יש מלחמה (מבצע חרבות ברזל ומבצע חיצי צפון)
- גביזון
- קיבל.ה 3083 לייקים
אסף אייל, מקים פועלים באדום(?) אני מעתיק טקסט מהפייסבוק:
"צדיק בסדום Asaf Eyal מאוניברסיטת קולומביה עומד בצד הנכון של ההיסטוריה:
היום הודעתי לאוניברסיטת קולומביה על כך שאני מפסיק מיידית להדריך וללוות סטודנטים שלהם לתואר שני בעבודה סוציאלית.
אני לא מוכן להמשיך לעזור לאוניברסיטה הזאת בזמן שהיא נטשה אותנו היהודים-ישראלים ומאפשרת למאות מפגינים תומכי טרור, שונאי יהודים מוצהרים, מכחישי שואה, אלימים ובורים לעשות ככל העולה על רוחם בקמפוס.
הנה נוסח המכתב שנשלח. אני מקווה שעוד רבים וטובים בתפקידים שונים יעשו כך ולא יתמכו עוד באוניברסיטאות שכאלה עד שהן יבחרו בטוב על פני הרע ויעשו כל מה שצריך כדי למגר אותו מקרבן.
Hello.
It is with a heavy heart and anger I am reaching out to you to inform that I have decided to end my collaboration with Columbia School of Social Work at this time.
Graduating with a masters degree in social work from Columbia University was a source of great pride to me.
Ever since I graduated, I served the homeless population in different capacities. Today I am a director of large family shelter.
I was always happy and proud to mention I am a graduate of the school of social work at Columbia University.
In the past couple of weeks, this feeling of pride has been replaced with feelings of disgust and shame.
As an Israeli-Jewish alumni, I am shocked to witness the spread of hate speech, support of violence, sheer evil and ignorance, and wild antisemitism across the campus with no consequence or proper response.
These days, hatred and violence towards Jews and Israelis is expressed freely and openly while the university has failed to condemn it and take any action against the perpetrators of this abhorrent violent atmosphere that has taken a hold of the campus.
It is a disgrace to see our beloved campus turn into a safe space for hate, violence, and ignorance.
I will no longer invest my time and share my experience and expertise helping the Columbia School of Social Work and Columbia University, while it has clearly failed to do what is right and chose to side with violence and terror promoting groups.
I hope that both the school of social work and the university will come around and do what is needed to stop this madness.
Until this happens, I remove myself from the list of Practicum instructors and will not serve Columbia University.
Asaf Eyal, LMSW, SIFI
Program Director
"
Sent from my M2102J20SG using Tapatalk
היום הודעתי לאוניברסיטת קולומביה על כך שאני מפסיק מיידית להדריך וללוות סטודנטים שלהם לתואר שני בעבודה סוציאלית.
אני לא מוכן להמשיך לעזור לאוניברסיטה הזאת בזמן שהיא נטשה אותנו היהודים-ישראלים ומאפשרת למאות מפגינים תומכי טרור, שונאי יהודים מוצהרים, מכחישי שואה, אלימים ובורים לעשות ככל העולה על רוחם בקמפוס.
הנה נוסח המכתב שנשלח. אני מקווה שעוד רבים וטובים בתפקידים שונים יעשו כך ולא יתמכו עוד באוניברסיטאות שכאלה עד שהן יבחרו בטוב על פני הרע ויעשו כל מה שצריך כדי למגר אותו מקרבן.
Hello.
It is with a heavy heart and anger I am reaching out to you to inform that I have decided to end my collaboration with Columbia School of Social Work at this time.
Graduating with a masters degree in social work from Columbia University was a source of great pride to me.
Ever since I graduated, I served the homeless population in different capacities. Today I am a director of large family shelter.
I was always happy and proud to mention I am a graduate of the school of social work at Columbia University.
In the past couple of weeks, this feeling of pride has been replaced with feelings of disgust and shame.
