דרבי
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
משער 8 למעלה קצת קשה להגיע לדשא לא?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 308 לייקים
לא יזרקו למגרש מהעליון, הם יכולים לפגוע באוהדים שלנו שיושבים בתחתון.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 18:10 משער 8 למעלה קצת קשה להגיע לדשא לא?
אם יזרקו למגרש זה רק מהתחתון.
את הסם הכי גדול
לא הייתי סומך על זהקוקאין ואלכוהול כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 18:25לא יזרקו למגרש מהעליון, הם יכולים לפגוע באוהדים שלנו שיושבים בתחתון.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 18:10 משער 8 למעלה קצת קשה להגיע לדשא לא?
גם בשער 5 זורקים ולפעמים פוגע בכיסאות למטה
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
כן זה מעניין אותם מאוד.קוקאין ואלכוהול כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 18:25לא יזרקו למגרש מהעליון, הם יכולים לפגוע באוהדים שלנו שיושבים בתחתון.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 18:10 משער 8 למעלה קצת קשה להגיע לדשא לא?
תמשיכו.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אם אוהדי מכבי יהיו בסוף אז מעריך שהזריקה אם תהיה, תהיה לכיוונם.
אבל לא היתי שולל גם אבוקות ב 8 למטה.
אבוקות או לא, העיקר שנביא כבר דרבי
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
באולטראס יש גם קוורטרבקים מה-NFL שמסוגלים לזרוק מבעד להפרדות שיהיו בשער 8 ו-11 או רק נרקומנים?לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 19:26 אם אוהדי מכבי יהיו בסוף אז מעריך שהזריקה אם תהיה, תהיה לכיוונם.
מצחיק שהנדפקים העיקריים מהעונש ההזוי הזה זה מכבי
גוש אחד ענק של 7-8 מלא באוהדים בטירוף זה בוסט אדיר לעומת שער 5 שלא שומעים אותו כי אין גג. אבל עדיין שער 5 חייב להיות בדרבי.
מכבי לא תכניס אוהדי מכבי בגלל שיש להם על תנאי 5 נקודות שיכולים לרדת להם,וברור לכולם פה מה יקרה אם נשב מולם בדרבי כל כך קרוב.
אבל אם זאת,אסור לתת לגיטימציה לעונשים האלה שיוצרים סיטואציות שבהם אוהדי כדורגל לא נכנסים למגרש. זה תקדים הזוי שאסור לתמוך בו. היום זה מכבי מחר זה אנחנו. יתהפך עלינו בלי שנשים לב.
גוש אחד ענק של 7-8 מלא באוהדים בטירוף זה בוסט אדיר לעומת שער 5 שלא שומעים אותו כי אין גג. אבל עדיין שער 5 חייב להיות בדרבי.
מכבי לא תכניס אוהדי מכבי בגלל שיש להם על תנאי 5 נקודות שיכולים לרדת להם,וברור לכולם פה מה יקרה אם נשב מולם בדרבי כל כך קרוב.
אבל אם זאת,אסור לתת לגיטימציה לעונשים האלה שיוצרים סיטואציות שבהם אוהדי כדורגל לא נכנסים למגרש. זה תקדים הזוי שאסור לתמוך בו. היום זה מכבי מחר זה אנחנו. יתהפך עלינו בלי שנשים לב.
שי אבוטבול לראשות הממשלה
- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
שואל ברצינות, למישהו פה יש ספק שאם היינו נותנים להם את שער 13 ושער 11 (סה"כ 5000 כרטיסים כמו שהם רגילים) הם היו עושים את התעלול הזה ומוותרים על הכרטיסים?
בסופו של דבר הם הרגישו שהם אלו שנדפקו מהעונש שלנו אז היה להם נוח לוותר על המעט כרטיסים שהם קיבלו כמחאה + לחסוך את העונש של הורדת שתי נקודות שהם היו מקבלים על הדרבי.
שלא יזיינו את השכל שחשוב להם שלום האוהדים, כי כמו כל ראשי הקבוצות, האוהדים זה הדבר האחרון שאכפת להם ממנו.
