בעצם) מאז ועד היום.
אתם (הישראלים שניזונים מהתקשורת הישראלית ובוחרים להאמין שכל מה שכל העולם יודע אבל לא מדווח בערוץ 11\12\13\14 זאת "פרופגנדה של חמאס") באמת לא מבינים איך כל העסק נראה מבחוץ ומה זה גורם לאנשים לחשוב על ישראל.
בסוף מדינת ישראל צריכה לדאוג לביטחון אזרחיה ולא לאימג׳ שלה בגולה (שמושפע מאוד מפרופוגנדה פאן-ערבית/איראנית/האחים המוסלמים שמושקעים בה סכומים עצומים כבר עשורים).
מה שכן, אפשר להתווכח האם מדינת ישראל מגינה באופן מיטבי על ביטחון אזרחיה.
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
בואנה אתה יצור רציני
מה הקשר להיותו ערבי?
-
- קיבל.ה 2440 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
מסכים שהמדינה מחויבת קודם כל לבטחון אזרחיה ורווחתם. לא נראה לי שהיא בדרך הנכונה מהבחינה הזאת.רדפוקס כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 15:15זה באמת לא מעניין מה אנשים שלא חיים בארץ ולא חווים את הסכסוך חושבים על ישראל.teknoboy כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:56אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.
בסוף מדינת ישראל צריכה לדאוג לביטחון אזרחיה ולא לאימג׳ שלה בגולה (שמושפע מאוד מפרופוגנדה פאן-ערבית/איראנית/האחים המוסלמים שמושקעים בה סכומים עצומים כבר עשורים).
מה שכן, אפשר להתווכח האם מדינת ישראל מגינה באופן מיטבי על ביטחון אזרחיה.
ולא בטוח שלהיות מדינה מוקצת ומצורעת זה צעד רצוי בדרך להשגת המטרות של המדינה, ובטח שזה לא נעים לאזרחיה.
העיקר, לדעתי, במה שכתבתי קודם זה שניתוק-מרצון מהמציאות אף פעם לא מוביל למקומות טובים, משום בחינה. ישראל עצמה עיניים וניסתה בכל הכוח להתעלם ממה שקורה מעבר לגדר בעזה, וקיבלה את הכול לפנים ב-7.10. אני אישית לא בטוח שלחזור שוב על הניסיון הזה יוביל הפעם דווקא לתוצאה חיובית.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
לא שאני יודע מה הפואנטה להתווכח עם אנשים שמסרבים לקבל את המציאות, אבל בגלל שפקפקו פה על הסקר (שכמובן, לא ראיתם, לא שמעתם, לא ידעתם) -
https://www.inss.org.il/he/publication/august-2024/
65% מהישראלים חושבים שאסור להעמיד לדין את החיילים *גם אם יימצא שיש בסיס לחשדות אונס*.
תתעוררו. אתם חיים במדינת רוצחים, אנסים, וכאלה שתומכים ברוצחים ואנסים.
65% מהישראלים חושבים שאסור להעמיד לדין את החיילים *גם אם יימצא שיש בסיס לחשדות אונס*.
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
אולי כי הוא עוקב אחרי עמודים מהללי טרור?
גם טועמה ערבי ובחיים לא פקפקתי בו
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
וואו, תודה,הגלמוד מלוד כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:05 לא שאני יודע מה הפואנטה להתווכח עם אנשים שמסרבים לקבל את המציאות, אבל בגלל שפקפקו פה על הסקר (שכמובן, לא ראיתם, לא שמעתם, לא ידעתם) -
סקר מרתק (כולו) ובעיקר עצוב וטרגי.