As an Israeli-Jewish alumni, I am shocked to witness the spread of hate speech, support of violence, sheer evil and ignorance, and wild antisemitism across the campus with no consequence or proper response.
These days, hatred and violence towards Jews and Israelis is expressed freely and openly while the university has failed to condemn it and take any action against the perpetrators of this abhorrent violent atmosphere that has taken a hold of the campus.
It is a disgrace to see our beloved campus turn into a safe space for hate, violence, and ignorance.
I will no longer invest my time and share my experience and expertise helping the Columbia School of Social Work and Columbia University, while it has clearly failed to do what is right and chose to side with violence and terror promoting groups.
I hope that both the school of social work and the university will come around and do what is needed to stop this madness.
Until this happens, I remove myself from the list of Practicum instructors and will not serve Columbia University.
Asaf Eyal, LMSW, SIFI
Program Director
"
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גביזון כתב: ↑24 אוקטובר 2023, 12:37 אסף אייל, מקים פועלים באדום(?) אני מעתיק טקסט מהפייסבוק:
Hello.
Asaf Eyal, LMSW, SIFI
Program Director
"

-
- קיבל.ה 2441 לייקים
גזענות, נאציזם, אנטי קידמה, אנטי נשים ואמונה שכדור הארץ מרובע ואין התחממות גלובלית
הכל בחסות אנטיפאשיזם
מי חשב שאנשים כאלו ושמאל(אמיתי, בכל התחומים) יצעדו יחדיו.
מגיעים לשלבים באנושות שצריכים לקחת צדדים וקואליציות שמשרתות את האינטרסים ולא להתפצל
הכל בחסות אנטיפאשיזם
מי חשב שאנשים כאלו ושמאל(אמיתי, בכל התחומים) יצעדו יחדיו.
מגיעים לשלבים באנושות שצריכים לקחת צדדים וקואליציות שמשרתות את האינטרסים ולא להתפצל
-
- קיבל.ה 1556 לייקים
כןגביזון כתב: ↑24 אוקטובר 2023, 12:37 אסף אייל, מקים פועלים באדום(?) אני מעתיק טקסט מהפייסבוק:
Hello.
Asaf Eyal, LMSW, SIFI
Program Director
"
הוא סיני ומלחן.... שני הראשונים עזבו את הארץ.
מעיד יותר מהכל על מה שנהיה מהמדינה.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
מפרסמים עכשיו הקלטה של נאצי מדבר עם ההורים שלו, מפלאפון של מישהי שרצח ומתגאה שרצח למעלה מ-10 יהודים, כשהמשפחה שלו מעודדת מרחוק לרצוח עוד. ככה נראה הנאציזם בעזה.
Sent from my iPhone using Tapatalk
-
- קיבל.ה 1760 לייקים
עכשיו ראיתי את הנאום של בכר
להצדיע לו
להצדיע לו
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
״אתה דורך על גופה״ תיעוד קשה לצפייה מבארי: "בין הריסות הבתים בבארי מצאנו גופת אישה ללא בגדים קשורה למזרן בחוטי ברזל, היה קשה להוציא אותה חפרנו סביב המזרן ואז ראינו שהיא קשורה לגבר מהצד השני שגם הוא ללא בגדים וחוטי ברזל עוברים ביניהם״ כך סיפר מתנדב זק"א נתן קניג ליעל צין.
