מחלקת הנוער - 23/24
-
- קיבל.ה 1941 לייקים
נראה לי רוב הכסף במחלקת נוער של מכבי זה על תעמולה של כל מיני אילונים.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
החלוץ עדן בן סימון מהפועל חיפה, עובר לנוער שלנו. שחקן נבחרת הנוער החדשה אצל אופיר חיים, שבחודש מרץ תתמוד בשלב העילית על העפלה ליורו.
עדן תוצר של מחלקת הילדים של מכ׳ חיפה, בנערים שיחק במכ׳ פתח תקווה וכבש שם בצרורות לפני שעבר לעונה להפועל חיפה עם חוזה לבוגרים, אבל לא הצליח להשתלב.
עדן תוצר של מחלקת הילדים של מכ׳ חיפה, בנערים שיחק במכ׳ פתח תקווה וכבש שם בצרורות לפני שעבר לעונה להפועל חיפה עם חוזה לבוגרים, אבל לא הצליח להשתלב.
-
- קיבל.ה 35 לייקים
יופי לפחות בנוער הם מתמידים בלהביא כבוד בדרבי
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
תגידו מברוק לקבוצת נערים ג' צפון שלפני דקות אחדות זכתה בגביע המדינה אחרי ניצחון 1-0 על מכבי בגמר.
את שער הניצחון כבש טספון ברו, שעד כמה שראיתי עושה רושם שהוא כוכב הקבוצה, לא שבהכרח זה אומר הרבה בגילאים האלה.
ב-19:20 תשחק קבוצת נערים ב' גם היא בגמר גביע המדינה מול מכבי פ"ת. יש שידור באתר ההתאחדות.
את שער הניצחון כבש טספון ברו, שעד כמה שראיתי עושה רושם שהוא כוכב הקבוצה, לא שבהכרח זה אומר הרבה בגילאים האלה.
ב-19:20 תשחק קבוצת נערים ב' גם היא בגמר גביע המדינה מול מכבי פ"ת. יש שידור באתר ההתאחדות.
- 7even
- קיבל.ה 2654 לייקים
עמה טמטום לעשות את זה באצטדיון ר"ג
יחד, רק יחד! 

- Charmander
- קיבל.ה 432 לייקים
מאמן קבוצת הנוער, אוהד קדוסי, סיים את תפקידו במועדון וממשיך הלאה לאתגר הבא.
המנהל המקצועי של מחלקת הנוער, אסף גרנשטיין אמר: ״אני רוצה להודות לאוהד על שנתיים נהדרות במחלקה. אוהד התחיל את דרכו כמאמן אצלנו לאחר קריירה נהדרת כשחקן. בעונתו הראשונה אימן את קבוצת נערים א' - ובעונה האחרונה אימן את קבוצת הנוער של המועדון. אוהד עשה העבודה נהדרת עם השחקנים, הקנה להם ערכים, תרם להם רבות מהניסיון שלו כשחקן עבר וקידם אותם מאוד ברמה המקצועית. אנו מאחלים לאוהד בהצלחה בהמשך דרכו ובטוחים שימשיך להתקדם ולהצליח״.
קדוסי נפרד: ״אני מודה להפועל ת״א על שתי עונות נפלאות ביחד. למדתי המון במהלך התקופה כאן, יש כאן תנאים טובים להצליח ולשחקנים צעירים להתפתח. אני מאחל למועדון הצלחה רבה בהמשך״.
המצב בהפועל לא יכול להיות יותר גרוע מזה
מינצברג: "Hold my beer"
מינצברג: "Hold my beer"
- צ'ימבויקה
- קיבל.ה 948 לייקים
כל הכבוד למחלקת הנוער שמתיישרת עם הבוגרים
המאמן החדש עומרי שחם אימן בשנה שעברה את הנוער של ראשל״צ שנשאר בקושי בליגה
פשוט בושה
המאמן החדש עומרי שחם אימן בשנה שעברה את הנוער של ראשל״צ שנשאר בקושי בליגה
פשוט בושה
- De Niro
- קיבל.ה 910 לייקים
מחלקת הנוער לא שייכת לאותם קברניטים נדיבים של מחלקת הבוגרים? מסתבר שכן
-
- קיבל.ה 556 לייקים
איך נגמר?הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2024, 17:48 תגידו מברוק לקבוצת נערים ג' צפון שלפני דקות אחדות זכתה בגביע המדינה אחרי ניצחון 1-0 על מכבי בגמר.
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1171 לייקים
הפסידו, לא זוכר את התוצאהתא מרבוטא כתב: ↑05 יוני 2024, 07:45איך נגמר?הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2024, 17:48 תגידו מברוק לקבוצת נערים ג' צפון שלפני דקות אחדות זכתה בגביע המדינה אחרי ניצחון 1-0 על מכבי בגמר.
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- רווי
- קיבל.ה 746 לייקים
נראה לי שאתה קצת מגזים עם הבושה. לא שאני מכיר את המאמן הנל ויכולתיו, אבל אולי הייתה לו קבוצה לא טובה בעונה שעברה, בכל זאת כולה הנוער של ראשון ובלי קשר הוא מאמן נוער הרבה שנים וחלק גדול מהזמן אצלנו בהפועל.
