עונת המלפפונים -הפועל 23/24
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
Sent from my SM-G996B using Tapatalk
-
- קיבל.ה 517 לייקים
מסכים לגמרי. עונה-שתיים בהרכב של הפועל ייתנו לו המון. יכול לצאת בשל בהרבה לאחר מכן.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
-
- קיבל.ה 405 לייקים
לכמה שחקנים ישראלים יש מה לחפש בחול? יוצאים כי יכולים לשפר את רמת השכר שלהם. מנסים ומקסימום חוזרים עם תנאים משופרים לשוק המקומי.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
אני גם לא חושב שהוא צריך להיות הרכב בהפועל.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
בגיל שלו זאת יכולה להיות טעות.הלוטוס הלבן כתב:לכמה שחקנים ישראלים יש מה לחפש בחול? יוצאים כי יכולים לשפר את רמת השכר שלהם. מנסים ומקסימום חוזרים עם תנאים משופרים לשוק המקומי.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
הוא צריך לחשוב מקצועית ולא כלכלית
-
- קיבל.ה 802 לייקים
יכול לתת גם שנתיים בהרכב של באר שבע כולל משחקים באירופה ולצאת מוכן יותר .Red Ghost כתב:מסכים לגמרי. עונה-שתיים בהרכב של הפועל ייתנו לו המון. יכול לצאת בשל בהרבה לאחר מכן.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
Sent from my iPhone using Tapatalk
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
הוא לא ישחק בהרכב של ב"ש והוא לא יעבור לב"ש.Charlie כתב: ↑01 יולי 2023, 22:21יכול לתת גם שנתיים בהרכב של באר שבע כולל משחקים באירופה ולצאת מוכן יותר .Red Ghost כתב:מסכים לגמרי. עונה-שתיים בהרכב של הפועל ייתנו לו המון. יכול לצאת בשל בהרבה לאחר מכן.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
מאמין שהוא יעבור לחו"ל לא הרבה זמן אחרי שהוא יסיים את ענייניו ביורו עד גיל 21.
-
- קיבל.ה 428 לייקים
אז אתה שיכור אני מתחיל את ה11 של שנה הבאה איתו ואז כל השאר, ילד בן 19 ששנה שעברה שיחק עונה ראשונה בבוגרים ברוב העונה עם שוער ליצן וסביב מאמנים בושה, הילד הזה מטר תשעים עוד קצת חדר כושר והוא מפלצת עונה שנייה בבוגרים הוא כבר יבוא אחרת. לא כל יום גדל שחקן כזה בנוער לקרוא לאבא שלו ולהגיד לו אנחנו נותנים לך 30 אחוז מהכרטיס ונותנים לו חוזה יפה תחתום פה ותשלח את הבן שלך לרוץ באימון.הוקיץ' כתב: ↑01 יולי 2023, 21:54אני גם לא חושב שהוא צריך להיות הרכב בהפועל.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
-
- קיבל.ה 1567 לייקים
וזאת תהיה טעות עבורו.
עוד שנה ב 95% הוא באולמפיאדה, הוא חייב לבחור מקום שהוא ישחק בו... אחרת מישהו אחר יתפוס לו את המקום.
אני מאוד מקווה שיציעו לו חוזה חדש.
חוזה ל 5 שנים.
מענק חתימה של 200K, תוסיף לזה 5000 ₪ לחודש משכורצ חייל ועוד זה אחלה.
מענר שחרור שנה הבאה של 250K.
עונה שלישית 275
עונה רביעית 300
עונה חמישית 325.
סעיף שחרור לשנה ראשנה 2 מליון
לשנה שניה ושלישית 1.75
לשנה רביעית וחמישית 1.5
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
עם כל הכבוד ללמקין שהוא אכן שחקן מוכשר מאוד, הוא עדיין מפשל לא מעט ברמת ליגת העל.דוגיס כתב: ↑01 יולי 2023, 22:26אז אתה שיכור אני מתחיל את ה11 של שנה הבאה איתו ואז כל השאר, ילד בן 19 ששנה שעברה שיחק עונה ראשונה בבוגרים ברוב העונה עם שוער ליצן וסביב מאמנים בושה, הילד הזה מטר תשעים עוד קצת חדר כושר והוא מפלצת עונה שנייה בבוגרים הוא כבר יבוא אחרת. לא כל יום גדל שחקן כזה בנוער לקרוא לאבא שלו ולהגיד לו אנחנו נותנים לך 30 אחוז מהכרטיס ונותנים לו חוזה יפה תחתום פה ותשלח את הבן שלך לרוץ באימון.הוקיץ' כתב: ↑01 יולי 2023, 21:54אני גם לא חושב שהוא צריך להיות הרכב בהפועל.לירון האדום כתב: ↑01 יולי 2023, 20:30 אין מה ללמקין לחפש בחו"ל, לא רואה קבוצה בחו"ל שהוא יהיה שחקן הרכב בה כמו בהפועל
אני הבנתי שבלם ישראלי ברמה כבר לא יגיע, אבל אני עדיין מעדיף את ישראלוב לצד בלם זר.
