זה משנה כי ההשקעה תהיה דומה להשקעה של גולדהאר.
אם ההון גדול יותר ההשקעה תהיה גדולה יותר.
זה משנה כי ההשקעה תהיה דומה להשקעה של גולדהאר.
זה לא קשור לרווחיות זה קשור לפייר פליי, הוא לא יכול לשים כל עונה 100 מיליון דולר
בוא, בסדרי גודל האלה השקעה מקסימלית בכדורגל הישראלי לא תזיז לו ככה או ככה. גודלהאר אם היה רוצה/יכול (מבחינת הפייר פליי) לא הייתה לו שום בעיה גם להשקיע כפול.
chimpfive כתב: ↑21 אפריל 2024, 18:52 נשמע יותר מדי מטורף שמשפחת ספרא תהיה בעלים של הפועל. מדובר במשפחה של פילנטרופים, שבבעלותה קרן גידור, בעלי בנק פרטי, Safra National Ban עם דירקטוריונים בגולדמן זאקס, סוג של רקאנאטי רק בקנה מידה גלובלי. לא רואים את גולדהאר ממטר... הזוי ביותר. המשפחה קנתה את בנק מזרחי ב1997, יש להם בנקים בארגנטינה, אורגוואי, וונצואלה ומקסיקו, ב2023 רכשו את דלטא בנק, ומושקעים בשטחי נדל"ן בכל העולם. לא יודע מאיפה הביאו נתון של 2.7 מיליארד, אבל זה כסף קטן לעומת השווי שלהם.
שום סיכוי שמשפחה כזאת מגישה הצעה בצורה כל כך חובבנית.
בדיוק אבל בדיוק ההפךהלך המומנטום כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:04 כל הסיפור הזה של דד ליין לתשובה תוך 24 שעות. הוא מתעניין במועדון כדורגל או ברכב יד שנייה?
מרגיש לי ספין תוצרת ניסנוב כדי להפוך את הקהל על מינצברגס
משהו כזה, איזה סדרה!!!רדפוקס כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:09chimpfive כתב: ↑21 אפריל 2024, 18:52 נשמע יותר מדי מטורף שמשפחת ספרא תהיה בעלים של הפועל. מדובר במשפחה של פילנטרופים, שבבעלותה קרן גידור, בעלי בנק פרטי, Safra National Ban עם דירקטוריונים בגולדמן זאקס, סוג של רקאנאטי רק בקנה מידה גלובלי. לא רואים את גולדהאר ממטר... הזוי ביותר. המשפחה קנתה את בנק מזרחי ב1997, יש להם בנקים בארגנטינה, אורגוואי, וונצואלה ומקסיקו, ב2023 רכשו את דלטא בנק, ומושקעים בשטחי נדל"ן בכל העולם. לא יודע מאיפה הביאו נתון של 2.7 מיליארד, אבל זה כסף קטן לעומת השווי שלהם.
שום סיכוי שמשפחה כזאת מגישה הצעה בצורה כל כך חובבנית.
ממש לא עובד ככה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:14בדיוק אבל בדיוק ההפךהלך המומנטום כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:04 כל הסיפור הזה של דד ליין לתשובה תוך 24 שעות. הוא מתעניין במועדון כדורגל או ברכב יד שנייה?
אם יש במייל הזה הצעה מספיק ברורה
אין צורך להכנס למשא ומתן
ברגע שהוא יגיד כן הוא יחתום על מסמך הבנות ותתחיל בדיקה
היות ואין כוונה לשלם בעבור המועדון אלא רק להחליף ידיים
לא צריך בהצעה מהסוג הזה שום דבר למעט בדיקת נאותות ואמירה עקרונית לכיסוי כל החובות וההשקעות שמתגלות בתוך הבדיקה
פורסם לראשונה שמיץ׳ מעוניין במכבי ב-30.6.09
העסקה נחתמה ב5.9.2009
כולל מחלוקת עם מרכז מכבי שעיכבה את העברת הבעלות
ועדיין לא אומר שהעסקה הזו תקרה
בקצב הזה נרד 2 ליגות והם לא יקנו
האולטימטום נועד כדי לזרז את האוהדים להתהפך על האמריקאים בדרך לחזרתו של בועז תושב לעמדת הפול.Giovanni Giorgio כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:31 לפחות האולטימטום ההזוי הזה יגאל אותנו מייסורים מהר
לא משנה כמה זה מופרך בעניי כל העסק, תמיד יש בי שביב של תקווה
האימייל היה נשמע חובבני, טריקים של מוכר ארטיק בים
מצד שני אנחנו לא יודעים את כל האמת, אולי בגלל הפרופיל הגבוהה של הרוכש הוא לא רוצה סחבת וקרקס סביבו ורוצה לסגור עסקים מהר או לא בכלל
לכו תדעו
בכל מקרה אם אני צריך להמר זה לא רציני
ואם זה רציני אז המינצברגים יפילו את זה
ואם לא הם אז הניסנובס או נאסראללה או חמינאי
היה פעם משהו שהלך לנו חלק כמו שצריך?
