נועם יעקב
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
יחסית לשחקן שכמעט ולא שיחק עד עכשיו (וכששיחק היה לא משהו), עם הרבה לחץ, דיבורי עזיבה וכו'...לטעמי אחלה של משחק שלו.
היה אגרסיבי התפית והגנתית ואני בכלל לא מודאג מהשלשות שלו שלא נכנסו. אני כן שמח שהוא לא פחד לקחת אותם.
הוא כן צריך ללכת ולזרוק 300 זריקות לשלוש ביום. ואני לא מגזים בכלל.
כפי שציין @Niro . קשה מאד להסתיר חסרונות במשחק מול קבוצות יותר רציניות.
אני בטוח שקטש למשל כבר רשם לשחק איתו אנדדר בכל מצב.
לא צריך להתאבד על דקות לנועם מול קבוצות אמצע טבלה ומעלה ביורוקאפ. זה גדול עליו כרגע ביורוקאפ. יש עוד המון משחקים.
הוא צריך להשתפשף מול קבוצות כמו אתמול. זה יחזיר לו את הביטחון. לא 9 דקות ו-3 איבודים מול גראן קנריה.
היה אגרסיבי התפית והגנתית ואני בכלל לא מודאג מהשלשות שלו שלא נכנסו. אני כן שמח שהוא לא פחד לקחת אותם.
הוא כן צריך ללכת ולזרוק 300 זריקות לשלוש ביום. ואני לא מגזים בכלל.
כפי שציין @Niro . קשה מאד להסתיר חסרונות במשחק מול קבוצות יותר רציניות.
אני בטוח שקטש למשל כבר רשם לשחק איתו אנדדר בכל מצב.
לא צריך להתאבד על דקות לנועם מול קבוצות אמצע טבלה ומעלה ביורוקאפ. זה גדול עליו כרגע ביורוקאפ. יש עוד המון משחקים.
הוא צריך להשתפשף מול קבוצות כמו אתמול. זה יחזיר לו את הביטחון. לא 9 דקות ו-3 איבודים מול גראן קנריה.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מוואן:
התרחשה פניית פרסה בסיפור של נועם יעקב. הגארד הצעיר רצה לקבל יותר דקות משחק, ביקש לעזוב וגם קיבל תחילה אישור לכך, אולם לאחר כמה ימים של בדיקות ושיחות, הוחלט שהוא ימשיך אצל האדומים ויאבק על הדקות שלו בסגל העשיר של סטפנוס דדאס.
Sent from my 22101320G using Tapatalk
התרחשה פניית פרסה בסיפור של נועם יעקב. הגארד הצעיר רצה לקבל יותר דקות משחק, ביקש לעזוב וגם קיבל תחילה אישור לכך, אולם לאחר כמה ימים של בדיקות ושיחות, הוחלט שהוא ימשיך אצל האדומים ויאבק על הדקות שלו בסגל העשיר של סטפנוס דדאס.
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
חייב לציין שבאופן עקרוני אני מעדיף הפועל שלא מצליחה לזכות ביורוקאפ אבל עם נעם יעקב שמשגשג ופורח בה מאשר ההיפך
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
הולך ביחד עם הידיעה שים מדר לא מגיע להפועל.גביזון כתב: ↑21 אוקטובר 2024, 21:46 מוואן:
-
- קיבל.ה 645 לייקים
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אם היה אלוהים הייתי מעדיף שהוא יעזור לנו לזכות בתואר , כנראה שנצטרך להסתדר לבד.
- KingAlpaca
- קיבל.ה 1472 לייקים
ברצינות?!
האדום הצורר:
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
גם הבוסטר שלא ניתן כמעט בשום מקום במערב וכבר ניתן לשליש מהאוכלוסייה כאן זה רק בגלל שישראל הצליחה להשיג את החיסונים לפני כולם? אתה מאמין לחרטוטים של עצמך?
מי אנחנו? אנחנו בית"ר!