-
- קיבל.ה 939 לייקים
יש משם סיפורים ותיעודים שלא שמעתי שקרו אפילו בשואה. כמה שנאה יש לתתי אדם האלה.Asafasraf כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 00:24 ״אתה דורך על גופה״ תיעוד קשה לצפייה מבארי: "בין הריסות הבתים בבארי מצאנו גופת אישה ללא בגדים קשורה למזרן בחוטי ברזל, היה קשה להוציא אותה חפרנו סביב המזרן ואז ראינו שהיא קשורה לגבר מהצד השני שגם הוא ללא בגדים וחוטי ברזל עוברים ביניהם״ כך סיפר מתנדב זק"א נתן קניג ליעל צין.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
לגרמנים הנאצים היה יותר קלאסאדום כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 13:36יש משם סיפורים ותיעודים שלא שמעתי שקרו אפילו בשואה. כמה שנאה יש לתתי אדם האלה.Asafasraf כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 00:24 ״אתה דורך על גופה״ תיעוד קשה לצפייה מבארי: "בין הריסות הבתים בבארי מצאנו גופת אישה ללא בגדים קשורה למזרן בחוטי ברזל, היה קשה להוציא אותה חפרנו סביב המזרן ואז ראינו שהיא קשורה לגבר מהצד השני שגם הוא ללא בגדים וחוטי ברזל עוברים ביניהם״ כך סיפר מתנדב זק"א נתן קניג ליעל צין.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הביאו לי תמרים בארוחת צהריים
זה קצת כמו להביא ליוצאי שואה סבון.
אגב, הבנתי שהתמרים אצל המחבלים זה עניין דתי
יש להיות בצום לפני שיוצאים לטבח ואז כדי לשבור צום בתחילת ההרג, יש לאכול תמרים וזה עוד מעלות בעולם הבא
זה קצת כמו להביא ליוצאי שואה סבון.
אגב, הבנתי שהתמרים אצל המחבלים זה עניין דתי
יש להיות בצום לפני שיוצאים לטבח ואז כדי לשבור צום בתחילת ההרג, יש לאכול תמרים וזה עוד מעלות בעולם הבא
-
- קיבל.ה 2388 לייקים
מה שהכי מכעיס זה שבתאכלס אין גינויי למעשים האלה מצידם ויש אפילו מכחישים ואומרים שלא היה כלום , מספק לראות תגובות של ידוענים מישראל באינסטגרם הכל מלא שם בתגובות של free palestine וחלקם גם מכחישים זה מזעזע ומבחיל לראות רוב שתומך במעשים האלה אבל זה פאקינג המצבAsafasraf כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 00:24 ״אתה דורך על גופה״ תיעוד קשה לצפייה מבארי: "בין הריסות הבתים בבארי מצאנו גופת אישה ללא בגדים קשורה למזרן בחוטי ברזל, היה קשה להוציא אותה חפרנו סביב המזרן ואז ראינו שהיא קשורה לגבר מהצד השני שגם הוא ללא בגדים וחוטי ברזל עוברים ביניהם״ כך סיפר מתנדב זק"א נתן קניג ליעל צין.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
ויתאחד נמר עם כבש קלאסי
חוסר תבונה והבנת סיטואציות והתנגשות אינטרסים.
בחירה רעה.
חוסר תבונה והבנת סיטואציות והתנגשות אינטרסים.
בחירה רעה.
-
- קיבל.ה 1038 לייקים
הטבח שעשו החמאסניקים היה מזעזע ומחריד, אבל לא צריך להפחית בעקבות זאת את השואה שעשו הנאצים, לא הייתה זוועה בעולם שהנאצים לא עשו הם ביצעו ניסויים בבני אדם, רצחו ושרפו תינוקות ועוד זוועות למכביר במשך שנים, לא היה להם שום קלאס אלא רק גזענות ,שנאת האחר ורוע.dino כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 13:45לגרמנים הנאצים היה יותר קלאסאדום כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 13:36יש משם סיפורים ותיעודים שלא שמעתי שקרו אפילו בשואה. כמה שנאה יש לתתי אדם האלה.Asafasraf כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 00:24 ״אתה דורך על גופה״ תיעוד קשה לצפייה מבארי: "בין הריסות הבתים בבארי מצאנו גופת אישה ללא בגדים קשורה למזרן בחוטי ברזל, היה קשה להוציא אותה חפרנו סביב המזרן ואז ראינו שהיא קשורה לגבר מהצד השני שגם הוא ללא בגדים וחוטי ברזל עוברים ביניהם״ כך סיפר מתנדב זק"א נתן קניג ליעל צין.