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
בסקר הזה, 21 יותר מטריד אותי מ 14
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
זה לא מה שהסקר הזה אומר.הגלמוד מלוד כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:05
אז לא רק שרשמת 70% קודם גם סילפת את המסקנה מהסקר, פנטזיונר.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
לפי הסקר כמעט חצי מהנשאלים הערבים גם לא חושבים שצריך להעמיד אותם לדיןהגלמוד מלוד כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 17:05 לא שאני יודע מה הפואנטה להתווכח עם אנשים שמסרבים לקבל את המציאות, אבל בגלל שפקפקו פה על הסקר (שכמובן, לא ראיתם, לא שמעתם, לא ידעתם) -
-
- קיבל.ה 331 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
תגיד רדפוקס, אתה לא יודע שאם מישהו בעד להעלות אותם לדין משמעתי **בלבד** זה אומר שהוא נגד להעמיד אותם לדין פלילי?
הניסוח אפילו יותר ברור מזה, לא צריך לעשות פה תרגילים בלוגיקה או בלשון: כשהאפשרויות הן "דין פלילי" ולעומת זאת "הליך משמעתי **בלבד**" לא ברור לך הניגוד פה?
בני, מבין הערבים שיש להם דעה בנושא, שמונים אחוז בעד העמדה לדין פלילי. מבין היהודים רק רבע.
בנוסף, למעשה, גלמוד אכן טעה בציטוט בשאלה, אבל דווקא לטובתכם ולרעתו. הנשאלים לא אמרו שהם נגד העמדה לדין "גם אם" יש בסיס לחשדות אלא "אם", כלומר בהנחה שיש.
ועוד משהו, אאל"ט הדין הפלילי שמדובר עליו פה הוא לא דין פלילי "אמיתי" אלא משפט פלילי צבאי (כזה שמקבלים בו 18 חודשים על הריגה במקרה סופר מתוקשר).
הניסוח אפילו יותר ברור מזה, לא צריך לעשות פה תרגילים בלוגיקה או בלשון: כשהאפשרויות הן "דין פלילי" ולעומת זאת "הליך משמעתי **בלבד**" לא ברור לך הניגוד פה?
בני, מבין הערבים שיש להם דעה בנושא, שמונים אחוז בעד העמדה לדין פלילי. מבין היהודים רק רבע.
בנוסף, למעשה, גלמוד אכן טעה בציטוט בשאלה, אבל דווקא לטובתכם ולרעתו. הנשאלים לא אמרו שהם נגד העמדה לדין "גם אם" יש בסיס לחשדות אלא "אם", כלומר בהנחה שיש.
ועוד משהו, אאל"ט הדין הפלילי שמדובר עליו פה הוא לא דין פלילי "אמיתי" אלא משפט פלילי צבאי (כזה שמקבלים בו 18 חודשים על הריגה במקרה סופר מתוקשר).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
לא ממש לא, בהינתן ונתנו בסקר אופציה מקלה אבל שהיא כן סוג של ענישה לא אומר שכל אלו שבחרו את האופציה הזאת היו מעדיפים לפטור אותם מהעמדה לדין מאשר להעמידם לדין פלילי בהינתן שתי אופציות בינאריות בלבד.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
https://archive.md/Vf2cw
שער 5 של הפועל תל אביב נטש את ערכיו וביצע משפט שדה לאומני. המלחמה הפילה את המעוז האחרון
בישראל של 2024 שריקות בוז לשחקן ערבי על רקע פוליטי הן לא מחזה נדיר, אבל אצל הפועל תל אביב זה חסר תקדים.
יזן נאסר, שכל חטאו היה מעקב אחרי עמודי אינסטגרם פלסטיניים, ספג את גזר הדין ש-11 חודשי מלחמה ייצרו
שער 5 של הפועל תל אביב נטש את ערכיו וביצע משפט שדה לאומני. המלחמה הפילה את המעוז האחרון
בישראל של 2024 שריקות בוז לשחקן ערבי על רקע פוליטי הן לא מחזה נדיר, אבל אצל הפועל תל אביב זה חסר תקדים.
יזן נאסר, שכל חטאו היה מעקב אחרי עמודי אינסטגרם פלסטיניים, ספג את גזר הדין ש-11 חודשי מלחמה ייצרו
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
لا إله
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
השאלה כללה את כל האופציות שקיימות במציאות.
לא מבין מה הטעם לדון בדמיונות. (קודם היית ממש נגד זה, לא?)