- סומך
- קיבל.ה 1320 לייקים
- פרימו לוי
- קיבל.ה 1109 לייקים
מצטער שאיכזבתי
אולי אנסה לחדד כדי להבהיר יותר טוב - העניין הוא לא ספציפית נועם יעקב אלא המקום העקרוני של ישראלים בקבוצה. המחיר שמכבי למשל "משלמת" כדי להיות מסוגלת לזכות ביורוליג הוא שהישראלים שלה הם הערת שוליים במקרה הטוב. זה עוד אלמנט שאני חושש שעופר הופך אותנו לאט לאט דומים בו למכבי. יש בכל דור מספר חד ספרתי של ישראלים שמסוגלים להתחרות ברמות הגבוהות ביותר, והכסף של ינאי מאפשר מצב שבו הם מגיעים אלינו במקום למכבי. אני מעדיף בהרבה מועדון תחרותי והישגי שבו לישראלים הכי טובים בדורם יש חלק משמעותי בתחרותיות ובהישגים, מאשר מועדון שזוכה בתארים בלי הפסקה והישראלים בו חסרי חשיבות. ההשלכה של העקרון הזה לגבי נועם יעקב היא שאם הוא לא ברמה ולא מתאים זה משהו אחד, אבל שאם מאמינים בו שהוא שחקן כזה, שמסוגל להתחרות ברמות האלה, אני מעדיף לראות אותו מקבל את ההזדמנות לשחק ולהוכיח את זה, גם אם כרגע הוא חסר ביטחון ואנחנו עושים יותר נקודות פר פוזשן או לא יודע מה כששחקן זר מקבל את הדקות האלה במקום.

-
- קיבל.ה 2383 לייקים
בשני המשחקים האחרונים תומר גינת סיים כקלע המוביל וכמעט כקלע המוביל מבחינת נקודות והוא כמובן ישראלי אז..פרימו לוי כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 13:43 מצטער שאיכזבתיאולי אנסה לחדד כדי להבהיר יותר טוב - העניין הוא לא ספציפית נועם יעקב אלא המקום העקרוני של ישראלים בקבוצה. המחיר שמכבי למשל "משלמת" כדי להיות מסוגלת לזכות ביורוליג הוא שהישראלים שלה הם הערת שוליים במקרה הטוב. זה עוד אלמנט שאני חושש שעופר הופך אותנו לאט לאט דומים בו למכבי. יש בכל דור מספר חד ספרתי של ישראלים שמסוגלים להתחרות ברמות הגבוהות ביותר, והכסף של ינאי מאפשר מצב שבו הם מגיעים אלינו במקום למכבי. אני מעדיף בהרבה מועדון תחרותי והישגי שבו לישראלים הכי טובים בדורם יש חלק משמעותי בתחרותיות ובהישגים, מאשר מועדון שזוכה בתארים בלי הפסקה והישראלים בו חסרי חשיבות. ההשלכה של העקרון הזה לגבי נועם יעקב היא שאם הוא לא ברמה ולא מתאים זה משהו אחד, אבל שאם מאמינים בו שהוא שחקן כזה, שמסוגל להתחרות ברמות האלה, אני מעדיף לראות אותו מקבל את ההזדמנות לשחק ולהוכיח את זה, גם אם כרגע הוא חסר ביטחון ואנחנו עושים יותר נקודות פר פוזשן או לא יודע מה כששחקן זר מקבל את הדקות האלה במקום.
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
זה רק אני או שגם בהפועל וגם במכבי וגם באליצור נתניה אמורים לשחק השחקנים הכי טובים שיש לקבוצה להציע ?פרימו לוי כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 13:43 מצטער שאיכזבתיאולי אנסה לחדד כדי להבהיר יותר טוב - העניין הוא לא ספציפית נועם יעקב אלא המקום העקרוני של ישראלים בקבוצה. המחיר שמכבי למשל "משלמת" כדי להיות מסוגלת לזכות ביורוליג הוא שהישראלים שלה הם הערת שוליים במקרה הטוב. זה עוד אלמנט שאני חושש שעופר הופך אותנו לאט לאט דומים בו למכבי. יש בכל דור מספר חד ספרתי של ישראלים שמסוגלים להתחרות ברמות הגבוהות ביותר, והכסף של ינאי מאפשר מצב שבו הם מגיעים אלינו במקום למכבי. אני מעדיף בהרבה מועדון תחרותי והישגי שבו לישראלים הכי טובים בדורם יש חלק משמעותי בתחרותיות ובהישגים, מאשר מועדון שזוכה בתארים בלי הפסקה והישראלים בו חסרי חשיבות. ההשלכה של העקרון הזה לגבי נועם יעקב היא שאם הוא לא ברמה ולא מתאים זה משהו אחד, אבל שאם מאמינים בו שהוא שחקן כזה, שמסוגל להתחרות ברמות האלה, אני מעדיף לראות אותו מקבל את ההזדמנות לשחק ולהוכיח את זה, גם אם כרגע הוא חסר ביטחון ואנחנו עושים יותר נקודות פר פוזשן או לא יודע מה כששחקן זר מקבל את הדקות האלה במקום.