ממש כן עובד ככה.chimpfive כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:27ממש לא עובד ככה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:14בדיוק אבל בדיוק ההפךהלך המומנטום כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:04 כל הסיפור הזה של דד ליין לתשובה תוך 24 שעות. הוא מתעניין במועדון כדורגל או ברכב יד שנייה?
אין צורך להכנס למשא ומתן
לא צריך בהצעה מהסוג הזה שום דבר למעט בדיקת נאותות ואמירה עקרונית לכיסוי כל החובות וההשקעות שמתגלות בתוך הבדיקה
העסקה נחתמה ב5.9.2009
טוב אז זה ממש כן עובד ככה, מניח שעשית כמה עסקאות רכש בעבר. גם מה שכתבת על הצעת הרכש של גולדהאר, ממש לא מדויק, בלשון המעטה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 20:01ממש כן עובד ככה.chimpfive כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:27ממש לא עובד ככה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:14
בדיוק אבל בדיוק ההפך
אין צורך להכנס למשא ומתן
העסקה נחתמה ב5.9.2009
ואם זה לא, ספר לי איך זה עובד
הוא היה אמור להרים טלפון למינצברג
להפגש איתו ואז הם מחליפים מספרים עד שמגיעים למספר הקסם?
מי קבע שכך זה עובד?
כאמורהוקיץ' כתב:מדובר על Edmond M. Safra.
הוא דווקא חי.
זה כשאלכס שניידר רק חיפש להיפטר מהפריט וקיבל אדם עשיר שנתן לו את מה שרצה.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:14בדיוק אבל בדיוק ההפךהלך המומנטום כתב: ↑21 אפריל 2024, 19:04 כל הסיפור הזה של דד ליין לתשובה תוך 24 שעות. הוא מתעניין במועדון כדורגל או ברכב יד שנייה?
אין צורך להכנס למשא ומתן
העסקה נחתמה ב5.9.2009
אני כל הזמן הייתי בעדם.קובי כתב:גם אם מחר גולדהאר עוזב את מכבי תל אביב ומציע לקנות את הפועל תל אביב כל אוהדי המינצברגים והחן סולים, פה בפורום, לא יאמינו ויתנגדו
אתה חדש פה?הוקיץ' כתב:אתה חדש פה?Or_5 כתב: ↑21 אפריל 2024, 16:24 התגובות פה מדהימות
מאז טביב כל בעלים שבא הוא קמצן נוכל שלא יכול להיות יותר גרוע ממנו.
מטביב ועד ניסנוב כולם היו קצצנים בלי כיסים עמוקים בדגש על ניסנובים שהביאו אותנו לשיא השפל (אולי חוץ מכבירי שבאמת אולי ניסה לעשות משהו) אבל לא מבין על מה הביקורות הלא עניינית על מינצברגים? קמצנים? יש בהפועל שלקנים עם משכורת שלא היו בעשור האחרון
לא שמענו על בעיה או שום תביעה של שחקן שעזב או התיר חוזה/שוחרר
אין בעיות של משכורות ואיך ישלמו
כן יש כישלון מקצועי וזה כישלון שיכול להיות בכל קבוצה בכל תקציב (צלסי בהפסדים של רבע מילארד פאונד ואני לא רואה שהם שורפים את הפריימירליג)
קצת הגזמתם עם הביקורות כלפי המינצברגים
בפורום, כמו בכדורגל הישראלי, כל מה שמשנה זה השפיץ של הנעל. עשית עונה טובה? אחלה. עשית עונה רעה? אתה אפס מאופס, גנב ונוכל.
יספרו סיפורים שזו ההתנהלות השכונתית, מוסר התשלומים הלקוי, או היחס לשחקני עבר, אבל זה הכל קשקוש.
המינצברגים עשו טעויות פטאליות בניהול המקצועי של הקבוצה, ובראשן מינוי אדם חסר ניסיון לעמוד בראש המערכת. את ההשלכות אנחנו משלמים במזומן.
ועדיין, הם 17 רמות מעל כל הבעלים הקודמים של הקבוצה, נטו כי הם לא עשו שום פעולה עבריינית עד כה. הם לא חתמו על חוזים שאין להם כוונה לעמוד בהם, הם לא שמו פסלים פיקטיביים כערבויות בבקרה, הם לא גנבו 12 מיליון שקל מהקבוצה, הם לא הכניסו את הקבוצה לחובות.