במציאות הקיימת בישראל, אלה האופציות, וכמו שגלמוד כתב, הרוב הגדול למדי מקרב המשיבים היהודים רוצה לשלוח אותם לדיון משמעתי אצל המפקד שלהם במקום למשפט כמעט-אמיתי.
לא נראה לי שצריך תואר מתקדם באנתרופולגיה כדי להבין מה קורה פה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 426 לייקים
כל כך הרבה מילים בשביל לא להתמודד עם העובדה ש65% מהישראלים פשוט מאוד בעד אונס פלסטינאים
"I never thought leopards would eat MY face", sobs woman who voted for the Leopards Eating People's Faces Party
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מסתבר שכל מיני פרוגרסיבים פשוט בעד מאוד שימוש בסמים קשים וגנבות "קלות" מחנויות כי הם קידמו מדיניות אי הפללה של עבירות כאלה.
וכמובן שכל מי שמתנגד לענישה של הורים ששכחו את הילד שלהם ברכב פשוט בעד מאוד לחנוק תינוקות למוות.
ופטור מאחריות פלילית לילדים? זה להיות פשוט בעד מאוד שהם יבצעו פשעים.
וכמובן שכל מי שמתנגד לענישה של הורים ששכחו את הילד שלהם ברכב פשוט בעד מאוד לחנוק תינוקות למוות.
ופטור מאחריות פלילית לילדים? זה להיות פשוט בעד מאוד שהם יבצעו פשעים.
-
- קיבל.ה 17 לייקים
אתה לא חושב שצפייה באל ג'זירה היא לא בדיוק אובייקטיבית בדיוק באותה מידה? אתה אומר שאנשים פה צורכים חדשות רק מהערוצים הישראלים בזמן שאתה צורך חדשות מערוצים שהם בבירור נגד ישראלים.tamiror כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 11:57זו גם החוויה שלי. לא שזה הפתיע אותי, אבל גם פלסטינים שלחו הודעות לדרוש לשלום משפחתי. עצם השאלה מראה באיזה סחרור החברה הישראלית נמצאת. הגענו למצב שהברירה היחידה אי או לתמוך בחמאס ובכל מעשיו או בטבח בעזה, דיכוטומיה שנוצרה בישראל בה כל מי שמבקר את הפשעים של המדינה הוא בוגד תומך טרור.teknoboy כתב: ↑17 ספטמבר 2024, 03:56אף אחד מהאנשים האלה לא הצדיק את זה. להפך, כולם היו מזועזעים.
אני ממליץ לפתוח אל ג'זירה באנגלית ולראות דיווח שהוא לא רק פרופגנדה ודקלום של השקרים הגסים של דובר צה"ל (יש ביוטיוב). כמובן שיש לערוץ אג'נדה ברורה אבל גם יש שם סטנדרט עיתונאי שמזמן אין בארץ. תראו הכל בעין ביקורתית מצידי אבל לפחות תראו, שיהיה לכם מושג מה רואים בעולם שישראל מעוללת בעזה ובכלל.
הפרופוגנדה נגד היהודים תמיד הייתה ותמיד תהיה. פעם היינו מפיצי מחלות, פעם שולטים בכספים, היום עושים "רצח עם"
אנחנו "פושעים" אבל העזתים שנכנסו לארץ, אנסו ובזזו. אלפי אזרחים... מה הם?
המחבלים החמאסים שיורים טילים לאוכלוסיה אזרחית מתוך אוהבלים של עקורים... מה הם?
השנאה העצמית שלך לעם שלך מעוורת אותך. תמיד היו כמוך ותמיד יהיו..