אני בטוח באלף אחוז שבמצב של 90-90 דקה לסיום גמר הפלייאוף, לא יהיה אכפת לך אם את סל הניצחון יקלע בברלי או מירון רוינה
יחד, רק יחד! 

- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
סורקין, בלאט ודיברתולומאו הם הערות שוליים???פרימו לוי כתב: ↑22 אוקטובר 2024, 13:43 מצטער שאיכזבתיאולי אנסה לחדד כדי להבהיר יותר טוב - העניין הוא לא ספציפית נועם יעקב אלא המקום העקרוני של ישראלים בקבוצה. המחיר שמכבי למשל "משלמת" כדי להיות מסוגלת לזכות ביורוליג הוא שהישראלים שלה הם הערת שוליים במקרה הטוב. זה עוד אלמנט שאני חושש שעופר הופך אותנו לאט לאט דומים בו למכבי. יש בכל דור מספר חד ספרתי של ישראלים שמסוגלים להתחרות ברמות הגבוהות ביותר, והכסף של ינאי מאפשר מצב שבו הם מגיעים אלינו במקום למכבי. אני מעדיף בהרבה מועדון תחרותי והישגי שבו לישראלים הכי טובים בדורם יש חלק משמעותי בתחרותיות ובהישגים, מאשר מועדון שזוכה בתארים בלי הפסקה והישראלים בו חסרי חשיבות. ההשלכה של העקרון הזה לגבי נועם יעקב היא שאם הוא לא ברמה ולא מתאים זה משהו אחד, אבל שאם מאמינים בו שהוא שחקן כזה, שמסוגל להתחרות ברמות האלה, אני מעדיף לראות אותו מקבל את ההזדמנות לשחק ולהוכיח את זה, גם אם כרגע הוא חסר ביטחון ואנחנו עושים יותר נקודות פר פוזשן או לא יודע מה כששחקן זר מקבל את הדקות האלה במקום.
-
- קיבל.ה 419 לייקים
הבעיה עם נועם יעקב זה שנקלענו לסיטואציה של מועדון קטן איתו.
ברור שאם הוא היה שלנו ולא מושאל, היה יותר אפסייד בלתת לו דקות, גם אם זה אומר שמישהו טוב יותר יושב על הספסל.
אבל כשגם יש טובים ממנו, וגם לא אמורים לקצור את הפירות עליו, אין הרבה מוטיבציה לשתף אותו.
ברור שאם הוא היה שלנו ולא מושאל, היה יותר אפסייד בלתת לו דקות, גם אם זה אומר שמישהו טוב יותר יושב על הספסל.
אבל כשגם יש טובים ממנו, וגם לא אמורים לקצור את הפירות עליו, אין הרבה מוטיבציה לשתף אותו.
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 221 לייקים
מדויק, זו הסיבה שלדעתי בדיעבד ההחתמה שלו לא הייתה הכי נכונה, בגלל ההשאלה. לחוזה ארוך טווח הוא בדיוק מה שהיינו צריכים בטח שהיום שאחרי בר טימור נראה באופק. אבל זה לא המצב לצערי ולכן יכול להיות שהיה עדיף לנו ללכת על מישהו בפרופיל של הובר/מושקוביץ'/בורג ולהבטיח גארד ישראלי לכמה שנים קדימה.
די עם ה-נו
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אפילו דקה לא קיבל היום, האם הגיע לו?
לדעתי כן, בטח שבברלי היה חלש, אבל אדון מאמן מאמין ברוטציה של גמר nba
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
ובלייזר לא היה מקום היום?shaolin232 כתב:אפילו דקה לא קיבל היום, האם הגיע לו?
-
- קיבל.ה 948 לייקים
-
- קיבל.ה 632 לייקים
חד משמעי!
