עונת המלפפונים 25/26

פורום אוהדי הפועל תל אביב
קפבלנקה
קיבל.ה  186 לייקים

דומיניק פרייס מחכה לבוסקילה בחניון.

הוא אמר לפרימור ובוקסה שהוא יורד לקנות קולה ובא לחתום.

נאלץ להמתין, ועד אז המועדון עושה טיזינג בלתי נסבל עם סטוריז של אוהדים שחידשו מנויים.

כנראה שנסתפק במחיאות כפיים להיום.
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

בז'רנו כתב: 03 יוני 2025, 17:11
dino כתב: 03 יוני 2025, 14:57 הפועל מה עם החתמה להיום?
כמה שנים לוקח לסגור עם הפועל ר״ג?(ולא שבוסקילה נחשב כבוסט למנויים)
לדעתי בוסקילה קיבל עמה וואצאפים ממיץ'/שחר/ אלונה ועושה לנו יצחקי
אם זה יקרה מדובר בפאשלה ניהולית. לריב שנה על לסגור עם רמת גן ביודעין שיש עורבים בחוץ
שחר
קיבל.ה  1497 לייקים

בואנה, מה יש לכם? יא מכורי וולראם. כולה תחילת יוני, החתמות גם עושים בספטמבר.
זה באמת מה שישנה לכם אם לקנות או לא לקנות מנוי? איזה שמות כבר אפשר להביא? ביבראס בגיל 40?

למדנו הרי מה ההחתמות מנויים האלה שוות של כל השרלטנים שניהלו אותנו קודם , כמו דמארי או אלטמן שאחריהם מחתימים שחקני ליגה לאומית וזרים מליגה אינדונזית.
אני חושב שהעונה האחרונה בלאומית לימדה אותנו שאפשר לסמוך על הבעלים והצוות החדש.
סמל אישי של משתמש
בז'רנו
קיבל.ה  731 לייקים

שחר כתב: 03 יוני 2025, 17:28 בואנה, מה יש לכם? יא מכורי וולראם. כולה תחילת יוני, החתמות גם עושים בספטמבר.
זה באמת מה שישנה לכם אם לקנות או לא לקנות מנוי? איזה שמות כבר אפשר להביא? ביבראס בגיל 40?

למדנו הרי מה ההחתמות מנויים האלה שוות של כל השרלטנים שניהלו אותנו קודם , כמו דמארי או אלטמן שאחריהם מחתימים שחקני ליגה לאומית וזרים מליגה אינדונזית.
סומכים על הבעלים.הבעיה היא שיש ישראלים בודדים שבאמת יכולים לשדרג אותנו ואותם צריך לחטוף ומהר לפני שאיזה מכבי תחתים אותם שיהיו בספסל/ יציע רק לא אצל היריבות
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

שחר כתב: 03 יוני 2025, 17:28 בואנה, מה יש לכם? יא מכורי וולראם. כולה תחילת יוני, החתמות גם עושים בספטמבר.

ההיגיון איתך, ברור.
אבל זה לא עוזר לי להתמכרות.
yoni143
קיבל.ה  72 לייקים

אני מתחבר לשחקנים שראיתי אותם משחקים ויש מספרים , למשל תן לי חלוץ כמו דמאשקן ממכבי פתח תקווה, תן לי קליי מכפר שלם, אני יותר מבסדר גמור איתם.

דאבור או דיה סבע או יונתן כהן , כמה כבר קשה לתת הצעה עם כסף טוב לשנתיים? יש תקציב, יש מתחם אימונים, עיר שכייף לגור בה, יש קבוצה עם האוהדים הכי טובים בארץ.
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4867 לייקים

דבר ראשון - כן, אנחנו נרקומנים של וולקאמים.
דבר שני - אתה צודק, רק יוני, אין לחץ.
דבר שלישי - בספטמבר ההחתמות שעושים זה בוקסה מביא את קונטה כי לא הצליח לסגור לנו בלם במשך יותר מחודשיים. החתמות עושים ביוני, יולי ובתחילת אוגוסט גג - כל דבר מעבר זה חובבנות ברוב רובם של המקרים.
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

יספיק לי להסתכל במחברת של סלאבוב, לראות את הזרים שהוא מסתכל עליהם.
שנינו בולגרים אז יש מצב שהוא ירצה להיות חבר שלי.
Red_man
קיבל.ה  1350 לייקים

yoni143 כתב: 03 יוני 2025, 17:41 אני מתחבר לשחקנים שראיתי אותם משחקים ויש מספרים , למשל תן לי חלוץ כמו דמאשקן ממכבי פתח תקווה, תן לי קליי מכפר שלם, אני יותר מבסדר גמור איתם.