ויאללה הפועל לפתוח מחר על הבוקר את המכירה לשער 13
ועוד משהו קטן, מצחיק לחשוב ששמו רשתות ענקיות מול שערים 4-5 ו10-11 בדיוק למשחקי הדרבי כדי למנוע זריקת חפצים ואבוקות, ובדרבי השני מאז שהותקנו הרשתות, שני היציעים האלו ישערו ריקים
בסופו של דבר הם הרגישו שהם אלו שנדפקו מהעונש שלנו אז היה להם נוח לוותר על המעט כרטיסים שהם קיבלו כמחאה + לחסוך את העונש של הורדת שתי נקודות שהם היו מקבלים על הדרבי.
שלא יזיינו את השכל שחשוב להם שלום האוהדים, כי כמו כל ראשי הקבוצות, האוהדים זה הדבר האחרון שאכפת להם ממנו.
ויאללה הפועל לפתוח מחר על הבוקר את המכירה לשער 13
ועוד משהו קטן, מצחיק לחשוב ששמו רשתות ענקיות מול שערים 4-5 ו10-11 בדיוק למשחקי הדרבי כדי למנוע זריקת חפצים ואבוקות, ובדרבי השני מאז שהותקנו הרשתות, שני היציעים האלו ישערו ריקים
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
למכבי יש הורדת נקודות על תנאי?
כן, אבל אם אני זוכר נכון זה על פריצה של קהל למגרש, לא על אבוקות.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 20:25 למכבי יש הורדת נקודות על תנאי?
-
- קיבל.ה 110 לייקים
לא יודע אם יהיה קהל חוץ או לא, לא יודע אם יהיו אבוקות וזיקוקים או לא,
דבר אחד בטוח בדרבי הזה - וזה שיפעילו את הורדת 2 הנקודות להפועל.
דבר אחד בטוח בדרבי הזה - וזה שיפעילו את הורדת 2 הנקודות להפועל.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
תהיה בטוח ש״אוהדי״ הפועל מסויימים יתנו לבית הדין סיבות קלות מידי כדי לגרום להורדת הנקודות.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אז מה הם בוכים כל כך הרבה?Ofir136 כתב:כן, אבל אם אני זוכר נכון זה על פריצה של קהל למגרש, לא על אבוקות.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 20:25 למכבי יש הורדת נקודות על תנאי?
-
- קיבל.ה 1040 לייקים
עניין של מנטליותלירון האדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 05:24אז מה הם בוכים כל כך הרבה?Ofir136 כתב:כן, אבל אם אני זוכר נכון זה על פריצה של קהל למגרש, לא על אבוקות.לירון האדום כתב: ↑22 ספטמבר 2023, 20:25 למכבי יש הורדת נקודות על תנאי?
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
אני כותב שוב,מה שכתבתי לפני מספר ימים.
למרות שזה פתרון דוחה ,אבל לפחות ממקסם את מכירת הכרטיסים:
להעביר את האולטרס לשער 10-11
לתת לנבלות 2500 כרטיסים לשער 4-5
אבל זה כבר באמת לא משנה.חן " עגלות" סול עסוק בפציעה של איזה רוחנא מכפר סבא
למרות שזה פתרון דוחה ,אבל לפחות ממקסם את מכירת הכרטיסים:
להעביר את האולטרס לשער 10-11
לתת לנבלות 2500 כרטיסים לשער 4-5
אבל זה כבר באמת לא משנה.חן " עגלות" סול עסוק בפציעה של איזה רוחנא מכפר סבא
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
בגדול הוא מקבל את ההחלטות בהפועל.
אחרי שכבר התקבלה החלטה ששער 4-5 יפתח,אז הייתי מצפה ממנהל בכיר בארגון- לבוא בהצעות אופרטיביות גם אם הן לא נוגעות ישירות לתחום אחריותו.ככה זה עובד בכל ארגון גדול.
