אבוקסיס
-
- קיבל.ה 946 לייקים
לדעתי חן סול ישאר המנהל המקצועי ומוביל הדרך לא משנה מי יחתום
זה מאוד מתאים לסגנון של האמריקאים מהמעט שהספקתי להתרשם, הם לא מחפשים לעשות פה קרוסלה אלא לחפש יציבות
בנימה אישית אני חושב שעושים לו עוול גדול, לצד כמה הזויות יש להפועל רכישות מעולות בדמות גנהאים(על הנייר, עדיין לא הוכיח אבל בטוח בעת המעבר היה מבוקש), רודריגז, בלוריאן ועוד
אני לא יודע מי זה החן סול הזה אבל אישית אני גם דוגל בגישה שמערכת צריכה יציבות, ולא כל מאמן יבוא עם הקפריזות שלו, מישהו צריך לנהל את זה בראייה לשנים קדימה
לגבי אבוקסיס, מקווה שהוא לא יגיע, אני כבר רואה מה הוא מביא איתו, מעדיף דרך ארוכה יותר אבל עם בסיס חזק יותר לעתיד
יש לי סבלות, אכלנו חרא כבר עשור, עוד שנתיים שלוש לא ישברו אותי
זה מאוד מתאים לסגנון של האמריקאים מהמעט שהספקתי להתרשם, הם לא מחפשים לעשות פה קרוסלה אלא לחפש יציבות
בנימה אישית אני חושב שעושים לו עוול גדול, לצד כמה הזויות יש להפועל רכישות מעולות בדמות גנהאים(על הנייר, עדיין לא הוכיח אבל בטוח בעת המעבר היה מבוקש), רודריגז, בלוריאן ועוד
אני לא יודע מי זה החן סול הזה אבל אישית אני גם דוגל בגישה שמערכת צריכה יציבות, ולא כל מאמן יבוא עם הקפריזות שלו, מישהו צריך לנהל את זה בראייה לשנים קדימה
לגבי אבוקסיס, מקווה שהוא לא יגיע, אני כבר רואה מה הוא מביא איתו, מעדיף דרך ארוכה יותר אבל עם בסיס חזק יותר לעתיד
long live the zapta
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למה שנתיים שלוש? קח עוד עשור חשוך. העיקר שבסוף יחכה לך עוד עשור חשוך.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
מסכים איתך לגבי חן סולGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 09:52 לדעתי חן סול ישאר המנהל המקצועי ומוביל הדרך לא משנה מי יחתום
כשלא הולך תמיד מחפשים אשם אחד ויחיד שהכל נופל עליו.
לגבי אבוקסיס, אני לא יודע. מצד אחד כנראה בין מביני המשחק הטובים ביותר שבנמצא, מצד שני, אכן מביא איתו סטנדרטים התנהגותיים קצת אחרים ממה שמנסים לייצר במועדון.
בין אם ביחס לצוות ולשחקנים ובין אם החלטות לפעמים על בסיס העלבויות ובין אם(והכי נורא מבחינתי) מציף ומדליף לכתבים.
מצד שלישי, אם האלטרנטיבה היא מאמן זר, אז רק אם יש שם פיגורה יחסית(בכל זאת השכר של אבוקסיס גבוה יחסית למאמנים בארץ, אז יש שם תקציב לזה)
-
- קיבל.ה 946 לייקים
כאילו פפ מחכה לאמן אותנו ואנחנו לא נותנים לו
שום דבר לא מובטח לך עם אבוקסיס ואתה יודע בדיוק מה התקרת זכוכית שלו
ולמרות שכולנו היינו חותמים עליה היום, היא ממש לא בשמיים, כולה פלייאוף בליגה החובבנית ובמקרה הטוב אירופה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 946 לייקים
נכון, בדיוק כאן ההנהלה החדשה נמדדתdino כתב: ↑04 פברואר 2024, 09:59מסכים איתך לגבי חן סולGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 09:52 לדעתי חן סול ישאר המנהל המקצועי ומוביל הדרך לא משנה מי יחתום
כשלא הולך תמיד מחפשים אשם אחד ויחיד שהכל נופל עליו.
לגבי אבוקסיס, אני לא יודע. מצד אחד כנראה בין מביני המשחק הטובים ביותר שבנמצא, מצד שני, אכן מביא איתו סטנדרטים התנהגותיים קצת אחרים ממה שמנסים לייצר במועדון.
בין אם ביחס לצוות ולשחקנים ובין אם החלטות לפעמים על בסיס העלבויות ובין אם(והכי נורא מבחינתי) מציף ומדליף לכתבים.