דאבור או דיה סבע או יונתן כהן , כמה כבר קשה לתת הצעה עם כסף טוב לשנתיים? יש תקציב, יש מתחם אימונים, עיר שכייף לגור בה, יש קבוצה עם האוהדים הכי טובים בארץ.
אם אלה הזרים שיביאו אז באמת בואו נוותר מעכשיו.
אם קליי יגיע לפ"ת אז שיוכיח את עצמו בליגת העל אח"כ נדבר, שחקן שעשה חיים נגד הגנות ברמה נמוכה ממה שיש בספורטק. תראה את גיל יצחק וזיקרי שחקנים שחגגו בלאומית ובעל סיימו עם שער וחצי.
talb55
קיבל.ה  24 לייקים

יש אוהדים וכתבים שזורקים שמות סתם ומשגעים אתכם.
בוסקילה מאוד מבוקש אבל הבעלים של ר״ג מקשה.
יש שמות מאוד טובים ואיכותיים מחול שלא רוצים לשחק בארץ. לוחצים חזק על דיארה.
לדעתי יקח זמן לוולקאם.
נערך לאחרונה על ידי talb55 ב 03 יוני 2025, 18:59, נערך 2 פעמים בסך הכל.
ספרא טבא
קיבל.ה  209 לייקים

לירון האדום כתב: 03 יוני 2025, 16:06
ספרא טבא כתב: 03 יוני 2025, 15:09
מריו פצ'אלקה כתב: 03 יוני 2025, 14:49 הלוואי דן גלזר
שחקן גרוע מאוד
למה אתה רוצה אותו?
לפי מה החלטת שהוא שחקן גרוע?
הוא משחק שם בהרכב (בניגוד ליוספי), היה שחקן העונה בארץ, הוא גרזן ומה זה שחסר לנו, הוא ישראלי.
הוא בקבוצה שונה מיוספי, משחק בקאיירט נגד קבוצות של בוראט
לגבי מה החלטתי? לפי זוג עיניים, שחקן פח שלא מסוגל לתת פס קדימה, שי אייזן לעומתו זה פירלו בכל הקשור לפסים וטכניקה
בלי קשר לזה שהוא כסחן שנהנה מהגב של מכבי ת"א, בכל קבוצה אחרת הוא שווה 4 אדומים
היה שחקן העונה נכון, בעונה שזה קרה בוזגלו עדיין היה שחקן פעיל ומסי בברצלונה, העולם התקדם והשתנה מאז
לא לרמה
אוגוסטוס היל
קיבל.ה  1184 לייקים

רדפוקס כתב: 03 יוני 2025, 18:03

דבר שלישי - בספטמבר ההחתמות שעושים זה בוקסה מביא את קונטה כי לא הצליח לסגור לנו בלם במשך יותר מחודשיים. החתמות עושים ביוני, יולי ובתחילת אוגוסט גג - כל דבר מעבר זה חובבנות ברוב רובם של המקרים.
או איזהו מציאה מטורפת כמו נמה שלדעתי הגיע גם בספטמבר אבל זה פוקס שלא מעיד על הכלל
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4867 לייקים

אוגוסטוס היל כתב: 03 יוני 2025, 19:07
רדפוקס כתב: 03 יוני 2025, 18:03

או איזהו מציאה מטורפת כמו נמה שלדעתי הגיע גם בספטמבר אבל זה פוקס שלא מעיד על הכלל
כמה שרשמתי - "חובבנות ברוב רובם של המקרים", לא רשמתי בכל המקרים כי ידעתי שיבוא האיש שיזכיר את הפעם היחידה שזה כן עבד לפני 16 שנה.
סמל אישי של משתמש
Maor7
קיבל.ה  46 לייקים

הנה תתעודדו קצת:
שמעתי ברדיו היום את הסוכן של נועם בן הרוש מספר שדווקא הפועל הייתה הראשונה כבר לפני לא מעט זמן עם הצעה רצינית על השחקן. הוא אמר שכל ההתנהלות מול המועדון הייתה מקצועית מאוד.

