איש ויינרייט
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 190 לייקים
מתלהבים ממנו פה כי קוראים לו איש, ויש לו עיניים יפות, אבל הוא חלש ביותר, ביחס לשכר שלו הוא אחת הנפילות הגדולות בכדורסל הישראלי בעשור האחרון. 750 אלף על כלום,.. אפילו פלטין טוב ממנו. אם היה לנו 3 איכותי במקומו היינו קבוצה על גבול המושלמת ביורוקאפ.. נקווה לפחות שאיטודיס הבין את זה גם ולא ירשום אותו יותר במשחקים חשובים בליגה.
- Daniel
- קיבל.ה 139 לייקים
טוב אחיlior777 כתב:מתלהבים ממנו פה כי קוראים לו איש, ויש לו עיניים יפות, אבל הוא חלש ביותר, ביחס לשכר שלו הוא אחת הנפילות הגדולות בכדורסל הישראלי בעשור האחרון. 750 אלף על כלום,.. אפילו פלטין טוב ממנו. אם היה לנו 3 איכותי במקומו היינו קבוצה על גבול המושלמת ביורוקאפ.. נקווה לפחות שאיטודיס הבין את זה גם ולא ירשום אותו יותר במשחקים חשובים בליגה.
גם אמרת את זה על בלייקני.
ביורוקאפ יש לו השפעה אדירה בכל מה שקשור במשחק ההגנה.
לליגה לא באמת צריך אותו כי יש את בלייזר לעבודה השחורה ועדיף סקורר כמו בלייקני.
״אחת הנפילות הגדולות בכדורסל הישראלי״
נו באמת כמה שטויות אפשר לכתוב?
-
- קיבל.ה 190 לייקים
חחח אתה הוזה? איפה בדיוק כתבתי את זה על בלייקני יא ליצן? אל תמציא דברים. אני מהראשונים פה שכתבתי שבלייקני זאת החתמה מעולה, ושהוא עוד יהיה יותר טוב מפוסטר. אתה מוזמן לחפש בהודעות שלי, ולראות מה כתבתי על בלייקני.Daniel כתב: ↑08 ינואר 2025, 02:26טוב אחיlior777 כתב:מתלהבים ממנו פה כי קוראים לו איש, ויש לו עיניים יפות, אבל הוא חלש ביותר, ביחס לשכר שלו הוא אחת הנפילות הגדולות בכדורסל הישראלי בעשור האחרון. 750 אלף על כלום,.. אפילו פלטין טוב ממנו. אם היה לנו 3 איכותי במקומו היינו קבוצה על גבול המושלמת ביורוקאפ.. נקווה לפחות שאיטודיס הבין את זה גם ולא ירשום אותו יותר במשחקים חשובים בליגה.
גם אמרת את זה על בלייקני.
ביורוקאפ יש לו השפעה אדירה בכל מה שקשור במשחק ההגנה.
לליגה לא באמת צריך אותו כי יש את בלייזר לעבודה השחורה ועדיף סקורר כמו בלייקני.
״אחת הנפילות הגדולות בכדורסל הישראלי״
נו באמת כמה שטויות אפשר לכתוב?
לגבי איש, כן אחת הנפילות ביחס לשכר. אם היה מקבל 200 אלף אז בסדר. 750 אלף זה שכר של שחקן יורוליג מוביל בקבוצות יורוליג בינוניות.. אתה לא יכול להחזיק שחקן עם שכר כזה שנותן לך הגנה סבירה ואפס תרומה התקפית עם אחוזים רעים כאלה מכל הטווחים, ובוא נהיה כנים הוא לא איזה עילוי הגנתית כמו נגיד שהיה את קינזי בזמנו בהפועל ים.. להבא תכבד גם דעות של אחרים ואל תמציא דברים, לא כל מי שחושב אחרת ממך כותב שטויות.
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
אמרתי בעבר, ואמשיך להגיד, גם אם הוא לא קולע נקודה, אני שם אותו בחמישיית הזרים שלי לגמר.
בסופו של דבר, לטעמי, הוא יהיה ההבדל בין תואר לבין כלום ושום דבר השנה.
בסופו של דבר, לטעמי, הוא יהיה ההבדל בין תואר לבין כלום ושום דבר השנה.
- סומך
- קיבל.ה 1322 לייקים
דווקא איטודיס התעקש לציין את תרומתו ספציפית בראיון לאחר המשחק.
אבל מי זה איטודיס לעומת מוח הכדורסל ליאור777
אבל מי זה איטודיס לעומת מוח הכדורסל ליאור777
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- הפועל
- קיבל.ה 1707 לייקים
- יצירת קשר:
אני לא יודע להסביר את זה, אבל מרגיש שכשהוא על המגרש האינטנסיביות והאינטליגניציה שלנו בהגנה עולות בדרגה אחת לפחות.