פשוט זה פוסט של נעם יעקב
המשחק המזוויע של תומר הצדיק דקות לבלייזר, אבל שוב ההחלטות של המאמן והצוות המקצועי פשוט גרועות
-
- קיבל.ה 511 לייקים
היה כיף לראות אותו אתמול בפסקי זמן (ישבתי ממש מאחורי הספסל) ממלמל את השירים ששרים ביציע. לא פיספס מילה.

אין אלוהים.
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
דת (כל דת) - ההונאה הגדולה ביותר בתולדות האנושות!
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
ממשיך להשתפר בהפועל, הוא יכול לפרוח אם יקבל לפחות חסימה אחת ותנועה ללא כדור של שאר השחקנים, מה שדדאס לא יודע לעשות כי זה מצריך יכולת חשיבה בסיסית. יש לו יכולת חדירה ומסירה גבוהה.
נערך לאחרונה על ידי גביזון ב 29 אוקטובר 2024, 17:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 5884 לייקים
בהחלט משחק חיובי שלו אתמול.
לא כפה את עצמו, לא הלך לטבעת ראש בקיר, לא לקח זריקות קשות. במקום זה שיחק סבלני, חיפש לנהל את המשחק (מה שעזר לקבוקלו לבוא לידי ביטוי, בין היתר) והפעיל הרבה לחץ בהגנה.
גם הוא וגם בלייזר היו שווים הרבה יותר דקות על חשבון בר ותומר שהיו חלשים.
לא כפה את עצמו, לא הלך לטבעת ראש בקיר, לא לקח זריקות קשות. במקום זה שיחק סבלני, חיפש לנהל את המשחק (מה שעזר לקבוקלו לבוא לידי ביטוי, בין היתר) והפעיל הרבה לחץ בהגנה.
גם הוא וגם בלייזר היו שווים הרבה יותר דקות על חשבון בר ותומר שהיו חלשים.
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
מהיר, חודר, ואיך הוא מוסר

- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
היה טוב היום, שיחק עם ביטחון
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
-
- קיבל.ה 632 לייקים
אוקי…מסתבר שאם נותנים לשחקן כדורסל עם פונציאל לשחק הוא יכול לתרום לקבוצה, בטח שזה בחור צעיר שהגיע מקבוצת יורוליג, ואללה דדאס פושע
-
- קיבל.ה 129 לייקים
תראה, אני האחרון שיגן על דדאס. ויכול באמת להיות שה"שיטת משחק" שלו היא הלכה למעשה מהווה פגיעה מסויימת ביכולת של שחקן כמו נועם למצוא את עצמו.shaolin232 כתב: ↑30 אוקטובר 2024, 22:58 אוקי…מסתבר שאם נותנים לשחקן כדורסל עם פונציאל לשחק הוא יכול לתרום לקבוצה, בטח שזה בחור צעיר שהגיע מקבוצת יורוליג, ואללה דדאס פושע
אבל הוא שחקן צעיר ולגיטימי שיהיו לו קצת קשיי הסתגלות. אחרת איך תסביר את זה שעד לפני 2-3 משחקים הוא היה הרבה מתחת לרמה? הוא קיבל דקות פה ושם והרבה פעמים גם חירב וגם לא התמודד בהגנה.
הלוואי שזו תחילתה של עקביות מופלאה.
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
הכל התחיל להשתפר מרגע שהתחלנו לשחק בליגה.
שם הוא צבר ביטחון.
ועדיין לא לשכוח שמול קבוצות טובות העונה הוא היה די חלש וכן כיכב מול קבוצות בינוניות ומטה ברמתן
צריך לשחק הרבה בליגה. וישחק. שם הלחם החמאה.
הלוואי שיוכיח אחרת, לטובה.
שם הוא צבר ביטחון.
ועדיין לא לשכוח שמול קבוצות טובות העונה הוא היה די חלש וכן כיכב מול קבוצות בינוניות ומטה ברמתן
צריך לשחק הרבה בליגה. וישחק. שם הלחם החמאה.
הלוואי שיוכיח אחרת, לטובה.
יחד, רק יחד! 