- its-sick
- קיבל.ה 1394 לייקים
הם היו יותר מרושעים, אבל עם מדים יותר יפים.
חוקים ואיסורים שאין מקורם ב"מה ששנוא עליך אל תעשה לחברך" הם מרושעים מטבעם. לפי מדד זה הדת היהודית קרובה למעמד של רשע מוחלט.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
لا إله
מי שמאמין ולא מפחד, הריהו שקול למחבל מתאבד.
נא לא לצטט הודעות של אנשים לא ראויים, שיישאר מוסתר, תודה.
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
אני בכלל מרגיש שעם כל קריאות החמאס=נאצים ושהיתה שואה ב-7 באוקטובר זאת זילות השואה
וזאת מבלי לזלזל חלילה במחרידות הטבח של החמאס
וזאת מבלי לזלזל חלילה במחרידות הטבח של החמאס
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
לדעתי זה שנובע מזה שבישראל לא ממש מלמדים היסטוריה, והדוגמה היחידה לרשע אנושי שבוגרי מערכת החינוך מכירים היא הנאצים
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
הַחַיִּ֤ים וְהַמָּ֙וֶת֙ נָתַ֣תִּי לְפָנֶ֔יךָ, הַבְּרָכָ֖ה וְהַקְּלָלָ֑ה - וּבָֽחַרְתָּ֙ בַּחַיִּ֔ים
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
לא מלמדים על דעאש בישראל ועדיין ההשוואה לדעאש הרבה הרבה יותר רווחת
וגם ההשוואה לנאצים היא סופר אנושית, אנשים עדים לדיווחים על מעשים שהם בכלל לא דמיינו שבני אנוש מסוגלים לבצע, וזו בדיוק המשבצת של הנאצים
אבל כנראה שלא לספק מים לאויב בשעת מלחמה זו השוואה הרבה יותר טובה, מה אני יודע
וגם ההשוואה לנאצים היא סופר אנושית, אנשים עדים לדיווחים על מעשים שהם בכלל לא דמיינו שבני אנוש מסוגלים לבצע, וזו בדיוק המשבצת של הנאצים
אבל כנראה שלא לספק מים לאויב בשעת מלחמה זו השוואה הרבה יותר טובה, מה אני יודע
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
פה באשכול יש יותר מפי 2 את המילה "נאצים" מאשר את המילה "דאעש", אבל מה אני יודע.
כמו כן לא זכור לי שמישהו אמר שלתת לאנשים למות בצמא זה נאצי. כן זכור לי שכתבו שזה לא מוסרי, ואולי אפילו שזה פשע נגד האנושות\פשע מלחמה. אבל כאמור, לא כל פשע נגד האנושות\פשע מלחמה הוא נאציזם.
ובכל מקרה, משמח לראות שכתמיד אתה מתעכב על ההיבט הכי שולי בדיון (שלא לומר בדיון צדדי שהתפתח באשכול), כי נדמה לך שהפעם סוף סוף תצליח "להכניס לסמולנים".
own the libs, גרסת הפורום.
כמו כן לא זכור לי שמישהו אמר שלתת לאנשים למות בצמא זה נאצי. כן זכור לי שכתבו שזה לא מוסרי, ואולי אפילו שזה פשע נגד האנושות\פשע מלחמה. אבל כאמור, לא כל פשע נגד האנושות\פשע מלחמה הוא נאציזם.
ובכל מקרה, משמח לראות שכתמיד אתה מתעכב על ההיבט הכי שולי בדיון (שלא לומר בדיון צדדי שהתפתח באשכול), כי נדמה לך שהפעם סוף סוף תצליח "להכניס לסמולנים".
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
כשאומרים על מישהו שהוא gone full retard זה אומר שעכשיו הוא מאובחן כסובל מפיגור?
אם הייתי כותב "הוא עושה בדיוק מה שהנאצים עשו" או אולי "הוא יותר גרוע מהנאצים" היית יכול להגיד שזאת השוואה.