סביר להניח שיש עוד לא מעט שחקנים שיושבים כרגע עם הצעה מהפועל ומתלבטים.
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

Maor7 כתב: 03 יוני 2025, 19:37 הנה תתעודדו קצת:
שמעתי ברדיו היום את הסוכן של נועם בן הרוש מספר שדווקא הפועל הייתה הראשונה כבר לפני לא מעט זמן עם הצעה רצינית על השחקן. הוא אמר שכל ההתנהלות מול המועדון הייתה מקצועית מאוד.

זה טוב ויפה אבל הפועל כדי להתמודד בשוק היקר הזה והמוגזם של הישראלים, צריכה להבין שהם יצטרכו להציע יותר או להתיישר על אותה הצעה מול הקבוצות העשירות, אחרת נשאר עם הזין ביד, סליחה על הביטוי. יש מעט מאוד ישראלים ״שווים״, מעט מאוד ולרוב כשיש להם ביקוש, אנחנו לא נעמוד במתיחת התקציב בהצעות.
צריך לפעול מהר, חכם ובהבנה שהמחיר יהיה מוגזם. אפשר להביא רק 6 זרים והשאר השוק הישראלי הדרעק.
הנה עכשיו לגבי בוסקילה, לא יודע מה הבעיה שם מול ר״ג, אבל יש מצב שמרוב מריחות, אנחנו מסתכנים בכניסה של חיפה, מכמבי ובאר שבע לעניין(אחרי שמחשבות מסלול מחדש, אם ממש ירצו אותו, זה משחק בהצעות כספיות שאין לנו מספיק עומק מולן בזה)
Adom_Adom
קיבל.ה  307 לייקים

dino כתב: 03 יוני 2025, 20:04
Maor7 כתב: 03 יוני 2025, 19:37 הנה תתעודדו קצת:

זה טוב ויפה אבל הפועל כדי להתמודד בשוק היקר הזה והמוגזם של הישראלים, צריכה להבין שהם יצטרכו להציע יותר או להתיישר על אותה הצעה מול הקבוצות העשירות, אחרת נשאר עם הזין ביד, סליחה על הביטוי. יש מעט מאוד ישראלים ״שווים״, מעט מאוד ולרוב כשיש להם ביקוש, אנחנו לא נעמוד במתיחת התקציב בהצעות.
צריך לפעול מהר, חכם ובהבנה שהמחיר יהיה מוגזם. אפשר להביא רק 6 זרים והשאר השוק הישראלי הדרעק.
הנה עכשיו לגבי בוסקילה, לא יודע מה הבעיה שם מול ר״ג, אבל יש מצב שמרוב מריחות, אנחנו מסתכנים בכניסה של חיפה, מכמבי ובאר שבע לעניין(אחרי שמחשבות מסלול מחדש, אם ממש ירצו אותו, זה משחק בהצעות כספיות שאין לנו מספיק עומק מולן בזה)
אל תפסול שההצעה שלנו לא נפלה ממכבי, יש קבוצה שמשחקת במוקדמות ליגת אלופות, אם סיכוי גבוה להגיע לשלב בתים אירופי, קבוצה שבסוף היא אלופה ברוב השנים האחרונות ובנוסף לכל אלה יש אינטרסים של סוכנים וכו'
יהיה קשה ביותר להביא אחד מה4-5 הישראלים הבכירים בשוק(בכלל קיימים חמש כאלה הקיץ?)
yoni143
קיבל.ה  72 לייקים

לא יאמן שאנחנו מקווים ומתחננים כבר כמה ימים על שחקן לא מוכח מליגה לאןמית מור בוסקילה.