אחרי שכבר התקבלה החלטה ששער 4-5 יפתח,אז הייתי מצפה ממנהל בכיר בארגון- לבוא בהצעות אופרטיביות גם אם הן לא נוגעות ישירות לתחום אחריותו.ככה זה עובד בכל ארגון גדול.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הוא מקבל החלטות מקצועיות(מנהל מקצועי)
אם כבר איתי בונה
אם כבר איתי בונה
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
מה זה ״פתרון דוחה אבל״?
בשנים של הניסנובים היית בעד לתת למכבי חצי מגרש?
אני מניח שלא.
אז מה זה הרעיון הזה? כדי שמה? בשביל למכור עוד 2500 כרטיסים?
למה אני צריך לוותר על שער 7-8 מפוצצים רק כדי שמכבי יבואו למשחק נגדי ?
ראינו נגד נתניה שיש לזה אפקט מבחינת אווירה ביתית.
כל עוד אנחנו לא ב-5, הפתרון הסביר היחיד היה לזרוק אותם ב-13 ולמכור ל-11 כרטיסים ב-10 שקלים.
- בז'רנו
- קיבל.ה 707 לייקים
זו הדרך היחידה למקסם את מכירת הכרטיסים.צ'ימבויקה כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 12:31מה זה ״פתרון דוחה אבל״?
בשנים של הניסנובים היית בעד לתת למכבי חצי מגרש?
אני מניח שלא.
אז מה זה הרעיון הזה? כדי שמה? בשביל למכור עוד 2500 כרטיסים?
למה אני צריך לוותר על שער 7-8 מפוצצים רק כדי שמכבי יבואו למשחק נגדי ?
ראינו נגד נתניה שיש לזה אפקט מבחינת אווירה ביתית.
כל עוד אנחנו לא ב-5, הפתרון הסביר היחיד היה לזרוק אותם ב-13 ולמכור ל-11 כרטיסים ב-10 שקלים.
ויש לזה משמעות לצערי.קיבלת את הסיבה בחלון ההעברות האחרון- אנחנו תקועים בלי מגן ימני ראוי או מחליף,בלי קשר נורמלי מלבד רודריגס ובלי ספסל.
אז אומנם זה לא המון- אבל עוד כמה אלפי כרטיסים יכולים לעזור בינואר
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
חושש מנועם בונה בהקשר ההגנתי. רך ודקיק מידי.
הוא מיועד לפתוח?
הוא מיועד לפתוח?
- רדפוקס
- קיבל.ה 4726 לייקים
לא דיברנו על זה כי עסוקים בסאגת כרטיסים/אבוקות אבל היה דיווח שישראלוב וצ'יבוטה בספק לדרבי.
אני צופה את ההרכב הנוראי הבא:
זובאס
גורפינקל - בלוריאן - רודריגז - פאסי - אזוגי
איינבינדר - בונה
לאיוס - רן בנימין
אוז'בולט
זובאס
איינבינדר - בונה
לאיוס - רן בנימין
אוז'בולט
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
מהמר על ההרכב הבארדפוקס כתב:לא דיברנו על זה כי עסוקים בסאגת כרטיסים/אבוקות אבל היה דיווח שישראלוב וצ'יבוטה בספק לדרבי.
זובאס
איינבינדר - בונה
לאיוס - רן בנימין
אוז'בולט
זובאס
גורפינקל ישראלוב בלוריאן אזוגי
בנימין אינבינדר רודריגס אלטמן
אוז'בולט לאיוס
עם אפשרות של פאסי במקום אלטמן כבלם שלישי
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מכבי עוד לא משכו את הכרטיסים שלהם, באיזה שלב אפשר להכריז שהמורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, וליתר דיוק מתי הפועל תפתח את המכירה לשער 11 לקהל האוהדים שלנו ונקבל בלומפילד רק עם אדומים והרבה?
-
- קיבל.ה 102 לייקים
זה בכל מצב לא יקרה. המקסימום שנגיע אליו זה אדומים ב-8,7,2 ו-13.הלך המומנטום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 15:04 מכבי עוד לא משכו את הכרטיסים שלהם, באיזה שלב אפשר להכריז שהמורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, וליתר דיוק מתי הפועל תפתח את המכירה לשער 11 לקהל האוהדים שלנו ונקבל בלומפילד רק עם אדומים והרבה?