"פול נאצי" זה לא בדיוק אבחנה היסטורית.
אבל למרות זאת, אני אשתדל לדייק יותר בפעמים הבאות (אם כי לא קריטי לי שתחכה לי בפינה, אפילו מחמיא לדעת שאתה זוכר מה כתבתי לפני שבועיים ויותר).
אגב, אם סופרים גם את המילה "נאצי" בנוסף ל"נאצים", זה כבר יותר מפי 4 מהאזכורים של דאעש (אבל זה לא הכי הוגן, כי לפחות חצי מהמופעים של "נאצי" היו בדיונים צדדיים בשאלה האם ראוי לקרוא למישהו "נאצי" כי הוא עשה דבר כזה או אחר, כולל למחוק פוסט בטוויטר).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
אם כבר דיברנו על זה, לאיזה מושג היסטורי ראוי לדעתך להשוות את ההחלטה למנוע מי שתייה מ-2.3 מיליון אזרחים?
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קלאס ברמת הלהרוג מישהו עם ירי לראש ופחות להוציא לו את הקרביים ולשחק עם זה כדורגל ולהתקשר לאמא ואבא שהרגת 10 אנשים.
פחות קלאס לטעמי.
בכל מקרה זה פחות משנה למה לדמות אותם, אם לנאצים, לאייסיס או לחבורת קופים שצדים ארנבת, זה יותר משנה מה לעשות איתם עכשיו והלאה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
בכל מקרה צריך לשחרר את כל האסירים שלהם מהכלא ולהחזיר את כל החטופים
להתחיל מזה
להתחיל מזה
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
הממשלה שלכם משחקת לכם עם הרגשות, עם המוח, עם הלב.
כל מילה שהם אומרים לכם היא שקר, שנועד לגרום לכם לשנוא.
העיקר אחר כך כשמישהו יגיד לכם שאין בעצם שום טעם או סיבה בהרג של אלפי אזרחים בעזה ובהפיכה של מאות אלפים לפליטים חסרי כול, אתם תבואו אליו בשלל טענות, מ"אתם בעד החמאס" ועד "אתם לא מבינים במלחמות".
אם המדינה בכלל לא רוצה לפגוע בבכירי החמאס, אז למה כל ההפצצות האלה נועדו?
אני חושב שהן נועדו לספק את יצר הנקמה. שכנעו אותי שאני טועה.
עריכה: לפי מה שאומרים יש סיכוי שעכשיו דווקא כן החליטו והצליחו לחסל בכיר(ים).
עריכה 2: מזה שביבי דיבר ולא אמר דבר כזה אפשר להקיש ש"הדבר הגדול" שקרה בעזה (והביא לירי ולהתראות ולכוננות וכו') היה עוד הרג מסיבי של אזרחים (דווח על דבר כזה קודם).
כל מילה שהם אומרים לכם היא שקר, שנועד לגרום לכם לשנוא.
העיקר אחר כך כשמישהו יגיד לכם שאין בעצם שום טעם או סיבה בהרג של אלפי אזרחים בעזה ובהפיכה של מאות אלפים לפליטים חסרי כול, אתם תבואו אליו בשלל טענות, מ"אתם בעד החמאס" ועד "אתם לא מבינים במלחמות".
אם המדינה בכלל לא רוצה לפגוע בבכירי החמאס, אז למה כל ההפצצות האלה נועדו?
אני חושב שהן נועדו לספק את יצר הנקמה. שכנעו אותי שאני טועה.
עריכה: לפי מה שאומרים יש סיכוי שעכשיו דווקא כן החליטו והצליחו לחסל בכיר(ים).
עריכה 2: מזה שביבי דיבר ולא אמר דבר כזה אפשר להקיש ש"הדבר הגדול" שקרה בעזה (והביא לירי ולהתראות ולכוננות וכו') היה עוד הרג מסיבי של אזרחים (דווח על דבר כזה קודם).