תן לי שמותת שקיבלו הצעה, יוספי, דיארה, דאבןר, סבע , יונתן כהן, ספורי, מיצינו בינוניות. רוצים לסיים 1-4.
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

yoni143 כתב: 03 יוני 2025, 20:26 לא יאמן שאנחנו מקווים ומתחננים כבר כמה ימים על שחקן לא מוכח מליגה לאןמית מור בוסקילה.

תן לי שמותת שקיבלו הצעה, יוספי, דיארה, דאבןר, סבע , יונתן כהן, ספורי, מיצינו בינוניות. רוצים לסיים 1-4.
תעיף את מקומות 1-2 מהציפיות שלך ביחד עם יונתן כהן וסבע.
סמל אישי של משתמש
Maor7
קיבל.ה  46 לייקים

yoni143 כתב: 03 יוני 2025, 20:26 לא יאמן שאנחנו מקווים ומתחננים כבר כמה ימים על שחקן לא מוכח מליגה לאןמית מור בוסקילה.

יפה שאתה מוכן להתפשר על מקום רביעי.

אנשים פה בהזיה. תנו להם וולקאם להירגע. תחתימו מעסה משהו
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  407 לייקים

תודו שזה כיף סופסוף לדבר נטו מקצועי על הפועל, בלי הנעלות זונות, חובות וכל השיט הזה. כמה חיכיתי לימים כאלה.
זרתותח
קיבל.ה  72 לייקים

קצת דופמין אחרי ההפסד בסל
לפי הטוויטר אנאס מחמיד יחתום
עד המ!!ת הפועל
קיבל.ה  407 לייקים

אני לא יודע מה לעשות עם עצמי לנוכח הידיעה על מחאמיד. איך ממשיכים מכאן?
זרתותח
קיבל.ה  72 לייקים

עד המ!!ת הפועל כתב: 04 יוני 2025, 00:16 אני לא יודע מה לעשות עם עצמי לנוכח הידיעה על מחאמיד. איך ממשיכים מכאן?
מרוצים, אחלה של החתמה לחלוץ מחליף.
אדום
קיבל.ה  961 לייקים

זרתותח כתב: 04 יוני 2025, 00:12 קצת דופמין אחרי ההפסד בסל
לא החתמה מנחמת
Red_man
קיבל.ה  1350 לייקים

זרתותח כתב: 04 יוני 2025, 00:12 קצת דופמין אחרי ההפסד בסל
אם זה הוולקאם שהם מבשלים לי אחרי ההפסד היום עדיף שלא יהיה. אם אין מחר איזה וולקאם של זר תותח ב350 אלף יורו וצפונה שלא ידברו
סמל אישי של משתמש
Sin Queso
קיבל.ה  486 לייקים

זרתותח כתב: 04 יוני 2025, 00:18
עד המ!!ת הפועל כתב: 04 יוני 2025, 00:16 אני לא יודע מה לעשות עם עצמי לנוכח הידיעה על מחאמיד. איך ממשיכים מכאן?
מעדיף כבר את שבירו
קוקאין ואלכוהול
קיבל.ה  341 לייקים

אחלה רכש אנאס מאחמיד. מתי מכריזים על רייכרט? כבר שיחררו אותו מהמנהרות הטרור בקריית שלום או שזה עדיין במשא ומתן?
את הסם הכי גדול
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

מחאמיד זה בסדר, אבל גם הוא, גם בוסקילה, גם דטנר ההוא אם יבוא מר״ג, אלו שחקני ספסל בכוונה הראשונית לפחות.
אני הייתי קודם כל נוקט באסטרטגיה של להתנפל ככל האפשר על מה שיש להציע לשוק המקומי בשביל ההרכב הפותח, כי הזמן שעובר משאיר לנו את הפחות טובים(גיליתי את אמריקה).
Hapoel_manga
קיבל.ה  332 לייקים

שחקן חלש מחאחמיד
קפבלנקה
קיבל.ה  186 לייקים

היום יש צפי גבוה לוולקאם של שחקן כלשהו במועדון אחר.

הזדמנות טובה לקחת יום חופש מההתמכרות.
כולנו צריכים את זה
tormenta
קיבל.ה  44 לייקים

לא מאמין שזה מה שהם מביאים, מקווה מאוד שזה שחקן חילוף ולא יותר.

