מסתבר שבלי קבוצה היום
עמנואל בואטנג
- ההוא שאמרו לו
- קיבל.ה 1319 לייקים
GLAD ALL OVER
האמיני יום יבוא!
האמיני יום יבוא!
- Tenacious D
- קיבל.ה 298 לייקים
חבר ישראלי שגר צפונית לפורטו אומר שהוא ראה אותו משחק לא מעט לפני איזה שנתיים בעיר שלו ולטענתו זה חלוץ שבארץ יכול לתת ב15-18 גולים בעונה בשקט.
אני רק אומר שהחבר התחיל לראות ולהבין כדורגל רק מאז הקורונה בערך אז לא יודע על מידת ההבחנה המקצועית הנכונה.
אני רק אומר שהחבר התחיל לראות ולהבין כדורגל רק מאז הקורונה בערך אז לא יודע על מידת ההבחנה המקצועית הנכונה.
לוקח זמן לעשות שלום, כשבשניות פורצת מלחמה.
-
ספרא טבא
- קיבל.ה 445 לייקים
היו לו עונות לא רעות בפורטוגל, מספרים טובים לחלוץ בקבוצת אמצע טבלהTenacious D כתב: ↑31 ינואר 2026, 09:13 חבר ישראלי שגר צפונית לפורטו אומר שהוא ראה אותו משחק לא מעט לפני איזה שנתיים בעיר שלו ולטענתו זה חלוץ שבארץ יכול לתת ב15-18 גולים בעונה בשקט.
לאחר מכן קיבל את החוזה הגדול בטורקיה
- רווי
- קיבל.ה 1394 לייקים
נשאלת השאלה האם הליגה בפורטוגל טובה מהליגה הישראלית?
OMG עווופררר
אתה שואל ברצינות או ציני ?
כי היה כאן משתמש שגם העריך את הליגה הטורקית באותה רמה של הישראלית חח
לא מבין על פי מה יש בכלל ספק, אנחנו לא קרובים לא לזאת ולא לזאת. אנחנו מקסימום שווים ליגה פולנית וגם זה אני בספק
Sent from my iPhone using Tapatalk
כי היה כאן משתמש שגם העריך את הליגה הטורקית באותה רמה של הישראלית חח
לא מבין על פי מה יש בכלל ספק, אנחנו לא קרובים לא לזאת ולא לזאת. אנחנו מקסימום שווים ליגה פולנית וגם זה אני בספק
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רווי
- קיבל.ה 1394 לייקים
ברור שציני זה בגלל הדיון על התורכית. האלופה הישראלית בכל עונה מסיימת מקום 6-7 בתורכיה ופורטוגל אני מאמין.
OMG עווופררר
- זיטו
- קיבל.ה 373 לייקים