נערך לאחרונה על ידי teknoboy ב 25 אוקטובר 2023, 20:30, נערך 4 פעמים בסך הכל.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1609 לייקים
הנאצים עשו דברים הרבה הרבה יותר גרועים אבל זה באמת לא משנהdino כתב: ↑25 אוקטובר 2023, 18:14קלאס ברמת הלהרוג מישהו עם ירי לראש ופחות להוציא לו את הקרביים ולשחק עם זה כדורגל ולהתקשר לאמא ואבא שהרגת 10 אנשים.
פחות קלאס לטעמי.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
קלאס לא חייב להתבטא בכמה הוא גרוע אלא בצורת העניין והביצוע
לראות עיני לפחות.
ונכון, זה לא משנה ולא את מה שצריך לעשות.
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
שני שליש מהסטודנטים בארה"ב, ששמעו על מתקפת הפתע של חמאס, רואים בה מעשה טרור, ורק 12% אמרו כי מדובר ב"פעולה התנגדות מוצדקת". כך לפי סקר שנערך עבור רשת NBC האמריקנית על רקע המהומות שפרצו בקמפוסים בארה"ב בעקבות המלחמה בישראל. 52% מאלו שהשיבו על הסקר האשימו את חמאס בתקיפה, 11% האשימו את ישראל, 12% האשימו ממשלות אחרות במזרח התיכון ו-25% אמרו כי "גורם אחר" אשם בכך. לפי נתוני הסקר,סטודנטים רפובליקנים וסטודנטים לבנים נטו להטיל יותר את האשמה על חמאס מאשר סטודנטים דמוקרטים וסטודנטים לא לבנים. (דניאל אדלסון, ניו יורק)
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
זה מצחיק שאתה מתלונן על ביטוי שאתה שותף לו בלא מעט שרשורים כאן ושאיציק משתמש בו בכל תגובה שניה (״יודונאצים״).teknoboy כתב:פה באשכול יש יותר מפי 2 את המילה "נאצים" מאשר את המילה "דאעש", אבל מה אני יודע.
לא לתת מים/ דלק/ חשמל לאויב שלך כחלק ממלחמה, זה ממש לא נאציזם.
לעומת זאת, לאנוס ואז לרצוח נערה בת 15 זה נאציזם על מלא (חוסך מכולם את שאר התיאורים של אנשי זק״א).
-
- קיבל.ה 338 לייקים
ראייה בעם שלם כאויב, רק כי יש להם קשר אתני לאנשים איומים ככל שיהיו, היא בסיס לנאציזם והגורם למה שהביא את הנאצים מהחמאס לבצע את מה שביצעו.Asafasraf כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 08:34זה מצחיק שאתה מתלונן על ביטוי שאתה שותף לו בלא מעט שרשורים כאן ושאיציק משתמש בו בכל תגובה שניה (״יודונאצים״).teknoboy כתב:פה באשכול יש יותר מפי 2 את המילה "נאצים" מאשר את המילה "דאעש", אבל מה אני יודע.
לעומת זאת, לאנוס ואז לרצוח נערה בת 15 זה נאציזם על מלא (חוסך מכולם את שאר התיאורים של אנשי זק״א).
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
השוויצרים משהים את התמיכה הכלכלית שלהם ב11 ארגוני "זכויות אדם" ישראלים ופלסטינים. זה מעניין בפני עצמו אבל מה שעוד יותר מעניין נמצא בטקסט שמסביר את ההחלטה -
The FDFA's cooperation activities in the Middle East must adapt to the new context that has prevailed since the resumption of hostilities
השוויצרים מבינים מה שהרבה אנשים ממש מסרבים לקבל - ב7.10 הקונטקסט השתנה.
כל ניסיון להסתכל על המצב הנוכחי עם אותה ראיית מציאות ( מאוד צרה כשלעצמה יש לציין ) ישנה נועד לכישלון.
