אלון1 כתב: ↑13 נובמבר 2024, 17:26
לא יודע מה רוצים ממנו אני מאד מחבב תבחורציק הזה
נכון הוא לא יודע לעבור עמוד
אבל אני יכול למנות לכם עשרות חלוצים שלא מסוגלים לתת פס מדוייק ל2 מטר
הוא לא שחקן שייצר לעצמו מצבים
התפקיד שלו זה להיות ב16
לנגוח לשער
לבעוט לשער
להיות קיר
ולתת גולים
ועם אני לא טועה יש לו יותר גולים מכולם בקבוצה
ועם היה משחק יותר דקות אני מאמין שהיה מבקיע עוד
א. רוטמן למרבה הבדיחה מלך השערים שלנו עם
5 שערים, אחריו מקאריץ וטוריאל עם 4
ב. הוא לא כזה חלוץ רע פשוט דגו לא משחק איתו נכון, הוא לא מתאים לשיטת המשחק של דגו
לירון האדום כתב: ↑13 נובמבר 2024, 20:06
א. רוטמן למרבה הבדיחה מלך השערים שלנו עם
5 שערים, אחריו מקאריץ וטוריאל עם 4
ב. הוא לא כזה חלוץ רע פשוט דגו לא משחק איתו נכון, הוא לא מתאים לשיטת המשחק של דגו
Red_man כתב: ↑29 נובמבר 2024, 16:52
יש לו חסרונות אין ספק אבל הבן אדם מצליח לשים את הכדור ברשת. אסור לו לשחק מחוץ ל16 הוא צריך לקבל כדור לנגיחה ולבעוט ישר זהו
כרגע אפשר לומר שהוא עלה קצת במדד התרומה מהזרים שיש לנו, אבל בגדול את כולם הייתי מחליף.
כל הזרים צריכים ללכת הביתה בינואר אם באמת יש לנו בעל בית שמגיע להשקיע ולקדם את הקבוצה
הם לא מספיק טובים לליגה לאומית ברמה של סונגה, טאבי, סלמי ובדיבנגה של בני יהודה
מבחינתי הוא קנה את מקומו בטח בהרכב וגם לדעתי להמשך העונה. אם יצליחו להביא חיזוק לקישור ולמצוא פיתרון לאגף של רוטמן החלש, אז זה שחקן שישים אחוזים טובים מכדורים שיקבל.
מעבר לזה, יש לי חולשה לאטרף היוגוסלבי הזה שהראה היום.
בזמן ה2-1 שרוב רובם של השחקנים נראו שפופים ובחרדה לאכזב, הוא נכנס, הדליק את הקהל והיה עם הרבה אטרף בגישה. ככה צריך.
נערך לאחרונה על ידי dino ב 10 ינואר 2025, 17:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
תרשמו, אם משחררים אותו לא יצליחו להביא שחקן יותר טוב ממנו.
תסתכלו על השער האחרון. זה שער של חיית רחבה. עומד 18 מטר מהשער מעביר הצידה לרוי קורין ורץ לקבל מסירה לגול.
והנגיחה? כמה שחקנים מסוגלים לנגוח ככה?
תסתכלו על השערים של האווירון. רובם כמו השערים של מקאריץ'
תחזקו את הקישור ותראו ממנו הרבה יותר גולים.
אין ספק שהוא השחקן שיכול לשחק חלוץ הכי טוב בסגל.
לא חושב שהוא שחקן טוב, אבל שיניתי את דעתי ואני חושב שעדיף להשאיר אותו.
שוב לא כי הוא גדול (הוא מרגש ומאוד רוצה ואיכפתי בסיטואציה מאוד לא פשוטה מבחינתו), אלא כי הוא כן נותן גולים פה ושם, ואפשר להביא חלוץ ישראלי לידו.
להביא עכשיו איזה חלוץ מהליגה המונטנגרית זה בסבירות לא רעה שחקן שיהיה לא יותר טוב ממנו.
טכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2025, 18:25
אין ספק שהוא השחקן שיכול לשחק חלוץ הכי טוב בסגל.
לא חושב שהוא שחקן טוב, אבל שיניתי את דעתי ואני חושב שעדיף להשאיר אותו.
שוב לא כי הוא גדול (הוא מרגש ומאוד רוצה ואיכפתי בסיטואציה מאוד לא פשוטה מבחינתו), אלא כי הוא כן נותן גולים פה ושם, ואפשר להביא חלוץ ישראלי לידו.
להביא עכשיו איזה חלוץ מהליגה המונטנגרית זה בסבירות לא רעה שחקן שיהיה לא יותר טוב ממנו.
לא חושב שהוא מספיק טוב לליגת העל, אבל אני חושב שהסבירות שנביא עכשיו איזה חלוץ מבולגריה או רומניה שייתן 14 שערים עד סוף העונה היא נמוכה מאוד, לא יודע.
אצלו אני יודע שאני אקבל נניח 4-6, ואולי אפשר ללכת עם זה, ולהביא לידו חלוץ ישראלי.
יאמר לזכותו מאוד שהוא מאוד רוצה ואיכפתי. נכנס כבר חודש חילוף על שחקן גמור ומביא שפת גוף וגישה לגמרי חיובית.
היום המהפך זה הוא.
טכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2025, 18:41
לא חושב שהוא מספיק טוב לליגת העל, אבל אני חושב שהסבירות שנביא עכשיו איזה חלוץ מבולגריה או רומניה שייתן 14 שערים עד סוף העונה היא נמוכה מאוד, לא יודע.
אצלו אני יודע שאני אקבל נניח 4-6, ואולי אפשר ללכת עם זה, ולהביא לידו חלוץ ישראלי.
יאמר לזכותו מאוד שהוא מאוד רוצה ואיכפתי. נכנס כבר חודש חילוף על שחקן גמור ומביא שפת גוף וגישה לגמרי חיובית.
היום המהפך זה הוא.
ברור שזה תלוי איזה שחקן תביא, אני יוצא מנקודת הנחה שהביאו סקאוט רציני ושמוכנים להשקיע כסף ובמקרה הזה כן אפשרי לפגוע בחלוץ שיהיה טוב גם לשנה הבאה.
טכנית לארז כתב: ↑10 ינואר 2025, 18:41
היום המהפך זה הוא.
ברור שזה תלוי איזה שחקן תביא, אני יוצא מנקודת הנחה שהביאו סקאוט רציני ושמוכנים להשקיע כסף ובמקרה הזה כן אפשרי לפגוע בחלוץ שיהיה טוב גם לשנה הבאה.
אם אתה אומר לי שיש מצב טוב להביא חלוץ שייתן דו ספרתי מהרגע שיהיה פה, אז אני אצדיק את שחרור מקאריץ'.
ברמה האישית זה יבאס אותי כי אני אוהב אותו. היום הגישה שלו הייתה מעולה.