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
למקין התחיל להשתלב החל מאמצע העונה שלפני העונה שהסתיימה והוא התחיל טוב. ישראלוב התחיל להשתלב קצת אחריו והתחיל פחות טוב.הוקיץ' כתב: ↑01 יולי 2023, 23:06עם כל הכבוד ללמקין שהוא אכן שחקן מוכשר מאוד, הוא עדיין מפשל לא מעט ברמת ליגת העל.דוגיס כתב: ↑01 יולי 2023, 22:26אז אתה שיכור אני מתחיל את ה11 של שנה הבאה איתו ואז כל השאר, ילד בן 19 ששנה שעברה שיחק עונה ראשונה בבוגרים ברוב העונה עם שוער ליצן וסביב מאמנים בושה, הילד הזה מטר תשעים עוד קצת חדר כושר והוא מפלצת עונה שנייה בבוגרים הוא כבר יבוא אחרת. לא כל יום גדל שחקן כזה בנוער לקרוא לאבא שלו ולהגיד לו אנחנו נותנים לך 30 אחוז מהכרטיס ונותנים לו חוזה יפה תחתום פה ותשלח את הבן שלך לרוץ באימון.
אני הבנתי שבלם ישראלי ברמה כבר לא יגיע, אבל אני עדיין מעדיף את ישראלוב לצד בלם זר.
לכן שהעונה האחרונה נפתחה למקין היה הבכיר יותר מביניהם אבל לאור אי יציבות ויכולת פחות טובה ישראלוב תפס לו את המקום ובצדק.
בעיניי לישראלוב יש פוטנציאל גדול יותר הוא בלם קצת פחות חזק אבל יותר ארוך מלמקין, אין לו את יכולת הכדרור שיש ללמקין אבל הוא מוסר טוב יותר ובאופן כללי הוא יותר יציב מלמקין. הוא גם יותר צעיר בשנה וחצי.
אני חושב ששניהם, ובעיקר למקין ששיחק בשני טורנירים, יעשו קפיצת מדרגה כי הם הרוויחו ביטחון וחוסן מנטאלי שיכול להקפיץ אותם למעלה בגיל כזה.
אבל אם למקין יעבור לחו״ל כדי לשבת ביציע/ספסל הוא יהרוס לעצמו את כל מה שהוא הרוויח הקיץ.
נערך לאחרונה על ידי רדפוקס ב 02 יולי 2023, 00:05, נערך פעם 1 בסך הכל.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
הדר יעקבי מדווחת שמאט פרנק השוער היהודי יחתום בשלישי ויוצג בוולקאם רשמי
עכשיו יהיה לנו שלושה שוערים
עכשיו יהיה לנו שלושה שוערים
-
- קיבל.ה 635 לייקים
מצד אחד, מה הקשר,
מצד שני קבוצה יציבה וחזקה צריכה שני שוערים שיתחרו על ההרכב, מצד שלישי אחד מהם תופס לנו תקן של זר, מצד רביעי רק עכשיו החזירו את ברנס מהשאלה (ועוד עם וואלקם) אז מה הוא יהיה שוער רביעי?
קיצר מוזר לאללה
-
- קיבל.ה 1489 לייקים
כבר שהיה הפרסום של המשתתפים בטורניר נפלט לאיש המדיה שמדובר בשחקן רכש חדש.
בסדר, שוער שלישי.. לא מזיק ולא מועיל.
בסדר, שוער שלישי.. לא מזיק ולא מועיל.
-
- קיבל.ה 448 לייקים
עידו שרון הושאל לרמת השרון נראה לי אז המאט פרנק הזה יהיה שוער שלישי כנראה.shaolin232 כתב: ↑01 יולי 2023, 23:28מצד אחד, מה הקשר,
מצד שני קבוצה יציבה וחזקה צריכה שני שוערים שיתחרו על ההרכב, מצד שלישי אחד מהם תופס לנו תקן של זר, מצד רביעי רק עכשיו החזירו את ברנס מהשאלה (ועוד עם וואלקם) אז מה הוא יהיה שוער רביעי?
קיצר מוזר לאללה
-
- קיבל.ה 1156 לייקים
- רדפוקס
- קיבל.ה 4776 לייקים
שלא יעשו לו וולקאם בכלל, הביאו לפה איזה בחור לעשות שנת תגלית בהפועל כדי שיהיה להם איש קשר אמריקאי בתוך מועדון.