נעשינו לנטל, אנו וזיכרונותינו, ובסופו של דבר נמכרנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
היינו של ההסתדרות, אבל עכשיו כבר לא
איש אחד, מוישה, בא וקנה אותנו
-
- קיבל.ה 437 לייקים
-
- קיבל.ה 195 לייקים
- מילפורד
- קיבל.ה 2314 לייקים
הבנתי שמחק את זה , בטח לא הבין על מה מדובר…
-
- קיבל.ה 437 לייקים
הוא לא כתב שום דבר רע שם, סתם אנשים מפרשים את זה כאילו זה קשור ליד אליהו ספציפית ואיבדו את זה כאילו לא קראו ציוצים של אמריקאים אף פעם, אנשים חולי נפש.
-
- קיבל.ה 195 לייקים
-
- קיבל.ה 110 לייקים
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
ניסה להכניס הייפ, לא הבין את גודל האירוע
הציוץ אכן מיותר אבל מי שמקלל אותו סתם בא לחפש איפה להוציא אגרסיות במקור כל כך חיובי כמו איש
הציוץ אכן מיותר אבל מי שמקלל אותו סתם בא לחפש איפה להוציא אגרסיות במקור כל כך חיובי כמו איש
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
מעבר לכל הדברים שצויינו פה , העובדה שהוא יכול לשחק גם 4 וגם 3 ,זה יתרון גדול.
אם הוא לא מולבש לליגה וכיוון שמוטלי וקבוקלו מחלקים את עמדה חמש , אז נשארים עם תומר ועוז על עמדה 4 שזה יכול להיות בעייתי מול 4 דומיננטי
מצד שני אם הוא בפנים צריך לנפות את אחד מהצמד פוסטר/בלייקני
נראה עם איזה הרכב יעלו בשבת
אם הוא לא מולבש לליגה וכיוון שמוטלי וקבוקלו מחלקים את עמדה חמש , אז נשארים עם תומר ועוז על עמדה 4 שזה יכול להיות בעייתי מול 4 דומיננטי
מצד שני אם הוא בפנים צריך לנפות את אחד מהצמד פוסטר/בלייקני
נראה עם איזה הרכב יעלו בשבת
-
- קיבל.ה 1070 לייקים
מה מיותר בציוץ? לנסות להלהיב את הקהל להגיע למשחק? ככה זה בתרבות האמריקאית ואין בזה שום דבר פסולאייבר דה-בונלס כתב: ↑08 ינואר 2025, 19:12 ניסה להכניס הייפ, לא הבין את גודל האירוע
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
Xavi כתב:מה מיותר בציוץ? לנסות להלהיב את הקהל להגיע למשחק? ככה זה בתרבות האמריקאית ואין בזה שום דבר פסולאייבר דה-בונלס כתב: ↑08 ינואר 2025, 19:12 ניסה להכניס הייפ, לא הבין את גודל האירוע

לגמרי, בא בטוב אחושרמוטה טוב, מי שחיפש ימצא, מה לו ולטמטום בקהל האוהדים.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
-
- קיבל.ה 195 לייקים
הציוץ של פוליטי כבר הפך את איש לשליח של ינאיגביזון כתב: ↑08 ינואר 2025, 19:43Xavi כתב:מה מיותר בציוץ? לנסות להלהיב את הקהל להגיע למשחק? ככה זה בתרבות האמריקאית ואין בזה שום דבר פסולאייבר דה-בונלס כתב: ↑08 ינואר 2025, 19:12 ניסה להכניס הייפ, לא הבין את גודל האירוע
לגמרי, בא בטוב אחושרמוטה טוב, מי שחיפש ימצא, מה לו ולטמטום בקהל האוהדים.
נרדפים על מלא
- Red Wolf
- קיבל.ה 801 לייקים
-
- קיבל.ה 1178 לייקים
-
- קיבל.ה 129 לייקים
הזר שאני הכי אוהב בשנים האחרונות
בחור 10
בחור 10
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
לא יודע אם הוא בכלל מודע לעניין.
בהתאם לנסיבות זה ציוץ לא חכם בכלל. טוב שמחק אותו.
בהתאם לנסיבות זה ציוץ לא חכם בכלל. טוב שמחק אותו.
-
- קיבל.ה 129 לייקים
והנה כבר האולטראס הולכים להתהפך עליו... באמת שזה שפל מאין כמותו אם יתחילו לקלל אותו על זה.

