על סגרים ונגיפים (אשכול קורונה)
-
- קיבל.ה 864 לייקים
תביא עוד 49,999 חתימות ואני רץ. אמנה את חרמש כעוזר שלי, נראה שהוא מבין בנושא.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
במיוחד שהשליטים אמורים להיות זקני ציון.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא יודע מי יותר גרוע, הזקנים מהפרוטוקולים או סתם ציונים זקנים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 864 לייקים
האמת שאני לא מרגיש ראוי לכהן בממשלה העולמית. אני פרובינציאלי מדי וגם יש לי בעיה עם אנשי לטאה. לא מסתדר טוב כ"כ עם זוחלים. אם זו הייתה ממשלה בשליטת אנשי כלב או אפילו אנשי סוס/ארנבת, הייתי שוקל.
-
- קיבל.ה 28 לייקים
-
- קיבל.ה 28 לייקים
"מרוב הפחד למות, שכחנו מה זה לחיות".
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 673 לייקים
https://link.springer.com/article/10.10 ... 21-00808-7
ירוק הוא התו
המצב הוא חרבנה
אבל לפחות
המאמן הוא טועמה
ירוק הוא התו
המצב הוא חרבנה
אבל לפחות
המאמן הוא טועמה
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הם משווים תפוזים לתפוחים ואז מתלהבים כשיוצא להם שזה לא אותו דבר.האדום הצורר כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 23:52 https://link.springer.com/article/10.10 ... 21-00808-7
ירוק הוא התו
המצב הוא חרבנה
אבל לפחות
המאמן הוא טועמה
הם למעשה בדקו את ההנחה הבאה: "מספר המקרים החדשים תלוי אך ורק בשיעור ההתחסנות" ולמרבה ההפתעה "גילו" שזה לא המצב.
מעניין, אולי זה קשור לזה שהם שכחו לשלוט בכמה משתנים לא לגמרי זניחים, נניח מספר המקרים בשבוע שלפני השבוע שהם בדקו (וגם לרמת המגבלות בכל מקום, להבדלים תרבותיים\דמוגרפיים\כלכליים בין התפוחים לתפוזים, ועוד כמה שבא לנו, כי למעשה הם התעלמו מכל המשתנים מלבד אחד).
הדבר היחיד שיצא להם נכון הוא המסקנה שאי אפשר לסמוך רק על חיסונים, ושיש צורך בהתערבויות לא פרמקולוגיות, כלומר מגבלות קורונה למיניהן, תווים ירוקים וכו' (המידה שבה יהיה צורך כזה דווקא כן תלויה בשיעור ההתחסנות, ככל שיותר אנשים יתחסנו ככה יהיה פחות צורך במגבלות).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
התפטרותה של מושלת ויקטוריה...
הקלה ושמחה אדירה של תושבי אוסטרליה !
יום חג ממש.
איך קראה לה מישהי? לוציפר אוסטרליה
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לטעון שאין קשר בין חיסון שמונע הדבקה, עובדתית, להדבקה זה מרשים אפילו לחברי כת.
ואני אוהב שמתייחסים לישראל כדוגמא לטענה ובו זמנית יוצאים בחריפות נגד הבוסטר הנורא.
גם הייתי מביא פה נתונים ספציפית על ארה"ב, אבל הטרול כרגיל יתעלם ממה שנוח לו ויחזור מחרתיים עם לינק חדש, אז חבל על הזמן .
ואני אוהב שמתייחסים לישראל כדוגמא לטענה ובו זמנית יוצאים בחריפות נגד הבוסטר הנורא.
גם הייתי מביא פה נתונים ספציפית על ארה"ב, אבל הטרול כרגיל יתעלם ממה שנוח לו ויחזור מחרתיים עם לינק חדש, אז חבל על הזמן .
-
- קיבל.ה 557 לייקים
בויקטוריה אין מושלת, יש מושל. Dan Andrews בשבילך. הלוואי ויתפטר, בן אדם דפוק (אולי נתי יחלוק עלי...).נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 03:29
יום חג ממש.
מי שהתפטרה היא מושלת ניו סאות' ווילס (NSW). שום קשר לקורונה. היא חשודה בשחיתות כלשהי, והוחלט להתחיל חקירה בעניין. מכיון שכך, היא חשבה שראוי לפרוש. מזכיר לכם משהו?
עם או בלי קשר, היא מושלת הרבה יותר יותר טובה מדן השקרן אצלנו.
אין שום חג ושום נעליים, מעניין מה הוצג לכם שם...