-
- קיבל.ה 939 לייקים
המקרה הנ"ל מדבר על מחבל נוחבה (ששקול בציבור הישראלי לחייל s.s ובצדק), לא על פלסטינים בכללי. אתה מערבב ועושה כאן דמגוגיה.הגלמוד מלוד כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 01:52 כל כך הרבה מילים בשביל לא להתמודד עם העובדה ש65% מהישראלים פשוט מאוד בעד אונס פלסטינאים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הבן אדם רשם שחיילי צה״ל אונסים ורוצחים ילדים באופן סיסטמטי, נראה לי שהדמגוגיה שציינת היא הקטנה שבפנטזיותיו.אדום כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 11:12המקרה הנ"ל מדבר על מחבל נוחבה (ששקול בציבור הישראלי לחייל s.s ובצדק), לא על פלסטינים בכללי. אתה מערבב ועושה כאן דמגוגיה.הגלמוד מלוד כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 01:52 כל כך הרבה מילים בשביל לא להתמודד עם העובדה ש65% מהישראלים פשוט מאוד בעד אונס פלסטינאים
-
- קיבל.ה 426 לייקים
משהו אומר לי שהסיבה שאתם מתווכחים על סמנטיקות זה כי אתם חלק מה65% שבעד רצח ואונס פלסטינאים
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
ברור. איך עלית עלינו ?הגלמוד מלוד כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:04 משהו אומר לי שהסיבה שאתם מתווכחים על סמנטיקות זה כי אתם חלק מה65% שבעד רצח ואונס פלסטינאים
דרך אגב, הסקר מדבר רק על אונס (וגם זה רק על מקרה ספציפי שלא הוכח עדיין). איך החלטת שאותם 65% תומכים גם ברצח ?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
אנחנו מתווכחים על הסמנטיקה של הסקר שלך רק כי זה הדבר היחיד שטקנובוי היה מסוגל לעמוד מאחוריו בניגוד לשאר ההבלים שרשמת שאפילו הוא לא יכול לתמוך בהם.
אגב, אם אתה רוצה עוד קצת סמנטיקה - אז לא מדובר באינוס אלא במעשה סדום.
אגב, אם אתה רוצה עוד קצת סמנטיקה - אז לא מדובר באינוס אלא במעשה סדום.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
אתה אישית הסברת לי לא פעם שזה בסדר שצה"ל הורג אלפי ילדים.בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:16ברור. איך עלית עלינו ?הגלמוד מלוד כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:04 משהו אומר לי שהסיבה שאתם מתווכחים על סמנטיקות זה כי אתם חלק מה65% שבעד רצח ואונס פלסטינאים
דרך אגב, הסקר מדבר רק על אונס (וגם זה רק על מקרה ספציפי שלא הוכח עדיין). איך החלטת שאותם 65% תומכים גם ברצח ?
אפילו הגדלת לעשות וכתבת פעם שעוד כמה אלפי ילדים מתים זה לא הבדל מהותי.
אז אפשר להיכנס לסמנטיקה של תומך\מקבל-כמובן-מאליו או של הורג\רוצח, אבל בשביל מה?
אתה לא בדיוק מגדיר את עצמך כימין קיצוני, אם אני זוכר נכון. כמה אחוז מהישראלים היהודים יותר ימנים ממך? חמישים? שישים? שבעים?
כל אלה מן הסתם גם מתעצבנים על כל מי שמזכיר את העובדה שישראל חתומה על אלפי ילדים מתים ו\או מצדיקים את המוות שלהם ו\או מאשימים בו את כל העולם חוץ מאת מי שגרם לו ו\או <הכנס כאן תירוץ כלשהו שנועד להסוות את זה שזה לא מפריע להם בשום צורה>.
עריכה: נזכרתי שבתחילת המלחמה כתבת לי שמבחינת 99% מהישראלים השאלה היחידה היא האם להשמיד את עזה עם אטום או עם נאפל"ם.
עכשיו פתאום אי אפשר למצוא שני שליש שחושבים שזה בסדר להרוג ילדים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
1. מעולם לא הסברתי לך את זה כי זה לא בסדר. במלחמה (כל מלחמה אי פעם על גבי הגלובוס) נהרגים גם ילדים. כאשר המלחמה היא לא בין שני צבאות בחזית אלא כשארגון טרורteknoboy כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 16:27אתה אישית הסברת לי לא פעם שזה בסדר שצה"ל הורג אלפי ילדים.בני12 כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:16ברור. איך עלית עלינו ?הגלמוד מלוד כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 15:04 משהו אומר לי שהסיבה שאתם מתווכחים על סמנטיקות זה כי אתם חלק מה65% שבעד רצח ואונס פלסטינאים
אפילו הגדלת לעשות וכתבת פעם שעוד כמה אלפי ילדים מתים זה לא הבדל מהותי.
