לסרי בעצמו הודה שעלה לגמר הגביע ב- 81 כשהוא כבר חתום במכבי ואף אחד לא ידע מזה ועשה בלגן כדי שישחררו אותו.
הפועל נגד לגנאס
-
- קיבל.ה 950 לייקים
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לסרי אוהב לספר סיפורים.יהלום14אדום כתב:לסרי בעצמו הודה שעלה לגמר הגביע ב- 81 כשהוא כבר חתום במכבי ואף אחד לא ידע מזה ועשה בלגן כדי שישחררו אותו.
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
לא יודע עד כמה זה נכון.אבל בתחילת השידור אמרו שהוא לא הגיע בגלל שהוא שומר שבת.
-
- קיבל.ה 2294 לייקים
איפה היו אוזבולט ואביב סאלם?
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
לא יודע מה החצי חוסטרלי חצי הר אוורסט ראה אתמול אבל אם הוא רוצה לשחק התקפי כמו שהוא רוצה הוא צריך לעשות לכל השחקנים שם סוויץ' בראש.
גורפינקל קיבל 20 כדורים על האגף רק תרוץ ותרים אבל כל פעם העדיף להסתובב אחורה ולמסור לבלמים, אזוגי במעט שקיבל פנוי (פשוט האגף שם תמיד היה עמוס ושיחקו דרכו) גם תמיד מסר אחורה. היו כמה פעמים במחצית השנייה שחטפנו כדור בחצי של לגאנס ואיכשהו הכדור הגיע בסוף לזובאס בקטע לא ברור בכלל.
גורפינקל קיבל 20 כדורים על האגף רק תרוץ ותרים אבל כל פעם העדיף להסתובב אחורה ולמסור לבלמים, אזוגי במעט שקיבל פנוי (פשוט האגף שם תמיד היה עמוס ושיחקו דרכו) גם תמיד מסר אחורה. היו כמה פעמים במחצית השנייה שחטפנו כדור בחצי של לגאנס ואיכשהו הכדור הגיע בסוף לזובאס בקטע לא ברור בכלל.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
פציעות קלותלירון האדום כתב: ↑16 יולי 2023, 08:46 איפה היו אוזבולט ואביב סאלם?
-
- קיבל.ה 948 לייקים
הטקס היה מרגש
המשחק היה משעמם למות
לא הבנתי למה לא היה עידוד מאורגן
המשחק היה משעמם למות
לא הבנתי למה לא היה עידוד מאורגן
long live the zapta
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
בגדול מבחינה מקצועית אין יותר מידי מה לקחת מהמשחק הזה וגם אין חדש תחת השמש (לא שזה אפשרי במעט זמן ועם סגל כל כך חסר).
הבעיה העיקרית בסגל, כמו שסילבס ציין בפודקאסט לסיכום השנה היא שהיחיד בקבוצה הזו שיכול לקחת כדור ולהזיז אותו מרחק משמעותי במגרש הוא לאיוס..חייבים לפחות עוד שחקן כזה ואם הוא עוזב, אנחנו בצרות גדולות.
המגנים חלשים מאוד ולא ברור למה השאירו את גורפינקל ,אחד המגנים החלשים בליגה.
רודריגז נראה אחלה אבל היה מתוסכל מכך שאין לו עם מי לשחק.
בנימין במקסימו כרגע יכול לעלות כמחליף, הוא שחקן טוב או לפחות יהיה שחקן טוב, אבל קשה לו להתמודד עם הפיזיות במשחקי הבוגרים, איבד כמעט כל כדור שהוא קיבל, יכול להיות שלא מתאים לו לשחק באגף, בטח כשצד שלו רץ שחקן כל כך מוגבל כמו גורפינקל.
טוויזר לא קשור לרמה ואני מקווה מאוד שיבינו את זה כמה שיותר מהר.
מי שהפתיע לטובה ואפילו עשה שינוי במגרש זה סניור, מרגיש שהולך לתת עונה טובה.
הבעיה העיקרית בסגל, כמו שסילבס ציין בפודקאסט לסיכום השנה היא שהיחיד בקבוצה הזו שיכול לקחת כדור ולהזיז אותו מרחק משמעותי במגרש הוא לאיוס..חייבים לפחות עוד שחקן כזה ואם הוא עוזב, אנחנו בצרות גדולות.
המגנים חלשים מאוד ולא ברור למה השאירו את גורפינקל ,אחד המגנים החלשים בליגה.
רודריגז נראה אחלה אבל היה מתוסכל מכך שאין לו עם מי לשחק.
בנימין במקסימו כרגע יכול לעלות כמחליף, הוא שחקן טוב או לפחות יהיה שחקן טוב, אבל קשה לו להתמודד עם הפיזיות במשחקי הבוגרים, איבד כמעט כל כדור שהוא קיבל, יכול להיות שלא מתאים לו לשחק באגף, בטח כשצד שלו רץ שחקן כל כך מוגבל כמו גורפינקל.
טוויזר לא קשור לרמה ואני מקווה מאוד שיבינו את זה כמה שיותר מהר.
מי שהפתיע לטובה ואפילו עשה שינוי במגרש זה סניור, מרגיש שהולך לתת עונה טובה.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גם ואלקאניס ציין לטובה את סניור
בכלל נראה שחשוב לו מאוד האגפים
יש מצב שישקיעו זר שיתחרה עם אזוגי
בכלל נראה שחשוב לו מאוד האגפים
יש מצב שישקיעו זר שיתחרה עם אזוגי
-
- קיבל.ה 5889 לייקים
מסכים עם הדברים, למעט גורפינקל.