-
- קיבל.ה 557 לייקים
הנה עומר, אפילו בעברית. אולי זה מעניין אותך בתור בן של פולטיקאי לשעבר (או שכבר עברת הלאה לאגדה הבאה?):
https://www.calcalist.co.il/world_news/ ... /bkatzuvet
https://www.calcalist.co.il/world_news/ ... /bkatzuvet
-
- קיבל.ה 864 לייקים
ההשעיה שלך עדין בתוקף עד 2022נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑03 אוקטובר 2021, 17:28תצטרך להחזיר אותי לפייסבוק ולטפל בתגובות האימפולסיביות שלך כל אימת שאנחנו על סף מריבה וירטואלית.
עליך ללמוד לקבל החלטות קרות.
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אפילו פייזר לא טוענת שלאורך זמן החיסון שלה מונע הדבקה. הבאתי פה מחקר ממקור טיפה יותר אמין מקשקושיך. טרולD&3 כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 08:56 לטעון שאין קשר בין חיסון שמונע הדבקה, עובדתית, להדבקה זה מרשים אפילו לחברי כת.
אינתי עומרי, הפועל.
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
אה סליחה, אתה כן עונה לפעמים אבל לא לדברים שנכתבו, כמו גם הפעם, לא אכזבת.
למרות שאני מעדיף תשובה לא רלוונטית מאשר הכנסת מילים לפה והתייחסות למשהו שטענתי על אף שמעולם לא טענתי אותו, כי זה סתם נבזי. אבל שוב, לא מפתיע בכלל.
למרות שאני מעדיף תשובה לא רלוונטית מאשר הכנסת מילים לפה והתייחסות למשהו שטענתי על אף שמעולם לא טענתי אותו, כי זה סתם נבזי. אבל שוב, לא מפתיע בכלל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הוצג שם משהו שהיה נוח לרועה הצאן, וכל הכבשים בלעו את זה בלי לשאול שאלות.אדום מטלי כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 10:00בויקטוריה אין מושלת, יש מושל. Dan Andrews בשבילך. הלוואי ויתפטר, בן אדם דפוק (אולי נתי יחלוק עלי...).נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 03:29
יום חג ממש.
מי שהתפטרה היא מושלת ניו סאות' ווילס (NSW). שום קשר לקורונה. היא חשודה בשחיתות כלשהי, והוחלט להתחיל חקירה בעניין. מכיון שכך, היא חשבה שראוי לפרוש. מזכיר לכם משהו?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
בלעו והפיצו כמובן.teknoboy כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 11:46הוצג שם משהו שהיה נוח לרועה הצאן, וכל הכבשים בלעו את זה בלי לשאול שאלות.אדום מטלי כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 10:00בויקטוריה אין מושלת, יש מושל. Dan Andrews בשבילך. הלוואי ויתפטר, בן אדם דפוק (אולי נתי יחלוק עלי...).נחמן אש הפרויקטור כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 03:29
יום חג ממש.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
גם הכבשים שמגדלים במשקים אוכלות ואז מחרבנות את זה בכל מקום שהן דורכות בו. (אחת הדרכים הנפוצות להפצה של זרעים, אגב. ריצ'רד דוקינס מסתכל מהצד באימה)kruvi כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 15:04בלעו והפיצו כמובן.teknoboy כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 11:46הוצג שם משהו שהיה נוח לרועה הצאן, וכל הכבשים בלעו את זה בלי לשאול שאלות.אדום מטלי כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 10:00
בויקטוריה אין מושלת, יש מושל. Dan Andrews בשבילך. הלוואי ויתפטר, בן אדם דפוק (אולי נתי יחלוק עלי...).
אותו דבר בדיוק.
ובדיוק כמו עם כבשים אמיתיות, גם פה יש מי שמנצל את הטבע הכבשתי של הכבשים כדי לקדם את עצמו.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
לאן יש לי להתקדם פה ובחיים עצמם?
סאחי הוא אויב
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לך אין, יא חסר הבנת הנקרא.
אתה הכבשה בסיפור.
בלעת משהו שנתנו לך לאכול, ועכשיו אתה מחרבן אותו בכל מקום.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 28 לייקים
שמעון פרס לא קיבל שום חיסול.
הוא הדמות שלי לחיקוי בענייני חיסולים.
הוא הדמות שלי לחיקוי בענייני חיסולים.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
מעבדת פייזר מתרחבת- האיחוד האירופי אישר שימוש בבוסטר ל18+.
- kruvi
- קיבל.ה 304 לייקים
הפתעה מרעישה. מי ראה את זה מגיע?D&3 כתב:מעבדת פייזר מתרחבת- האיחוד האירופי אישר שימוש בבוסטר ל18+.
Sent from my Mi Note 3 using Tapatalk
-
- קיבל.ה 673 לייקים
מומלץ לקרוא תקשורת אמיתית ולא את הישראלית:
https://www.reuters.com/world/europe/eu ... 021-10-04/
למעשה, לא הביע התנגדות מפורשת אך גם לא המליץ.