The FDFA's cooperation activities in the Middle East must adapt to the new context that has prevailed since the resumption of hostilities
השוויצרים מבינים מה שהרבה אנשים ממש מסרבים לקבל - ב7.10 הקונטקסט השתנה.
כל ניסיון להסתכל על המצב הנוכחי עם אותה ראיית מציאות ( מאוד צרה כשלעצמה יש לציין ) ישנה נועד לכישלון.
-
- קיבל.ה 1391 לייקים
איך הפלסטינאים רואים אותנו? כאויב.Ron.T כתב:ראייה בעם שלם כאויב, רק כי יש להם קשר אתני לאנשים איומים ככל שיהיו, היא בסיס לנאציזם והגורם למה שהביא את הנאצים מהחמאס לבצע את מה שביצעו.Asafasraf כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 08:34זה מצחיק שאתה מתלונן על ביטוי שאתה שותף לו בלא מעט שרשורים כאן ושאיציק משתמש בו בכל תגובה שניה (״יודונאצים״).teknoboy כתב:פה באשכול יש יותר מפי 2 את המילה "נאצים" מאשר את המילה "דאעש", אבל מה אני יודע.
כרגע, עזה, על כל יושביה מוגדרים כאויב. מדהים שצריך להסביר את זה בזמן מלחמה. איך הם מתנהלים מולנו? כאויב.
אולי אני ואתה לא ראינו את אותם סרטונים/ הקלטות של שיחות ולא שמענו על הזוועות.
-
- קיבל.ה 338 לייקים
לפי ההיגיון שלך הקמת מחנות השמדה ושליחת כל אזרחי גרמניה ואוסטריה לשם היתה לגיטימית במלחמת העולם ה2.Asafasraf כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 10:34איך הפלסטינאים רואים אותנו? כאויב.Ron.T כתב:ראייה בעם שלם כאויב, רק כי יש להם קשר אתני לאנשים איומים ככל שיהיו, היא בסיס לנאציזם והגורם למה שהביא את הנאצים מהחמאס לבצע את מה שביצעו.Asafasraf כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 08:34
זה מצחיק שאתה מתלונן על ביטוי שאתה שותף לו בלא מעט שרשורים כאן ושאיציק משתמש בו בכל תגובה שניה (״יודונאצים״).
כרגע, עזה, על כל יושביה מוגדרים כאויב. מדהים שצריך להסביר את זה בזמן מלחמה. איך הם מתנהלים מולנו? כאויב.
אולי אני ואתה לא ראינו את אותם סרטונים/ הקלטות של שיחות ולא שמענו על הזוועות.
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
1. אני בהחלט חושב שיש בישראל (ובפורום) הרבה אנשים שהעמדות ותפיסת המציאות שלהם קרובות מאוד לאלה של הנאצים, ואני חושב שזה מובן למה (מה ההבדל בין מי שמוכן להפעיל אלימות בלתי מובחנת כלפי קבוצה חברתית שהוא תופס ממנה פחות מאנושית לבין הנאצים?).Asafasraf כתב: ↑26 אוקטובר 2023, 08:341. זה מצחיק שאתה מתלונן על ביטוי שאתה שותף לו בלא מעט שרשורים כאן ושאיציק משתמש בו בכל תגובה שניה (״יודונאצים״).teknoboy כתב:פה באשכול יש יותר מפי 2 את המילה "נאצים" מאשר את המילה "דאעש", אבל מה אני יודע.
2. לא לתת מים/ דלק/ חשמל לאויב שלך כחלק ממלחמה, זה ממש לא נאציזם.
3. לעומת זאת, לאנוס ואז לרצוח נערה בת 15 זה נאציזם על מלא (חוסך מכולם את שאר התיאורים של אנשי זק״א).
2. זה בטח לא מאפיין של הנאצים, לא זכור לי שהם עשו דבר כזה. אם כי מסתדר עם השיטות שלהם ועם הלך הרוח הכללי שלהם (להרוג בלי אבחנה חברים בקבוצה שהם תופסים ממנה תתי אדם, ועוד לעשות את זה בזול).