מה עוד שהמאמני נוער האחרונים אצלנו לא הגיעו עם ניסיון בכלל והיו בסדר גמור. קדוסי, דמארי ועוד בחור ששכחתי את שמו נראה לי אביב משהו.
OMG עווופררר
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
-
- קיבל.ה 752 לייקים
ראשית,
תודה להוקיץ' ששמר אותנו בעיניינים למה שמתרחש סדור ההמשך.
בפן המקצועי,
נראה לי שיש ירידה בהישגי קבוצות הנוער יחסית לתקופה של בוקסנבאום.
אותי מאד מאכזב שאף אחד מהשלד של המונדיאליטו לא הפך לשחק מוביל בקבוצת אמצע - תחתית כמו שהיינו. וזה אחרי כשנה וחצי של משחקים בבוגרים.
תודה להוקיץ' ששמר אותנו בעיניינים למה שמתרחש סדור ההמשך.
בפן המקצועי,
נראה לי שיש ירידה בהישגי קבוצות הנוער יחסית לתקופה של בוקסנבאום.
אותי מאד מאכזב שאף אחד מהשלד של המונדיאליטו לא הפך לשחק מוביל בקבוצת אמצע - תחתית כמו שהיינו. וזה אחרי כשנה וחצי של משחקים בבוגרים.
השיא - זכיה באליפות במעוז הפאשיזם הירושלמי!
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
אם נעשה ונשמע ונשתוק ונציית, גם לומר בוקר טוב יחשב פה לחטא! (טרטיף, מולייר)
-
- קיבל.ה 556 לייקים
מבאסההוא שאמרו לו כתב: ↑05 יוני 2024, 08:24הפסידו, לא זוכר את התוצאהתא מרבוטא כתב: ↑05 יוני 2024, 07:45איך נגמר?הוקיץ' כתב: ↑22 מאי 2024, 17:48 תגידו מברוק לקבוצת נערים ג' צפון שלפני דקות אחדות זכתה בגביע המדינה אחרי ניצחון 1-0 על מכבי בגמר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
@פישונט לא תיתן איזו סקירה מסורתית לכבוד העונה החדשה?
-
- קיבל.ה 1024 לייקים
שילוב קטלני של ילדים ופרנסה חדשה מנעו ממני הקיץ ללכת לראות את משחקי ההכנה ולחפור למשתמש עבד. לו רק המשתמש it-sick לא היה מפטר אותי
השד יתברך
השד יתברך
-
- קיבל.ה 1957 לייקים
הנוער בפיגור מול מכבי פתח תקווה ובאופן כללי נראים רע
דווקא השנתון שעלה לנוער עשה עונה די טובה בנערים א׳
-
- קיבל.ה 948 לייקים
נראה כמו כדור שיצא החוצה לפני המסירהoleg neduda כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 18:06 הנוער בפיגור מול מכבי פתח תקווה ובאופן כללי נראים רע
יאללה הביתה!!!
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
צריך להגיד שהם עשו הכנה טובה לעונה עם הרבה ניצחונות במשחקי האימון, וכנראה גם קיבלו שני משחקים לא פשוטים במחזורי הפתיחה.oleg neduda כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 18:06 הנוער בפיגור מול מכבי פתח תקווה ובאופן כללי נראים רע
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
מי פוטנציאל בוגרים ששווה לשים עליו עין?הוקיץ' כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 18:22צריך להגיד שהם עשו הכנה טובה לעונה עם הרבה ניצחונות במשחקי האימון, וכנראה גם קיבלו שני משחקים לא פשוטים במחזורי הפתיחה.oleg neduda כתב: ↑24 אוגוסט 2024, 18:06 הנוער בפיגור מול מכבי פתח תקווה ובאופן כללי נראים רע
-
- קיבל.ה 5886 לייקים
האמת שאת המחזור שעולה מנערים א' אני לא מכיר כמעט בכלל.
אני יודע שמסיקה ותלמי היו שניים מהשחקנים היותר בולטים בליגה לנערים א' בעונה שעברה (מסיקה היה מלך השערים בפער די גדול). נדמה לי שראם תורג'מן היה בנבחרת הנערים ואני יודע שקפלנר היה נחשב לשחקן מאוד מוכשר בגילאים צעירים יותר, אבל נדמה לי שקצת דעך.
אני יודע שמסיקה ותלמי היו שניים מהשחקנים היותר בולטים בליגה לנערים א' בעונה שעברה (מסיקה היה מלך השערים בפער די גדול). נדמה לי שראם תורג'מן היה בנבחרת הנערים ואני יודע שקפלנר היה נחשב לשחקן מאוד מוכשר בגילאים צעירים יותר, אבל נדמה לי שקצת דעך.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4721 לייקים
הנוער מפסידים בבית 2-0 למכבי חיפה ורושמים הפסד שלישי רצוף מאז פתיחת הליגה.
-
- קיבל.ה 864 לייקים
מה עם מילארדו? סיים גיל נוער? איפה הוא עכשיו?