-
- קיבל.ה 294 לייקים
מה ראיתם מרן בנימין בשנה האחרונה שמגיע לו לפתוח בדרבי?לירון האדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 14:08מהמר על ההרכב הבארדפוקס כתב:לא דיברנו על זה כי עסוקים בסאגת כרטיסים/אבוקות אבל היה דיווח שישראלוב וצ'יבוטה בספק לדרבי.
זובאס
איינבינדר - בונה
לאיוס - רן בנימין
אוז'בולט
זובאס
אוז'בולט לאיוס
אני הכי רוצה שהוא יצליח אבל אני לא חושב שהוא מתאים לרמה כזאת בתור שחקן פותח.
-
- קיבל.ה 2299 לייקים
אני מהמר, לא רוצה, שהוא יעלה בהרכב...gershon כתב:מה ראיתם מרן בנימין בשנה האחרונה שמגיע לו לפתוח בדרבי?לירון האדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 14:08מהמר על ההרכב הבארדפוקס כתב:לא דיברנו על זה כי עסוקים בסאגת כרטיסים/אבוקות אבל היה דיווח שישראלוב וצ'יבוטה בספק לדרבי.
זובאס
איינבינדר - בונה
לאיוס - רן בנימין
אוז'בולט
זובאס
אוז'בולט לאיוס
מבחינתי ההרכב שצריך לעלות
זובאס
לאיוס, רודריגס, בונה, אינבינדר צ'יבוטה
אוז'בולט
אם צ'יבוטה לא כשיר אז אלטמן
-
- קיבל.ה 426 לייקים
אם ציבוטה לא כשיר שיעלה עם אוזבולט באגף וסגל ב9
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
מה מונע מאיתנו למכור כרטיסים ל-11 לאוהדי הפועל?קפבלנקה כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 17:23זה בכל מצב לא יקרה. המקסימום שנגיע אליו זה אדומים ב-8,7,2 ו-13.הלך המומנטום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 15:04 מכבי עוד לא משכו את הכרטיסים שלהם, באיזה שלב אפשר להכריז שהמורה לא הגיעה ויש שיעור חופשי, וליתר דיוק מתי הפועל תפתח את המכירה לשער 11 לקהל האוהדים שלנו ונקבל בלומפילד רק עם אדומים והרבה?
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
חבל מאוד שלא פותחים מכירה, פשוט טמטום
מה יש למשטרה לא לאשר פתיחה של לפחות שער 13?
-
- קיבל.ה 370 לייקים
לדעתי, בעיקר בעקבות קצב מכירת הכרטיסים במיני מנוי, הם מבינים שאין יכולת להביא יותר מעוד כ- 1000 אוהדים נוספים ולכן לא רוצים כביכול ״לעשות אצבע בעין״ למכבי והם רוצים לתת להם תחושה שהפועל לא כלי במשחק, כדי שלא לשבור את הסטטוס קוו לדרבי הבא.oleg neduda כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 21:04 חבל מאוד שלא פותחים מכירה, פשוט טמטום
-
- קיבל.ה 516 לייקים
האם הדלקת אבוקות ביציע נחשבת להתפרעות אוהדים? או שרק במידה וייזרקו למגרש וייגרמו לעצירת המשחק?
פשוט אני בתחושה שהדרבי הקרוב הוא על לצאת ממנו במקסימום עם נקודה כי 2 נקודות הולכות לרדת בוודאות...
פשוט אני בתחושה שהדרבי הקרוב הוא על לצאת ממנו במקסימום עם נקודה כי 2 נקודות הולכות לרדת בוודאות...