3. אני חושש שאתה מבלבל בין אכזריות לבין נאציזם, או שאולי אתה פשוט לא יודע הרבה על הנאצים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
שאלתי ולא קיבלתי תשובה: איזו השוואה היסטורית מתאימה, לדעתכם, למצב שבו מונעים מי שתייה מ-2.3 מיליון בני אדם?
אני פשוט לא מכיר דבר כזה. מפחיד לחשוב שאם זה יקרה עוד כמה עשורים אז יטיחו במי שיעשה את זה שהוא גרוע כמו הציונים.
אני פשוט לא מכיר דבר כזה. מפחיד לחשוב שאם זה יקרה עוד כמה עשורים אז יטיחו במי שיעשה את זה שהוא גרוע כמו הציונים.
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
-
- קיבל.ה 1003 לייקים
זו שאלה שצריכה להישאל בפורום של פ.צ עזה על החמאס, לא פה
-
- קיבל.ה 2441 לייקים
הרמטכ"ל לשעבר, שפיקד על צה"ל במלחמת לבנון השנייה, קרא בריאיון לגל"צ גם להסכים לשחרור מחבלים בתמורה לשחרור החטופים משבי חמאס: "זה שווה את המחיר ואני מציע לשקול את הדבר הזה ברצינות. נעביר אותם לשם ונקטול אותם אחר כך"
(דן חלוץ)
(דן חלוץ)
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
@Asafasraf
בטעות קראתי שוב את התגובה האחרונה שלך, ונראה לי שיש פה איזו אי הבנה.
אני ממש לא "מתנגד" לזה שמישהו קורא לחמאס נאצים, או שמישהו חושב שהחמאס הם כמו הנאצים, ואין לי שום בעיה עם לקרוא לחמאס בשמות. הם הרוויחו את זה ביושר.
בני12 התייחס לנטייה הזאת, ואני בסך הכול הסברתי מה המקור שלה, לדעתי.
כן הפריע לי כשמישהו כתב שלמחוק פוסטים מהעבר בטוויטר זה נאציזם, כי זה לדעתי כבר בגדר זילות שואה.
אפשר להגיד שגם השוואה של חמאס לנאצים היא זילות שואה, אבל במקרה שלי אישית, זה לא ברמה שזה מפריע לי.
אולי חוסר הדיוק קצת מעצבן, אבל לא הרבה מעבר לזה (אולי כי פשוט התרגלתי לזה).
בטעות קראתי שוב את התגובה האחרונה שלך, ונראה לי שיש פה איזו אי הבנה.
אני ממש לא "מתנגד" לזה שמישהו קורא לחמאס נאצים, או שמישהו חושב שהחמאס הם כמו הנאצים, ואין לי שום בעיה עם לקרוא לחמאס בשמות. הם הרוויחו את זה ביושר.
בני12 התייחס לנטייה הזאת, ואני בסך הכול הסברתי מה המקור שלה, לדעתי.
כן הפריע לי כשמישהו כתב שלמחוק פוסטים מהעבר בטוויטר זה נאציזם, כי זה לדעתי כבר בגדר זילות שואה.
אפשר להגיד שגם השוואה של חמאס לנאצים היא זילות שואה, אבל במקרה שלי אישית, זה לא ברמה שזה מפריע לי.
אולי חוסר הדיוק קצת מעצבן, אבל לא הרבה מעבר לזה (אולי כי פשוט התרגלתי לזה).
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
- teknoboy
- קיבל.ה 1825 לייקים
העמדה "הכול עובר עליו וקקי בידיו" אמנם מפתה בפשטותה, אבל אני חושש שהיא לא תעזור לך להיחלץ מהמציאות שאתה נמצא בה
הלב אדום השם הפועל
very class, fantastic
* המציג אינו רופא
very class, fantastic
* המציג אינו רופא