אז אפשר להיכנס לסמנטיקה של תומך\מקבל-כמובן-מאליו או של הורג\רוצח, אבל בשביל מה?
אתה לא בדיוק מגדיר את עצמך כימין קיצוני, אם אני זוכר נכון. כמה אחוז מהישראלים היהודים יותר ימנים ממך? חמישים? שישים? שבעים?
כל אלה מן הסתם גם מתעצבנים על כל מי שמזכיר את העובדה שישראל חתומה על אלפי ילדים מתים ו\או מצדיקים את המוות שלהם ו\או מאשימים בו את כל העולם חוץ מאת מי שגרם לו ו\או <הכנס כאן תירוץ כלשהו שנועד להסוות את זה שזה לא מפריע להם בשום צורה>.
נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית אזי נהרגים הרבה יותר ילדים. אפילו אמנת ז'נבה מפילה במקרים כאלה את האחריות על מי שמתחבא בתוך האוכלוסיה.
אולי תמליץ לחמאס להלחם צבא מול צבא ואז נראה אם כמות הילדים ההרוגים תשאר אותו דבר (כפי שטוען הגלמוד מלוד כי אנחנו רק מחפשים לרצוח ילדים) או תרד
2. כבר אז ניסית לטפול עלי את השקר העלוב הזה (איזה באסה שיש מנגנון חיפוש בפורום)
וגם עניתי לך עליו שם. הדיון שם היה בכלל על כתבה שקרית שהבאת שטענה שצה"ל הגדיל את האישור לנזק אגבי בגלל תוכנת ה-AI והראיתי לך (יחד עם אחרים) שזה קשקוש.
התגובה הזאת עדיין בתוקף - אתה אדם עלוב2. כמה עלוב.
אתה לא טפש ואתה יודע טוב מאד שאני התכוונתי לכך שעוד כמה אלפי הרוגים לא ישנה את הסטטיסטיקה הכללית של יחס גברים/נשים/ילדים ושגם אם כל ההרוגים יהיו ילדים עדיין נעלה מממוצע של 1.3 ילדים למשפחה ל-2 ילדים למשפחה שזה עדיין נמוך ביותר מממוצע הילדים למשפחה בעזה שעומד על 5 אבל לא הצלחת להתאפק. גבר גבר
3. אנחנו מפילים את האחריות בדיוק על מי שאחראי - החמאס.
מכיר התאבדות באמצעות שוטר? השוטר אחראי במקרה הזה למוות ? אז חמאס נוקט בשיטת הרג ילדים באמצעות צה"ל
אם היית מראה שצה"ל כארגון מכוון להרג ילדים אולי היה לנו על מה לדבר אבל מעולם לא הצלחת (אתה או חבריך) להראות את זה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
1. אתה מתחיל מלהגיד שזה לא בסדר ואז עובר ללהסביר לי למה זה בסדר, לא אשמת ישראל, בכלל לא קשור אליה וכו' וכו', ועל הדרך מעוות את המספרים: באיזה מלחמות בדיוק שליש מההרוגים הם ילדים? אפילו חמאס ב-7.10 הצליח להרוג פחות ילדים באחוזים, ולא תגיד שהם דוגמה לאנושיות מופלגת.
2. איך הבדל של כמה אלפי ילדים הרוגים לא ישנה את הסטטיסטיקה?
אמרת בזמנו שגם אם מתוך אלפי גופות קבורות מאה אחוז יהיו ילדים (במקום השליש פלוס מינוס מבין המדווחים) זה לא ישנה כלום.
כמה מדווחים היו אז? 35,000? אתה לא רואה הבדל בין 12K מתוך 35K לבין 19K מתוך 42K?