-
- קיבל.ה 195 לייקים
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
פואד יודע מה זה פיקנרול?
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 948 לייקים
מצטער, הקבוצה הזו תמות בסופו של דבר, לא רואה שום אפשרות אחרת. אנשים כמו פוליטי, שפתטי זו מחמאה עבורם, ולא מפספסים הזדמנות להפגין את הטמטום שלהם, כל משפט שמישהו אומר הופך לשריפה בשדה קוצים. האמת נמאס, במקום להנות מעונה מדהימה, עם שחקנים מדהימים ומאמן גדול, מתעסקים בקקה בכל יום מחדש.
יאללה הביתה!!!
- גביזון
- קיבל.ה 3076 לייקים
וואוו, מדהים, הכל כבר נהיה כל כך אבל כל כך מטומטם. הכל מטומטם.
איש וינרייט נשלח על ידי עופר כחלק מהאילומינטי, לא סתם צייץ כמו ספורטאי אמריקאי חמוד ציוץ סטייל:be there or be square כחלק מההתלהבות שיהיה מלא קהל.
אני באמת לא יודע לאן זה עוד יגיע, אבל בהסתכלות במאקרו מבחוץ זה כבר יותר ממטומטם, זה הזוי ברמות שאני לא מאמין שאני לא חולם כבר.
חשבתי שראיתי הכל עם הפועל, טעיתי.
איש וינרייט נשלח על ידי עופר כחלק מהאילומינטי, לא סתם צייץ כמו ספורטאי אמריקאי חמוד ציוץ סטייל:be there or be square כחלק מההתלהבות שיהיה מלא קהל.
אני באמת לא יודע לאן זה עוד יגיע, אבל בהסתכלות במאקרו מבחוץ זה כבר יותר ממטומטם, זה הזוי ברמות שאני לא מאמין שאני לא חולם כבר.
חשבתי שראיתי הכל עם הפועל, טעיתי.
- אייבר דה-בונלס
- קיבל.ה 768 לייקים
אסביר ואגיד שלדעתי הציוץ מיותר רק כי הוא נותן דלק לאנשים אלימים וצמאי דם שרק מחפשים אנשים לשנוא
אנשים שמונעים משנאת המן ואהבת אולטראס מרדכי
כמו כן לבוא להגיד להם לא לבוא בכלל בכל השנה זה ההפך ממה שאנחנו מחפשים כאן
גרופינקל טוב בהתקפה, קאניונדו טוב בהכל
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מועדון שמסורתית לא מצליח להחזיק הצלחה.
יצר הרס עצמי שלא נראה בשום מקום אחר על הגלובוס.
יצר הרס עצמי שלא נראה בשום מקום אחר על הגלובוס.
-
- קיבל.ה 856 לייקים
ציוץ מטופש שנבע מחוסר הבנה את המצב והרגישות שלו. נמחק וטוב שכך. מי שמחכה בפינה ימצא, אין לי ספק.
10000 אוהדים ביד אליהו בשבת תהיה תשובה מספיק טובה. ההבדל בין האולטראס למכונות רעל אחרות שבסוף מיעוט מול עשרות אלפי אוהדים שהדבר היחידי שהם רוצים זה לראות קבוצות ספורט השגיות
הדבר היחיד שצריך להקפיד עליו הוא עונשים פרטניים למתפרעים ולא ענישה של הקבוצה
10000 אוהדים ביד אליהו בשבת תהיה תשובה מספיק טובה. ההבדל בין האולטראס למכונות רעל אחרות שבסוף מיעוט מול עשרות אלפי אוהדים שהדבר היחידי שהם רוצים זה לראות קבוצות ספורט השגיות
הדבר היחיד שצריך להקפיד עליו הוא עונשים פרטניים למתפרעים ולא ענישה של הקבוצה
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
אין ספק שיש פה טמטום ברמות שקשה להכיל וזה מעייף כבר
פני האוהדים כפני המדינה. אין סבלנות, אין הכלה, אין הבנה. רק תוקפניות, קיצוניות ושחרור היצר הרע. עד מתי
-
- קיבל.ה 556 לייקים
לשרוק לו בוז זה דבילי, מאד, אבל לגיטימי
אבל
השאלה אם זה יעצר שם
מעניין אם זה שכל דבר מבחינתו שהאולטרס עושה זה שמאלי, יסביר שוינרייט בעצם גזבר מועצת יש"ע
אבל
השאלה אם זה יעצר שם
מעניין אם זה שכל דבר מבחינתו שהאולטרס עושה זה שמאלי, יסביר שוינרייט בעצם גזבר מועצת יש"ע