זה לא יחשב לוולקאם שמעתם?
זה לא יחשב לוולקאם שמעתם?
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
זובאס
ברנס
פרנק
3 שוערים כמו בכל קבוצה.
גליקגליך ממשיך בנוער?
ברנס
פרנק
3 שוערים כמו בכל קבוצה.
גליקגליך ממשיך בנוער?
-
- קיבל.ה 291 לייקים
לגבי למקין עוד בעונה שלפני הקודמת כתבתי כאן שההשתלבות שלו מזכירה את ההשתלבות של שמעון גרשון בזמנו.
אני אגב חושב שישראלוב לא פחות טוב ממנו ואני נהנה לראות אותו קצת יותר מלמקין.
בעולם אוטופי שניהם נשארים בהפועל לצד בלם זר ועוד בלם רביעי.
למקין כנראה יימכר עם הסעיף המצחיק ששמו לו זה יקרה בלי בעיות בכלל.
לגבי התאמה להרכב או לא כל אחד מהם יכול לשחק בכל קבוצה בליגה לצד בלם זר שיעזור להם לגדול.
שניהם ביחד זה קצת בעייתי תלוי בקבוצה וביעדים שמציבה לעצמה.
ועוד משהו,מה שעושים החברה הצעירים של הנבחרות בקיץ הזה אמור לדחוף יותר להאמין בשחקן הישראלי.
אפשר לחשוב איזה ליגה יש פה ואפשר לחשוב איזה זרים מגיעים לפה.
ההשקעה צריכה להיות קודם כל בתשתיות ובמעטפת,זה מה שיכול לקדם את הצעירים כי מאמנים טובים אין פה יותר מדי,ושם הכל טמון.
לגבי התאמה להרכב או לא כל אחד מהם יכול לשחק בכל קבוצה בליגה לצד בלם זר שיעזור להם לגדול.
ועוד משהו,מה שעושים החברה הצעירים של הנבחרות בקיץ הזה אמור לדחוף יותר להאמין בשחקן הישראלי.
ההשקעה צריכה להיות קודם כל בתשתיות ובמעטפת,זה מה שיכול לקדם את הצעירים כי מאמנים טובים אין פה יותר מדי,ושם הכל טמון.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
כל מילהBRUNO CONTI כתב:לגבי למקין עוד בעונה שלפני הקודמת כתבתי כאן שההשתלבות שלו מזכירה את ההשתלבות של שמעון גרשון בזמנו.
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
בלי שום קשר לאף שם שרשמתבז'רנו כתב:אין בעיה.
להגיד כן לאלונה.
רק משהו קטן- בנוסף לדדיה ובלוריאן,להוסיף את ספורי,חתואל ואבו עביד.
לא צריך ישר לפסול כל דבר
היא וכול הליגה צריכים לדעת ולהבין,הפועל חזרה.
אין יותר מכירות שחקנים שלנו שאנחנו רוצים לאף קבוצה בארץ!!!
-
- קיבל.ה 3214 לייקים
למקין וישראלוב ביחד זה 2 שערים כל משחק.
גאה בהם על מה שהם עושים בנוער ובצעירה, אבל זה לא הרמה שהם מתמודדים איתה בליגת העל.
עצוב שלא נוכל למנף את ההצלחה הזו כלכלית מבחינת למקין, אבל שוב, תודה לניסנוב.
גאה בהם על מה שהם עושים בנוער ובצעירה, אבל זה לא הרמה שהם מתמודדים איתה בליגת העל.
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
נראה לי ברור לכולם שחייבים בלם זר ועדיף מישהו עם ניסיון לידם.האדס כתב:למקין וישראלוב ביחד זה 2 שערים כל משחק.
-
- קיבל.ה 508 לייקים
סעיף השחרור הוא רק בחו"ל או גם לארץ?
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
-
- קיבל.ה 2464 לייקים
רוצה לקוות ויש לי נטיה להאמין שבהיגוד לעידן הניסנובס, כל שקל שנכנס, כן יכול לעניין את האוהדים כי יש סיכוי שהכסף יעבור לרכש ושדרוג המועדון
אצל הניסנובס הוא תמיד היה בסימן שאלה היכן הוא והתחילו לחרטט שהוא שם ופה ויגיע בתשלומים ומה לא
לא שינה לי כאוהד אם מכרו שחקן ב1.5 מיליון דולר או חצי מזה.
אצל הניסנובס כסף שנכנס היה תחליף לכסף שהם מביאים מהבית ומקווה שכאן יהיה שינוי
אצל הניסנובס הוא תמיד היה בסימן שאלה היכן הוא והתחילו לחרטט שהוא שם ופה ויגיע בתשלומים ומה לא
לא שינה לי כאוהד אם מכרו שחקן ב1.5 מיליון דולר או חצי מזה.