אגב חבל שלא המשכת לצטט מאותו דיון, כי התברר מעט אחרי ההודעה שאתה מצטט ממנה (ומשום מה לא טרחת להביא את הלינק) שאתה מדבר שטויות - מחשב חישובים לא רלוונטיים על סמך מספרים מדומינים כדי להגיע ל"מסקנה" שהנחת מראש.
לגבי 3: יש איזשהו שלב שבו "לא התכוונתי" כבר פחות מעניין. נגיד את האלף ילדים הראשונים אולי אף אחד לא שם לב שילדים מתים, אבל באיזשהו שלב זה כבר תירוץ.
יפה שכדי לסתור את הטענה שלי - שהיחס שלך למוות של ילדים פלסטינים הוא איפשהו בטווח שבין הכחשה להשלכת אחריות לתמיכה, אתה נותן תערובת של שני הראשונים.
ואחרון חביב - איכשהו פספסת את התוספת שהוספתי בעריכה
אמרת בזמנו שגם אם מתוך אלפי גופות קבורות מאה אחוז יהיו ילדים (במקום השליש פלוס מינוס מבין המדווחים) זה לא ישנה כלום.
כמה מדווחים היו אז? 35,000? אתה לא רואה הבדל בין 12K מתוך 35K לבין 19K מתוך 42K?
אגב חבל שלא המשכת לצטט מאותו דיון, כי התברר מעט אחרי ההודעה שאתה מצטט ממנה (ומשום מה לא טרחת להביא את הלינק) שאתה מדבר שטויות - מחשב חישובים לא רלוונטיים על סמך מספרים מדומינים כדי להגיע ל"מסקנה" שהנחת מראש.
לגבי 3: יש איזשהו שלב שבו "לא התכוונתי" כבר פחות מעניין. נגיד את האלף ילדים הראשונים אולי אף אחד לא שם לב שילדים מתים, אבל באיזשהו שלב זה כבר תירוץ.
יפה שכדי לסתור את הטענה שלי - שהיחס שלך למוות של ילדים פלסטינים הוא איפשהו בטווח שבין הכחשה להשלכת אחריות לתמיכה, אתה נותן תערובת של שני הראשונים.
ואחרון חביב - איכשהו פספסת את התוספת שהוספתי בעריכה
עריכה: נזכרתי שבתחילת המלחמה כתבת לי שמבחינת 99% מהישראלים השאלה היחידה היא האם להשמיד את עזה עם אטום או עם נאפל"ם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1823 לייקים
בקיצור, אם המטרה שלך בהודעה הזאת הייתה להוכיח שגלמוד טועה ושלישראלים בעצם ממש מפריע שנהרגים ילדים - קצת ירית לעצמך ברגל, אבל אל תיתן לי להפריע לך.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
ולגבי תוספת העריכה שלך.
ניסיתי אז להסביר לך את הלך הרוח והדם הרותח של התושבים בישראל לעומת אנשים מנותקים שחיים בחו"ל.
העובדה ששום דבר כזה לא בוצע רק מראה שהגלמוד מלוד טועה.
ב-7 באוקטובר היתה לגיטימציה (גם עולמית) להרג של מאות אלפי פלסטינים - זה לא קרה
ניסיתי אז להסביר לך את הלך הרוח והדם הרותח של התושבים בישראל לעומת אנשים מנותקים שחיים בחו"ל.
העובדה ששום דבר כזה לא בוצע רק מראה שהגלמוד מלוד טועה.
ב-7 באוקטובר היתה לגיטימציה (גם עולמית) להרג של מאות אלפי פלסטינים - זה לא קרה
חלאס עם כל החארטות.
בן אדן שעוקב אחרי עמוד שנאה למדינת ישראל לא עוקב סתם בטעות, הוא וכמו הרבה ערבים ישראלים חושבים אותו דבר ורוצים אותו דבר. הוא פשוט נתפס על חם זה הכל.