- Hapolo
- קיבל.ה 806 לייקים
יכול לתת לנו מימד שלא היה לנו עם הרכזים מסוג סקורר שהלכנו איתם בשנים האחרונות, מתאים לסגנון משחק קבוצתי חוץ מזה שיש לו באמת יכולות גבוהות.
הלוואי שיגיע לרמה ויהיה שחקן מוביל אצלנו להרבה שנים זה חשוב מאוד למועדון שיהיה כוכב מקומי שמזוהה איתו לצד כל שכירי החרב שחולפים פה
הלוואי שיגיע לרמה ויהיה שחקן מוביל אצלנו להרבה שנים זה חשוב מאוד למועדון שיהיה כוכב מקומי שמזוהה איתו לצד כל שכירי החרב שחולפים פה
רדיוס לבית"ר!
-
- קיבל.ה 78 לייקים
אני חושב שעיקר השיפור שלו בא מההתרסקות בתחילת העונה, רצה יותר מידי ולא הצליח, נראה לי שבברלי פה מעורב חזק בפרוייקט של נעם יעקב, צניעות, עבודה קשה, הכוונה יצא לנו כוכב.
(לא השרשור המתאים אבל מישהו בדק כמה עבירות תוקף אנחנו סוחטים במשחק - זו פשוט דוגמה של בברלי)
(לא השרשור המתאים אבל מישהו בדק כמה עבירות תוקף אנחנו סוחטים במשחק - זו פשוט דוגמה של בברלי)
- 7even
- קיבל.ה 2650 לייקים
דווקא לטעמי אתמול היה לו משחק פחות טוב התקפית.
היסס לא מעט, חדר לפעמים סתם ללא מטרה.
כן סיים עם כמה חדירות יפות אבל קבלת ההחלטות היתה לא משו.
יחד, רק יחד! 

- גביזון
- קיבל.ה 3075 לייקים
אתמול דדאס שוב(!) שלשל נגד איזורית, זה התבטא גם אצל הרכז.7even כתב:דווקא לטעמי אתמול היה לו משחק פחות טוב התקפית.
- רדנקו
- קיבל.ה 1570 לייקים
זה לא יכול להיות שנועם לא מסוגל לעמוד לבד ולקלוע שלשה.
הוא כבר לא בן 16 ושיחק ברמות גבוהות.
מה הוא עושה בקיץ לעזאזל?
הוא כבר לא בן 16 ושיחק ברמות גבוהות.
מה הוא עושה בקיץ לעזאזל?
- מילפורד
- קיבל.ה 2313 לייקים
נועם לא קלעי רע (לא איזה עילוי , אבל גם לא רע) , מזכיר לי את גיל בני בהפועל בהקשר הזה.
הוא צריך להמשיך לזרוק...
הוא צריך להמשיך לזרוק...
-
- קיבל.ה 113 לייקים
אני אוהב את נועם, ואולי פעם הוא יהיה שחקן גדול. לעונה הזו הקבוצה הכי טובה שהוא יכול לקבל נגדה דקות על חשבון רגלנד או בכלל זה באיזור הפועל חולון/טרנטו
-
- קיבל.ה 152 לייקים
קצת מתחיל לעצבן אותי חייב לומר.
יש קצת התעקשות עליו, אפשר להבין את זה כי הוא לכאורה הרכז האמיתי היחיד בליגה אבל זה יהיה בעייתי לאורך זמן בלי רכז עם ביטחון ששולט במשחק (נראלי, לא בטוח, אולי שיש לנו שחקן פוטנציאלי כזה…)
יש קצת התעקשות עליו, אפשר להבין את זה כי הוא לכאורה הרכז האמיתי היחיד בליגה אבל זה יהיה בעייתי לאורך זמן בלי רכז עם ביטחון ששולט במשחק (נראלי, לא בטוח, אולי שיש לנו שחקן פוטנציאלי כזה…)
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
שחקן טוב עם יכולת מסירה מעולה אבל אם לא הוא "ישפר את הקליעה" אז זה לא יקרה לדעתי.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 190 לייקים
לא לרמה.. קליעה חלשה, הכניסות שלו לסל זה נחמד מול קבוצות תחתית בליגה, אבל מול קבוצות איכותיות יותר אין לו מה למכור. מאוד מקווה שים מדר יגיע בסוף.. בעייתי מאוד בליגה שאין רכז מחליף ברמה.