אצל הניסנובס כסף שנכנס היה תחליף לכסף שהם מביאים מהבית ומקווה שכאן יהיה שינוי
- Red Wolf
- קיבל.ה 841 לייקים
לא יודע למה אבל נראה לי שהשנה לא נקח אליפות
במידה ואני צודק, אין לי שום בעיה לשחק עם ישראלוב ולמקין בתור הבלמים שלנו (+זרתותח), מוכן לשים כסף שלא נרד ליגה בגללם
מה כן נקבל? שנה הבאה 2 בלמים תותחים, שיודעים לשחק יחד, עם חיזוק נכון וטוב של הקבוצה כבר יהיה אפשר לדבר על פלייאוף עליון ומקום באירופה
שניהם יותר טובים מרז שלמה, ואם הוא בלם פותח של הבוגרת, אז אין לי שום בעיה שהם יהיו הבלמים הפותחים של הפועל
במידה ואני צודק, אין לי שום בעיה לשחק עם ישראלוב ולמקין בתור הבלמים שלנו (+זרתותח), מוכן לשים כסף שלא נרד ליגה בגללם
מה כן נקבל? שנה הבאה 2 בלמים תותחים, שיודעים לשחק יחד, עם חיזוק נכון וטוב של הקבוצה כבר יהיה אפשר לדבר על פלייאוף עליון ומקום באירופה
שניהם יותר טובים מרז שלמה, ואם הוא בלם פותח של הבוגרת, אז אין לי שום בעיה שהם יהיו הבלמים הפותחים של הפועל
-
- קיבל.ה 420 לייקים
למקין, ישראלוב, אזוגי וגורפינקל זו ירידת ליגה ודאית.
תפסיקו להתבלבל מתחרויות נוער
תפסיקו להתבלבל מתחרויות נוער
רואה שחורות המקורי
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
יורו עד 21/23, זה לא נוער.
גורפינקל מגן לגיטימי בליגת העל.
אזוגי/דדיה - כנ"ל.
ובכל מקום כמעט מדובר על כך שיגיע גם בלם זר
הליגה הזאת דיי שוויונית למעט חיפה מכבי וב"ש, זה לא שההגנה של הפועל י-ם או נתניה טובה יותר.
- Sin Queso
- קיבל.ה 461 לייקים
-
- קיבל.ה 1775 לייקים
כבר הרבה שנים אנחנו מחכים לכוכב השלישי על הסמל.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
-
- קיבל.ה 5941 לייקים
אולי, ועדיין ללכת לעונה עם רביעיית הגנה כזו זה טירוף.oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 10:42כל הארבעה האלה פותחים בהרכב של לפחות חצי מהקבוצות בליגה
אז ירידת ליגה וודאית זה בטח לא
מן הסתם הולכים להביא בלם זר מנוסה שבתקווה ירים את כל ההגנה, וגם אז אני חייב להודות שאני לא לגמרי שקט עם חוליית ההגנה שלנו.
-
- קיבל.ה 1055 לייקים
לא פחות מטריד זה הקישור ההתקפי שלנו.הוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2023, 10:52אולי, ועדיין ללכת לעונה עם רביעיית הגנה כזו זה טירוף.oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 10:42כל הארבעה האלה פותחים בהרכב של לפחות חצי מהקבוצות בליגה
מן הסתם הולכים להביא בלם זר מנוסה שבתקווה ירים את כל ההגנה, וגם אז אני חייב להודות שאני לא לגמרי שקט עם חוליית ההגנה שלנו.
כרגע אין שחקן אחד שמסוגל לתת כדור עומק לשחקני ההתקפה.
הפועל, שיגעת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
הפועל, הרסת אותי.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
גם אני לא הייתי רץ עם רביעייה כזאת, אבל לכתוב שזו ירידת ליגה וודאית זה קשקושהוקיץ' כתב: ↑02 יולי 2023, 10:52אולי, ועדיין ללכת לעונה עם רביעיית הגנה כזו זה טירוף.oleg neduda כתב: ↑02 יולי 2023, 10:42כל הארבעה האלה פותחים בהרכב של לפחות חצי מהקבוצות בליגה
יותר סביר שלמקין בכלל יעזוב ויגיע בלם זר + איזה בלוריאן + מגן ימני נוסף, ככה שנראה שבכל מקרה זו לא תהיה רביעיית ההגנה שלנו
- Gili
- קיבל.ה 437 לייקים
החולייה החלשה בכל הסיפור הזה היא בכלל גורפינקל.
-
- קיבל.ה 1963 לייקים
-
- קיבל.ה 2321 לייקים
למה ככה?
פורסם שהפועל חיפה מעוניינת בשולמייסטר שיתמודד עם מגן הסופה אורן ביטון