הוא שחקן טוב לפי מה שראיתי, לא אשרוק לו בוז, וגם לא אהיה מעריץ שלו. שיבוא יתן תנשמה להפועל יעלה אותם ליגה ומבחינתי שימשיך בחיים שלו.
בן אדן שעוקב אחרי עמוד שנאה למדינת ישראל לא עוקב סתם בטעות, הוא וכמו הרבה ערבים ישראלים חושבים אותו דבר ורוצים אותו דבר. הוא פשוט נתפס על חם זה הכל.
הוא שחקן טוב לפי מה שראיתי, לא אשרוק לו בוז, וגם לא אהיה מעריץ שלו. שיבוא יתן תנשמה להפועל יעלה אותם ליגה ומבחינתי שימשיך בחיים שלו.
-
- קיבל.ה 1605 לייקים
1. אני מתחיל בלאמר שזה לא בסדר ועובר להסביר לך למה זה עדיין קורה.teknoboy כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 17:31 1. אתה מתחיל מלהגיד שזה לא בסדר ואז עובר ללהסביר לי למה זה בסדר, לא אשמת ישראל, בכלל לא קשור אליה וכו' וכו', ועל הדרך מעוות את המספרים: באיזה מלחמות בדיוק שליש מההרוגים הם ילדים? אפילו חמאס ב-7.10 הצליח להרוג פחות ילדים באחוזים, ולא תגיד שהם דוגמה לאנושיות מופלגת.
ואחרון חביב - איכשהו פספסת את התוספת שהוספתי בעריכהעריכה: נזכרתי שבתחילת המלחמה כתבת לי שמבחינת 99% מהישראלים השאלה היחידה היא האם להשמיד את עזה עם אטום או עם נאפל"ם.
מכיוון שכנראה הבנת הנקרא שלך לוקה אני אדגיש לך את תשובתי
כאשר המלחמה היא לא בין שני צבאות בחזית אלא כשארגון טרור נלחם מתוך אוכלוסיה אזרחית אזי נהרגים הרבה יותר ילדים
ובנוגע לאחוזים אצל החמאס, איציק שאל בזמנו את אותה שאלה, הסברתי לו והוא קבל את התשובה (אתה יכול ללכת לחפש אותה)
2. שוב אתה מוציא מהקשר.
הנה הציטוט המדויק:
הנושא היה שאם צה"ל ניסה לחסל משפחות שלמות (בהתעלמות מהנזק האגבי) הרי שהיו אמורים להיות הרבה יותר ילדים מתים ושגם אם כל המתים הקבורים היו ילדים עדיין היו אמורים להיות הרבה יותר ילדים מתים יחסית (אם צה"ל אכן היה שם לו למטרה להרוג כמה שיותר ילדים כמו שהגלמוד מלוד ואתה טוענים).גם אם יש כמה אלפים שעדיין קבורים ואפילו אם יתברר שכל האלפים האלה הם ילדים זה לא ישנה מהותית את הסטטיסטיקה.
עדיין טוענים בכתבה שנהרגו משפחות שלמות (הרי האישור לנזק אגבי גדול נבע מזה שהפעיל היה בביתו עם משפחתו) אבל בפועל יש כאן פחות משני ילדים בממוצע למשפחה.
אני הייתי מצפה שיהיו כ-5 ילדים למשפחה (שזה הממוצע בעזה) ולא 1.3
הערת אגב, אפילו האו"ם כבר הוריד בחצי את כמות הילדים המתים במספרים שלך מ-12K ל-6K.
להיפך הדיון אחר כך רק הוכיח שאני צדקתי ואתה קשקשת אבל ברגע ש-D&3 הביא שם את החישובים עברתם לדברים אחרים
3. החמאס דווקא מאד מתכוון שיהרגו כמה שיותר ילדים. זאת אחת ממטרות הלחימה שלו
-
- קיבל.ה 948 לייקים
אני מניח שעברת על העמוד הזה שאתה יודע שזה עמוד שנאה למדינת ישראל?tormenta כתב: ↑18 ספטמבר 2024, 17:45 חלאס עם כל החארטות.
יאללה הביתה!!!