אינתי עומרי, הפועל.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
אתה טועה, הם טוענים שהם משאירים לכל מדינה לקבוע בעצמה האם לאפשר לתת בוסטר.האדום הצורר כתב:מומלץ לקרוא תקשורת אמיתית ולא את הישראלית:
וממליצים על כך לאנשים עם מערכת חיסונית חלשה שעברה חצי שנה מאז שחוסנו.
זה עניין של סוברניות לא של פחד להמליץ כמו שאתה מנסה לצייר את זה מהפוזיציה
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 673 לייקים
איך מה שאתה כתבת שונה ממה שאני כתבתי?
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
ממה שאתה כתבת אפשר "בטעות" לא להבין שהגוף הרגולטורי הרלוונטי (זה שאמור לאשר או לפסול את ההתוויה של הבוסטר) אישר את ההתוויה של הבוסטר.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא, האישור הוא אותו אישור.האדום הצורר כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 19:55 מצאו את ההבדלים בין "אישור" לאישור:
https://apnews.com/article/europe-coron ... 607f6d23e1
יש הבדל בהמלצה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
אז כאן אין המלצה ואין התנגדות. דהיינו בדיוק מה שכתבתי, ולא האופן שבו זה מוצג בתקשורת הישראלית, וכמובן גם לא עניין של "סוברניות".
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
מה זה "אין התנגדות"? בעברית זה נקרא "אישור".האדום הצורר כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 19:59 אז כאן אין המלצה ואין התנגדות. דהיינו בדיוק מה שכתבתי, ולא האופן שבו זה מוצג בתקשורת הישראלית.
ברירת המחדל היא שאין אישור, וכדי שיהיה אישור הגוף הרגולטורי צריך לתת אישור, ובמקרה שלנו הוא נתן אישור.
כל הסיפור הוא האישור.
אני ממש מתקשה להאמין שאתה לא מבין את זה.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
הגוף הרגולטורי מצהיר במפורש שהוא משאיר את קבלת ההחלטה לכל מדינה לפי שיקול דעתה. לזה קוראים היעדר התנגדות, להבדיל מתמיכה במהלך.
אינתי עומרי, הפועל.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לא, אבא'לה, קוראים לזה אישור של דבר שקודם לא היה מאושר.האדום הצורר כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 20:05 הגוף הרגולטורי מצהיר במפורש שהוא משאיר את קבלת ההחלטה לכל מדינה לפי שיקול דעתה. לזה קוראים היעדר התנגדות, להבדיל מתמיכה במהלך.
שאלת התמיכה\התנגדות או היעדר תמיכה\התנגדות היא שאלה נפרדת משאלת האישור עצמו.
אתה אשכרה לא מבין את זה? אתה אמיתי?
תחזור ללינק ששמת לנו פעם של הפרק הרלוונטי מהספר על אימונולוגיה (פלוטקין?). הכול מוסבר שם.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 69 לייקים
חבורת זקנות טרחניות!
לפחות אם אתן ממשיכות לריב, אז תלכו למקור ומשם תתנו תרגומים
https://www.ema.europa.eu/en/news/comir ... s-boosters
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
פעם ראשונה שאני שם לב שמתייחסים להבדל בין מנה שלישית לבין מנת דחף\בוסטר.בלומי האדום כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 21:47 חבורת זקנות טרחניות!
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 673 לייקים
"May be considered" - ממש מאיצים בתושבי האיחוד האירופי ללכת להתחסן במנה השלישית.
אינתי עומרי, הפועל.
- סומך
- קיבל.ה 1326 לייקים
שמע אתה מתנגח בטענת איש קש.האדום הצורר כתב:"May be considered" - ממש מאיצים בתושבי האיחוד האירופי ללכת להתחסן במנה השלישית.
אף אחד לא טוען שהם חוגגים ומפצירים באנשים לקחת מנה שלישית.
הטענה שהם מאשרים, וזה מה שהם עושים, מאשרים.
פיצוחי שווארמה
הבורסה הבורסה
הבורסה הבורסה
-
- קיבל.ה 28 לייקים
אני מקווה שלא יפעילו עכשיו את ה-G5 על המתחסלים.
פשוט אשאר פה לבד ואני לא יודע איך לתפעל את הפורום.
סאחי הוא אויב
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
סוף סוף רשמת את המסקנה הנכונהנחמן אש הפרויקטור כתב: ↑04 אוקטובר 2021, 23:26 אני מקווה שלא יפעילו עכשיו את ה-G5 על המתחסלים.
הלוואי והיתה בך את היכולת להבין את זה