מצד שלישי, אם האלטרנטיבה היא מאמן זר, אז רק אם יש שם פיגורה יחסית(בכל זאת השכר של אבוקסיס גבוה יחסית למאמנים בארץ, אז יש שם תקציב לזה)
אם מוכנים לשים את הסכומים ידם צריכה להיות משגת
הם יכולים וחייבים להנחית פה מאמן מקצוען
בוא נראה מה יהיה התוצאות של הסאגה
long live the zapta
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
יותר מאירופה זה להתחרות על אליפות , אנחנו לא באזור חיוג בכלל כרגע גם אם יגיע לפה פפ אז לא ברורה לי הטענה הזוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 10:56כאילו פפ מחכה לאמן אותנו ואנחנו לא נותנים לו
ולמרות שכולנו היינו חותמים עליה היום, היא ממש לא בשמיים, כולה פלייאוף בליגה החובבנית ובמקרה הטוב אירופה
-
- קיבל.ה 230 לייקים
אתה צודק שאין טעם למנות מישהו רק בשם "לתת זמן" ו"תהליך". האירוניה היא שקלינגר, המאמן שהחזיק אצלנו הכי הרבה זמן, הוא הכי לא מאמן כזה.
אבל, אם יש איש מקצוע שסומכים עליו - צריך לתת לו זמן. אני אישית לא בטוח שזה יוסי אבוקסיס, והייתי מעדיף לראות את זיו אריה או אורי אוזן (ככה שאני לא קרחופוב) עושים את זה, אבל לא הגיוני באמת שהקבוצה משנה את הסגנון בהתאם לגחמות של מאמנים רגעיים. חייבים לבנות פה משהו, ואי אפשר לעשות את זה בעונה.
-
- קיבל.ה 566 לייקים
אולי, זו שאלה אם שבוע מספיק לזה- לדעתי זה לא כזה פשוט, בפרט שאת המאמן עד כה אחרי ולקניס, הם מינו מהר מדיי. אז יש אולי גם עניין של מי שנכווה וכו. בנוסף אם יוסי או מרקו יגרמו לחן סול להיות מיותר- זה גם עניין שדורש פתרון טוב, ולא תוך שבוע
-
- קיבל.ה 946 לייקים
הטענה היא שאבוקסיס יביא אותך לפלייאוף ובמקסימום קונפרנסרק הפועל כתב: ↑04 פברואר 2024, 13:04יותר מאירופה זה להתחרות על אליפות , אנחנו לא באזור חיוג בכלל כרגע גם אם יגיע לפה פפ אז לא ברורה לי הטענה הזוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 10:56כאילו פפ מחכה לאמן אותנו ואנחנו לא נותנים לו
אבוקסיס ממש לא יביא אותך להתחרות על אליפות
לכן, אם צריך לחכות עוד שנה/שנתיים ורק אז לדבר על הפלייאוף או קונפרנס אז שיהיה
העיקר שנבנה משהו שכשנגיע, כשנעשה את הקפיצת מדרגה, נגיע עם בסיס חזק שעליו נוכל לבנות
long live the zapta
-
- קיבל.ה 295 לייקים
אליפות.. מה אתם נורמלייםGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 14:32הטענה היא שאבוקסיס יביא אותך לפלייאוף ובמקסימום קונפרנסרק הפועל כתב: ↑04 פברואר 2024, 13:04יותר מאירופה זה להתחרות על אליפות , אנחנו לא באזור חיוג בכלל כרגע גם אם יגיע לפה פפ אז לא ברורה לי הטענה הזוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 10:56
כאילו פפ מחכה לאמן אותנו ואנחנו לא נותנים לו
העיקר שנבנה משהו שכשנגיע, כשנעשה את הקפיצת מדרגה, נגיע עם בסיס חזק שעליו נוכל לבנות
עד שלא יהיה פה חייזר מדובאי שישקיע בתקציב שחקנים של 9 ספרות אנחנו לא נגיע אפילו קרוב לזה.
-
- קיבל.ה 798 לייקים
אתה לא יכול לבנות משהו כמה שנים. כל רגע שחקן אחר יעזוב ויימכר. וכל שחקן כזה הוא אחד הטובים שלך שיהיה קשה למצוא לו תחליף ראוי.Giovanni Giorgio כתב:הטענה היא שאבוקסיס יביא אותך לפלייאוף ובמקסימום קונפרנסרק הפועל כתב: ↑04 פברואר 2024, 13:04יותר מאירופה זה להתחרות על אליפות , אנחנו לא באזור חיוג בכלל כרגע גם אם יגיע לפה פפ אז לא ברורה לי הטענה הזוGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 10:56 כאילו פפ מחכה לאמן אותנו ואנחנו לא נותנים לו
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 798 לייקים
חחח איזה אליפות.ונרקומן כתב:אליפות.. מה אתם נורמלייםGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 14:32הטענה היא שאבוקסיס יביא אותך לפלייאוף ובמקסימום קונפרנס
עד שלא יהיה פה חייזר מדובאי שישקיע בתקציב שחקנים של 9 ספרות אנחנו לא נגיע אפילו קרוב לזה.