רוצים החתמה רצינית, שיפתח תכיס כבר ויתחפש לינאי לחודש כוסעמק
arik89
קיבל.ה  103 לייקים

אם כבר חלוץ מחליף, למה לא ווילסון האריס?
סמל אישי של משתמש
רדפוקס
קיבל.ה  4867 לייקים

Sin Queso כתב: 04 יוני 2025, 01:17
זרתותח כתב: 04 יוני 2025, 00:18
מעדיף כבר את שבירו
אני בספק אבל נחיה ונראה.
yoni143
קיבל.ה  72 לייקים

עצם זה שאנחנו לא במשא ומתן עם שחקנים בפרופיל גבוה כפי שכתבתי (מילסון, אלי דסה, דאבור, סבע, ספורי, חזיזה) אומר שאין חדש תחת השמש ואנחנו עם מיצברג רק עם יותר כסף . בוקסנבוים שחרר אותנו ממך.
טכנית לארז
קיבל.ה  2084 לייקים

מה מילסון?
הכוכב האדום אכלו את הלקרדה איתו באיזה 5 מליון, מי מצפה שנשלם עליו עכשיו סכום באיזור הזה?
דאבור ודסה מסכים. הייתי רוצה שלפחות ננסה. במיוחד דאבור.
סבע אני לא רואה שחיפה אומרים שהוא עוזב.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
dino
קיבל.ה  2559 לייקים

yoni143 כתב: 04 יוני 2025, 10:55 עצם זה שאנחנו לא במשא ומתן עם שחקנים בפרופיל גבוה כפי שכתבתי (מילסון, אלי דסה, דאבור, סבע, ספורי, חזיזה) אומר שאין חדש תחת השמש ואנחנו עם מיצברג רק עם יותר כסף . בוקסנבוים שחרר אותנו ממך.

קודם כל, אין לנו מידע אם כן מנהלים מומ עם שחקנים בפרופיל גבוה או לא.
בוקסנבוים מקבל הגדרת תקציב מפרימור(שמקבל מספרא) שלפיה הוא פועל, הוא לא אומר לפרימור- טוב עזובתך 400 אלף יורו שכר אם אפשר להביא את אנאס ב150.
ובלי קשר לפי הידוע בוקסנבוים מעורב חלקית בנעשה בעניין.
טכנית לארז
קיבל.ה  2084 לייקים

סבלנות.
אין לי כוח להתבאס כבר.
דריבל ענק על מפתן השש עשרה
Red_man
קיבל.ה  1350 לייקים

יודעים מה? לא צריך וולקאם תנו לי איזה שם (חדש) טוב שקרוב לסיכום ושיברח עוד יומיים. משהו בשביל לראות סרטון ביצועים
yoni143
קיבל.ה  72 לייקים

dino כתב: 04 יוני 2025, 11:00
yoni143 כתב: 04 יוני 2025, 10:55 עצם זה שאנחנו לא במשא ומתן עם שחקנים בפרופיל גבוה כפי שכתבתי (מילסון, אלי דסה, דאבור, סבע, ספורי, חזיזה) אומר שאין חדש תחת השמש ואנחנו עם מיצברג רק עם יותר כסף . בוקסנבוים שחרר אותנו ממך.

קודם כל, אין לנו מידע אם כן מנהלים מומ עם שחקנים בפרופיל גבוה או לא.
בוקסנבוים מקבל הגדרת תקציב מפרימור(שמקבל מספרא) שלפיה הוא פועל, הוא לא אומר לפרימור- טוב עזובתך 400 אלף יורו שכר אם אפשר להביא את אנאס ב150.
ובלי קשר לפי הידוע בוקסנבוים מעורב חלקית בנעשה בעניין.
מה ההבדל בין שבירו לאנס מחמיד, לדעתי שבירו עם יותר שערים וגם מהיר ממנו. זה אותה גברת בשינוי אדרת.

עדיף 4 שחקנים איכותיים ב400 אלף יורו מאשר 10 שחקנים ב150 אלף יורו.
שליחת תגובה