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
אני היייתי פותח עם ארצ'ל במקום אל ים ועם צ'יבוטה במקום אלטמן.לירון האדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 19:12אני מהמר, לא רוצה, שהוא יעלה בהרכב...gershon כתב:מה ראיתם מרן בנימין בשנה האחרונה שמגיע לו לפתוח בדרבי?לירון האדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 14:08 מהמר על ההרכב הבא
זובאס
אוז'בולט לאיוס
מבחינתי ההרכב שצריך לעלות
זובאס
לאיוס, רודריגס, בונה, אינבינדר צ'יבוטה
אוז'בולט
אם צ'יבוטה לא כשיר אז אלטמן
לדעתי הוא יעלה עם כל הרביעיה ההתקפית ויוריד את אינבנדר לאמצע במקום אל ים שזה אסון.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
חבל שלא גרינפלד שופט. לא מבין את הזיגזג בשיבוצים של המשחק המרכזי.
-
- קיבל.ה 370 לייקים
אני לא רואה שום מצב שיירדו 2 נק׳ ואם כן זה ביזיון.
גם לחיפה היו 2 נק׳ על תנאי ותחילה לא הורידו לה כלל ולאחר ערעורים ירדה לה נקודה אחת, אז מספיק לדבר כאילו הורדה אוטומטית של 2 נק׳ היא לגיטימית.
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
לצערנו , יורידו 2 נקודות בכל מצב של הפעלת פירוטכניקה.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
למה כולם משלימים עם זה וסבבה עם זה שהולך לרדת לנו 2 נקודות ממתי אבוקה מסריחה יותר חשובה מהקבוצה, מצפה מהקבוצה שלנו לשים שוטרים בתוך הגוש ולעצור את מי שזורק. למצוא את עצמנו מחזור רבעי עם שלוש נקודות ואז ביתר בטדי מלא מכניס אותו למצב לא הכי נעים. והמחזור הזה הכניס אותנו לפרופורציה כמה הליגה חלשה ואיזה בושה איך שנראנו נגד בש גם פתח תקווה קיבלה אדום וניצחו בסוף. אסור להיראות כמו שנראנו יותר אין בושה כזאת.
- הלך המומנטום
- קיבל.ה 1429 לייקים
זה תמיד מעצבן אותי שהפועל מבצעת מהלכים סולידריים כשאנחנו יודעים שבמקרה הפוך מכבי היו מוציאים למכירה ומוכרים את הכרטיסים והיו אומרים ״בעיה שלכם, לא לקחתם את הכרטיסים ואנחנו לא מתכוונים להפסיד הכנסות״ ובצדק.בר לב אדום כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 21:20לדעתי, בעיקר בעקבות קצב מכירת הכרטיסים במיני מנוי, הם מבינים שאין יכולת להביא יותר מעוד כ- 1000 אוהדים נוספים ולכן לא רוצים כביכול ״לעשות אצבע בעין״ למכבי והם רוצים לתת להם תחושה שהפועל לא כלי במשחק, כדי שלא לשבור את הסטטוס קוו לדרבי הבא.oleg neduda כתב: ↑23 ספטמבר 2023, 21:04 חבל מאוד שלא פותחים מכירה, פשוט טמטום
ואפשר לחשוב איזה סטטוס קוו, הם מחוייבים לתת איקס כרטיסים בדרבים, זה תמיד יהיה בשער 5 ושום דבר לא ישתנה.
-
- קיבל.ה 1395 לייקים
הביזיון הגדול הוא שיש ״ארגון אוהדים״ ששם את עצמו מעל העולם ושפ פס על כולנו, כדי להיות מאגניבים ולפגוע בקבוצה בנקודות (מזכיר שגם העונש הוא בגלל המופע נגד ק״ש).בר לב אדום כתב:אני לא רואה שום מצב שיירדו 2 נק׳ ואם כן זה ביזיון.
גם לחיפה היו 2 נק׳ על תנאי ותחילה לא הורידו לה כלל ולאחר ערעורים ירדה לה נקודה אחת, אז מספיק לדבר כאילו הורדה אוטומטית של 2 נק׳ היא לגיטימית.
אני מאוד אוהב פירוטכניקה, אבל ברגע שזה פוגע בקבוצה שאני אוהד, ברורה לי הבחירה.
Sent from my iPhone using Tapatalk