הכל זה כסף אבל לא צריך 100 מיליון ויותר.
הפועל לקחה דאבלים עם התקציב השלישי או הרביעי בליגה. תן לי 75-80 מיליון שקל תקציב והפועל רצה לאליפות ומפרקת את מכבי בדרבי .
-
- קיבל.ה 295 לייקים
לא מסכים כל כך. הפערים פה גדולים מדי בתקציבים.Charlie כתב: ↑04 פברואר 2024, 15:12חחח איזה אליפות.ונרקומן כתב:אליפות.. מה אתם נורמלייםGiovanni Giorgio כתב: ↑04 פברואר 2024, 14:32
הטענה היא שאבוקסיס יביא אותך לפלייאוף ובמקסימום קונפרנס
הכל זה כסף אבל לא צריך 100 מיליון ויותר.
הפועל לקחה דאבלים עם התקציב השלישי או הרביעי בליגה. תן לי 75-80 מיליון שקל תקציב והפועל רצה לאליפות ומפרקת את מכבי בדרבי .
כן אפשר להיות יותר טובים ולהתחרות גבוה, אבל לא בשליש תקציב, אלא כמו שאמרת אולי 80 מיליון.
אנחנו לא קרובים לזה, והאמריקאים הם לא אלה שישימו את זה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
כולם מיישרים קו שהיום תהיה פגישה של אבוקסיס עם חן סול
צנציפר מנחש שאם לא אבוקסיס, אז יפנו למולסטיין, הדר חושבת שמאמן הזר ירד מהפרק
אופיר סער זר או אבוקסיס
עדי רובינשטיין: הפועל תתפרק
צנציפר מנחש שאם לא אבוקסיס, אז יפנו למולסטיין, הדר חושבת שמאמן הזר ירד מהפרק
אופיר סער זר או אבוקסיס
עדי רובינשטיין: הפועל תתפרק
-
- קיבל.ה 371 לייקים
חחחחח אז המאמן הזר זה מולנסטיין? בדיחה
-
- קיבל.ה 295 לייקים
יש לו רקורד די רחב, דובר אנגלית נורמלית, היה פה ומכיר את ישראל, אמנם שנה ונכשל - אבל במקום שנכשלו פה עוד הרבה, אבל בחירה עד כדי כך רעה.
לא מכיר אותו יותר מדי, סתם תוהה
מעדיף את אבוקסיס אלף פעם עליו בכל מקרה.
-
- קיבל.ה 105 לייקים
רק מלשמוע שני אוהדי מכבי, אני מבין שאבוקסיס יעשה אפקט קריטי
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
דרבי הוא יכול לנצח
מבחינת להתכונן למשחק חשוב כשהוא אנדרדוג, בזה הוא מצויין
מבחינת להתכונן למשחק חשוב כשהוא אנדרדוג, בזה הוא מצויין
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אז יש פגישה בין סול ליוסי?
יןרדים להטעין את הטלפון?
יןרדים להטעין את הטלפון?
-
- קיבל.ה 2388 לייקים

- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 400 לייקים
-
- קיבל.ה 1154 לייקים
לפי צנציפח עכשיו הם נפגשים. 18 וחצי
צנציפח במקרה של אבוקסיס מדייק עד עכשיו
-
- קיבל.ה 506 לייקים
אל תשכח מטעןןאוגוסטוס היל כתב: ↑04 פברואר 2024, 18:33 לפי צנציפח עכשיו הם נפגשים. 18 וחצי
-
- קיבל.ה 506 לייקים
-
- קיבל.ה 2287 לייקים
ממש לא היה סמל.
גם אינבינדר קפטן בהפועל זה הופך אותו לסמל?
-
- קיבל.ה 371 לייקים
שיחשוב עד 00;00, כן כן לא לא, מה זה השטויות האלה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
עוד מעט צנציפר יגיד לנו על מה כן המחלוקת
-
- קיבל.ה 506 לייקים
בקיצור כל אלה שאמרו שזה סגור
כנראה שזה לא סגור
כנראה שזה לא סגור
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
צנציפר בטוייטר
הסתיימה פגישת יוסי אבוקסיס -חן סול. חוזה לעונה וחצי עם אופציה לעונה נוספת, שכר 150 אלף יורו לעונה. אבוקסיס ביקש להשיב עד שלישי, הערכה שייסגר
משהו פה מוזר
מחר כנראה הוא יכתוב לגבי ההתלבטות
הסתיימה פגישת יוסי אבוקסיס -חן סול. חוזה לעונה וחצי עם אופציה לעונה נוספת, שכר 150 אלף יורו לעונה. אבוקסיס ביקש להשיב עד שלישי, הערכה שייסגר
משהו פה מוזר
מחר כנראה הוא יכתוב לגבי ההתלבטות