הכישלון המקצועי של הקבוצה מתסכל מאוד, אבל איפה הם ואיפה שאר הנוכלים?
תפסיק לחלק לי ציונים
מניח שלא יצא לך להתיקל במקרה שבעלים של חברה בכלל לא מודעים להצעה, והמנכ"ל מגלה דרך עיתונאי ספורט שיש הצעה עם אולטימטום של 24 שעות. או שמיינצברג משקר, אין לי מושג.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 21:17תפסיק לחלק לי ציונים
נהל דיון ותנמק את עצמך, אתה די מביך בפסקנות שלך
העובדות:
קיבלו מייל עם 5 סעיפים פשוטים
אחד מהם זו התחלה של בדיקת נאותות
היות ואין כוונה לשלם לו סכום נוסף מעבר לחובות ולהשקעה שנתן, אין שום מניעות להתקדם במידה והתשובה חיובית
זה שיגידו כן לא אומר שהם מחר בוועדת הזכויות אלא שמתחילה בדיקה
עבדתי במחלקה מסחרית כעורך דין, מכיר את הנעשה בכדורגל בעסקאות דומות
זה שאתה לא יודע לנמק את עצמך מראה שדווקא לך אין מושג
לא קבעתי אם זה אמיתי או לא, לאור הנתונים שידועים לנו זה נראה כמו חרטה בלגית יותר מכל דבר אחר.
למה בלגית
באסה שאני מתחיל להתרגש , כל פעם מחדש נופל בזה ומפחד להתאכזב
עכשיו אני מבין למה לא דיברת עד עכשיוchimpfive כתב: ↑21 אפריל 2024, 21:50מניח שלא יצא לך להתיקל במקרה שבעלים של חברה בכלל לא מודעים להצעה, והמנכ"ל מגלה דרך עיתונאי ספורט שיש הצעה עם אולטימטום של 24 שעות. או שמיינצברג משקר, אין לי מושג.צ'ימבויקה כתב: ↑21 אפריל 2024, 21:17תפסיק לחלק לי ציונים
נהל דיון ותנמק את עצמך, אתה די מביך בפסקנות שלך
העובדות:
קיבלו מייל עם 5 סעיפים פשוטים
אחד מהם זו התחלה של בדיקת נאותות
היות ואין כוונה לשלם לו סכום נוסף מעבר לחובות ולהשקעה שנתן, אין שום מניעות להתקדם במידה והתשובה חיובית
זה שיגידו כן לא אומר שהם מחר בוועדת הזכויות אלא שמתחילה בדיקה
עבדתי במחלקה מסחרית כעורך דין, מכיר את הנעשה בכדורגל בעסקאות דומות
זה שאתה לא יודע לנמק את עצמך מראה שדווקא לך אין מושג
הפניה של גולדהאר לא נעשתה דרך צנציפר. אבל אתה מכיר את הנעשה בעולם הכדורגל, כנראה שהתעסקת רבות בהצעות רכישה שנעשו בענף הספציפי הזה.
בעולם שאני נמצא בו, הקרקס הזה לא קיים.
מה אתה מתעסק בקטנות תזרום רומולוהגלמוד מלוד כתב: ↑21 אפריל 2024, 22:08למה בלגית
אבל אם זו הצעה סבירה, אני מקווה שהוא מבין שהערך של המועדון לא יעלה בקרוב, והפועל לא הוכחה כמוצר שקל למכור.קובי כתב: ↑21 אפריל 2024, 22:39 מינצברג "אין שום כוונה למכור את הפועל" לא ישחרר את המועדון בלי לקבל את ליטרת הבשר שלו.
המועדון לא מעניין אותו, המצב של הקבוצה לא מעניין אותו עם כל העלק ציונות ואהבת העם והמדינה שהוא פולט בלי הפסקה.
הוא עוד קברן בשרשרת הקברנים של המועדון הזה. תאומים, מוני, טביב, רמון והעמותה, כבירי והניסנובים.
המועדון הזה ילך בדרך של הפועל ירושלים כדורגל של יונה וסאסי והפועל תל אביב כדורסל של שאול אייזנברג.
אני מקווה שהוא עוד יותר מבין שאם העסקה הזו נופלת ולו בגלל שקל אחד שהוא ביקש יותר ממה שהם השקיעו אז הערך של המניה הזו בכלל יהיה ברצפהאוהד כורסא כתב: ↑21 אפריל 2024, 23:42 אבל אם זו הצעה סבירה, אני מקווה שהוא מבין שהערך של המועדון לא יעלה בקרוב, והפועל לא הוכחה כמוצר שקל למכור.