מגן סבבה לגמרי בעיני.
מגן סבבה לגמרי בעיני.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
-
- קיבל.ה 472 לייקים
מאוד מקווה שיתעוררו ויתחילו לבנות פה קבוצת כדורגל מר חן סול המוכשר.
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 334 לייקים
היה אירוע יפה מאוד.
הפריע לי שסיני ותקווה לא היו, אבל הבנתי שזה לא בגלל הפועל. טורק לעומתם לא הגיע כי כולנו הבנו מהשידורים שהוא לא ממש אוהב את המועדון.
לגבי לסרי - אם הזמינו אותו, היו צריכים גם להזמין את גרשון ו-ורמוט (לדעתי אף אחד מהם לא היה צריך להיות).
הפריע לי שסיני ותקווה לא היו, אבל הבנתי שזה לא בגלל הפועל. טורק לעומתם לא הגיע כי כולנו הבנו מהשידורים שהוא לא ממש אוהב את המועדון.
לגבי לסרי - אם הזמינו אותו, היו צריכים גם להזמין את גרשון ו-ורמוט (לדעתי אף אחד מהם לא היה צריך להיות).
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
החרמות של טורק הזייה - את מי הוא מעניש? מה לו ולמינצברגים? משהו נגד האוהדים?
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
זכור לי (אם אני לא טועה) שלטענתו הוא הושפל מהנהלת הפועל תל אביב, שביקש כרטיסים לאיזשהו משחק והוא סורב בצורה גסה - ומאז הוא במסע נקמה במועדון, אגב גם מרגישים זאת בשידורים שלו מולנו, תמיד מחפש לעקוץ את המועדון...חבל בשבילו, טקס יפה ומרגש, אבל כמו שאומרים " מי שלא טוב לו יום טוב לו"
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
אי אפשר היה להתנצל לבקש סליחה על היחס ולפתוח דף חדש? מדובר באחד הסמלים הגדולים של המועדון , הוא גם אוהד לא רק שחקן, אוהד שהלך גם למשחקים של הפועל סל, חבל.shaolin232 כתב: ↑18 יולי 2023, 22:58זכור לי (אם אני לא טועה) שלטענתו הוא הושפל מהנהלת הפועל תל אביב, שביקש כרטיסים לאיזשהו משחק והוא סורב בצורה גסה - ומאז הוא במסע נקמה במועדון, אגב גם מרגישים זאת בשידורים שלו מולנו, תמיד מחפש לעקוץ את המועדון...חבל בשבילו, טקס יפה ומרגש, אבל כמו שאומרים " מי שלא טוב לו יום טוב לו"
- 7even
- קיבל.ה 2660 לייקים
נראה שניסו ליצור איתו קשר כמה פעמים, כנראה בדיוק בשביל זה. הוא זה שלא הסכים.ארז שדה כתב: ↑19 יולי 2023, 07:42אי אפשר היה להתנצל לבקש סליחה על היחס ולפתוח דף חדש? מדובר באחד הסמלים הגדולים של המועדון , הוא גם אוהד לא רק שחקן, אוהד שהלך גם למשחקים של הפועל סל, חבל.shaolin232 כתב: ↑18 יולי 2023, 22:58זכור לי (אם אני לא טועה) שלטענתו הוא הושפל מהנהלת הפועל תל אביב, שביקש כרטיסים לאיזשהו משחק והוא סורב בצורה גסה - ומאז הוא במסע נקמה במועדון, אגב גם מרגישים זאת בשידורים שלו מולנו, תמיד מחפש לעקוץ את המועדון...חבל בשבילו, טקס יפה ומרגש, אבל כמו שאומרים " מי שלא טוב לו יום טוב לו"
גמני חושב שראוי שטורק יהיה שם. בתור פרשן הוא אחד הגרועים אבר(אחרי שלמה שרף כנראה), אבל אין קשר בין אחד לשני.
נראה שהוא זה שלא רצה להיות שם. לא הפועל.
יחד, רק יחד! 

-
- קיבל.ה 1038 לייקים
טוב , אם זה ככה אז אין מה לעשות , זאת החלטה שלו.7even כתב: ↑19 יולי 2023, 08:00נראה שניסו ליצור איתו קשר כמה פעמים, כנראה בדיוק בשביל זה. הוא זה שלא הסכים.ארז שדה כתב: ↑19 יולי 2023, 07:42אי אפשר היה להתנצל לבקש סליחה על היחס ולפתוח דף חדש? מדובר באחד הסמלים הגדולים של המועדון , הוא גם אוהד לא רק שחקן, אוהד שהלך גם למשחקים של הפועל סל, חבל.shaolin232 כתב: ↑18 יולי 2023, 22:58
זכור לי (אם אני לא טועה) שלטענתו הוא הושפל מהנהלת הפועל תל אביב, שביקש כרטיסים לאיזשהו משחק והוא סורב בצורה גסה - ומאז הוא במסע נקמה במועדון, אגב גם מרגישים זאת בשידורים שלו מולנו, תמיד מחפש לעקוץ את המועדון...חבל בשבילו, טקס יפה ומרגש, אבל כמו שאומרים " מי שלא טוב לו יום טוב לו"
גמני חושב שראוי שטורק יהיה שם. בתור פרשן הוא אחד הגרועים אבר(אחרי שלמה שרף כנראה), אבל אין קשר בין אחד לשני.
נראה שהוא זה שלא רצה להיות שם. לא הפועל.